|
|||||||
| Notka |
|
| Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#451 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XIII
Cytat:
fontanna multimedialna świetny efekt wieczorem daje ![]() dawno nie byłam
|
|
#452 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XIII
Cytat:
uwielbia tak my dziś byliśmy odwiedzić moją byłą pracę, a potem plażowanie w ogrodzie przy i w basenie ![]() a jutro http://demotywatory.pl/3849728 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() lucy wszystkiego dobrego !!!!!!!! wiadomość od rodziny p. zebry ![]() mają się dobrze, Zeberka czuje się już lepiej. Mają małe problemy z ilością mleka, ustawieniem i przyssaniem. Walczą ![]() Jutro może wyjdą do domu. Mała na świecie pokazała się o 18:43
|
|
|
#453 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;35034325] Ale ja też nie mam jakiejś wielkiej wyobraźni. ....[/QUOTE] Jasne , pewnie, ze lepiej warzywka do kanapek.... Tyle, ze ja taka przepisowa... z glowy to nic nie zrobie heh ![]() Natalia Slodko musi Miki wygladac obrabiajac jabluszko hihih Od kiedy mozna wprowadzic kubek / kubek niekapek? Zmykam spac, kolorowej nocki ---------- Dopisano o 22:15 ---------- Poprzedni post napisano o 22:13 ---------- Poczatki najtrudniejsze, oby Zeberkom wkoncu ładnie to karmienie poszlo... .... Buziaki Edytowane przez Cookie24 Czas edycji: 2012-06-30 o 22:14 |
|
|
|
|
#454 |
|
Zakorzenienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;35031647]Monia pozdrów CR7 od dumnych po zwycięstwie, wiernych po porażce fanek z Polski!
![]() [/QUOTE] ode mnie też! szacun (zaimponował mi, choć się wcześniej z niego śmiałam )![]() ![]() ![]() Się wyszalałam z dziciakami znajomych padddaaammm
Edytowane przez pani22ka Czas edycji: 2012-07-01 o 06:53 Powód: ort. |
|
|
|
#455 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
I poświęcenie totalne temu, co robi - kocham takich ludzi!
|
|
|
|
|
#456 |
|
Zakorzenienie
|
Śpicie
ja coś nie mogę i piję pokrzywę i przegryzam ogórkiem kiszonym
|
|
|
|
#457 |
|
Konto usunięte
|
Nie śpię, bo trzymam kredens
![]() A tak na serio to puszczam sobie z youtube'a wszystkie hity dzieciństwa Nie wymieniam nawet, bo wyszedłby elaborat Powiem tylko, że początek lat 90. to najpiękniejszy okres w moim życiu... Potem już nic nigdy nie było takie proste i radosne..
|
|
|
|
#458 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też miło wspominam lata 90, za wiele nie pamiętam zwłaszcza z początku, ale mam sentyment do bajek seriali..
pamiętacie.. Muminki, Smerfy, Pszczółkę Maję, De Quinn, Zaginiony Świat |
|
|
|
#459 |
|
Zakorzenienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;35035777] 10000% testosteronu
I poświęcenie totalne temu, co robi - kocham takich ludzi![/QUOTE] Ibra jest z kosmosu.hehe ciążowe smaki
|
|
#460 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
cookie śmiało pytaj, chętnie rad udzielamy Dzień dobry,
|
|||
|
|
|
#461 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka
miałam ciężką noc.. masakra.. czekam na wizytę..
|
#462 | |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;35033743]Siedzę, słucham Czesława (na TVP Kultura jakiś koncert), planuję piec te moje francuskie z brokułem i pieczarkami i serem i chcę jeszcze upiec biszkopt. Pierze mi się trzecie pranie, jeszcze jedno w planie. Uwielbiam robić w domu [/QUOTE]Mniam, dasz dokładny przepis ![]() Cytat:
Aniołek (06-2011)[*] Aniołek (11-2010)[*] Po szklistych oczach je poznasz, po chwiejnym głosie Po marzeniach w pył obróconych, po kołysankach nie wyśpiewanych Po imionach nie nadanych, po smutku lepiej lub gorzej skrywanym Po tym wszystkim poznasz Aniołkowe mamy.... |
|
|
|
|
#463 | |
|
Wtajemniczenie
|
Hej.
W nocy nie dało się spać taki upał. My nadal w gatkach a Daria w pampku chodzimy - ![]() Cytat:
Śliczne kocie. Trzymam kciuki za Zeberkę aby karmienie się unormowało. Wiadomo początki są trudne... - dali Ci popalić -a w jakim wieku? ![]() ---------- Dopisano o 08:39 ---------- Poprzedni post napisano o 08:38 ---------- upały czy coś innego ci dokuczało?
"Kiedy pomnażają się cierpienia, pomnaża się też siła do ich zniesienia." Amelka Aniołek Daria Edytowane przez amilcia Czas edycji: 2012-07-01 o 08:40 |
|
|
|
|
#464 |
|
Zakorzenienie
|
Co się działo?? Miałaś skurcze??
Aniołek (06-2011)[*] Aniołek (11-2010)[*] Po szklistych oczach je poznasz, po chwiejnym głosie Po marzeniach w pył obróconych, po kołysankach nie wyśpiewanych Po imionach nie nadanych, po smutku lepiej lub gorzej skrywanym Po tym wszystkim poznasz Aniołkowe mamy.... |
|
|
|
#465 |
|
Wtajemniczenie
|
Daria włśnie poraz pierwszy przekręciła się z pleców na brzuszek sama
Mela robiła to dużo wcześniej... ale staram się nie porównywać tylko czekam na postępy Dareczki więc cieszę się
|
#466 |
|
Zakorzenienie
|
hejo
ciężka noc , mala nie spała , cos nie mogła, huczał nam wiatrak całą noc ale na poddaszu to i tak malo dawało idzie zdechnać teraz śpi na tarasie w wózku póki tu cień mamy Amilcia - moja tez taka roznegliżowana śpi Zeberka - z tym karmieniem to jest ciężko , wiem bo dwa razy poległam. moja Sylwia to już nabrała takiej szybkości w poruszaniu się na psiaka że czas zamontować bramki co do posiłków to ja gotuje jej zupki w weekendy , w tygodniu je w żlobku robię marchew, ziemniak , pietruszke , mięsko i dolewam potem dla smaku naszą zupkę czy to pomidorową czy ogórkową , to jej smakuje próbowałam kubek niekapek , na razie nie potrafi , ale pamietam ze nicola tez ciezko to załapała aha , w środe udało nam się w końcu zaszczepić na żółtaczkę i uwaga : DZIECI ŻŁOBKOWE MAJĄ darmowe szczepienie na ospę, 2 dawki gdzie jedna kosztuje 180zł, także chociaż tyle oszczędności życzę miłego dnia my mamy dzisiaj zaległy obiad na dzień matki u teściowej wczoraj byłam u fryzjera i troche sie poddaje z tym zapuszczaniem , jest mi w tych włosach strasznie gorąco może znowu na krotko ? nie wiem , wspomużcie !!!! Edytowane przez Nita6 Czas edycji: 2012-07-01 o 09:09 |
|
|
|
#467 | |
|
Zakorzenienie
|
a ja na Twoją córcię
![]() Cytat:
16 miesięcy, 20 miesięcy i 4 lata. Uśmiałam się jak mops. ![]() ![]() dobrze, że nie porównujesz
|
|
|
#468 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
a mi się spało dobrze nie licząc ponad 2 godzinnych harców Wiktora kiedy to skopał mnie doszczętnie później o 3 bolał mnie brzuch, wszystko przeszło i spałam dalej
|
#469 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jak Ci gorąco to zetnij a w zimie będziesz zapuszczać. MI też gorąco w szyje w ten upał bo mam gęste włosy. Przestały mi już tak wypadać ![]() - to faktycznie, miałaś przeprawe. ---------- Dopisano o 09:12 ---------- Poprzedni post napisano o 09:11 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:13 ---------- Poprzedni post napisano o 09:12 ---------- Cytat:
|
|
#470 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a fontanna to dla mnie druga strona miasta, bliżej do parku południowego mam
|
|
#471 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Prince sie nie odzywa, może ją wzięli na jakieś badania po obchodzie... Nita - ale Sylwia słodko śpi. Jakiej firmy macie smoka ? jest silikonowy? A co u Nicoli?
"Kiedy pomnażają się cierpienia, pomnaża się też siła do ich zniesienia." Amelka Aniołek Daria Edytowane przez amilcia Czas edycji: 2012-07-01 o 09:28 |
|
|
|
|
#472 |
|
Zakorzenienie
|
jeszcze malutki parczek (jakieś 1,7ha) mam przed domem
![]() spacerować jest gdzie, tylko żebym miała z kim a tu maluch woli siedzieć we mnie, zamiast pod kasztanem w parku siedzieć
|
#473 | ||
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
chol.era go wie, z tego co mi wiadomo spotyka się z kimś, więc nie powinien... Cytat:
Cytat:
![]() Prince dobrze, że jesteś pod opieką Czekam na wiadomości
|
|
#474 |
|
Zakorzenienie
|
prince
sofciu może wstawisz jakieś zdjęcie Julki? Dawno jej nie widziałyśmy... Pisz jeszcze co u Ciebie. Nita moim zdaniem, nie powinnaś zapuszczać włosów, w krótkich wyglądasz rewelacyjnie. Nita, Natalia co wy na to, żebyśmy razem odwiedziły Zeberkę? Jeśli oczywiście będzie mogła nas przyjąć ---------- Dopisano o 11:18 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ---------- zrobiłam na śniadanie koktajl z truskawek, jogurtu i otrębów. idealny na kaca ![]() na obiad planuję zrobić piers z kurczaka. ale w jakiej wersji? pomóżcie?
|
#475 |
|
Zakorzenienie
|
Barbie ja uwielbiam pierś natartą przyprawami czosnkiem, na to smażone pieczarki, straty żółty ser i zapieczone
|
|
|
|
#476 |
|
Zakorzenienie
|
pieczarki mniam ale ja jakoś nie mogę sera żółtego z mięsem łączyć. nie pasuje to mi. może masz jeszcze jakiś inny pomysł?
|
#477 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#478 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;35030120]Cześć.
Byłam dzisiaj w pracy i na cmentarzu i nie umiem się pozbierać... Dawid ma nowego kolegę Urodził się i zmarł tego samego dnia. Kolejny mały grobek, którego tam nie powinno być![/QUOTE] przykre... ale wiesz co?? mam nadzieję że zaprzyjaźnisz się z mamą tego chłopczyka, nikt nie zrozumie cię lepiej niż ona!!! i na odwrót! a pisałaś ostatnio że wszyscy odsunęli się od wasCytat:
dla małej ![]() nie mówcie tylko że wam gorąco we włosch, ja mam do łopatek ale szkoda mi ścinać, kiedyś cały czas miałam krótkie chociaż chciałam je zapuścić, ale zawsze korciło mnie, żeb iść do fryzjera aż w liceum miałam taki okres, że nie miałam czasu na ścinanie i od tamtej pory (z małą przerwą) mam długiezaliczyłam tego durnego kolosa dziś grilowanie, a mnie się nie chce;/ nie śpie od 4;/ dziewczyny które prowadzą wykresy: obudziałam się o 4 i tak leżałam pod kołdrą do 6, nie wstawałam i o 5 mierzyłam temp i było 36,35 a o godz 6 36,54st. Możliwy jest taki skok?? w ogóle ta temp z 6 jest ważna?? można tak mierzyć temp jak ja?? że obudziałam się wcześniej i czekałam do 6 czy to musi być po przebudzeniu?? ---------- Dopisano o 13:51 ---------- Poprzedni post napisano o 13:49 ---------- może pieczarki podduś z cebulka na masełku, zrób schabowy i na kotleta połóż te pieczarki i do tego młode ziemniaczki z koprem?? mniam!
|
|
#479 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Cytat:
Cytat:
![]() Wczoraj rodzice posiedzieli u nas do 22, a później pojechaliśmy do znajomych na ognisko. Długa noc to była
|
|
#480 |
|
Zakorzenienie
|
po wizycie nic się nie dowiedziałam prócz tego że mam niska Hemoglobine i Dostalam żelazo.
o cc nic nie wiem o wyjściu też nic nie mówi.tak mnie już kilka razy zgielo w pół ale na Ktg skurcze tylko do 60. lekarz był Mowil że może to moje kamienie? w Ogole mam Tkliwy brzuch bardzo. i mała aż za bardzo daje mi Popalic. w nocy miałam i skurcze i ból brzucha i mała bardzo aktywnya a do tego mega mega burza. ja też
Nowe wątki na forum Być rodzicem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:04.

wieczorkiem.
fontanna multimedialna świetny efekt wieczorem daje 

I poświęcenie totalne temu, co robi - kocham takich ludzi!
ja coś nie mogę i piję pokrzywę i przegryzam ogórkiem kiszonym