|
|
#2371 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Próbować do skutku!!!!!!!
jukol
|
#2372 |
|
Zakorzenienie
|
Madziorka co nic sie nie chwalisz awansem
|
|
|
|
#2373 |
|
Zakorzenienie
|
No własnie, tez teraz zauważyłam ze nasza madzia świeci na zielono
SUPER
|
#2374 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Madziorka nie chwalisz się więc nie wem czy gratulować
|
|
|
#2375 |
|
Raczkowanie
|
Złośnica przykro mi bardzo
i dużo buziaków, i powodzenia Pysiam gratulacje A ja chyba zdecyduje się w przyszłym tygodniu na test Wczoraj miałam takie małe plamienie i już myślałam ze to @. Ale wieczorem mi przeszło i dziś ani sladu. A wiec czekam dalej czy @ sie pojawi. |
|
|
|
#2376 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny co tam u was w niedzielne przedpołudnie? Ja niedawno wstałam
straszny spioch ze mnie. Wczoraj byłam obejzec moja kolezanke co sie hajtała - ale jeszcze nie widac nic po niej zreszta super miała suknie chyba mało kto by zauwazył ze jest w ciązy- pieknie wygladała a w maju dzidzia przyjdzie na swiat -ale ten czas leci...I wczoraj tez bylismy w interkomisie -normalnie jest tam tyle rzeczy ze głowa boli i to całkiem nowe albo poprostu tak zadbane ze wyglada jak "nówka" ze sklepu, mąz mnie zaciągnąl na wózki dziecięce oczywiscie dla blizniaków -nie powiem bo były super A jak tam drogo gały wychodzą A dzis o 16:00 jedziemy w odwiedzinki do małej kruszynki -kupiłam jej grzechotke ,dwie pary skarpetusiów i sukieneczke Piszcie kobitki co tam u was słychac???
super -mam nadzieje ze jej mamusi sie spodoba Juz nie moge sie doczekac kiedy ja zobacze-ma juz dwa tygodnie i teraz bieduleczka dostaje zastrzyki bo ma jakies bakterie w moczu - malusia taka a juz kłuja tymi igłami
|
#2377 |
|
Zakorzenienie
|
dzis mam 30dc chcialabym poleciec do lazienki zrobic test ale nie chce znow sie zdolowac,rozczarowac a ja @ nic sie nie zapowiada... jeszcze na 14.00 mamy egzamin a ja kompletnie nic sie nie uczylam
|
|
|
|
#2378 |
|
Zakorzenienie
|
Jukolku Trzymam kciuki ,zebys tym razem nie musiała się rozczarowac tylko ucieszyc z dwoch kreseczek
|
#2379 |
|
Zakorzenienie
|
Cos tu dzisiaj cichutko
|
#2380 |
|
Zadomowienie
|
no fakt cichutko tu jakoś
Jukol trzymam kciuki za egzamin i test
|
|
#2381 |
|
Zakorzenienie
|
ja też trzymam kciuki, a jak coś będziesz wiedział to koniecznie zdaj nam raport wizażowy
Może i cicho, ale przyznam się że ja poporannych newsach dla was i porannym śniadanku- poszłam jeszcze spać i dopiero wstałam
|
#2382 |
|
Zadomowienie
|
Pysiamn serdecznie gratuluję!
|
|
|
|
#2383 |
|
Zadomowienie
|
Pysiam, serdeczne gratulacje kochana!
|
#2384 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny potrzebuje porady kogoś kto zna się na Clo, otóż mam zacząc go brać od 2 DC przez 5 dni po jednej tabletce i tu pojawia sie mój problem ponieważ @ przylazła dziś i zastanawiam się kiedy ewentualnie będzie owulacja jeśli wezmę Clo bo mój TZ wraca dopiero 3 lutego a co jeśli owulacja pojawi się wcześnie a TZ nie będzie wtedy okaże się że faszeruje siebie tym wszystkim bez sensu bo ich działanie nie zostanie wporę wykorzystane. Jutro zadzwonię do ginki zacznie się monitoring itd ale zastanawiam się czy ma sens branie tego Clo? Ach wiecie załamałam się teraz mój cykl wyniósł 27 dni i miałam nadzieję że sie spóźni ale zawsze tak jest że przychodzi @ nie proszona gdyby dała mi kilka dni zapasu...ach doła załapałam
|
|
|
|
#2385 |
|
Zakorzenienie
|
Ja anusia nie za bardzo na tym się znam, ale rzeczywiście TŻ i owulacja mogą się rozminąć. Z drugiej strony może właśnie zdąży... Na pewno musisz zadzwonić do lekarza.
|
|
|
|
#2386 |
|
Zadomowienie
|
Jutro bede dzwonić do ginki ale szczerze mówiąc mam do niej ograniczone zaufanie, mam nadzieję że może któraś z Was wie więcej ode mnie
|
|
|
|
#2387 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Witajcie kochane
Cytat:
żeby miec jasną sytuację Cytat:
Cytat:
dbaj teraz o siebie i duzo odpoczywajCytat:
Cytat:
, nic wcześniej nie mówiłam bo byłam w trakcie rozmów na ten temat dopiero dzisiaj po powrocie ze szkolenia na chwilkę odpaliłam kompa i zobaczyłam że już jestem zielona Cytat:
Cytat:
?
|
|||||||
|
|
|
#2388 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2389 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
pierwszy raz od bardzo długiego czasu puściły mi nerwy i się poryczałam jeju chciałabym żeby to było prostsze i chciałabym żeby moja ginka była bardziej życzliwa i kompetentna mam do niej wiele zastrzeżeń, myślę że jutro ją poinformuje jaka jestsytuacja i zapytam jak to widzi? nie chcę brać Clo bez celu i tak faszeruję się jak indyk na 4 lipca
|
|
|
|
|
#2390 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez Madziorka Czas edycji: 2007-01-21 o 19:41 |
|
|
|
|
#2391 |
|
Zakorzenienie
|
anusiu, a ja mam dziwne przeczucie, że Wam się uda i to niedługo. Dlaczego nie zmienisz ginekologa, skoro piszesz, że powinna być bardziej kompetentna?
|
|
|
|
#2392 |
|
Zadomowienie
|
ja jutro powinnam zrobić test owu...
czuję, że będę ją jutro miała, a moze mam ją już dzis bo jajniczek daje popalić i ból brzucha symptomatyczny
|
|
#2393 |
|
Zadomowienie
|
Madziorka, gratuluję awansu. Może po znajomości załatwisz nam wizytę bociana?
Pysiamn, serdeczne gratulacje! Opowiedz nam szczegółowo, jak to tam u ciebie wygląda? Objawy, podejrzenia, w którym dniu test? A ja mam huśtawki nastrojów...Wykańcza mnie już to myślenie, kombinowanie...i starania. Tzn forma praktyczna jest ok Testy nie pokazały mi owu, temp. nie skoczyła, a organizm się ze mną drażni. Od kilku dni pobolewa mnie w dole brzucha. Czasem czuję macicę, napięcie, ciągnięcie...innym razem jajniki i w pachwinie mnie kłuje...Cholery można dostać. I jeszcze ten śluz, którego tyle jest, mleczny, nieliczne grudeczki...Albo kurcze coś mi jest, albo - głupia naiwna baba - robię sobie jakąś nadzieję... I dziś mnie tam macica (albo nie wiem co) tak ciągnie i boli, normalnie jak na okres prawie...Mam już tego wszystkiego dość!!! |
|
|
|
#2394 |
|
Zadomowienie
|
Dziękuję Madziorku! jutro zadzwonię do mojej ginki i wtedy skonsultuje jej decyzje z Novum
Edytowane przez Madziorka Czas edycji: 2007-01-21 o 19:42 |
|
|
|
#2395 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
a co do samopoczucia to w tej chwili czuję się tak samo parszywie jak Ty, ale damy rade!
|
||
|
|
|
#2396 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2397 |
|
Zakorzenienie
|
i bede super szczesliwa.Korci mnie aby dzis zrobic test ...
|
|
|
|
#2398 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2399 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
, a co do bociana to jutro mam z nim rozmowę dla kazdej z was załatwie po II kreseczki Cytat:
|
|||
|
|
|
#2400 |
|
Zakorzenienie
|
Za marzenia nie karają ...
Edytowane przez jukol Czas edycji: 2007-01-24 o 21:18 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:42.

SUPER 
i dużo buziaków, i powodzenia

Duzo czytalam, ze przy takich chorobach najlepiej zaczac jak najpredzej starania o dzidze.. Naprawde nie wiecie jak ja tego pragne, ale boje sie ze nie zdolamy zapewnic tej malej kruszynce wszystkiego czego bedzie potrzebowala..
I dziś mnie tam macica (albo nie wiem co) tak ciągnie i boli, normalnie jak na okres prawie...