|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#451 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część IX
No to podsumuje zuzycia
![]() Nusia wyszlas na 0 ![]() Co powiesz o maseczce z shea? pachnie tak jak tropikalny krem do stop i lokci z aha? Hosenko bardzo minimalistyczny miesiacgani 2 masla ![]() zywiec ![]() Lynn fajne zuzycia choc zakupow sporoOrlica co ty opowiadasz |
|
|
|
#452 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki Cuciola, a jak u Ciebie ze studiami?
![]() Orlica - współczuję naprawdę, że też tacy ludzie chodzą po świecie ![]() Wrzucam Wam zdjęcie mojej kolorówki, bo robiłam porządki i nasz wspólny z mamą mini zbiór perfumowy. A tak poza tym to dostałam maila w nocy, że nie zaliczyłam zaliczenia i rozstałam się dziś z TŻ... Ehhh, co za ciężki okres, niech to wszystko się już skończy...
|
|
|
|
#453 | |
|
Zakorzenienie
|
a
Cytat:
To tak już definitywnie? (
Edytowane przez Lynn Czas edycji: 2012-07-01 o 16:19 |
|
|
|
|
#454 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem, za dużo mi się rzeczy zwaliło na głowę i sobie nie radzę, nie mam siły... A jak u Ciebie w tych sprawach ?
|
|
|
|
#455 |
|
Konto usunięte
|
Żywiec, trzymaj się tam
![]() Masz oficjalne zezwolenie na kupno jakiegoś kosmetyku na pocieszenie ![]() Hosenko, to młody doktorek z mojej uczelni, który ma się za pępek świata... Dodam też, że jest gejem w najbardziej negatywnym tego słowa znaczeniu - absolutnie homofobką nie jestem, ale tacy ludzie jak on strasznie mnie denerwują. Syndrom luźnego nadgarstka i wysoki wiecznie pretensjonalny ton, bleh. A na bloga wrzuciłam właśnie moje czerwcowe łupy, denka i podsumowanie. |
|
|
|
#456 | |||
|
Zakorzenienie
|
Jakos zle sie ostatnio czuje, musze isc na badania,a poza tym nic mi sie nie konczy kosmetykow a mialam wielkie plany na zuzycia...
Cytat:
Cytat:
Udanego testowania[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;35032849]Pozwolę sobie skopiować moją odpowiedź z innego wątku: Nic nie robił ze spraw "opiekuna/organizatora", tylko zlecał zadania poszczególnym osobom - ty kup bilety, ty załatw noclegi, ty poprowadź nas jutro w góry, ty pojutrze, a ty ogarnij finanse. Obrażał nas, np. wyzywając od inwalidów osoby o słabszej kondycji - m.in. ja i moja koleżanka. Faceci od nas z roku szli z nami z tyłu, żeby w razie czego nas "ratować", a ten ich wyśmiewał, że idą jak baby. Ocenę końcową uzależniał od tego, w jakiej kolejności dotarliśmy na szczyt góry - nie mówił nam o tym wcześniej. Ostatniego dnia zostawił nas w Krakowie, z nieważnymi biletami, bo okazało się, że on coś krzywo załatwił. W efekcie utknęliśmy w Krakowie na prawie dobę dłużej. I mogłabym wymieniać jeszcze dłuuuugo... [/QUOTE] OMG!!! Co za niepoważny facet. A gdyby cos sie komus stało? [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;35036854]OK, ogarnęłam raporcik... Kupiłam tylko jedną rzecz, ale poległam na kosmetykach ze zjazdu bloggerek i tych do recenzji. Z jednej strony oczywiście super, że mogę wypróbować, a z drugiej, zaczyna mi brakować miejsca W lipcu intensywnie denkuję! [/QUOTE] Ufff... masz co zuzywac! Cytat:
O ja.... a moze to tylko efekt przemeczenia ze sie rozstalas z TZ? Mzoe jak odpoczniesz to sobie wszytsko wyjasnicie i bedzie OK? Wklejam bilans, najgorzej nie jest, ale liczylam na wiecej. Pociesza mnie to, ze na lipiec zapisze wiecej zuzyc. Zakupy czerwcowe:
Wydane: 153,10 PLN Gratisy:
Zużycia czerwcowe:
|
|
#457 |
|
Zakorzenienie
|
Koniku - tak, jest bardzo wydajna, wystarczy odrobina i masz cala garsc piany, ktora jeszcze do tego rosnie, jak potrzesz dlonia o dlon
|
|
#458 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie też problemy przyśpieszyły "akcję". Zero wsparcia, a wręcz znikanie z mojego życia na czas problemów. Dobrze, że się skończyło, choć łatwo nie jest- tzn nie tęsknię, ale odwykłam od bycia samą. Nie mam z kim spędzać czasu, z kim porozmawiać, bo też znajomym nie chcę się non stop zwalać na głowę. Cytat:
Cytat:
A zapach ładny? Przypomina coś?![]() Ja dzisiaj byłam reklamować pasek od spodni i weszłam do YR po czeki, a że dawali je tylko przy zakupach to zgarnęłam najpierw żel bawełna z indii a potem jeszcze przy kasie zauważyłam w promocji fluid, który bardzo chciałam, a że kasjerka powiedziała, że wycofują ten fluid to kupiłam i jego, także ładnie zaczęłam lipiec fluid jest boooski i kosztował tylko 19,90 zł, a normalna cena to 56 zł.
Edytowane przez Lynn Czas edycji: 2012-07-01 o 18:12 |
|||
|
|
|
#459 |
|
Zakorzenienie
|
Zapach jest orzezwiajacy - jablko i wanilia, ale nie jest duszacy ani mocny, bardziej wyczuwam wlasnie jablko niz wanilie. Bardzo ladnie pachnie
|
|
#460 |
|
Konto usunięte
|
O jakiej piance pod prysznic mowa?
![]() Coś znaleźć nie mogę ![]() Też kiedyś myślałam, że pianki są mniej wydajne... Ale prawie rok temu zaczęłam używać pianki do mycia twarzy Clear&Clean - nadal mam połowę
|
|
|
|
#461 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;35043353]Żywiec, trzymaj się tam
![]() Masz oficjalne zezwolenie na kupno jakiegoś kosmetyku na pocieszenie ![]() [/QUOTE] W sumie to nawet nie mam co kupować, wszystko mam. Ale dzięki za pozwolenie Cytat:
Mam już wszystkiego dość, a TŻ zamiast mnie wspierać to ciągle się tylko kłócimy. Nie twierdzę, że wina jest ewidentnie jego, pewnie moja nadmierna zazdrość też jest męcząca, ale jednak oczekuje żeby więcej z siebie dawał. |
|
|
|
|
#462 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A bilans całkiem, całkiem Więcej wyszło niż przyszło, czyli ogólnie ok ![]() Póki co nie oszałamiają, ale jak nazbiera się trochę więcej, to wykrochmalę i nabiorą właściwej formy. Wtedy się pochwalę ![]() Orlico - jestem w ciężkim szoku z powodu postawy tego kolesia ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Jak za taką kwotę, to rzeczywiście grzech nie łapać tylu kosmetyków
|
|||
|
|
|
#463 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Co do stopy, na szczęście przeszło, smarowałam Ketopromem, ale ból straszliwy. Cytat:
Dziękuję Nurek, dzięki gani, świetny bilans! jak mało kupiłaś!Orlica, to straszne co piszesz! Współczuję takiego wyjazdu! Kto w ogóle zatrudnił takiego opiekuna? Mnóstwo tych kosmetyków dostałaś!Co do pianek do ja mam Biodermę do mycia twarzy i mam wrażenie, ze cały czas jest prawie pełna, jest bardzo wydajna! Wrzucam swój bardzo udany bilans, zwłaszcza pod względem zakupowym ![]() Zużyte w czerwcu: Lactacyd emulsja 200ml Ziaja Sopot Spa płyn micelarny 200ml Paloma odżywka do paznokci z keratyną 12ml Wibo Lovely peeling do skórek z aloesem tusz Max Factor 2000 Calorie Oddane: Krem Avon Anew Rejuvenate na dzień 50ml Avon Eternal magic 50ml Avon Slip into 50ml Avon Pur Blanca 50ml Avon Incandessence lumiere 50ml Kupione:
Edytowane przez luskap Czas edycji: 2012-07-02 o 20:07 |
|||
|
|
|
#464 |
|
Zakorzenienie
|
Rzeczywiście bardzo udany i niewielka kwota wydana
|
|
|
|
#465 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://pl.oriflame.com/products/prod...prodCode=21671Cytat:
Będę miała teraz podobny problem, siedzę w domu u rodziców przez wakacje, a znajomi się porozjeżdżali do domów. Dziękuję |
||
|
|
|
#466 |
|
Zakorzenienie
|
No i dostalo sie Wlochom
![]() zywiec jeszcze dobrze by bylo jakbym zdala jeden egz 10 lipca, ale juz jestem przemeczona fajna kolorowka ![]() moze ulozy sie jeszcze z tz-tem |
|
|
|
#467 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pachnie tak samo, tylko na szczęście dużo delikatniej (inaczej bym chyba nie wytrzymała z nią zaraz koło nosa). Skóra była po niej fajna, miękka. Na dłuższą metę nie wiem jak działa, bo miałam tylko saszetkę (na 2 zużycia). Cytat:
Przykro mi z powodu TŻ-a Może jednak potrzebne Wam tylko wytchnienie? Skoro masz wiele na głowie i jest Ci ciężko, to może jak trochę wszystko opadnie, to porozmawiacie i się ułoży Cytat:
Czasem tak bywa, że jak się planuje dużo zużyć, to jak na złość nic się nie chce skończyć. Ale za to w lipcu będzie długa lista ![]() Bilans mógłby być lepszy, bo jest więcej zakupów. Co to za krem brzozowy? Fajny? Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
,To dobrze, że już minęło Rzeczywiście świetnie Ci poszło ![]() Cytat:
![]() Na pewno Ci się uda go zaliczyć
|
||||||||
|
|
|
#468 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#469 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dawałaś radę zmywać makijaż oczu tym micelem z ziaji? Ja aktualnie go mam, ale przestałam używać, bo miałam wrażenie, że wypali mi oczy![]() Co do śmierci, to ja tez się tego boję najbardziej. Pogrzeby mnie totalnie rozstrajają. Płaczę nawet na pogrzebach osób, które nie za bardzo znam. Na pogrzebie dziadka znajomego, którego widziałam raptem kilka razy i nigdy nie rozmawiałam, bo już do niego nie docieralo, to ryczałam bardziej niż jego rodzina... Pianka do mycia jest z rossmana- nie isana tylko ta druga firma, która produkuję dla rossmana. Kosztuje ok 11 zł. Dobrze, że Ci przeszedł ból nogi Cytat:
![]() Masz całkowitą rację. Ta pustka mi najbardziej przeszkadza... |
||
|
|
|
#470 |
|
Zakorzenienie
|
Pianka widoczna na zdjeciu
![]() W Rossie juz sa limitowane zele Isany na lato 2012, wzielam oba Pachna bosko ![]() Wzielam jeszcze ta nowa pomadke Nivea Vitamin Shake, super zapach!! foto 1 - pianka foto 2 - zele foto 3 i 4 - pomadka Nivea
|
|
#471 |
|
Zakorzenienie
|
Ja miałam kiedyś piankę z Fruttini i uznałam ją za zbędny gadżet.
|
#472 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba tylko ja nic szczegolnego w ten nivei nie widze, na kwc tak wszyscy zachwalaja..
|
|
|
|
#473 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ale ja ogólnie Nivei nie lubię i nie używam. Ta pianka byłaby moja, gdyby nie wanilia ![]() Żele w sumie też jakoś nie kuszą, bardziej ten olejek, ale z kolei tej formy nie lubię ![]() Właściwie to czy te olejki Isany różnią się czymś od żeli? |
|
|
|
|
#474 |
|
Zakorzenienie
|
Luskap współczuję śmierci dziadka
![]() Orlico straszne, co piszesz Nikt nie mówił, że jestem inwalidą, ale i tak głupio się czułam ociągając grupę. Jakby opiekun robił wtedy jakieś uwagi, to chyba bym nie wytrzymała psychicznie.Teraz za to mam super formę i śmigam co roku w górach TŻtem Niestety w tym roku się nie wybierzemy, ze względu na TŻta operację. Ale za to jedziemy do Łeby, po 20 lipca.Mój raport (nieco spóźniony): Czerwiec 2012 Zużyte: 1. Odżywka jajeczna Z Apteczki Babuni, Joanna (300 g) 2. Maseczka na brzuch i biodra wyszczuplająca, Dermaglin ![]() 3. Próbka kremu BB Good Afternoon, Skinfood ![]() 4. Krem na dzień 'Niszcz pryszcz', Kosmetyki DLA (30 g) 5. Rozświetlacz do twarzy i ciała Sun Goddes, Sleek Make Up 6. Podkład Long cover opalony, Paese 7. Puder prasowany Tea Rose, Constance Caroll 8. Kredka Nano Liner czarna, Sephora 9. Baza pod cienie i sypki brokat, Sephora 10. Lakier do paznokci Diamond Strength lawendowy, Sally Hansen 11. Lakier do paznokci Opal, Sally Hansen 12. Lakier do paznokci zielony Lovely, Wibo 13. Lakier do paznokci magnetyczny, Essence 14. Lakier do paznokci Maximum Growth, Sally Hansen 15. Krem BB do cery tłustej i mieszanej Intense Classic Balm, Skin 79 (35 g) 16. Odmładzający krem do ciała liftingująco-modelujący Spa Collection, Tołpa (300 ml) 17. Krem na noc 'Niszcz pryszcz', Kosmetyki DLA (30 g) 18. Glinka różowa, Argiletz sprzedane na Allegro Otrzymane/Kupione: 1. Odżywka do włosów i skóry głowy Jantar, Farmona 2. Balsam antycellulitowy do ciała Bluszcz Herbal Care, Farmona 3. Krem przeciw nadmiernej potliwości stóp Szałwia Herbal Care, Farmona 4. Krem regenerujący do rąk i paznokci Herbal Care, Farmona 5. Peeling cukrowy do ciała Melon i Arbuz Tutti Frutti, Farmona 6. Mus do ciała Melon i Arbuz Tutti Frutti, Farmona 7. Olejek do kąpieli Melon i Arbuz Tutti Frutti, Farmona 8. Kremowy żel do mycia ciała Melon i Arbuz Tutti Frutti, Farmona 9. Pianka myjąca do twarzy i oczu z olejkiem bawełnianym Design Your Style, Lirene 10. Nawilżający kremowy mus na dzień i na noc Design Your Style, Lirene 11. Mineralna emulsja do opalania SPF 30 Sensitive, Lirene 12. Delikatny płyn do demakijażu oczu, Lirene 13. Żel pod prysznic z oliwką Mango Shower Olive, Lirene 14. Krem antiaging witaminowy do rąk Dermoprogram, Lirene 15. Żel pod prysznic bambus z miętą, The Secret Soap Store 16. Krem do rąk masło shea passiflora, The Secret Soap Store 17. Masło do ciała yerba mate, Scandia 18. Głęboko nawilżające mleczko do ciała Body Art, Dr Irena Eris 19. Regenerująco-wygładzający krem do dłoni Body Art, Dr Irena Eris 20. Solny peeling do ciała wyszczuplający Perfecta Spa, Dax Cosmetics 21. Maseczka Beauty Mask Perfecta, Dax Cosmetics 22. Lakier Woman, Celia 23. Lakier Woman, Celia 24. Lakier Tropic, Celia 25. Wazelina kosmetyczna do ust pomarańczowa, Flos-lek 26. Żel do powiek i pod oczy ze świetlikiem i aloesem, Flos-lek 27. Puder do kąpieli, Smykusmyk 28. Maska wzmacniająca 2 minutowa Nature Fusion Pantene 29. Mleczko mocno utrwalające objętość dla cienkich włosów Wellaflex, Wella 30. Balsam bez spłukiwania do włosów farbowanych Pro Series, Wella 31. Lakier nawierzchniowy Special Effect Topper Night in Vegas, Essence 32. Krem na noc 'Niszcz pryszcz', Kosmetyki DLA 33. Krem na dzień 'Niszcz pryszcz', Kosmetyki DLA 34. Błyszczyk Fashion Colour, Bell 35. Olejek do kąpieli aromaterapeutyczny Mandarynka i drzewo sandałowe, Bielenda 36. Micelarny płyn do demakijażu twarzy i oczu, Delia 37. Maseczka oczyszczająca z krzemionką, Flos lek 38. Maseczka z czarnego błota, Mincer 39. Woda toaletowa L'Imperatrice 3 Dolce&Gabbana otrzymane na zjeździe blogerek otrzymane w Blogboxie prezent od TŻ kupione, bardzo potrzebne, bo oba kremy wykończyłam w czerwcu zachcianka Przybyło mnóstwo, ale wydałam tylko grosze. Ze zużyć jestem zadowolona w miarę, dobrze że udało mi się trochę namiaru sprzedać. W lipcu na pewno będę miała więcej, bo już kończy mi się micel i szampon.
|
|
|
|
#475 |
|
Konto usunięte
|
Księżniczko, z jakiegoś tajemniczego powodu mamy podobne raporty - przybyło mnóstwo, nie kupiłyśmy prawie nic
|
|
|
|
#476 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;35058299]Księżniczko, z jakiegoś tajemniczego powodu mamy podobne raporty - przybyło mnóstwo, nie kupiłyśmy prawie nic
[/QUOTE]Tylko chyba ja mam większą listę, bo zostawiłam sobie więcej rzeczy niż Ty. |
|
|
|
#477 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Miałam z TŻ jechać do Pragi, ale nie wiem jak to wypali teraz. Cytat:
Teraz byśmy widywali się z TŻ tylko na weekendach, ale pamiętam, że jak było tak 2 lata temu to też to nam zbyt dobrze nie służyło.Możliwe, że to moja wina. Jestem zazdrosna o koleżankę TŻ z pracy, która jest wysoka, szczupła, piękna i wygląda jak modelka, no i młodsza o rok, córka komendanta. TŻ tłumaczy, że przecież to tylko koleżanka i że ma swoje zasady w związku, a jak to do mnie nie dociera to jest wyższa od niego, więc i tak odpada... ![]() W dodatku na weekend pojechałam do domu, a TŻ został i mieli spać u niego koledzy ze studiów i miał być męski wieczór. Później dowiedziałam się, że jeden z nich wziął siostrę i z nią spędzili cały wieczór i tak wyglądał ten ich męski wieczór... Ja też! Mało się nie pobiłam podczas oglądania meczu z rodzicami, którzy byli za Włochami W Hiszpanii gra mój kochany Fabregas Cytat:
Cytat:
Skorzystałam z Waszego pozwolenia i kupiłam sobie śliczny koralowy lakier do paznokci Eveline |
||||
|
|
|
#478 |
|
Konto usunięte
|
Fakt, ja oddałam więcej, ale przybyło mi też sporo do recenzji, więc i tak miałam więcej na plus :<
|
|
|
|
#479 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;35054526]Nie, jesteśmy dwie ![]() Ale ja ogólnie Nivei nie lubię i nie używam. [/QUOTE] Ja też nie lubię. |
|
|
|
|
#480 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zywiec ty tez musisz troche wrzucic na luza bo jestes spieta i nerwowa przez te wszystkie egzaminy...trzymam kciuki zeby wam sie udalo jeszcze wszystko wyprostowac. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:59.

bardzo minimalistyczny miesiac

To tak już definitywnie?
Uwielbiam ja!
Wczoraj przyszły 2 kosmetyki Farmony, 2 kosmetyki do włosów Kemon, a dzisiaj 4 od Joko
fluid jest boooski i kosztował tylko 19,90 zł, a normalna cena to 56 zł.