U kolejnych PMek już na palcu obrączka pozostałe czeka przedślubna gorączka PM2012-26 - Strona 82 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-07-01, 16:46   #2431
Post_Blue
Rozeznanie

Dot.: U kolejnych PMek już na palcu obrączka pozostałe czeka przedślubna gorączka PM2

Cytat:
Napisane przez fablous Pokaż wiadomość
Ja należę do niskopiennych , suknię mam lejącą a bukiet będę mieć krótki, takie wydłużone zwyczajnie mi się nie podobają.
Cytat:
Napisane przez Dorka__00 Pokaż wiadomość
ja jestem niskopienna i tez się zastanawiam co z bukietem, niespecjalnie podobają mi się długie bukiety ale te okrągłe chyba też nie do końca więc chyba będę miała taki "niepoukładany" bukiet -
takie mi się podobają..
Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
to zależy od figury bo mi pani odradziła zwisający zresztą takie mi się nie podobają

ta PM z wczoraj jest wysoka i taka no nie powiem że gruba ale szczupła też niej (troszki grubsza niż ja kto mnie widział ten wie) i dla niej lejący był idealny bo ją wyszczuplał
Czyli nie tylko ja jestem mała ;D Fablous, a w jakim kształcie będzie Twój bukiet? Mi nie za bardzo podobają się kulki, myślałam o półksiężycu lub takim (tylko mniejszym) jak miała PM od Kici, ale teraz top już sama nie wiem. Paniz kwiaciarni nie ma dla mnie za bardzo czasu Dorka, trzeci bukiet jest przepiękny!

Cytat:
Napisane przez party_girl7 Pokaż wiadomość
Dziewczyny ktore juz sa po: pomyslalam ze wysle gosciom podziekowanie za prezenty, chcialabym wyslac nasze zdjecie slubne i zdjecia na ktorych sa osoby do ktorych bede wysylala, tylko nie wiem w jakiej formie to zrobic? robilyscie takie cos? macie jakis tekst na takie podziekowanie?
mysle zeby wywolac fotki, zrobic rezcnie jakies takie "ksiazeczki" z miejscem na zdjecia wkladane, szukam inspiracji
Świetny pomysł!
Post_Blue jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-01, 16:46   #2432
carmelova
Zakorzenienie

Dot.: U kolejnych PMek już na palcu obrączka pozostałe czeka przedślubna gorączka PM2

Cytat:
może wyjść bardzo ładnie ale musisz przypilnować tego żebyś nie była później zaskoczona że zza kwiatów nie widać świecznika
znalazłam coś takiego - może pomoże:
http://www.wedding-flowers-guide.com...candalabra.jpg
http://dekoracje.figero.pl/websites/...it1=0&limit2=7
O! Moja dekoracja ma być w stylu tej pierwszej Mają to byś 2 gałązki astomerii i jakaś "paprotka", więc chyba nie będzie za dużo?
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-01, 16:54   #2433
Magdzia0108
Zadomowienie

Kurde dziewczyny, gdzie jest ten album od party_girl7, bo ja chyba jakaś niekumata jestem i nie umię tego znaleźć

Filcowo, biżutowo:

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=365901&p age=12

06.07.2004r razem
01.01.2010r zaręczyny
23.06.2012r Żonka
Magdzia0108 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-01, 16:56   #2434
MARGIDA
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Magdzia0108 Pokaż wiadomość
Kurde dziewczyny, gdzie jest ten album od party_girl7, bo ja chyba jakaś niekumata jestem i nie umię tego znaleźć
nie ma
już usunęła

wiedźma w kolejnym pokoleniu
no i mam córkę
i męża - czarodzieja
MARGIDA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-01, 16:59   #2435
Magdzia0108
Zadomowienie

aha, szkoda, to może na poczcie się załapię ....

Filcowo, biżutowo:

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=365901&p age=12

06.07.2004r razem
01.01.2010r zaręczyny
23.06.2012r Żonka
Magdzia0108 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-01, 17:05   #2436
party_girl7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
dacie wiarę że na przyszłą sobotę prognozują dokładnie tyle stopni i ile jest dzisiaj
Przeraża mnie ten fakt
ojej, wspolczuje bylismy na sesji w parku i bylo troche zimniej ale goraco i myslalam ze zjedzie mi skora... strasznie sie pocilam, makijaz biedny sie ledwo trzymal, a TZ w tym garniaku sie tak pocil ze mu kapalo z czola
Cytat:
nie wiem czy dobrze zrozumiałam..ale może coś w tym stylu? - niestety trochę roboty z tym jest ale wygląda ładnie
http://www.youtube.com/watch?v=MpTD35vCF60
niedokladnie bo wlasnie nie chce wklejac zdjec i chce zrobic to z kartek ktore kupilam na zaproszenia.
Cytat:
aha, szkoda, to może na poczcie się załapię ....
niestety nie mam dostepu do poczty
Stary 2012-07-01, 17:06   #2437
kasia_kuku
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez evoonia86 Pokaż wiadomość
właśnie Tż przysłał mi sms, że dostał lepsze warunki umowy o pracę niż miał do tej pory

muszę poszukać czegoś specjalnego na kolację

Cytat:
Napisane przez Jamee Pokaż wiadomość

Dziewczynki

Lady trzymam mocne kciuki za brata oby było wszystko dobrze

Niestety więcej nie dam rady nadrobić. Nie dość, że upał niemiłosierny (nienawidzę takiej pogody) to jeszcze @ i jak na złość wyżyna mi się ósemka i prawdopodobnie trzeba ją będzie chirurgicznie usunąć bo źle rośnie.

Błagam o mocne kciuki czeka mnie ciężki tydzień a dodatkowo w środę mój T. się broni

Bedzie dobrze, trzymam mocno!

Cytat:
Madziu, pokazesz jakieś swoje zdjęcie w sukni?

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

kasia_kuku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-01, 17:10   #2438
Dorka__00
Zadomowienie

GG do Dorka__00

Cytat:

niedokladnie bo wlasnie nie chce wklejac zdjec i chce zrobic to z kartek ktore kupilam na zaproszenia.

:
jest sporo filmików w internecie jak zrobić takie małe albumy z kartek kopert itp
Dorka__00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-01, 17:12   #2439
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

hejo

wróciłam po 3 dniach u rodziców
po drodze zgarnełam tz z kawalerskiego ... wrak człowieka!!!

w 3 dni wypili 15 butelek wódki i nie wiem ile piwa poszlo, ale uwaga, na 5 facetow tylko!!! ..

teraz zdycha

ugotowalam mu rosołek.

A ja wczoraj na ciuchach kupilam 2 sukienke za grosze
biala na plaze h&m i kobaltowa zwiewna na wesele

Mia i Tosia <3

Czarnooka_Paula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-01, 17:13   #2440
lolita25
Zakorzenienie

GG do lolita25

Ja mam już dzis dosyć rozwożenia zaproszeń,boli mnie głowa zjadłam już 3 tabletki i nic nie pomaga
Jest strasznie duszno,cieszę się że nasze wesele będzie we wrzesniu,może nawet padać oby tylko nie było takiej duchoty
Reszta zaproszeń musi zaczekać do przyszłego tygodnia
A oto nasze obrączki
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0840.jpg (14,5 KB, 58 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0843.jpg (13,3 KB, 66 załadowań)
Stary 2012-07-01, 17:22   #2441
Oriflame_Rybnik
Zadomowienie

Czy jest tu może kosmetyczka na forum?
Jaki puder profesjonalny polecacie?

14.07.2012

Oriflame_Rybnik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-01, 17:56   #2442
evoonia86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lolita25 Pokaż wiadomość
A oto nasze obrączki
piękna klasyka
Stary 2012-07-01, 18:12   #2443
Dorka__00
Zadomowienie

GG do Dorka__00

Cytat:
Ja mam już dzis dosyć rozwożenia zaproszeń,boli mnie głowa zjadłam już 3 tabletki i nic nie pomaga
Jest strasznie duszno,cieszę się że nasze wesele będzie we wrzesniu,może nawet padać oby tylko nie było takiej duchoty
A oto nasze obrączki
dla mnie trochę za szerokie ( nie na twoim palcu tylko ja lobię wąskie porostu) ale ładne że takie proste
Stary 2012-07-01, 18:26   #2444
MARGIDA
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Czarnooka_Paula Pokaż wiadomość
hejo

wróciłam po 3 dniach u rodziców
po drodze zgarnełam tz z kawalerskiego ... wrak człowieka!!!

w 3 dni wypili 15 butelek wódki i nie wiem ile piwa poszlo, ale uwaga, na 5 facetow tylko!!! ..

teraz zdycha

ugotowalam mu rosołek.
do wesele się zagoi, tzn. wydobrzeje
Cytat:
A oto nasze obrączki
proste i piękne

wiedźma w kolejnym pokoleniu
no i mam córkę
i męża - czarodzieja
MARGIDA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-01, 18:30   #2445
party_girl7
Zakorzenienie

Cytat:
jest sporo filmików w internecie jak zrobić takie małe albumy z kartek kopert itp
ale ja nie chce typowego albumu, tylko chce zgiac kartke a4 i jakos fajnie w srodku zainstalowac zdjecie, ale juz mniej wiecej mam pomysl.
Cytat:
A oto nasze obrączki
piekne obraczki!
Cytat:
Napisane przez Oriflame_Rybnik Pokaż wiadomość
Czy jest tu może kosmetyczka na forum?
Jaki puder profesjonalny polecacie?
polecam artdeco
Stary 2012-07-01, 18:37   #2446
Oriflame_Rybnik
Zadomowienie

Cytat:
ale ja nie chce typowego albumu, tylko chce zgiac kartke a4 i jakos fajnie w srodku zainstalowac zdjecie, ale juz mniej wiecej mam pomysl.

piekne obraczki!

polecam artdeco

Dzięki kochana
A który dokładnie?Bo oglądam i widze,że jest ich więcej...

14.07.2012

Stary 2012-07-01, 18:47   #2447
nena1984
Zakorzenienie

heh, mój Tż w końcu odezwał się z kawalerskiego wypadu do dzikiej puszczy. Przeżył, obrażeń nie ma. Za to nocował w lesie na ziemi

niestety zadzwonił dziś do mnie kolega, że nie przyjedzie z żoną na wesele. Jego żona poroniła (była w 14 tygodniu ciąży) Strasznie mi przykro, bo długo czekali na dzidziusia

Cytat:
Błagam o mocne kciuki czeka mnie ciężki tydzień a dodatkowo w środę mój T. się broni

Cytat:
Napisane przez Oriflame_Rybnik Pokaż wiadomość
Kupujecie jakiś puder dodatkowo żeby potem w razie czego się poprawić??
tak, ja szukałam pudru transparentnego (żeby był też dobry dla Tżta) i dodatkowo z lusterkiem i o dziwo - nie jest o taki łatwo. W rossmanie nie było żadnego, który nie byłby kompaktem. Znalazłam w końcu w inglocie, jest świetny, do tego ma bardzo płaskie opakowanie, co też było dla mnie ważne żeby zmieścić w torebeczce wielkości większego telefonu

Cytat:
A oto nasze obrączki
bardzo ładne, masywne to 6 mm?

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-01, 18:58   #2448
Oriflame_Rybnik
Zadomowienie

Cytat:

tak, ja szukałam pudru transparentnego (żeby był też dobry dla Tżta) i dodatkowo z lusterkiem i o dziwo - nie jest o taki łatwo. W rossmanie nie było żadnego, który nie byłby kompaktem. Znalazłam w końcu w inglocie, jest świetny, do tego ma bardzo płaskie opakowanie, co też było dla mnie ważne żeby zmieścić w torebeczce wielkości większego telefonu

Piszesz o tym:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...-matujacy.html

14.07.2012

Stary 2012-07-01, 19:16   #2449
lolita25
Zakorzenienie

GG do lolita25

Cytat:
heh, mój Tż w końcu odezwał się z kawalerskiego wypadu do dzikiej puszczy. Przeżył, obrażeń nie ma. Za to nocował w lesie na ziemi

niestety zadzwonił dziś do mnie kolega, że nie przyjedzie z żoną na wesele. Jego żona poroniła (była w 14 tygodniu ciąży) Strasznie mi przykro, bo długo czekali na dzidziusia

bardzo ładne, masywne to 6 mm?
Tak to 6 mm Własnie takie chcieliśmy,proste,szeroki e,grube,takie śruby Zawsze o takich marzyłam

---------- Dopisano o 19:16 ---------- Poprzedni post napisano o 19:12 ----------

Cytat:
piękna klasyka
Dziękuje Do klasyki zawsze się wraca,przynajmiej zawsze modne będą
Stary 2012-07-01, 19:19   #2450
evoonia86
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuje Do klasyki zawsze się wraca,przynajmiej zawsze modne będą
z takiego samego założenia i my wyszliśmy
Stary 2012-07-01, 19:19   #2451
lolita25
Zakorzenienie

GG do lolita25

Cytat:
dla mnie trochę za szerokie ( nie na twoim palcu tylko ja lobię wąskie porostu) ale ładne że takie proste
Dziękuje
Ja lubie taką biżuterie,chciałam 8mm ale Tż-towi były za szerokie
Stary 2012-07-01, 20:06   #2452
0fa303f516315febafe3d9dd3f31e3911a3c772a_61c3bc0235435
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez a u d r e y Pokaż wiadomość
tekst dnia

ja mam to samo chodzę i podpytuje ale nikt nic nie mowi ;P

Z wielką łachą zdałam na 4.5 przy komentarzach że ona w sumie nie wie czy powinna mi to dac itp, a na zadane pytanie odpowiadałam wyczerpująco, po czym ona twierdziła że źle, powtarzała to samo co mowilam ja
Ale oficjalnie jutro ostatni wpis i mam WAKACJE i w 100% mogę poświęcic czas na ślub, który już za 20 dni

Dziewczyny:
Caarmi, Kawuś, Sztuczka, Tenebroska: Powiedzcie co macie jeszcze do załatwienia?
Ciągle myślę że o czymś zapomniałam.

W tym tygdniu muszę ostateczną liczbę gości podać na salę, na torta, zobić plany stołów i wysłać do firmy która je zrobi, wydrukować i zalaminować napis od Marylki na auto.... I nie wiem co jeszcze
grunt że zdane

Cytat:
Napisane przez kasia_kuku Pokaż wiadomość
Lecę Was ciut nadrobić, ale nie mogłam się powstrzymać
leże i kwiczę

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość

właśnie ogarnęłam się po weselu więc zdaję relację

Ślub był w tej parafii co Jagodzia. Tata prowadził PM do ołtarza pierwszy raz byłam na takim ślubie i bardzo fajnie to wyglądało choć temat został troszki podchwycony od nas bo mówiliśmy im kiedy i ciotka tak była zaskoczona i coś zaczeła gadać że to takie inne ciekawe i w ogóle W moim odczuciu PMka miała za krótką suknię bo jak stała to było jej widać buty... Bukiet miała z różowych i czerwonych róż i białych frezji (frezje miała też we włosach ale to był zły pomysł bo szybko padły i smętnie zwisały) Sama msza pięknie prowadzona... Przez ostatnie 1,5 roku tak się nie wzruszyłam na ślubie jak wczoraj Na koniec pięknie zostało zaśpiewane Ave maria z akompaniamentem na gitarze

Po mszy jak młodzi wychodzili były oczywiście tuby sztuk 2 ja przy 4 chyba zawału dostanę. Parę młodą obsypali wszystkim co się da: płatkami ryżem monetami (PMka potem musiała wyciągać ryż z włosów bo się bardzo rzucało w oczy ze wzgledu na czarne włosy)

Wesele: Było udane nie powiem ale już po 2 godzinie wyszliśmy ( w sensie 2 w nocy nie 2 godzinie wesela) Mlodzi tańczyli układ do "Przetańczyć z tobą chcę całą noc". Zespół grał nawet nawet aczkolwiek po oczepinach powinni bardziej ludzi zachęcać do tańca a nie 3 piosenki i "idzemy na jednego" i zrobiło się smętnie. Jedzenie było pyszne choć sama osobiście zjadłam tylko obiad i na koniec krokiety, kilka pierożków z wiejskiego stołu, jakąś sałatkę i wędlinkę ale TŻ jadł wszystko i wszystko smakowało. Ciacha też były dobre chyba z piekarni Nina (przynajmniej tort był z tej piekarni ale tortu nie jadłam bo było za późno. Wina były jakieś Don Rafaello nawet dobre ale piłam lepsze. Ciasta wino kawa herbata stały na szwedzkim stole. Bardzo sprawna obsługa choć w pewnym momencie przesadzali bo wziełam sobie pierożki chyba z 5 zjadłam 2 i mnie tata zawołał na dwór poszłam wracam a ni już sprzątneli bo myśleli że nie bede już jeść

Co mi się nie podobało. Winietki nie były zdobione tylko zwykłe kartki powycinane ale nie w tym problem bardzo nie ładnie było dla mnie zrobione to że np nie było napisane (użyje tu mojego nika) (kicia) i obok osoba towarzysząca tylko były dwie z moim imieniem i nazwiskiem (nie mogą powiedzieć że nie znali imienia i nazwiska bo mają przecież zaproszenia gdzie mój TŻ jest wpisany) samo usadzenie też im chyba nie wyszło bo się zamienialiśmy miejscami. Od przyjazdu na salę do pierwszego tańca mineło prawie 1,5 godziny po obiedzie zaczeliśmy się nudzić bo zespół sobie gadał w najlepsze. Fotograf robił zdjęcia głównie rodzinie najbliższej wiem że np nasi będą robić wszystkim gościom jak się bawią. Kamerzysta standard kręcenie do kotleta . i najgorsza rzecz klimatyzacja myślałam że raczej problemem będzie jej nie dawanie rady chłodzić ale co było to masakra. klimatyzatory mają takei skrzydła które decydują o kierunku w którym leci powietrze... i genialna osbługa nie potrafiła ustawić klimatyzacji na mieszanie powietrza tylko non stop leciało na ludzi... my siedzieliśmy na przeciwko niego i była masakra tak mnie głowa bolała kuzynka która siedziała pod nim to się bała czy ją nie pokręci jeszcze była ustawiona na bardzo niską temperaturę. Jak ludzie tańczyli tyło ok a że były przerwy dość długie to w przerwach była masakra bo na dworze było za duszno żeby siedzieć. Dlatego po 2 się zmyliśmy bo moja głowa pękała a nic nie mogłam wziąć bo piłam wino

Ogólnie wesele udane nie licząc tych kilku wpadek w załączniku bukiet PM
my byliśmy rok temu na weselu to na drugi dzień wszyscy mieli zapchane nosy

Cytat:
A ja mam przerwe na obiad w domku i zaraz znowu jedziemy rozwozić zaproszenia
Wiecie byliśmy u mojej ciotki,zaprosilismy również kuzyna z żoną ale bez dziecka,mam nadzieje że się nie obrażą,poprostu nie zapraszamy dzieci bo musielibysmy zrobić wesele na 200 osób a nie stać nas na takie
my gbyliśmy wczoraj u kuzynki tż i też mówiła że nie poszli 2lata temu na wesele bo nie zaprosili ich z córką

Cytat:
dacie wiarę że na przyszłą sobotę prognozują dokładnie tyle stopni i ile jest dzisiaj
Przeraża mnie ten fakt
współczuje

Cytat:
Dziewczynki

Niestety więcej nie dam rady nadrobić. Nie dość, że upał niemiłosierny (nienawidzę takiej pogody) to jeszcze @ i jak na złość wyżyna mi się ósemka i prawdopodobnie trzeba ją będzie chirurgicznie usunąć bo źle rośnie.

0fa303f516315febafe3d9dd3f31e3911a3c772a_61c3bc0235435 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-01, 20:09   #2453
Dorka__00
Zadomowienie

GG do Dorka__00

hehe a ja się wykłócałam że nie chce 4mm tylko węższe i będę miała 3,5
ale ja mam jestem mała i palce też mam krótkie ...

złożyłam zamówienie kosmetyczne co by trochę zadbać o siebie zobaczymy jakie będą tego efekty
Stary 2012-07-01, 20:10   #2454
0fa303f516315febafe3d9dd3f31e3911a3c772a_61c3bc0235435
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
piękne zdjecia i masz super włosy
w ogóle to mówiąc szczerze nie podobała mi sie twoja suknia jak pokazywałaś ją przed ślubem ale teraz jak patrzę na zdjecia to jednak jest świetna i bardzo do Ciebie pasowała

Wczoraj z okazji prawie dwóch miesięcy po ślubie mieliśmy okazję na odświeżenie wspomnień, bo ślub dziadka TŻa prowadził ten sam ksiądz który nam udzielał ślubu i tak samo ładnie mówił
to ile dziadek liczy sobie wiosen?

Cytat:
Napisane przez ladystar Pokaż wiadomość
nie wiem zamowilam na allegro puder i bibulki matujace

a w tym tygodniu zostalo:
poniedzialek
- cukiernia
wtorek
- podac rozmieszczenie gosci przy stolikach
- drugi probny make up
- probna fryzura
czwartek
- zawiezc wszystko na sale co na niej powinno byc (wodka, wina, buty i ubrania na przebranie, niezbedniki, menu, karty rozmieszczenia gosci i inne
piatek
- spowiedz
- paznokcie

Dodatkowo:
- trenowanie pierwszego tanca
- omowic oprawe muzyczna mszy
- zrobic sobie kwiaty do wlosow
- zrobic menu
- zrobic zawieszki na alkohol (Bozeee jak mi sie nie chce )
- zrobic rzesy
- pomoc sprzatac dom u rodzicow
- ustalic prawa i obowiazki druzbow
- zapytac nowa swiadkowa czy nia zostanie (dzisiaj)
- zrobic harmonogram przebiegu dnia (juz jest prawie gotowy tylko na brudno )
- zastrzelic wszystkich klientow, ktorzy sie pojawia w tym tygodniu i beda mi zawracac glowe

Napisz co Tobie zostalo do zrobienia, moze o czyms zapomnialam?

Poza tym martwie sie
Nie wiem czy pamietacie - moj brat mial w styczniu przeszczep rogowki i wszystko bylo w porzadku do wczoraj - zaczal widziec biala plamke i oko bylo lekko zaczerwienione, dzisiaj obudzil sie z calym zaczerwienionym i spuchnietym okiem, nie wiadomo czy nie ma odrzutu jutro jedzie do szpitala - gorzej jesli bedzie musial miec operacje bo jesli tak to zapewne natychmiast tak mi smutno, choc przy nim tego nie pokazuje zeby sie nie martwil
Wiec prosze o Wasze magiczne kciuki, zeby jutro okazalo sie ze to nic powaznego
kochana trzymam
0fa303f516315febafe3d9dd3f31e3911a3c772a_61c3bc0235435 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-01, 20:18   #2455
czarna_kawa80
Zakorzenienie

GG do czarna_kawa80

czołgiem Lachony

nie nadrobie, mialam mega intensywny weekend (wczoraj 5 godzin sesji narzeczenskiej) zdjecia wyszly za☠☠☠iste ale wyobrazcie sobie wczorajszy upal kiecke grube rajstopy i sweterek, zagotowalam sie

https://wizaz.pl/Mikroreklama

jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną

czarna_kawa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-01, 20:21   #2456
Madziuniusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czarna_kawa80 Pokaż wiadomość
czołgiem Lachony

nie nadrobie, mialam mega intensywny weekend (wczoraj 5 godzin sesji narzeczenskiej) zdjecia wyszly za☠☠☠iste ale wyobrazcie sobie wczorajszy upal kiecke grube rajstopy i sweterek, zagotowalam sie
kiedy będą efekty?
Stary 2012-07-01, 20:29   #2457
lolita25
Zakorzenienie

GG do lolita25

[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;35046104] grunt że zdane

leże i kwiczę

my byliśmy rok temu na weselu to na drugi dzień wszyscy mieli zapchane nosy

my gbyliśmy wczoraj u kuzynki tż i też mówiła że nie poszli 2lata temu na wesele bo nie zaprosili ich z córką

współczuje

[/QUOTE]
Moim skromnym zdaniem wesele nie jest dla dzieci,żadna 3 letnia dziewczynka nie wytrzyma do rana,a rodzice mają się bawić a nie zajmować zmęczonym dzieckiem,dlatego nie zapraszamy małych dzieci,sama bym też nie zabrała dziecka na całą noc
Ja mam czyste sumienie bo ich zaprosiłam a jak oni się do tego dostosuja to już nie moja sprawa,to moja impreza i ja dyktuje warunki
Stary 2012-07-01, 20:35   #2458
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
A oto nasze obrączki

bardzo ładne

my wróciliśmy od kamerzysty ponad 2,5 godziny nam zeszło

wybraliśmy czołówkę animacje opakowanie na płyty (fioletowe ) muszę siąść wybrać muzykę na film, film dostaniemy dopiero na początku września niestety bo jemu zajmuje ok miesiąca zrobienie ale zaraz po naszym weselu wyjeżdża na 2 tyg na urlop więc zajmie się nim dopiero na początku sierpnia,

kręcił wczoraj wesele na naszej sali i ponoć tu klima nie wyrabiała było strasznie gorąco niestety
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-01, 20:53   #2459
ladystar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anulka_p Pokaż wiadomość
Ostatnio trzymałyśmy kciuki i pomogły teraz też pomogą. Gwarantuję!! Trzymam bardzo mocno
Cytat:
Napisane przez kasia_kuku Pokaż wiadomość
Będzie dobrze, trzymam kciuki!
Cytat:
Napisane przez a u d r e y Pokaż wiadomość
Lady doczytałam o bracie temat przeszczepów jest mi bliski więc jestem z Tobą myślami i 3mam
Cytat:
dla brata
depilacja pod pachami szalona kobieto
Cytat:
Napisane przez niut0 Pokaż wiadomość
Cytat:
Napisane przez fablous Pokaż wiadomość
Lady mocne dla brata
Cytat:
Napisane przez Post_Blue Pokaż wiadomość
Trzymam kciuki z całych sił!!
Cytat:
Napisane przez Nattiv Pokaż wiadomość
Będzie dobrze
Cytat:
po pierwsze kciuki dla brata, ostatnio podziałały więc i teraz dadza radę, przesyłam dużo wsparcia
Cytat:
witajcie w to upalne popołudnie

ladystar trzymam kciuki za brata
[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;35046177]
kochana trzymam [/QUOTE]

dziekuje Wam bardzo jutro rano jade z nim do Katowic

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość

Po 1 moooocne kciuki
Po 2 jakie bibułki i jaki puder?
Po 3 zostały Ci już drobiazgi, na pewno dasz radę

bibulki matujace - 2 rodzaje: z pudrem i bez - jakiejs nieznanej firmy...
puder max factor facefinity - jakby makijazyste cos nie wyszlo i bede sie swiecic to ten puder jest niezastapiony

Cytat:
Dziewczynki

Lolita sliczne obraczki

A ja dzis wypoczelam w koncu. Nie bylismy w stanie wytrzymac tego upalu i nasz swiadek zaproponowal zebysmy pojechali na baseny do Andrychowa - troche kawalek od nas, ale bylo super Niestety ja mam dziwna skore, ktora ma limity. W polskich warunkach szybko sie opalam, ale do pewnego momentu i KONIEC, wlaczy sie limit i chocbym nie wiem ile lezala na sloncu to juz sie nie op0ale. Wiec wszyscy wrocili z basenu prawie poparzeni, a mnie slonko tylko lekko musnelo Jedyna szansa to dopiero gdzies na poludniu.

ladystar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-01, 20:56   #2460
(kicia)
Zakorzenienie

Jamee ladystar
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości