Powiększanie piersi cz.7 - Strona 510 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-07-01, 20:59   #15271
Wiola33
Raczkowanie

Dot.: Powiększanie piersi cz.7

Cytat:
Napisane przez Andzikus Pokaż wiadomość
Pozwole sobie tez powtorzyc pytanie do Dziewczynek, ktore plywaja, a ktore zadalam wczesniej i na ktore nie dostalam odpowiedzi. Czy uzywacie do plywania staniczka pod kostium? Bo jakos nie moge sie oprzec wrazeniu, ze w kostiumie kapielowym, szczegolnie jednoczesciowym, piersi nie sa utrzymywane zbyt mocno a ruchy ramion sa przeciez dosc obszerne i miesnie dosc silnie pracuja. Skoro nawet do spania trzeba uzywac topu podtrzymujacego piersi to czy zwykly kostium, do tego jednoczesciowy, to nie za malo?
Andzikus ja do pływania używałam swojego topiku z gatty. Pani dr mówiła, że tak jest ok, nie miała żadnych specjalnych zaleceń.
Stary 2012-07-01, 21:02   #15272
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Napisane przez Agatau88 Pokaż wiadomość
Ale dajesz rade z opieką nad maluchami i ciążą?
Pracujesz caly czas?
Muszę dawać radę
I już zaczynam odpoczywać... właśnie wzięłam zwolnienie i zamierzam z niego skorzystać... napracowałam się ostatnio dużo za dużo i nie ukrywam, że mam dosyć.
Teraz czas na krótki urlopik z dziećmi (od środy będziemy nad morzem) i powoli będę się szykować na przybycie maleństwa

horo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-01, 21:07   #15273
Agatau88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez horo Pokaż wiadomość
Muszę dawać radę
I już zaczynam odpoczywać... właśnie wzięłam zwolnienie i zamierzam z niego skorzystać... napracowałam się ostatnio dużo za dużo i nie ukrywam, że mam dosyć.
Teraz czas na krótki urlopik z dziećmi (od środy będziemy nad morzem) i powoli będę się szykować na przybycie maleństwa
No i super, urlopik sie nalezy Zazdroszczę takiej gromadki
A masz imię dla coreczki?
Agatau88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-01, 21:09   #15274
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
No i super, urlopik sie nalezy Zazdroszczę takiej gromadki
A masz imię dla coreczki?
Lena, Julia, Eliza... w takiej kolejności
myślę, ze nie zmienię decyzji do porodu i pozostanie Lena

Stary 2012-07-01, 21:12   #15275
Agatau88
Zakorzenienie

Cytat:
A Lena to zdrobnienie czy takie "pełne" brzmienie imienia?
Jesli to nie tajemnica to Twoja córeczka jak się nazywa? Bo masz chyba jeszcze jedną córeczke
Stary 2012-07-01, 21:15   #15276
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
A Lena to zdrobnienie czy takie "pełne" brzmienie imienia?
Jesli to nie tajemnica to Twoja córeczka jak się nazywa? Bo masz chyba jeszcze jedną córeczke
Lena to pełne imię.
A moja mała to Luiza

Stary 2012-07-01, 21:17   #15277
Agatau88
Zakorzenienie

Cytat:
Lena to pełne imię.
A moja mała to Luiza
To oba imiona na "L"
ładne oba Luizka i Lenka
No naprawdę pozazdroscic gromadki, chyba muszę się brać za robotę
Stary 2012-07-01, 22:29   #15278
madziullasz
Raczkowanie

Witam jest to pierwsze forum do jakiego dołączyłam. O powiększeniu piersi myślałam już od kilku lat, wstrzymywała mnie tylko chęć posiadania drugiego dziecka, no i stało się jestem już po , Mała ma dwa lata a ja mam umówiony zabieg na 19 LIPCA u dr. Krajewskiego.Mentor 275 lub 300 wyjdzie w trakcie zabiegu, podobno mam trudną klatkę, bo lekko wklęsłą ( ja nic nie widzę) i wąski mięsień. Jest to bardzo przemyślana decyzja. Czy któraś z was też ma taką klatkę? lub pracował nad Wami dr. Krajewski?
madziullasz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-01, 22:36   #15279
zabulek1
Wtajemniczenie

Cytat:
już w 2 ostatnich miesiącach mam zawsze normalnie - ok. 1cm, a potem jest lipa. Cały okres karmienia wypadają, łamią się, kruszą... ale to u mnie... nie wiem, jak u innych.
Ja tez tak mialam Podobno te nasze kochane dzidzie zabieraja nam wszystkie witaminy

---------- Dopisano o 21:36 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ----------

Cytat:
Muszę dawać radę

No nareszcie urlopik Ciaza to jest czas, kiedy trzeba odpoczywac i zbierac sily na przybycie maluszka I mozna sie objadac hehehe.
Jak bylam w hiszpani to byla taka dziewczyna w ciazy w tym samym czasie, ojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj nie moglam sie napatrzec, bo tak slicznie wygladala I opalala sie w dwuczesiowym kostiumie, dobrze, ze teraz pokazywanie brzuszkow jest modne, bo jak ja chodzilam w ciazy to wszyscy mi gadali, ze brzuch nalezy sie zakrywac
Stary 2012-07-01, 22:38   #15280
Agatau88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zabulek1 Pokaż wiadomość
Ja tez tak mialam Podobno te nasze kochane dzidzie zabieraja nam wszystkie witaminy
Przeczytałam ze napisalaś "ja tez tak mam" i mysle nasza żaba w ciazy?

---------- Dopisano o 22:38 ---------- Poprzedni post napisano o 22:38 ----------

Cytat:
opalala sie w dwuczesiowym kostiumie, dobrze, ze teraz pokazywanie brzuszkow jest modne, bo jak ja chodzilam w ciazy to wszyscy mi gadali, ze brzuch nalezy sie zakrywac
Ale brzucha przeciez nie wolno opalać
Stary 2012-07-01, 22:43   #15281
zabulek1
Wtajemniczenie

Cytat:
Przeczytałam ze napisalaś "ja tez tak mam" i mysle nasza żaba w ciazy?

---------- Dopisano o 22:38 ---------- Poprzedni post napisano o 22:38 ----------

Jessuuuuu nie Ja juz nie planuje i jestem swierzo po zalozeniu mirenki, wiec nawet mi przez mysl by to nie przeszlo
Chociaz jak tak patrze na te moje ciezarne kolezanki, a potem na te slodkie ktuszynki to mnie bierze na dzidzie

---------- Dopisano o 21:43 ---------- Poprzedni post napisano o 21:41 ----------

Cytat:

Ja tak bylam wychowana w tym sredniowieczu hehehehe, ze brzuch musi byc zakryty Jakby teraz spojrzec to kobietki pokazuja i opalaja brzuszki i podobno im wolno Czasy sie zmieniaja
Stary 2012-07-01, 22:54   #15282
Agatau88
Zakorzenienie

zabulku to dzialaj, Ty masz synów, córy chyba nie? to bedzie jak znalazłinstynt Ci się odzywa może

A z tym opalaniem to poważnie nie powinno sie ciążowego brzucha opalac.

Edytowane przez Agatau88
Czas edycji: 2012-07-01 o 22:55
Stary 2012-07-01, 23:31   #15283
gwendolinka
Zadomowienie

ja wrzuciłam fotki jednego kostiumiku..ale zdjecia kiepskiej jakości w jakości rumuńskiej i rozmiarze chińskim...

- 18.04.2011 Dr ES
325 Hp ESy florESy (.)(.)
gwendolinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-01, 23:57   #15284
tonia87
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez belseno Pokaż wiadomość
Dziewczyny czy to normalne, że pod spodem piersi nie mam czucia?
ja nie mam czucia jeszcze kurde w lewym cycuszku od spodu i ciut w prawym tak od dołu z zewnątrz

txt kasuję, bo doszłam do wniosku, że się jakaś chora wojna zacznie....

---------- Dopisano o 23:57 ---------- Poprzedni post napisano o 23:54 ----------

Cytat:
Pozwole sobie tez powtorzyc pytanie do Dziewczynek, ktore plywaja, a ktore zadalam wczesniej i na ktore nie dostalam odpowiedzi. Czy uzywacie do plywania staniczka pod kostium? Bo jakos nie moge sie oprzec wrazeniu, ze w kostiumie kapielowym, szczegolnie jednoczesciowym, piersi nie sa utrzymywane zbyt mocno a ruchy ramion sa przeciez dosc obszerne i miesnie dosc silnie pracuja. Skoro nawet do spania trzeba uzywac topu podtrzymujacego piersi to czy zwykly kostium, do tego jednoczesciowy, to nie za malo?
ja nie nosiłam, chodzi o to, żeby mięsień się rozciągał a nie walczył z mocą trzymania stanika

Edytowane przez tonia87
Czas edycji: 2012-07-02 o 13:46
tonia87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-02, 00:30   #15285
jooasi
Wtajemniczenie

nie było mnie a tu znowu wojna echhhhhhhhhhhh jak brzydko

Gwen ide sobie Twoje cycunie oblukać bo się zeźliłam przy czytaniu

Andzikus po to na basen idziemy żeby mięśnie rozciągnąć i cycki rozmiękczyć, trzymając je uwięzione w sportowym mocnym staniku bez ruchu to napewno się nie uda woda ma to do siebie że podtrzymyje nasze ciała, tracą na cięzkości i stanik nie musi ich wtedy dźwigać ale nie biegamy dookoła basenu
Stary 2012-07-02, 01:45   #15286
gwendolinka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez jooasi Pokaż wiadomość
nie było mnie a tu znowu wojna echhhhhhhhhhhh jak brzydko

Gwen ide sobie Twoje cycunie oblukać bo się zeźliłam przy czytaniu

Andzikus po to na basen idziemy żeby mięśnie rozciągnąć i cycki rozmiękczyć, trzymając je uwięzione w sportowym mocnym staniku bez ruchu to napewno się nie uda woda ma to do siebie że podtrzymyje nasze ciała, tracą na cięzkości i stanik nie musi ich wtedy dźwigać ale nie biegamy dookoła basenu
OOOOOJ Joasiulku... z tymi komentarzami to trafiło mi się jak ślepiej kurze ziarno... w samym środku "afery" z moim nowym Alvarem.. Normalnie tak mnie zeźlił ....nawkurzałam sie co niemiara ... a po godzinie doszłam do wniosku ze trochę niepotrzebnie dolałam oliwy do ognia... a chyba trafiła kosa na kamień... JA MAM PECHA
Po kolejnej godznie stwierdziła ze mogłam mieć trochę winy.. Bo facet to facet...myśli wiadomo czym. No i oczywiscie nie odzywamy się do siebie... Jak w kaledoskopie sytuacja diametralnie sie zmieniła w 2 minuty....ALE ZA TO TWOJE KOMENTARZE BYLY DLA MNIE JAK BALSAM DLA DUSZY... I KONIEC MOJEGO UŻALANIA SIE U SMUTANIA....truuuuuuuuuuu uuuuuuuuuuudno, płakać nie bede po nim.

- 18.04.2011 Dr ES
Stary 2012-07-02, 06:51   #15287
beatabo1986
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez madziullasz Pokaż wiadomość
Witam jest to pierwsze forum do jakiego dołączyłam. O powiększeniu piersi myślałam już od kilku lat, wstrzymywała mnie tylko chęć posiadania drugiego dziecka, no i stało się jestem już po , Mała ma dwa lata a ja mam umówiony zabieg na 19 LIPCA u dr. Krajewskiego.Mentor 275 lub 300 wyjdzie w trakcie zabiegu, podobno mam trudną klatkę, bo lekko wklęsłą ( ja nic nie widzę) i wąski mięsień. Jest to bardzo przemyślana decyzja. Czy któraś z was też ma taką klatkę? lub pracował nad Wami dr. Krajewski?
Witaj madziullasz mnie operował dr Krajewski dokładnie dwa miesiące temu, jestem bardzo zadowolona mimo, że na pierwszym spotkaniu dr nie zrobił za dobrego wrażenia, bo jest strasznie zabieganym człowiekiem i nie ma czasu gadać o pierdołach, ale z tego co słyszałam nie dziwię się, że się facet ceni bo ma renomę i dobrą opinię. A i cycuszki robi śliczne Operację pewnie masz w szczecinie albo gryficach bo wiem, że doktor tam operuje, ja miałam w artplastice i z kliniki również jestem zadowolona.
Stary 2012-07-02, 08:03   #15288
Ise
Rozeznanie

GG do Ise

Cytat:
Masz racje Gwen Ja juz nie bede, przepraszam wszystkie Cycolinki Od dzis gadam TYLKO na tematy cyckowe Co i jak robia inne osoby od tej chwili juz mnie nie interesuje

---------- Dopisano o 18:43 ---------- Poprzedni post napisano o 18:27 ----------

Kasikkk, szczerze przyznam, ze jeszcze nie probowalam ale przyrzeklam sobie zaczac w tym tygodniu. Oczywiscie ma to byc taki rowerek, gdzie nie trzeba wsperac sie rekami na kierownicy. Poczatkowo ma to byc krotko, tylko do pierwszych objawoz zmeczenia a potem stopniowo bede wydluzac czas i zwiekszac obciazenie.

Mi się wreszcie udało popływać w ten weekend i pływałam w jedno i dwu częsciowym i nie było żadnego problemu! jak ktoś tu pisał woda chyba te piersi po prostu trzyma i nie ma co się stresować one sie w niej relaksują i odpoczywają! mi to dobrze zrobiło bardzo a dwa dni nad wodą spędziła pierwszy raz od 15 lat tak swobodnie się czuła na basenie i plaży )))
Stary 2012-07-02, 08:47   #15289
anika75
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Sif Pokaż wiadomość
Dzięki kochana za info Widzę że jest duża szansa na to, by cycuszki wyszły takie jak chcę
Widziałam że mune też ma Allergany, ja też będę mieć 410 MX, ale nie zwróciłam uwagi na to, że ona ma właśnie 370 (co to znaczy "cc"? wszystkie cycolinki mają to w podpisie ).

Kiedy po operacji można zacząć chodzić na basen? Bo jak rozumiem, jest to wskazane by "mięśnie puściły" (co to znaczy? znów nie wiem ).

A ja mam teraz problem z kupowaniem ciuchów Bo nie wiem czy na górę kupować S, tak jak do tej pory, czy M/L, no bo jak cycki będą większe...
"cc" oznacza objętość implantu - 380 cc czyli 380 ml.
Moja dr zaleca basen chyba po miesiącu, ale nie jestem pewna.
A z rozmiarami góry różnie bywa, ciaśniejsze czy mniej rozciągliwe S-ki mogą być za małe, ale ogólnie to dziewczyny z podobnym implantem mieszczą się w starych bluzkach .
Mięśnie mają puszczać, ponieważ po operacji są mocno zaciśnięte na implancie, chodzi o "poluzowanie" ich.

Cytat:

---------- Dopisano o 21:36 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ----------

No nareszcie urlopik Ciaza to jest czas, kiedy trzeba odpoczywac i zbierac sily na przybycie maluszka I mozna sie objadac hehehe.
Jak bylam w hiszpani to byla taka dziewczyna w ciazy w tym samym czasie, ojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj nie moglam sie napatrzec, bo tak slicznie wygladala I opalala sie w dwuczesiowym kostiumie, dobrze, ze teraz pokazywanie brzuszkow jest modne, bo jak ja chodzilam w ciazy to wszyscy mi gadali, ze brzuch nalezy sie zakrywac
Oj tak, mi podczas karmienia włosy garściami leciały, natomiast będąc w ciąży miałam piękne i błyszczące, lak nigdy przedtem ani potem.
Też uważam, że dziewczyny powinny z odkrytymi brzuszkami śmigać. To przecież cudowne uczucie nosić w sobie takie maleństwo

---------- Dopisano o 08:47 ---------- Poprzedni post napisano o 08:42 ----------

Toniu, to ja logopedka

Ise, no super, dla takich chwil warto pocierpieć. Od 15 lat swobodnie się czuć na plaży . A gdzie jakieś nowe zdjątka? Mam mieć taki sam implant więc łażę po Waszych albumach codziennie i się oswajam

A Ty Joasi to chyba znów cycki na wypoczynek wywiozłaś, bo calutki weekend Cię nie było
Stary 2012-07-02, 10:04   #15290
Ise
Rozeznanie

GG do Ise

Cytat:
Napisane przez anika75 Pokaż wiadomość
"cc" oznacza objętość implantu - 380 cc czyli 380 ml.
Moja dr zaleca basen chyba po miesiącu, ale nie jestem pewna.
A z rozmiarami góry różnie bywa, ciaśniejsze czy mniej rozciągliwe S-ki mogą być za małe, ale ogólnie to dziewczyny z podobnym implantem mieszczą się w starych bluzkach .
Mięśnie mają puszczać, ponieważ po operacji są mocno zaciśnięte na implancie, chodzi o "poluzowanie" ich.

Oj tak, mi podczas karmienia włosy garściami leciały, natomiast będąc w ciąży miałam piękne i błyszczące, lak nigdy przedtem ani potem.
Też uważam, że dziewczyny powinny z odkrytymi brzuszkami śmigać. To przecież cudowne uczucie nosić w sobie takie maleństwo

---------- Dopisano o 08:47 ---------- Poprzedni post napisano o 08:42 ----------

Toniu, to ja logopedka

Ise, no super, dla takich chwil warto pocierpieć. Od 15 lat swobodnie się czuć na plaży . A gdzie jakieś nowe zdjątka? Mam mieć taki sam implant więc łażę po Waszych albumach codziennie i się oswajam

A Ty Joasi to chyba znów cycki na wypoczynek wywiozłaś, bo calutki weekend Cię nie było
Dam foteczki po obronie którą mam w środę rano więc trzymac kciuki1!! i dlatego też zaniedbałam forum ( ale już 3 miesiące od operacji lalallaaa czas tak szybko minął ) cięzko mi uwierzyć!
Stary 2012-07-02, 10:29   #15291
gwendolinka
Zadomowienie

Jooasi ZNÓW BYŁAŚ NA URLOPIE ))) ???? żyć nie umierać
Na basenik tez bym skoczyła...w końcu obiecałam...
Dziś zrobiłam numer pierwszej klasy i po prostu sobie nie poszłam do pracy ... Siedzę cicho w domu, jutro pójdę jak gdyby nigdy nic i udam, że myślałam, że nie ma mnie dziś w grafiku. Może ten czas poświęce na wysyłanie aplikacji na pracuj.pl....dobrze by było...

- 18.04.2011 Dr ES
Stary 2012-07-02, 10:59   #15292
korinka
BAN stały

Cytat:
Horo, Lena - piękne imię. Ale swoją drogą, ostatnimi czasy dość popularne

Może dziewczyny w końcu przestaniemy pisać na siebie, zarzucać komuś coś, odkopywać stare sprawy.... to i tak do niczego miłego nie prowadzi....
wiem, że łatwo mówić...ale rok temu tu na forum było spokojnie i bez jakiś nieprzyjemności
korinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-02, 11:08   #15293
Olivkaa200
Zakorzenienie

Olivkaa200 12.07 - 11
anika75 16.07 - 15
kasikkk87 23.07 - 22
patrycjaw1989 02.08 - 27
Sif 20.08 - 50
Lenkii 06.09 - 74

Cześć dziewczynki

Jestem juz po pobraniu krwi. Oczywiscie meczyłam sie bo jak to mi powiedzieli mam "schowane żyły". Najpierw 4 razy mnie kuli nie dalo sie wiec miałam pobierana krew z nadgarstka bolalo jak chole**. Mam nadzieje tylko ze na marne sie tyle nie meczyłam z ta krwia.

12.07.2012r.
485cc Nagor XM3 - dr A.B. Warszawa

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-02, 11:09   #15294
gwendolinka
Zadomowienie

W sumie macie rację, że dużo się tu zmieniło... Było kółko wzajemnej adoracji w dobrym znaczeniu tego słowa, i też bylo dużo nowych osob, każdy był kiedyś nowy i nie siał zamętu...
Co nie znaczy że każdy sobie słodził, zawsze się napisało co się myśli... Jooasi pamiętam jak Ty z czymś kiedyś przywalilaś ... Hahaha ale nie pamiętam co to było...I nie pamiętam komu.. ale była to mało popularna opinia wtedy ... więc to znaczy, że każdy swoje zdanie miał... a jednak było inaczej )

- 18.04.2011 Dr ES
Stary 2012-07-02, 11:12   #15295
falena26
Raczkowanie

Witam!Zapraszam do mojego albumu.Jestem załamana moja lewa piers jest inna od prawejJest krzywa ,nizej polożona od prawej i jak leze ucieka mi w bok.Napiszcie mi co o tym sadzicie.pozdrawiam
Stary 2012-07-02, 11:13   #15296
anika75
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Ise Pokaż wiadomość
Dam foteczki po obronie którą mam w środę rano więc trzymac kciuki1!! i dlatego też zaniedbałam forum ( ale już 3 miesiące od operacji lalallaaa czas tak szybko minął ) cięzko mi uwierzyć!
Ise, no jasne, będę trzymać
Już Olivce dawniej pisałam - 5 minut wstydu, a dyplom na całe życie . To oczywiście żarcik, bo Wy obcykane babeczki
Cytat:
Napisane przez gwendolinka Pokaż wiadomość
Jooasi ZNÓW BYŁAŚ NA URLOPIE ))) ???? żyć nie umierać
Na basenik tez bym skoczyła...w końcu obiecałam...
Dziś zrobiłam numer pierwszej klasy i po prostu sobie nie poszłam do pracy ... Siedzę cicho w domu, jutro pójdę jak gdyby nigdy nic i udam, że myślałam, że nie ma mnie dziś w grafiku. Może ten czas poświęce na wysyłanie aplikacji na pracuj.pl....dobrze by było...
Gwen, Leniuchu intryga grubymi nićmi szyta . A nie zadzwonią, żebyś przyjeżdżała?

Cytat:
Napisane przez korinka Pokaż wiadomość
Horo, Lena - piękne imię. Ale swoją drogą, ostatnimi czasy dość popularne

Może dziewczyny w końcu przestaniemy pisać na siebie, zarzucać komuś coś, odkopywać stare sprawy.... to i tak do niczego miłego nie prowadzi....
wiem, że łatwo mówić...ale rok temu tu na forum było spokojnie i bez jakiś nieprzyjemności
Korinko, ja tu przybyłam pół roku temu i też było bardzo przyjemnie. Dziewczyny bardzo szybko "zaopiekowały się" mną - cyckową laiczką . Potem pojawiły się nieufności i podejrzenia, wiem, że niektóre z nas reagują zbyt emocjonalnie, ja też tak zareagowałam w pewnej chwili, ale miałam powód. Ale tu z Wami tak miło, o wszystkim można napisać, że długo nie potrafiłam strajkować, więc jestem . A zgrzyty - nie byłybyśmy babami, żeby czasem się nie podrzeć , choć ja raczej z tych ugodowych . Również jestem za tym, by zakopać toporki i skupić się na tym, co dla nas najważniejsze - cyckach .

Edytowane przez anika75
Czas edycji: 2012-07-02 o 11:14
anika75 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-02, 11:17   #15297
gwendolinka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość

Cześć dziewczynki

Jestem juz po pobraniu krwi. Oczywiscie meczyłam sie bo jak to mi powiedzieli mam "schowane żyły". Najpierw 4 razy mnie kuli nie dalo sie wiec miałam pobierana krew z nadgarstka bolalo jak chole**. Mam nadzieje tylko ze na marne sie tyle nie meczyłam z ta krwia.
O jeeezu mam to samo, dlatego teraz kładę rękę na luzie, odwracam się i licze do 10... skutkuje od jakichś 2 lat... już sie nie oblewam potem ... trudno kurde.. jak mus to mus.

---------- Dopisano o 11:17 ---------- Poprzedni post napisano o 11:13 ----------

wiecie co.... tak mnie osłabiają te ogłoszenia , że ide sobie kupię buty... no nie mogę...

- 18.04.2011 Dr ES
Stary 2012-07-02, 11:39   #15298
anika75
Zadomowienie

A ta Pani to ma w końcu cycki robione, czy nie ma? Bo różne opinie krążą

http://teleshow.pl/gid,14722196,img,...l?ticaid=6ebbb
Stary 2012-07-02, 11:42   #15299
gwendolinka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez anika75 Pokaż wiadomość
A ta Pani to ma w końcu cycki robione, czy nie ma? Bo różne opinie krążą

http://teleshow.pl/gid,14722196,img,...l?ticaid=6ebbb
Robione na stówę. Tylko na tamtym zdjeciu tego nie widac, ale w programie w sukienkach wszystkich było widac ze jej tam sterczy

- 18.04.2011 Dr ES
Stary 2012-07-02, 11:46   #15300
bioaron
Raczkowanie

Cześć dziewczyny jestem nowa na forum, ale jestem juz po powiększeniu. Decyzję podjełam po 4 latach głębokich rozmyslań. Początkowo byłam bradzo zadowolona ale teraz jak zeszła opuchlizna to mam niedosyt mam włozone 290 ml, chciałam większe 325ml ale lekarz sie nie zgodził. Teraz bardzo żałuje. Moja wyjściówka to taki małe B, pod biustem 70cm a w biuscie teraz 84 cm.

---------- Dopisano o 11:46 ---------- Poprzedni post napisano o 11:45 ----------

Więc szału nie ma
bioaron jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości