|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1381 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. VI
Hej kochane!
Wpadłam tylko na chwilkę.Ale upał ![]() Z racji upału u mnie strajk i obiadu nie było Za to byliśmy na pysznych lodach.A niebawem wybieramy się na miasto coś zjeść i powiem,że nie będzie to nic zdrowego![]() Trzymajcie się dziewczynki,do jutra (a może do wieczora,zobaczymy) buźka |
|
|
|
#1382 |
|
Zakorzenienie
|
Widze ze nikomu nie chce sie siedziec przed kompem w taki upał
.. wcale sie wam nie dziwie
|
#1383 |
|
Raczkowanie
|
Heyka - witam z brodzika z chłodną wodą
Cieszę się że podobają się Wam ubranka. W rozmiarze 56 straram się kupować tylko pajace i bodziaki tak żeby maluchowi było jak najwygodniej. Od rozm. 62 zaczynam bardziej skomplikowane zestawy ![]() A tak w ogóle to z meżem postanowiliśmy, że przy cotygodniowych zakupach w markecie wrzucamy 2-3 rzeczy dla maleństwa - jakieś kosmetyki, chusteczki wilgotne, waciki, pampki, proszek do prania itp. Tym sposobem nie odczujemy tak dotkliwie kosztów wyprawki a zgromadzimy spore zapasy już mamy dwie półki zapełnione ![]() landi piękna relacja i cudnie wygladaliście - jeszcze raz wszystkiego naj happy_eve gratuluję tytułu MAGAZYNIERA - teraz jeszcze kurs na wózki widłowe i bedziesz mogła na legalu w magazynie biedronki pracować magdaef gratuluję 17 tygodnia Pani Jasiowa świetne są te spódniczki - sama sobie zamówię, bo zamawiałam u tego sprzedawcy takie zwykłe ołówkowe (mam chyba z 7 różnych kolorów ) i są rewelacyjnej jakości - ale wtedy nie miał ciążowych - dzięki za linka
Edytowane przez Kamalika Czas edycji: 2012-07-01 o 17:09 |
|
|
|
#1384 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Zaraz ponadrabiam PW, bo normalnie w ten upał nie da sie funkcjonować ![]() Ide sobie poodpoczywac i kupic spodenki krótkie na all
|
|
|
|
#1385 |
|
Zakorzenienie
|
Hej robaczki moje
ja dostałam kolejną partię ciuszków dla dziecka - aż 4 pełne siatki nie mam już gdzie tego chować, szafa już przepełniona. Nie mam pojęcia gdzie ja to włożę, ale gdzieś muszę... Taki skwar, że ledwo dycham ![]() właśnie wróciłam z psem, i dowiedziałam się, że mój pies nie może sikać powiedziałam żeby w takim razie on trzymał mocz przez cały dzień chociaż, skoro psu zabrania się załatwić, i że ja doskonale wiem jak to miło jest się wyżyć na ciężarnej, ale źle trafił bo ja się nie dam i niech dzwoni po straż miejską i zwątpił dziadzio hehe kurcze no gdzie te psy mają wychodzić... według mnie sikanie jest o tyle dobre że krzaczkom przecież to nie przeszkadza, a mój pies załatwia się zawsze na uboczu. A co do kup psich to owszem, dlatego ja zawsze po moim sprzątam... No ale jak widać zawsze ktoś upierdliwy się znajdzie
Edytowane przez landi0909 Czas edycji: 2012-07-01 o 18:47 |
|
|
|
#1386 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do zakupów, to bardzo dobry pomysł!!! Sami będziemy tak robić, ale jeszcze troszkę. ---------- Dopisano o 19:20 ---------- Poprzedni post napisano o 19:16 ---------- Boziu jaki upał!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
#1387 |
|
Zadomowienie
|
U nas się zerwała burza, aż niebo sine...ale niech leje, byle by się dało żyć.
Jak tam dziewczyny obstawiacie wynik finału?
|
#1388 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1389 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1390 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja smigam wciaz w sukienkach bo z tym balonem moim tak najlatwiej a wszystkie spodenki mnie cisną juz :P tylko ze tu tak zimno
|
|
|
|
|
#1391 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie też zaczęła się niezła burza. Najpierw czarne chmury, potem żółte, a teraz naciąga biała fala piorunów...
I nie wiem czy to możliwe, ale chyba widziałam pioruna kulistego
|
|
|
|
#1392 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1393 |
|
Zadomowienie
|
Dobry wieczór
Choć raz nie trzeba nadrabiać godzinami ![]() Jak tam dziewczynki weekend mija? U nas upał był ale od obiadu lało...plaża i rybka zaliczona tak czy siak ![]() Chłopcy mi wyjechali na kilka dni wiec skorzystałam z okazji i buszowalam w sephorze A ja jutro do lekarza na 18.00...mam nadzieję że dowiem sie o płci ![]() W końcu wg USG we wtorek zaczynam 20 tydzień Lecę oglądać meczyk
|
#1394 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A odnośnie Shakiry, słyszałyście ze podobno jest w ciąży??? Ahh i Adele też! ---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:05 ---------- Cytat:
dobranoc moje drogie
|
|
#1395 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() i trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę - rozumiem, że połówkowa? Cytat:
|
||
|
|
|
#1396 |
|
Zakorzenienie
|
No nie!!! 2:0
|
|
|
|
#1397 |
|
Zadomowienie
|
Natalka,
Ok, później zrobię zdjęcie. A wizyta polówkowa dopiero za trzy tygodnie, jak Dzidź będzie wiekszy ![]() ![]() To cudo z drobinkami i samoopalacz, który gorąco polecam. ---------- Dopisano o 21:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ---------- No ja też kibicuje Włochom
|
#1398 |
|
Zadomowienie
|
Jeśli wierzyć plotkom, to oczekują z Pique
Kurcze, nie wiem, jak to 2:0 się wydarzyło. Przecież Włosi cały czas przy piłce byli, a tu dwie kontry i taki wynik Co by nie mówić, hiszpański bramkarz to jest GOŚĆ.
|
#1399 | |||||
|
Zakorzenienie
|
witajcie
) melduje sie przyznaje sie bez bicia ze nie bylo mnie tu az 25h ;/ masakra;p ale wszystko nadrobilam ) Kamila cudowne ciuszki ) super ) Cytat:
)Cytat:
) zaraz zdjecia poogladam )Cytat:
G R A T U L A C J E Cytat:
Cytat:
|
|||||
|
|
|
#1400 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Dziś zaczynamy 21 tydzień! Korzystając z okazji, że mąż poszedł do kolegi, wpadłam na chwilkę na wizaż ![]() A jutro już powrót do pracy ![]() No coś Ty , chcę w końcu skończyć te studia ![]() Urodze i nadal będę jeździła do szkoły, a w tym czasie mąż będzie zajmował się dzieckiem, albo dziadkowie Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#1401 |
|
Zakorzenienie
|
Landi ale masz juz duzy brzuszek
|
|
|
|
#1402 |
|
Zakorzenienie
|
Nie mam nerwów do tego meczu! Koszmar. Przełączam na jakiś film
|
|
|
|
#1403 |
|
Zakorzenienie
|
4:0
ale rozgromili tych Włochów...
|
|
|
|
#1404 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1405 |
|
Zadomowienie
|
Czesc dziewczynki serdecznie gratuluje wszystkich udanych wizyt i poznanych płci
![]() Landi wspaniale wygladalas, jeszcze raz spelnienia marzen na nowej drodze zycia ![]() Happy gratuluje magistra ![]() Gratuluje tez wszystkich rozpoczetych tygodni. ![]() Pogoda mnie dzis powalila i prawie caly dzien przelezalam. Kregoslup za to byl dzis troche badziej laskawy i nawet mi tak bardzo mocno nie dokuczal. Jutro jade sie rozliczyc do pracy i juz sie stresuje, bo pewnie beda mnie meczyc jakimis rozmowami,bo w piatek zadzwonilam po lekarzu,ze juz nie wracam ze zwolnienia. Chirurg i neurolog powiedzieli,ze bedzie mi dokuczala i noga i kregoslup i musze sie oszczedzac, bo inaczej szpital Obawiam sie,ze szefowe troche to widza, jakby mi sie pracowac nie chcialo,ale szczerze mowiac to w taki upal faktycznie by sie nie chcialo. Obejrzelismy mecz, szkoda Włochow, ale faktycznie Hiszpanie byli lepsi.
|
|
#1406 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tym bardziej ze zadnych ubranek nie dostaniemy, a ja do lumkpow nie chodze, jakos nie mam odwagi ![]() Cytat:
happy gratuluje MGR ![]() a wszystkim innym skonczonych tygodni ![]() landi super ze wesele udane
|
|
#1407 |
|
Zakorzenienie
|
ale Hiszpanie sie ladnie ciesza
)
|
|
|
|
#1408 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Teraz Ty i Maluszek jesteście najważniejsi A nas dziś rano jaka burza obudziła ![]() Tak ciemno było, wichura straszna, ulewa i co chwilę błyskało i grzmiało tak głośno, że jeszcze chyba nigdy nie słyszałam tak głośnych grzmotów. Trochę szkód narobiło Aż przypomniał mi się ten biały szkwał, co nas nawiedził parę lat temu ![]() Mama mi mówiła, że nasza psinka aż się bała tych grzmotów, choć nigdy burzy się nie bała A później się rozpogodziło i cały dzień parówka, że wytrzymać nie szło ![]() ---------- Dopisano o 22:55 ---------- Poprzedni post napisano o 22:53 ---------- Mąż już wraca, więc ja też już się zbieram pomału do łóżeczka. Dobranoc Mamusie
|
|
|
|
|
#1409 | |
|
Zakorzenienie
|
zal mi Wlochow
szkoda ze przegrali, ale i tak powinni byc z siebie dumni bo bardzo daleko zaszli ) ![]() ---------- Dopisano o 22:56 ---------- Poprzedni post napisano o 22:55 ---------- Cytat:
)
|
|
|
|
|
#1410 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
U nas leje i burza sie kreci,a my sie pokladamy i wlaczymy jakis film. Dobrej nocki dziewczynki
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:19.

Za to byliśmy na pysznych lodach.A niebawem wybieramy się na miasto coś zjeść i powiem,że nie będzie to nic zdrowego

.. wcale sie wam nie dziwie
) i są rewelacyjnej jakości - ale wtedy nie miał ciążowych - dzięki za linka 
kurcze no gdzie te psy mają wychodzić... według mnie sikanie jest o tyle dobre że krzaczkom przecież to nie przeszkadza, a mój pies załatwia się zawsze na uboczu. A co do kup psich to owszem, dlatego ja zawsze po moim sprzątam... No ale jak widać zawsze ktoś upierdliwy się znajdzie 

zobaczymy jak będzie dalej. Ciekawe czy Shakira jest na trybunach

Co by nie mówić, hiszpański bramkarz to jest GOŚĆ.
G

Obawiam sie,ze szefowe troche to widza, jakby mi sie pracowac nie chcialo,ale szczerze mowiac to w taki upal faktycznie by sie nie chcialo.