|
|
#1471 | |||||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie listopad-grudzień 2011 vol. V
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Witamy sie wreszcie i my jest tak goraco,ze masakra ![]() weselicho udane,ale zanim takim sie stalo umordowalismy sie z nasza gwiazdeczka,bo zeby jej dawaly w kosc jak nigdy,no i ten upal,32 stopnie,duszno,zadnej burzy ani widac ani slychac i dzis powtorka z rozrywki,tylko mala w lepszym humorze,a no i jedyneczki jej widac juz,jeszcze te cholerne dwojki przebic sie musza zalowalam ze tak szybko musielismy wracac z wesela,nie wybawilam sie za dobrze,tzn bylo mi malo ale jakos sie zle zorganizowalismy i nie mial kto z mala zostac,a w sumie byla taka maruda i tak plakala ze nie wiem czy ktos inny dal by sobie z nia radejeszcze dzis musimy wrocic do wroc,ale chyba zrobimy to w nocy,bo jak juz pisalam wyzej jest masakra,znow 32 stopnie ![]() a tu cisza,wszystkie gdzies wybyly pewnie nad wode albo baseny ![]() ---------- Dopisano o 15:48 ---------- Poprzedni post napisano o 15:47 ---------- a no i glam,pozdrow tez muffinke od nas
|
|
#1472 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
U mnie też była burza o 4 teraz jest gorąco i jedziemy nad morze. Mam tylko 30km więc jest gorąco---------- Dopisano o 17:12 ---------- Poprzedni post napisano o 17:09 ---------- [QUOTE=21pyza;35040282 Siedziałam cały tydzien w domu a jutro do pracy trzeba wrócic ![]() ![]() ![]() . Jeszcze czeka mnie rozmowa z szefem. Trzymajcie kciuki - nie jest z rodzaju szefów strasznych ale i tak sie stresuje[/QUOTE]
|
|
#1473 |
|
Rozeznanie
|
Nawet nie mam siły nic sensownego napisać w ten upał
|
|
|
|
#1474 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dyzuruje, bylismy na spacerku i zakupach bo zulowi sie zachcialo gosci zaprosic na kolacje i teraz gotuje
Buty sobie kupilam, wprawdzie mniej efektowne niz zabojcze szpile ale ujda w tloku Ino ze jak przymierzylam buty nude, bezowa spodnizka i moje blade nogi z wystajacymi zylami na stopach to stwierdzilam ze wygladam jak kosciotrup i nic ino mna dzieci strasZyc I jeszcze doszlam do przykrego wniosku ze sliczna bluzka- tunika na jedno ramie to tez niewypal bo przeca bez stanika sie nigdzie nie rusze I tak to z rzeczy w ktore sie ostatnio obkupilam przez net - szpilki- ladne ale nie dla mnie - sukienka i tunika- nie dla mnie bo biust zwisa/ wystaje - spodnica- nie bo za blado wygladam - sweterek byl fajny Ale zgubilam - jeszcze jedna tunika za ciasna w biuscie Wiec nadal sie nie mam w co ubrac. Koniec z zakupami na allegro
|
#1475 |
|
Zakorzenienie
|
wariateczko,jeszcze na nk prince mozna zobaczyc-wyslij jej moze zaproszenie na nk??
w klubie zdjec nie wrzuciła ![]() glam-mi sie marza buty nude,ale gdzie ja kupie...w warzywniaku chyba.... ja wlasnie dlateo boje sie zakupów na all,ze cos nie bedzie pasowac...a moze zamiast stanika pd ta bluzke zalozysz silikonowe nakładki na piersi?kupowalm na all zeby miec do sukni slubnej i całkiem ok moze jutro pojde sie opalic-tzn na dwór tak na 30 minut-mozer sie cos opale ---------- Dopisano o 18:41 ---------- Poprzedni post napisano o 18:23 ---------- czy któras z was ma ksiazeczke z tny love?? pamietam ze goldika niedawno kupowala z canpola,a teraz ja che kupic i nie wiem ktore sa ciekawe widziałam jakies woreczki na zuzyte piekuszki na allegro chyba 8 zł za 250 sztuk-miałyscie?bo nie wiem czy paklanki kupic czy e tez sa perfumowane,ale tak,ze da sie tren zapach wytrzymac
![]() Edytowane przez dygotka8 Czas edycji: 2012-07-01 o 18:57 |
|
|
|
#1476 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ja też chcę zobaczyć Princ ale też nie jestem klubowa, fejsa mam ale też nie zasłużyłam jeszcze na poznanie Was więc raczej nie ma szansglamourous - a może pod tą tunikę nadałby się stanik bez ramiączek? Ew. na jedno ramiączko. Ja z zakupami przez neta mam to samo, przeważnie jak coś kupię to nie jestem zadowolona i za każdym razem mówię że to koniec a głupia za jakiś czas znowu się na coś skuszę ![]() My dziś cały dzień u rodzinki na grillu byliśmy, mają taki ogromny basen rozporowy więc na zmianę z tż dyżurowaliśmy przy małej w cieniu i kąpaliśmy się na zmianę . U nas dziś już takiego upału nie było, wczoraj było gorzej. I też już mam dość tych upałów, wiem że jest lato ale dla mnie tak 25 stopni to jest ok, nie więcej. dygotka8- zastanawiałam się też nad tymi woreczkami ale stwierdziłam że nie ma sensu, i tak codziennie śmieci wyrzucam i tak |
|
|
|
|
#1477 |
|
Zakorzenienie
|
Dygotko ja mam woreczki allegro 100 szt za okolo 2 zl, z sainsbury,
Sa lekko perfumowaane jak sie zawiaze to smrodek nie wyleci Mam z tiny love ksiazeczke- domek, chlopcy ja lubia- zwlaszcza taki rzepna ktory sie zapina Buty nude z ccc, byly jedne piekne sandaly w boti e tak im sie sprzedaly ze rozmiaru mojego nie mieli a szkoda bo sie zakochalam Klade zule spac i spadam na kolacje ---------- Dopisano o 19:44 ---------- Poprzedni post napisano o 19:37 ---------- Olka pzy moim wielkim biuscie to ja stanikow bez ramiaczek lub na jedno nie nosilam nawet za dobrych czasow tzn jak mialam biust jedrny Teraz z flakami to juz w ogole mowy nie ma O kurcze zul domo wlasnie stal przy oparciu kanapy i stoi i sie cieszy
|
#1478 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
przeczytałam , że żul gotyje buty sobie myśle co oi wymyślają ehheheja mam juz dość takiego gorąca naprawde 25 stopni było by ok no ale tyle to ja mam w sypialni hehe Mikunio znowu obsypany chłapak kąpany w ciągu dni jest i nic nie daje to tyle, że jemu lepiej jutro jedziemy na uczelnie tż bo promotor kazał sie wstawić ponieważ przeczytał prace aż sie boje co ja mu tam natworzyłam heheheh to przy okazji zachaczymy o auchan bo widziałam tam kiedyś dmuchaną wanienke a przyda nam sie na wyjazd bo mikuś boi sie przysznica i koniecznie mu kupie basen jakiś nieduży a nie malutki żeby chociaż na 2 lata miał......
|
|
#1479 |
|
Rozeznanie
|
glam - myślałam że może masz niewielki biust
ja też nie noszę bez ramiączek bo przy moim obwisłym 70I to masakra, chociaż pod suknię ślubną miałam bardzo fajną bardotkę i dobrze trzymała biust nawet bez ramiączek. Ale i tak źle się czuję jak nie mam na sobie solidnie trzymającego stanika.gratki dla syncia Nie wiem czy pamiętacie, kilka dni temu pytałam czy są na wątku dzieci które jeszcze nie siedzą posadzone bo moja nie siedziała tzn. gibała się. Wczoraj ją obserwowałam- patrze- sama siadła . Kombinowała, kombinowała i się udało . Aha, u mnie jeszcze jakby było mało upałów to cały dzień nie ma wody w kranie ![]() A to fotki z wczoraj |
|
|
|
#1480 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Thenkju Witam! Nie miałam czasu do Was zajrzeć, bo dwa dni spędziliśmy nad jeziorkiem. Niunia wróciła dzisiaj po południu i jestem happy Nie nadrobię teraz, bo idę poprzytulać bobeczka na dobranoc Potem mecz finałowy będę oglądać. Jutro zajrzę i poczytam ![]() Spokojnych nocek
|
|
|
|
|
#1481 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
będzie dobrze ---------- Dopisano o 20:46 ---------- Poprzedni post napisano o 20:39 ---------- witam się wieczorowo i zmykam oglądać meczyk - oczywiście za Italią
|
|
#1482 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Strasznie mu sie nadał bujaczek do podtrzymywania. Boję sie tylko że zechce przy nim stawać bo dziś miał jakieś takie dziwne manewry.Cytat:
Cytat:
![]() ![]() klask i:
"Bo rodzina jest najważniejsza. Żaden zawodowy sukces nie waży tyle, ile szczęście w miłości. Żadna zawodowa porażka nie boli tak jak rozstanie. " B.Grysiak Edytowane przez 21pyza Czas edycji: 2012-07-01 o 21:16 |
|||
|
|
|
#1483 |
|
Zadomowienie
|
Olka mała śliczna
Ja jestem za Hiszpanią ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Idę oglądać i wypić Red'sa
|
#1484 |
|
Zadomowienie
|
Jeszcze miałam sie pochwalić ale zapomniałam dołączyć zdjęć
|
#1485 |
|
Zadomowienie
|
przypomnij z którego jest Twoje Małe?
moja B. pełza na całego i juz coraz częściej podnosi pupkę do czworaka - myslę że to kwestia paru dni ![]() ---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:50 ---------- Italia przegrywa
|
#1486 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Niestety przegrywa a tak w nich wierzyłam
|
|
#1487 |
|
Zadomowienie
|
|
#1488 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie oglądałam,ale szkoda mi Włochów
|
|
#1489 |
|
Zadomowienie
|
Viva Espana! Oleeeeee!
|
#1490 |
|
Zadomowienie
|
yeah jestem tego samego zdania,całym sercem za Hiszpania
![]() a Włosi jak dla mnie mieli mega farta że w ogóle doszli tak daleko ![]() olka i pyza ale macie slodziaki ---------- Dopisano o 22:52 ---------- Poprzedni post napisano o 22:51 ---------- dygotko zeby na nk zaprosic trzeba wiedziec kogo szukac ![]() ale moze kiedys bede miala okazje princ zobaczyc
|
#1491 |
|
Zadomowienie
|
pyza
Idę kimać mamuśki
|
#1492 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
więc dane Princ czy innych dziewczyn nie są do tego potrzebne![]() ---------- Dopisano o 23:17 ---------- Poprzedni post napisano o 23:09 ---------- tak więc wariateczko-jeśli masz chęc to prześlij mi na pw swoje dane to wyślę ci zaproszenie na nk
|
|
#1493 |
|
Zadomowienie
|
dygotko masz pw
![]() uciekam spac bo padam,mala udalo sie ukolysac do snu,aczkolwiek dwa totalnie rozwalone dni dale sie nam we znaki oby jutro bylo lepiej dobranoc
|
#1494 | |
|
Wtajemniczenie
|
Mój ukochany film, wyciskacz łez
DOBRY ![]() ---------- Dopisano o 07:21 ---------- Poprzedni post napisano o 07:20 ---------- Nie umiem tam wstawiać... ![]() ---------- Dopisano o 07:23 ---------- Poprzedni post napisano o 07:21 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#1495 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
Pierwsza ![]() Dobra druda ;p Dziewczyny doradziie ?? Bylismy wczoraj oglądać wózek Maxi Cosi Mura. Wszystko ok ale klor Malinowo brązowy. Brąz by uszedł, ale ta malina Co do przetestowania świetni się go prowadziło, koła duże pompowane ani jednej ryski nie było na wózku itp itd. Babka chce sprzedać za 800 zł. Nie wiem czy go brać czy nie Ten kolor tylko mie mrozi ![]() http://tablica.pl/oferta/maxi-cosi-m...#8985a363;r:;s: Edytowane przez Bahamadia_25 Czas edycji: 2012-07-02 o 07:29 |
|
|
|
#1496 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cierpliwość, konsekwencja i wiara, że się uda ---------- Dopisano o 07:26 ---------- Poprzedni post napisano o 07:25 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1497 |
|
Raczkowanie
|
Witam się w poniedziałek - jak mi sie nie chciało wstac do pracy...
Ale wreszcie troche oddechu - na dworze chłodniej i pada bo juz myśłałam, że oszalejemy - w domu u nas 31st. Wczoraj w przypływie desperacji wybraliśy sie do galerii - mając nadzieję, że będzie trochę chłodniej niż na zewnątrz, a i może coś do ubrania na chrzciny sobie kupię No ale niestety - jestem gruuubaaaaa!!!!!! I nic nie kupiłam sobie - pójdę w leginsach i tunice - bo nic co jest ładne na mnie nie pasuje Kupiłam za to malutkiej sukieneczke do chrztu w Smyku - biała lekka wyszywaną na zielono - mnie się podoba. No i tyle w sumie - mała nadal sama nie siada - no chyba, że jej sie poda rękę... Nie raczkuje i w sobotę udusiłaby się morelą!!! - dopóki nie wyrosną jej wszystkie zęby będę jej dawała tylko papki - takie mam postanowienie po sobotniej akcji...
Szukam swojego miejsca na ziemi.... Sens mojego życia - Dobrusia (12.10.2011r.) Edytowane przez dominej Czas edycji: 2012-07-02 o 07:30 |
|
|
|
#1498 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 07:31 ---------- Poprzedni post napisano o 07:29 ---------- Cytat:
![]() Leginsy i tunika to fajne połączenie ![]() za zakup dla małej---------- Dopisano o 07:34 ---------- Poprzedni post napisano o 07:31 ---------- Na 10:30 jedziemy na kontrole do pediatry. Na bank jest lepiej, bo prawie kaszelku nie ma Tylko katarek się jeszcze utrzymuje trochę
|
||
|
|
|
#1499 |
|
Rozeznanie
|
hej
![]() u nas druga noc a raczej wczesny poranek kiedy lało, wczoraj po ulewie temp. wzrosła do 30, ciekawa jestem do iluu dzis wzrosniwe bo chce jechac nad jeziorko. mloda otwiera wszystkie szuflady i robi porzadki czekam az zalapie jak otworzyc szafki....Wczoraj bylismy nad morzem, Niska zachwycona piaskiem
|
#1500 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Weź daj spokoj ja też nie znalazłam niebieski![]() Dalia zdolna bestyjka ![]() za pediatrę. My w Czwartek jedziemy do Wro na kontrolę do Laryngologa ![]() Może a koniec tyg zbierzemy się nad morze Mimi od wczoraj nauczył się piszczeć, od 5 rano daje koncerty, jazgot że hej.
Edytowane przez Bahamadia_25 Czas edycji: 2012-07-02 o 07:46 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:58.

)))Nie dziwie sie ze Twoje zycie seksualne tak wyglada

cichutko siedziała i patrzała
na opakowaniu jest napisane że robić bezpośrednio przed podaniem...

przeczytałam , że żul gotyje buty sobie myśle co oi wymyślają ehhehe

klask i: