Kraków, część 18 (to brzmi dumnie!) - Strona 170 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Spotkania Wizażanek

Notka

Spotkania Wizażanek Spotkania Wizażanek to forum, gdzie umawiamy się na spotkania w realu. Uwaga! W temacie wpisz region, w którym chciałybyście się spotkać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-07-02, 09:00   #5071
OneMoreDress
Zakorzenienie

Dot.: Kraków, część 18 (to brzmi dumnie!)

Cytat:
Napisane przez Shiruvii Pokaż wiadomość
500zł to u mnie czynsz i opłaty...
Dokładnie to samo sobie pomyślałam...
Stary 2012-07-02, 09:12   #5072
f3c5f22a477733c3f05238ecee51cadb3aa4293a_6848b944d63c3
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez OneMoreDress Pokaż wiadomość
To sobie przygotuję zapas Chirurgów na wakacje, dzięki
Jak tylko zdam ten przeklęty egzamin to zagonię Cie na kurs-skoro ja się przekonałam i w miarę wyzbyłam lęku to chyba każdy potrafi A główkowanie pt 'na cholerę tyle pasów, gdzie jest lewo' itp bywa czasem śmieszne

Tak, przepisy zmienią się od przyszłego roku...Hiper może warto zapisać się już teraz, w wakacje? Trochę mniejszy ruch na ulicach jest Jak coś to ja szczerze mogę na PW polecić mojego instruktora
Ja absolutnie się nie boje, nie mam jakiś oporów siadać za kierownicę, więc raczej będę bardziej piratem drogowym niż powolnym slimakiem. W moim przypadku jest to jedynie brak czasu i samozaparcia, żeby skończyc co zaczęłam.

Chcę się własnie teraz jakoś w wakacje zapisać

Cytat:
Napisane przez WrednaMyszka Pokaż wiadomość
A czemu zrezygnowałaś?
Dziękuję za linki Chyba kupię te z YR i właśnie jakąś sól (może też od nich, a może z Flos Lek, bo widzę, że mają wysokie oceny w KWC; tylko chyba lepiej na prezent z jednej firmy)
A kiedy będziesz testować produkty z Flos Lek? I w ogóle czemu jeszcze nie ma u Ciebie na blogu recenzji super-hiper maseczki niwelującej pory?
Ukończyłam całą teorie, a później odwlekałam już umawianie się na jazdy, bo ciagle było mi nie po drodze i jakoś tak wyszło...

Myślę, że YR to dobry wybór, bo ich produkty bardzo ładnie się prezentują. Myśle, że jesli wszystko ładnie zapakujesz to możesz taką sól dołożyć.

A co do recenzji maski - no nie wyrabiam z tymi recenzjami... Mam w kolejce 7 do napisania teraz i może później przyjdzie kolej na maskę algową

Cytat:
Napisane przez hardgirl123 Pokaż wiadomość
Hiper a ja byłam święcie przekonana że masz prawko i że niecierpisz komunikacji miejskiej :P
No nienawidzę komunikacji miejskiej, tu sie nie mylisz

Byłaś w końcu w TK Maxx?

Cytat:
Napisane przez francuski pocalunek Pokaż wiadomość
O ja tez skorzystam z tego co polecasz i cos sobie kupie do stopek bo mi sie koncza kosmetyki do tej czesci ciala
Ależ proszę bardzo

Baby, co z nową częścią? Żadna się nie podejmie?
f3c5f22a477733c3f05238ecee51cadb3aa4293a_6848b944d63c3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-02, 09:20   #5073
OneMoreDress
Zakorzenienie

[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;35051869]Ja absolutnie się nie boje, nie mam jakiś oporów siadać za kierownicę, więc raczej będę bardziej piratem drogowym niż powolnym slimakiem. W moim przypadku jest to jedynie brak czasu i samozaparcia, żeby skończyc co zaczęłam.

Chcę się własnie teraz jakoś w wakacje zapisać [/QUOTE]
Może jakbyś od razu dostała rozpiskę jazd, tak na miesiąc z góry, to łatwiej by było o wyrabianie się na nie? "A bo skoro zapisane to nie będę odwoływać itd"
Zrobiłam sobie wczoraj maseczkę z YR którą polecałaś-nie pamiętam nazwy ale wygląda jak błoto i jest ekstra
Stary 2012-07-02, 09:33   #5074
Konto usunięte

Cytat:
Może jakbyś od razu dostała rozpiskę jazd, tak na miesiąc z góry, to łatwiej by było o wyrabianie się na nie? "A bo skoro zapisane to nie będę odwoływać itd"
Zrobiłam sobie wczoraj maseczkę z YR którą polecałaś-nie pamiętam nazwy ale wygląda jak błoto i jest ekstra
Faktycznie jest to jakieś wyjście z sytuacji

A maseczke też sobie przedwczoraj robiłam
Ale jej standardowa cena powala, nie ma co...
f3c5f22a477733c3f05238ecee51cadb3aa4293a_6848b944d63c3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-02, 09:34   #5075
WrednaMyszka
Zakorzenienie

[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;35051869]
Ukończyłam całą teorie, a później odwlekałam już umawianie się na jazdy, bo ciagle było mi nie po drodze i jakoś tak wyszło...

Myślę, że YR to dobry wybór, bo ich produkty bardzo ładnie się prezentują. Myśle, że jesli wszystko ładnie zapakujesz to możesz taką sól dołożyć.

A co do recenzji maski - no nie wyrabiam z tymi recenzjami... Mam w kolejce 7 do napisania teraz i może później przyjdzie kolej na maskę algową
[/QUOTE]
I przepadła Ci kasa za cały kurs? Szkoda trochę, że nie zmobilizowałaś się od razu, miałabyś już sporą praktykę na drodze. Teraz będziemy Cię tu gonić na jazdy, więc nie będziesz mieć już wyjścia i zdasz na prawko

Wybrałam YR, bo najbardziej przekonał mnie Twój opis, recenzje na KWC i jednak jakoś głupio kupić na prezent kosmetyki produkowane przez Rossmann. Jeszcze raz dzięki za doradę

7 do napisania? W planowanych recenzjach jest ich kilkadziesiąt.

WrednaMyszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-02, 09:39   #5076
2016070953
Konto usunięte

Hiper, byłam w Tk Maxx i nic nie kupiłam była śliczna torebka Fossila ale po przecenie kosztowała 359 zł za to kupiłam sobie fajna sukienke różową w Carry (taką po domu w Krakowie) i bokserkę zielona (na po domu u rodziców) i fajne sandały sportowe w Decatlonie
umarłam na tym upale prawie że.

A kiedy będzie do odbioru Wetbild???
2016070953 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-02, 09:42   #5077
Lenkapuma
Zakorzenienie

[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;35052220]Faktycznie jest to jakieś wyjście z sytuacji

A maseczke też sobie przedwczoraj robiłam
Ale jej standardowa cena powala, nie ma co...[/QUOTE]
Mówicie o tej marokańskiej?
Właśnie trzymam ją na twarzy i mnie pieeecze

Lenkapuma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-02, 09:44   #5078
2016070953
Konto usunięte

Dziewczyny jak któras ma płytkę z Ewą Chodakowską to prosiłabym bardzo o przegranie mi nie udało mi się kupić a bardzo mi zalezy żeby zacząć trenować
2016070953 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-02, 09:51   #5079
OneMoreDress
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lenkapuma Pokaż wiadomość
O dokładnie o tej też mnie lekko piekło w kilku miejscach ale ogólnie ma bardzo fajne działanie
Stary 2012-07-02, 09:54   #5080
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Napisane przez HulaGirl Pokaż wiadomość
moja koleżanka płaci za kawalerkę w dobrym stanie 500zł ze wszystkim, a kawalerka na Francesco Nullo jest więc uważam że da się w dobrej cenie
To bardzo dobra oferta, praktycznie niemożliwa. Przecież sam czynsz wynosi jakieś 300 zł, prąd i gaz ok. 100 zł miesięcznie.

PS. F. Nullo to nie centrum
Stary 2012-07-02, 10:02   #5081

Cytat:
Potrzebuję zapasu seriali na wakacje...Co sobie przygotować? Oglądałam Californication, Lie to me, Gossip Girl, Wampire Diares, How i met your mother, The big bang theory A i mam już Homeland
Oczywiście oglądałaś Seks w wielkim mieście? Bo jeżeli nie, to koniecznie!

Ja nie mam prawa jazdy, do tej pory nie było mi potrzebne. Były plany, że zrobię w tym roku, ale na razie stanęło to w martwym punkcie. Jednak coś czuję, że prawo będzie mi potrzebne, bo gdy zamieszkam na wsi, to będę uzależniona od kogokolwiek z PJ, a inaczej zostają mi nogi i rower
ville jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-02, 10:04   #5082
HulaGirl
Zakorzenienie

GG do HulaGirl

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
To bardzo dobra oferta, praktycznie niemożliwa. Przecież sam czynsz wynosi jakieś 300 zł, prąd i gaz ok. 100 zł miesięcznie.

PS. F. Nullo to nie centrum
zalezy kto gdzie pracuje/studiuje/przebywa

znam osoby, które uważają że na Hucie/Ruczaju maja wszystko co im do zycia potrzebne i to jest ich małe centrum

dla mnie wszytsko co jest w promieniu 5 przystanków od centrum to centrum (ale zakręcilam)
HulaGirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-02, 10:08   #5083
Malla
Nie depcze krokusów

Hula - akurat odnosiłam się do postu dziewczyny, która chciała pokój jednoosobowy na Starym Mieście. Jest to możliwe, ale oferty błyskawicznie znikają, a i stan techniczny nie powala.
Stary 2012-07-02, 10:17   #5084
Konto usunięte

Cytat:
I przepadła Ci kasa za cały kurs? Szkoda trochę, że nie zmobilizowałaś się od razu, miałabyś już sporą praktykę na drodze. Teraz będziemy Cię tu gonić na jazdy, więc nie będziesz mieć już wyjścia i zdasz na prawko

Wybrałam YR, bo najbardziej przekonał mnie Twój opis, recenzje na KWC i jednak jakoś głupio kupić na prezent kosmetyki produkowane przez Rossmann. Jeszcze raz dzięki za doradę

7 do napisania? W planowanych recenzjach jest ich kilkadziesiąt.
Prawko było dofinansowane UE, więc przepadło tylko 200 zł... No ale dalej to 200 zł, więc jestem na siebie zła, owszem...

Tak myślałam, że zdecydujesz się na YR. Oni też ladnie pakują na prezent, więc możesz skorzystać

7 takich co już mają zdjęcia, obrobione i w ogóle tylko jeszcze teks mi do napisania został. Takich planowanych planowanych są dziesiątki

Cytat:
Napisane przez hardgirl123 Pokaż wiadomość
Hiper, byłam w Tk Maxx i nic nie kupiłam była śliczna torebka Fossila ale po przecenie kosztowała 359 zł za to kupiłam sobie fajna sukienke różową w Carry (taką po domu w Krakowie) i bokserkę zielona (na po domu u rodziców) i fajne sandały sportowe w Decatlonie
umarłam na tym upale prawie że.

A kiedy będzie do odbioru Wetbild???
No Fossile sobie kosztuja niestety... A, że za nałogi się płaci to mówię Ci nie kupuj tej pierwszej torebki, bo wpadniesz totalnie...

Książki powinny dzisiaj przyjść, wrzucę info jak paka dojdzie

Cytat:
Napisane przez Lenkapuma Pokaż wiadomość
Mnie też piecze troszkę. Ale za to jaka fajna buzia jest później... Taka gładziutka...
Stary 2012-07-02, 10:21   #5085
SdC
Zakorzenienie

Dla dziewczyn, które rozmawiały ze mną o CV - http://www.pracuj.pl/praca/mlodszy-p...oferta,2511373. To jest co prawda oferta, ale można na ten wzór CV przygotować . Na pewno zwróci uwagę, a nie jest znowu jakoś niesamowicie nieczytelne .
SdC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-02, 10:32   #5086
WrednaMyszka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ville Pokaż wiadomość
Czym zachwycił Cie ten serial?

[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;35052995]Prawko było dofinansowane UE, więc przepadło tylko 200 zł... No ale dalej to 200 zł, więc jestem na siebie zła, owszem...

Tak myślałam, że zdecydujesz się na YR. Oni też ladnie pakują na prezent, więc możesz skorzystać

No Fossile sobie kosztuja niestety... A, że za nałogi się płaci to mówię Ci nie kupuj tej pierwszej torebki, bo wpadniesz totalnie...

Mnie też piecze troszkę. Ale za to jaka fajna buzia jest później... Taka gładziutka...[/QUOTE]
200 zł to trochę kasy jest, ale dobrze, że tylko 200, a nie za cały kurs. Teraz musisz też teorię od nowa robić czy możesz już od jazd zacząć?

To najpierw kupię sól Flos Lek i może spakują mi też razem z nią Btw kupię sól w Firlicie?

Co jest takiego super w tych torebkach, że tak się nimi zachwycasz?

Mnie piecze maseczka błotna z Bingo Spa, ale ładnie pachnie, więc wybaczam jej to A w ogóle jak maseczka szczypie to to coś oznacza (oprócz tego, że szczypie )?

Cytat:
Napisane przez SdC Pokaż wiadomość
Dla dziewczyn, które rozmawiały ze mną o CV - http://www.pracuj.pl/praca/mlodszy-p...oferta,2511373. To jest co prawda oferta, ale można na ten wzór CV przygotować . Na pewno zwróci uwagę, a nie jest znowu jakoś niesamowicie nieczytelne .
Oryginalne. Zawsze myślałam, że CV powinno być w bardziej formalnym stylu. Lepiej patrzą na takie wyróżniające się?

Stary 2012-07-02, 10:37   #5087
SdC
Zakorzenienie

Cytat:
Oryginalne. Zawsze myślałam, że CV powinno być w bardziej formalnym stylu. Lepiej patrzą na takie wyróżniające się?
Na wyróżniające przede wszystkim na pewno patrzą . Wszystko kwestia branży, doświadczenia, stanowiska na jakie aplikujesz . Nie da się w jednym zdaniu opisać. Ale jeśli nie masz doświadczenia, a chcesz na siebie w pozytywny sposób zwrócić uwagę, to myślę, że to dobry pomysł . Tylko trzeba naprawdę dobrze to zrobić, żeby było czytelnie .
SdC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-02, 10:45   #5088

Cytat:
Czym zachwycił Cie ten serial?
Nieidealizowaniem wszystkiego stuprocentowo, różnorodnymi postaciami, humorem, brakiem nudnych momentów, pokazaniem pięknej przyjaźni i czymś ogólnym, co nie potrafię nazwać
Stary 2012-07-02, 10:53   #5089
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Nieidealizowaniem wszystkiego stuprocentowo, różnorodnymi postaciami, humorem, brakiem nudnych momentów, pokazaniem pięknej przyjaźni i czymś ogólnym, co nie potrafię nazwać
Mnie ten serial urzeka:
- przede wszystkim poczuciem humoru,
- często trafnymi także z punktu widzenia przeciętnej Polki przemyśleniami damsko-męskimi,
- stylem, serial jest estetyczny,
- obrazami żywego Manhattanu,
- opisem przyjaźni skrajnie różniących się od siebie osób.
Stary 2012-07-02, 11:26   #5090
kasiencja
Pani Buka

[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;35048673]A u mnie jeszcze nic...[/QUOTE]

ja nie w Krakowie

Cytat:
Napisane przez nicRu Pokaż wiadomość
Ufff, myślałam, że ja jedna bez prawka...
jak widać, nie tylko Ty. ja już kiedyś pisałam, że na razie nie zamierzam robić, bo i tak nie będę w ogóle jeździć. przymierzam się do tego pod koniec studiów albo już w ogóle po studiach, kiedy będę miała cień szansy na własny samochód.
i mam wrażenie, że w naszym związku to ja prędzej będę mieć prawko i auto niż TŻ nie dlatego, że on nie umie jeździć, tylko dlatego że ma zupełnie inne priorytety

Cytat:
Na wyróżniające przede wszystkim na pewno patrzą . Wszystko kwestia branży, doświadczenia, stanowiska na jakie aplikujesz . Nie da się w jednym zdaniu opisać. Ale jeśli nie masz doświadczenia, a chcesz na siebie w pozytywny sposób zwrócić uwagę, to myślę, że to dobry pomysł . Tylko trzeba naprawdę dobrze to zrobić, żeby było czytelnie .
ciekawy pomysł

kasiencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-02, 11:53   #5091
francuski pocalunek
Zadomowienie

Cytat:

Ja nie mam prawa jazdy, do tej pory nie było mi potrzebne. Były plany, że zrobię w tym roku, ale na razie stanęło to w martwym punkcie. Jednak coś czuję, że prawo będzie mi potrzebne, bo gdy zamieszkam na wsi, to będę uzależniona od kogokolwiek z PJ, a inaczej zostają mi nogi i rower
Uwielbiam

Prawka takze nie posiadam- poki co jezdzilabym pewnie hulajnoga wiec narazie sie skupiam na waznijeszych dla mnie wydatkach ku wielkiemu oburzeniu znajomej ktora aktualnie zdaje egzamin po raz trzeci.Mowi ze pozniej nie zda sie wcale i ze j estem glupia ze nie robie prawka natentychmiast!

Szef zaproponowal mi powrot do pracy a ja zaproponowalam mu podwyzke dla mnie i zwiekszenie etatu.

Pocałunek jest jak pukanie do drzwi na pierwszym piętrze z pytaniem czy parter jest do wynajęcia.

przyłączę się do rozbiórki
KLIK
francuski pocalunek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-02, 12:05   #5092
cholernarejestracja
Copyraptor

Cytat:
Szef zaproponowal mi powrot do pracy a ja zaproponowalam mu podwyzke dla mnie i zwiekszenie etatu.
cholernarejestracja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-02, 12:13   #5093
francuski pocalunek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez cholernarejestracja Pokaż wiadomość
Milo miec ta swiadomosc ze jednak sobie beze mnie nie radzaI czasem chyba warto tupnac noga raz a stanowczo .Nie zdecydowalam jeszcze czy chce tam wracac

Pocałunek jest jak pukanie do drzwi na pierwszym piętrze z pytaniem czy parter jest do wynajęcia.

przyłączę się do rozbiórki
KLIK
francuski pocalunek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-02, 12:37   #5094
WrednaMyszka
Zakorzenienie

Cytat:
Racja, przynajmniej w przypadku takiego CV mamy pewność, że zostanie zauważone, a to już coś Może spróbuję sobie zrobić coś w tym stylu.

Cytat:
Oglądałam kilka przypadkowych odcinków tego serialu i jakoś mnie nie powalił. Miałam wrażenie, że jest tylko o seksie i modzie.

Cytat:
Cwaniara A chcesz tam wracać?

Stary 2012-07-02, 12:44   #5095
cholernarejestracja
Copyraptor

A, piekące baby, w realu w M1 jest przecena/wyprzedaż, i można kupić blachę Zenkera za 10zł normalnie kosztują ok 40. Wgłębienia w kształcie piłek można piec półokrągłe muffinki albo ciastka, albo np. piec muffinkę, wydrążyć ją w środku, dać kremu, i złożyć dwie połówki i będzie okrągła muffinka z nadzieniem fajne. Tak wygląda: http://cgny.davlerstatic.com/uploads...r-ball-pan.jpg

No, normalnie 30, przesadziłam http://www.tortownia.pl/sklep,818,77...kpileczek.html

Edytowane przez cholernarejestracja
Czas edycji: 2012-07-02 o 12:46
cholernarejestracja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-02, 13:43   #5096
Malla
Nie depcze krokusów

Ktoś ma ochotę na ciuchowego swapa w niedzielę?
http://www.facebook.com/events/40759...n_user_invited
Stary 2012-07-02, 14:28   #5097
gg22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cholernarejestracja Pokaż wiadomość
Jeździłam dziś na Błoniach ponad godzinę ... w każdym razie było fajnie, jak tylko udaje mi się wyluzować, to jeździ się super

z takim nauczycielem, podejściem i zapałem będą z Ciebie ludzie

widzę że jest coraz więcej jeżdżących na rolkach więc może zrobimy wspólny wypad gdzieś wieczorem?

Cytat:
Napisane przez granatowo Pokaż wiadomość

Dziewczyny, nie wiem czy wiecie, ale w życie wchodzą przepisy zakazujące pływania (jachty, rowerki wodne, kajaki - wszystko) po spożyciu alkoholu. Kary nawet do kilku tys. PLN
przecież takie przepisy są już od dawna (chyba?).

Cytat:
Napisane przez blair witch Pokaż wiadomość
Doleczyłam kaca (jakoś), nogi (maścią), tylko psychicznie trochę nie teges... i praca
a po czym?! chyba że piłaś pod stołem jak nie patrzyłam

Cytat:
Napisane przez blair witch Pokaż wiadomość
Ja czasami myślę że dobrze byłoby też karać pijanych użytkowników telefonów komórkowych Bo się głupoty po pijaku wypisuje i wydzwania

a mnie się raczej nie zdarza

[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;35039758]Karta z aparatu właśnie mi się wysypała... Wszystkie zdjęcia z wczorajszego spotkania poszły się bujać... [/QUOTE]

to jest najgorsze co może być. ja mam pokopiowane chyba z milion razy zdjęcia na różnych nośnnikach bo zawsze się boję że je stracę.
dla P. za zdolności.
raz jak straciłam to tak się zaparłam, że też mi się udało odzyskać
ależ ja byłam wtedy z siebie dumna!

Cytat:
TŻ jeszcze kazał mi jeszcze dopisać i stał nade mną dopóki nie kliknęłam wyślij "A teraz idę się uczyć, bo we wtorek mam egzamin. Mogę dostać tu bana na jakieś 48h ? Bardzo by się przydał w tych okolicznościach...."
wymiękłam!

SdC
- super pomysł na CV. raz robiłam CV na szablonie takim jak wrzuca się np. na all, ale nie na tych co są w standardzie tylko co można kupić albo czasem ściągnąć za free. trzeba się w cholerę () narobić, ale efekt potem jest super. Wiadomo też że to nie do każdej branży

Granatowa- mam Twoje peny wiesz gdzie je znalazłam? w pudełku na przybory do szycia

WrednaMyszka
- przekazałam Granatowej rzeczy dla Ciebie to może jak się z nią spotkasz to dasz jej płytkę ok?
.

Edytowane przez gg22
Czas edycji: 2012-07-02 o 14:30
gg22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-02, 14:31   #5098
zielona_nadzieja
Zakorzenienie

Cytat:
Przecież w kuchni wcale nie będzie tak źle. Najważniejsze, że mecz obejrzysz
Trzymaj się Za kilka dni się przyzwyczaisz i nie będziesz chciała wracać A jak Ci? Fajne dzieci?
Zobaczę jak z meczem, bo mam nienormowany czas pracy i nie wiem, kiedy będę mieć wolne
Dziećmi się nie zajmuję, od tego mają mamę i babcię Jak na razie głównie gotuję i sprzątam
Ogólnie jest ok, rodzina jest dla mnie bardzo miła, trochę się obawiałam, bo widać, że to szychy z arystokratycznymi tradycjami, ale wcale się to nie przejawia w negatywny sposób.

Cytat:
TŻ jeszcze kazał mi jeszcze dopisać i stał nade mną dopóki nie kliknęłam wyślij "A teraz idę się uczyć, bo we wtorek mam egzamin. Mogę dostać tu bana na jakieś 48h ? Bardzo by się przydał w tych okolicznościach...."

Cytat:
Napisane przez Melka88 Pokaż wiadomość
I chcecie płacić w okolicach centrum 1200 zł max za kawalerkę ? Powodzenia.
Tylko kosztowała nas kawalerka 25m na Ugorku.

Cytat:
Napisane przez mszpilka Pokaż wiadomość
Helenka ma basenik na balkonie, ależ jej tego zazdrościłam jak sie pluskała wiec mnie ochlapywała wodą
A ja tutaj mam basen na ogrodzie Tylko teraz mam @ i nie mogę pływać
Stary 2012-07-02, 14:36   #5099
WrednaMyszka
Zakorzenienie

Mam wyniki z kolejnego egzaminu i znowu jest 5.0 Czekam jeszcze na wyniki z jednego i jeszcze jutro mam jeden egzamin i wakacje

Cytat:
Napisane przez gg22 Pokaż wiadomość
WrednaMyszka- przekazałam Granatowej rzeczy dla Ciebie to może jak się z nią spotkasz to dasz jej płytkę ok?
Ale ja już w piątek dałam Granatowej (a dokładniej jej TŻtowi) płytkę. Specjalnie umawiałyśmy się wtedy, bo miała wziąć w niedzielę na Wasz wypad w góry.
Dzięki za przerzutkę kosmetyków

Cytat:
Napisane przez zielona_nadzieja Pokaż wiadomość
Zobaczę jak z meczem, bo mam nienormowany czas pracy i nie wiem, kiedy będę mieć wolne
Dziećmi się nie zajmuję, od tego mają mamę i babcię Jak na razie głównie gotuję i sprzątam
Ogólnie jest ok, rodzina jest dla mnie bardzo miła, trochę się obawiałam, bo widać, że to szychy z arystokratycznymi tradycjami, ale wcale się to nie przejawia w negatywny sposób.

A ja tutaj mam basen na ogrodzie Tylko teraz mam @ i nie mogę pływać
No to super, że dobrze trafiłaś Korzystaj z wszelkich dobrodziejstw jakie tam masz Tylko się nie zakochuj

Edytowane przez WrednaMyszka
Czas edycji: 2012-07-02 o 14:37
Stary 2012-07-02, 14:37   #5100

Cytat:
Napisane przez zielona_nadzieja Pokaż wiadomość
Wow, rodzina z francuskimi, arystokratycznymi korzeniami. Tak, tak, wiem, każdy jest równy, ale cóż, takie rzeczy robią na mnie duże wrażenie

Niech któraś z Was założy nowy wątek, wniesie trochę świeżości i napędzi może nowymi pomysłami na posty!
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości