|
|
#5071 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kraków, część 18 (to brzmi dumnie!)
Dokładnie to samo sobie pomyślałam...
|
|
#5072 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Chcę się własnie teraz jakoś w wakacje zapisać Cytat:
Myślę, że YR to dobry wybór, bo ich produkty bardzo ładnie się prezentują. Myśle, że jesli wszystko ładnie zapakujesz to możesz taką sól dołożyć. A co do recenzji maski - no nie wyrabiam z tymi recenzjami... Mam w kolejce 7 do napisania teraz i może później przyjdzie kolej na maskę algową ![]() Cytat:
![]() Byłaś w końcu w TK Maxx? Cytat:
Baby, co z nową częścią? Żadna się nie podejmie? |
||||
|
|
|
#5073 |
|
Zakorzenienie
|
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;35051869]Ja absolutnie się nie boje, nie mam jakiś oporów siadać za kierownicę, więc raczej będę bardziej piratem drogowym niż powolnym slimakiem. W moim przypadku jest to jedynie brak czasu i samozaparcia, żeby skończyc co zaczęłam.
Chcę się własnie teraz jakoś w wakacje zapisać Może jakbyś od razu dostała rozpiskę jazd, tak na miesiąc z góry, to łatwiej by było o wyrabianie się na nie? "A bo skoro zapisane to nie będę odwoływać itd" ![]() Zrobiłam sobie wczoraj maseczkę z YR którą polecałaś-nie pamiętam nazwy ale wygląda jak błoto i jest ekstra
|
|
#5074 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() A maseczke też sobie przedwczoraj robiłam Ale jej standardowa cena powala, nie ma co... |
|
|
|
|
#5075 |
|
Zakorzenienie
|
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;35051869]
Ukończyłam całą teorie, a później odwlekałam już umawianie się na jazdy, bo ciagle było mi nie po drodze i jakoś tak wyszło... Myślę, że YR to dobry wybór, bo ich produkty bardzo ładnie się prezentują. Myśle, że jesli wszystko ładnie zapakujesz to możesz taką sól dołożyć. A co do recenzji maski - no nie wyrabiam z tymi recenzjami... Mam w kolejce 7 do napisania teraz i może później przyjdzie kolej na maskę algową ![]() [/QUOTE] I przepadła Ci kasa za cały kurs? Szkoda trochę, że nie zmobilizowałaś się od razu, miałabyś już sporą praktykę na drodze. Teraz będziemy Cię tu gonić na jazdy, więc nie będziesz mieć już wyjścia i zdasz na prawko ![]() Wybrałam YR, bo najbardziej przekonał mnie Twój opis, recenzje na KWC i jednak jakoś głupio kupić na prezent kosmetyki produkowane przez Rossmann. Jeszcze raz dzięki za doradę 7 do napisania? W planowanych recenzjach jest ich kilkadziesiąt.
|
|
#5076 |
|
Konto usunięte
|
Hiper, byłam w Tk Maxx i nic nie kupiłam
była śliczna torebka Fossila ale po przecenie kosztowała 359 zł za to kupiłam sobie fajna sukienke różową w Carry (taką po domu w Krakowie) i bokserkę zielona (na po domu u rodziców) i fajne sandały sportowe w Decatlonie umarłam na tym upale prawie że. A kiedy będzie do odbioru Wetbild??? |
|
|
|
#5077 |
|
Zakorzenienie
|
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;35052220]Faktycznie jest to jakieś wyjście z sytuacji
![]() A maseczke też sobie przedwczoraj robiłam Ale jej standardowa cena powala, nie ma co...[/QUOTE] Mówicie o tej marokańskiej? Właśnie trzymam ją na twarzy i mnie pieeecze
|
|
#5078 |
|
Konto usunięte
|
Dziewczyny jak któras ma płytkę z Ewą Chodakowską to prosiłabym bardzo o przegranie mi
nie udało mi się kupić a bardzo mi zalezy żeby zacząć trenować
|
|
|
|
#5079 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
też mnie lekko piekło w kilku miejscach ale ogólnie ma bardzo fajne działanie
|
|
|
#5080 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
PS. F. Nullo to nie centrum
|
|
|
#5081 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja nie mam prawa jazdy, do tej pory nie było mi potrzebne. Były plany, że zrobię w tym roku, ale na razie stanęło to w martwym punkcie. Jednak coś czuję, że prawo będzie mi potrzebne, bo gdy zamieszkam na wsi, to będę uzależniona od kogokolwiek z PJ, a inaczej zostają mi nogi i rower
|
|
|
|
|
#5082 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() znam osoby, które uważają że na Hucie/Ruczaju maja wszystko co im do zycia potrzebne i to jest ich małe centrum ![]() dla mnie wszytsko co jest w promieniu 5 przystanków od centrum to centrum (ale zakręcilam)
|
|
|
|
|
#5083 |
|
Nie depcze krokusów
|
Hula - akurat odnosiłam się do postu dziewczyny, która chciała pokój jednoosobowy na Starym Mieście. Jest to możliwe, ale oferty błyskawicznie znikają, a i stan techniczny nie powala.
|
|
#5084 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Tak myślałam, że zdecydujesz się na YR. Oni też ladnie pakują na prezent, więc możesz skorzystać ![]() 7 takich co już mają zdjęcia, obrobione i w ogóle tylko jeszcze teks mi do napisania został. Takich planowanych planowanych są dziesiątki ![]() Cytat:
Książki powinny dzisiaj przyjść, wrzucę info jak paka dojdzie Mnie też piecze troszkę. Ale za to jaka fajna buzia jest później... Taka gładziutka... |
||
|
|
|
#5085 |
|
Zakorzenienie
|
Dla dziewczyn, które rozmawiały ze mną o CV - http://www.pracuj.pl/praca/mlodszy-p...oferta,2511373. To jest co prawda oferta, ale można na ten wzór CV przygotować
. Na pewno zwróci uwagę, a nie jest znowu jakoś niesamowicie nieczytelne .
|
|
|
|
#5086 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;35052995]Prawko było dofinansowane UE, więc przepadło tylko 200 zł... No ale dalej to 200 zł, więc jestem na siebie zła, owszem... Tak myślałam, że zdecydujesz się na YR. Oni też ladnie pakują na prezent, więc możesz skorzystać ![]() No Fossile sobie kosztuja niestety... A, że za nałogi się płaci to mówię Ci nie kupuj tej pierwszej torebki, bo wpadniesz totalnie... Mnie też piecze troszkę. Ale za to jaka fajna buzia jest później... Taka gładziutka...[/QUOTE] 200 zł to trochę kasy jest, ale dobrze, że tylko 200, a nie za cały kurs. Teraz musisz też teorię od nowa robić czy możesz już od jazd zacząć? To najpierw kupię sól Flos Lek i może spakują mi też razem z nią Btw kupię sól w Firlicie?Co jest takiego super w tych torebkach, że tak się nimi zachwycasz? ![]() Mnie piecze maseczka błotna z Bingo Spa, ale ładnie pachnie, więc wybaczam jej to A w ogóle jak maseczka szczypie to to coś oznacza (oprócz tego, że szczypie )?Cytat:
|
|
|
#5087 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Wszystko kwestia branży, doświadczenia, stanowiska na jakie aplikujesz . Nie da się w jednym zdaniu opisać. Ale jeśli nie masz doświadczenia, a chcesz na siebie w pozytywny sposób zwrócić uwagę, to myślę, że to dobry pomysł . Tylko trzeba naprawdę dobrze to zrobić, żeby było czytelnie .
|
|
|
|
|
#5088 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#5089 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
- przede wszystkim poczuciem humoru, - często trafnymi także z punktu widzenia przeciętnej Polki przemyśleniami damsko-męskimi, - stylem, serial jest estetyczny, - obrazami żywego Manhattanu, - opisem przyjaźni skrajnie różniących się od siebie osób.
|
|
|
#5090 | |
|
Pani Buka
|
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;35048673]A u mnie jeszcze nic...[/QUOTE]
ja nie w Krakowie ![]() jak widać, nie tylko Ty. ja już kiedyś pisałam, że na razie nie zamierzam robić, bo i tak nie będę w ogóle jeździć. przymierzam się do tego pod koniec studiów albo już w ogóle po studiach, kiedy będę miała cień szansy na własny samochód. i mam wrażenie, że w naszym związku to ja prędzej będę mieć prawko i auto niż TŻ Cytat:
|
|
#5091 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Prawka takze nie posiadam- poki co jezdzilabym pewnie hulajnoga wiec narazie sie skupiam na waznijeszych dla mnie wydatkach ku wielkiemu oburzeniu znajomej ktora aktualnie zdaje egzamin po raz trzeci.Mowi ze pozniej nie zda sie wcale i ze j estem glupia ze nie robie prawka natentychmiast!Szef zaproponowal mi powrot do pracy a ja zaproponowalam mu podwyzke dla mnie i zwiekszenie etatu.
|
|
|
#5092 | |
|
Copyraptor
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#5093 |
|
Zadomowienie
|
Milo miec ta swiadomosc ze jednak sobie beze mnie nie radza
I czasem chyba warto tupnac noga raz a stanowczo .Nie zdecydowalam jeszcze czy chce tam wracac
|
|
#5094 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może spróbuję sobie zrobić coś w tym stylu.Cytat:
Cytat:
A chcesz tam wracać?
|
|
|
#5095 |
|
Copyraptor
|
A, piekące baby, w realu w M1 jest przecena/wyprzedaż, i można kupić blachę Zenkera za 10zł
można piec półokrągłe muffinki albo ciastka, albo np. piec muffinkę, wydrążyć ją w środku, dać kremu, i złożyć dwie połówki i będzie okrągła muffinka z nadzieniem fajne. Tak wygląda: http://cgny.davlerstatic.com/uploads...r-ball-pan.jpgNo, normalnie 30, przesadziłam http://www.tortownia.pl/sklep,818,77...kpileczek.html
Fanpage z moimi rysunkami, które pewnie już gdzieś widziałaś w internecie, tylko nie wiedziałaś, że to moje. Edytowane przez cholernarejestracja Czas edycji: 2012-07-02 o 12:46 |
|
|
|
#5096 |
|
Nie depcze krokusów
|
Ktoś ma ochotę na ciuchowego swapa w niedzielę?
http://www.facebook.com/events/40759...n_user_invited
|
|
#5097 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() z takim nauczycielem, podejściem i zapałem będą z Ciebie ludzie ![]() widzę że jest coraz więcej jeżdżących na rolkach więc może zrobimy wspólny wypad gdzieś wieczorem? ![]() Cytat:
Cytat:
chyba że piłaś pod stołem jak nie patrzyłam![]() Cytat:
a mnie się raczej nie zdarza ![]() [1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;35039758]Karta z aparatu właśnie mi się wysypała... Wszystkie zdjęcia z wczorajszego spotkania poszły się bujać... to jest najgorsze co może być. ja mam pokopiowane chyba z milion razy zdjęcia na różnych nośnnikach bo zawsze się boję że je stracę. dla P. za zdolności.raz jak straciłam to tak się zaparłam, że też mi się udało odzyskać ![]() ależ ja byłam wtedy z siebie dumna! Cytat:
SdC- super pomysł na CV. raz robiłam CV na szablonie takim jak wrzuca się np. na all, ale nie na tych co są w standardzie tylko co można kupić albo czasem ściągnąć za free. trzeba się w cholerę ( ) narobić, ale efekt potem jest super. Wiadomo też że to nie do każdej branżyGranatowa- mam Twoje peny wiesz gdzie je znalazłam? w pudełku na przybory do szycia![]() WrednaMyszka- przekazałam Granatowej rzeczy dla Ciebie to może jak się z nią spotkasz to dasz jej płytkę ok?
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 Edytowane przez gg22 Czas edycji: 2012-07-02 o 14:30 |
|||||
|
|
|
#5098 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziećmi się nie zajmuję, od tego mają mamę i babcię Jak na razie głównie gotuję i sprzątam ![]() Ogólnie jest ok, rodzina jest dla mnie bardzo miła, trochę się obawiałam, bo widać, że to szychy z arystokratycznymi tradycjami, ale wcale się to nie przejawia w negatywny sposób. Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#5099 | ||
|
Zakorzenienie
|
Mam wyniki z kolejnego egzaminu i znowu jest 5.0
![]() Cytat:
Dzięki za przerzutkę kosmetyków ![]() Cytat:
Korzystaj z wszelkich dobrodziejstw jakie tam masz Tylko się nie zakochuj
Edytowane przez WrednaMyszka Czas edycji: 2012-07-02 o 14:37 |
||
|
|
|
#5100 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Niech któraś z Was założy nowy wątek, wniesie trochę świeżości i napędzi może nowymi pomysłami na posty! |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:34.

A główkowanie pt 'na cholerę tyle pasów, gdzie jest lewo' itp bywa czasem śmieszne
Jak coś to ja szczerze mogę na PW polecić mojego instruktora
Chyba kupię te z YR i właśnie jakąś sól (może też od nich, a może z Flos Lek, bo widzę, że mają wysokie oceny w KWC; tylko chyba lepiej na prezent z jednej firmy
)
była śliczna torebka Fossila ale po przecenie kosztowała 359 zł

wiesz gdzie je znalazłam? w pudełku na przybory do szycia
Za kilka dni się przyzwyczaisz i nie będziesz chciała wracać