|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#662 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Blogi i blogerki - niusy, opinie i ploteczki.
Na zdjęciach z W.Kanaryjskich najlepiej widać te odrosty, wg mnie to jest przegięcie, powinna już danwo iść do fryzjera
|
|
|
|
#663 |
|
Rozeznanie
|
Widziałyście ostatnie facebookowe zdjęcie opalającej się Jessiki Mercedes?
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net...99317289_n.jpg Sporo komentarzy jest naprawdę chamskich (jakby to była jej wina, że jest blada lub płaska), ale faktem jest, że na tym zdjęciu ma okropnie dziwne proporcje.
|
|
#664 |
|
...
|
Cropp ma okropną jakość jeansów, nie wiem czy to ja na takie trafiłam, ale miałam 3 pary i w każdej, może po kilku miesiącach przetarły się kieszenie, w której noszę telefon. Miałam wiele jeansów i w żadnej nie wytarły mi się aż tak kieszenie... Ale torebki z croppa chwalę sobie - mam dwie i się trzymają, jedna już dość długo.
|
|
#665 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
a tak poza tym to nie rozważam tego w kategoriach wyrzucania w bloto, nie rozważam też tych ubrań jako szmaty, po prostu kupuje tansze tshirty bo mam taki kaprys i ochotę. Tak jak napisała szarri, zdażają sie lepsze i gorsze w tym samym H&Mie, wystarczy sprawdzić jakoś materiału, więc nie wszystkie wyrzucam po 2 miesiącach, niektóre mam pól roku.
|
|
|
|
|
#666 |
|
Zakorzenienie
|
Po prostu nie rozumiem po co kupować coś, co już w sklepie wygląda na takie, co się zepsuje po pięciu praniach
I tyle ode mnie, bo nie ma o czym dyskutować
|
|
|
|
#667 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też uwielbiam całą serię basic w H&M. Mam kilka rzeczy i noszę je bardzo często. Nadal wyglądają jak nowe, mimo że nosiłam je nie będąc w ciąży, jak i przez całą ciążę. Nie rozciągnęły się, nie sprały ani nie popruły
.
|
|
|
|
#668 |
|
Raczkowanie
|
C&A ma ta zaletę, że osoby obszerniejsze mogą znaleźć coś dla siebie (np. jeansy, w innych sieciowicach ciężko o duże rozmiary)
|
|
|
|
#669 |
|
Zakorzenienie
|
ja w ogóle jestem w szoku jak wam się mogą po kilku praniach rozwalić koszulki
Rozumiem, po jakimś czasie sprać, zmechacić ewentualnie po dłuższej chwili jakaś ciągnąca się nitka albo minimalne rozprucie ale to nie po kilku praniach żadna koszulka - a kupuję je w sieciówkach - nie rozwaliła mi się ..
|
#670 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#671 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
W pierwszym t-shircie porobiły mi się WSZĘDZIE dziurki (takie małe, wiecie, o co chodzi?), poszedł do kosza po trzech praniach, drugi w pół roku stracił połowę koloru, mimo, że prałam go odpowiednio, a koszulka którą wzięłam dla TŻta ma już tzw. chomąto A i tak moim hitem jest taka dość elegancka bluzka z Top Secret, fakt, że przetrwała z 1,5 roku sporadycznego noszenia, ale kiedyś przy poprawianiu ramiączka stanika który pod nią miałam po prostu mi się rozerwała - najnormalniej w świecie, jak papier - z ciekawości pociągnęłam leciutko dalej i przepołowiłam ją zupełnie, poszło jakby była z bibuły Edytowane przez szarri Czas edycji: 2012-07-02 o 12:28 |
|
|
|
|
#672 |
|
BAN stały
|
też mi się często małe dziurki robią
|
|
|
|
#673 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#674 |
|
Konto usunięte
|
mi sie rozwaliły 2 koszulki z Zary basic. Wyglądały porządnie ale po kilku praniach materiał zrobił się jak sitko. Wyglądał jakby dopadła go taka przypadłość charakterystyczna dla np kostiumów kapielowych, ze w pewnych miejsach robia się prawie przezroczyste. Dla mnie to ewidentnie swiadczy o jakości zary
![]() Te z HMu okazały sie byc lepsze. Zwykłe proste bawełniane dają radę dłużej, ale tez nie jakos specjalnie dlugo. |
|
|
|
#675 |
|
Zakorzenienie
|
a to też, fakt, ale nie po kilku praniach. Zawsze zwalałam na to że może mam mole w domu
|
#676 |
|
Kazar Lady
|
a u Kamili w nowym filmiku rozkminka jak sie wymawia h&m
|
|
|
|
#677 |
|
BAN stały
|
Tak więc korzystając z zaproszenia na waszym blogu i ja się dopisuję
Idę nadrabiać wątek. ---------- Dopisano o 13:39 ---------- Poprzedni post napisano o 13:30 ---------- Nie wiem jak ja szukam, ale od dawna miałam ochotę poplotkować w takim wątku. W innych to najczęściej zachwycają się blogerkami więc wolałam nie pisać. ![]() Co prawda sama prowadzę bloga ale mam swoje zasady. Mam nadzieję, że to po nim widać. |
|
|
|
#678 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#679 | |||||
|
BAN stały
|
Cytat:
- jeszcze czyste, -jeszcze czyste ale już noszone, - noszone ale wciąż zdatne do ubrania tylko w domu, -brudne, - brudne wymieszane z czystymi - brudne do prania No nie mówcie, że nie znacie tego systemu ;O ---------- Dopisano o 14:11 ---------- Poprzedni post napisano o 14:10 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:24 ---------- Poprzedni post napisano o 14:11 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 14:27 ---------- Poprzedni post napisano o 14:24 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 14:42 ---------- Poprzedni post napisano o 14:27 ---------- Cytat:
|
|||||
|
|
|
#680 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Kurczę, ja akurat wiem doskonale, jak trudno jest się ogarnąć na małej przestrzeni, bo we dwójkę mieszkamy w dziupelce o powierzchni 22m2 licząc z antresolą I fakt, że nie ma opcji, żebym po zimie nie wepchnęła worów z grubymi swetrami w tajną skryjdę za kanapą, bo na najwyższej półce w szafach stoją naczynia Najlepszą metodą jest regularny przegląd - noszę? Jak nie, to ałt. Nie wyobrażam sobie składowania setek ciuchów kupionych tylko dlatego, że kosztowały 5zł w lumpie i może je kiedyś włożę, a jak nie, to niech leżą... Nawet przy masie ciuchów można to jakoś zorganizować, chociażby coś takiego kupić...
Edytowane przez szarri Czas edycji: 2012-07-02 o 14:51 |
|
|
|
|
#681 |
|
Chimay
|
niezłą ripostę wysmażyła dla Elizy maff w najnowszym poście
|
|
#682 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#683 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#684 |
|
Chimay
|
męski system:
- czyste - 'raz chodzone' - 'brudne nie jest' - 'jeszcze da się chodzić' - brudne, ale dla jednej rzeczy to nie ma co pralki uruchamiać
|
|
#685 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
nabijajcie mi licznik ^^ marzą mi się darmowe książki z wydawnictw! ![]() ---------- Dopisano o 15:12 ---------- Poprzedni post napisano o 15:11 ---------- Nie, to takie co muszą swoje odleżeć. Wiesz, jak wino. ---------- Dopisano o 15:15 ---------- Poprzedni post napisano o 15:12 ---------- Tak też można. Ale ja jako kobieta stosuję bardziej skomplikowany system. Nie mam tak prostego oprogramowania jak panowie. |
|
|
|
|
#686 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#687 | |
|
Szef ds. Wymianek
|
[1=fe414c2710b8060c6dec850 6e8442112fb575cc4;3505599 5]mi sie rozwaliły 2 koszulki z Zary basic. Wyglądały porządnie ale po kilku praniach materiał zrobił się jak sitko. Wyglądał jakby dopadła go taka przypadłość charakterystyczna dla np kostiumów kapielowych, ze w pewnych miejsach robia się prawie przezroczyste. Dla mnie to ewidentnie swiadczy o jakości zary
![]() [/QUOTE] mojej kolezance zrobila sie w bluzce z Zary wielka dziura pod pacha, po jednym zalozeniu^^. ---------- Dopisano o 15:22 ---------- Poprzedni post napisano o 15:20 ---------- Cytat:
|
|
|
#688 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Edytowane przez kwiat wisni Czas edycji: 2012-07-02 o 15:25 |
|
|
|
|
#689 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale że gimnazjum ...Cytat:
|
|
#690 |
|
Szef ds. Wymianek
|
jej twarzy w tym momencie nie kojarze, to jest ta dziewczyna od markowych rzeczy?
e, chyba nie, bo ja przymierzala przy mnie. wprawdzie rozmiar 34, ale dziewczyna ma niecale 160 cm wzrostu i mniej niz 50 kg .
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:23.

)

tj odchodzić płatami.

.

ale że gimnazjum ...