Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. VI - Strona 55 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-07-02, 17:12   #1621
karolamankowa
Zadomowienie

Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. VI

Dobra, żeby nie było- wklejam moj brzuch- a raczej bebzon
Na pocieszenie jak wrócę opowiem wam historie, która mną wstrząsnęła, apropos trzymania wagi w ciazy.
Na plusie wg mojej wagi 6 kg, wg gina z pewnością wiecej
Wklejam i lecę, trzymajcie kciukasy
Stary 2012-07-02, 17:13   #1622
Pani_Jasiowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolamankowa Pokaż wiadomość
Na pocieszenie jak wrócę opowiem wam historie, która mną wstrząsnęła, apropos trzymania wagi w ciazy.
Gdzie ten brzuszek?????

P

Szymonek
Pani_Jasiowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-02, 17:17   #1623
Sola1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pani_Jasiowa Pokaż wiadomość

Ehh a u mnie nie ma komunikacji miejskiej
2 lata temu jak byliśmy z tż w Zakopcu na wkacjach z moimi rodzicami i jechaliśmy takim busikiem to starsza Pani zaczepiła moją mamę i mówi niech pani sobie usiądzie bo goraco jest a w ciąży się źle znosi upały Moja mam jak to usłyszała to tak jej się głupio zrobiło, bo w ciąży nie była, ma kawałek brzucha a do tego założyła paskudą bulzkę w której wyglada jakby miała rodzić zaraz Ale skorzystała i usiadła, bo jej glupio było

Powiem Ci, że ja miałam kilka razy taką sytuację (jeszcze przed ciążą), że się zastanawiałam czy dziewczyna jest w ciąży, bo z jednej strony jak jest w ciąży to nie powinna stać, żeby się nie przewrócić w razie wypadku lub nie nie zasłabnąć, ale z drugiej jak jej się przytyło to też głupio, bo może czuć się urażona.

---------- Dopisano o 17:17 ---------- Poprzedni post napisano o 17:14 ----------

Cytat:

Jaki fajny brzusio
Ja jestem na podobnym etapie, a jeszcze nic nie widać. Tylko jak się przyjrzeć i ktoś już wie

Trzymam kciuki

Edytowane przez Sola1
Czas edycji: 2012-07-02 o 17:18
Sola1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-02, 17:18   #1624
Pani_Jasiowa
Zakorzenienie

MAMUSIU...

Pewnego razu było dziecko gotowe, żeby się urodzić. Więc któregoś dnia zapytało Boga:
- Mówią, że chcesz mnie jutro posłać na ziemię, ale jak ja mam tam żyć, skoro jestem takie małe i bezbronne?
- Spomiędzy wielu aniołów wybiorę jednego dla ciebie. On będzie na ciebie czekał i zaopiekuje się tobą.
- Ale powiedz mi, tu w Niebie nie robiłem nic innego tylko śpiewałem i uśmiechałem się, to mi wystarczało, by być szczęśliwym?
- Twój anioł będzie ci śpiewał i będzie się także uśmiechał do ciebie każdego dnia. I będziesz czuł jego anielską miłość i będziesz szczęśliwy.
- A jak będę rozumiał, kiedy ludzie będą do mnie mówić, jeśli nie znam języka, którym posługują się ludzie?
- Twój anioł powie ci więcej pięknych i słodkich słów niż kiedykolwiek słyszałeś, i z wielką cierpiwością i troską będzie uczył Cię mówić.
- A co będę miał zrobić, kiedy będę chciał porozmawiać z Tobą?
- Twój anioł złoży twoje ręce i nauczy cię jak się modlić.
- Słyszałem, że na ziemi są też źli ludzie. Kto mnie ochroni?
- Twój anioł będzie cię chronić, nawet jeśli miałby ryzykować własnym życiem.
- Ale będę zawsze smutny, ponieważ nie będę Cię więcej widział.
- Twój anioł będzie wciąż mówił tobie o Mnie i nauczy cię, jak do mnie wrócić, chociaż ja i tak będę zawsze najbliżej ciebie.
W tym czasie w Niebie panował duży spokój, ale już dochodziły głosy z ziemi i Dziecię w pośpiechu cicho zapytało:
- O, Boże, jeśli już zaraz mam tam podążyć powiedz mi, proszę, imię mojego anioła.
- Imię twojego anioła nie ma znaczenia, będziesz do niego wołał: "MAMUSIU"

Aż mi łezki pociekły, śliczne. Zapożyczone od mamuś styczniowo-lutowych 2013.

---------- Dopisano o 17:18 ---------- Poprzedni post napisano o 17:17 ----------

Cytat:

Śliczny

P

Szymonek
Stary 2012-07-02, 17:19   #1625
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:

ej ale jaki piękny i zgrabny
T'ai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-02, 17:19   #1626
Ma_majka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kamalika Pokaż wiadomość

No i znów zaszalałam z zakupami dla Ninki - wygrałam aukcję http://allegro.pl/sliczna-ksiezniczk...438546437.html
Na chwilę obecną wystarczy mi ubranek na początek, zobaczę co jeszcze dostanę od znajomych i rodzinki - ewentualnie coś jeszcze dokupię

No, faktycznie poszalałaś Ale ciuszki prześliczne
Ma_majka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-02, 17:21   #1627
Mystiquee
Zakorzenienie

GG do Mystiquee

Cytat:

Jacie, ale masz brzusio śliczny!!
Ja nie mam takiego

Trzymam kciuki!!

---------- Dopisano o 17:21 ---------- Poprzedni post napisano o 17:20 ----------

Dziewczyny ja właśnie też sobie licytuje ubranka
Najlepsze jest to, że jeszcze nie wiem kto tam siedzi u mnie, a ja wszystko na chłopaka kupuje
Stary 2012-07-02, 17:22   #1628
Ma_majka
Zakorzenienie

Cytat:
Ehh a u mnie nie ma komunikacji miejskiej
2 lata temu jak byliśmy z tż w Zakopcu na wkacjach z moimi rodzicami i jechaliśmy takim busikiem to starsza Pani zaczepiła moją mamę i mówi niech pani sobie usiądzie bo goraco jest a w ciąży się źle znosi upały Moja mam jak to usłyszała to tak jej się głupio zrobiło, bo w ciąży nie była, ma kawałek brzucha a do tego założyła paskudą bulzkę w której wyglada jakby miała rodzić zaraz Ale skorzystała i usiadła, bo jej glupio było
Może właśnie z tego powodu ludzie nie ustępują miejsca ciężarnym - żeby się nie pomylić.
Ja czasem też tak mam, spotykam koleżankę której dawno nie widziałam i jak ma ona brzuszek to serio ale mam dylemat czy gratulować. A co jeśli rzeczywiście tak przytyła że w brzuch jej poszło
Stary 2012-07-02, 17:23   #1629
Sola1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mystiquee Pokaż wiadomość

[/COLOR]Dziewczyny ja właśnie też sobie licytuje ubranka
Najlepsze jest to, że jeszcze nie wiem kto tam siedzi u mnie, a ja wszystko na chłopaka kupuje
Z dwojga złego jak nie wiesz to lepiej kupić na chłopca, bo dziewczynkę w to ubierzesz. Chłopca w dziewczęce ciuchy już tak nie bardzo.
Stary 2012-07-02, 17:24   #1630
Pani_Jasiowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ma_majka Pokaż wiadomość
Może właśnie z tego powodu ludzie nie ustępują miejsca ciężarnym - żeby się nie pomylić.
Ja czasem też tak mam, spotykam koleżankę której dawno nie widziałam i jak ma ona brzuszek to serio ale mam dylemat czy gratulować. A co jeśli rzeczywiście tak przytyła że w brzuch jej poszło
No może i masz rację, ale da się chyba odróżnić brzuszek ciążowy od tłuszczowego, tak mi się wydaję. Chociaż może i jak jest chłodno czy zima to już trudnej...

P

Szymonek
Stary 2012-07-02, 17:26   #1631
Mystiquee
Zakorzenienie

GG do Mystiquee

Cytat:
Napisane przez Sola1 Pokaż wiadomość
Z dwojga złego jak nie wiesz to lepiej kupić na chłopca, bo dziewczynkę w to ubierzesz. Chłopca w dziewczęce ciuchy już tak nie bardzo.
No dokładnie
Stary 2012-07-02, 17:26   #1632
Ma_majka
Zakorzenienie

Cytat:
Ogólnie to się dzisiaj zastanawiałam czy nie wrócić do pracy, ale nie wiem czy jest sens. Przynajmniej się nie denerwuję jak w domu jestem. A pracę mam stresującą, do tego stopnia że na tle nerwowym zaczeły ma plamy na ciele wyskakiwać takie duże czerwone i swędzące. Teraz 2 mc na l4 i żadnej. W sumie zdrowie ważniejsze, ale 500 zł drogą nie chodzi
Wg mnie nie ma sensu Zdrowie nie jest warte żadnych pieniędzy, a już na pewno nie zdrowie dzidzi!
Na "pocieszenie" to powiem Ci że ja na L4 straciłam ok 1000 zł, bo miałam umowy zlecenie za które nie należy się chorobowe
Stary 2012-07-02, 17:27   #1633
DeKajka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agasobo Pokaż wiadomość
cześć dziewczynki

przyszłam tylko się przywitać i ciut podczytać
gratuluję wszystkich zdanych egzaminów i udanych wizyt

nie mogę się doczekać aż będę miała wakacje - wtedy będę siedziała z Wami dzień i noc i prześcignę De Kajkę w ilości wypisywanych postów

na razie pozdrawiam Was bardzo serdecznie i przesyłam buziaki
Spokojnie .. DeKajka zwolnilo juz tempo .. nie chce sie juz jej siedziec 24/dobe na forum .. za gorąco

Cytat:
Napisane przez Kasia_11_83 Pokaż wiadomość
Hey dziewczynki Piszę szybciutko, bo za chwilę będę z mężusiem oglądać jakiś film na kompie.

Wpadłam się pochwalić, że razem z Nelką zaczęłyśmy 6 miesiąc

Nadrabiam was systematycznie, kilka razy dziennie, ale nie wystarcza mi czasu na odpisywanie, a rano w pracy nie miałam netu

Do wieczorka
za 6 miesiac ..
u mnie dopiero za 2 tygodnie ..

Cytat:
Napisane przez weronika23 Pokaż wiadomość
leee ja juz mam 8,5 na plusie ale cooo zrobic tez sie nie obzeram przy gabi mialam to samo niby duzo nie jadlam a i tak 23 przytylam aaa tez mi sie wydaje ze organizm duzo wody pochlania
Ja mam tyle samo na plusie .. tyle ze moja waga wyjsciowa to 57 wiec duzo wyzsza od Twojej ..

Cytat:
MAMUSIU...

Pewnego razu było dziecko gotowe, żeby się urodzić. Więc któregoś dnia zapytało Boga:
- Mówią, że chcesz mnie jutro posłać na ziemię, ale jak ja mam tam żyć, skoro jestem takie małe i bezbronne?
- Spomiędzy wielu aniołów wybiorę jednego dla ciebie. On będzie na ciebie czekał i zaopiekuje się tobą.
- Ale powiedz mi, tu w Niebie nie robiłem nic innego tylko śpiewałem i uśmiechałem się, to mi wystarczało, by być szczęśliwym?
- Twój anioł będzie ci śpiewał i będzie się także uśmiechał do ciebie każdego dnia. I będziesz czuł jego anielską miłość i będziesz szczęśliwy.
- A jak będę rozumiał, kiedy ludzie będą do mnie mówić, jeśli nie znam języka, którym posługują się ludzie?
- Twój anioł powie ci więcej pięknych i słodkich słów niż kiedykolwiek słyszałeś, i z wielką cierpiwością i troską będzie uczył Cię mówić.
- Twój anioł będzie wciąż mówił tobie o Mnie i nauczy cię, jak do mnie wrócić, chociaż ja i tak będę zawsze najbliżej ciebie.
W tym czasie w Niebie panował duży spokój, ale już dochodziły głosy z ziemi i Dziecię w pośpiechu cicho zapytało:
- O, Boże, jeśli już zaraz mam tam podążyć powiedz mi, proszę, imię mojego anioła.

oj jakie to wruszające

Na pamiątkę ...
''Pod moim sercem, inne serce bije...
Nieznane, a jakże bliskie i jakże kochane..''

12 _ 11 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1 _ Adasiowe szczęście !
DeKajka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-02, 17:28   #1634
Ma_majka
Zakorzenienie

Cytat:

Piękny A kciuki są już od rana
Stary 2012-07-02, 17:30   #1635
DeKajka
Zakorzenienie

Nareszcie w domu .. Moja mądra siostra zgubila klucze , dobrze ze pod balkonem stalo auto przeprowadzkowe i sasiad wspial sie na nie i do nas na balkon .. tak to bysmy stały jak te kołki pod drzwiami ..

Na pamiątkę ...
''Pod moim sercem, inne serce bije...
Nieznane, a jakże bliskie i jakże kochane..''

12 _ 11 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1 _ Adasiowe szczęście !
DeKajka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-02, 17:30   #1636
Pani_Jasiowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ma_majka Pokaż wiadomość
Wg mnie nie ma sensu Zdrowie nie jest warte żadnych pieniędzy, a już na pewno nie zdrowie dzidzi!
Na "pocieszenie" to powiem Ci że ja na L4 straciłam ok 1000 zł, bo miałam umowy zlecenie za które nie należy się chorobowe
Ehhh i gdzie ta polityka prorodzinna....

---------- Dopisano o 17:30 ---------- Poprzedni post napisano o 17:30 ----------

Cytat:
Napisane przez dekajka Pokaż wiadomość
nareszcie w domu .. Moja mądra siostra zgubila klucze , dobrze ze pod balkonem stalo auto przeprowadzkowe i sasiad wspial sie na nie i do nas na balkon .. Tak to bysmy stały jak te kołki pod drzwiami .. :d :d :d
: : :

P

Szymonek
Stary 2012-07-02, 17:31   #1637
Sola1
Zakorzenienie

Cytat:
No może i masz rację, ale da się chyba odróżnić brzuszek ciążowy od tłuszczowego, tak mi się wydaję. Chociaż może i jak jest chłodno czy zima to już trudnej...
To chyba zależy. Rzeczywiście pod koniec ciąży to już raczej trudno się pomylić, ale wcześniej to chyba jednak może być problem. Tym bardziej, że niektóre kobiety dosyć sporo przybierają na wadze i tłuszczyk rozkłada się tak bardziej równomiernie.
Stary 2012-07-02, 17:33   #1638
czarnamadonna1982
Zakorzenienie

ja wracam, bo spałam sobie..jestem nie do życia w taka pogode jakbym milaa chociaz basen jak weroniczka a nic nie mam jutro chyba pojde na basen bo zwariuje ....

karola mankowa masz cudny brzuszek !!!i duzy juz !!

ja na temat tego jakj sie zachowuja ludzie to cala ksiazke moglabym napisac zwlaszcza obszerny byłby rozdzial o tramwajach...najgorsze sa w tramwaju babcie ..ostatnio sie czulam fatalnie tez byl upal ledwo dychalam i od razu jak weszlam wskoczylam na wolne miejsce..nagle weszla taka starsza babka z siatami oczywiscie stanela nade mna zaczela wzdychac, dychac, jeczec po czym na brak mojej rekacji juz nie wytrzyymala i mowi do jakiejs drugiej obcej sobie baby--jakie te mlode siksy neiwychowane, widzi pani siedzi se taka patrzy w okno i nawet nie wstanie a ja msuze z siatami stac co za chamstwo..no to nei wytrzymalam bo tak gadala z 5 minut nazywajac mnei roznymi epitetami i mowi-przepraszam bardzo ale po 1. źle sie czuje, po 2. nie moja wina ze nie widac po mnie ze jestem w 5tym miesiacu ciazy a jestem bo mam nawet karte przy sobie po 3. dlaczego pani sie mnie uczepila jak wokol siedzi pelno mlodych chlopakow , po 4. nie ejstem żadna siksa ..oczywiscie pani spojrzala na mnie oczami jak talarki, nic nie powiedziala wzdychala dalej , oczywsicie caly tramwaj oczy na nas i tylko sie zdenerwowalam.ja wszytsko rozumeim ja zawsze ustepuje miejsca:starszym osobom ale naprawde starszym , z laskami, takich co widac ze juz aja wiek po rpostu, ciezarnym i kobietom z malymi dziecmi ...szkoda ze mi nikt nei ustepuje dzisiaj weszlam juz z tym moim widocznym brzuchem myslicie ze ktos mi ustapil??pelno mlodych chlopakow , starszych tez i nic gapili sie na moj brzuch i zero reakcji tez powinnam stanąc nad jednym i wzdychac
a najlepszy jest obrazek w tramwaju jak nagle gdzies sie miejsce zwolni takie starsze panie z siatami lub bez leca do tego meijsca przez pol tramnwaju, czesto sie dwie kloca o jedno to dopiero jest scenanie wiem czy tak jest wszedzie ale w poznaniu to masakra

gratuluje kasiu 6miesiaca u mnei ejszcze 2 tygodnieale i tak ten czas leci

Edytowane przez czarnamadonna1982
Czas edycji: 2012-07-02 o 17:35
czarnamadonna1982 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-02, 17:37   #1639
Pani_Jasiowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czarnamadonna1982 Pokaż wiadomość
ja wracam, bo spałam sobie..jestem nie do życia w taka pogode jakbym milaa chociaz basen jak weroniczka a nic nie mam jutro chyba pojde na basen bo zwariuje ....

karola mankowa masz cudny brzuszek !!!i duzy juz !!

ja na temat tego jakj sie zachowuja ludzie to cala ksiazke moglabym napisac zwlaszcza obszerny byłby rozdzial o tramwajach...najgorsze sa w tramwaju babcie ..ostatnio sie czulam fatalnie tez byl upal ledwo dychalam i od razu jak weszlam wskoczylam na wolne miejsce..nagle weszla taka starsza babka z siatami oczywiscie stanela nade mna zaczela wzdychac, dychac, jeczec po czym na brak mojej rekacji juz nie wytrzyymala i mowi do jakiejs drugiej obcej sobie baby--jakie te mlode siksy neiwychowane, widzi pani siedzi se taka patrzy w okno i nawet nie wstanie a ja msuze z siatami stac co za chamstwo..no to nei wytrzymalam bo tak gadala z 5 minut nazywajac mnei roznymi epitetami i mowi-przepraszam bardzo ale po 1. źle sie czuje, po 2. nie moja wina ze nie widac po mnie ze jestem w 5tym miesiacu ciazy a jestem bo mam nawet karte przy sobie po 3. dlaczego pani sie mnie uczepila jak wokol siedzi pelno mlodych chlopakow , po 4. nie ejstem żadna siksa ..oczywiscie pani spojrzala na mnie oczami jak talarki, nic nie powiedziala wzdychala dalej , oczywsicie caly tramwaj oczy na nas i tylko sie zdenerwowalam.ja wszytsko rozumeim ja zawsze ustepuje miejsca:starszym osobom ale naprawde starszym , z laskami, takich co widac ze juz aja wiek po rpostu, ciezarnym i kobietom z malymi dziecmi ...szkoda ze mi nikt nei ustepuje dzisiaj weszlam juz z tym moim widocznym brzuchem myslicie ze ktos mi ustapil??pelno mlodych chlopakow , starszych tez i nic gapili sie na moj brzuch i zero reakcji tez powinnam stanąc nad jednym i wzdychac
a najlepszy jest obrazek w tramwaju jak nagle gdzies sie miejsce zwolni takie starsze panie z siatami lub bez leca do tego meijsca przez pol tramnwaju, czesto sie dwie kloca o jedno to dopiero jest scenanie wiem czy tak jest wszedzie ale w poznaniu to masakra

gratuluje kasiu 6miesiaca u mnei ejszcze 2 tygodnieale i tak ten czas leci
Straszne to co piszesz, niby taka starowinka, a języczzek to ciety miała. Przepraszam za to co powiem , ale wybiłabym co do jednej takiej baby....
Ludzie są mało kulturalni.

P

Szymonek
Stary 2012-07-02, 17:42   #1640
czarnamadonna1982
Zakorzenienie

no dlatego pani jasiowa ja coraz rzadziej wsiadam w tramwaje po 1. mi sie nei chce już bo to meczarnia po 2. panuje chamstwo moze nei co dzien sie spotyka ale czesto

jaka jestem padnieta chyba cisnienie mam masakrycznei niskie

wogole dostalam skierowanie na kolejne badania moczu i krwi wiec bardzo dobrze bo juz sie martwilam ze tylko jedne mialama nastepnym razem da mi skierowanie na glukoze to co sie pije
Stary 2012-07-02, 17:44   #1641
ImmortalWoman
Zakorzenienie

hey kobietki

śliczne maciu brzuszki i serdeczne gratulacje z zaczęcia kolejnych tygodni. ja zaczęłam 17

Taki skwar że nie mam siły siedzieć przed kompem a i internet wydaje się być zbyt przeciążony bo działa akby chciała nie mógł hehe
ImmortalWoman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-02, 17:53   #1642
Pani_Jasiowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czarnamadonna1982 Pokaż wiadomość
no dlatego pani jasiowa ja coraz rzadziej wsiadam w tramwaje po 1. mi sie nei chce już bo to meczarnia po 2. panuje chamstwo moze nei co dzien sie spotyka ale czesto

jaka jestem padnieta chyba cisnienie mam masakrycznei niskie

wogole dostalam skierowanie na kolejne badania moczu i krwi wiec bardzo dobrze bo juz sie martwilam ze tylko jedne mialama nastepnym razem da mi skierowanie na glukoze to co sie pije
U mnie nie ma komunikacji miejskiej bo za małe miasteczko.

Do tego czasu tylko 1 takie skierowanie na krew i mocz miałaś? Mój to daję co wizytę, a ja tego tak nie lubię.

---------- Dopisano o 17:45 ---------- Poprzedni post napisano o 17:45 ----------

Cytat:
Napisane przez ImmortalWoman Pokaż wiadomość
hey kobietki

śliczne maciu brzuszki i serdeczne gratulacje z zaczęcia kolejnych tygodni. ja zaczęłam 17

Taki skwar że nie mam siły siedzieć przed kompem a i internet wydaje się być zbyt przeciążony bo działa akby chciała nie mógł hehe
Gratuluję 17 tc

---------- Dopisano o 17:53 ---------- Poprzedni post napisano o 17:45 ----------

Uciekam dziewczynki, trzeba głodnego mężczyznę nakarmić

P

Szymonek
Stary 2012-07-02, 17:55   #1643
Kamalika
Raczkowanie

Cytat:
Ogólnie to się dzisiaj zastanawiałam czy nie wrócić do pracy, ale nie wiem czy jest sens. Przynajmniej się nie denerwuję jak w domu jestem. A pracę mam stresującą, do tego stopnia że na tle nerwowym zaczeły ma plamy na ciele wyskakiwać takie duże czerwone i swędzące. Teraz 2 mc na l4 i żadnej. W sumie zdrowie ważniejsze, ale 500 zł drogą nie chodzi
Z jednej strony tęsknię za pracą a z drugiej strony rownież mam bardzo stresujacą i odpowiedzialną pracę - do tego ostatnimi czasy doszedł mobbing, zwolnienia grupowe itp. tak że ostatnie miesiące przed ciążą jechałam na lekach uspakajających żeby przetrwać. Często stawiano mnie przed wyborem albo coś podpiszę ze swiadomością, że mogę za to iść siedzieć albo mam wojnę z całą "górą" i jestem przez nich piętnowana .....

Dlatego z jednej strony cieszę się że w spokoju siedzę sobie w domku i nie stresuję malucha ale z drugiej strony jednak czegoś brak.

"Niech no ja dorwę tę mendę co mi ubrania w szafie po nocach zwęża ... "
Kamalika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-02, 18:00   #1644
czarnamadonna1982
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie nie ma komunikacji miejskiej bo za małe miasteczko.

Do tego czasu tylko 1 takie skierowanie na krew i mocz miałaś? Mój to daję co wizytę, a ja tego tak nie lubię.

---------- Dopisano o 17:45 ---------- Poprzedni post napisano o 17:45 ----------

Gratuluję 17 tc

---------- Dopisano o 17:53 ---------- Poprzedni post napisano o 17:45 ----------

Uciekam dziewczynki, trzeba głodnego mężczyznę nakarmić
tak mailam te badania na koncu kwietnia wczesniej , teraz mam morfologie i mocz tylko

---------- Dopisano o 18:00 ---------- Poprzedni post napisano o 17:55 ----------

Cytat:
ja tez nie dostaje na l4 premii ktora mailam a to zawsze kasa

na twoim miejscu nei wracalabym narazie , ja tez nei wracam do swojej bo mialam nerwice przez nią wole siedziec na l4
Stary 2012-07-02, 18:00   #1645
ImmortalWoman
Zakorzenienie

dziewczyny nie wiecie ile się czeka na wyniki posiewu moczu? bo wizytę mam w piątek a dopiero teraz się wykaraskałam jako tako z przeziębienia i nie wiem czy zdążę jak oddam jutro
Stary 2012-07-02, 18:04   #1646
Mystiquee
Zakorzenienie

GG do Mystiquee

Cytat:
dziewczyny nie wiecie ile się czeka na wyniki posiewu moczu? bo wizytę mam w piątek a dopiero teraz się wykaraskałam jako tako z przeziębienia i nie wiem czy zdążę jak oddam jutro
Czy posiew moczu to to samo co badanie moczu?
Bo jak tak, to chyba jeden dzień

Właśnie wylicytowałam sobie 6 pajacyków z bardzo dobrych firm za 10.40 zł
Stary 2012-07-02, 18:07   #1647
judkama
Zakorzenienie

Cytat:

sliczny brzusio

Cytat:
MAMUSIU...

Aż mi łezki pociekły, śliczne. Zapożyczone od mamuś styczniowo-lutowych 2013.

---------- Dopisano o 17:18 ---------- Poprzedni post napisano o 17:17 ----------

Śliczny
sie normalnie wzruszylam

a co zachowania w autobusie czy tramwaju, u nas jest to samo
a szczególnie koło mnie przed lub po mszy u Ojca Rydzyka
jak bylam w ciazy z Tomkiem i ledwo juz chodzilam to zawsze wsiadaly mohery wracajace ze mszy i jeszcze chcialy zeby im ustapic, a brzuszysko mailam spore, takze one sa najwazniejsze
pamietaj czarnamadonna o tym
z moherami nie wygrasz
najlepsze sa i tak te z laskami co niby ledwo ida a jak zobacza puste miejsce to laska do gory i bieg normalnie jak na olimpiadzie

synuś
córeczka
synuś
judkama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-02, 18:08   #1648
ImmortalWoman
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mystiquee Pokaż wiadomość
Czy posiew moczu to to samo co badanie moczu?
Bo jak tak, to chyba jeden dzień

Właśnie wylicytowałam sobie 6 pajacyków z bardzo dobrych firm za 10.40 zł
no właśnie nie to samo )

gratuluję udanych zakupów
Stary 2012-07-02, 18:21   #1649
peperonik
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez anett234 Pokaż wiadomość
Dzień dobry kochane

Widzę,że dziś sporo wizyt.Za wszystkie oczywiście mocno trzymam kciuki.Moja dopiero w czwartek ale już nie mogę się doczekać.Bobasy jeszcze nie kopią więc chciałabym JUŻ zobaczyć,że wszystko ok.

Wczoraj zaczęliśmy 20 tc
gratulacje
Cytat:
Napisane przez judkama Pokaż wiadomość
hejo jak wpadam na chwilke bo lece do dentystki , bo bede zakladac sobie koronke na zabek dzisiaj tylko chyba jakis odlew czy cos zrobi

takze kciuki za wszytski wizyty trzymam
i gratulacje rozpoczetych tygodni
papap
za wyciski
Cytat:
dziewczyny jakie macie prostownicce bo mi sie nie dobra w niedz spalila
ja mam tylko lokówkę,bo bardziej prostych włosów jak moje juz nie mozna miec
Cytat:
Napisane przez emylka86 Pokaż wiadomość
kurcze rośnie mi znów ósemka górna, a że się nie mieści to mnie tak boli, że nawet porządnie dzioba otworzyć nie mogę by ugryźć jabłko... muszę po ciąży powyrywać te zęby... powiedzcie mogę sobie teraz jakoś złagodzić ten ból?
żele na ząbkowanie dla dzieci powinny ci pomóc

Cytat:
Napisane przez kaaamila1 Pokaż wiadomość
Zobaczysz jak to zleci !

Ja tak żyje z wizyty na wizytę i aż jestem w szoku jak te dni mijają !!!

Dwa tygodnie temu rejestrowałam sie na usg połówkowe a to już jutro !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
za jutrzejsze połówkowe
Cytat:
kochane jak możecie to w podpisie mam link do wizazowego konkursu, kliknijcie mi tam 5 gwiazdeczek jak się komuś podoba moje foto ; p

ja zabieram się za robotę ; )
zaglosowane
Cytat:
Cześć Kochane,
Dziękuje za kciukasy, jesteście wspaniale
Do gina idę na 18.00

A teraz biorę sie za sprzątanie bo zaroslam
Ale będę wracać co chwila, na drobny odpoczynek
pewnie jestes akurat w trakcie wizyty
Cytat:
moje obiecane zdjęcie brzuszka to z lewej w czasie 13 tygodnia i to po prawej aktualne w czasie 17 : )
śliczny
Cytat:
Napisane przez Today_Tommorow Pokaż wiadomość
Happy_Eve gratuluje kochana

A ja sie dzis wkurzyam (na siebie)zaczel am czytac o tym lozysku przodujacym co mi wyszlo na USG i tylko sie zestresowalam, a brak slow
nie ma co czytać, każdy człowiek jest inny, na pewno wszystko bedzie dobrze
Cytat:
Emilka ty chudzinoooooooooooooooooo oooooo
a to my iii 22 tydzien
słodkie maleństwa, wszystkie trzy

czesc dziewczynki powoli Was nadrabiam,a potem wam napisze,jacy ludzie potrafia byc podli, bo mialam dzis kiepski dzień
peperonik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-02, 18:39   #1650
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
ja zaczęłam 17

z tymi staruszkami to jakaś masakra faktycznie
jeszcze żeby były faktycznie ledwo chodzące, ale jak studiowałam w Toruniu i z kumpelą szłyśmy z torbami podróżnymi, torebkami i siatami to nie mogłyśmy wyjść z tramwaju bo one musiały pierwsze najpierw wejść
a biegły jak młode łanie te miejsca zajmować a nie jak ledwo poruszające się staruszki
T'ai jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości