|
|
#15361 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.7
Jeju jak ja Wam zazdroszczę.... Będzie pięknie Olivko wyczekałaś szmat czasu
|
#15362 |
|
Zakorzenienie
|
Oliwka
ja bede wiedziala dopiero za tydzien, ale ok 10-12-14, nie wiem. A Ty? Wypowiedzialysmy sie bo tak chyba kazda czuła. Ale nie ma co wałkować tematu. POSTARAJMY sie Dziewczyny zeby znowu było tu miło. |
|
|
|
#15363 |
|
Raczkowanie
|
Ilove
masz już termin? Gwen, mądrzysz się bardzo dziecinnie ![]() naucz się czytać ze zrozumieniem... mi to forum bardzo odpowiada i zamierzam tu zostać bo Ty i Mya nie jesteście tu dla mnie pępkiem świata i nie muszę wogóle z Wami rozmawiać są inne dziewczyny i nie wszytkie dyskusje muszą się odbywać z Waszym udziałem! Edytowane przez MILENKA2012 Czas edycji: 2012-07-02 o 23:45 |
|
|
|
#15364 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#15365 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie dziewczynki
Dawno mnie nie było i chciałam zajrzeć co u Was, ostatnim razem niestety były tu jakieś kłótnie i spory. Ehh dzisiaj wchodzę i jest to samo Aż smutno się robi jak się to widzi. Ja w grudniu jak tu przyszłam jeszcze była przyjemna, przyjazna atmosfera. Ahh teraz aż się odechciewa tu zaglądać. I stałe bywalczynie mają rację, bo nawet jeżeli ktoś się z kimś nie zgadzał to była spokojna dyskusja na ten temat a nie brzucanie mięsem czy jakieś durne zarzuty. Mam nadzieję, że w końcu atmosfera się oczyści![]() A u mnie bez zmian, bez nowego domku, bez cycków a żyć trza dalej ![]() Olivkoo kochana bardzo się cieszę, że Ty już tuż tuż, jeszcze pare dni i będziesz miała wymarzone cycunie ![]() Nie wiem, czy będę dała radę wejść na forum ale będę trzymać kciuki za Ciebie z całą pewnościąSerdecznie gratuluję nowym cycolinkom
|
#15366 |
|
Zakorzenienie
|
Vanesita mam nadzieje ze bedzie pieknie bo jak nie to nie wiem co zrobie
tyle czekania tyle stresu ale narazie jestem dobrej mysli![]() Agatko zaraz napisze PW do Ciebie
|
#15367 |
|
Zadomowienie
|
No Olivka ja tez nie wierze co tu się kurde dzieje !!!!!!! Najpierw Klaudeczka.... Teraz Ty.... jeszcze Vanesitka zostanie
Agata mocha to kolor, nazwa nie wiem, wiem, ze zel i że matrix
|
#15368 |
|
Zakorzenienie
|
Kiciu trzymaj trzymaj zawsze sie przydadza kciuki
no ale na wszysko przyjdzie czas![]() Gwen ja tez nie wierze az spac mi sie odechciało z tego wszystkiego ciesze sie strasznie i mam tylko nadzieje ze bede zadowolona
|
#15369 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
takie sprawy:prosze wrzuc zdjecia nowego koloru wlosow jak on wyglada, proszę ![]() a dwa to ten bialy kosetium to z calzedonii? swietny fason ![]() zreszta czym byłby fason bez modelki
|
|
|
|
|
#15370 |
|
Zadomowienie
|
poproszę jutro koleżankę w pracy zeby mi rano zrobila zdjecie w świetle dziennym. jak bedzie widac to ci wyslę. Jest jeszcze podwojna mocha MM chyba oznaczenie zamiast M ale to jest mocniej napigmentowana... i po nim mialam poprzednio rozówawy poblask do 2-3 myć, ale lepiej pokrywa przeżarte końce...
|
#15371 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a to jakis jasny blond? |
|
|
|
|
#15372 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a dziś już 11 doba po zabiegu ależ ten czas leci. Dziś pierwszy raz pracowałam poza domem, umówiłam się z klientką ale bez szaleństw, nic nie dźwigałam tylko malutką torebeczkę miałam, a w środę jadę na zdjęcie szwów no i wreszcie JE zobaczę Dziewczyny ja nie jestem w stanie sobie wyobrazić jak ONE mogą wyglądać, ja oprócz powiększenia i plastyki miałam jeszcze zmniejszane otoczki. Wszystko będzie inne - mam nadzieję, że będzie mi się podobać ![]() Po zdjęciu szwów, będę mogła zdjąć już z siebie ten stanik o dr i wreszcie go uprać tylko wcześniej muszę podjechać do sklepu i kupić sobie coś na zmianę. Kiedyś mówiłyście o jakiejś tabelce z rozmiarówką, możecie podać linka? Bo nie mam pojęcia jaki ja mam teraz rozmiar.
21.06.2012 Mentory okrągłe 325/275 Edytowane przez belseno Czas edycji: 2012-07-02 o 23:57 |
|
|
|
|
#15373 |
|
Zadomowienie
|
jasny jasny. taki beżowy... ja nie lubie ani słomkowych ani goldów, bialych tez nie... i kombinuje zawsze z takimi pół anturalnymi...z beży biore zawsze
|
#15374 |
|
Zakorzenienie
|
Dobranoc dziewczynki
|
#15375 |
|
Zadomowienie
|
Olivkoo troszkę mi smutno z tego powodu, ale ja to jetem zdania, że nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło
A może i lipcową tak jak Ty nie będę, no ale jak zrobie w grudniu tą operację to okres oczykiwania będzie u mnie też rok czasu.Gwendolinko gdzieś coś kiedyś wyczytałam, że Ty na rolkach śmigasz Ja za dwa tygodnie do Polski jadę na wakacje i planuję zakup, ale bardzo mnie ciekawi jedna kwesja. Czy faktycznie dzięki nim można sobie ładnie wyrzeźbić brzuszek i pośladki?? Na wielu stronkach to wyczytałam, a osobiście bardzo by mi to odpowiadało
|
#15376 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#15377 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#15378 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dziewczyny a na steperze, bez używania rąk to można sobie chodzić? No coś muszę zacząć robić. Normalnie przed op to 3x w tyg coś ćwiczyłam w tym 1x na tydz. basen a w lato to zawsze dodatkowo rower albo rolki a teraz nicccc tylko siedze przed kompem albo przed TV....masakra jakaś. Mnie już nic nie boli i nosić mnie zaczyna....ale też nie chcę sobie kuku zrobić
21.06.2012 Mentory okrągłe 325/275 Edytowane przez belseno Czas edycji: 2012-07-03 o 00:08 |
|
|
|
|
#15379 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#15380 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Hahahahaaha. No Ja wiem Milenko Moje "złe mądrzenie się" , które jest odpowiedzią na twoje "dobre mądrzenie się" jest nie do pu szcza lne. I INFANTYLNE. okej, no problem, poprawię się...a teraz sie DOPIERO WYMĄDRZE... Statystycznie jeśli policzymy stosunek moich postów do wywołanych konfliktów i odniesiemy to w czasie... i porównamy to z twoim.... Nie wypadasz najlepiej kochana! Mówcie co chcecie LICZBY NIE KŁAMIĄ! CO ZA CYRK. AMEN.p.s.a TERAZ LIMERYK NA KONIEC , DO WOLNEJ INTERPRETACJI: "Nie zgadzam się z matematyką. Uważam, że suma zer daje groźną liczbę." S.J.L. ---------- Dopisano o 00:08 ---------- Poprzedni post napisano o 00:05 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 00:12 ---------- Poprzedni post napisano o 00:08 ---------- Ja farbuje co 2 miesiace , zawsze mam duzy odrost... bo mam dosyc jasny swoj kolor... ze dwa cm to zawsze... Wtedy jade odrost (czymś?) i pozniej farbe zelowa najpierw naklada mi na górę a pozniej dodaje na konce i za dlugo z tym nie siedze... i co dziwne na mokre wlosy mi ten zel naklada.
|
|
#15381 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#15382 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
tylko siedzenie i obsługa kompa, odbieranie telefonów, spacery po biurze, zrobienie sobie kawki i nawet przyniesienie do biurka ![]() A z ciuchami u mnie jest tak, że ja nosiłam pushapy ale i tak na klacie spore luzy miałam, więc większość ciuchów pasuje a tam gdzie wcześniej się zapadało teraz ładnie się wypełniło 1 bluzkę rozpinaną, która kupiłam tuż przed op. oddałam bo się za bardzo na cyckach naciągała i guzik się odpinał no i narazie 1 się nie dopina ale ona taka dosyć dopasowana była przed op.
21.06.2012 Mentory okrągłe 325/275 Edytowane przez belseno Czas edycji: 2012-07-03 o 00:45 |
|
|
|
|
#15383 |
|
Wtajemniczenie
|
normalnie bez mojego komentarza zostanie, bo czasem lepiej przemilczeć niż wdawać się w jałowe dyskusje, przykre to strasznie
![]() belseno steprek zostaw Ty w spokoju narazie i rowerek bez kierownicy i inne, najpierw zdjęcie szwów i szczegółowa konsultacja co Ci wolno a czego nie, z całą pewnością zależy Ci nie tylko na efekcie w bluzeczce ale i ładnych bliznach więc nie kombinujemy, grzecznie wylegujemy dupke i czekamy na lepsze czasy do ćwiczeń ![]() Gwen, Klaudeczka buziam Was moje miłe ale moje cycki tylko na ogrodzie się wczasują, w dodatku w cieniu bo pierwszy sezon im daruje i grzać zbędnie nie będę gorzej w Bułgarii to będzie zastosować a prawie cały sierpień tam siedzę Mya dla Ciebie też buziol leci, za dobre serduszko i milion rad wciąż cięgi zbierasz ale Ty twarda babeczka jesteś i nie z takimi rzeczami rade dawałaś
|
|
#15384 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jooasi niczego nie tknę, posłusznie robię wszystko co najlepsze dla moich cycorkówTzn. że o te wszystkie rzeczy jak steper to pytać przy zdjęciu szwów? Bo mojego dr nie ma, jest na urlopie i pewnie dopiero w miesięcznice mnie zobaczy czy kiedyś tam.... nie wiem kiedy kontrolę mi wyznaczą.
|
|
#15385 |
|
Wtajemniczenie
|
belseno jak chcesz ćwiczyć to pytaj, bo to ważne i każdy lekarz ma inne zalecenia. mnie przez 6tyg nie wolno było żadnych ćwiczen, co akurat niespecjalnie bolało bo ja leń kanapowy jestem i najwięcej ćwicze palce na klawiaturze jak do Was posty strugam
|
|
#15386 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dziendoberek Mya Jak codzien czytam do kawki ![]() No i chyba czas na nowa, czysta czesc 8 ????????? Milego dnia zycze
|
|
#15387 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
to były 2 listy od Ciebie - sprawdziłam specjalniemilenko nie mam miałam ustalac dziś na wrzesień, ale znów się popsuło wszystko. Chodzi o to, że TZ może nie byc we wrześniu ze mną, to jeszcze nic pewnego, ale wszystko idzie w tym kierunku. A wtedy nie miałabym z kim pojechac i nie miałby kto mi pomagac przez pierwsze dni Więc nie wiem... Albo zrobię jakoś w grudniu albo w przyszłym roku
|
|
|
|
|
#15388 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczynki
Buziam Was wszystkie.. Spotkało mnie to, co Grazię... jak 2 dni temu bylam na forum, popisałam z Agatka, to już wczoraj rano nie mogłam się zalogować na swoje konto Ale to ja...
|
|
|
|
#15389 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#15390 |
|
Zakorzenienie
|
Olivkaa200 12.07 - 10![]() anika75 16.07 - 14![]() kasikkk87 23.07 - 21![]() patrycjaw1989 02.08 - 26![]() Sif 20.08 - 49![]() Lenkii 06.09 - 73![]() Cześć dziewczynki ![]() horo co to sie dzieje ktoś tu ładnie chce sie czegos dowiedziec chyba mam nadzieje ze odzyskasz tamte konto![]() Wczoraj sie nie wtracałam ale dzis musze w drobnej sprawie ![]() Ilove jezeli chodzi i dodawanie znajomych, że Mya mówi jedno i robi drugie. Mnie ma w znajomych owszem i nie jestem jeszcze cycolina ale miałam swoją buzie w albumie, jak tu przyszłam miałam praktycznie odrazu termin, jestem tutaj juz ponad rok i udzielam sie codziennie wiec mysle ze jestem osoba której w miare mozna zaufac.
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:29.

Aż smutno się robi jak się to widzi. Ja w grudniu jak tu przyszłam jeszcze była przyjemna, przyjazna atmosfera. Ahh teraz aż się odechciewa tu zaglądać. I stałe bywalczynie mają rację, bo nawet jeżeli ktoś się z kimś nie zgadzał to była spokojna dyskusja na ten temat a nie brzucanie mięsem czy jakieś durne zarzuty. Mam nadzieję, że w końcu atmosfera się oczyści
ciesze sie strasznie i mam tylko nadzieje ze bede zadowolona

AMEN.
co zauważyłaś? że odpowiadałam Ci na dziesiątki privów, odpowiadałam i na porawdę trzymałam za Ciebie kciuki byś była zadowolona i spokojna że będzie dobrze
Olivkaa200 12.07 - 10