|
|
#151 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Mamusie i ich kochane brzuszki - styczeń luty 2013 - cz.II
Cytat:
fajnie mieć kawałek zielonego gdzie Wy mieszkacie, że u Was tak gorąco? u mnie dzisiaj zimno, nad morzem mieszkamy :P
<embed src="http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=czarna&y ear=2013&month=1&day=11&b abycount=1" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="120" height="180"></embed> |
|
|
|
|
#152 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no i ciągle przesiaduję w sklepach internetowych typu bellemaison villanostalgia itp hehehe szkoda,że u nas są ceny takie zabójcze |
|
|
|
|
#153 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
heheh no aż taką szaloną matką to nie będę a jaki Ty miałaś jogger? sprawdzał się?
<embed src="http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=czarna&y ear=2013&month=1&day=11&b abycount=1" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="120" height="180"></embed> |
|
|
|
|
#154 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jak masz podane: <object width="120" height="180"><param name="movie" value="http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Mommy&ye ar=2013&month=1&day=11&ba bycount=1"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Mommy&ye ar=2013&month=1&day=11&ba bycount=1" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="120" height="180"></embed></object> to kopiujesz tylko to co na czerwono i w podpisie wstawiasz [url ]to co na czerwono [/url] A jeśli chcesz żeby tak jak u mnie pokazywał się Twój tekst a nie adres strony to: [url =to co na czerwono]Twój tekst [/url] oczywiście bez spacji!
Igorek - 02.01.2013 r. Edytowane przez ILLUSION Czas edycji: 2012-07-03 o 14:05 |
|
|
|
|
#155 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja np za ten komplet skrzydełkowych filiżanek zapłaciłam przeliczając na złotówki jakieś 15/20 zł za 6 filiżanek ze spodkami. Oczywiście nie wszystko mam tańsze, bo np. za mikser zapłaciłam chyba więcej albo porównywalnie, ale biorąc pod uwagę zarobki to i tak lepiej mi tutaj wychodziło. Dlatego teraz kompletuję wszystko co się da ![]() ILLUSION dziękuję i już próbuję ![]() Edytowane przez onaella Czas edycji: 2012-07-03 o 14:01 |
|
|
|
|
#156 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#157 |
|
Zakorzenienie
|
jadę do mojej mamy bo normalnie nie wysiedzę tutaj
|
#158 |
|
Zakorzenienie
|
muszę spróbować tutaj dodać, bo w podpisie się nie chce
![]() BABY tutaj działa a w podpisie mi wyskakuje, że nie mogę przekroczyć 600 znaków czy coś. |
|
|
|
#159 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Mnie mdli non stop od 3 tyg. (tylko jak śpię to mam ulgę), ale nie wymiotuję. To, że wymiotuje się żółcią to jest normalne, gdy jest już pusty żołądek, ale ta krew??? Koniecznie zapytaj lekarza. Cytat:
Edytowane przez suzi31 Czas edycji: 2012-07-03 o 14:12 |
|||
|
|
|
#160 |
|
Wtajemniczenie
|
ILLUSION ja też dziękuję za instrukcję
|
|
|
|
#161 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mieszkam na Podkarpaciu . Grzeje tak od piątku tamtego a dzisiaj to jest masakra, nie mam termometru i nie wiem ile jest stopni ale na pewno powyżej 40 !!! A działeczkę kupiliśmy bo zawsze fajnie gdzieś wyskoczyć z dala od miasta, u mamy miałam to na co dzień ( na wsi mieszkałam), i będę miała swoje truskawki jak ja oczywiście doprowadzimy do porządku hehe
Edytowane przez Aga8484 Czas edycji: 2012-07-03 o 14:30 |
|
|
|
|
#162 |
|
Zakorzenienie
|
evel nie wyskoczyło Ci nic, że masz za długo?
|
|
|
|
#163 |
|
Zakorzenienie
|
ILLUSION sliczna jestes
piszecie i piszecie dzisiaj ![]() ja dziś znów się zmagam z zaparciami juz bylo lepiej i znowu :/ mam nadzieje ze lekarka mi cos przepisze na to no ale ide dopiero za 2 tygodnie... zrobilam dzis sphagetti i juz zjadlam ze smakiem ![]() a teraz sie zastanawiam co w taki upal robic z corcia
|
#164 |
|
Zakorzenienie
|
Noooo moja tak samo gotuje że achhh i ochhh .... pycha, ale jednak chciałabym też sobie popiec ciasta itd, a tak tylko mogę wieczorami jak ona ogląda dziennik
|
|
#166 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja również lubię gotować i cieszę się, że mam swoją kuchnię i robię sobie w niej tak jak mnie się podoba i jak ja uważam bez zbędnych uwag i "dobrych rad" innych osób. Z tym gotowaniem to u mnie ostatnio często kapusta w różnej postaci. Ostatnio były gołąbki, kapuśniak, bigos. Smak na kapustę i już. Ostatnio zakisiłam też parę słoi ogóreczków takich na najbliższą porę, już je częściowo spałaszowałam. Takie mnie oto smaki dorwały. Ciasta też lubię piec, czasem nawet eksperymentować, ale ostatnio w ogóle tego nie robię, bo nie jestem w stanie przełknąć nic słodkiego. Jak miałam od samego początku ciąży tak dalej na słodkie nie mam smaku. Upał okrutny, zero wiatru, ani trawka nie drgnie, ukrop niesamowity, topię się niesamowicie. Na termometrze 34 stopnie. Uff..
|
|
#167 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hahaha nie no zarcik A u mnie zanosi się na burze, ciemno się zrobiło, wiatr się ruszył...
|
|
|
#168 |
|
Wtajemniczenie
|
nie
---------- Dopisano o 14:28 ---------- Poprzedni post napisano o 14:27 ---------- ale widzę,, że i Tobie już działa ![]() ---------- Dopisano o 14:32 ---------- Poprzedni post napisano o 14:28 ---------- wiecie ze faktycznie jak sobie pojem to za jakiś czas czuję ruchy dziecka?
|
|
|
|
#169 | |
|
Raczkowanie
|
ja również wysłałam swoje zdjęcia na maila
![]() ---------- Dopisano o 14:34 ---------- Poprzedni post napisano o 14:33 ---------- Cytat:
|
|
|
|
#170 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale lasencja ![]() ![]() ale pies....
|
|
|
#171 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez chce was zobaczyć i wasze brzuszki mogę dostac namiary na maila?
|
#172 |
|
Zakorzenienie
|
ale Wy jesteście piękne
no więc słuchajcie, z tą kolonią tragedia nie pojechaliśmy w końcu na miejsce bo wszyscy zapewniali,że jest wszystko dobrze i nic się nie stało dziś mój syn.....trafił do szpitala Boże, jak odebrałam ten telefon myślałam,że padnę jak w słuchawcę usłyszałam Szczęść Boże ![]() Samuel tak źle się poczuł,że pojechali z nim na badania, zrobiono mu prześwietlenie usg i morfologie. Nie ma uszkodzonych narządów ale potłuczone żebra ![]() Po tym wszystkim dopiero ksiądz opiekun zadzwonił,że wracają ze szpitala ( a rano jak dzwoniłam mówili,że jest wszystko w porządku). Mąż jest w drodze- nie wiem co mamy robić. Zadzwoniłam na policję to powiedziano mi,że dzieci w tym wieku się nie karze i to sąd rodzinny o tym decyduje co dalej.Zapytałam, czy jeśli dziewczynka miałaby nóż i dzgnęłaby moje dziecko czy też by nie miała konsekwesncji- poniżej 15 roku życia nie! geenralnie ten policjant to chyba mało wiedział, bo chciałam się raczej dowiedzieć o odpowiedzialność opiekunów ![]() Teraz trzęsą dupą bo dzwonią co chwilę i uspakajają- wiedzą,że TZ idzie ja nie chcę robić żadnej zadymy- tym bardziej,że Samuel błaga nas ŻE CHCE ZOSTAĆ no i co ja mam robić? powiedziałam opiekuną,że jestem tym faktem oburzona i że oczekuję,że o tym fakcie poinformują rodziców dziewczynki, która go pobiła, swoją drogą nie wiem czemu wcześniej tego nie zrobili dlaczego mnie też wcześniej nie poinformowano,ze dziecko się źle czuje? i co zrobić skoro dziecko chce być dalej na kolonii- nie chce by miało do mnie żal ech, musiałam się wypłakać, TZ w drodze a ja z bezsilności na forum
|
|
|
|
#173 |
|
Zadomowienie
|
Jak to jest, że Wy się topicie w upale a u mnie brzydko i zimno?
![]() SuziJa też właśnie po wizycie Dziewczyny mam do Was próśbę. Powiedzcie mi dlaczego lekarka wysłała mnie na usg genetyczne z podwójną krwią, które dla nas przecież nie jest refundowane (dodam, że sama nie mierzyła jeszcze karku ani nic)? Chyba nie muszę tego robić skoro nie ma żadnych podejrzeń? Co do jedzenia to tęsknię za kuchnią mojego Taty Nie widzieliśmy się 2 lata i w sierpniu znów będzie mi dane zjeść jego zupę czy coś tam innego Aha potwierdzam swoje dane TAK |
|
|
|
#174 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
A u nas też dzisiaj chłodno. Coś pewnie ok. 16 stopni. W nocy burza była i takie ochłodzenie... |
|||
|
|
|
#175 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i ja bym zabrała jednak dziecko, żal żalem ale jego zdrowie jest tutaj ważniejsze. Koniecznie kontaktujcie się głównym organizatorem i rodzicami tej dziewczyny. ---------- Dopisano o 14:14 ---------- Poprzedni post napisano o 14:11 ---------- Jeżeli to kolonie kościelne (a wydaje mi się, że tak, skoro piszesz o księżach) powiedz, że powiadomisz kurię. Napewno nie zostawiajcie tak tej sprawy. To niedopuszczalne, że Was nie powiadamiają od razu tylko po fakcie. I tak jak pisałam Ci wcześniej, będą z całych sił próbowali załagodzić tą sytuację i nie zdziwię się jak zaczną Wam obiecywać cuda na kiju, a potem sprawa się rozejdzie
|
|
|
|
|
#176 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do tych badań genetycznych to dziś był wątek na forum https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=626878 uważam,że mimo wszystko warto zrobić Cytat:
![]() w każdym razie był czerwono granatowy, z pasamy, koła z boku miał jak od roweru z przodu ciut niższe, taki ręczny hamulec jak w rowerze ![]() i wogóle był cholernie drogi w tamtych czasach 3 kółka to było zjawisko a co dopiero komentrze jak jeździłam na rolkach ![]() generalnie chciałabym jeszcze raz taki sam-acha kupiłam go w komisie szkoda,że go oddałam był naprawdę wspaniały i tak piekielnie lekki,że jednym paluszkiem można go było podnieść ---------- Dopisano o 15:19 ---------- Poprzedni post napisano o 15:17 ---------- już cuda opowiadają bo najpierw,że Samuel sprowokował kłotnie- dzieci twierdzą,że kłótni nie było a opiekun twierdzi,że w zasadzie to on nie wie w jaki sposób doszło do tego |
||
|
|
|
#177 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bardzo dziwne rzeczy się tam dzieją, naprawdę. |
|
|
|
|
#178 |
|
Rozeznanie
|
A jednak nie wszędzie taki ukrop, jakoś ciężko mi sobie wyobrazić teraz zimno, chyba musiałabym wejść do lodówki, albo lepiej do zamrażarki.
![]() Ja mieszkam prawie na samym południu Polski, a konkretnie okolice Żywca.
|
#179 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:22 ---------- Poprzedni post napisano o 16:18 ---------- Cytat:
a co organizatorzy na to? to z biura czy ze szkoły?
|
|
#180 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dziewczyny, ale Wy pędzicie w tym nowym wątku. Jeden dzień mnie nie było a tu tyle postów ![]() Marsi straszne jest to co piszesz. Żeby jakaś dziewczyna aż tak pobiła inne dziecko?! Szok. Ja bym chyba jednak zabrała stamtąd dziecko, bo po prostu bałabym się co może się jeszcze wydarzyć, zwłaszcza, że ta dziewczyna wciąż tam jest i z tego co piszesz żadnej kary nie otrzymała prócz ostrzeżenia
Edytowane przez Ewik86 Czas edycji: 2012-07-03 o 16:54 |
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:48.

a jak wysiadłam z auta to ciuchy musiałam odklejać od siebie ...
jest masakrycznie gorąco !!!!!
) a od kuchni spiżarka ale nie na jedzenie, tylko na moje wszystkie naczynia, formy, blaszki. Uwielbiam rzeczy do kuchni, mam chyba z 7 kompletów filiżanek (ostania miłość - filiżanki, które mają zamiast normalnego uszka skrzydełko aniołka 

Ciekawe co powie lekarz. Jak wam wyszła glukoza dziewczyny?
? Okropne
Trudno jednak uniknąć takiej pozycji np. przy myciu zębów 

hahaha nie no zarcik
Nie widzieliśmy się 2 lata i w sierpniu znów będzie mi dane zjeść jego zupę czy coś tam innego![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)