|
|
#15391 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.7
[QUOTE=Andzikus;35063054]
Witaj , ale to 84 w biuscie to pewnie wyjsciowka? A teraz ile masz? I jak dawno robilas operacje?---------- Dopisano o 18:55 ---------- Poprzedni post napisano o 18:52 ---------- No niestety własnie teraz ma 84cm, a przedtem to chyba 77cm bo tyle mam napisanie na kartce z pomiarów. Zabieg miałam 5 tyg temu
|
|
|
|
#15392 |
|
Zadomowienie
|
Olivko,
tylko co ktokolwiek może u nas szukać? A jeszcze u mnie... tak rzadko ostatnio tutaj bywałam ![]() Niemniej niefajna sytuacja, dlatego nie odpuszczę i będę pisać do moderatorów forum o wyjaśnienie tego
|
|
|
|
#15393 |
|
Zadomowienie
|
hej..uff jak tu gorąco
matko jeszcze tego by brakowało żebym na forum się miała kłócić![]() jejuu trzeba sobie zadać pytanie po co tu wchodzimy???ja osobiście po dobrą radę i ją otrzymuję,a że po drodze się z dziewczynami polubiłyśmy i nawet forumowe znajomości mogą przenosić się do reala to o czymść świadczy!!!ale pamiętajmy że to forum jest przedeszystkim o POWIĘKSZANIU PIERSI!!!a kto jak kto ale MAYA ze swoim bagażem doświadczeń się na tym zna!!!!mayu BALSENO nooo jutro wielki dzien,nie zapomnij później zdjęć porobić i się pochwalić,a najważniejsze żeby się tobie podobały AGATKO to o co pytałaś w albumie to top bez ramiączek,ten z łódką ![]() OLIVKO jejciu już się nie stresuj,tylko kilka dni i będziesz miała cycuszki,zobaczysz ile szcześcia Ci to da później...już się nie mogę doczekać,jak wiesz GWEN to wpadnij do Jastrzębiej,poplażujemy:p : HORO noo wiesz o co to chodzi??????????jaja jakieś?/i kto teraz ma dostęp do twojego konta???tam miałaś prywatne zdjęcia,trzeba by z tym porządek zrobić!!!!![]() a mi jutro mija miesiąc ![]() która sie pytała o brak czucia???ja nie mam w lewej piersi od dołu,ale mam nadzieję minie,a sutki np mam nadwrażliwe,ale ok tak to całe piersi czuję---------- Dopisano o 11:34 ---------- Poprzedni post napisano o 10:34 ---------- DZIEWCZYNKI POROBIŁAM ZDJĘCIA I SĄ W ALBUMIE WIĘC ZAPRASZAM jak chceta
|
#15394 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
wyglądasz z nimi idealnie Ilove nie martw się do grudnia czas szybko zleci a to ważne abyś miała wsparcie i pomoc po operacji Edytowane przez MILENKA2012 Czas edycji: 2012-07-03 o 11:51 |
|
|
|
|
#15395 |
|
Zadomowienie
|
Horo, buziaczki dla Niuni . Może to jakiś problem wewnętrzny, bo po co ktoś miałby włamywać się na konta . No chyba, że jakiś cichy wielbiciel pięknych cycuszków, a Ty i Grazia macie czym oddychać ![]() Klaudeczko, już miesiąc... Matko, jak to szybko zleciało I jeśli mogę, choć nie chcę już do tego wracać... Może to, co napiszę zaskoczy troszkę niektóre z Was, ale w tym momencie chcę stanąć murem za Myą. Ta dziewczyna naprawdę wielokrotnie mi pomogła, ona sobie nawet nie zdaje z tego sprawy, bo pomagała wielu dziewczynom. Ale za każdym razem gdy miałam jakiegoś doła czy problem ( a problemów miałam mnóstwo O, i tyle. Przepraszam Myu, że ja tak w 3 osobie o Tobie piszę, dopiero zauważyłam, a nie chce mi się już zmieniać całych tych wypocin ![]() Dziewczyny, ja dziś przelałam kaskę na implanty i uświadomiłam sobie, że już nie mam odwrotu
|
#15396 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Balseno - trzymam kciuki!! Olivko - super że masz termin. Parę dni i będziesz mieć piękne piersiątka ![]() Horo- jak to? ktoś się włamał na Toje konto...ojojoj to niefajnie!!!! ![]() Klaudeczka - nadwrazliwe sutki też miałam, wariowałam...zaczełam wkładać sobie waciki na sutki bo tak mnie to drażniło! |
|
|
|
|
#15397 |
|
Zadomowienie
|
Milenko, a jak u Ciebie z terminem operacji?
|
#15398 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczynki,
to już nie jest dziwne, ale chore ![]() ![]() jakieś cholernie głupie zagrywki, których zupełnie nie rozumiem. I ktoś to musiał zrobić w nocy, bo wieczorem normalnie z Wami pisałam, a rano już lipa... zero dostępu do konta. Nawet mail podany kiedyś przeze mnie jest aktualnie "nierozpoznawalny"... czyli ktoś grzebał w moim koncie, na pewno... albo nadal grzebie. Szkoda tylko, ze nasz złośliwiec nie zareagował do tej pory
|
|
|
|
#15399 |
|
Zadomowienie
|
Horo, byłam na Twoim profilu, wszystkie zdjęcia są. Niestety nie znalazłam opcji, kiedy było ostatnie logowanie. Skopiowałam listę ostatnich 10 odwiedzin na Twoim profilku, jeśli chcesz, to wyślę Ci na priva, może to coś Ci rozjaśni
|
#15400 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:32 ---------- Poprzedni post napisano o 13:00 ---------- Cytat:
Cytat:
pisanie: ooooj, nie martw się. będzie dobrze- nie jest poradą ![]() Cytat:
no właśnie "może być i się udzielać" a nie wszczynać jakieś awantury... a ja o Ciebie ostatnio pytałam czy wiedzą dziewczyny gdzie się podziewasz ale chyba nikt mi nie odpisał ![]() ej, Wy jesteście jak małe dzieci. "bo ona mnie nie ma w znajomych". a co Ci zależy, skoro i tak Myi nie lubisz? po co chcesz oglądać nie lubiane przez Ciebie jej cycuszki? |
||||
|
|
|
#15401 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
i chce tu wprowadzać własne zasady . I kazdy kto jest tu nawet tak krótko jak ja zauważy ,kto jest głównym prowodyrem najmniejszej sprzeczki . Nie ma drugiego takiego forum !!! a to tylko dzięki NAM wszystkim. NIE POZWÓLMY BY BY NAM MÓWILI JAKIE "MIŁO" JEST NASZE Niestety ja sama nic nie zrobie. Tylko MY możemy utrzymać tu dawny stan . KOBIETO TY MASZ CHYBA PROBLEMY PSYCHICZNE , TO NIE JEST TWOJE PRYWATNE FORUM . Radzę utworzyć nowy wątek MAYA DIVA i jej PODWŁADNE i wtedy będzie miło po Twojemu . I wszystko byłoby dobrze gdyby Maya Diva odpusciła ale nie wolała rozpętać kolejną awanturę . Zalogowałaś się w tym roku , masz kilkanaście postów ? -a tak sie starałam i nie wyszło postaram sie poprawiać Widzisz date przy moim avku- to ja wiem kiedy jes miło - tak Pani Mayu ma sie rozumieć przepraszam
|
|
|
|
|
#15402 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:33 ---------- Poprzedni post napisano o 14:32 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 14:36 ---------- Poprzedni post napisano o 14:33 ---------- Cytat:
nie tylko Twoich ale również osób, które masz w znajomych i to jest niebezpieczne.... ja nie chciałabym, żeby ktoś je wyciągnął i upublicznił, są tak prywatne, że nawet moja rodzina ich nie widziała
21.06.2012 Mentory okrągłe 325/275 Edytowane przez belseno Czas edycji: 2012-07-03 o 14:49 |
|||
|
|
|
#15403 |
|
Zadomowienie
|
Littaleya, odpuść
Mya ma naprawdę ogrrromną wiedzę i dzieli się nią z nami bezinteresownie. Za takie porady, jakich udziela trzeba płacić u specjalistów grubą kaskę. Nie znam na forum drugiej takiej osoby, chociaż jestem tu krótko (raczej krótko się udzielam, bo konto mam już długo). Ta walka naprawdę została niepotrzebnie wszczęta Andzikusek wstawiała się za mną, gdy pewnego razu zrobiło się bardzo niemiło
|
#15404 |
|
Raczkowanie
|
Anika, termin już mam wstępnie ustalony na koniec lipca ale ze względu na to ze muszę zrobić dodatkowe badania poza tymi podstawowymi nie jestem tak na 100% pewna że wszystko odbędzie się zgodnie z planem więc żeby nie zapeszyć - tymbardziej że już raz byłam w wyliczance - dopiero w ostatniej chwili jak już będę 'jedną nogą na stole operacyjnym" dam znać
|
|
|
|
#15405 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#15406 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#15407 |
|
Zakorzenienie
|
KLAUDECZKA
ale sklep nazywa się solar tak? kupowalas przez internet? drogo? |
|
|
|
#15408 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
zostały Ci niespełna dwa tygodnie i chyba najgorsze nerwy dopiero przed Tobą najfajniejszy jest moment jak już leżysz na stole i podają Ci dożylnie narkozę i łapiesz taki stan pozytywnej obojętności, robi Ci się tak miło i odpływasz wiedząc że jak się obudzisz to już będzie po nerwach i tylko radość i ewentualnie jakiś ból
|
|
|
|
|
#15409 | |
|
Raczkowanie
|
ANIKA masz racje i ja nigdy nie napisałam ze zle radzi itd. Ja to wiem bo czytam forum od jakiegoś czasu i sama jej juz za to dziekowałam i przyznałam ze jest dla wszystki pomocna . Ale dziewczyna naprawdę przesadza , czy wy tego nie widzicie . Tu nie chodzi o to żeby sie kłócić a ona sama prowokuje dziewczyny i wciąż podsyca temat, krytykuje i ilośc postów ma za wyznacznik i prawo do słowa na tym forum .
---------- Dopisano o 15:22 ---------- Poprzedni post napisano o 15:15 ---------- Cytat:
![]() ![]() klask i: i to jest przykład na to jak wy bardzo chcecie żeby było miło jak kiedyś Następna mądra sie znalazła i wpadła na pomysl ze będzie fajnie jak wytknę jej błąd w pisowni ![]() Same siejecie zamęt . |
|
|
|
|
#15410 |
|
Zadomowienie
|
Anika wymyśl sobie coś fajnego, pozytywnego, takiego Twojego....np. słoneczny dzień, piękny pokój z widokiem na ocean, lekka bryza, pokój pełen kwiatów, cudowny zapach dookoła, Ty w zwiewnym szlafroczku, zgrabniusia i z wymarzonym biuścikiem stoisz na balkonie i popijasz kawę. Taka idealna relaksująca scenka...
i zawsze jak Cię tylko dopadają czarne, stresujące myśli przed op. natychmiast zastępuj je swoją relaksującą scenką a umysł w końcu przestanie walczyć i się podda relaksowi a Ty wyluzowana i uśmiechnięta pójdziesz na zabieg
21.06.2012 Mentory okrągłe 325/275 Edytowane przez belseno Czas edycji: 2012-07-03 o 15:27 |
|
|
|
#15411 |
|
Raczkowanie
|
Littaleya właśnie trafiłaś w sedno sprawy
![]() ale na szczeście na forum są też inne dziewczyny jak chciażby Joasi która też służy dobrą radą ma wiedzę i doświadczenie i cieszy się tu dużym autorytetem i co najważniejsze nie tworzy podziałów na My (stare) i Wy(nowe) potrafi uszanować że ktoś ma inne zdanie i nie podsysa negatywnych emocji a raczej je studzi ![]() Belseno, a Ty masz Mentory czy Allergany? pytam bo ja mam miec właśnie 325 Allergan... Edytowane przez MILENKA2012 Czas edycji: 2012-07-03 o 15:44 |
|
|
|
#15412 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
powiedz mi co ma na celu takie atakowanie kogoś i wpieranie komuś, że wzmaga kłótnie? Mya tu jest od początku wątku, pomaga dziewczynom jak może, radzi co można zrobić, żeby było lepiej, na co patrzeć przy doborze implantu (i lekarza- co jest chyba najważniejsze), jak o siebie dbać po operacji, bo nie każdy ma kontakt ze swoim lekarzem ze względu na odległość czy po prostu niedogadanie i Ona tu jest największym wsparciem, gdyby nie Mya (i Joasia I SKOŃCZCIE PIEPRZYĆ GŁUPOTY, ŻE MYA TU MIESZA BO GDYBY MIESZAŁA TO WĄTEK BY DO KOŃCA 1cz. NIE DOTRZYMAŁ. A MIESZANIE ZACZĘŁO SIĘ JAK ZACZĘŁA SIĘ POJAWIAĆ ANDZIKUS, LITTALEYA, MILENKA I INNE GADZINY KTÓRYM SIĘ WYDAJE, ŻE POZJADAŁY WSZYSTKIE ROZUMY I BĘDĄ ROZSTAWIAĆ WSZYSTKICH PO KĄTACH BO PRZECZYTAŁY JEDEN ARTYKUŁ O POWIĘKSZENIU PIERSI I PRZEANALIZOWAŁY TABELKĘ MENTORA I WYDAJE IM SIĘ, ŻE WIEDZĄ WSZYSTKO. i obstawiam, że jak tak dalej będziecie robić to ten wątek zniszczycie i dziewczyny, które marzą o nowych piersiach będą skazane na jakieś podrzędne fora lub na Wasze 'dobre rady' |
|
|
|
|
#15413 |
|
Raczkowanie
|
Nie przesadzasz trochę? Nie wiem w jaki sposób moja uwaga miałaby "siać zamęt". Chyba zbyt osobiście to odebrałaś. Jak widzę taki błąd, to po prostu nie mogę się powstrzymać by go nie poprawić (nazwijmy to zboczeniem 'zawodowym') . Nie jesteś pierwszą, której "wytknęłam błąd" i jakoś nikt nigdy się tak nie obruszył. Trochę dystansu...
|
|
|
|
#15414 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Tak naprawdę to ja tej durnej narkozy się boję i słonia na klacie . Nikt jeszcze nie zdiagnozował moich kłopotów z oddychaniem, nabieraniem powietrza i kaszlem, robiłam badania i wszystko ok. Ominęłam tylko kardiologa, ale chyba się wybiorę do niego, tylko te badania prywatnie tyle kosztują, że chyba chałupę zacznę wyprzedawać .
|
|
#15415 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
wyluzuj trochę bo niepotrzebnie obrażasz dziewczyny wyzywając je od gadzin i na siłę ciągniesz temat który jest już wyeksploatowany i tylko wprowadzasz znowu złe emocje ![]() kończąc dodam tylko że nie zniżę się do Twojego poziomu i nie będę komantować tego co napisałaś... i wogóle nie zamierzam więcej ani Tobie ani innym judzącym odpowiadać na zaczepki i prowokacyjne komantarze
|
|
|
|
|
#15416 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
siedzimy z moim TŻ on tak: patrz! i siEM śmialiśmy
|
|
|
|
|
#15417 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a poza tym to bardzo bezpieczna procedura w obecnych czasach i na prawdę nie martw się tym bo nie warto...
|
|
|
|
|
#15418 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
nie odpisuj mi już bo sobie nie życzę |
|
|
|
|
#15419 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
na razie nie myślę o tym bo tylko się dołuję...Cytat:
kto powiedział, że nie lubię Myi? proszę Cię...nie dopowiadaj sobie takich rzeczy![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#15420 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:41.

, ale to 84 w biuscie to pewnie wyjsciowka? A teraz ile masz? I jak dawno robilas operacje?

matko jeszcze tego by brakowało żebym na forum się miała kłócić

tak to całe piersi czuję
. Może to jakiś problem wewnętrzny, bo po co ktoś miałby włamywać się na konta 

klask i: i to jest przykład na to jak wy bardzo chcecie żeby było miło jak kiedyś
kto powiedział, że nie lubię Myi?