Mamusie i ich kochane brzuszki - styczeń luty 2013 - cz.II - Strona 7 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-07-03, 17:19   #181
gochaa_p
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie i ich kochane brzuszki - styczeń luty 2013 - cz.II

Cytat:
Napisane przez Ewik86 Pokaż wiadomość

My rok temu zdecydowaliśmy, że chcemy zmienić auto w przyszłym roku, czyli teraz. Mąż od roku codziennie praktycznie siedzi na allegro, a ostatnio dwa razy dziennie. No i właśnie mamy dylemat, bo dziś pojawił się samochód dokładnie taki jaki chcemy, tylko że czarny, a chcemy srebrny lub szary. I nie wiemy co zrobić, bo cena super, przebieg też, tylko ten kolor. Moi rodzice mają czarny samochód i narzekają na brud. Ale taki sam plus jeszcze odpowiedni kolor już może się nie trafić

ja mam czarny metalik i nie narzekam
gochaa_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-03, 17:22   #182
mala_19kw
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lubcia Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny

MadamAgula ja poproszę o dopisanie mnie do listy przyszłych mam OM 9.05 Tp 14.02 mój mężulek się postarał i termin jest świetny. Ciekawe czy dzidzia rzeczywiście przyjdzie na świat w dzień zakochanych

Właśnie wróciłam z badań ogólnych mocz i pobieranie krwi której bardzo się boje i za każdym razem mdleję po prostu tak mam i nic nie mogę z tym zrobić już przed wejściem do gabinetu popłakałam się jak małe dziecko a przecież teraz będą mi robili co róż takie badania i ja nie wiem jak to przeżyje
Ok życzę miłego dzionka wszystkim i zbieram się do pracy a tak mi się nie chce
He he w takim razie witaj wśród nieszczęśliwych wrażliwcow
Tez to mam,mdleje na widok krwi ale ostatnio jestem silniejsza i nie dopuszczam do utraty przytomności.
Dzisiaj tez mialam zrobic badania ale byla burza a jestem w tym tyg skazana na autobus wiec chyba jutro sie wybiorę. A w przyszłym tyg zobacze co slychac u maluszka

Co do gotowania,bylam przeszło rok kucharzem i mimo to nie lubie garow
Z tym chyba trzeba sie urodzić obiady jeszcze zrobie i nawet nie narzekam,ale ciasta... O masakra,nienawidzę. Dlatego podziw dla tych ktore w tym siedzą
Ur. 23.01.2013

"Dla Ciebie moje serce bije,tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło"

KosmetyczneSzaleństwo

7DniTygodnia
mala_19kw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-03, 17:28   #183
calawdeszczu
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mikakrolikowa Pokaż wiadomość
Ja tez chce was zobaczyć i wasze brzuszki mogę dostac namiary na maila?

też dołączam do prośby, już któryś raz hmm..

calawdeszczu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-03, 17:40   #184
mala_19kw
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez calawdeszczu Pokaż wiadomość
też dołączam do prośby, już któryś raz hmm..
Kochane musicie na priw napisac do Aguli bo ona jest założycielka.
Ur. 23.01.2013

"Dla Ciebie moje serce bije,tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło"

KosmetyczneSzaleństwo

7DniTygodnia
mala_19kw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-03, 17:55   #185
MadamAgula
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Delicjanka Pokaż wiadomość
O mamy ten sam termin )
Co prawda, w piątek na usg mi wyszło ze dzidzia może wyjśc na świat 03.01. no ale... )
I co do samochodu.... O rany, nie jestes sama!! moj TŻ też ma świra na tym punkcie, chcemy sprzedać albo zamienić samochód i teraz non stop allegro. Zjedz coś przed USG ja zjadłam i dzidzia tak fajnie się wierciła ze ojoj będzie dobrze
Mój też marzy o samochodzie... Jeszcze ma tak cholerne wymagania... Że koniecznie musi mieć pół-automat, gaz, mało km przejechanych, skórę w środku... I wybrał Alfa Romeo... 156 chyba...

---------- Dopisano o 17:53 ---------- Poprzedni post napisano o 17:52 ----------

Cytat:
Napisane przez aniolekKB Pokaż wiadomość
Melduję się na nowym wątku W poprzednim nie udzielałam się za bardzo, ale postaram się to zmienić

Agula
, śliczny tekst na początek. Aż się wzruszyłam.
Mogłabyś mnie dopisać do listy? Iwona (27 lat) OM 22.04. termin 27 stycznia A może wysłać Ci to na PW??

hope01
, współczuję takiego przeżycia Ludzie to wstydu nie mają

Też lubię burze, najbardziej jak już się tak fajnie zachmurzy i jest tzw. cisza przed burzą. Taki ciekawy klimat, niespotykane napięcie i można sobie na spokojnie błyskawice podziwiać

Dziewczyny, kiedy zwykle zanikają mdłości i wymioty. Czytałam, że w okolicach 11 tc. Ja jestem w tym tygodniu i d**a Dzień w dzień rozmowa z niedźwiedziem No i jeszcze ja mam prawie zawsze ataki jak jestem naczczo i wymiotuję żółcią z domieszkami krwi To normalne? ? Okropne

Ja miałam bardzo bardzo długo do 6 lub 7 miesiąca dzień w dzień...
Teraz jak n razie same mdłości ale to męczy jeszcze bardziej/

---------- Dopisano o 17:55 ---------- Poprzedni post napisano o 17:53 ----------

Cytat:
Napisane przez ILLUSION Pokaż wiadomość
W koncu i ja wysłałam swoje zdjęcia na naszego maila, uznałam że czas się bliżej zaprezentować bo teraz będę miała więcej czasu żeby się udzielać tutaj

Któraś z Was w I części wątku pisała że będzie rodziła w Białymstoku u Arciszewskich ( http://www.arciszewski.pl/ ) czy mi się wydawało? Ja też tam zamierzam rodzić jak wszystko dobrze pójdzie.
Ja tyko wstawiałam link bo kiedyś tą klinikę widziałam. Ale komentarze nie zachęcają. Bo obsługa bardzo bardzo kiepska. Płacisz sporo pieniędzy a traktują cię bardzo źle.

---------- Dopisano o 17:55 ---------- Poprzedni post napisano o 17:55 ----------

Cytat:
Napisane przez ILLUSION Pokaż wiadomość
Dziękuję A brzuszek rzeczywiście mały na razie, jak ktoś nie wie że jestem w ciąży to nie widzi na razie. Ale u każdego rośnie w innym tempie. Może i dobrze że wolniej bo 25 sierpnia czeka mnie świadkowanie na ślubie i weselu u przyjaciół więc może jeszcze mega bambra nie będę miała

A z tym tortem to współczuję, skwar dzisiaj niesamowity, oddychać nie ma czym. Ja mam też niedługo 3 rocznicę ślubu (za 2,5 tygodnia) Jaki torcik robisz?
Gdzie wy upały widzicie??? Zimno jak nie wiem... JA w bluzie chodzę... Pochmurno i zimno....
Stary 2012-07-03, 17:58   #186
e_vel
Wtajemniczenie

Dziewczyny ale masakra... spadł u nas grad który przybierał wielkość od cm do wielkości kurzych jajek małych... Normalnie w momencie się biało zrobiło aż mi łzy w oczach stanęły bo kwiatki i warzywa tak pielęgnowane przez teściową strasznie pocharatało
e_vel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-03, 17:58   #187
marsi11
Zakorzenienie

ok to TZ pojechał na miejsce
ksiądz był bardzo zdenerwowany
mój syn ma się już dobrze a teraz jeszcze po tym incydencie opiekę o jakiej można pomarzyć
nie chciał jechać no to mąż nie chciał dziecka na siłe zabierać
oczywiściwe powiedział,że jest tym faktem oburzony,że dzieci nie zostały upilnowane
tak jak Wam mówiłam- wątek miłosny, dziewczyna nieszczęśliwe zakochana a on jej coś dosrał i oberwał
rozmowa była konkretna, nie chcieliśmy naprawdę robić dymu a wiemy,że te kolonie są co roku i mają świetną opinię, i pierwszy raz się coś takiego zdarzyło
zresztą ksiądz uczy tę dziewczynkę w szkole i nie było z nią nigdy żadnych problemów
ech............
oby już nigdy więcej takich przeżyć

jeju u mnie znowu leje i burza i parno strasznie
jestem dziś cały dzień głodna, sama nie wiem czy mam ochotę na słodkie czy na słone
hmm z grzechów, to pożarłam dziś dwa pączki
marsi11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-03, 18:03   #188
e_vel
Wtajemniczenie

Marsi przypomniały mi się moje kolonialne miłości
e_vel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-03, 18:08   #189
MadamAgula
Raczkowanie

A ja wyjęłam dzisiaj 3000 puzzli i obiecałam sobie do końca wakacji je ułożyć... Oczywiście synek intensywnie pomaga
Stary 2012-07-03, 18:16   #190
marsi11
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez e_vel Pokaż wiadomość
Marsi przypomniały mi się moje kolonialne miłości
taaaa i tańce wolne na dyskotece
potem były takie gorące listy- kocham, tęsknię, myślę

ja to chyba najfajniej wspominam kolonie w Italii, poznałam naprawdę fajnego faceta
ech..... ale wtedy byłam taką gówniarą.......
pamiętam,że potem jeszcze dłuuuuugo listy pisał
marsi11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-03, 18:24   #191
tusinka
Przyczajenie

GG do tusinka

Witam dziewczyny.
Może mnie przygarniecie....
Stało się i prawdopodobnie spodziewam się dzieciątka pod koniec lutego mniej więcej. Test wyszedł pozytywny, jutro idę do gina...
Wspomożecie???
tusinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-03, 18:29   #192
suzi31
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez czarna1001 Pokaż wiadomość
ja również wysłałam swoje zdjęcia na maila

---------- Dopisano o 14:34 ---------- Poprzedni post napisano o 14:33 ----------

naprawdę, a w którym jesteś tygodniu?
Śliczne zdjęcia.
Ja też wkleje swoje aktualniejsze i córci, ale na razie mam takiego lenia, że nie chce mi się zgrać z aparatu

Cytat:
Napisane przez marsi11 Pokaż wiadomość
ale Wy jesteście piękne

no więc słuchajcie, z tą kolonią tragedia
nie pojechaliśmy w końcu na miejsce bo wszyscy zapewniali,że jest wszystko dobrze i nic się nie stało
dziś mój syn.....trafił do szpitala
Boże, jak odebrałam ten telefon myślałam,że padnę jak w słuchawcę usłyszałam Szczęść Boże
Samuel tak źle się poczuł,że pojechali z nim na badania, zrobiono mu prześwietlenie usg i morfologie. Nie ma uszkodzonych narządów ale potłuczone żebra dostał dożylnie ketonal i kroplówkę, matko jak on musiał cierpieć a mnie przy nim nie ma
Po tym wszystkim dopiero ksiądz opiekun zadzwonił,że wracają ze szpitala ( a rano jak dzwoniłam mówili,że jest wszystko w porządku).
Mąż jest w drodze- nie wiem co mamy robić. Zadzwoniłam na policję to powiedziano mi,że dzieci w tym wieku się nie karze i to sąd rodzinny o tym decyduje co dalej.Zapytałam, czy jeśli dziewczynka miałaby nóż i dzgnęłaby moje dziecko czy też by nie miała konsekwesncji- poniżej 15 roku życia nie!
geenralnie ten policjant to chyba mało wiedział, bo chciałam się raczej dowiedzieć o odpowiedzialność opiekunów
Teraz trzęsą dupą bo dzwonią co chwilę i uspakajają- wiedzą,że TZ idzie
ja nie chcę robić żadnej zadymy- tym bardziej,że Samuel błaga nas ŻE CHCE ZOSTAĆ
no i co ja mam robić? powiedziałam opiekuną,że jestem tym faktem oburzona i że oczekuję,że o tym fakcie poinformują rodziców dziewczynki, która go pobiła, swoją drogą nie wiem czemu wcześniej tego nie zrobili
dlaczego mnie też wcześniej nie poinformowano,ze dziecko się źle czuje?
i co zrobić skoro dziecko chce być dalej na kolonii- nie chce by miało do mnie żal
ech, musiałam się wypłakać, TZ w drodze a ja z bezsilności na forum
Wiadomo, że opiekunowie nie są w stanie wszystkich dopilnować, ale tu przerażające jest, że dziecko może mieć w sobie taką agresję! Nie ważne jeśli Twój syn spowodowałby kłótnie, ale takie zachowanie - przemoc i to dziewczynki. Poobijane żebra - jestem w szoku.

Cytat:
Napisane przez MadamAgula Pokaż wiadomość
A ja wyjęłam dzisiaj 3000 puzzli i obiecałam sobie do końca wakacji je ułożyć... Oczywiście synek intensywnie pomaga
Jak miałam leżeć to też miałam pomysł na układanie puzzli, albo na wyszywanki. Teraz na szczęście wracam do ,,normalnego" życia: w piątek fryzjer (włosy farbuję balsamem Matrix i zrobię chyba trochę pasemek) i zakupy (kupię coś małego dla dzidzi ), w przyszłym tyg. babskie ploty w kawiarni. Od razu bardziej chce się żyć
Agula - nie odpisałaś mi skąd dokładnie jesteś z wlkp., a jestem ciekawa

Edytowane przez suzi31
Czas edycji: 2012-07-03 o 18:31
suzi31 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-03, 18:31   #193
Delicjanka
Zakorzenienie

Cytat:
Mój też marzy o samochodzie... Jeszcze ma tak cholerne wymagania... Że koniecznie musi mieć pół-automat, gaz, mało km przejechanych, skórę w środku... I wybrał Alfa Romeo... 156 chyba...

---------- Dopisano o 17:53 ---------- Poprzedni post napisano o 17:52 ----------

---------- Dopisano o 17:55 ---------- Poprzedni post napisano o 17:53 ----------

.
Ale na przebieg to teraz trzeba patrzeć z przymrużeniem oka wiadomo że 99,9% samochodów ma przekręcony przebieg:p ...wszędzie tylko samochody z 170 000 km hahaaha a tak naprawdę to ojej.... nasz wcześniejszy samochód 12 letni miał niby 270 000 przebiegu, później mój TŻ pojechał do kumpla sprawdzić ile ma naprawde i miał 600 000 km no chyba że się chce samochód nowszy to też inna rozmowa

Ja mam skóre w środku i tak, w lato... cała się kleje, w zimę moja dupinka przez pierwsze 3 minuty przeżywała szok no ale nie narzekam na to jeżdze sobie póki co bmw e46 kombi, tylko troche mam daleko do sprzęgła (krótkie nogi ), no ale praktyka czyni mistrza tylko teraz chcemy zmienić na coś mniejszego Mój Tż i tak ma służbowy a ja bym sobie śmigała czymś mniejszym chociaż lubie dużymi jeździć no ale..

---------- Dopisano o 18:31 ---------- Poprzedni post napisano o 18:31 ----------

Cytat:
Napisane przez tusinka Pokaż wiadomość
Witam dziewczyny.
Stało się i prawdopodobnie spodziewam się dzieciątka pod koniec lutego mniej więcej. Test wyszedł pozytywny, jutro idę do gina...
Wspomożecie???
Witaj!!

napisz coś więcej o sobie

Skalpel wyzwanie z Ewką!
cel : piękne ujędrnione ciało
waga: 48, 60cm w brzucholu.

Delicjanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-03, 18:32   #194
lookka
Raczkowanie

Cytat:
Witam dziewczyny.
Wspomożecie???
Rozumiem nie planowane?? to tak jak u mnie już drugie w taki sposób a ile masz lat??
lookka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-03, 18:35   #195
MadamAgula
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Delicjanka Pokaż wiadomość
Ale na przebieg to teraz trzeba patrzeć z przymrużeniem oka wiadomo że 99,9% samochodów ma przekręcony przebieg:p ...wszędzie tylko samochody z 170 000 km hahaaha a tak naprawdę to ojej.... nasz wcześniejszy samochód 12 letni miał niby 270 000 przebiegu, później mój TŻ pojechał do kumpla sprawdzić ile ma naprawde i miał 600 000 km no chyba że się chce samochód nowszy to też inna rozmowa

Ja mam skóre w środku i tak, w lato... cała się kleje, w zimę moja dupinka przez pierwsze 3 minuty przeżywała szok no ale nie narzekam na to jeżdze sobie póki co bmw e46 kombi, tylko troche mam daleko do sprzęgła (krótkie nogi ), no ale praktyka czyni mistrza tylko teraz chcemy zmienić na coś mniejszego Mój Tż i tak ma służbowy a ja bym sobie śmigała czymś mniejszym chociaż lubie dużymi jeździć no ale..

---------- Dopisano o 18:31 ---------- Poprzedni post napisano o 18:31 ----------

Witaj!!

napisz coś więcej o sobie
JA też kocham duże auta mieliśmy na początku 6 lat temu śliczny z zarąbistym silnym sinikiem tym to się jechało. Teraz mamy malutkie autko. Więc potrzebne jest dużo i Tż chcę zaszaleć chociaż ma dylemat auto czy kuchnia dla żony
Stary 2012-07-03, 18:36   #196
tusinka
Przyczajenie

GG do tusinka

Panie moje kochane....
Ręce mi wczoraj opadły jak odczytałam test, bo mam wkładkę wewnątrzmaciczną.... A tu taka niespodziewajka.... Mam tylko ogromna nadzieje ze wszystko będzie dobrze i że nie będzie żadnych powikłan....
To będzie już trzecie, mam dwójkę odchowanych chłopaków... Mam 33 lata.

Edytowane przez tusinka
Czas edycji: 2012-07-03 o 18:37
Stary 2012-07-03, 18:37   #197
sarah67
Zadomowienie

Hej ja dziś po badaniach prenatalnych i jest wszystko ok , płaciłam 200zł razem z badaniem krwi. Kolejna wizyta u mojej pani doktor 26 lipca.
sarah67 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-03, 18:37   #198
lookka
Raczkowanie

Dziewczyny ja z takim pytaniem, troche wstydliwym.....
To moja druga ciąża i znów to samo.... jestem w 10tyg ciąży i mam meeeeeeeeeeeeeeeega ochote na sex!! Cały dzień myśle kiedy mój mąż przyjdzie z pracy żeby rzucić się na nigo Wieczorem to już w ogole , nad ranem jak wychodzi do pracy też
Czy wy też macie podobnie??
Stary 2012-07-03, 18:38   #199
MadamAgula
Raczkowanie

Cytat:
Witam dziewczyny.
Wspomożecie???
Oczywiście
Stary 2012-07-03, 18:39   #200
sarah67
Zadomowienie

ktoś pytał o termin robienia badań prenatalnych, mój genetyk poweidział, że robi się pomiędzy 11 a 13 tygodniem a najlepiej w 13 i ja tak zrobiłam

---------- Dopisano o 18:39 ---------- Poprzedni post napisano o 18:38 ----------

bo później nie widać już przezierności karku - tak mowil
Stary 2012-07-03, 18:40   #201
MadamAgula
Raczkowanie

Cytat:
Panie moje kochane....
Ręce mi wczoraj opadły jak odczytałam test, bo mam wkładkę wewnątrzmaciczną.... A tu taka niespodziewajka.... Mam tylko ogromna nadzieje ze wszystko będzie dobrze i że nie będzie żadnych powikłan....
To będzie już trzecie, mam dwójkę odchowanych chłopaków... Mam 33 lata.
A ta wkładka mu/jej jakoś nie zaszkodzi? Ile chłopcy mają lat? Co mąż na to?
Stary 2012-07-03, 18:41   #202
sarah67
Zadomowienie

llokka
tez chcialabym tak miec
Stary 2012-07-03, 18:41   #203
MadamAgula
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez lookka Pokaż wiadomość
Dziewczyny ja z takim pytaniem, troche wstydliwym.....
To moja druga ciąża i znów to samo.... jestem w 10tyg ciąży i mam meeeeeeeeeeeeeeeega ochote na sex!! Cały dzień myśle kiedy mój mąż przyjdzie z pracy żeby rzucić się na nigo Wieczorem to już w ogole , nad ranem jak wychodzi do pracy też
Czy wy też macie podobnie??
Ja też tak mam tylko że ja nie mam jeszcze męża przez tydzień więc muszę się opanować A jeszcze wczoraj jakieś romansidło czytałam to już w ogóle
Stary 2012-07-03, 18:42   #204
tusinka
Przyczajenie

GG do tusinka

Pojęcia nie mam. Ponoć to jedna z pewniejszym metod anty...
Chlopcy maja 14 i 9 lat. A mąż jest tak samo zaskoczony jak ja, jakos trudno uwierzyc.

Madam twój małż tylko na weekendy??? to tak samo jak mój.
Stary 2012-07-03, 18:43   #205
MadamAgula
Raczkowanie

Mam pytanko... Któraś nie orientowała się czy w ciąży można używać Davercin - żel? Na wypryski
Stary 2012-07-03, 18:44   #206
Delicjanka
Zakorzenienie

Cytat:
JA też kocham duże auta mieliśmy na początku 6 lat temu śliczny z zarąbistym silnym sinikiem tym to się jechało. Teraz mamy malutkie autko. Więc potrzebne jest dużo i Tż chcę zaszaleć chociaż ma dylemat auto czy kuchnia dla żony
Noo my mieliśmy jeszcze większy od tego co teraz bo bmw 5 ale było cudo..... 240 koni achhh ....... automat na dodatek dla mnie to baja, no ale coś za coś taki duży silnik 3 ileś i na ropke to można było zbankrutować ale miło wspominam )) no my teraz mniejszy chcemy, który mało pali bo będę jeździła często do teściowej zawieźć dzidzie żeby popilnowała, bo studia trzeba skończyć no a teściowa ok 20km ode mnie mieszka;]

Skalpel wyzwanie z Ewką!

Stary 2012-07-03, 18:45   #207
kasia_heaven
Raczkowanie

Witam w nowym wątku.
Proszę również o dopisanie
kasia_heaven (Kasia ) 29 lat OM 11.04

Cytat:
Napisane przez Basia_Bogusia Pokaż wiadomość
Z tym gotowaniem to u mnie ostatnio często kapusta w różnej postaci. Ostatnio były gołąbki, kapuśniak, bigos. Smak na kapustę i już. Ostatnio zakisiłam też parę słoi ogóreczków takich na najbliższą porę, już je częściowo spałaszowałam. Takie mnie oto smaki dorwały.
Ojej jaki spowodowałaś u mnie niesamowity ślinotok, pisząć o tych kapuchach i ogorkach Mam tak samo, od paru dni zjdam kapustę kiszoną a teraz wszamałam 2 przepyszne ogórki kiszone

Marsi kibicuję Ci z całego serca! niezależnie co było przyczyną, nie mieści mi się w głowie, że można kogoś skopać
Aż starch o nasze bombelki, które mamy jeszcze w brzuszkach.
Stary 2012-07-03, 18:45   #208
MadamAgula
Raczkowanie

Cytat:
Chlopcy maja 14 i 9 lat. A mąż jest tak samo zaskoczony jak ja, jakos trudno uwierzyc.
To córeczka by Wam się przydała
Szok jest wiadomo a kiedy zrobiłaś test w którym dniu cyku?
Stary 2012-07-03, 18:46   #209
Delicjanka
Zakorzenienie

Cytat:

Madam twój małż tylko na weekendy??? to tak samo jak mój.

O kurcze, to ładnie z tą anty wyszło..,
Mój Tż też co weekend... ale kiedyś się to zmieni! na pewno...

Skalpel wyzwanie z Ewką!

Stary 2012-07-03, 18:46   #210
lookka
Raczkowanie

sarah67 to jest aż uciążliwe jak jakaś erotomanka
MadamAgula dobrze że nie jestem sama
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości