Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż - rurki z Biedry jemy wciąż! - Strona 24 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-07-03, 16:59   #691
aaby
Zakorzenienie

Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż - rurki z Biedry jemy wciąż!

Ja już w domku. Poszłam na łatwiznę i na obiad były pierogi z paczki - ale z truskawkami, więc bardzo dobre
Swoją drogą u Was też już nie ma truskawek?

Niestety musiałam ratować się drugą tabletką, tak okres daje mi się we znaki - ale teraz jest cudnie! Pomnik temu, kto wymyślił Solpadeinę

Amani, jesteś!
Madzia, wciąż dopominam się zdjęć Dobrze masz z tymi rodzicami - choć ja muszę przyznać, że jak chodzę do rodziców, to już nie czuję się tak dobrze... Jednak u siebie to u siebie. Wiem, że to mój dom rodzinny, ale kilka lat samodzielnego mieszkania zrobiło swoje.
kotek, obłożyć Cię lodem? Kawę mrożoną również poproszę!
Strong, niedobrze z tymi wynikami Dobrze jednak, że jesteś pod opieką lekarza i że na bieżąco to monitorujecie. A antybiotyk na pewno pomoże i Kamilek nawet nie zauważy, że coś Ci było
Pocieszę Cię, że mi dziś też łydki pękają! Nie dość, że upał, to jeszcze siedząca praca... Zdecydowanie mi to połączenie nie służy Dlatego boję się ciąży, bo puchnięcie odziedziczyłam po mamie i skoro puchnę przy upałach, to co dopiero będzie w ciąży

Co do zmywania, to ja też nie cierpię brudnych garów, ale chyba bardziej nienawidzę zmywać - stąd co dwa dni mam górę Tak w ogóle zastanawiamy się zawsze z mężem, kto i kiedy zdąży tyle brudnych naczyń wygenerować - dwa dni, a my już wnet nie mamy czym i na czym jeść
Dlatego tak mi się marzy przyszłoroczny remont - gdybyśmy zmieniali meble w kuchni, to wstawilibyśmy zmywarkę Nie mogę się doczekać czasu, kiedy po gościach będzie czysto

A propo talerzy - przeglądałam sobie dziś znów stronę ikei i chyba jednak skusimy się na te talerze Fargrik. Są śmiesznie tanie (79,99 za 18 elementów) i ładne Mam nadzieję, że szkliwo nie popęka w mikrofali A nasze zdecydowanie potrzebują wymiany.
Może któraś z Was ma te talerze? Albo kubki z tej serii?

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

aaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-03, 17:09   #692
Today_Tommorow
Wtajemniczenie

Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż - rurki z Biedry jemy wciąż!

Nawet nie mam was kiedy poczytac , zaczynam sie starsznie stresowac czwartkowa wizyta, bo beda dokadnie serduszko sprawdzac i wogole. Nawet poprosilam kolezanke zeby mi Filipa popilnowala, zebym mogla sama isc i skupic sie na tym co lekarz mowi

U mnie jeszcze obiad do zrobienia, kuchnia do posprzatania i jeszcze by sie troche znalazlo ..

Today_Tommorow jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-03, 17:55   #693
Malensstfo
Zakorzenienie

Joł!

Przeleciałam was od razu się przynaję

My po prysznicu i obiadku, który był bardzo dobry...byliśmy dzisiaj na Gubałówce, zeszliśmy sobie z niej na pieszo i byliśmy zgrzani

Teraz odpoczywamy, niedługo pójdziemy na dworek z piwkiem i posiedzimy pod parasolami!
Jutro atakujemy Dolinę Kościeliska

stokrotko nie spadła poniżej dolnej linii, ja wiem co piszę

Za wszystkie wizyty dziewczyn trzymam kciuki!!
Malensstfo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-03, 17:58   #694
kotekk81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aaby Pokaż wiadomość

kotek, obłożyć Cię lodem? Kawę mrożoną również poproszę!

nawet nie wiesz jaka bys mi przyjemnosc zrobila jakbys mnie tym lodem oblozyla a kawa mrozona rzucam (z pianka bo wstrzasnieta )
A propo talerzy - przeglądałam sobie dziś znów stronę ikei i chyba jednak skusimy się na te talerze Fargrik. Są śmiesznie tanie (79,99 za 18 elementów) i ładne Mam nadzieję, że szkliwo nie popęka w mikrofali A nasze zdecydowanie potrzebują wymiany.
Może któraś z Was ma te talerze? Albo kubki z tej serii?
ja mam miseczki dokladnie te http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/70146278/ i jestem z nich bardzo zadowolona aczkolwiek do mikrofali jeszcze ich nie wkladalam

ale zaraz bedzie u nas burza

Amani!!!!!!!! wrocilas!!!!!!!!

Podczas gdy obrabiasz mi tyłek nie zapomnij mnie w niego pocałować
kotekk81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-03, 18:09   #695
kaska87
Zakorzenienie

cześć

pająk nie bałam sie ich, ale teraz chyba zacznę

dzisiaj znowu byłam po leki i 50zł poszło, ale to już ostatnie
w przyszłym tyg musze iśc do ginki i umówic się na zabieg

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-03, 18:18   #696
aaby
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kotekk81 Pokaż wiadomość
ja mam miseczki dokladnie te http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/70146278/ i jestem z nich bardzo zadowolona aczkolwiek do mikrofali jeszcze ich nie wkladalam
O właśnie o tę serię mi chodzi!
Czytałam gdzieś na forach, że po mikrofali to szkliwo jakby pęka - pod światło takie pęknięcia widać... A my sporo mikrofali używamy...

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

aaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-03, 18:54   #697
Malensstfo
Zakorzenienie

Wrzuciłam kilka fotek...a teraz mykamy na dworek!
Malensstfo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-03, 19:03   #698
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
cześć

jaki zabieg?

Amani
Stary 2012-07-03, 19:10   #699
onyks
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martynka1916 Pokaż wiadomość
jasne,że będziemy trzymać kciuki

Cytat:
Napisane przez strongwomen Pokaż wiadomość
Onyks, to ja akurat nie bardzo zaleję je i czekam aż się na zbiera cała miska i potem myję. Wycierać naczyń też nie lubię, i zostawiam aż wychną na suszarce. Za to babcia uważa to za szczyt lenistwa i chodzi i nam je wyciera
Ja też nie zawsze wycieram, ale pomyć muszę

Cytat:
Napisane przez blonde_hair Pokaż wiadomość
chyba powinni nie?
Nie wiem, bo przezierność powinno się chyba robić między 11 a 13 tygodniem, a u mnie jest 10 tc, a akurat mi wizyta przypada i miałam nadzieję że się załapię za jednym razem...ale może okazać się że jest za wcześnie i będę musiała za tydzień jechać znowu.

Cytat:
Wpierw o Emilce : wychodzi dziś, wymęczyli ją ale na USG wszystko dobrze, KTG również więc może wracać do domku.... i dodała jeszcze jedną informację która mnie zbulwersowała..... że jak wróci to pojedzie na KEBABA i zje tonę czereśni! (zbulwersowała, bo nie miałam w pobliżu budki z kebabami ) ale ważne że wszystko u niej dobrze
Kebab i czereśnie to znaczy, że czuje się dobrze

Cytat:
a ja po wizycie, CRP bardzo wysokie i Pani doktor boi się że maluszek się pochoruje od tego, więc musiała zlecić kolejny antybiotyk. Stan zaplany prawdopodobnie dalej w nerkach bo mocz równie zły. Szyjka za to ok. I że nogi puchną to to co radziłyście, bo powiedziała że to od ciepła a nie od zatrucia czy coś.
Lepiej antybiotyk niż by na maluszka miało źle wpłynąć, ale się załatwiłaś z tym pęcherzem bidulko Trzymam kciuki żeby szybko przeszło

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
i jak tu nie kochać zmywarki Ja pokochałam od pierwszego wejrzenia! No dobra, zmywania Po imprezie wszystko chowam, włączam i w ciągu godziny wszystko gotowe I też nie znoszę jak naczynia leżą w zlewie

Trzymam kciuki za jutro!

A zmywarka to faktycznie musi być dobry wynalazek

Cytat:
Napisane przez metkaa Pokaż wiadomość
bedziemy

Wybrałam pielęgnację włosów z marką Braun
onyks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-03, 19:11   #700
agi_82
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Nikita... Pokaż wiadomość
Na poczatku sie troche miesza kto jest kto ale jak juz poznasz nasz klanik to potem nie bedziesz mogla zyc bez updatu co slychac w naszym komitecie!!!
mówisz no pewnie tak będzie faktycznie torche się miesza co chwile kukam na Waszą liste żeby zakumac która staraczka która przyszła mama później mama i te które planują na czas przyszły brzuszki powoli juz zapamiętałam może jakiś egzamin z wiedzy żarcik

Marcelka - 09.06.2006
Kornelka - 27.10.2013

Groszek - 22.08.2012 (10 t.c)

agi_82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-03, 19:12   #701
Amani
Zakorzenienie

Cytat:

ale zaraz bedzie u nas burza

Amani!!!!!!!! wrocilas!!!!!!!!
Cytat:
jaki zabieg?

Amani
+ Abby (nie zacytowal mi sie Twoj post )
Kocham Was

-26kg

Amani jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-03, 19:13   #702
onyks
Zakorzenienie

Hej Amani

Malenstfo, ale Wam zazdroszczę

A my byliśmy na 2 godzinnym spacerze i nogi mi odpadną

Stary 2012-07-03, 19:23   #703
agi_82
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez tomalinka Pokaż wiadomość
Onyks no jasne że będziemy trzymac kciuki!
Zresztą nie wiem czy wiecie ale ja obecnie mam 5 par rąk no bo tak trzymam kciuki za:
Blonde, Onyks, Stokrotke, Mrowinke, Natale, Agę, Malenstwo, Emilię, Strippi, Today.. uff
że niby Agę to znaczy że niby mnie??

Marcelka - 09.06.2006
Kornelka - 27.10.2013

Stary 2012-07-03, 19:29   #704
xxKasiax
Wtajemniczenie

Cytat:
Wpierw o Emilce : wychodzi dziś, wymęczyli ją ale na USG wszystko dobrze, KTG również więc może wracać do domku.... i dodała jeszcze jedną informację która mnie zbulwersowała..... że jak wróci to pojedzie na KEBABA i zje tonę czereśni! (zbulwersowała, bo nie miałam w pobliżu budki z kebabami ) ale ważne że wszystko u niej dobrze
To super, ze wszystko w porzadku A niech Emilka jeszcze korzysta z Kebabow i czeresni bo potem to juz bedzie musiala z takich rzeczy zrezygnowac, jak bedzie chciala karmic Dlatego my w niedziele zamowilismy Pizze a w tym tygodniu jeszcze chcemy isc do Chinczyka sie najesc

Cytat:
a ja po wizycie, CRP bardzo wysokie i Pani doktor boi się że maluszek się pochoruje od tego, więc musiała zlecić kolejny antybiotyk. Stan zaplany prawdopodobnie dalej w nerkach bo mocz równie zły. Szyjka za to ok. I że nogi puchną to to co radziłyście, bo powiedziała że to od ciepła a nie od zatrucia czy coś.
Oj Mam nadzieje, ze antybiotyki pomoga Najwazniejsze, zeby Kamilkowi nic nie zaszkodzilo A nie wazyla Kamilka?Ale chyba nie, bo nie pisalas nic Kurcze troche to dziwne, bo wlasnie w tych ostatnich tygodniach jest wazne czy dziecko rosnie, musza przeciez wiedziec, czy lozysko dostarcza jeszcze wszystkiego co mu potrzeba, czy sie juz starzeje To co oni robia za badania jak idziesz na wizyte??? Jak bylismy na tym planowaniu porodu, to lekarz robil mi dokladne badania i tez zmierzyl obwod glowki, brzuszka itd. Sprawdzil tez wody plodowe i lozysko i przeplyw krwi w pepowinie

Cytat:
Ja już w domku. Poszłam na łatwiznę i na obiad były pierogi z paczki - ale z truskawkami, więc bardzo dobre
Wlasnie dzisiaj bylam na truskawkach Mam zamiar zrobic ciasto truskawkowe z galaretka Macie jakis pyszny przepis ?
Stary 2012-07-03, 19:31   #705
agi_82
Wtajemniczenie

aaby
ja mam dokładnei te talerze o które pytasz
mi bynajmniej nic się nie dzieje wkładam do zmywarki, mikrofali i są całe używam od roku jak coś

Marcelka - 09.06.2006
Kornelka - 27.10.2013

Stary 2012-07-03, 19:39   #706
tomalinka
Wtajemniczenie

Cytat:
Czesc.................

roztopilam sie...........

jak wroce ze stanu cieklego do stalego to poczytam co tam naskrobalyscie........... .a tymczesem spadam na mrozona kawe
Mrożona kawa jest pyszna ale dzis... wygrało schłodzone białe winko

Cytat:
Ja też dzisiaj zjadłam pierogi ale z miesem! Pyszne Ale jutro już będzie zdrowo bo pierś z indyka z sałatką

Niestety musiałam ratować się drugą tabletką, tak okres daje mi się we znaki - ale teraz jest cudnie! Pomnik temu, kto wymyślił Solpadeinę
Też uwielbiam ten stan jak już ból przechodzi

Pocieszę Cię, że mi dziś też łydki pękają! Nie dość, że upał, to jeszcze siedząca praca... Zdecydowanie mi to połączenie nie służy Dlatego boję się ciąży, bo puchnięcie odziedziczyłam po mamie i skoro puchnę przy upałach, to co dopiero będzie w ciąży
Ja nie wiem czy mnie puchną łydki ale mam je ogrooomne po prostu. Nieproporcjonalne do reszty ciała. Kiedyś nawet gin jak zobaczyła moje łydki to dała mi na opuchnięcia lek ale w sumie niewiele pomógl więc to chyba jednak nie to...
Cytat:
Napisane przez agi_82 Pokaż wiadomość
że niby Agę to znaczy że niby mnie??
No tak! W końcu jesteś naszą nową staraczką Mam nadzieję, że szybko nam się wszystkim uda
tomalinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-03, 19:42   #707
onyks
Zakorzenienie

A dzisiaj spotkaliśmy znajomych z miesięcznym synkiem, ale słodka kruszyna
Mieli x-landera i powiem Wam, że jak się przymierzyłam to nie umiałam nim manewrować 1 ręką, jakiś ciężki był, czyli moim faworytem wózkowym jest Joolz Day, którym jechało mi się leciutko

---------- Dopisano o 19:42 ---------- Poprzedni post napisano o 19:39 ----------

Cytat:
Mrożona kawa jest pyszna ale dzis... wygrało schłodzone białe winko
Białe winko Musiałaś?

Stary 2012-07-03, 19:44   #708
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Zaaabcia, widziałam foty na fb! Jejku, jaki Dominik jest cudny! W dodatku wygląda, jakby miał już co najmniej 2 m-ce Takie bystre spojrzenie - zakochać się można! I Kochana co prawda nie widziałam Cię przed ciążą, ale jestem skłonna stwierdzić, że wyglądasz teraz duuużo lepiej - promieniejesz, jesteś wypoczęta, ślicznie wyglądasz!
I zapomniałam wcześniej pisać - ogromne gratulacje za spadek kg Zdecydowanie ten spadek widać na twarzy
Jejku kochana dziekuje za mile slowa , nawet nie wiesz jak mi sie micha ucieszyla jak przeczytalam Twoj komentarz Kazdy wlasnie mowi ze Dominik wyglada na wiecej niz ma a to dopiero 3 tydzien dzisiaj mu mija Powiem Ci ze czuje sie zdecydowanie lepiej niz przed ciaza

Cytat:
Żabcia,

o 08:50 ---------- Poprzedni post napisano o 08:48 ----------

U Emilki był już obchód, czeka ją jeszcze USG, a jeśli będzie wszystko dobrze to wraca do domku Trochę krwawi ale to pewnie po badaniu.

super ze Emilka wraca do domu

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość
Dzień dobry
Powiem wam tak, zrobiłam dzisiaj ten test od niechcenia i patrzałam jak to wszystko na nim tak idzie do przodu i patrze a tam jakiś cień w polu gdzie kreska ciążowa, mówię tz, że nie wierze, z czasem test zaczął nabierać białych kolorów i kreska też zbladła i w tej chwili tylko ja ją widzę pod światło (i to już tez mam wątpliwości). Musze mieć pewność zanim odłożę dupka więc pojechałam szybko na betę. Wynik będzie jutro po 11 więc dopiero jutro wieczorem się dowiem, bo tz odbierze go dopiero po południu. Teraz mam wątpliwości czy dobrze zrobiłam jadąc, może to po prostu jakieś przebarwienie na teście było.

dziewczynki prosze was nie gratulujcie mi, bo to na prawdę wątpliwa sprawa. Kciuki oczywiście możecie trzymać Ale mi sie wydaje, ze ja w ciąży nie jestem i tego sie trzymam, wole się rozczarować mile jakby co
Trzymam bardzo mocno kciuki!!!!

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość

U nas nic nowego. Staram się całe dnie spędzać z małą na dworze, bo co mam sie w takie upały kisić w bloku. Teraz też się ogarnęłam i niedługo wychodzimy i pewnie wrócimy dopiero wieczorem jak i mąz będzie w domu. Teraz mąż ma sesję i mega cięzkie egzaminy, więc non stop sie mała zajmuję bo on każdą wolną chwilę poświęca na naukę. Ale jeszcze 2 tygodnie.
A u Was nie za cieplo zeby tak z maluszkiem caly dzien na zewnatrz byc? U nas mega upaly i dopiero po 17stej wychodzimy Bo jest taka duchota ze nie ma czym oddychac

Czesc laseczki

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-03, 19:44   #709
tomalinka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez onyks Pokaż wiadomość
Białe winko Musiałaś?
Przepraszam ale wiesz.. musiałam
Stary 2012-07-03, 19:45   #710
xxKasiax
Wtajemniczenie

a ja bym sie chetnie napila mrozonej kawy Chyba sobie zrobie, takiego mi smaka robicie
Stary 2012-07-03, 19:50   #711
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xxKasiax Pokaż wiadomość
Wlasnie dzisiaj bylam na truskawkach Mam zamiar zrobic ciasto truskawkowe z galaretka Macie jakis pyszny przepis ?
biszkopt z pianka i galeratka z truskawkami

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
A u Was nie za cieplo zeby tak z maluszkiem caly dzien na zewnatrz byc? U nas mega upaly i dopiero po 17stej wychodzimy Bo jest taka duchota ze nie ma czym oddychac

Czesc laseczki
ale w cieniu to chyba jest przyjemnie

Nie wyrabiam...przez cale popoludnie byly 2 kupy w majty(swoja droga nigdy tak nie robi czesto)i 3 razy siku...oczywiscie mokre majty mu nie przeszkadzaja
Zaraz robie kolacje, kapiemy Sebe i bedzie wolny wieczor
Stary 2012-07-03, 19:54   #712
onyks
Zakorzenienie

Cytat:
Czesc laseczki
Hej

Cytat:
Przepraszam ale wiesz.. musiałam

Stary 2012-07-03, 20:01   #713
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:

a to Magda u rodzicow siedzi? Myslalam ze po parku spaceruje calymi dniami

U nas na tarasie caly czas slonce wiec nie ma jak wyjsc

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-03, 20:06   #714
tomalinka
Wtajemniczenie

Cytat:
Obecnie przyjemnie jest tylko jak mocno pada. Jest tak ciepło i duszno przynajmniej na śląsku..
Stary 2012-07-03, 20:08   #715
agi_82
Wtajemniczenie

tomalinko
uda się uda widac to po wcześniejszych staraczkach
tylko troszkę cierpliwości i dużo starania
ten mój urlop będzie się ciągnał niemiłosiernie bo zamierzam zrobic teścik jak wróce przed chyba jeszcze nic nie wykaże, a nie chce robic żeby się nie rozczarowac

Marcelka - 09.06.2006
Kornelka - 27.10.2013

Stary 2012-07-03, 20:13   #716
tomalinka
Wtajemniczenie

Aga a gdzie to się będziesz byczyc?
Stary 2012-07-03, 20:16   #717
agi_82
Wtajemniczenie

Cytat:
Aga a gdzie to się będziesz byczyc?
nad naszym pięknym morzem uwielbiam oby tylko pogoda dopisała bo jakoś ostatnio zawsze ma pecha i pierwsze co kupujemy to parasole

Marcelka - 09.06.2006
Kornelka - 27.10.2013

Stary 2012-07-03, 20:17   #718
Emilia211
Zakorzenienie

GG do Emilia211 Send a message via Skype™ to Emilia211

wITAJCIE kOCHANE;*
jutro Was nadrobię
dziękuję za kciuki
jestem zmęczona strasznie

Emilia211 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-03, 20:25   #719
tomalinka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez agi_82 Pokaż wiadomość
nad naszym pięknym morzem uwielbiam oby tylko pogoda dopisała bo jakoś ostatnio zawsze ma pecha i pierwsze co kupujemy to parasole
Tez lubie nasze morze no to juz teraz zycze przyjemnego wypoczynku i duzo sl0neczka
Cytat:
Napisane przez Emilia211 Pokaż wiadomość
wITAJCIE kOCHANE;*
jutro Was nadrobię
dziękuję za kciuki
jestem zmęczona strasznie
czeeesc:cmo k:
Stary 2012-07-03, 20:32   #720
stokrotka24
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Malensstfo Pokaż wiadomość
Joł!

Przeleciałam was od razu się przynaję

My po prysznicu i obiadku, który był bardzo dobry...byliśmy dzisiaj na Gubałówce, zeszliśmy sobie z niej na pieszo i byliśmy zgrzani

Teraz odpoczywamy, niedługo pójdziemy na dworek z piwkiem i posiedzimy pod parasolami!
Jutro atakujemy Dolinę Kościeliska

stokrotko nie spadła poniżej dolnej linii, ja wiem co piszę

Za wszystkie wizyty dziewczyn trzymam kciuki!!
ale wam zazdroszczę, i te widoki śliczny pokoik macie (ale jak to 2 osobne łózka), ja też chcę do zakopanego

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
cześć

niestety leki są drogie

Cytat:

Trzymam bardzo mocno kciuki!!!!
dzięki co porabiacie dzisiaj z Diminikiem?

Cytat:
Napisane przez onyks Pokaż wiadomość
Nieraz tak mam, ale zdarza się że leń bierze górę
Natomiast tak mam zawsze z naczyniami, muszę pomyć od razu.... bo myślę że one tam w zlewie leżą i zasychają takie brudne, no i po imprezie to samo, mogę padać na twarz, ale naczynia muszę pomyć Takie zboczenie naczyniowe mam

---------- Dopisano o 13:57 ---------- Poprzedni post napisano o 13:54 ----------

Właśnie sobie uświadomiłam, że mam jutro wizytę
Będziecie trzymać kciuki?
trzymam kciuki za wizytę co do naczyń to pewnie mój tz by cię uwielbiał, bo ja jestem przeciwieństwem i nienawidzę myć garów, u mnie mogą leżakować w zlewie, jakoś mi to nie przeszkadza

Cytat:
Onyks no jasne że będziemy trzymac kciuki!
Zresztą nie wiem czy wiecie ale ja obecnie mam 5 par rąk no bo tak trzymam kciuki za:
Blonde, Onyks, Stokrotke, Mrowinke, Natale, Agę, Malenstwo, Emilię, Strippi, Today.. uff
dziękuję kochana, ja za ciebie też mocno trzymam kciuki

Cytat:

Stokrotka, och "mdleje: wyobraziłam sobie jak waliło seks nie mógł być nie udany skoro tak waliło w środku
.

jak przeczytałam to w pracy (podglądam was) to myślałam, że isę uduszę ze śmiechu, koleżanki się na mnie patrzyły jak na głupią w ramach sprostowania "waliło w środku" czytaj pioruny waliły na dworze w trakcie naszego stosunku: hahaha:
Cytat:
Emilko super, że wszystko z dzidzią dobrze, i że wychodzicie

Cytat:
Napisane przez Amani Pokaż wiadomość

Stokrotka - trzymam kciuki za becie
my za tobą też się stęskniłyśmy dzięki za kciuki

ale mi się nic nie chce, zupę gotuję i trzeba zaraz coś do niej nawrzucać, dobrze, że to pomidorowa to mało roboty jest

"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie"

Łukaszek
stokrotka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości