|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3451 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Starania, problemy i pierwsze objawy ciąży- porozmawiajmy!:)
Dzień dobry kobietki
Dzieje się coś dziwnego... jestem PONOĆ w 3 dniu @ i krwawienie zamiast się zmniejszać to praktycznie go nie ma nie bardzo wiem o co chodziCo o tym myślicie?o co chodzi? Pomóżcie bo zwariuję ![]() ![]() Buziaki
|
|
|
|
#3452 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3453 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
także za kilka dni/ tygodni będę wyczekiwać owulacji ))tym razem się uda ))a ja dziś do pracy na 14, więc do teraz w łóżku gniłam )za oknem słoneczno i ładnie. no i wczoraj z tż ustaliliśmy plany wakacyjne i ustaliliśmy, że we wrześniu pojedziemy na romantyczny urlop do paryża ![]() także już przeżywam |
|
|
|
|
#3454 |
|
Zadomowienie
|
Paryż, ale super. Ja wczoraj zarezerwowałam urlop w Zakopanym. Jedziemy 19 sierpnia na 10 dni. Już się nie mogę doczekać. I tak sobie myślę, że jeśli w tym cyklu nam się nie uda to akurat wtedy wypadną płodne dni w 3sc i może wtedy na urlopie nam się uda zafasolkować.
|
|
|
|
#3455 |
|
Zakorzenienie
|
derda no ja właśnie sobie myślę, że jak do września nam się nie uda, to może w paryżu, na całkowitym luzie, w wakacyjnym upojeniu cos wyjdzie.
choć mam cichą nadzieję, że już na zdjęciach z wakacji będzie na troje
|
|
|
|
#3456 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ktoś w końcu musi przełamać ten wątek i rozpocząć szczęśliwą serię
|
|
|
|
|
#3457 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Pięknie tam jest... tylko od Nas trochę daleko bo ponad 600 km...Cześć dziewuszki Ja dopiero wstałam... spałabym dłużej ale jednym okiem spojrzałam na zegar.. patrze 10...to chyba czas pomału wstawać... patrze drugi raz już obiema oczami a tu 11!... więc szybko wyrwałam z łóżka.. mam tyle do zrobienia, muszę się szybko wykąpać bo kuzynka ma wpaść..., miałam jechać sobie dziś po buty bo w piątek idę na panieńskie ![]() Jeszcze równy tydzień i rozpoczynam urlop W sobotę się okażę czy nad morze pojadę z @ czy bez... więc jak przyjdzie ta małpa to wkurzę się podwójnie!!!!![]() Dziś mam wolne a na niebie mleko więc nici z opalania... ale ciepło dość jet 23 stopnie...,a znając życie jutro jak pójde do pracy to będzie upał i żar tropików... wrrr..
Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała.. Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło.. W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny, bo tą kruszyną jesteś Ty... 17.05.2014- Nasz Dzień |
|||
|
|
|
#3458 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3459 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Plamienie implantacyjne to takie lekko brązowo rózowe plamienie z maleńkimi nitkami krwi-nie przeoczysz bo napewno pomyślisz że pierwszy raz takie coś widzisz. Ja wtedy pomyślałam że to moze przez tabletki anty ktore odstawiłam ![]() A okres dostałam, normalne krwawienie tylko zamiast sie rozkrecic po 3 dniach sie skonczyło a byłam już wtedy w ciazy o ktorej oczywiscie nie wiedziałamJa do zakopanego mam 100 km i wcale mi sie nie chce tam jechać ![]() Mnie od dwoch dni bolą jajniki straszne, a jak kaszle to masakra... Pewnie ta owulka jednak.. beda jaja jak wpadlam
"...Widze Ciebie w głowie, nosze Ciebie w sobie..." Edytowane przez Luna0 Czas edycji: 2012-07-04 o 11:34 |
|
|
|
|
#3460 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
To może być wypad na jeden dzień bez noclegu, nie muszę jechać na urlop. Bez sensu jak ma się tak blisko.Może wpadłaś, może nie. Szanse masz 50/50. Jak wpadłaś to dobrze, jak nie to też dobrze, bo do tego Londynu pojedziesz jeszcze spokojnie.
|
|
|
|
|
#3461 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
My przeważnie Karpacz/Szklarska Poręba a w tym roku akurat Zakopane z znajomymi... kupe lat tam nie byłam ostatni raz to w gimnazjum chyba jeszcze na kolonii wiec fajnie było tam powrocić jeszcze raz![]() Cytat:
Mnie wczoraj bolał jajnik...i to też dość mocno,a owulkę miałam już raczej wiec nie wiem skąd i na co ten ból
Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała.. Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło.. W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny, bo tą kruszyną jesteś Ty... 17.05.2014- Nasz Dzień |
||
|
|
|
#3462 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mnie jajniki w poprzednim cyklu bolały przez całą fazę lutealną. Nie wiem czemu. Tak sobie myślę, że to może jakaś torbiel była... |
|
|
|
|
#3463 |
|
Rozeznanie
|
Ja właśnie wchodzę w dni płodne, na co wskazuje mój przeźroczysty, ciągnący się i obfity śluz. Przytulanki praktykujemy już od soboty "na wszelki wielki"
Niestety dziś Tż do Łodzi wyjechał i wróci dopiero w piątek. Czeka go więc pracowity piątek A ja zalegam z książką w ręku. Słońca brak, ale mimo wszystko duszno, parno, czyli nie do wytrzymania. ..
|
#3464 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo u mnie jeszcze nie ma jajowego. Albo będę miała później owulkę w tym cyklu albo wcale chociaż ... 11 dc to jeszcze wcześnie
|
|
#3465 |
|
Zakorzenienie
|
ja dzisiaj testowałam rano, bo myślałam sobie, że może prezent na urodziny sobie zrobię i wyszła 1 krecha
i brzuch mnie jak na @ boli i do tego ból głowy ehh więc pewnie się nie udało. Czekam na @ ...
|
|
|
|
#3466 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No i wszystkiego najlepszego urodzinowo!!! Oby Twoje marzenia spełniły się jak najszybciej |
|
|
|
|
#3467 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziękuję za życzenia
|
|
|
|
|
#3468 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Edytowane przez dedra Czas edycji: 2012-07-04 o 15:10 |
|
|
|
|
#3469 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny. Mam pewien problem, rzadko zdarza mi się żeby spóźniał się okres. 2 tygodnie temu jakoś byłam z chłopakiem w Karpaczu kochaliśmy się w prezerwatywie, ale wcześniej zauważyliśmy że dwie były pękniete i ogólnie były bardzo ciasne prawie nie mógł jej założyć, wiem może to zabrzmieć śmiesznie. Spóźnia mi się okres 5 dzień. I teraz nieiwem czy ta może też pękła. Nic mnie nie boli tak jak zawsze na okres. Proszę powiedzcie mi czy może być szansa że zaszłam w ciąże.???Bardzo się martwie, proszę o odpowiedź. Dodam że to był dzień płodny
Edytowane przez mazia1551 Czas edycji: 2012-07-04 o 18:14 |
|
|
|
#3470 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() trafilas pod bardzo zly adres. wogole nie wiem co sie dzieje na tym swiecie,co to ostatnio jest,ze coraz wiecej dziewczyn ma odwage na naszym watku pytac o taka rzecz? gdzie jest rozum i wyczucie sytuacji? ale tak to chyba jest- jak sie robi cos bez glowy,to i sie mysli bez niej. moze i ostro sie wypowiadam,ale uwazam ze trzeba miec troche taktu i choc troche pomyslec,gdzie i co sie pisze. |
|
|
|
|
#3471 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() hej ![]() wiecie co... mam dziwne przeczucie chyba, ze to nadzieja juz mnie tak opanowala w ogole owulke mialam tydzien temu, a dzis wczoraj znow mialam sluz jak na owu... ja teraz ogolnie w gorach mieszkam i mam cudowny widok z okna: na gory i jeizoro w Pl z racji tego, ze z zachpomu jestem mam kawal drogi do zakopca, za to nad morze bliziutko alee chyba jednak wole wode tutaj mam zbyt kaprysna pogode, wiec nie pasuje mi to |
|
|
|
|
#3472 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja też mam piekny widok bo moje miasto jest w nizinie i jakoś tak ułożony blok że wszystko u mnie w pokoju widać, kiedyś wam pokaże w klubie
|
|||
|
|
|
#3473 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() swoja droga zawsze bawia mnie posty dziewczyn typu :czy jestem w ciazy.. pisane w internecie... to az wstyd jak dla mnie i takie mega dziecinne |
|
|
|
|
#3474 |
|
Zakorzenienie
|
ja sie chociaz pochwale starym widokiem z okna
|
|
|
|
#3475 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:15 ---------- Poprzedni post napisano o 19:14 ---------- piękne widoki
||
|
|
|
#3476 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3477 |
|
Zakorzenienie
|
santom ale pięknie tam masz
aż szkoda iść spać! )ja znów późno wróciłam z pracy i się lenie teraz przed komputerem |
|
|
|
#3478 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem i uciekam
![]() wooooow
|
|
|
|
#3479 |
|
Zadomowienie
|
nie mam nawet czasu się po głowie podrapac, więc nie nadrobię...
torbiel się zmniejszyła, @ nadal bardzo obfita (dzis6 dc), lecą ze mnie wielkie skrzepy a gin stwierdziła, że po # i do tego po duphastonie tak jest. Jak będzie tak jeszcze ze dwa cykle to czeka mnie histeroskopia... Do kontroli mam przyjść po 6 mcach... no i się starać. Taki jest plan. Nie mogę się niczym wspomagać, bo nie wiadomo ile tych jajek mi jeszcze zostało ( teraz mam amh 0,42 a za pół roku mogę miec 0,2), więc mogę liczyć na naturę...Dowiedziałam się jeszcze, że powstawanie torbieli jest rownież jedną z oznak wygasania czynności jajników przy niskim AMH. Dmoc mam nadz, że u Ciebie wsio ok! Kochane dziś lecę do Egiptu, więc nie będzie mnie przez 2 tyg. Postaram się zajrzeć ale nie wiem czy dam radę. Trzymam za wszystkie kciukasy! buziaki
|
#3480 |
|
Zakorzenienie
|
Hej witam się i ja no dziś noc była chłodniejsza to się miło spało i przytulało
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:40.

nie bardzo wiem o co chodzi

chociaż ... 11 dc to jeszcze wcześnie