|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1201 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: kiecki maxi, kiecki mini, odchudzanie do bikini!
Cytat:
|
|
#1202 | |||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cieszę się, że się podobają. I dziękuję Szukałam czegoś letniego właśnie, bo 3/4 mojej szafy jest szaaaaaaaraCytat:
Nie zazdroszczę... ale zgadzam się z Psyholem. Wskakuj w coś lekkiego i miej gdzieś to co myślą inni. TOBIE ma być dobrze! Cytat:
Cytat:
Cytat:
dawno nie zebrałam tylu komplementów ) Jesteście boskie!Co do lumpów - ja albo nie umiem szukać, albo w tym moim dużym mieście po prostu wszystko już jest przebrane... Cytat:
2. Zaaaaaaaraz poleci link ![]() 3. Ale bosko! Musisz koniecznie mi podpowiedzieć co zobaczyć w Budapeszcie, będę tam ok. 27 lipca ![]() Gdzie jest Agnes??? Wracaj już z tych wakacji, bo zrobiłam dzisiaj HIIT 15 i to jest jakiś mega czaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaad . Myślałam że się obalę. Do tego jeszcze MEL B Buns - przysięgamm gdyby nie to, że ćwiczenia są całkiem fajne, to bym ją zastrzeliła. Strasznie mnie irytuje ![]() Która polecała ten peeling ZIAJA PRO REBUILD? Koooooooocham Cię, jest boski!!
|
|
|
#1203 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Szara szafa to zło! Ja właśnie zauważyłam, że większość moich koszulek jest czarna albo biała, a w jednym i drugim kolorze wyglądam źle, szczególnie czarnym . Stąd postanowienie - kupować rozsądnie!
|
|
#1204 |
|
Zakorzenienie
|
Karolcia, Ty już masz kredyt?! yaa. w sumie w dzisiejszych czasach, chcąc nie chąc, kredyt to taki "must have"
Podziwiam Cię, mnie przeraża wizja posiadania go ;/ niestety bez kredytu, stać mnie tylko i wyłącznie na ubrania i kosmetyki, więc dlaczego miałabym ich sobie odmawiać ![]() a, no i słodycze za drobniaki w portmonetce czuję się taaaaaaaka grubachna
|
#1205 |
|
Zakorzenienie
|
Elo elo 3 2 0!
nie ogarniam wszystkiego co napisałyście, ale ak jak Sandej- od wczoraj mam wakacje! ale też uwielbiam PLL i Spencer Mam dzisiaj jechać do Wawy na 3 dni trochę się pobawić, ale przyjaciółka z którą jadę nie napisała żadnych szczegółów, nie lubięęę tak ![]() w ogóle co za emot: ![]() |
|
|
|
#1206 |
|
Zakorzenienie
|
Joł
Winyl, pewnie, że mam dobre serdunio, ale Ty jesteś jeszcze większym słodziaczkiem! ![]() Sandejjjjjjjjjjjjjjjj, wreszcie! OMG, ale Ci facet zrobił niespodziankę (i poniekąd trochę zazdroszczę żeby nie było )BŚ, ![]() Bańka, nie jesteś tłuściochem... Prędzej bym nazwała Cię szkieletorem albo patyczakiem Tak wyglądają patyczaki: ![]() Urocze Karola, u mnie też dzisiaj była burza, ale na szczęście nie taka jak ostatnio W sumie do końca tygodnia zapowiadają u mnie w nocy burze. ![]() Teraz jakaś szybka kawka i może poćwiczę Wczoraj w ramach diety zjadłam u przyjaciółki tosty i wypiłyśmy po dużym piwie ![]() Do 9.07 nie włażę na wagę, nie
|
|
#1207 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ostatnio spadku nie było, no bo była nauka, niezdrowe rzeczy, a teraz morze alko Czemu akurat do 9?
|
|
|
|
|
#1208 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jesteś moim mieszczem! Ja też stresa sesyjnego przeważnie zajadałam... ![]() Bo ważę się co tydzień w poniedziałki, a następny wypada 9 ![]() ---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 10:26 ---------- Uważacie, że do koronkowych szortów pasują tylko gładkie bluzki???
|
|
|
#1209 |
|
Zakorzenienie
|
Psyhe, jeśli koszulka jest dobrze dobrana to pasuje każda. Mnie się podoba połączenie tych szortów z jeasnową koszulą!
PRZYSZŁA MOJA PŁYTA!! EWKA, NADCHODZĘ!
|
#1210 |
|
Zakorzenienie
|
Loriette, właśnie musiałam zrezygnować na rzecz granatowej koszulki i granatowych koturn, o których sobie właśnie przypomniałam!
Zaniedbujesz nas, widzę to
|
|
#1211 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aj od razu zaniedbuję. Czytam na bieżąco, jestem tutaj codziennie, wiem co się u każdej z Was dzieje, ale nie umiem się wbić Chodzę zdenerwowana, jestem nadwrażliwa na wszystko i wolę nie przenosić złej aury! Ale pochwalę się, że dzisiaj zjadłam pierwszą owsiankę w życiu i jestem zachwycona!
|
|
#1212 |
|
Zakorzenienie
|
Czemu chodzisz zła?
![]() Widzę ładnie Ci idzie powtórka z niemca
and this is crazy! But here's my indeks so trójka maybe. Edytowane przez psyhe666 Czas edycji: 2012-07-04 o 15:22 |
|
|
|
#1213 |
|
Zakorzenienie
|
Stresuje się rekrutacją. Za 7 dni mam wyniki na jednej z uczelni, a za 13 na drugiej - dla mnie ważniejszej. I jestem w liściu. Siedzę i czekam.
Do tego moja ósemka uznała, że dwa lata temu wyszła za mało i wyżyna się dalej - mam rozwalone dziąsło. I co drugą noc dostaję silnego skurczu w łydce, ale koniec użalania - nie mam na to czasu! Oj tak.. uznałam, że niemiecki powtórzę od 0, bo nauczycielka nie była zbyt kompetentną osobą. Oprócz gramatyki, którą w większości umiem, potrzebuję większego zasobu słownictwa. Edit: Ewka mnie wykończyła
BLOG KULINARNY Z NACISKIEM NA WYPIEKI Piekarnik Laury ![]() Zapraszam do miejsca, gdzie objawia się prawdziwa miłość do kuchni. Edytowane przez Loriette Czas edycji: 2012-07-04 o 18:40 |
|
|
|
#1214 | ||
|
Zakorzenienie
|
Smakowe ruskie slimy
a Ty?Cytat:
Ha, a nie mówiłam! :PBoska maxi-długa, w poziome pasy,a wyglądasz w niej tak drobno, leciutko, zwiewnie Cytat:
![]() Z kim wybywasz ![]() Psyche, może niekoniecznie gładkie, ale jednolite Wczoraj załapała mnie burza,ale po samą klatką. Za to dzisiaj byłam już w mieście, padał taki grad, że wjechałam na chodnik pod biedronkę bo myślałam, że zaraz mi dach rozwali a potem na jednej z głównych ulic samochody stanęły w wodzie, więc wrąbałam się na przystanek, chodnik, przejście dla pieszych i tak ominęłam bajoro, które pewnie pochłonęłoby mnie do połowy A grad jak kluski, jak u Laury ![]() Idę wrzucać foty do albumu |
||
|
|
|
#1215 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://shop.bestseller.com/vero-moda...KE&forceScope=zerknelam na ta Mel B, fajny ma program, moze wprowadze w zycie bo widze ze jest na youtubie! Cytat:
clubbing w stolicy to musi byc cos zazdroszcze ze wakacje macie przed soba Cytat:
ja cudzesy ![]() ---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ---------- Cytat:
|
|
#1216 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba pokochałam Warszawę, więc zazdroszczę! dziewczyny, a co myślicie o mieszkaniu w stolicy, byłybyście zdolne do zmiany miejsca zamieszkania, właśnie z korzyścią dla Warszawy? Migracje wśród studentów sa popularne, jednak nie znam wielu ludzi, którzy decydują się na wawę. a jeśli już - rzeczywiście udaje im się coś osiągnąć. Cytat:
a wiesz, że kiedyś, jak zaieściłaś na wątku podobną wiadomość, tyle ze wtedy jarałaś się tym : ![]() to zaczęłam obczajać emoty i jako kontrę, właśnie miałam wkleić : ![]() nie pamiętam czemu tego nie zrobiłam, ale wiedziałam, ze kiedyś Ci się z tego zwierzę ;D (apropo słowa zwierzę obczajcie jakie ono jest funkcjonalne Cytat:
;D (2 razy użyłam tego słowa, dwa razy w innym kontekście i innym znaczeniu ja chce być Twoją przyjaciółką i jesc z Toba tosty z Monia chlac lechy, ze Śmietaną jeść jak jaskiniowiec, Z Ewelką... palić slimy i pić ofc A z Sandej tą zapieknakę z ziemniaków i kiełbachy ;D a z czym ja Wam się kojarzę jedzeniowo, pewnie z pasztetem ........
|
|
#1217 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
eee ja nie lubię gładkich bluzek :P a jaka niegładka, opisz ![]() Cytat:
Cytat:
ojjjjj ojjjjj ![]() Cytat:
super foty. jestes sexi flexi Cytat:
|
|
#1218 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 01:14 ---------- Poprzedni post napisano o 01:12 ---------- Cytat:
Zaczęłam używać prawie-samoopalacza do nóg, może w najbliższej przyszłości jak będzie +50 stopni zdecyduję się wyjść z domu w krótkich spodniach ... Jeden wielki krok dla Winyla
|
|
#1219 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. mam kilka gładkich i bardzo je lubię, ale są to zwariowane bluzki z dziwnymi rękawami, w sensie mają jakieś bufki itp; w stosunku do bioder, jestem wąska w ramionach , dlatego takie fasony odpowiadają mi najbardziej, bo dzięki nim jestem bardziej proporcjonalna Także w sumie nie powinnam pisać, że ich nie lubię, ale jeśli taka była moja pierwsza reakcja, to coś w tym musi być ![]() 3. czym dokładnie jest "prawie-samoopalacz"? po kilku dniach weszłam na wagę, znów pojawiło się na niej 58,5 ; nie ma juz szóstki z przodu, więc hura! ale nadal organizm dziwnie się zachowuje
|
|
#1220 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja kupiłam w Pepco jakiś czas temu szorty za 20zł., ledwo wcisnęłam na tyłek,ale pomyślałam,że kiedyś schudnę i będą jak znalazł ![]() Cytat:
![]() A moja koleżanka z roku wyjechała do stolicy za pracą i robi w jakiejś aptece za 1200zł., musi za to wynająć pokój, utrzymać się, ciężko. Z pasztetm i reedsami Cytat:
Dziewice? Kiedy ja byłam dziewicą ![]() Pełna? Jesteś podła Ale wiesz co, może i masz trochę racji ... Pamiętam, że nawet jak ważyłam 56kg., w biodrach nie miałam nawet 90cm., w udzie 48cm.,kości miednicy sterczały mi tak,że nie mogłam spac na brzuchu to i tak spodnie musiałam nosić 38 Sandej pamięta moje zdjęcia z tamtych lepszych czasów (
Edytowane przez moooniaaaa Czas edycji: 2012-07-05 o 08:45 |
|||
|
|
|
#1221 |
|
Zakorzenienie
|
Joł
Ale ja mam taką cienką koturnę, a nie na grubość podeszwy Z taką grubą to mam tylko te różowe co Wam się kiedyś chwaliłam, ale one są dość niskie Gorąco ![]() Wiecie co?
|
|
#1222 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Prawie-samoopalacz to taki balsam, który "opala" stopniowo, ale za cholrę nie mogę sobie przypomnieć jak to się nazywa, a jestem zbyt leniwa żeby sprawdzić . Ale jeszcze tylko jakieś 10h i myślę, że skończę! ![]() ---------- Dopisano o 13:40 ---------- Poprzedni post napisano o 13:37 ---------- Cytat:
. Teraz poluję na jakieś superfajne i superwysokie koturny TURBOgorąco! Faceci nigdy nie doceniają rzeczy, które się podobają większości dziewczyn . Firanka to klasyk, ale że ceratka to bym nie wymyśliła
|
|
#1223 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
?masakra ale goraco godzine bylam na miescie i mam dosc! ale kupilam same dobre rzeczy, wode, owoce, warzywa..a szorty zostawie, moze jutro ubiore
|
|
#1224 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Faceci chyba wolą klasyczne ciuchy z jakimś wyróżniającym się dodatkiem/akcentem. Chyba,że przynależą do jakiejś grupy :PCytat:
Moje najwyższe koturny mają chyba 10 albo 12cm. i są nawygodniejszymi butami na lato jakie mam Kupiłam w ccc płaskie sandałki do pracy i nie dam rady łazić w nich. Bolą mnie od spodu stopy, pod małymi palcami robią mi się jakieś bolesne odciski. W dodatku pewnie nogi mi puchną od tego gorąca bo po kilku godz. wszystkie paski mnie uwierają. Masakra jakaś Aktualnie stoję przed kompem na bosaka i w szortach, bo i tak nikt nie widzi |
||
|
|
|
#1225 |
|
Zakorzenienie
|
ale czad http://www.youtube.com/watch?v=_xrXE...feature=relmfu
|
#1226 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Chudziny
Bania poprawiłam się i kupiłam dzisiaj w Biedronce płatki owsiane, ale chyba będę je jadła z zimnym mlekiem. Mogę?! Ewelka i jak wrażenia? Bo ja po dwóch dniach Chodakowskiej mam lekko spuchnięte mięśnie, jak siadam to uda są strasznie twarde i lekko obolałe.. Dziś: - Granola z suszonym bananem i mlekiem 2% - Rosół z grysikiem; młode ziemniaki, mizeria i kawałek kurczaka - Wodny lód solo + 2h spaceru w tym skwarze + kolejny "Skalpel" Chodakowskiej za mną. Nawet mam zdjęcie mokrej koszulki, haha!
|
#1227 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja jakos ciagle mam apetyt. jutro bede miec zakwasy to napisze ale nigdy nie czułam tak mocno nog, z reszta czytalam ze ta Mel B ma swietne programy na uda i posladki
|
|
#1228 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ok Cytat:
Cytat:
firanki to norma + mój jak widzi białą koronkę, to mówi że dziewica + reaguje podobnie jak tZ Moni, jak to opisała kilka postów wyzej :PCytat:
![]() 2. ja tak samo ;/ efektownie wyglada sie tylko w wyzszych ;p lubie chodzic w balerikach, ale tylko jak mam dlugie spodnie ;p Cytat:
; z syntetycznym czyms w srodku, nogi mi odpadaja ;/a które kupilas? z tego roku? powiem Ci, ze jak bylam polowac na te Twoje platformy (tzn. lowic okazje i moment w ktorym zostana przecenione na 39 zł mi sie podobaly takie jakby bandazowe, czarne, z zakryta pieta, dosc zabudowane, przez co mialam wrazenie, ze wydluzaja mi girke. Cytat:
kupuje platki blyskawiczne, zalewam przegotowana woda, a pozniej jem ja z zimnym mlekiem. z cieplnym bym nie zjadla chyba Cytat:
|
|
#1229 |
|
Zakorzenienie
|
Grrrrrrrrr, ale się wściekłam!
![]() zaraz napiszę w clubie;/
|
|
#1230 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
? Z butami to u mnie jest kompletnie inny problem. Ja mam tak grube nogi, że jak założę cienki obcas to wygląda to komicznie i zamiast wyszczuplać to jeszcze bardziej pogrubia, jak obcas jest niski to mam wrażenie, że jest ten sam efekt. Niecierpię balerinek. Jestem zbyt kulfoniasta żeby je nosić. W ogóle najśmieszniejsze jest to, że jak ja jakieś przymierzam to stwierdzam, że są nijakie, paskudne, obleśne, nie da się w nich wyglądać ok. Ale jak widzę w nich koleżanki to Im pasują i na Nich dobrze wyglądają. Nie, to na pewno nie ma nic wspólnego z faktem, że One są wysokie i mają długie, chude nogi A tak serio to już pomijam to, że nie wyglądają jak kulfony, jak ja, ale na cudzych nogach balerinki nie wydają mi się takie nijakie i bezpłciowe. Ewelka - ja bym jadła i jadła z jednej strony, a z drugiej nie chce mi się nic robić, jak coś jest ciepłe to nie mam ochoty tego jeść, masakra. W taką pogodę najchętniej bym jadła sałatkę owocową co drugi posiłek, a jakąś fajną warzywną na pozostałe . I hektolitry wody do tego
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:30.

Spencer jest moją ulubienicą 

. Tenisówki, niebieska torebka, szorty i koszulka świetne, od razu się czuje lato
.
boże u mnie w pracy lata może z 200much, pryskamy więc padają, czasami 3x dziennie trzeba zamiatać bo aż czarno pod nogami. A jak gryzą s☠☠☠☠.ie.le 

dawno nie zebrałam tylu komplementów

Jesteś moim mieszczem!
Piekarnik Laury

ale nigdy nie czułam tak mocno nog, z reszta czytalam ze ta Mel B ma swietne programy na uda i posladki