kiecki maxi, kiecki mini, odchudzanie do bikini! - Strona 41 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-07-03, 21:07   #1201
winyl
Zakorzenienie

Dot.: kiecki maxi, kiecki mini, odchudzanie do bikini!

Cytat:
Napisane przez Sunday Rose Pokaż wiadomość
Troian Bellisario PLL to odkrycie tej sesji, dziś skończyłam oglądać Spencer jest moją ulubienicą poćwiczone!
Moją też, kocham ten serial .

XOXO
winyl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-03, 22:45   #1202
karola_plm
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez aniabaniaa Pokaż wiadomość
1. lubie to slowo ;D
nooo, ja jestem szczesliwa ze odnalazlam taki lumpeks! swietny jest. czasami żal mi wydawać kasę w sieciówce, bo wiem, że w lumpie znajdę coś fajniejszego, bardziej niepowtarzalnego :P co nie oznacza niestety, że nie kupuję w sieciówkach. strasznie dużo kasy wydaję na ubrania, nie kontroluję tego. ;/

2. pięknie! oby tak dalej

ja robię sobie detoks. :P
Boże, siostro, ja mam tak samo. Jest 3 lipca, ja lekutko spłukana, zaraz zejdzie rata kredytu i ☠☠☠s zęby w ścianę. Ale co tam, będę pięknie wyglądać na wakacjach

Cytat:
Napisane przez winyl Pokaż wiadomość

Karola, śliczne zakupy! Wszystkie te ładne kolory, w których jest mi tak brzydko . Tenisówki, niebieska torebka, szorty i koszulka świetne, od razu się czuje lato . No i BOSKO wyglądasz w tej maxi , bo chyba jeszcze tego nie mówiłam .
Cieszę się, że się podobają. I dziękuję Szukałam czegoś letniego właśnie, bo 3/4 mojej szafy jest szaaaaaaara

Cytat:
Tak, Ewelko, u mnie 40 stopni, super sprawa, już tak jest od dwóch tygodni, fajnie się w taki upał uczy, zdaje egzaminy i robi różne inne wesoło-wakacyjne rzeczy! Szczególnie jak się ma @. I jak się nie ma mózgu i wyjdzie z domu całkowicie w czerni. W południe. Wtedy, jadąc tramwajem koło pięknej wielkiej tablicy z napisem "kierowco jedź ostrożnie" oraz wyświetlającą się temperaturą, człowiek doznaje uczucia pełnego oświecenia i niebiańskiej błogości - 58 stopni przy drodze . Coś pięknego, takie wrażenia tylko z winylowym mózgiem! Polecam się na przyszłość!
No uroczo!
Nie zazdroszczę... ale zgadzam się z Psyholem. Wskakuj w coś lekkiego i miej gdzieś to co myślą inni. TOBIE ma być dobrze!

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
Przez to wszystko chodzę zła, rozdrażniona, na wszystkich się wyżywam
I oczywiście nic nie jem. Ta duchota też mnie dobija. I muchy boże u mnie w pracy lata może z 200much, pryskamy więc padają, czasami 3x dziennie trzeba zamiatać bo aż czarno pod nogami. A jak gryzą s☠☠☠☠.ie.le
Wczoraj:
rano szklanka mleka
ok.14:00 mleko truskawkowe
ok.20:00 kromka razowca z żółtym serem, jabłko
Kładę się przed północą, wstaję o 5:00, żyję na kawie i papierosie, po 30stce pierdyknę na zawał jak nic

Wyżaliłam się
Nie deneeerwuj się. I jedz nam, bo to zdecydowanie dużo za mało! Ja wiem, że nie masz apetytu i masz na to ochoty.. ale tak dla własnego zdrowia, bo zwolnisz sobie metabolizm i dopiero będzie...

Cytat:
Napisane przez psyhe666 Pokaż wiadomość
U mnie jest gorąco, duszno i zapowiadają na noc burze Jak grzmotnie tak jak ostatnio to się chyba w klapki sqpciam
Ja wczoraj o 2.00 mało nie wypadłam z łóżka, tak się przestraszyłam. Masakra jakaś była!

Cytat:
Napisane przez alexis77 Pokaż wiadomość
Karola musisz chodzić po lumpkach i szukać . Przeważnie w takich małych są takie własnie badziewie ale powiem Wam że dziś weszłam do małego patrze a tam same cuda ale się spieszyłam i nawet nie miałam kiedy popatrzeć Widziałam cekinowa spódnice taka jak Monia kiedyś pokazywała tylko ciemna zieleń ale siebie w takiej nie widzę i nie wzięłam. Myślę że tam ceny są wysokie jak na lumpka

Wszystkie zakupy świetne, kolorowe, wakacyjne podoba mi się torebka od teściowej

Gratki, teraz już polecisz jak burza z ćwiczeniami
dawno nie zebrałam tylu komplementów ) Jesteście boskie!

Co do lumpów - ja albo nie umiem szukać, albo w tym moim dużym mieście po prostu wszystko już jest przebrane...

Cytat:
Napisane przez Sunday Rose Pokaż wiadomość
Wiecie co, wiecie co? Mam wakacje! Nareszcie! Zdałam cywilne, pojechałam spontanicznie do domu, wróciłam, napisałam karne i w końcu mam wakacje! Niesamowite jest to, że po tak długim czasie ciężkiej pracy mój idealny wakacyjny dzień jest taki, jak dziś - w domu, z tż, lodami i serialami xD ale byliśmy też w ogrodzie botanicznym i zoo i stwierdziliśmy, że chcemy mieć małą kózkę, ale ona za bardzo nie chciała z nami iść, nie wiem, dlaczego

(...)
ale cudownie! tylko nie mogę znaleźć filmiku, podrzucisz mi na pw linka do Twojego bloga?
(...)

super, odpocznijcie my 13 mamy 5 lat, tż zrobił mi niespodziankę lecimy do naszego ukochanego Budapesztu nie mogę się doczekać!
1. Jaaak wspanialę, cieszę się, że w końcu możesz odetchnąć, zasłużyłaś na to!
2. Zaaaaaaaraz poleci link
3. Ale bosko! Musisz koniecznie mi podpowiedzieć co zobaczyć w Budapeszcie, będę tam ok. 27 lipca

Gdzie jest Agnes??? Wracaj już z tych wakacji, bo zrobiłam dzisiaj HIIT 15 i to jest jakiś mega czaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaad . Myślałam że się obalę.
Do tego jeszcze MEL B Buns - przysięgamm gdyby nie to, że ćwiczenia są całkiem fajne, to bym ją zastrzeliła. Strasznie mnie irytuje

Która polecała ten peeling ZIAJA PRO REBUILD? Koooooooocham Cię, jest boski!!

Failure is only an option if you make it one.
karola_plm jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-03, 23:51   #1203
winyl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karola_plm Pokaż wiadomość
Boże, siostro, ja mam tak samo. Jest 3 lipca, ja lekutko spłukana, zaraz zejdzie rata kredytu i ☠☠☠s zęby w ścianę. Ale co tam, będę pięknie wyglądać na wakacjach

Cieszę się, że się podobają. I dziękuję Szukałam czegoś letniego właśnie, bo 3/4 mojej szafy jest szaaaaaaara

No uroczo!
Nie zazdroszczę... ale zgadzam się z Psyholem. Wskakuj w coś lekkiego i miej gdzieś to co myślą inni. TOBIE ma być dobrze!

Nie deneeerwuj się. I jedz nam, bo to zdecydowanie dużo za mało! Ja wiem, że nie masz apetytu i masz na to ochoty.. ale tak dla własnego zdrowia, bo zwolnisz sobie metabolizm i dopiero będzie...

Ja wczoraj o 2.00 mało nie wypadłam z łóżka, tak się przestraszyłam. Masakra jakaś była!

dawno nie zebrałam tylu komplementów ) Jesteście boskie!

Co do lumpów - ja albo nie umiem szukać, albo w tym moim dużym mieście po prostu wszystko już jest przebrane...

1. Jaaak wspanialę, cieszę się, że w końcu możesz odetchnąć, zasłużyłaś na to!
2. Zaaaaaaaraz poleci link
3. Ale bosko! Musisz koniecznie mi podpowiedzieć co zobaczyć w Budapeszcie, będę tam ok. 27 lipca

Gdzie jest Agnes??? Wracaj już z tych wakacji, bo zrobiłam dzisiaj HIIT 15 i to jest jakiś mega czaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaad . Myślałam że się obalę.
Do tego jeszcze MEL B Buns - przysięgamm gdyby nie to, że ćwiczenia są całkiem fajne, to bym ją zastrzeliła. Strasznie mnie irytuje

Ale już nawet nie o to chodzi co sobie ktoś myśli, ja sama nie mogę na siebie patrzeć .
Szara szafa to zło! Ja właśnie zauważyłam, że większość moich koszulek jest czarna albo biała, a w jednym i drugim kolorze wyglądam źle, szczególnie czarnym . Stąd postanowienie - kupować rozsądnie!

XOXO
Stary 2012-07-04, 08:17   #1204
aniabaniaa
Zakorzenienie

Karolcia, Ty już masz kredyt?! yaa. w sumie w dzisiejszych czasach, chcąc nie chąc, kredyt to taki "must have"
Podziwiam Cię, mnie przeraża wizja posiadania go ;/

niestety bez kredytu, stać mnie tylko i wyłącznie na ubrania i kosmetyki, więc dlaczego miałabym ich sobie odmawiać
a, no i słodycze za drobniaki w portmonetce

czuję się taaaaaaaka grubachna

aniabaniaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-04, 09:54   #1205
bita smietana
Zakorzenienie

Elo elo 3 2 0!

nie ogarniam wszystkiego co napisałyście, ale ak jak Sandej- od wczoraj mam wakacje! nareszcie nareszcie nareszcie! Czekam jeszcze na wynik jednego egzaminu a potem Słowenia

ale też uwielbiam PLL i Spencer

Mam dzisiaj jechać do Wawy na 3 dni trochę się pobawić, ale przyjaciółka z którą jadę nie napisała żadnych szczegółów, nie lubięęę tak

w ogóle co za emot:

Stary 2012-07-04, 10:06   #1206
psyhe666
Zakorzenienie

Joł

Winyl, pewnie, że mam dobre serdunio, ale Ty jesteś jeszcze większym słodziaczkiem!

Sandejjjjjjjjjjjjjjjj, wreszcie!
OMG, ale Ci facet zrobił niespodziankę tydzień bym podnosiła szczękę z podłogi Bawcie się dobrze! (i poniekąd trochę zazdroszczę żeby nie było )

BŚ, Jak Twoje paleo?

Bańka, nie jesteś tłuściochem... Prędzej bym nazwała Cię szkieletorem albo patyczakiem
Tak wyglądają patyczaki:

Urocze

Karola, u mnie też dzisiaj była burza, ale na szczęście nie taka jak ostatnio
W sumie do końca tygodnia zapowiadają u mnie w nocy burze.

Teraz jakaś szybka kawka i może poćwiczę

Wczoraj w ramach diety zjadłam u przyjaciółki tosty i wypiłyśmy po dużym piwie

Do 9.07 nie włażę na wagę, nie
so trójka maybe.

psyhe666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-04, 10:21   #1207
bita smietana
Zakorzenienie

Cytat:
BŚ, Jak Twoje paleo?

Do 9.07 nie włażę na wagę, nie
A bardzo dobrze, od początku 7 kg w dół, ale nie przyznam się ile było na początku Ostatnio spadku nie było, no bo była nauka, niezdrowe rzeczy, a teraz morze alko Ale wracam na dobre tory

Czemu akurat do 9?
Stary 2012-07-04, 11:32   #1208
psyhe666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bita smietana Pokaż wiadomość
A bardzo dobrze, od początku 7 kg w dół, ale nie przyznam się ile było na początku Ostatnio spadku nie było, no bo była nauka, niezdrowe rzeczy, a teraz morze alko Ale wracam na dobre tory

Czemu akurat do 9?
Jesteś moim mieszczem!
Ja też stresa sesyjnego przeważnie zajadałam...

Bo ważę się co tydzień w poniedziałki, a następny wypada 9

---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 10:26 ----------

Uważacie, że do koronkowych szortów pasują tylko gładkie bluzki???
so trójka maybe.

Stary 2012-07-04, 13:55   #1209
Loriette
Zakorzenienie

Psyhe, jeśli koszulka jest dobrze dobrana to pasuje każda. Mnie się podoba połączenie tych szortów z jeasnową koszulą!

PRZYSZŁA MOJA PŁYTA!! EWKA, NADCHODZĘ!

Zapraszam do miejsca, gdzie objawia się prawdziwa miłość do kuchni.
Loriette jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-04, 15:08   #1210
psyhe666
Zakorzenienie

Loriette, właśnie musiałam zrezygnować na rzecz granatowej koszulki i granatowych koturn, o których sobie właśnie przypomniałam!
Zaniedbujesz nas, widzę to
so trójka maybe.

Stary 2012-07-04, 15:19   #1211
Loriette
Zakorzenienie

Cytat:
Loriette, właśnie musiałam zrezygnować na rzecz granatowej koszulki i granatowych koturn, o których sobie właśnie przypomniałam!
Zaniedbujesz nas, widzę to
Szkoda, bo to tak uroczo wygląda

Aj od razu zaniedbuję. Czytam na bieżąco, jestem tutaj codziennie, wiem co się u każdej z Was dzieje, ale nie umiem się wbić Chodzę zdenerwowana, jestem nadwrażliwa na wszystko i wolę nie przenosić złej aury!

Ale pochwalę się, że dzisiaj zjadłam pierwszą owsiankę w życiu i jestem zachwycona!

Stary 2012-07-04, 15:20   #1212
psyhe666
Zakorzenienie

Czemu chodzisz zła?

Widzę ładnie Ci idzie powtórka z niemca
so trójka maybe.

Edytowane przez psyhe666
Czas edycji: 2012-07-04 o 15:22
Stary 2012-07-04, 15:34   #1213
Loriette
Zakorzenienie

Cytat:
Czemu chodzisz zła?

Widzę ładnie Ci idzie powtórka z niemca
Stresuje się rekrutacją. Za 7 dni mam wyniki na jednej z uczelni, a za 13 na drugiej - dla mnie ważniejszej. I jestem w liściu. Siedzę i czekam.
Do tego moja ósemka uznała, że dwa lata temu wyszła za mało i wyżyna się dalej - mam rozwalone dziąsło. I co drugą noc dostaję silnego skurczu w łydce, ale koniec użalania - nie mam na to czasu!

Oj tak.. uznałam, że niemiecki powtórzę od 0, bo nauczycielka nie była zbyt kompetentną osobą. Oprócz gramatyki, którą w większości umiem, potrzebuję większego zasobu słownictwa.

Edit: Ewka mnie wykończyła

Edytowane przez Loriette
Czas edycji: 2012-07-04 o 18:40
Stary 2012-07-04, 20:02   #1214
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _Ewelka___ Pokaż wiadomość
jakie palisz? slimy czy normalne?
Smakowe ruskie slimy a Ty?

Cytat:
Jaaaaa Ha, a nie mówiłam! :P

Boska maxi-długa, w poziome pasy,a wyglądasz w niej tak drobno, leciutko, zwiewnie

Cytat:
Elo elo 3 2 0!

nie ogarniam wszystkiego co napisałyście, ale ak jak Sandej- od wczoraj mam wakacje! nareszcie nareszcie nareszcie! Czekam jeszcze na wynik jednego egzaminu a potem Słowenia
Ooo zaszalałaś
Z kim wybywasz

Psyche,
może niekoniecznie gładkie, ale jednolite

Wczoraj załapała mnie burza,ale po samą klatką.
Za to dzisiaj byłam już w mieście, padał taki grad, że wjechałam na chodnik pod biedronkę bo myślałam, że zaraz mi dach rozwali a potem na jednej z głównych ulic samochody stanęły w wodzie, więc wrąbałam się na przystanek, chodnik, przejście dla pieszych i tak ominęłam bajoro, które pewnie pochłonęłoby mnie do połowy
A grad jak kluski, jak u Laury

Idę wrzucać foty do albumu
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-04, 22:00   #1215
_Ewelka___
Zakorzenienie

GG do _Ewelka___

Cytat:

jeszcze nie pochwalilam Twoich zakupow ale kolory obledne zainspirowalas mnie i wlasnie kupilam pudrowe szorty, tylko na mnie bardziej obcisle, zastanawiam sie czy nie oddac, ale w sumie za 30 zł żal nie brac http://shop.bestseller.com/vero-moda...KE&forceScope=

zerknelam na ta Mel B, fajny ma program, moze wprowadze w zycie bo widze ze jest na youtubie!
Cytat:
Elo elo 3 2 0!

ale też uwielbiam PLL i Spencer

Mam dzisiaj jechać do Wawy na 3 dni trochę się pobawić, ale przyjaciółka z którą jadę nie napisała żadnych szczegółów, nie lubięęę tak
nigdy nie bylam w Warszawie clubbing w stolicy to musi byc cos wybaw sie, nalezy Ci sie!!!

zazdroszcze ze wakacje macie przed soba
Cytat:
7 to sporo!!! gratuluje i zazdroszcze
Cytat:
Smakowe ruskie slimy a Ty?
ja cudzesy raz na jakis czas mi sie zdarzy... ostatnio mialam taki moment ze chcialam kupic paczke ale cos mnie powstrzymalo. Ale tez by to byly slimy

---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ----------

Cytat:
Napisane przez Loriette Pokaż wiadomość
Oj tak.. uznałam, że niemiecki powtórzę od 0, bo nauczycielka nie była zbyt kompetentną osobą. Oprócz gramatyki, którą w większości umiem, potrzebuję większego zasobu słownictwa.
właśnie się tam zalogowałam, obczaje co to jest, tez bym sie poduczyla ale angielskiego
Stary 2012-07-05, 00:45   #1216
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:

gratuluję! wyjazd coraz bliżej, sasasasa

chyba pokochałam Warszawę, więc zazdroszczę!

dziewczyny, a co myślicie o mieszkaniu w stolicy, byłybyście zdolne do zmiany miejsca zamieszkania, właśnie z korzyścią dla Warszawy?
Migracje wśród studentów sa popularne, jednak nie znam wielu ludzi, którzy decydują się na wawę. a jeśli już - rzeczywiście udaje im się coś osiągnąć.
Cytat:

w ogóle co za emot:

a wiesz, że kiedyś, jak zaieściłaś na wątku podobną wiadomość, tyle ze wtedy jarałaś się tym :

to zaczęłam obczajać emoty i jako kontrę, właśnie miałam wkleić :

nie pamiętam czemu tego nie zrobiłam, ale wiedziałam, ze kiedyś Ci się z tego zwierzę ;D

(apropo słowa zwierzę obczajcie jakie ono jest funkcjonalne xD)
Cytat:

Bańka, nie jesteś tłuściochem... Prędzej bym nazwała Cię szkieletorem albo patyczakiem
Tak wyglądają patyczaki:

Urocze

aaaaaaaaaaaaaaaaaaa szauuuu ja chcę takie ZWIERZĘ!!!!!!!!!!
;D

(2 razy użyłam tego słowa, dwa razy w innym kontekście i innym znaczeniu ;d)

ja chce być Twoją przyjaciółką i jesc z Toba tosty
z Monia chlac lechy, ze Śmietaną jeść jak jaskiniowiec, Z Ewelką... palić slimy i pić ofc z Winylem siedziec w cofeeheaven, z Laurą jeść wszystko co zrobi ona lub jej mama A z Sandej tą zapieknakę z ziemniaków i kiełbachy ;D

a z czym ja Wam się kojarzę jedzeniowo, pewnie z pasztetem ........

Stary 2012-07-05, 00:46   #1217
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
7?! WOOOOOOW! oklaski!
Cytat:

Uważacie, że do koronkowych szortów pasują tylko gładkie bluzki???
eee ja nie lubię gładkich bluzek :P a jaka niegładka, opisz

Cytat:
kurde... apropo koturn, one mi sie wydaja na mojej nóżce takie ortopedyczne ;/ nie masz tego problemu? wysokie masz? moje mają taką słomkową koturnę, wiecie o jaką mi chodzi...
Cytat:

Ale pochwalę się, że dzisiaj zjadłam pierwszą owsiankę w życiu i jestem zachwycona!
tssssssooooooooooooooooo? !
manto od cioci Bani jak to pierwszą?!
ojjjjj
ojjjjj

Cytat:
Wczoraj załapała mnie burza,ale po samą klatką.
Za to dzisiaj byłam już w mieście, padał taki grad, że wjechałam na chodnik pod biedronkę bo myślałam, że zaraz mi dach rozwali a potem na jednej z głównych ulic samochody stanęły w wodzie, więc wrąbałam się na przystanek, chodnik, przejście dla pieszych i tak ominęłam bajoro, które pewnie pochłonęłoby mnie do połowy
A grad jak kluski, jak u Laury

Idę wrzucać foty do albumu
pewnie mieszka tam jakiiś potwór z bagien albo potwor z loch ness i zjada dziewice ;d

super foty. jestes sexi flexi nie bedziesz szczesliwa z tego co napisze, ale jestes taka... pelna i kobieca
Cytat:
jeszcze nie pochwalilam Twoich zakupow ale kolory obledne zainspirowalas mnie i wlasnie kupilam pudrowe szorty, tylko na mnie bardziej obcisle, zastanawiam sie czy nie oddac, ale w sumie za 30 zł żal nie brac http://shop.bestseller.com/vero-moda...KE&forceScope=
Swietne!

Stary 2012-07-05, 01:14   #1218
winyl
Zakorzenienie

Cytat:
gratuluję! wyjazd coraz bliżej, sasasasa

chyba pokochałam Warszawę, więc zazdroszczę!

dziewczyny, a co myślicie o mieszkaniu w stolicy, byłybyście zdolne do zmiany miejsca zamieszkania, właśnie z korzyścią dla Warszawy?
Migracje wśród studentów sa popularne, jednak nie znam wielu ludzi, którzy decydują się na wawę. a jeśli już - rzeczywiście udaje im się coś osiągnąć.

a wiesz, że kiedyś, jak zaieściłaś na wątku podobną wiadomość, tyle ze wtedy jarałaś się tym :

to zaczęłam obczajać emoty i jako kontrę, właśnie miałam wkleić :

nie pamiętam czemu tego nie zrobiłam, ale wiedziałam, ze kiedyś Ci się z tego zwierzę ;D

(apropo słowa zwierzę obczajcie jakie ono jest funkcjonalne xD)

aaaaaaaaaaaaaaaaaaa szauuuu ja chcę takie ZWIERZĘ!!!!!!!!!!
;D

(2 razy użyłam tego słowa, dwa razy w innym kontekście i innym znaczeniu ;d)

z Monia chlac lechy, ze Śmietaną jeść jak jaskiniowiec, Z Ewelką... palić slimy i pić ofc z Winylem siedziec w cofeeheaven, z Laurą jeść wszystko co zrobi ona lub jej mama A z Sandej tą zapieknakę z ziemniaków i kiełbachy ;D

Dlaczego dostało mi się cofeeheaven?

---------- Dopisano o 01:14 ---------- Poprzedni post napisano o 01:12 ----------

Cytat:
7?! WOOOOOOW! oklaski!

eee ja nie lubię gładkich bluzek :P a jaka niegładka, opisz

kurde... apropo koturn, one mi sie wydaja na mojej nóżce takie ortopedyczne ;/ nie masz tego problemu? wysokie masz? moje mają taką słomkową koturnę, wiecie o jaką mi chodzi...

tssssssooooooooooooooooo? !
manto od cioci Bani jak to pierwszą?!
ojjjjj
ojjjjj

pewnie mieszka tam jakiiś potwór z bagien albo potwor z loch ness i zjada dziewice ;d

super foty. jestes sexi flexi nie bedziesz szczesliwa z tego co napisze, ale jestes taka... pelna i kobieca

Swietne!
A ja uwielbiam gładkie bluzki!
Zaczęłam używać prawie-samoopalacza do nóg, może w najbliższej przyszłości jak będzie +50 stopni zdecyduję się wyjść z domu w krótkich spodniach ... Jeden wielki krok dla Winyla

XOXO
Stary 2012-07-05, 06:46   #1219
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Dlaczego dostało mi się cofeeheaven?

---------- Dopisano o 01:14 ---------- Poprzedni post napisano o 01:12 ----------

A ja uwielbiam gładkie bluzki!
Zaczęłam używać prawie-samoopalacza do nóg, może w najbliższej przyszłości jak będzie +50 stopni zdecyduję się wyjść z domu w krótkich spodniach ... Jeden wielki krok dla Winyla
1. Bo wielokrotnie pisałaś, że lubisz kawy w stylu coffee heaven z bitą śmietaną, słodkimi syropami, zapadło mi w pamięci

2. mam kilka gładkich i bardzo je lubię, ale są to zwariowane bluzki z dziwnymi rękawami, w sensie mają jakieś bufki itp; w stosunku do bioder, jestem wąska w ramionach , dlatego takie fasony odpowiadają mi najbardziej, bo dzięki nim jestem bardziej proporcjonalna

Także w sumie nie powinnam pisać, że ich nie lubię, ale jeśli taka była moja pierwsza reakcja, to coś w tym musi być

3. czym dokładnie jest "prawie-samoopalacz"?

po kilku dniach weszłam na wagę, znów pojawiło się na niej 58,5 ; nie ma juz szóstki z przodu, więc hura! ale nadal organizm dziwnie się zachowuje

Stary 2012-07-05, 08:42   #1220
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Ejjj fajne, nie oddawaj
Ja kupiłam w Pepco jakiś czas temu szorty za 20zł., ledwo wcisnęłam na tyłek,ale pomyślałam,że kiedyś schudnę i będą jak znalazł może teraz zmieszczą mój tyłek

Cytat:

Ja nieeeeee Nigdy w życiu! Wystarczy mi być tam przejazdem, mam ochotę jak najszybciej wtedy wyjechać, dla mnie jest szara, smutna, przepełniona. Moje 2 kuzynki wyjechały na studia do Wwy i jestem ciekawa czy zostaną. Jedna na pewno bo już robi karierę
A moja koleżanka z roku wyjechała do stolicy za pracą i robi w jakiejś aptece za 1200zł., musi za to wynająć pokój, utrzymać się, ciężko.

Z pasztetm i reedsami

Cytat:

Baaańka, wrzuć zdjęcie w koturnach to Ci powiemy moim zdaniem nie grozi Ci efekt ortopedyczny, tym bardziej że masz nogi chude jak szczudła :P

Dziewice? Kiedy ja byłam dziewicą moglam spokojnie przejeżdżać

Pełna? Jesteś podła

Ale wiesz co, może i masz trochę racji ... Pamiętam, że nawet jak ważyłam 56kg., w biodrach nie miałam nawet 90cm., w udzie 48cm.,kości miednicy sterczały mi tak,że nie mogłam spac na brzuchu to i tak spodnie musiałam nosić 38 Sandej pamięta moje zdjęcia z tamtych lepszych czasów (), byłam szczupła, ale jakoś tak kobieco

Edytowane przez moooniaaaa
Czas edycji: 2012-07-05 o 08:45
Stary 2012-07-05, 11:49   #1221
psyhe666
Zakorzenienie

Joł

Ale ja mam taką cienką koturnę, a nie na grubość podeszwy
Z taką grubą to mam tylko te różowe co Wam się kiedyś chwaliłam, ale one są dość niskie

Gorąco

Wiecie co? Jest mi przykro. Faceci nie doceniają koronkowych szortów... Wczoraj zdobyły miano najpierw firanki, a później........ ceratki
so trójka maybe.

Stary 2012-07-05, 13:40   #1222
winyl
Zakorzenienie

Cytat:
1. Bo wielokrotnie pisałaś, że lubisz kawy w stylu coffee heaven z bitą śmietaną, słodkimi syropami, zapadło mi w pamięci

2. mam kilka gładkich i bardzo je lubię, ale są to zwariowane bluzki z dziwnymi rękawami, w sensie mają jakieś bufki itp; w stosunku do bioder, jestem wąska w ramionach , dlatego takie fasony odpowiadają mi najbardziej, bo dzięki nim jestem bardziej proporcjonalna

Także w sumie nie powinnam pisać, że ich nie lubię, ale jeśli taka była moja pierwsza reakcja, to coś w tym musi być

3. czym dokładnie jest "prawie-samoopalacz"?

po kilku dniach weszłam na wagę, znów pojawiło się na niej 58,5 ; nie ma juz szóstki z przodu, więc hura! ale nadal organizm dziwnie się zachowuje
No bo kto nie lubi? Ale mam odwyk, dawno już nie piłam takiej z bitą śmietaną i syropem karmelowym . Teraz pozostają mi wszelkie kawowo-mrożone napoje typu frappucino, frostito itd. Ale twardo bez bitej śmietany .

Prawie-samoopalacz to taki balsam, który "opala" stopniowo, ale za cholrę nie mogę sobie przypomnieć jak to się nazywa, a jestem zbyt leniwa żeby sprawdzić . Ale mam dobrą wymówkę, to jest moja pierwsza przerwa od godziny 20. Zero spania, jedzenia i innego odpoczywania . Dopiero teraz jem kolacjo-śniadanio-obiad . Ale jeszcze tylko jakieś 10h i myślę, że skończę!

---------- Dopisano o 13:40 ---------- Poprzedni post napisano o 13:37 ----------

Cytat:
Joł

Ale ja mam taką cienką koturnę, a nie na grubość podeszwy
Z taką grubą to mam tylko te różowe co Wam się kiedyś chwaliłam, ale one są dość niskie

Gorąco

Wiecie co? Jest mi przykro. Faceci nie doceniają koronkowych szortów... Wczoraj zdobyły miano najpierw firanki, a później........ ceratki
Ja ostatnio doszłam do wniosku, że nie lubię butów na niskich obcasach itd., zresztą głupio w takich wyglądam . Teraz poluję na jakieś superfajne i superwysokie koturny .
TURBOgorąco!

Faceci nigdy nie doceniają rzeczy, które się podobają większości dziewczyn . Firanka to klasyk, ale że ceratka to bym nie wymyśliła .

XOXO
Stary 2012-07-05, 14:09   #1223
_Ewelka___
Zakorzenienie

GG do _Ewelka___

Cytat:

Bania!
Cytat:
standard
Cytat:
Prawie-samoopalacz to taki balsam, który "opala" stopniowo, ale za cholrę nie mogę sobie przypomnieć jak to się nazywa, a jestem zbyt leniwa żeby sprawdzić .
balsam brązujący ?

masakra ale goraco godzine bylam na miescie i mam dosc! ale kupilam same dobre rzeczy, wode, owoce, warzywa..

a szorty zostawie, moze jutro ubiore
Stary 2012-07-05, 14:47   #1224
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Mój jak zobaczył koronkowe szorty bodajże w h&m to tylko zwył, tak samo reaguje na różne inne modowe hity Faceci chyba wolą klasyczne ciuchy z jakimś wyróżniającym się dodatkiem/akcentem. Chyba,że przynależą do jakiejś grupy :P

Cytat:
Ja ostatnio doszłam do wniosku, że nie lubię butów na niskich obcasach itd., zresztą głupio w takich wyglądam . Teraz poluję na jakieś superfajne i superwysokie koturny
I tak trzymać Moje najwyższe koturny mają chyba 10 albo 12cm. i są nawygodniejszymi butami na lato jakie mam

Kupiłam w ccc płaskie sandałki do pracy i nie dam rady łazić w nich. Bolą mnie od spodu stopy, pod małymi palcami robią mi się jakieś bolesne odciski. W dodatku pewnie nogi mi puchną od tego gorąca bo po kilku godz. wszystkie paski mnie uwierają. Masakra jakaś Aktualnie stoję przed kompem na bosaka i w szortach, bo i tak nikt nie widzi
Stary 2012-07-05, 15:48   #1225
_Ewelka___
Zakorzenienie

GG do _Ewelka___

ale czad http://www.youtube.com/watch?v=_xrXE...feature=relmfu
zrobilam to!
Stary 2012-07-05, 19:57   #1226
Loriette
Zakorzenienie

Cześć Chudziny

Bania poprawiłam się i kupiłam dzisiaj w Biedronce płatki owsiane, ale chyba będę je jadła z zimnym mlekiem. Mogę?!

Ewelka i jak wrażenia? Bo ja po dwóch dniach Chodakowskiej mam lekko spuchnięte mięśnie, jak siadam to uda są strasznie twarde i lekko obolałe..

Dziś:
- Granola z suszonym bananem i mlekiem 2%
- Rosół z grysikiem; młode ziemniaki, mizeria i kawałek kurczaka
- Wodny lód solo
+ 2h spaceru w tym skwarze
+ kolejny "Skalpel" Chodakowskiej za mną.
Nawet mam zdjęcie mokrej koszulki, haha!

Stary 2012-07-05, 20:21   #1227
_Ewelka___
Zakorzenienie

GG do _Ewelka___

Cytat:
Ewelka i jak wrażenia? Bo ja po dwóch dniach Chodakowskiej mam lekko spuchnięte mięśnie, jak siadam to uda są strasznie twarde i lekko obolałe..

Dziś:
- Granola z suszonym bananem i mlekiem 2%
- Rosół z grysikiem; młode ziemniaki, mizeria i kawałek kurczaka
- Wodny lód solo
+ 2h spaceru w tym skwarze
+ kolejny "Skalpel" Chodakowskiej za mną.
Nawet mam zdjęcie mokrej koszulki, haha!
ale Wy malutko jecie ja jakos ciagle mam apetyt.

jutro bede miec zakwasy to napisze ale nigdy nie czułam tak mocno nog, z reszta czytalam ze ta Mel B ma swietne programy na uda i posladki
Stary 2012-07-05, 21:13   #1228
aniabaniaa
Zakorzenienie

Cytat:
Z pasztetm i reedsami

Baaańka, wrzuć zdjęcie w koturnach to Ci powiemy moim zdaniem nie grozi Ci efekt ortopedyczny, tym bardziej że masz nogi chude jak szczudła :P
a jednak i kto tu jest podły ;p

ok wrzucę Wam, powiecie czy widać ze przytyłam :P
Cytat:

Pełna? Jesteś podła

Ale wiesz co, może i masz trochę racji ... Pamiętam, że nawet jak ważyłam 56kg., w biodrach nie miałam nawet 90cm., w udzie 48cm.,kości miednicy sterczały mi tak,że nie mogłam spac na brzuchu to i tak spodnie musiałam nosić 38 Sandej pamięta moje zdjęcia z tamtych lepszych czasów (), byłam szczupła, ale jakoś tak kobieco
Wiedziałam, że się nie ucieszysz, ale wg mnie masz takie zbite i jędrne ciało, jak to się ladnie określa: apetyczne ;P

Cytat:

firanki to norma

+ mój jak widzi białą koronkę, to mówi że dziewica + reaguje podobnie jak tZ Moni, jak to opisała kilka postów wyzej :P
Cytat:
No bo kto nie lubi? Ale mam odwyk, dawno już nie piłam takiej z bitą śmietaną i syropem karmelowym . Teraz pozostają mi wszelkie kawowo-mrożone napoje typu frappucino, frostito itd. Ale twardo bez bitej śmietany .
---------- Dopisano o 13:40 ---------- Poprzedni post napisano o 13:37 ----------

Ja ostatnio doszłam do wniosku, że nie lubię butów na niskich obcasach itd., zresztą głupio w takich wyglądam . Teraz poluję na jakieś superfajne i superwysokie koturny .
1. hehe jestes chyba weteranem w stosunku do kawy, mi sie znudzila. moze nawet zrezygnuje z porannego jej picia
2. ja tak samo ;/ efektownie wyglada sie tylko w wyzszych ;p
lubie chodzic w balerikach, ale tylko jak mam dlugie spodnie ;p

Cytat:
Kupiłam w ccc płaskie sandałki do pracy i nie dam rady łazić w nich. Bolą mnie od spodu stopy, pod małymi palcami robią mi się jakieś bolesne odciski. W dodatku pewnie nogi mi puchną od tego gorąca bo po kilku godz. wszystkie paski mnie uwierają. Masakra jakaś Aktualnie stoję przed kompem na bosaka i w szortach, bo i tak nikt nie widzi
ja dzisiaj mialam to samo co prawda nie mialam calkiem niskich sandalkow, tylko na takiej minimalnej niewiem czym, powiedzmy ze koturnie ; z syntetycznym czyms w srodku, nogi mi odpadaja ;/

a które kupilas? z tego roku? powiem Ci, ze jak bylam polowac na te Twoje platformy (tzn. lowic okazje i moment w ktorym zostana przecenione na 39 zł ), to ogladalam te niskie sandalki i nawet nie byly takie zle, bylabym w stanie jakie kupic. mierzylam jakies, ale nie pamietam czemu nie kupilam.

mi sie podobaly takie jakby bandazowe, czarne, z zakryta pieta, dosc zabudowane, przez co mialam wrazenie, ze wydluzaja mi girke.
Cytat:
Bania poprawiłam się i kupiłam dzisiaj w Biedronce płatki owsiane, ale chyba będę je jadła z zimnym mlekiem. Mogę?!
!
ja pije z zimnym kupuje platki blyskawiczne, zalewam przegotowana woda, a pozniej jem ja z zimnym mlekiem. z cieplnym bym nie zjadla chyba
Cytat:
jutro bede miec zakwasy to napisze ale nigdy nie czułam tak mocno nog, z reszta czytalam ze ta Mel B ma swietne programy na uda i posladki
super sa te cwiczenia

Stary 2012-07-05, 21:42   #1229
psyhe666
Zakorzenienie

Grrrrrrrrr, ale się wściekłam!

zaraz napiszę w clubie;/
so trójka maybe.

Stary 2012-07-05, 22:24   #1230
winyl
Zakorzenienie

Cytat:
a jednak i kto tu jest podły ;p

ok wrzucę Wam, powiecie czy widać ze przytyłam :P
Wiedziałam, że się nie ucieszysz, ale wg mnie masz takie zbite i jędrne ciało, jak to się ladnie określa: apetyczne ;P

firanki to norma

+ mój jak widzi białą koronkę, to mówi że dziewica + reaguje podobnie jak tZ Moni, jak to opisała kilka postów wyzej :P

1. hehe jestes chyba weteranem w stosunku do kawy, mi sie znudzila. moze nawet zrezygnuje z porannego jej picia
2. ja tak samo ;/ efektownie wyglada sie tylko w wyzszych ;p
lubie chodzic w balerikach, ale tylko jak mam dlugie spodnie ;p

ja dzisiaj mialam to samo co prawda nie mialam calkiem niskich sandalkow, tylko na takiej minimalnej niewiem czym, powiedzmy ze koturnie ; z syntetycznym czyms w srodku, nogi mi odpadaja ;/

a które kupilas? z tego roku? powiem Ci, ze jak bylam polowac na te Twoje platformy (tzn. lowic okazje i moment w ktorym zostana przecenione na 39 zł ), to ogladalam te niskie sandalki i nawet nie byly takie zle, bylabym w stanie jakie kupic. mierzylam jakies, ale nie pamietam czemu nie kupilam.

mi sie podobaly takie jakby bandazowe, czarne, z zakryta pieta, dosc zabudowane, przez co mialam wrazenie, ze wydluzaja mi girke.

ja pije z zimnym kupuje platki blyskawiczne, zalewam przegotowana woda, a pozniej jem ja z zimnym mlekiem. z cieplnym bym nie zjadla chyba

super sa te cwiczenia
A wiesz, że ja w zasadzie nawet nie lubię kawy ?

Z butami to u mnie jest kompletnie inny problem. Ja mam tak grube nogi, że jak założę cienki obcas to wygląda to komicznie i zamiast wyszczuplać to jeszcze bardziej pogrubia, jak obcas jest niski to mam wrażenie, że jest ten sam efekt. Niecierpię balerinek. Jestem zbyt kulfoniasta żeby je nosić. W ogóle najśmieszniejsze jest to, że jak ja jakieś przymierzam to stwierdzam, że są nijakie, paskudne, obleśne, nie da się w nich wyglądać ok. Ale jak widzę w nich koleżanki to Im pasują i na Nich dobrze wyglądają. Nie, to na pewno nie ma nic wspólnego z faktem, że One są wysokie i mają długie, chude nogi .
A tak serio to już pomijam to, że nie wyglądają jak kulfony, jak ja, ale na cudzych nogach balerinki nie wydają mi się takie nijakie i bezpłciowe.

Ewelka - ja bym jadła i jadła z jednej strony, a z drugiej nie chce mi się nic robić, jak coś jest ciepłe to nie mam ochoty tego jeść, masakra. W taką pogodę najchętniej bym jadła sałatkę owocową co drugi posiłek, a jakąś fajną warzywną na pozostałe . I hektolitry wody do tego

XOXO
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości