|
|
#1291 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Ślubujące w 2012 - część II
|
|
|
|
#1292 |
|
Zadomowienie
|
Ja też muszę się rozejrzeć w necie bo w sklepach nic nie znalazłam.. a podobają mi się zwykłe, gładkie bardotki z triumpha albo atlantica.
|
|
|
|
#1293 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a wariowalam cala noc na parkiecie
|
|
#1294 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Wybierając stanik szukałam jak najwęższego w miejscu łączenia miseczek więc i Tobie radzę spojrzeć może na górę swojej sukni. Cytat:
Niby jedna sprawa mniej ale trzeba ją załatwić w równie gorący okresie bo przed nim samym. A nie żałujesz właśnie że nie uwiecznialiście w jakiś sposób tego momentu? |
|||
|
|
|
#1295 | ||||||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Nie stresuj sie bedzie dobrze![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
bedziemy miec ladne zdjecia na pamiatke. Po tym ksiadz zlozyl nam zyczenia i po wszystkim
|
|
#1296 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dla mnie ważniejszym momentem było założenie obrączek i przewiązanie rąk stułą ![]() ---------- Dopisano o 15:23 ---------- Poprzedni post napisano o 15:20 ---------- Cytat:
|
|
|
#1297 |
|
Rozeznanie
|
Ahhh ile moądrych rzeczy można się dowiedzieć na tym forum
też muszę zapytać na przymiarce, panie o to koło, z czego ono jest. Pochodzić, trochę posiadać, poklękać, może nie wygonią mnie z salonu
|
|
|
|
#1298 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
mi pani sama kazala usiasc, kleknąć, a jak bylam sama w przymierzalni z mezem to nawet sprobowalismy jak sie tanczy
|
|
#1299 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
sukienka superaśna Cytat:
[
|
|
|
#1300 |
|
Rozeznanie
|
dzieńdoberek
wpadam do Was na chwilkę, bo zaraz muszę wracać do pracy... wkurza mnie to, że codziennie przynoszę sterty papierów do domu Neave fajne te tytanowe obrączki. ja też kiedyś myślałam o takich super, że Wam obojgu się podobają jeśli chodzi o rozmiary, to u nas jest śmiesznie - ja mam 10,5, a Mąż - 24,5 co do męskiej cierpliwości - zauważyłam, że większość decyzji i wyborów dokonujecie wspólnie, więc to rzeczywiście może wymagać od obu stron duuużo cierpliwości i być troszkę trudne - wybrać wszystko, co będzie się podobało Wam obojgu jednocześnie ja miałam nieco łatwiej, bo większość najważniejszych spraw uzgodniliśmy wspólnie, a inne - "mniejsze" ja załatwiałam sama, a TŻ akceptował a decyzję o moim wyglądzie pozostawił mi i zaufał, że będzie dobrze super, że sama projektujesz zaproszenia JJJustynAAA - gratuluję załatwienia nauk i zatwierdzenia projektu zaproszeń engi111 świetnie, że zaproszenia już rozdane! 42gami przepiękna biżuteria! no i brawa dla TŻta za trafiony prezent możesz przypomnieć jaką suknię wybrałaś?malaOlaa cudna relacja! cieszę się, że ten dzień był dla Was tak wyjątkowy! jeszcze raz wszystkiego cudownego - niech te uśmiechy i pomarańczowa radość będzie zawsze w Waszym życiu wyglądaliście prześlicznie! super makijaż! sarah29 witaj Pradip super, że zegarki dla mam już załatwione no i gratuluję załatwienia protokołu i zapłacenia cołaski - coraz więcej spraw z głowy Monia widzę, że stresik jest coraz większy zostały trzy dni! wszystko już dopięte na ostatni guzik? mocno trzymam kciuki za piękną, ale niezbyt upalną pogodę Czary Mary gratuluję załatwionych spraw! super obrączki! a te buty to Badgley Mischka? są przecudne Luzia no to chyba trzeba szukać krawcowej, która ewentualnie wprowadzi jakieś poprawki. chociaż w dwa miesiące można stracić kilka kg! nie martw się na zapas, tylko działaj! nie wiem jak reagujesz na stres, ale wiem, że sporo PMek nie może jeść przy przedślubnych nerwach i chudnie! trzymam kciuki, żeby było dobrze! ewula87 polecam polskie firmy: Nipplex, Konrad, Kinga. może zajrzyj na intymna.pl - tam jest duży wybór
|
#1301 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
ja kupowałam na jagna.pl więc polecam nie drogo a był idealny , też kupiłam przed przymiarką a okazało się że wcale nie jest potrzebny więc może lepiej dopytaj albo weź jaki kolwiek inny , bo w sumie wydałam na darmo ale przyda się też niby na codzień
|
|
|
#1302 | |||||
|
Raczkowanie
|
I'm back!!!
W końcu dziewczyny znalazłam czas żeby was odwiedzić U nas wszystko do przodu. Byliśmy na sali i porozmawialiśmy z dekoratorką i właścicielką. Do tego byliśmy w hol=telu koło sali zobaczyć warunki dla znajomych. Mamy też załatwiony USC (na 17.07 odbiór zaświadczenia) no i zaczynamy nauki! Mam też kontakt z dziewczynami które mają ślub w ten sam dzień. Tak więc wszystko do przodu Teraz biorę się za nadrabianie (przyznaje wszystkiego nie dam rady nadrobić) Cytat:
![]() Cytat:
uwielbiamy je oboje ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Bardzo ładna sukienka ![]() Cytat:
|
|
|
#1303 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
co do chudnięcia to niekoniecznie, bo ja ani nie schudłam ani nie przytyłam, a też każdy mówił że schudnę a tu nic! więc nie zawsze można na to liczyć, bo jak się okaże, że ma za mało czasu to juz wtedy nic nie zrobi Cytat:
Cytat:
no tak jak juz pisałam niekoniecznie schudnie przez sam stres... a dieta o ktorej pisałam to jest na serio fajnie ułozona i bogata w różne przepisy, a jak się czegoś nie lubi to można wymienić i to nie jest tak, że jesz zupę cały tydzień, normalnie dostarczasz organizmowi wszystko co potrzebne, więc na zdrowiu potem się nie odbije. |
||||
|
|
|
#1304 |
|
Przyczajenie
|
ewula87 -jeżeli chodzi o bieliznę to ja mogę z czystym sumieniem polecić La Parie. Firma do najtańszych nie należy ale staniki pierwsza klasa.
A teraz obiecane zdęcia sukienki na mnie. Tak jak pisałam sukenka jeszcze niedopasowana, co widać zwłaszcza na pierwszym zdjęciu. Stoję na nim bez butów więc dół również się troszkę pomarszczył a ddatkowo jeszczeelon się tam zakręcił. Ja zakochałam sie w tym co jest na 2 fotce, czyli trenie. Zdjęcia robione niestety telefonem w trochę ciasnej przymierzalni. A te czarne ramiączka to oczywiście od stanika a nie sukienki ![]() Pytałyście jakie dodatki. Do tej pory zakupiłam buty, tajie jak na 4 zdjęciu - srebrne, to ma być kolorek, w którym będzie część dodatków. Edytowane przez sarah29 Czas edycji: 2012-07-04 o 19:29 |
|
|
|
#1305 |
|
Zakorzenienie
|
Sarah - suknia pięknie na tobie się prezentuje! a te buty są srebrne czy taki efekt kameleona?
|
|
|
|
#1306 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#1307 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja nie lubie koronek ale sukienka na prawde wyglada na Tobie ślicznie. A buty.. niezły obcasik ja bym nie dała rady ![]() Ostatno kupiłam w Tesco (F&F) całkiem przypadkowo buty na niskim obcasie z mała platformą w kolorze nude bez palca i sa takie wygodne że chyba je wykorzystam jako buty na zmianę (swoje tez mam nude ale pełne i na troche wyższym). Jak będe mieć chwilę to wrzucę foto
|
|
|
#1308 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
zdjęcia poniżej
Edytowane przez aisak42 Czas edycji: 2012-07-04 o 22:17 |
|
|
|
|
#1309 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dlaczego wybraliście właśnie ten dzień...? wszyscy decydują się przeważnie na miesiące letnie... My zdecydowaliśmy się na ten miesiac bo kady wcześniejszy miesiąc był juz zajety przez kogoś z naszych znajomych bądz kogoś z rodziny. Także tym bardziej się ciesze, że będzie z nami więcej wizażowych PM-ek
|
|
#1310 |
|
Zakorzenienie
|
Aisak - ładna biżuteria
|
|
|
|
#1311 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
ej, nie przesadzaj :P po prostu wiecie o co biega i potraficie trzeźwo doradzić jak ktoś panikuje i to pomaga ![]() Cytat:
chociaż cena bardzo kusi bo ja zwykle wydaję ok.300zł za jeden...wyboroowa - hahaha, matki polki są nie do pobicia chociaż ze mnie tylko pół matki polki taki mieszaniec jestem ![]() kasioonya - ano tak już mamy, że decydujemy wspólnie jakbyśmy tkwili co każde chce to pewnie nigdy byśmy tego ślubu nie wzięli a tak to dzięki młodemu będzie ![]() zaproszenia miałam zamawiać, ale w związku z łączoną imprezą nie mogliśmy znaleźć takiego które nam się spodoba i tekst się zmieści więc stwierdziłam że skoro na co dzień projektuję to mogę i prywatnie sobie coś poprojektować ![]() Czary Mary - buty masz cudne! zdradzisz gdzie kupiłaś? |
||||
|
|
|
#1312 |
|
Zakorzenienie
|
wróciłam dopiero do domu... byłam na sali odebrałam płytkę z fotkami i filmem. Pojechaliśmy do znajomych i chcieliśmy obejrzeć- nie dało rady -4 płyty są... ledwo żyję i padam. Poczytałam Was ale nie mam siły normalnie
![]() miłej nocki Dziewczynki
|
|
#1313 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Buty Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() masz jakieś nowe zdjęcia ? jak tak to czekamyMy wczoraj pokonaliśmy tych wymagających gości zaproszeni, odhaczeni w jednym domu poszło gładko, w 5 minut zaproszeni wszyscy, ale w drugim musieliśmy nadrobić- 2h odsiadki murowane![]() Ale nie obyło sie bez przygód... w pracy cos wpadło mi do oka i za skurczybyka nie chciało wyjść więc siła rzeczy oko całe spuchnięte i czerwone
|
|
#1314 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 08:07 ---------- Poprzedni post napisano o 08:06 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:11 ---------- Poprzedni post napisano o 08:07 ---------- Cytat:
ale powiem Wam, że są bardzo fajne- takie wesołe i radosne czekam jeszcze na zdjęcia od mojego fotografa bo te co odebrałam to z sali ![]() Super, że zapraszanie do przodu-no tak to jest- u jednych 5 minut a u drugich pół dnia Oj co z tym okiem? Może do lekarza idź niech Ci jakoś przepłucze... i nie trzyj bo będzie jeszcze gorzej. A co do komentarzy pozostawiam bez komentarza.....
|
|
|
#1315 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
bardzo fajnie ze dają też zdjęcia z sali... Czuję jakby tam mi cały czas coś siedziało... boję się ze to mi się jakaś drzazga tam mogła wbić a jej nie widać (bo to akurat z deski coś zleciało i prosto do oka). Właśnie będę dzwonić do okulisty, może przyjmuje dziś
|
|
#1316 |
|
Zakorzenienie
|
to może być jakiś pyłek z deski taki mały wiórek ostry. Koniecznie idź a jak nie będą chcieli Cię przyjąć to na ostry dyżur
|
|
#1317 |
|
Zakorzenienie
|
Jeszcze raz dziękuje za rady dziewczyny
póki co będę jadła mniej węglowodanów i cwiczenia 3 razy w tyg po godzinie, ale takie typowe na tkankę tłuszczową. Co do biegania to niestety to nie dla mnie, bolą mnie od razu kolana.Co do biustonoszy, ja mierzyłam jakiś czas temu w esotiq i tragedia, żaden nie leżał dobrze, powiem nawet więcej.. strasznie spłaszczały, a ceny w okolicy 100zł. |
|
|
|
#1318 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() super są ale ja bym w swojej sukience z trenem się zabiła , a przy wywijaniu z gośćmi to już w ogóle więc podziwiam ![]()
|
|
|
#1319 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
nam jeszcze 4 zostały Cytat:
|
||||
|
|
|
#1320 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
super, że tylko 4 zaproszenia Ci zostały
|
![]() |
Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:11.

jakie firmy i modele polecacie?
29.06.2012
na sama myśl się mi nie chce(wiedząc ze jadę w dość, jak by to ująć- 'wymagające' miejsca) 

jak na typową artystyczną duszę jestem totalnym roztrzepańcem i oprócz ogarniania ślubu z chrztem i młodego, mam jeszcze swoją pracę którą wykonuję w domu, z młodym wyciągającym mnie co chwila do ogrodu, albo dopraszającym się rysowania miau-miauów i hau-hauów
wyglądaliście prześlicznie! super makijaż!