Ślubujące w 2012 - część II - Strona 44 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Ślubny wizerunek

Notka

Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-07-04, 14:24   #1291
ewula87
Rozeznanie

Dot.: Ślubujące w 2012 - część II

Cytat:
Napisane przez magnusia Pokaż wiadomość

zwróć uwagę Kochana, że mają różny rozstaw miseczek- sprawdź w jakim Ci najlepiej bo to dość ważne.
Wszystkie ładne
O dziękuję bardzo za radę! O tym nie pomyślałam
ewula87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-04, 14:47   #1292
sadonkowa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ewula87 Pokaż wiadomość
Dziewczyny muszę kupić biustonosz do ślubu, koniecznie przez internet bo nie będę miała innej okazji. Pomóżcie jakie firmy i modele polecacie? koniecznie push up
Ja też muszę się rozejrzeć w necie bo w sklepach nic nie znalazłam.. a podobają mi się zwykłe, gładkie bardotki z triumpha albo atlantica.
sadonkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-04, 14:48   #1293
malaOlaa
Raczkowanie

Cytat:
Dziewczyny muszę kupić biustonosz do ślubu, koniecznie przez internet bo nie będę miała innej okazji. Pomóżcie jakie firmy i modele polecacie? koniecznie push up
Ja kupowałam biustonosz firmy ava model 605 i do tego majtki. Jestem mega zadowolona i wiem ze bede dalej kupowac bielizne tej firmy. Ani na chwile nic mi sie nie ruszyło w staniku a wariowalam cala noc na parkiecie
Stary 2012-07-04, 15:12   #1294
Pradip
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Malgos_12 Pokaż wiadomość
to zależy czy chcecie potem podpisać przy wszystkich i mieć to na zdjęciu/filmie... fajne przeżycie jak dla mnie, tak bardziej uroczyst, ale to przecież zależy w zupełności od was.
No właśnie zawsze podobały mi się te zdjęcia...
Cytat:
O dziękuję bardzo za linka może nie koniecznie kupię tam biustonosz, bo ma już trzy typy, ale bielizna na noc poślubną

Proszę o pomoc który najładniejszy?
1. http://moda.allegro.pl/biustonosz-av...412861205.html
2. http://moda.allegro.pl/konrad-biusto...464763185.html
3. http://www.angel.pl/biustonosze-push..._24933122.html
Bieliznę na noc poślubną mają śliczna ale strasznie drogą
Wybierając stanik szukałam jak najwęższego w miejscu łączenia miseczek więc i Tobie radzę spojrzeć może na górę swojej sukni.
Cytat:
Napisane przez katie99kasia Pokaż wiadomość
Ja dziś po pracy wybieram sie na kolejny maraton z zaproszeniami... na sama myśl się mi nie chce(wiedząc ze jadę w dość, jak by to ująć- 'wymagające' miejsca) mam nadzieję, ze pójdzie gładko
Życzę Ci żeby Wam się poszczęściło jak nam i "najbardziej wymagającego" gościa akurat nie było
Cytat:
bardzo dobry. Nie musisz w dniu ślubu jeszcze latać i podpisywać. My też podpisaliśmy przed
Niby jedna sprawa mniej ale trzeba ją załatwić w równie gorący okresie bo przed nim samym. A nie żałujesz właśnie że nie uwiecznialiście w jakiś sposób tego momentu?
Pradip jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-04, 15:13   #1295
malaOlaa
Raczkowanie

Cytat:
o ja też miałam sushi w zaręczyny te chłopy czasem potrafię zaskoczyć człowieka
A mnie moj maz zabral na weekend nad morzem-myslalam ze to taki normalny wyjazd, a tu wieczorem przy kolacji ze swiecami na plazy dostalam pierscionek

Cytat:
Napisane przez Malgos_12 Pokaż wiadomość
MalaOla – super relacja, cieszę się, że wszystko się udało. Świetna sukienka! Taka inna. Ciekawe jakby wyglądała bez koła...
tak się zastanawiałam czemu robiliście sesję wcześniej, przed ślubem, a ty po prostu musiałaś ją oddać…
Cytat:
Napisane przez aisak42 Pokaż wiadomość
bardzo ładnie wyglądałaś
czemu musiałaś ją oddać?
Malgos probowalam bez kola, ale juz sie tak ladnie nie ukladala. Sesje juz od dawna planowalismy przed ceremonia, bo nie chcialam znow latac do makijazystki i fryzjerki. I dlatego wtedy robilismy zdjecia, a nie ze wzgledu na to ze musialam ja oddac, bo wypozyczylam ja we wtorek, slub byl w piatek, a w poniedzialek dopiero musialam ja oddac (byla wypozyczana z salonu). Czasu wiec mielismy sporo

Cytat:
Napisane przez Neave Pokaż wiadomość
to ja podpytam - a czym różni się koło z silikonu od takiego zwykłego? bo do mojej konieczna jest halka i to z kołem, a strasznie mnie denerwuje sam fakt że muszę mieć halkę suknię miałaś cudną i gdybyś nie napisała o halce z kołem to w życiu bym na to nie wpadła!
Wiesz co, kiedys byly takie kola z drutami na dole, ze przy siadaniu czy w ogole przy poruszaniu bylo je widac, bo odznaczalo sie na sukni. Nie wiem jak jest teraz, ale mi trafilo sie takie miekkie, ze ladnie trzymalo suknie, a przy siadaniu, klekaniu, itp dopasowywalo sie do pozycji i nic nie bylo widac

Cytat:
Napisane przez JJJustynAAA Pokaż wiadomość
Dziewczyny mam pytanie.
Jak wiecie ślub mamy 6 października, a na zaproszeniu mamy datę potwierdzenia do 1 września. Uważacie, że to dobry termin, czy nie za wcześnie? W sumie to stwierdziliśmy że 1 wrzesień będzie dobrym terminem, by gdyby nam dużo osób odmówiło, to będziemy mieli możliwość do proszenia parę osób. Jak tylko otrzymamy zaproszenia ruszamy z zaproszeniami.
MalaOla
piękna relacja, gratuluje... Cieszę się razem z Wami i już na samą myśl o własnym ślubie się stresuje...
Mysle, ze daliscie bardzo dobry termin do potwierdzenia.
Nie stresuj sie bedzie dobrze

Cytat:
Napisane przez sarah29 Pokaż wiadomość
Witajcie wszystkie Przeszłe i Przyszłe PM
Od dłuższego czasu podczytuje wasze posty i szukam wśród was inspiracji.
Mój ślub odbędzie się również już wkrótce, a dokładnie 6 października. Z tego względu mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do swojego grona i pomożecie w wyborach i zamknięciem wszystkiego na przysłowiowy "ostatni guzik". Nigdy wcześniej nie zdecydowałam się na wymianę myśli i opinii na żadnym forum ale same wiecie jak to jest przed ślubem, mam wrażenie, że mogę zanudzić wszystkich swoimi problemami a tu wszystkie żyjemy tym jednym tematem.
Oto więc jestem.
Witamy opowiadaj co macie

Cytat:
Napisane przez Luzia Pokaż wiadomość
Sarah29, bardzo ładna sukienka

Ja ze swoją mam problem... Kupowałam ją na all jakiś rok temu, teraz przytyłam i się w nią nie mieszcze a do ślubu 2 msc...
Nie wiem co robić
Schudniesz sama przed slubem. Ja sie nie odchudzalam, jadlam normalnie, od czasu do czasu przeszlam sie na fitness, a schudlam ponad 4 kg.

Cytat:
Napisane przez Czary Mary Pokaż wiadomość
W związku z tym, że mam dzisiaj troche wolnego czasu pokażę Wam moje małe ślubne zestawienie. ( Co mam i co chciałabym jeszcze mieć)
Piekne zestawienie

Cytat:
Napisane przez Pradip Pokaż wiadomość

Teraz po 1.09 mamy przyjść podpisać już papiery ślubne żeby nie robić tego w dzień ślubu myślicie ze to dobry pomysł?
My mielismy przy ostatnim spotkaniu z proboszczem (ok 2 tyg przed slubem) dokonczenie protokolu. Ale dokumenty podpisywalismy na koniec mszy przy ołtarzu, swiadkowie przed msza na zachrystii. I dla mnie bylo tak najfajniej bedziemy miec ladne zdjecia na pamiatke. Po tym ksiadz zlozyl nam zyczenia i po wszystkim
Stary 2012-07-04, 15:23   #1296
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:

Niby jedna sprawa mniej ale trzeba ją załatwić w równie gorący okresie bo przed nim samym. A nie żałujesz właśnie że nie uwiecznialiście w jakiś sposób tego momentu?
nie, nawet o tym nie myślałam szczerze mówiąc
dla mnie ważniejszym momentem było założenie obrączek i przewiązanie rąk stułą

---------- Dopisano o 15:23 ---------- Poprzedni post napisano o 15:20 ----------

Cytat:
Napisane przez malaOlaa Pokaż wiadomość

Wiesz co, kiedys byly takie kola z drutami na dole, ze przy siadaniu czy w ogole przy poruszaniu bylo je widac, bo odznaczalo sie na sukni. Nie wiem jak jest teraz, ale mi trafilo sie takie miekkie, ze ladnie trzymalo suknie, a przy siadaniu, klekaniu, itp dopasowywalo sie do pozycji i nic nie bylo widac
o patrz też takiemiałam i nie wiedziałam że to z silikonu myślałam że to jakiś miękki plastik
Stary 2012-07-04, 15:34   #1297
ewula87
Rozeznanie

Ahhh ile moądrych rzeczy można się dowiedzieć na tym forum też muszę zapytać na przymiarce, panie o to koło, z czego ono jest. Pochodzić, trochę posiadać, poklękać, może nie wygonią mnie z salonu
ewula87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-04, 16:21   #1298
malaOlaa
Raczkowanie

Cytat:
Ahhh ile moądrych rzeczy można się dowiedzieć na tym forum też muszę zapytać na przymiarce, panie o to koło, z czego ono jest. Pochodzić, trochę posiadać, poklękać, może nie wygonią mnie z salonu
Nie wygonia mi pani sama kazala usiasc, kleknąć, a jak bylam sama w przymierzalni z mezem to nawet sprobowalismy jak sie tanczy
Stary 2012-07-04, 16:22   #1299
wybOrOowa
Rozeznanie

GG do wybOrOowa

Cytat:
Napisane przez Neave Pokaż wiadomość
hahaha, TŻ chyba by się uśmiał gdyby usłyszał że jestem zorganizowana jak na typową artystyczną duszę jestem totalnym roztrzepańcem i oprócz ogarniania ślubu z chrztem i młodego, mam jeszcze swoją pracę którą wykonuję w domu, z młodym wyciągającym mnie co chwila do ogrodu, albo dopraszającym się rysowania miau-miauów i hau-hauów

odnośnie zaproszenia - muszę pokombinować z kolorem papieru na którym będą nasze imiona, rozważałam też fajną wstążkę w kontrastowym kolorze z wzorem takim jak na zaproszeniu, niestety w sklepie od papieru już się skończyły, więc jak będę jechała do sklepu z papierami na Żoliborzu po papier wizytówkowy wezmę ze sobą 1 arkusz wybranego papieru i będę "na żywca" dobierać być może zamiast wstążki dobrze byłoby użyć kontrastowy kolor już w papierze z imionami aha, słowa "Zaproszenie" raczej nie umieścimy
ja miałam podobnie z dzieckiem ,całe przygotowania i bierzmowanie i wszystko na raz i dałam radę , jak człowiek chce to się zepnie i wszystko da radę zrobić , matki polki
Cytat:
Nam z kolei powiedział Pan złotnik, który robił nam obrączki,że te matowe po kilku miesiącach noszenia się wyświecają i zaczynają sie błyszczeć tak że ile ludzi tyle opinii

aisak42- fajne butki stabilny obcas, to mi się podoba
ja mam obrączkę pół mat pół błyszcząca i już jest porysowana i nie widać wielkiej różnicy a jeszcze miesiąc nie minął , niby złotnik mi mówił ale miały być takie i koniec , nie ma to jak się baba uprze
Cytat:
Mój ślub odbędzie się również już wkrótce, a dokładnie 6 października. Z tego względu mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do swojego grona i pomożecie w wyborach i zamknięciem wszystkiego na przysłowiowy "ostatni guzik". Nigdy wcześniej nie zdecydowałam się na wymianę myśli i opinii na żadnym forum ale same wiecie jak to jest przed ślubem, mam wrażenie, że mogę zanudzić wszystkich swoimi problemami a tu wszystkie żyjemy tym jednym tematem.
Oto więc jestem.
witamy , czekamy na fotki wszystkiego co masz sukienka superaśna
Cytat:
Napisane przez mayeczka87 Pokaż wiadomość
Ale żeby się wkupić musisz opowiedzieć coś o Was, pokazać sukienkę, salę itp. Prawda Dziewczyny??

MalaOla - ładne zdjęcia, czekam na więcej pięknie zgrany pomarańcz!!

Dziewczyny, ja chyba umrę zanim dojdę do ołtarza, cz któraś z Was też się AŻ tak stresuje???
każda tak po części ma a żadna nie umarła i TY też nie mrzesz , dasz radę
[
Stary 2012-07-04, 16:27   #1300
kasioonya
Rozeznanie

dzieńdoberek
wpadam do Was na chwilkę, bo zaraz muszę wracać do pracy... wkurza mnie to, że codziennie przynoszę sterty papierów do domu

Neave fajne te tytanowe obrączki. ja też kiedyś myślałam o takich super, że Wam obojgu się podobają jeśli chodzi o rozmiary, to u nas jest śmiesznie - ja mam 10,5, a Mąż - 24,5
co do męskiej cierpliwości - zauważyłam, że większość decyzji i wyborów dokonujecie wspólnie, więc to rzeczywiście może wymagać od obu stron duuużo cierpliwości i być troszkę trudne - wybrać wszystko, co będzie się podobało Wam obojgu jednocześnie ja miałam nieco łatwiej, bo większość najważniejszych spraw uzgodniliśmy wspólnie, a inne - "mniejsze" ja załatwiałam sama, a TŻ akceptował a decyzję o moim wyglądzie pozostawił mi i zaufał, że będzie dobrze
super, że sama projektujesz zaproszenia

JJJustynAAA - gratuluję załatwienia nauk i zatwierdzenia projektu zaproszeń

engi111 świetnie, że zaproszenia już rozdane!

42gami przepiękna biżuteria! no i brawa dla TŻta za trafiony prezent możesz przypomnieć jaką suknię wybrałaś?

malaOlaa cudna relacja! cieszę się, że ten dzień był dla Was tak wyjątkowy! jeszcze raz wszystkiego cudownego - niech te uśmiechy i pomarańczowa radość będzie zawsze w Waszym życiu wyglądaliście prześlicznie! super makijaż!

sarah29 witaj śliczna suknia! marzyłam o takim kroju, ale niestety mi nie pasował... czuj się u nas jak u siebie, opowiadaj, pytaj i nie stresuj się przygotowaniami, bo do czas, który mija niestety zbyt szybko...

Pradip super, że zegarki dla mam już załatwione no i gratuluję załatwienia protokołu i zapłacenia cołaski - coraz więcej spraw z głowy

Monia widzę, że stresik jest coraz większy zostały trzy dni! wszystko już dopięte na ostatni guzik? mocno trzymam kciuki za piękną, ale niezbyt upalną pogodę

Czary Mary gratuluję załatwionych spraw! super obrączki! a te buty to Badgley Mischka? są przecudne Twoja suknia jest dość strojna, więc myślę, że sprawdzi się przy niej delikatna biżuteria - może jakaś kryształowa, błyszcząca zawieszka na cieniutkim łańcuszku i kolczyki na sztyfty?

Luzia no to chyba trzeba szukać krawcowej, która ewentualnie wprowadzi jakieś poprawki. chociaż w dwa miesiące można stracić kilka kg! nie martw się na zapas, tylko działaj! nie wiem jak reagujesz na stres, ale wiem, że sporo PMek nie może jeść przy przedślubnych nerwach i chudnie! trzymam kciuki, żeby było dobrze!

ewula87 polecam polskie firmy: Nipplex, Konrad, Kinga. może zajrzyj na intymna.pl - tam jest duży wybór

ex-Damonowa Aparatka
17.12.2010 - 28.05.2012

Znalazłam Męża: 05.08.2004 r.
Ślubowaliśmy: 07.06.2012 r.

Et si tu n'existais pas
J'essaierais d'inventer l'amour...
kasioonya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-04, 16:37   #1301
wybOrOowa
Rozeznanie

GG do wybOrOowa

Cytat:
Sarah29, bardzo ładna sukienka

Ja ze swoją mam problem... Kupowałam ją na all jakiś rok temu, teraz przytyłam i się w nią nie mieszcze a do ślubu 2 msc...
Nie wiem co robić
ja bym proponowałą pogadać jednak z krawcową a jak nic nie da się zrobić to nie dieta żeby się nie katować tylko zdrowe racjonalne odżywianie , a przed ślubem sama zgubisz
Cytat:
magnusia - nasz model to ETERNIA. Kupowaliśmy w Złotych Tarasach i dostaliśmy dodatkowo 20% zniżki na koszulę i garnitur w Vistuli

aisak42 - protokołem też się stresuję... pytania moga być podchwytliwe :P

W związku z tym, że mam dzisiaj troche wolnego czasu pokażę Wam moje małe ślubne zestawienie. ( Co mam i co chciałabym jeszcze mieć)

Brakuje mi biżuterii... nie noszę jej w ogóle i obawiam się, że będę miała wielki problem z doborem czegoś w czym czułabym się dobrze...
powiem Ci tak sukienka za☠☠☠ista , buty za☠☠☠iste , bielizna Twój tż będzie zachwycony
Cytat:
ja kupowałam na jagna.pl więc polecam nie drogo a był idealny , też kupiłam przed przymiarką a okazało się że wcale nie jest potrzebny więc może lepiej dopytaj albo weź jaki kolwiek inny , bo w sumie wydałam na darmo ale przyda się też niby na codzień
Stary 2012-07-04, 17:28   #1302
qmpela86
Raczkowanie

I'm back!!!

W końcu dziewczyny znalazłam czas żeby was odwiedzić

U nas wszystko do przodu. Byliśmy na sali i porozmawialiśmy z dekoratorką i właścicielką. Do tego byliśmy w hol=telu koło sali zobaczyć warunki dla znajomych. Mamy też załatwiony USC (na 17.07 odbiór zaświadczenia) no i zaczynamy nauki!
Mam też kontakt z dziewczynami które mają ślub w ten sam dzień. Tak więc wszystko do przodu

Teraz biorę się za nadrabianie (przyznaje wszystkiego nie dam rady nadrobić)

Cytat:
Napisane przez engi111 Pokaż wiadomość
Dziewczynki kochane pomocy !!!! Chicałm kupić mojemu TZ spinki do slubu te które cieszą się wsród was takim dużym powodzeniem tylko nie wiem jak poruszać się na tablica.pl . czy któraś mi pomoże proszęęęę
Ja je też zamawiałam na tablicy. Piszesz tylko zapytanie że jesteś zainteresowana podajesz adres i paczka przychodzi. Tez polecam za pobraniem

Cytat:
o ja też miałam sushi w zaręczyny te chłopy czasem potrafię zaskoczyć człowieka

Ja też miałam sushi uwielbiamy je oboje

Cytat:
Napisane przez JJJustynAAA Pokaż wiadomość
Dziewczyny mam pytanie.
Jak wiecie ślub mamy 6 października, a na zaproszeniu mamy datę potwierdzenia do 1 września. Uważacie, że to dobry termin, czy nie za wcześnie? W sumie to stwierdziliśmy że 1 wrzesień będzie dobrym terminem, by gdyby nam dużo osób odmówiło, to będziemy mieli możliwość do proszenia parę osób. Jak tylko otrzymamy zaproszenia ruszamy z zaproszeniami.
Widzę, że dość długo z tym schodzi. Chcemy żeby goście mieli chociażby 1 miesiąc na odpowiedź, ale wydaje mi się, że może być to cieżkie do zrealizowania bo od 21 lipca zaczynamy zapraszać i zamierzamy to robić również w ciągu tygodnia. Ale rodzina TŻ jest dość rozległa i nie mieszkają w jednym mieście :/
Zmykam spać... Będę jutro troszkę dłużej.

MalaOla
piękna relacja, gratuluje... Cieszę się razem z Wami i już na samą myśl o własnym ślubie się stresuje...
My mamy ślub 1.09 a potwierdzenie do 20.07. Też chcieliśmy żeby goście mieli miesiąc ale sie nie wyrobiliśmy i jeszcze nam zostało kilka do rozdania. No trudno

Cytat:
Oto więc jestem.
Witamy Bardzo ładna sukienka

Cytat:
Napisane przez sadonkowa Pokaż wiadomość
Ja też muszę się rozejrzeć w necie bo w sklepach nic nie znalazłam.. a podobają mi się zwykłe, gładkie bardotki z triumpha albo atlantica.
Ja kupiłam gładką bardotkę w sklepie Exotiq
Stary 2012-07-04, 17:28   #1303
Malgos_12
Zakorzenienie

Cytat:
bardzo dobry. Nie musisz w dniu ślubu jeszcze latać i podpisywać. My też podpisaliśmy przed
ale nigdzie nie trzeba było latać, my na sam koniec mszy podpisaliśmy przy stoliczku obok i tyle...

Cytat:
Napisane przez malaOlaa Pokaż wiadomość
Malgos probowalam bez kola, ale juz sie tak ladnie nie ukladala. Sesje juz od dawna planowalismy przed ceremonia, bo nie chcialam znow latac do makijazystki i fryzjerki. I dlatego wtedy robilismy zdjecia, a nie ze wzgledu na to ze musialam ja oddac, bo wypozyczylam ja we wtorek, slub byl w piatek, a w poniedzialek dopiero musialam ja oddac (byla wypozyczana z salonu). Czasu wiec mielismy sporo

Schudniesz sama przed slubem. Ja sie nie odchudzalam, jadlam normalnie, od czasu do czasu przeszlam sie na fitness, a schudlam ponad 4 kg.
a nie bałaś się że pobrudzisz sukienkę na sesji??

co do chudnięcia to niekoniecznie, bo ja ani nie schudłam ani nie przytyłam, a też każdy mówił że schudnę a tu nic! więc nie zawsze można na to liczyć, bo jak się okaże, że ma za mało czasu to juz wtedy nic nie zrobi

Cytat:
Dziękuje dziewczyny za rady. Na diete już przeszłam i mniej ćwicze- bo zaczęły mi się rozbudowywać mięsnie.
no własnie dlatego też pomyslalam sobie, żeby lepiej chwilowo nie ćwiczyc, chyba że będa to ćwiczenia gdzie wykonujesz duzo powtorzen prawie bez oporu, jakies na spalanie masy tłuszczowej

Cytat:
Sukienka ładna myślę tak jak dziewczyny, ze najpierw konsultacja z krawcowa ile da się popuścić na szwach, a resztę cm spróbowac zwalczyć (moze faktyznie ta dieta co proponuje Malgos) Chyba sama na nia zerknę
no własnie dieta ta jest zrobiona z głową, dostaraczane są wszystkie składniki - włącznie z tłuszczami ale wszystko racjonalnie, wiadomo, że jak ustalisz sobie, powinnaś wybrać opcję gdzie chudnie się 0,5kg na tydzień czyli tak zdrowo, troszkę bardziej długotrwałe ale przynajmniej sobie nie zaszkodzisz

Cytat:
Napisane przez wybOrOowa Pokaż wiadomość
ja bym proponowałą pogadać jednak z krawcową a jak nic nie da się zrobić to nie dieta żeby się nie katować tylko zdrowe racjonalne odżywianie , a przed ślubem sama zgubisz
no tak jak juz pisałam niekoniecznie schudnie przez sam stres... a dieta o ktorej pisałam to jest na serio fajnie ułozona i bogata w różne przepisy, a jak się czegoś nie lubi to można wymienić i to nie jest tak, że jesz zupę cały tydzień, normalnie dostarczasz organizmowi wszystko co potrzebne, więc na zdrowiu potem się nie odbije.
Malgos_12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-04, 18:59   #1304
sarah29
Przyczajenie

ewula87 -jeżeli chodzi o bieliznę to ja mogę z czystym sumieniem polecić La Parie. Firma do najtańszych nie należy ale staniki pierwsza klasa.
A teraz obiecane zdęcia sukienki na mnie. Tak jak pisałam sukenka jeszcze niedopasowana, co widać zwłaszcza na pierwszym zdjęciu. Stoję na nim bez butów więc dół również się troszkę pomarszczył a ddatkowo jeszczeelon się tam zakręcił. Ja zakochałam sie w tym co jest na 2 fotce, czyli trenie.
Zdjęcia robione niestety telefonem w trochę ciasnej przymierzalni.
A te czarne ramiączka to oczywiście od stanika a nie sukienki
Pytałyście jakie dodatki. Do tej pory zakupiłam buty, tajie jak na 4 zdjęciu - srebrne, to ma być kolorek, w którym będzie część dodatków.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P100312_13.14.jpg (92,3 KB, 85 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P100312_13.14_[01].jpg (90,5 KB, 49 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P100312_13.15.jpg (88,4 KB, 57 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg buty.jpg (18,7 KB, 32 załadowań)

Edytowane przez sarah29
Czas edycji: 2012-07-04 o 19:29
sarah29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-04, 19:37   #1305
Malgos_12
Zakorzenienie

Sarah - suknia pięknie na tobie się prezentuje! a te buty są srebrne czy taki efekt kameleona?
Stary 2012-07-04, 21:17   #1306
aisak42
Raczkowanie

Cytat:
magnusia - nasz model to ETERNIA. Kupowaliśmy w Złotych Tarasach i dostaliśmy dodatkowo 20% zniżki na koszulę i garnitur w Vistuli

aisak42 - protokołem też się stresuję... pytania moga być podchwytliwe :P

Brakuje mi biżuterii... nie noszę jej w ogóle i obawiam się, że będę miała wielki problem z doborem czegoś w czym czułabym się dobrze...
zakochałam się w Twojej sukni jest prześliczna
aisak42 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-04, 22:04   #1307
qmpela86
Raczkowanie

Cytat:
ewula87 -jeżeli chodzi o bieliznę to ja mogę z czystym sumieniem polecić La Parie. Firma do najtańszych nie należy ale staniki pierwsza klasa.
A teraz obiecane zdęcia sukienki na mnie. Tak jak pisałam sukenka jeszcze niedopasowana, co widać zwłaszcza na pierwszym zdjęciu. Stoję na nim bez butów więc dół również się troszkę pomarszczył a ddatkowo jeszczeelon się tam zakręcił. Ja zakochałam sie w tym co jest na 2 fotce, czyli trenie.
Pytałyście jakie dodatki. Do tej pory zakupiłam buty, tajie jak na 4 zdjęciu - srebrne, to ma być kolorek, w którym będzie część dodatków.
Super Ja nie lubie koronek ale sukienka na prawde wyglada na Tobie ślicznie. A buty.. niezły obcasik ja bym nie dała rady

Ostatno kupiłam w Tesco (F&F) całkiem przypadkowo buty na niskim obcasie z mała platformą w kolorze nude bez palca i sa takie wygodne że chyba je wykorzystam jako buty na zmianę (swoje tez mam nude ale pełne i na troche wyższym).

Jak będe mieć chwilę to wrzucę foto
Stary 2012-07-04, 22:08   #1308
aisak42
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez qmpela86 Pokaż wiadomość
Super Ja nie lubie koronek ale sukienka na prawde wyglada na Tobie ślicznie. A buty.. niezły obcasik ja bym nie dała rady

Ostatno kupiłam w Tesco (F&F) całkiem przypadkowo buty na niskim obcasie z mała platformą w kolorze nude bez palca i sa takie wygodne że chyba je wykorzystam jako buty na zmianę (swoje tez mam nude ale pełne i na troche wyższym).

to czekamy na zdjęcia ja otrzymałam dziś moją biżuterię jest cudna
zdjęcia poniżej
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0151.jpg (109,1 KB, 34 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0152.jpg (96,0 KB, 30 załadowań)

Edytowane przez aisak42
Czas edycji: 2012-07-04 o 22:17
aisak42 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-04, 22:22   #1309
JJJustynAAA
Zakorzenienie

Cytat:
---asiak42--- Dziękuję z miłe słowa. Fajnie, że mój wybór podoba się jeszcze komuś

---JJJustynAAA--- Widzę, że Twoja data to również dzień mojego ślubu
Będziemy się denerwowały razem
My zaproszeń jeszcze nie wręczaliśmy gościom, a datę potwierdzenia mamy do 15 sierpnia. Zaproszenia chcemy rozdać w połowie lipca czyli damy gościom około miesiąca na zastanowienie.
Tak ja też to zauważylam, nawet pisałam juz wiadomość ale mnie wylogowało, wrr
Dlaczego wybraliście właśnie ten dzień...?
wszyscy decydują się przeważnie na miesiące letnie... My zdecydowaliśmy się na ten miesiac bo kady wcześniejszy miesiąc był juz zajety przez kogoś z naszych znajomych bądz kogoś z rodziny.
Także tym bardziej się ciesze, że będzie z nami więcej wizażowych PM-ek

Mama Franka

JJJustynAAA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-04, 22:40   #1310
Malgos_12
Zakorzenienie

Aisak - ładna biżuteria
Stary 2012-07-04, 23:29   #1311
Neave
Raczkowanie

Cytat:
neave - dzięki za info wiem który kościół, ale dobrze że powiedziałaś o roku chrztu bo tego nie wiem
ja się cieszę że tylko rok, bo jakby mnie zapytali jaki miesiąc czy dzień to bym nie wiedziała

Cytat:
Nie wiem co robić
najlepszy sposób to biegać codziennie przynajmniej godzinę

Cytat:
ja bym polecała jednak kupić osobiście...biust jednak czasem się zmienia i warto to zweryfikować, dwa nie każdy model który się podoba będzie dobrze wyglądał na każdym biuście, trzy przez net ci nie powiedzą czy silikon jest delikatny czy mocny (u mnie to się okazało kluczowe, bo miałam aż rany na plecach...)

Cytat:
haha ale potworki z nas
ej, nie przesadzaj :P po prostu wiecie o co biega i potraficie trzeźwo doradzić jak ktoś panikuje i to pomaga

ten pierwszy mi się najbardziej podoba! super! chętnie bym podebrała, ale u mnie odpada kupowanie przez net chociaż cena bardzo kusi bo ja zwykle wydaję ok.300zł za jeden...

wyboroowa - hahaha, matki polki są nie do pobicia chociaż ze mnie tylko pół matki polki taki mieszaniec jestem

kasioonya - ano tak już mamy, że decydujemy wspólnie jakbyśmy tkwili co każde chce to pewnie nigdy byśmy tego ślubu nie wzięli a tak to dzięki młodemu będzie
zaproszenia miałam zamawiać, ale w związku z łączoną imprezą nie mogliśmy znaleźć takiego które nam się spodoba i tekst się zmieści więc stwierdziłam że skoro na co dzień projektuję to mogę i prywatnie sobie coś poprojektować

Czary Mary - buty masz cudne! zdradzisz gdzie kupiłaś?
Neave jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-05, 00:04   #1312
magnusia
Zakorzenienie

wróciłam dopiero do domu... byłam na sali odebrałam płytkę z fotkami i filmem. Pojechaliśmy do znajomych i chcieliśmy obejrzeć- nie dało rady -4 płyty są... ledwo żyję i padam. Poczytałam Was ale nie mam siły normalnie

miłej nocki Dziewczynki
Stary 2012-07-05, 07:51   #1313
katie99kasia
Rozeznanie

Cytat:
Super wyglądasz w sukience... i ten tren bardzo mi się podobały takie kiecki, ale okazało sie że bardzo niekorzystnie w nich wyglądam no ale cóz kazdy ma inna przeznaczona 'tą jedyną' suknię slubną

Buty ile ma cm obcas? ja bym chyba kroka w nich nie zrobiła, niestety nie nauczona jestem chodzić na takich obasach... a szkoda bo tak mi sie podobają

Cytat:
zdjęcia poniżej
cuuuudo no to będziesz błyszczeć na ślubie i weselu

Cytat:

Wrzuć bo ja też czatuję ta nude-wygodne. Kiedys kupiłam własnie sobie nude bez paców, z ażurowego materiału, ale przy chodzeniu okazało się ze zapietek mi klapie i są niby dobry rozmiar ale jednak nie da się chodzić.. planuję oddać do szewca zeby przyszył paseczek i może bedzie OK

Cytat:
wróciłam dopiero do domu... byłam na sali odebrałam płytkę z fotkami i filmem. Pojechaliśmy do znajomych i chcieliśmy obejrzeć- nie dało rady -4 płyty są... ledwo żyję i padam. Poczytałam Was ale nie mam siły normalnie

miłej nocki Dziewczynki
oj chyba chciałas dokonać niemożliwego masz jakieś nowe zdjęcia ? jak tak to czekamy

My wczoraj pokonaliśmy tych wymagających gości zaproszeni, odhaczeni w jednym domu poszło gładko, w 5 minut zaproszeni wszyscy, ale w drugim musieliśmy nadrobić- 2h odsiadki murowane
Ale nie obyło sie bez przygód... w pracy cos wpadło mi do oka i za skurczybyka nie chciało wyjść więc siła rzeczy oko całe spuchnięte i czerwone nie chciałam już przekładać planów z zapraszaniem, więc pojechałam w takim stanie nie obyło się bez komentarzy " juz przed ślubem cie bije? zastanów się moze jeszcze"

Szczęśliwa żonka
katie99kasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-05, 08:11   #1314
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:
pięknie Ci w tej sukience a buty

---------- Dopisano o 08:07 ---------- Poprzedni post napisano o 08:06 ----------

Cytat:
zdjęcia poniżej
ojej jaka śliczna

---------- Dopisano o 08:11 ---------- Poprzedni post napisano o 08:07 ----------

Cytat:

My wczoraj pokonaliśmy tych wymagających gości zaproszeni, odhaczeni w jednym domu poszło gładko, w 5 minut zaproszeni wszyscy, ale w drugim musieliśmy nadrobić- 2h odsiadki murowane
Ale nie obyło sie bez przygód... w pracy cos wpadło mi do oka i za skurczybyka nie chciało wyjść więc siła rzeczy oko całe spuchnięte i czerwone nie chciałam już przekładać planów z zapraszaniem, więc pojechałam w takim stanie nie obyło się bez komentarzy " juz przed ślubem cie bije? zastanów się moze jeszcze"
fotki wrzucę jak je ogarnę ale powiem Wam, że są bardzo fajne- takie wesołe i radosne czekam jeszcze na zdjęcia od mojego fotografa bo te co odebrałam to z sali

Super, że zapraszanie do przodu-no tak to jest- u jednych 5 minut a u drugich pół dnia Oj co z tym okiem? Może do lekarza idź niech Ci jakoś przepłucze... i nie trzyj bo będzie jeszcze gorzej. A co do komentarzy pozostawiam bez komentarza.....
Stary 2012-07-05, 08:25   #1315
katie99kasia
Rozeznanie

Cytat:

fotki wrzucę jak je ogarnę ale powiem Wam, że są bardzo fajne- takie wesołe i radosne czekam jeszcze na zdjęcia od mojego fotografa bo te co odebrałam to z sali

Super, że zapraszanie do przodu-no tak to jest- u jednych 5 minut a u drugich pół dnia Oj co z tym okiem? Może do lekarza idź niech Ci jakoś przepłucze... i nie trzyj bo będzie jeszcze gorzej. A co do komentarzy pozostawiam bez komentarza.....
Oki, w takim razie niecierpliwie czekamy bardzo fajnie ze dają też zdjęcia z sali...

Czuję jakby tam mi cały czas coś siedziało... boję się ze to mi się jakaś drzazga tam mogła wbić a jej nie widać (bo to akurat z deski coś zleciało i prosto do oka). Właśnie będę dzwonić do okulisty, może przyjmuje dziś

Szczęśliwa żonka
katie99kasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-05, 08:27   #1316
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:
Czuję jakby tam mi cały czas coś siedziało... boję się ze to mi się jakaś drzazga tam mogła wbić a jej nie widać (bo to akurat z deski coś zleciało i prosto do oka). Właśnie będę dzwonić do okulisty, może przyjmuje dziś
to może być jakiś pyłek z deski taki mały wiórek ostry. Koniecznie idź a jak nie będą chcieli Cię przyjąć to na ostry dyżur
Stary 2012-07-05, 08:33   #1317
Luzia
Zakorzenienie

Jeszcze raz dziękuje za rady dziewczyny póki co będę jadła mniej węglowodanów i cwiczenia 3 razy w tyg po godzinie, ale takie typowe na tkankę tłuszczową. Co do biegania to niestety to nie dla mnie, bolą mnie od razu kolana.

Co do biustonoszy, ja mierzyłam jakiś czas temu w esotiq i tragedia, żaden nie leżał dobrze, powiem nawet więcej.. strasznie spłaszczały, a ceny w okolicy 100zł.

Luzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-05, 09:14   #1318
wybOrOowa
Rozeznanie

GG do wybOrOowa

Cytat:
I'm back!!!

W końcu dziewczyny znalazłam czas żeby was odwiedzić

U nas wszystko do przodu. Byliśmy na sali i porozmawialiśmy z dekoratorką i właścicielką. Do tego byliśmy w hol=telu koło sali zobaczyć warunki dla znajomych. Mamy też załatwiony USC (na 17.07 odbiór zaświadczenia) no i zaczynamy nauki!
Mam też kontakt z dziewczynami które mają ślub w ten sam dzień. Tak więc wszystko do przodu

Teraz biorę się za nadrabianie (przyznaje wszystkiego nie dam rady nadrobić)

Ja je też zamawiałam na tablicy. Piszesz tylko zapytanie że jesteś zainteresowana podajesz adres i paczka przychodzi. Tez polecam za pobraniem

Ja też miałam sushi uwielbiamy je oboje

My mamy ślub 1.09 a potwierdzenie do 20.07. Też chcieliśmy żeby goście mieli miesiąc ale sie nie wyrobiliśmy i jeszcze nam zostało kilka do rozdania. No trudno

Witamy Bardzo ładna sukienka

Ja kupiłam gładką bardotkę w sklepie Exotiq
super tyle rzeczy do przodu
Cytat:
o ja żesz cię pierdziu jakie wysokie buciki
super są ale ja bym w swojej sukience z trenem się zabiła , a przy wywijaniu z gośćmi to już w ogóle więc podziwiam
Stary 2012-07-05, 10:32   #1319
Pradip
Zakorzenienie

Cytat:
zdjęcia poniżej
Pięknie się mieni...
Cytat:
Wrzuć nam jakieś bo już wytrzymać nie mogę...
Cytat:
No to super że macie już ich z głowy nam jeszcze 4 zostały 1 dam dzisiaj 2 w sobotę a pozostałe 2 nie wiem kiedy ale goście wiedzą ze są zaproszeni wiec chociaż to dobrze
Cytat:
Pięknie wyglądasz Tren robi wrażenie ale ja ze swojego jednak rezygnuję bo nie wyobrażam sobie z nim chodzić i tańczyć a buty mega
Pradip jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-05, 10:38   #1320
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:
Wrzuć nam jakieś bo już wytrzymać nie mogę...

No to super że macie już ich z głowy nam jeszcze 4 zostały 1 dam dzisiaj 2 w sobotę a pozostałe 2 nie wiem kiedy ale goście wiedzą ze są zaproszeni wiec chociaż to dobrze
wrzucę wieczorem do klubu
super, że tylko 4 zaproszenia Ci zostały

Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości