Powiększanie piersi cz.7 - Strona 519 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-07-04, 22:11   #15541
klaudeczka2010
Zadomowienie

Dot.: Powiększanie piersi cz.7

Cytat:
Napisane przez jooasi Pokaż wiadomość
Anika ja Klaudeczke widziałam na żywca, na zdjęciach tak nie wygląda a to drobinka jest, niewielka i szczupluteńka, jak mutant przerośnięty przy niej się czułam jak masz 96cm w bioderkach to tym bardziej te 380 jest jak najabrdziej dla Ciebie i pięknie Ci proporcje wyrówna, z gruszeczki klepsyderką piekną się staniesz
nooo JOASII mutant,jak możeszto ja powiem jak joasi wygląda..wysoka i za☠☠☠iscie zgrabna,długie nogi i te piersia ja wyglądałam jak kupa,w warkoczyku z kołtunem,bez make upu..ha ha...znasz mnie lepiej joaś niż moje niektóre koleżanki
Stary 2012-07-04, 22:14   #15542
Wiola33
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez siwa124 Pokaż wiadomość
A ja z innej beczki...
Juz mi się tu spowiadac o depilacjach swoich - ja jadę nogi depilatorem ale tylko łydki + kawałek udka
Teraz niedługo wyjeżdżam na urlop - myslę o bikini + pachy woskiem u kosmetyczki
Jest to mocny ból - tylko mi nie piszcie że cycki przeszłam to i to przejdę plis..
siwa dasz radę. Ja sobie sama robię depilację woskiem i jest ok. Jak będziesz robić pierwszy raz to zrób najpóźniej dwa dni przed wyjazdem,bo skóra może być trochę mocniej podrażniona i zaczerwieniona. A na to polecam sudokrem.

Cytat:
Napisane przez kasikkk87 Pokaż wiadomość
nie pamietam czy pytalam wiec znowu pytam mialyscie jakies problemy z oddychaniem po operacji???
kasikk to jest tak, że czujesz że coś cię ściska na klacie, najbardziej zaraz po operacji, ale problemów z oddychaniem nie miałam. kasikk spokojnie wszystko będzie dobrze.

Cytat:
Napisane przez anika75 Pokaż wiadomość
Klaudeczko, super te Twoje piersi . Prześlicznie wyglądają w tej bluzce. Napisałabym Ci "śmigaj śmiało bez stanika", ale sama pewnie też bym się nie odważyła

Dziewczyny, czy moje 380 będą dużo większe od Klaudeczki 330? Tak wizualnie, bo że o 50 ml to wiem
Tak, jak jooasi pisze, wyrówna się Tobie sylwetka. U mnie też się tak stało. Ja mam raczej duży implant, a w ubraniu nie wygląda na taki duży
Stary 2012-07-04, 22:14   #15543
Agatau88
Zakorzenienie

GWEN
a ja pamietam o Tobie
a jaki macie stanik?
Agatau88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-04, 22:24   #15544
klaudeczka2010
Zadomowienie

ANICZKO sama byłam a teraz jest mój chłop już,dziękito chyba nie zawał,kurde z takim niskim ciśnieniem można miec zawał???potrafię i 80/40mieć,okropnie się wtedy czujęale w klacie mnie bolalo,już przechodziwzięłam też tabcin..

AGA kurcze mam nadz że to jednak nie angina i nie będę musiała antyb.łykać

BALSENO A TY GDZIE???miałaś dziś oglądać cycuszki??nie dałaś znać w ogóle..co jest???

a ja przed chwilą gadałam z koleżanką która chce robić sobie piersi,jest w moim wieku,nie rodziła jeszcze i ma małee bardzo...i w sierpniu,ja na kontrolę a ona na wizytę jedziemy...nie ma jak dr z polecenia!!!

ja powoli się zmywam,chociaż po tabcinie zamiast spać to mi się odechciało spania...wiec może nie usnę jeszcze..
Stary 2012-07-04, 22:27   #15545
gwendolinka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Agatau88 Pokaż wiadomość
GWEN
a ja pamietam o Tobie
a jaki macie stanik?
Zdobyczny! Jooasia mi sprezentowała miękki na fiszbinach Mark&Spencer 30f (65F) , moze ma w albumie. Coś jej nie pasowało w nim i ja chapnęłam

- 18.04.2011 Dr ES
325 Hp ESy florESy (.)(.)
gwendolinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-04, 22:30   #15546
Agatau88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gwendolinka Pokaż wiadomość
Zdobyczny! Jooasia mi sprezentowała miękki na fiszbinach Mark&Spencer 30f (65F) , moze ma w albumie. Coś jej nie pasowało w nim i ja chapnęłam
To masz szczescie

KLAUDECZKA
angine widac od razu, czopy na migdalach, boli jak diabli. na pewno to nie to.
Stary 2012-07-04, 22:30   #15547
madziullasz
Raczkowanie

Hej dziewczyny, tak patrzę na te wasze rozmiary, pozwoliłam sobie też zaglądnąć do kilku albumów i strasznie się martwię, mi Doktor chce zaaplikować 275 lub 300 mentor....Modle się aby padło na 300!!!! Podobno mam wąski mięsień piersiowy.
madziullasz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-04, 22:34   #15548
kasikkk87
Zadomowienie

kupilam sobie nakladki na sutki silikonowe to silikon tamto silkon pasuje zobaczymy czy to cudo zda egzamin na ur cioci kloci w sam raz zeby nie komentowala nie potrzebnie

mam staniki,te nakladki musze sie jeszcze zaoparzyc w pare rzeczy polecalyscie ketonal masc na plecy kupie

nie polecacie pizamik wiec bede miec spodenki i koszulke rozpinana o ile taka znajde bo zadnej nie mam a kilka musze kupic do spania i pozniej jakies do chodzenia na pierwszy tydz a raczej lezenia hehee mialyscie szlafok dr wspominala wiec chyba wezme co??co jeszcze??????????

gwen dr daje recepte na ketanol? czy lepiej sama mam nakupowac karton srodkow przeciwbolowych??
kasikkk87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-04, 22:38   #15549
gwendolinka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Agatau88 Pokaż wiadomość
To masz szczescie
Wiesz kto ma zawsze szczęście? Glupi... Hihihi
Albo cFaniak

---------- Dopisano o 22:38 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ----------

Cytat:

gwen dr daje recepte na ketanol? czy lepiej sama mam nakupowac karton srodkow przeciwbolowych??
Narazie się tym nie martw. Ja dwie doby leżałam na dożylnych a później ibuprom brałam tylko. Nie pamiętam, chyba o receptę nie prosiłam bo u mnie zawsze fiolka ketonalu w domu stoi

- 18.04.2011 Dr ES
Stary 2012-07-04, 22:38   #15550
Agatau88
Zakorzenienie

Cytat:
Wiesz kto ma zawsze szczęście? Glupi... Hihihi
Albo cFaniak
Nie mów tak
a ciesz sie zdobycza
jutro tu bede po zdjecia, pamietaj
Stary 2012-07-04, 22:39   #15551
kasikkk87
Zadomowienie

dziewczynki od dr Skwiercz a brac jaska??
i teraz pytanie tylko sie nie smiejscie ja jestem hmmm bardzo trudna w jedzeniuuu to skomplikowane
duzo rzeczy nie jemmm wybredna strasznie jestem
jak np hm jakby to powiedziec maz przyniesie mi do szpitala jakies amku to bedzie afera??jak szpitalnego nie zjem???
pytam bo ja luuuuubie jesc ale w szpitalu to nie bardzoo
Stary 2012-07-04, 22:40   #15552
klaudeczka2010
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez madziullasz Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny, tak patrzę na te wasze rozmiary, pozwoliłam sobie też zaglądnąć do kilku albumów i strasznie się martwię, mi Doktor chce zaaplikować 275 lub 300 mentor....Modle się aby padło na 300!!!! Podobno mam wąski mięsień piersiowy.
i nie da się więcej??a jakie masz wyjściowo piersi???i z 300 może fajnie wyjść,jak dr uważa że się nie da,to możee ma rację a może trzeba skonsultować z innym lekarzem,jak i ja zrobiłam,ale ja to chciałam mniejsze..i mam

ZABO taaaa w takiej bluzce bez stanika???prześwituje wszystkoale w innych jak najbardziej..a żabuś można tak bezkarnie bez staniora??????wiadomo że tak,ale cały czas???byłoby cudownie,zresztą ja miałam takie pojęcie przed operacją,że z implantami pod mięśniem można właśnie śmigac bez stanika bez obaw
Stary 2012-07-04, 22:47   #15553
Agatau88
Zakorzenienie

A ja Wam powiem ze ja teraz spie bez stanika i caly dzien latam bez.
U mnie jest 36 stopni i nie ma czym oddychac
A ja i tak planuję za jakiś rok dzidziusia (o ile sie uda i partner bedzie odpowiedni)wiec ciekawe co stanie sie z piersiami po ciazy
W kazdym razie pewnie poprawiać bedzie trzeba z czym sie licze dlatego teraz nie chucha na nie i nie dmucham
Ale blizny wycinam bo patrzec na nie nie moge
Stary 2012-07-04, 22:47   #15554
gwendolinka
Zadomowienie

Cytat:
dziewczynki od dr Skwiercz a brac jaska??
i teraz pytanie tylko sie nie smiejscie ja jestem hmmm bardzo trudna w jedzeniuuu to skomplikowane
duzo rzeczy nie jemmm wybredna strasznie jestem
jak np hm jakby to powiedziec maz przyniesie mi do szpitala jakies amku to bedzie afera??jak szpitalnego nie zjem???
pytam bo ja luuuuubie jesc ale w szpitalu to nie bardzoo

Haha szpitalnego Tam nie ma "szpitalnego". Dają ci kartę, żebyś sobie coś wybrała i ci zamawiają, tam nie ma "stołówki szpiatalnej". Może ci mam coś przywiezc.. ale jak sie obudzisz po narkozie to nic nie zjesz pewnie... na drugi dzien zjesc posiłek, a na kolejny dzien jakieś sniadanie i wychodzisz Jedzeniem tez sie nie przejmuj Zamówili mi obiad taki jak chciałam, na sniadanie to standardowo bułka z maselkiem jogo i ser czy szynka...nie pamiętam... do tego nawet ciacha dostałam ) i kawkę ... Ogolnie full wypas i mila atmosfera.

- 18.04.2011 Dr ES
Stary 2012-07-04, 22:47   #15555
klaudeczka2010
Zadomowienie

Cytat:
kupilam sobie nakladki na sutki silikonowe to silikon tamto silkon pasuje zobaczymy czy to cudo zda egzamin na ur cioci kloci w sam raz zeby nie komentowala nie potrzebnie

mam staniki,te nakladki musze sie jeszcze zaoparzyc w pare rzeczy polecalyscie ketonal masc na plecy kupie

nie polecacie pizamik wiec bede miec spodenki i koszulke rozpinana o ile taka znajde bo zadnej nie mam a kilka musze kupic do spania i pozniej jakies do chodzenia na pierwszy tydz a raczej lezenia hehee mialyscie szlafok dr wspominala wiec chyba wezme co??co jeszcze??????????

KASIKK jak będą takie upały to i szlafrok niepotrzenby,ja 2i pół doby spędziłam w swoim pokoiku,tylko do wc wstawałam i w ich spodniach a góra stanik i bandaż,też od doktorka...pisałam jużwłaściwie to tylko klapki mi się przydały i woda z dziubkiem i zupełnie nic więcej...nic a nic...pewnie też tak będziesz miałamiałam 2 gazety to w 2 dobie przejrzałam 5min i nie miałam siłdobrze że tv był bo tylko to mogłam robić..oglądać telewizję
Stary 2012-07-04, 22:51   #15556
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez klaudeczka2010 Pokaż wiadomość
BALSENO noo sama sobie tak wymyśliłam z tymi cwiczeniami,ale robię to jakby z nieruchomą górąmam nadzieję że nic mi nie będzie...raz przy brzuszkach napiełam klatę,to nieprzyjemne uczucie i bolało trochę..więc nie robię tak!!!!!!tylko nogi pracują,napinając mięśnie brzucha,góra rozluźniona,a dupa i nogi na stojąco więc góra luźna.. i tyle
klaudeczka i bardzo dobrze robisz wypytałam dziś o te ćwiczenia i lekarz powiedział, że steper mogę, rower stacjonarny też - ale roweru nie mam Pytałam o brzuszki i pow. że mogę delikatnie spróbować ale pewnie będzie mnie bolało pod piersiami to żeby odpuścić i się nie spieszyć, generalnie mam żyć normalnie tylko bez dźwigania.
Stary 2012-07-04, 22:52   #15557
madziullasz
Raczkowanie

Cytat:
i nie da się więcej??a jakie masz wyjściowo piersi???i z 300 może fajnie wyjść,jak dr uważa że się nie da,to możee ma rację a może trzeba skonsultować z innym lekarzem,jak i ja zrobiłam,ale ja to chciałam mniejsze..i mam

ZABO taaaa w takiej bluzce bez stanika???prześwituje wszystkoale w innych jak najbardziej..a żabuś można tak bezkarnie bez staniora??????wiadomo że tak,ale cały czas???byłoby cudownie,zresztą ja miałam takie pojęcie przed operacją,że z implantami pod mięśniem można właśnie śmigac bez stanika bez obaw
Moje piersi są bardzo malutkie, do tego zjedzone przez dzieci, żebra przez nie można policzyć.A na pograniczu B,kiedyś. Doktor tak powiedział jak tylko mnie zobaczył, że to trudna klatka bo wklęsła i wąski mięsień.
Stary 2012-07-04, 22:55   #15558
kasikkk87
Zadomowienie

Cytat:
Haha szpitalnego Tam nie ma "szpitalnego". Dają ci kartę, żebyś sobie coś wybrała i ci zamawiają, tam nie ma "stołówki szpiatalnej". Może ci mam coś przywiezc.. ale jak sie obudzisz po narkozie to nic nie zjesz pewnie... na drugi dzien zjesc posiłek, a na kolejny dzien jakieś sniadanie i wychodzisz Jedzeniem tez sie nie przejmuj Zamówili mi obiad taki jak chciałam, na sniadanie to standardowo bułka z maselkiem jogo i ser czy szynka...nie pamiętam... do tego nawet ciacha dostałam ) i kawkę ... Ogolnie full wypas i mila atmosfera.
no to spoko tak to moge jesc
Stary 2012-07-04, 22:57   #15559
belseno
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Ise Pokaż wiadomość
Dla rozładowania napięcie w ramach out off topicków dodam że ZOSTAŁAM PANIĄ MGR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!
GRATULACJE!!! !!
: cmok:

"muszę powiedzieć że to było bardziej stresujące przeżycie niż robienie piersi :P
Swoją drogą jaką mam zaburzoną hierarchię priorytetów
Najpierw cycki potem edukacja hhihihi"

a czyż nie przyjemniej zostaje się panią mgr z cyckami?

Edytowane przez belseno
Czas edycji: 2012-07-04 o 22:59
belseno jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-04, 22:58   #15560
kasikkk87
Zadomowienie

Cytat:
-)dobrze że tv był bo tylko to mogłam robić..oglądać telewizję
ponoc tam nie ma tv niestety ...gwen a pokoje sa hm jednoosobowe czy nie??tylko sie nie smiej ja to sie nie znam zupelnie widzisz nawet nie wiedzialm jak z tym jedzeniem w szpitalu bylam jak bylam mala z 20 lat temu i tyle
Stary 2012-07-04, 22:58   #15561
klaudeczka2010
Zadomowienie

BALSENOO NO JESTEŚ..widziałas je??widziałaś???
a to dobrze że dobrze robię,ćwicząc teraz będę się czuła pewniej
mADZIULLASZ a kiedy masz op??nie możesz sie skonsultować z innym lekarzem?
Stary 2012-07-04, 23:00   #15562
belseno
Zadomowienie

Cytat:
BALSENOO NO JESTEŚ..widziałas je??widziałaś???
a to dobrze że dobrze robię,ćwicząc teraz będę się czuła pewniej
mADZIULLASZ a kiedy masz op??nie możesz sie skonsultować z innym lekarzem?
widziałam, przepłakałam, przespałam stres teraz wstałam i żyję dalej
Wyglądam jak Frankenstein...bardzo pocięta i bardzo zniekształcone to wszystko jest ale muszę wierzyć, że będzie ok. Lekarz - wprawdzie nie mój, bo mój się urlopuje - pow. że goi się wszystko bardzo dobrze i że wygląda dobrze - no i tej wersji się trzymam chociaż moje oczy widzą coś zupełnie innego

Edytowane przez belseno
Czas edycji: 2012-07-04 o 23:03
Stary 2012-07-04, 23:03   #15563
kasikkk87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez belseno Pokaż wiadomość
Wyglądam jak Frankenstein...
czemu przeplakalas???
Stary 2012-07-04, 23:04   #15564
Ise
Rozeznanie

GG do Ise

Cytat:
GRATULACJE!!! !!
: cmok:

"muszę powiedzieć że to było bardziej stresujące przeżycie niż robienie piersi :P
Najpierw cycki potem edukacja hhihihi"

a czyż nie przyjemniej zostaje się panią mgr z cyckami?
wreszcie się czuję dorośle!
Gwendolinka i resztą dziękuję bardzo za gratulacje *
piję szampana z rodzicami i mi tak błogo....
wreszcie życie zaczyna mi się układać mój tż ma pracę od niedawna stałą, ja mam STAŁE piersi i wykształcenie nooo poprostu nic tylko iść przez życie z podniesioną głową i realizować MARZENIA DD
buziaki dla was!!!
Stary 2012-07-04, 23:08   #15565
madziullasz
Raczkowanie

19 lipca o godz 13.00
niby powinnam ale nie chcę już czekać, a o doktorze słyszałam wiele dobrego i już dawno go wybrałam. Niby jak oglądam zdjęcia biustów do 300 ml to są naprawdę ładne, tylk Wy wszystkie macie takie duże rozmiary, że zaczęłam wątpić.
Stary 2012-07-04, 23:15   #15566
klaudeczka2010
Zadomowienie

Cytat:
Wyglądam jak Frankenstein...bardzo pocięta i bardzo zniekształcone to wszystko jest ale muszę wierzyć, że będzie ok. Lekarz - wprawdzie nie mój, bo mój się urlopuje - pow. że goi się wszystko bardzo dobrze i że wygląda dobrze - no i tej wersji się trzymam chociaż moje oczy widzą coś zupełnie innego
eee pewnie przesadzasz...wiadomo że masz więcej blizn niż normalnie ale one zbledną i się wygoją i będzie pięknie...nie raz na fotkach oglądałam takie piersia wstawiasz fotki do albumu???i że niekształtne to wiadomo,wszystkie cycorki na początku są niekształtne,a przynajmniej większośćnie od razu jest pięknie,uwierz

---------- Dopisano o 23:13 ---------- Poprzedni post napisano o 23:08 ----------

Cytat:
Napisane przez madziullasz Pokaż wiadomość
19 lipca o godz 13.00
niby powinnam ale nie chcę już czekać, a o doktorze słyszałam wiele dobrego i już dawno go wybrałam. Niby jak oglądam zdjęcia biustów do 300 ml to są naprawdę ładne, tylk Wy wszystkie macie takie duże rozmiary, że zaczęłam wątpić.
madziullas każdy lubi coś innego..dziewczyny wszystkie mają tu piękne piersi..i te duże i te mniejsze...ja mam 330cc i wyszły spore..tak tak..wejdz do mojej galerii,jeden album mam publiczy i zobacz...ale tak to już jest ze u mnie 330 wyszły sporawe,u innej wyjdą mniejsze a innej większe jeszcze od moich...także różnie może być..jak dr dobry i ufasz to się nie martw!!

---------- Dopisano o 23:15 ---------- Poprzedni post napisano o 23:13 ----------

Edytowane przez klaudeczka2010
Czas edycji: 2012-07-04 o 23:17
klaudeczka2010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-04, 23:15   #15567
Precelka1
Raczkowanie

Cytat:
muszę powiedzieć że to było bardziej stresujące przeżycie niż robienie piersi :P
Najpierw cycki potem edukacja hhihihi
Ise moje gratulacje, super być w takim wieku i te wszystkie emocje No wiadomo, ze cycki, w końcu to zdrowie, co nie?
Stary 2012-07-04, 23:29   #15568
zabulek1
Wtajemniczenie

Cytat:

Chyba nie mozna, bo opadna przedwczesnie Tyle, ze moja skora naprawde jest mocna , a miesien gruby, wiec chodze bez No i szczerze mowiac, to najpierw chcialam takie sterczace, a teraz mi sie marza takie dojrzale i ulozone, wiec licze na to, ze klapna troche
Chociaz dzisiaj caly dzien spedzilam w staniku Swieto lasu W tym nowym i nic mnie nie wkurzal Wygodniasty
Pytalas gdzies o namiary??? http://www.ebay.co.uk/itm/2005768577...ht_4145wt_1139 To ten moj Jaka cena No jak widac tani nie zawsze oznacza do pupy hehehehe Juz zamowilam sobie kolor czarny i bede czasem biegac w staniku

---------- Dopisano o 22:29 ---------- Poprzedni post napisano o 22:25 ----------

Cytat:
wreszcie się czuję dorośle!
Gwendolinka i resztą dziękuję bardzo za gratulacje *
piję szampana z rodzicami i mi tak błogo....
wreszcie życie zaczyna mi się układać mój tż ma pracę od niedawna stałą, ja mam STAŁE piersi i wykształcenie nooo poprostu nic tylko iść przez życie z podniesioną głową i realizować MARZENIA DD
buziaki dla was!!!
To i ja zaraz Twoje zdrowko wypije Mam gdziesz zubrowke

Gratuluje kochana
Stary 2012-07-04, 23:37   #15569
klaudeczka2010
Zadomowienie

no żabo widzisz,jednak nie możnaja żyłam w przekonaniu że jak mięsien trzyma to nie opadnie
dzięki za linka

jeju kiedy ja pójdę spać,ten tabcin można brać przeciez na noc ale kiedyś wziełam to zaczęłam sprzątać i wysprzątałam jak na świetajakiś pobudzajacy
Stary 2012-07-04, 23:43   #15570
belseno
Zadomowienie

Cytat:
eee pewnie przesadzasz...wiadomo że masz więcej blizn niż normalnie ale one zbledną i się wygoją i będzie pięknie...nie raz na fotkach oglądałam takie piersia wstawiasz fotki do albumu???i że niekształtne to wiadomo,wszystkie cycorki na początku są niekształtne,a przynajmniej większośćnie od razu jest pięknie,uwierz
klaudeczka ja wiem, że miałam ciężki zabieg i wiem, że musze być cierpliwa dlatego zaciskam zęby i nastrajam się pozytywnie chociaż mi się płakać chce, a co do fotek to może jak się sama oswoję z tym widokiem to zrobię - chwilowo poprostu robi mi się słabo jak to widzę, dosłownie i gdyby nie to, że dr kazał mi smarować blizny co najmniej 2 x dziennie alantanem to wogóle bym ich nie oglądała.
Ja nawet nie tymi bliznami się tak przejmuję bo to to wiem że się zmieni, tylko tymi podwójnymi fałdami pod piersią i taką pofałdowaną, pomarszczoną skórą w poprzek piersi, tak pod spodem

A właśnie z tego co pamiętam to niektóre z was miały smarować blizny dopiero jak strupki odpadną? Bo mi dr kazał odrazu i skóre piersi jakimś balsamem nawilżającym

Jooasi bardzo dziękuję za poradę w doborze rozmiaru, poprosiłam 75c, przymierzyłam i był idealny więc dokonałam pierwszego cyckowego zakupu sprawdzonego i polecanego przez Was Trophy N i cały zas w nim siedze bo ten od dr wcale tak szybko nie schnie

Edytowane przez belseno
Czas edycji: 2012-07-04 o 23:55
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości)

Zasady wysyłania wiadomości