|
|
#631 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część XIV
mnie pobolewa brzuch i cała w strachu jestem...
|
|
|
|
#632 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:46 ---------- Poprzedni post napisano o 22:45 ---------- ja wczoraj w nocy nie spalam do 2 bo mala mnie tak po zebrach kopala ze myslalam ze oszaleje nie wiedzialam jak lezec bo tak bolalo |
|
|
|
|
#633 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#634 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W każdym razie chciałabym wytrwać jeszcze troszkę, z różnych powodów, także tych czysto praktycznych. Tydzień 37 właśnie kończę więc jest już (chyba) bezpiecznie, ale jednak... |
|
|
|
|
#635 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie bardziej martwiły silne naciski na szyjkę i gwałtowność niektórych ruchów, więc to, że cała reszta była wyjątkowo silna i bolesna było na drugim miejscu. Pomógł mi ciepły prysznic, ale jak zacznę częściej kąpać się ok. 3-4 w nocy, to sąsiedzi mogą przestać mnie lubić. za Nadalkę - oby była pierwsza!
Edytowane przez Maciejka__ Czas edycji: 2012-07-05 o 00:00 |
|
|
|
|
#636 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wiedzialam czy lezec czy siedziec czy mam plakac czy co, pozniej troche przeszlo i zasnelam ale byla tragedia. az sie boje dzisiejszej nocy. mala tak mnie napiera na dole ze czuje jakbym miala ja w pipce doslownie. |
|
|
|
|
#637 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#638 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#639 | |
|
Zakorzenienie
|
hejmialam ciezka noc, kupe mysli placz i w ogóle.......
mam dzis mega doła wiec nie bede zbytnio smęcicSoelilka napisała smigam juz jak rakieta została mi ostatnia kroplowka z oxy na obkurczenie macicy i od dzisiaj wkoncu jem. wyjdziemy pewnie niedziela poniedzialek ale wolała b ym w poniedzialek bo tzta nie bedzie od jutra do poniedzialku popoludniu....piłam do tej pory tylko herbate na wieczór, a teraz kleik dostane rana boli ale znosnie moge sie schylac wiec nie jest zle Za to Mały nie dał mi spac cała noc, mam mało pokarmu i sie nie najada dostał butle bo by mu zaczal cukier spadac Ale nie chcial ssac bo sie nauczyl cyca memlac ![]() Cytat:
|
|
#640 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
to dobrze Ja dziś zaczynam 37 tydzień.
|
||
|
|
|
#641 |
|
Zakorzenienie
|
hej
Mandragorrka gratuluję udanej wizyty ![]() ![]() Ciesze się, że Soelilka smiga już Ciastek na smutasa |
|
|
|
#642 |
|
Raczkowanie
|
Cześć
Jakie wieści mnie ominęły ![]() Pumas gratulacje za szybciutką akcjęSoleika gratuluję małego azjaty super, że dochodzisz już do siebieLuby czekamy na CiebieMuminku Miłoszek śliczny Nadalka ![]() Dziewczyny trzymajcie kciuki. Dzisiaj mam usg. Mam nadzieję, że malutka coś urosła w tydzień. ![]() W ogóle to śniło mi się dzisiaj, że musieli mi zrobić szybko cesarke, a później na sali było kilka dzieciaczków i pielęgniarki nie wiedziały które jest moje
|
#643 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Mamcie
U nas kolejny upalny dzień, a niestety w planach nie mamy basenu tylko sprzątanie mieszkania po remoncie No ale najwyższa pora przygotować kącik dla Amelki. Mam nadzieję, że do poniedziałku wszystko ogarniemy i potem na spokojnie będę mogła spakować torbę do szpitala. Oznak zbliżającego się porodu brak więc jeszcze chwilę czasu na to mam
|
|
|
|
#644 | |||||
|
Rozeznanie
|
Cześć kochane
Widzę, że od wczoraj żaden dzieciaczek się nie urodził... Melduję, że dziś z Gosią zaczynamy 36 tydzień, czyli dziewiąty miesiąc! .No ładnie i się nie pochwaliła !Gratulacje dla niej i maluszka! ![]() Cytat:
Cytat:
.Cytat:
![]() Cytat:
. Szkoda, że tż musi ich opuścić na weekend...Prince nie smutaj się, co się stało? Gratki 37 tygodnia! ![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#645 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie, ja dziś 34 tc. Ale pełna obaw. Mam wrażenie ze mój brzuch zmalał, powaznienie nie wiem czy to możliwe w ogóle ale mam takie wrażenie.
|
#646 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#647 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
i jakąś taką ulgę poczułam. Choć ciężej mi ćwiczyć na szkole rodzenia czuje cały czas jak by mi na nogach leżał.gratuluje 34 tygodnia |
||
|
|
|
#648 |
|
Zakorzenienie
|
hej.
przeziębienie daje mocniej o sobie znać. zamiast się lepiej czuć to jest mi coraz gorzej... i na dodatek te swędzące krostki ktore mam na stopach również pojawiły się na dłoniach co robić?
|
#649 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba będzie konieczny..wapno nie działa? umów się na dziś / jutro do internisty.. ---------- Dopisano o 09:26 ---------- Poprzedni post napisano o 09:24 ---------- to złudzenie, na pewno, niemozliwe zeby zmalał, mógł opaść |
|
|
|
|
#650 | ||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
i widzę, że tak jak ja już się doczekać nie możesz...Cytat:
fajna bryka ![]() Cytat:
![]() i oby płytki poszły w górę i z nerkami było wszystko w porządku ![]() Cytat:
super ![]() Cytat:
![]() Nie wiem, czy zdążę wszystko nadrobić, ale piszę od razu: trzymajcie kciuki, na 11:15 mam wizytę u gina Ciekawe, czy ustali mi jeszcze jakąś wizytę, czy karze przyjść dopiero wtedy, gdy się przeterminuję....
|
||||||
|
|
|
#651 |
|
Rozeznanie
|
Witam się w 36 tygodniu i 9 miesiącu
Jeszcze dwa tygodnie nogi zaciskam a potem niech się dzieje co chce
|
|
|
|
#652 | ||||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Gratulacje dla wszystkich za rozpoczęte i zakończone tygodnie! Ciekawe jak tam nadalka? Ja dzis z pęcherzem lepiej, ale po tym antybiotyku jelita mi się zepsuły... i nie chcą nic pracować - czopki glicerynowe nie pomagaja, siemie lniane też wypiłam na noc i nic... chyba mi antybiotyk wybił wszystkie dobre bakterie z jelit... bardzo mnie boli brzuch z tego powodu... Byłam wczoraj na ktg - położna musiała kilka razy budzić małą, ale mówią, że wszystko jest ok... skurczy brak nie wiem... w każdym razie było to pocieszające... rozwarcie nie postępuje, ale wszystko jest ok...A, i puchną mi stopy ;( diosminex już nie działa - na szczęście ciśnienie niskie...
PCOs, Hashimoto, i inne ale ..... cuda się zdarzają - zostanę mamą 9.07.2012 przyszła na świat moja kochana córeczka Basia Edytowane przez izasz-b Czas edycji: 2012-07-05 o 09:46 |
||||||
|
|
|
#653 |
|
Wtajemniczenie
|
info od pumci:
hej mało piszę bo ciągle mam gości a jest taki upał że ledwo zipie.Koszmar. Mała trochę daje w kość. Dużo je mało śpi i trochę płacze. Noc miałam bezsenną. Co u was? jakieś newsy?Jak dobrze pójdzie to w piątek wyjdziemy![]() napisała mi to wczoraj o 19.40 ale nie zauważyłam
|
|
|
|
#655 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
super
|
|||
|
|
|
#656 |
|
Zakorzenienie
|
chyba będę musiała odwiedzić lekarza
wapna nie piłam.
|
#657 |
|
Wtajemniczenie
|
Witajcie Kochane
u mnie dziś mobilizacja- wstałam o 9 ![]() i mam zamiar iść na targ warzywny po jakieś rarytaski ![]() już wczoraj chciałam się pochwalić moim dziełem, ale net mi tak zmulił, że zrezygnowałam, ale od dziś nowy transfer to pokazuję ![]() i proszę poradźcie-czy nie za wiele tych serduszek??kolorki mogą być troszkę mylące-pierwsza literka jest fioletowa, niemal jak ta w kropeczki, tylko jakieś dziwne światło i przez to takie kolory.....no i brąz też jakiś taki....a na żywo normalny-czekoladowy....
|
#658 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#659 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#660 |
|
Wtajemniczenie
|
karolka ślicznie!!!
sama je zrobiłaś???
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:01.

Tutaj jak wszystko jest w porządku, to wypuszczają w ciągu 12 godzin
za Nadalkę - oby była pierwsza!

mam dzis mega doła wiec nie bede zbytnio smęcic
została mi ostatnia kroplowka z oxy na obkurczenie macicy i od dzisiaj wkoncu jem.

a dopiero co pediatra dzisiaj mi powiedziała, że od niej podnoszenia głowy jeszcze nie będziemy wymagać, bo to okruszek na specjalnych prawach. Oj pokaże chyba jeszcze ta moja baba wszystkim na co ją stać
Trzymaj się i pamiętaj stare chińskie powiedzenie - nikt nie jest w stanie doprowadzić mnie do łez, a ten kto to zrobi nie jest ich wart