|
|
#15571 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.7
Żabulek Precelka dzięki
wiadomo ze zdrowie najwazniejsze psychiczne fizyczne i wydatne okragłe i sutkowe hahahhaa jejku upiłam się z radości
|
#15572 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#15573 |
|
Wtajemniczenie
|
Gwen fajnie że staniczek się sprawdził i nie musi dalej po ludzich wędrować
to Twój pierwszy sofcik? ja tylko takie kupuje od operacji nic więcej te cycki nie potrzebują tylko przez te moje żebra pokrzywiczne mam problem z fiszbinami i w mocno dopasowanym obwodzie nie daje rady dlatego 70 wole.Klaudek ja Ci dam śmiganie bez stanika, oj niegrzeczna dziewczyno, pośmigasz sobie ale na przyszłe wakacje i nie choruj nam bidoku. na takie problemy z gardziołkiem mnie pomaga nalewka z szałwi do płukania, kupuje się w aptece i rozcieńczonym gula. zawsze mnie ratuje a zdjęcie w bluzeczce malina ale ze stanikiem do niej problem będzie bo musi być bez mostka i ciężko w naszych rozmiarkach taki dostać.Andziku to Grazia miała problem z kontem a nie Gipsy no i horo ostatnio jak do tej pory nic sie nie wyjaśniło![]() Zaba te Twoje cycki są najbardziej push upowe bez push upa i czegokolwiek innego z nas wszystkich i też bym je bez staniora trzymała a moje to się boję że na pępku znajdę jak tak będę biegała więc tylko bardzo okazjonalnie tą przyjemność sobie sprawiam ![]() ---------- Dopisano o 23:58 ---------- Poprzedni post napisano o 23:53 ---------- Klaudek tabcin ma postawić na nogi to stawia ![]() Ise doczytałam o PANI MGR i gratuluje bardzo bardzo, kolejny etap życia zamknięty w pięknym stylu ![]() belseno Ty mi się tutaj nie smutkuj wyglądem piersiątek wiedziałaś że blizenki będą więc się trochę na nie przygotowałaś psychicznie a że teraz wyglądają niefajnie to taka ich świeża uroda i nie ma się co martwić, za pare miesięcy będą tylko białe kreseczki a tych przy sutkach trzeba będzie dobrze szukać
|
|
#15574 |
|
Zadomowienie
|
Klaudeczka trochę mnie zmarwiłaś z tym samochodem, ja jutro na szeroką wodę się rzucam i bez sprawdzenia czy dam radę wsiadam rano i jadę, kurcze mam nadzieję, że dam rade....
|
#15575 |
|
Rozeznanie
|
Dzięki Jooasiu!
Klaudeczko masz zjawiskowe te piersiątka w tej bluzeczce!!! ![]() Powiem wam że ja jeszcze żadnych staników z fiszbinami nie przymierzałam! i jakoś na razie mnie nei ciągnie do tego... poczekam sobie jestem cierpliwa niech się piersiątka rozruszają! na razie jeszcze sztywne ale coraz lepiej jest.. pływanie.. i to w zalewie oraz rzece pomaga
|
#15576 |
|
Zadomowienie
|
JOASIK niie no nie będę bez staniora,okazjonalnie to i owszem,jak ty
no i owszem..stawia ![]() i ja też joaś myślę że cycorki balseno będą super... spadam dziewczęta...dziś większość dnia tu spędziłam ![]() dobrej nocki ![]() papaty
|
#15577 |
|
Wtajemniczenie
|
belseno co do smarowania to ja też swoje smarowałam
alantan to maść na rany i oparzenia więc smaruj spokojnie, ja stosowałam... no i zapomniałam co ale klaudek może jeszcze smaruje![]() a te fałdy pod piersiami to z tego że miałaś nowy fałdzik wytwarzany i stary musi się teraz ładnie rozprostować, implant go wypchnie z czasem, od skwierczowej pare dziewczyn tak miało Wiola i Krokusik napewno
|
|
#15578 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
spadam paaaa
|
|
#15579 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Klaudeczko Ty Promyczku Szczęścia Nasz- dobrej nocy siwa124 efekt wosku jest fajny i powinien wytrzymać przez całe wczasy jeśli nie masz bardzo gęstych i bardzo sztywnych włosków to rób. Ja miałam i kosmetyczka wyrwała razem z naskórkiem, miałam rany i strupki i zero efektu w związku z tym Po próbach i testach różnych specyfików zdecydowałam się w końcu na depilację laserową - bikini i pachy - i od kilku lat ma spokój. Nogi traktuję depilatorem, czasami jak mi się nie chce albo są króciutkie to dogalam maszynką.---------- Dopisano o 01:05 ---------- Poprzedni post napisano o 00:10 ---------- nie podobają mi się te fałdy pod spodem i pomarszczona skóra. Ja je pierwszy raz zobaczyłam, więc też szok przeżyłam z tymi szwami dookoła otoczek i mam zupełnie inne otoczki, takie malutkie i nie moje i w różnych kształtach do tego każda pierś inna a pozatym dziś dostałam okresu wiec i od tego chyba jakoś inaczej je dziś czuje, jakby były całe zdrętwiałe i co jakiś czas takie mrowienie mam...echhh no będzie lepiej, poczytałam co mi jooasi napisała, pooglądałam fotki Wioli i stawiam się do pionu. A swoją droga to Wiolu33 cudnie się prezentuje twój biuścik w tym niebieskim kostiumie
21.06.2012 Mentory okrągłe 325/275 Edytowane przez belseno Czas edycji: 2012-07-05 o 00:42 |
|
|
|
|
#15580 | |||||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale tak się zastanawiam z tym pływaniem, bo mnie po godzinie pływania na basenie bolą ramiona, barki i mięśnie klatki piersiowej, więc jakoś nie wyobrażam sobie połączenia tego bólu z bólem gojących się mięśni pod cycorkami Ale ja jeszcze dużo nie wiem ![]() Cytat:
Albo np. zjedzenie obiadku Hm, mam nadzieję że jak wrócę po 2 tyg. do pracy to nie będę kaleką, która nawet kubka z herbatą nie potrafi trzymać albo jedzenia sobie przygotować ![]() Cytat:
Cytat:
Zwłaszcza po tej historii kiedyś co z pewnej Szwedki (chyba) zrobiło się warzywo Cytat:
a niestety zdarzają się takie przypadki, normalnie masakra jakaś ![]() Cytat:
I nawet mi się zrymowało Cytat:
Teraz mam 84 cm w biuście, 65 w pasie i 92 w biodrach, a implant będę mieć prawdopodobnie 370 Ise gratuluję magistra! Olivka, zdajesz sobie sprawę z tego że za TYDZIEŃ będziesz miała cycki? |
|||||||
|
|
|
#15581 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
. A mnie interesuje jeszcze, czy na stół powiozą mnie w mojej piżamce, czy dadzą coś swojego? I jeśli tak, to kiedy mnie w moją piżamkę ubiorą? Gdy będę jeszcze spała? ![]() Cytat:
. Twój lekarz powie Ci, kiedy możesz zacząć, ponieważ każdy dr ma inne wskazania co do różnych czynności Narkozy bardzo się boję, niedawno wyszukiwałam sobie w necie, ile osób zmarło lub zapadło w śpiączkę . W Polsce takich przypadków było troszkę więcej, ale nie ma co się nakręcać, bo idąc tym torem myślenia to człowiek w ogóle nie powinien wychodzić z domu . Tylko to jakby na własne żądanie ta narkoza . Ale kto nie ryzykuje, ten cycków nie ma . Były tu dwie dziewczyny, które miały operację w sedacji - bezpieczniejsza forma znieczulenia. Ale obie pisały, że ból był okropny.Ja też depilatorem prawie wszystko lecę, prócz pach, ale to przez takie strachy z przeszłości, nie z bólu ![]() ---------- Dopisano o 08:01 ---------- Poprzedni post napisano o 07:33 ---------- Dziewczyny, wrzuciłam na chwilkę zdjęcie mojej sylwetki, niestety kiepskiej jakości, ale innego takiego "w całości" nie mam. Zdjęcie ciut zniekształcone, bo aż takim kartoflem to ja nie jestem, chyba . Oceńcie, proszę, czy cycki nie będą biły ludzi po oczach
Szamanka Edytowane przez anika75 Czas edycji: 2012-07-05 o 08:05 |
|||
|
|
|
#15582 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dziendoberek Anika jakie bicie po oczach Bedzie z Ciebie super sexi klepsydra
|
|
#15583 |
|
Wtajemniczenie
|
Anika nie wiem do końca jak u Twojej dr ale napewno nikt Cie w Twoją piżamke ubierać nie bedzie
my dostawałaśmy zestawik operacyjny od doktora i ja w nim do wyjścia zostałam, znaczy w portkach bo na górze mi same bandaże starczyły, mimo że to był listopad a ja zmarzluch to cholernie gorąco mi było. swoją pizamke nową i czystą do domku powiozłam
|
|
#15584 |
|
Rozeznanie
|
Ja w sumie też dostałam taki strój operacyjny tj tylko pelerynkę jakby na górę a majciochy miałam swoje i polecam wygodne bokserki a nie jakies stringi :P
i piżamę dopiero w domu założyłam :P bo góra zabandażowana była a na dole miałam majtki i nie w głowie mi było przebieranie się ani w ogóle poruszanie. zmusili mnie do zrobienia siku bo inaczej by nie wypuścili!!!! )
|
#15585 |
|
Zadomowienie
|
Dzięki Żabciu
A o piżamkę pytam, bo dr kazała zabrać ze sobą do kliniki, więc pewnie do czegoś będzie potrzebna ![]() ---------- Dopisano o 09:01 ---------- Poprzedni post napisano o 08:40 ---------- Lecę swoje warzywka opielić, bo po operacji to raczej nie dam rady
|
#15586 | |||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:55 ---------- Poprzedni post napisano o 09:50 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:00 ---------- Poprzedni post napisano o 09:55 ---------- Ja myslę ze tak ale troszkę musi upłynąc czasu. U mnie prawa piers szybciej mięknie wraz z sutkiem, a u lewej troche bardziej jest wrazliwy i ciągle sztywny, ---------- Dopisano o 10:06 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 10:11 ---------- Poprzedni post napisano o 10:06 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:11 ---------- [QUOTE=klaudeczka2010;3511 3444taaaa w takiej bluzce bez stanika???prześwituje wszystko ale w innych jak najbardziej..a żabuś można tak bezkarnie bez staniora??????wiadomo że tak,ale cały czas???byłoby cudownie,zresztą ja miałam takie pojęcie przed operacją,że z implantami pod mięśniem można właśnie śmigac bez stanika bez obawja polecam na suteczki takie przyklejane nakładki silikonowe, bez staniczka mozna troszkę posmigać, mam ale tylko je przymierzałam bo jeszcze nie kupiłam normalnego, a dzis sie wybieram to może coś znajde ![]() ---------- Dopisano o 10:28 ---------- Poprzedni post napisano o 10:20 ---------- Cytat:
|
|||||
|
|
|
#15587 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wosk to jest mega ból jak ktoś robi pierwszy raz , no i mogą sie zrobic siniaczki i krwiaki , wiele dziewczyn po wosku skarży sie na wrastajace włoski . Ale depilacje laserem to jest dopiero MEGA ,MEGA , MEGA BÓL, i tak sobie właśnie o tym przypomnialam co ja przeszłam brrr aż mam deszcze na samą myśl . |
|
|
|
|
#15588 |
|
Raczkowanie
|
Jedynie co mnie martwi to cięcie na lewej piersi, które nie jest pod ale na piersi. czy którtas z was tez tak miała lub ma? Bo mnie to martwi że jak jeszcze troche opadna to już kompletnie bedzie na piersi.
Narazie kończe bo musze na zakupy jechać
|
|
|
|
#15589 |
|
Zakorzenienie
|
Olivkaa200 12.07 - 8![]() anika75 16.07 - 12![]() madziullasz 19.07 - 15![]() kasikkk87 23.07 - 19![]() patrycjaw1989 02.08 - 24![]() Sif 20.08 - 47![]() Lenkii 06.09 - 71![]() Cześć dziewczynki ![]() madziullasz dodałam Cie do odliczanki ![]() Sif za tydzien juz bede miała piersi ale nie dociera to do mnie ale zaczynam sie juz bac bo jak o tym pomysle to wszysko w brzuchu mi sie przewraca
|
#15590 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
WOW !!!! Juz widzę reakcje facetów jak byś wyszła w niej do ludzi bez stanika ![]() ![]() odlot
|
|
|
|
|
#15591 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dr nie daje recepty i zaleca ibuprom, ja kupiłam ibuprom max na noc. Cytat:
![]() Cytat:
.Cytat:
![]() Do operacji ubierasz swoje spodnie, a na górę dają niby bluzkę, którą po położeniu na na stół rozcinają. Na salę wracasz tylko w bandażu, jak już będziesz pierwszy raz wstawać to pielęgniarka założy Ci Twoją górę.
|
|
#15592 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Violu, dziękuję za odpowiedź. A bimbałki Kochana masz boskie Ja będę na sali z inną dziewczyną, która też cycuszki będzie robiła, więc będzie raźniej
|
|
#15593 | |
|
BAN stały
|
[QUOTE=Littaleya;35097863]
Cytat:
Klaudeczka śliczne fotki....a biuścik mmmmm cudo!! Ise - gratulacje mgr!!!! |
|
|
|
|
#15594 | |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=korinka;35119589]
Cytat:
|
|
|
|
|
#15595 |
|
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
No właśnie nie wiem czy w ogóle mogę korzystać w takim razie z tych baniek, bo mam bardzo dużo żyłek pod skórą widocznych i popękane naczynka. Jak znam życie to nie będę mogła. A celulit coraz większy
.
|
|
|
|
#15596 |
|
Raczkowanie
|
tak naczynka i żylaki są przeciwskazaniem do baniek ja też je mam ale wole naczynka niż cellulit, może śmieszne, ale naczynka mam odkąd pamiętam, taka cera i skłonności po mamie, można zamknąć ale one i tak wracają....
|
|
|
|
#15597 |
|
Przyczajenie
|
Kochane!
Używała może z Was ktoraś tego czegoś???http://bustb.medinewsreporter.com/. Jeśli tak to napiszcie proszę czy Wam chociaż w małym stopniu pomogło,. Buziaki |
|
|
|
#15598 |
|
Rozeznanie
|
Wrzuciłam fotki jednego bikni
DDpierwsze w życiu
29.03.2012r. dr T.W. Mentor cpg333 380cc Edytowane przez Ise Czas edycji: 2012-07-05 o 13:53 |
|
|
|
#15599 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#15600 |
|
Raczkowanie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:34.

wiadomo ze zdrowie najwazniejsze psychiczne fizyczne i wydatne okragłe i sutkowe hahahhaa jejku upiłam się z radości

i gdyby nie to, że dr kazał mi smarować blizny co najmniej 2 x dziennie alantanem to wogóle bym ich nie oglądała.
na razie jeszcze sztywne ale coraz lepiej jest.. pływanie.. i to w zalewie oraz rzece pomaga 

. Nikt jeszcze nie zdiagnozował moich kłopotów z oddychaniem, nabieraniem powietrza i kaszlem, robiłam badania i wszystko ok. Ominęłam tylko kardiologa, ale chyba się wybiorę do niego, tylko te badania prywatnie tyle kosztują, że chyba chałupę zacznę wyprzedawać
a niestety zdarzają się takie przypadki, normalnie masakra jakaś 
Olivkaa200 12.07 - 8