|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3481 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Starania, problemy i pierwsze objawy ciąży- porozmawiajmy!:)
Cytat:
I zdaj relacje jak tam![]() Cytat:
Ale bądź dobrej myśli, skoro wiesz że u Ciebie zazwyczaj jest inaczej![]() Cytat:
|
|
#3482 |
|
Rozeznanie
|
Hej wam
MarudexuS- u mnie to nigdy nic nie wiadomo. Dopiero przy @ się okaże kiedy, co i jak. Bo jajnik nawet nie kuje jak na owulację, ale śluzu przybywa. Mazia1551- chyba z choinki się urwałaś w tym wątku. Jest cały specjalny temat na tego rodzaju głupie pytania!!! Czy mogę być w ciąży - prawdopodobieństwo. Zbiorczy, cz.8 - Forum Wizaz.pl ! Ja dziś na 10 muszę iść do sklepu do rodziców stać za ladą Oni sie wywczasowują a ja do roboty. Jakaś niewyspana jestem.
|
#3483 |
|
Zadomowienie
|
Santom, ale cudny ten widok.
![]() Kwitka, miłego urlopowania życzę! Dobrze, że się torbiel zmniejsza.U mnie chyba nici w tym cyklu znów. Owulka była przypuszczalnie we wtorek. Przytulanko jedno z poniedziałku na wtorek w nocy. Dzień przerwy na regenerację plemniczków daliśmy i wczoraj znów przytulanko w trakcie którego TŻ złapał taki atak bólu korzonków, że musieliśmy przerwać. Także jeśli nie udało się w poniedziałek to spisuję ten cykl na straty. No nic to, może uda nam się na urlopie...
|
|
|
|
#3484 | ||
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam, po cytologi Pani mi powiedziała że moge plamić także pewnie będę sobie wkręcac że to plamienie implantacyjne
Za tydzień wyniki, odebrałam też wyniki tych przeciwciał antyfosfolipidowych no i do dupy bo sa w miare dobre.. Tylko co mi z tego jak ja wiem jak mialam w ciąży spuchnięte żyły i jak mnie bolały... a po # wszystko przeszlo więc i wyniki wyszły dobre. Ten mierwszy tak ledwo w normie. Daje zdjęcie to może wy mi cos powiecie ![]() I napisze zaraz w klubie Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3485 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobrze przeczuwałam, że nadejdzie ehhh
|
|
|
|
|
#3486 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3487 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
myliłam się ehhh
|
|
|
|
|
#3488 |
|
Zakorzenienie
|
Szkoda ale nie martw się następnym razem musi się udać
|
|
|
|
#3489 |
|
Raczkowanie
|
Boże jest nie do wytrzymania;/ mieszkam w domku i zawsze tu bylo chlodno a teraz jest inaczej...az psa zamknełam w piwnicy bo żal mi go;/ ide trochę z nim posiedziec to sie ochlodze troche i zajrze potem dziewczynki. Miłego dnia
|
|
|
|
#3490 |
|
Zadomowienie
|
dzieki za pamiec
ja stale Was podczytuje i od czasu do czasu cos naskrobie.ostatnio mialam odwiedziny Siostry z 3 dzieci,wiec przez tydzien nie zagladalam wogole na neta.po dwoch dniach udalo mi sie Was nadrobic ![]() a u mnie,na szczescie wszystko wporzadku,w sobote zaczynam 16 tydzien.teraz te upaly zaczynaja mnie wykanczac,calkiem inaczej sie je odczuwa.w srode mam wizyte i mam nadzieje,ze poznam plec. a ja mam wielka nadzieje,ze tak jak pare z nas wiosna odwiedzil bocian,tak i Was poczatkiem lata obdarzy tym szczesciem trzymam mocno kciuki za Was Wszystkie
|
|
|
|
#3491 |
|
Zadomowienie
|
hej, zacznę chyba podczytywać wątek, żeby zaczerpnąć informacji
![]() oj upał jest wielki, juz sama nie wiem co robic |
|
|
|
#3492 | ||
|
Zakorzenienie
|
Witam Was w ten upalny dzień
![]() Cytat:
i że ciąża w porządku ![]() A upały to kazdego wykańczają, mogę sobie tylko wyobrażać, o ile trudniej jest ciężarówkom ![]() ---------- Dopisano o 12:24 ---------- Poprzedni post napisano o 12:21 ---------- Cytat:
No i obecnie u mnie jeszcze śluzu ni mo, ale szyjka jakby bardziej miękka i się chyba zaczyna otwierać. Oby. Dziś będę wiedziała czy mam na co liczyć Znów się wysiedzę 2h w poczekalni heeeh .. chyba gazetę muszę kupić
|
|
#3493 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Nie ma co się łamać tylko zbieraj siły na następny cykl! Na pewno się uda!![]() Cytat:
![]() Witam Was kochane w ten dusznyyy dzień ![]() Ja właśnie wróciłam z pracy, jeszcze byłam z znajomą kupić prezent na panieńskie koleżanki, wybrałyśmy taką sexi czarną bieliznę.. bardzo mi się podobała więc nie wiem czy sama się w nią niezapoatrze ![]() Głodna jestem więc zaraz będę wcinać obiad ![]() Później jeszcze zajrzę, miłego popołudnia
Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała.. Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło.. W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny, bo tą kruszyną jesteś Ty... 17.05.2014- Nasz Dzień |
||
|
|
|
#3494 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() też już myślałam, ze to TO... No nic... trzeba odkurzyć nasze motto - nowy cykl, nowe możliwości
|
|
#3496 |
|
Wtajemniczenie
|
aaaaaaaaa ja też chcę,a nie mam nawet kiedy...
Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała.. Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło.. W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny, bo tą kruszyną jesteś Ty... 17.05.2014- Nasz Dzień |
|
|
|
#3497 |
|
Zakorzenienie
|
mam plamienie!
tak jak rano pisałam pewnie od cytologi... tylko że jest identyczne jak za tamtym razem.. z nitkami krwi teraz jeden wielki mętlik w głowie... widziałam że tak bedzie 4 dzień od owulacji więc na zagniezdzanie jak najbardziej pasuje.. ale co tam nie bede sobie wkrecac, zobaczymy ![]() Tylko jak zawsze sie zdezorientowałam |
|
|
|
#3498 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Była by "wpadka" tak jak chciałaś
|
|
|
|
#3499 |
|
Raczkowanie
|
No to Lunao będę trzymać kciuki żeby była wpadka z twej strony
![]() ![]() Ja zamierzam jutro się testować z ranka,może te upragnione 2 kreseczki wyjdą
|
|
|
|
#3500 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
3mamy kciuki za 2 krechy! ![]() A tak apropo na kiedy masz termin @?
|
|
|
|
#3501 |
|
Raczkowanie
|
@ już miałam ale trwała tylko 3 dni co w sumie nigdy mi się nie zdarzyło,zawsze ciągneło się nawet do 6-7 dni więc postanowiłam zatestować jutro z rańca,Między innymi dlatego że jakiś czas przed @ zaczęły mnie boleć sutki i bolą do teraz;/
|
|
|
|
#3502 |
|
Zakorzenienie
|
No to ja już po.
Wyczekałam się ponad 2h jak zwykle. No i lipa. Jajek niet. No i nie wiem, czy to tylko w tym cyklu tak - bo faktycznie jakoś nie widzę, żeby się owu zbliżała .. czy w ogóle jajek nie produkuję ... ale skąd by były skoki tempki w takim razie? Pytałam gina o tempkę, ale on w ogóle nie uznaje tego .. stwierdził, że to metody sprzed 30 lat a teraz mamy lepsze .. No i dostałam receptę na Clo. |I nie wiem czy brać ....
|
#3503 |
|
Zadomowienie
|
Karolka, szybko dostałaś @. Miałaś dostać 8, pamiętam bo ja mam dostać jutro, dziś lub później. Będę czekac do pon a potem będzie nadzieja rosnąć, ale na to nie liczę. Może w przyszłym miesiącu jak zacznę już brać to lekarstwo i prl spadnie to może wtedy.
Chcę słyszeć Twój głośny śmiech, ciągle pamiętać każdą łzę i wszystkie Twoje smutki. Chcę grać kołysanki do snu póki nie zaśniesz słodko znów Maleńka i bezbronna Szybko tak ucieka czas, cenny czas córeczka Edytowane przez IsiaG Czas edycji: 2012-07-05 o 21:22 |
|
|
|
#3504 | |
|
Zakorzenienie
|
Napisałam już
![]() Ale wiecie co, jakoś nie martwię się na razie. Bo mam nadzieję, że to tylko ten jeden cykl taki ... Będę mierzyć tempkę i zobaczę, czy faktycznie nie urośnie teraz ... ale jak urośnie to będę miała zagwozdkę .. z czego ona mi rośnie? Może to tak autosugestia działa? ---------- Dopisano o 19:05 ---------- Poprzedni post napisano o 19:03 ---------- Cytat:
w końcu tego chyba tak na prawdę chcecie
|
|
#3505 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
.Wracać bez mandatów, pasożytów za to z fasoliną.![]() Cytat:
Cytat:
Czyli co? Teraz juz się temp nie mierzy? A niby czemu coś co było dobre 30 lat temu teraz jest już niedobre? Nie rozumiem tego? U mnie bóli @ niet, tylko piersi bolą masakrycznie wręcz. Wymacałam sobie szyjkę i wyczułam zmianę. Może w końcu nauczę się rozpoznawać kiedy jest zamknięta a kiedy jest open. Zawsze to krok do przodu . Sama z siebie jestem dumna! Jutro piątek, więc powinna przyjść @. Jak nie to czekam do pon, bo ostatnio skrócił mi się cykl z 28 dni do 27, więc nie wiem kiedy jej oczekiwać. Przed tem było jasne, miałam zawsze w poniedziałek a teraz od 2 cykli się zmieniło, dostałam w niedzielę, miesiąc temu w sobotę, więc teraz wypada w piątek. Tak na chłopski rozum, nie? A jak będzie to napiszę. A potem biorę lek, cudowny lek i może zacznie się coś dziać, cudownego dziać ???
Chcę słyszeć Twój głośny śmiech, ciągle pamiętać każdą łzę i wszystkie Twoje smutki. Chcę grać kołysanki do snu póki nie zaśniesz słodko znów Maleńka i bezbronna Szybko tak ucieka czas, cenny czas córeczka |
|||
|
|
|
#3506 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi się wydaje, że npr jest dobre przy staraniach, w każdym razie ja swoje będę robić dalej. Cytat:
|
|
#3507 |
|
Rozeznanie
|
A mnie od paru godzin jeden jajnik (lewy) boli. Nie do wytrzymania, aż procha musiała wziąć x2... ale nadal boli. Gdyby nie to, że to mój 12 dc to bym pomyślała, że @ mi się zaczyna (tyle, że bez krwi). Cały dzień byłam dziś zaczytana w "Rilli ze złotego brzegu" z wielkim żalem zamknęłam książkę przeczytawszy ją do ostatniej literki.
Kładę się spać więc zycze wszystkim kolorowych i pięknych snów
|
#3508 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
To chyba dobry znak
|
|
#3509 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry, znowu upały, zwariuje
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Będzie co będzie. Napewno uciesze się z dwóch II i napewno zawiode jeśli będzie jedna ![]() Rozum się boi, tak cykor z niego ![]() Cytat:
![]() Ogólnie w ten weekend powinna się sprawa wyjaśnić ![]() Cytat:
Dlatego to napewno dobra pomoc przy staraniach ![]() Czekam na Moonis17
"...Widze Ciebie w głowie, nosze Ciebie w sobie..." Edytowane przez Luna0 Czas edycji: 2012-07-06 o 08:20 |
||||
|
|
|
#3510 |
|
Raczkowanie
|
Lunao: no niestety u mnie jedna krecha
nic nie rozumiem...może zrobiłam test w złym momencie?nie wiem..
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:21.

wczoraj była niezła burza i już jest mniej duszno na szczęście.
I zdaj relacje jak tam
nie bardzo wiem o co chodzi
Ale bądź dobrej myśli, skoro wiesz że u Ciebie zazwyczaj jest inaczej
i brzuch mnie jak na @ boli i do tego ból głowy 

.Wracać bez mandatów, pasożytów za to z fasoliną.