Mamusie i ich kochane brzuszki - styczeń luty 2013 - cz.II - Strona 14 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-07-04, 22:15   #391
LadyWhisper
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie i ich kochane brzuszki - styczeń luty 2013 - cz.II

debrah też jeszcze nic nie mam czekam na usg genetyczne........ dygam jak nie wiem

.... Dziecko - to przecinek między ojcem a matką. Ale i spójnik.
Z Każdym Dniem Coraz Bardziej

LadyWhisper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-04, 22:19   #392
onaella
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lenova Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny, mam takie pytanie do Was :
byłam dzisiaj u mojej lekarki na kontrolę i powiedziałam jej ze niedługo wyjezdzam do Anglii na 10 dni-będę leciała samolotem i zapytałam czy nie ma jakichs przeciwsskazań i czy cos mam brać i ona zapisała mi duphaspon 2x1. Myślicie że to konieczne?
Kupiłam te leki i na ulotce przeczytałam ze to się daje kobietom na podtrzymanie ciązy gdy jest zagrozona. Nic mi się nie stanie po tym? Bo ja nie mam ciąży zagrozonej i wszystko jest ok , także nie wiem po co m to dokładnie.

hmmm... dość dziwne

w którym będziesz wtedy tygodniu?
ja będę leciała jak będę w 13 tygodniu i lekarz absolutnie nic mi nie mówił odnośnie jakiś leków.
Ewentualne zmiany ciśnienia mogą wpłynąć jak zarodek się dopiero zagnieżdża, ale to też jest tylko umowne.
Z racji tego, że często latam i moje znajome stąd i nigdy żadna mi nie mówiła że dostała jakiekolwiek leki z racji podróży samolotem.

14.08.2010
baby
onaella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-04, 22:25   #393
gochaa_p
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasia_heaven Pokaż wiadomość
Jakie śliczne
Dziewczyny proszę powiedzcie jak pierzecie ciuszki z lumpa, żeby maleństwu nic nie było. A czy jak kupuje się ciuszki w sklepie (nowe) to też się je pierze i czy zmiękczamy czymś. Nie pomyślcie sobie nic złego o mnie, ale ja po prostu nie wiem, a maleństwa takie delikatne.

Poza tym byłam dzisiaj na usg prenatalnym i jest wszystko w porządku, ale by mieć większą pewność zrobiłam jeszcze test PAPPA. Poszło 500 zł... masakra.
Okazało się też, że maleństwo jest młodsze i zaszłam po miesiączce TP 22.01.2013r już nas chyba jest pare na ten termin
pierz w proszku dla dzieci bez zmiękczacza i wyprasuj po wyschnięciu. powinno wystarczyć

---------- Dopisano o 22:25 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ----------

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;35112337]

[/COLOR]Co do prania = prałam i ciuchlandowe i nowe, nie wiecie kto tego dotykał róznie prałam, lovela, jelp, dzidziuś i w sumie ten ostatni najfajniejszy zapach miał dla mnie za to potem prałam już małej w lveli i po 3 mcach nas uczuliła, bo mnie też![/QUOTE]

mnie najbardziej jelp podpasował
gochaa_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-04, 22:25   #394
Lubcia
Zadomowienie

Witajcie

Ale jesteście gaduły dziewczyny trudno was nadrobić.
Dziś w pracy moja koleżanka z którą prowadzę grupę przedszkolną powiedziała mi że jest w ciąży i okazuje się że między nami jest tydzień różnicy jak to usłyszałam to byłam w dużym szoku bo to jej czwarta ciąża i jest już po 40 więc bardzo mnie zaskoczyła a męża jeszcze bardziej bo mu dopiero powiedziała wczoraj o tym wszystkim Teraz będziemy się obydwie za siebie modlić aby wszystko z naszymi kruszynkami było dobrze i odliczać kolejne tygodnie ciążowe
http://s7.suwaczek.com/201302221561.png
Bartuś
28.01.2015
Lubcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-04, 22:26   #395
Swarovska
Zadomowienie

o jej! laski ale naskrobałyście!

MELDUJE SIĘ I JA ...a tu już 14 stron...

wybaczcie nie dam rady was nadrobić

myślałam, że mdłosci się u mnie już skonczyły bo wczoraj nie miałam i dzisiaj aż do wieczora... zwymiotowałam truskawki które tak mi smakowały
Swarovska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-04, 22:26   #396
gochaa_p
Zakorzenienie

Cytat:
Hej dziewczyny, mam takie pytanie do Was :
byłam dzisiaj u mojej lekarki na kontrolę i powiedziałam jej ze niedługo wyjezdzam do Anglii na 10 dni-będę leciała samolotem i zapytałam czy nie ma jakichs przeciwsskazań i czy cos mam brać i ona zapisała mi duphaspon 2x1. Myślicie że to konieczne?
Kupiłam te leki i na ulotce przeczytałam ze to się daje kobietom na podtrzymanie ciązy gdy jest zagrozona. Nic mi się nie stanie po tym? Bo ja nie mam ciąży zagrozonej i wszystko jest ok , także nie wiem po co m to dokładnie.
oj nie wiem, może idź do innego lekarza
gochaa_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-04, 22:29   #397
onaella
Zakorzenienie

Dziewczyny a co myślicie o praniu dziecięcych ciuszków od początku w zwykłym proszku tak jak reszta domowników?

moja znajoma, co ma 3 dzieci tylko przy pierwszym prała w dziecięcym, przy dwójce kolejnych od początku ze wszystkimi i dzieciakom ani razu nic nie było

z resztą nie tylko ona, inne dziewczyny też mi to mówiły, że nic się nie dzieję. Oczywiście nie w 100% przypadków ale jednak zwykły proszek się sprawdza.

14.08.2010
baby
Stary 2012-07-04, 22:54   #398
Lenova
Wtajemniczenie

Onaella - będę wtedy w 14 tyg. Ona mi to tłumaczyła że to z tego względu, że jestem słabą osobą i ciężko znoszę ciąże: omdlenia, mdłości, zawroty głowy. Teram mam ogólnie zakaz wychodzenia z domu i nakaz leżenia . Z tym że to jest ze względu na mój stan nie na dziecka...
Czytałam w necie że te leki są często podawane kobietom w ciąży i nie są szkodliwe dla dziecka, tylko że ja strasznie nie lubię sie faszerować tą chemią

Gochaa- tez myślałam żeby to skonsultować z innym lekarzem ale ostatnio jak zasłabłam to poszłam do innego bo mojej nie było juz w przychodni to opierdziel dostałam że sobie zmieniam lekrazy jak rękawiczki i że teraz nie wiaodmo kto mi ciąże prowadzi.... tak to jest na nfz ;/
Lenova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-04, 22:57   #399
marsi11
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
debrah też jeszcze nic nie mam czekam na usg genetyczne........ dygam jak nie wiem
będzie dobrze, kochana, wiem co to znaczy bo też ostatnio przez to przechodziłam

dziewczyny ale ja mam bęben wielki
dziś Pani w warzywniaku mnie zaczepiła mówiąc: jaki ma pani piękny brzuszek

hihihi
marsi11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-04, 22:59   #400
onaella
Zakorzenienie

Cytat:
Onaella - będę wtedy w 14 tyg. Ona mi to tłumaczyła że to z tego względu, że jestem słabą osobą i ciężko znoszę ciąże: omdlenia, mdłości, zawroty głowy. Teram mam ogólnie zakaz wychodzenia z domu i nakaz leżenia . Z tym że to jest ze względu na mój stan nie na dziecka...
Czytałam w necie że te leki są często podawane kobietom w ciąży i nie są szkodliwe dla dziecka, tylko że ja strasznie nie lubię sie faszerować tą chemią
ano to zmienia postać rzeczy, ja pisałam o sobie, a ciążę znoszę dobrze, żeby nie powiedzieć idealnie.
no i w takim razie wydaje mi się, że lekarz wie co mówi. Ewentualnie możesz skontaktować się z innym jak ma Cię to uspokoić.

a pierwszy raz będziesz leciała?

14.08.2010
baby
Stary 2012-07-04, 23:11   #401
Lenova
Wtajemniczenie

Nie nie pierwszy, ale ostatnio latałam jakiś rok temu i trochę słabo znoszę startowanie i lądowanie i ten mój słaby organizm.. ;/
ale dzięki trochę jestem spokojniejsza , że to jednak nie jest tak bezpodstawnie.
Lenova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-04, 23:21   #402
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez onaella Pokaż wiadomość
wow, świetne
Cytat:
Napisane przez suzi31 Pokaż wiadomość
Bardzo ładne
Cytat:
Jakie śliczne
Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
Hosenko śliczne ciuszki!!! To w lumpku?! Kuuurczę muszę się przejść gdzieś!!!

Cytat:
Napisane przez laurka23 Pokaż wiadomość
Ale piękne czapusie
Cytat:
Napisane przez elllmi Pokaż wiadomość
jakie genialne czapy
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;35112311]Piękne! te czapusie rewelacyjne, ja tak patrzę na tą z rysunkami i bardzo podobną dla córy miałam też z SH, tylko była pokolorowana na różowo/czerwono/czarno ale ten sam styl i pewnie firma taka sama [/QUOTE]
Cytat:
Napisane przez MadamAgula Pokaż wiadomość
Ale śliczne! Czapeczki boskie
Czapeczki od razu wpadły mi w oko

Co do prania, to chyba poczekam, aż się więcej uzbiera - przecież nie będę prała 4 mini ubranek

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-04, 23:43   #403
lukinia
Raczkowanie

Cytat:
Nie nie pierwszy, ale ostatnio latałam jakiś rok temu i trochę słabo znoszę startowanie i lądowanie i ten mój słaby organizm.. ;/
ale dzięki trochę jestem spokojniejsza , że to jednak nie jest tak bezpodstawnie.
ja lece za tydzien do Hiszpanii i w sumie tez sie zastanawialam czy nie poprosic o duphaston, ale stwierdzila, ze z malym wszystko ok i nie ma podstaw
tylko, ze ja to widze w ten sposob, ze niby ok, ale jade na 2,5 tyg za granice gdzie nawet po angielsku dobrze nie mowia, a jak masz takie cos przy sobie to mozesz zarzyc jakby wystapil silny bol brzucha albo delikatne plamienie, wczesniej chyba nie ma sensu...

w ogole to tez stwierdzam, ze Was nie ogarniam w pracy siedze dugo przed kompem i troche mi zle od tego, wiec jak bedzie tyle do przeczytania to na bank nie dam rady - dzis przeczytalam 1 str. i ide spac - z powrotem pozdrowki dla wszystkich
<embed src="http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Pat&year =2013&month=2&day=4&babyc ount=1" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="120" height="180"></embed>
lukinia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-05, 08:24   #404
sylwietta1988
Zakorzenienie

Melduję, że nadrobiłam zaleglosci w czytaniu- wczoraj z powodu uszkodzonego przez burze nadajnika cały dzień byłam bez netu a dzisiaj wlasnie szykuję sie do wyjazdu- do 16 u mamusi bo mężulek pojechał sobie do pracy na 8,00 więc hulaj dusza aha- jak sie ważyłam wczoraj to ubył mi 1 kg w porównaniu z wagą sprzed 2 tyg- chyba wypocilam przez te gorąca
sylwietta1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-05, 08:25   #405
Authentic
Raczkowanie

A co myślicie o przygarnięciu małego kotka na tym etapie ciąży? Taka mała bidula kręciła się przed moim domem i go zaadoptowaliśmy. Weterynarz powiedział, że przez pierwsze 3 m-ce stanowiłby największe zagrożenie dla maleństwa.
Nie sprzątam kuwety, często myję ręce i ogólnie 200% higieny, także chyba nic się nie stanie, prawda? Nie chcę oddawać go do schroniska. Tam są takie warunki, że żadnego zwierzaka bym tam nie oddała
Miałam badania na toxo, a przed nimi miałam sporo do czynienia z kotkami, które wychodzą z domu na całą noc. I to w pierwszych tygodniach! I nic się nie stało, ale teraz mam szkraba 24h. Co myślicie?

Authentic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-05, 08:32   #406
marsi11
Zakorzenienie

hello

nie wiem co się ze mną dzieje ale ostatnio dostaje tak szybko zadyszki,że szok
wejdę po schodach i muszę usiąść
ech.... trzeba się chyba więcej ruszać

dziewczyny nie wiecie czy mleczko brązujące jest bezpieczne? bo capi strasznie, miałam takie blade nogi, posmarowałam wczoraj raz i jest bardzo ładny efekty, myślicie,że śmiało można używać?

kurde nie wiem co zjeść na śniadanie, już nie mogę patrzeć na kanapki
od jajek mnie odrzuca, nabiał też bleeee
Stary 2012-07-05, 08:39   #407
Authentic
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez marsi11 Pokaż wiadomość
hello

nie wiem co się ze mną dzieje ale ostatnio dostaje tak szybko zadyszki,że szok
wejdę po schodach i muszę usiąść
ech.... trzeba się chyba więcej ruszać

dziewczyny nie wiecie czy mleczko brązujące jest bezpieczne? bo capi strasznie, miałam takie blade nogi, posmarowałam wczoraj raz i jest bardzo ładny efekty, myślicie,że śmiało można używać?

kurde nie wiem co zjeść na śniadanie, już nie mogę patrzeć na kanapki
od jajek mnie odrzuca, nabiał też bleeee
ja się ruszam, spaceruję i to sporo a i tak wejdę na II piętro i sapię :P

Authentic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-05, 08:49   #408
laurka23
Zakorzenienie

Cytat:
Jakie śliczne
Dziewczyny proszę powiedzcie jak pierzecie ciuszki z lumpa, żeby maleństwu nic nie było. A czy jak kupuje się ciuszki w sklepie (nowe) to też się je pierze i czy zmiękczamy czymś. Nie pomyślcie sobie nic złego o mnie, ale ja po prostu nie wiem, a maleństwa takie delikatne.

Poza tym byłam dzisiaj na usg prenatalnym i jest wszystko w porządku, ale by mieć większą pewność zrobiłam jeszcze test PAPPA. Poszło 500 zł... masakra.
Okazało się też, że maleństwo jest młodsze i zaszłam po miesiączce TP 22.01.2013r już nas chyba jest pare na ten termin
Ja NA RAZIE piorę wszystko z moimi rzeczami (z lumpka rzeczy dla maluszka) Potem, przed porodem i tak wszystko z komody wytargam i wypiorę w proszku dla dzieci. Nie będę lumpkowych rzeczy nie popranych w reklamówkach trzymać
Ja dziś idę na prenatalne. Lekarz mi mówił że od razu zrobi test PAPPA, ale ja chyba mu powiem, że chcę tylko USG. Zawsze to 120zł w kieszeni, a statystyka mnie mało obchodzi

Cytat:
Napisane przez MadamAgula Pokaż wiadomość
Według tego kalkulatora mam termin dopiero na 4 marca ale i tak urodzę dużo wcześniej bo mam zawszę problemy przy końcówce...

---------- Dopisano o 22:12 ---------- Poprzedni post napisano o 22:11 ----------

Słyszałam o tym gdzieś kiedyś ale nie przejmuj się tym bo to głupoty...

Tak samo dopiero teraz usłyszałam że jak kobieta ma bardzo bardzo dużo zgagi w ciąży to dziecko będzie miało mnóstwo pięknych włosów. A jak nie będzie zgagi to urodzi się łyse
Ale jak to wychodzi ci termin na 4 marca jak tam się podstawia już TERMIN PORODU?
A te przesądy ciążowe, nie wiem czy śmiać się czy płakać, takie głupoty.

Cytat:
Napisane przez Authentic Pokaż wiadomość
A co myślicie o przygarnięciu małego kotka na tym etapie ciąży? Taka mała bidula kręciła się przed moim domem i go zaadoptowaliśmy. Weterynarz powiedział, że przez pierwsze 3 m-ce stanowiłby największe zagrożenie dla maleństwa.
Nie sprzątam kuwety, często myję ręce i ogólnie 200% higieny, także chyba nic się nie stanie, prawda? Nie chcę oddawać go do schroniska. Tam są takie warunki, że żadnego zwierzaka bym tam nie oddała
Miałam badania na toxo, a przed nimi miałam sporo do czynienia z kotkami, które wychodzą z domu na całą noc. I to w pierwszych tygodniach! I nic się nie stało, ale teraz mam szkraba 24h. Co myślicie?
Ja jestem kociarą, brała bym. Ale to JA

Marsi ty zadyszki dostajesz, a ja wczoraj z mężem wybrałam się po 18 na spacer, i w połowie drogi cała drżałam, mięśnie mi drżały, delirka normalnie jak z niedocukrzenia! Musiałam wypić jogurt, bo bałam się że do domu nie wrócę. Pierwszy raz takie coś miałam.
Zadyszkę mam jak do rodziców na 4 piętro w tym upale wchodzę Masakra
laurka23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-05, 09:02   #409
marsi11
Zakorzenienie

Cytat:
ja się ruszam, spaceruję i to sporo a i tak wejdę na II piętro i sapię :P
ooj to mnie pocieszyłaś
bo już zaczęłam mieć kompleksy,że to 4 miesiąc a ja sapie jak moja teściowa
Stary 2012-07-05, 09:04   #410
Hosenka*
Zakorzenienie

Ja też dużo chodzę, np. w pracy po 2-3 godziny, a też mam problem z wyjściem na 3 piętro.
Marsi: ciąża ciążą, ale pogoda też swoje robi.

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-05, 09:12   #411
antoinette
Wtajemniczenie

GG do antoinette

Cytat:
Napisane przez marsi11 Pokaż wiadomość
ooj to mnie pocieszyłaś
bo już zaczęłam mieć kompleksy,że to 4 miesiąc a ja sapie jak moja teściowa
Nie jesteś sama, w taką pogodę chyba każda z nas bardziej odczuwa zmęczenie ...

antoinette jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-05, 09:16   #412
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Cytat:
Bierz
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-05, 09:28   #413
ILLUSION
Wtajemniczenie

Przyszłam się przywitać Jak tam pogoda u Was dzisiaj? U mnie znowu upały więc pewnie wieczorem znowu będzie burza. Wczoraj o 18 była ulewa z gradem o średnicy pięciozłotówek. Wyły chyba wszystkie alarmy samochodowe na osiedlu a ulicami płynęły rzeki.
Stary 2012-07-05, 09:43   #414
Ewik86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Delicjanka Pokaż wiadomość
Jeszcze troche i zleci
mam nadzieje ze u mnie juz koniec z nudnościami i spaniem....
ale jutro albo w piątek musze leciec do biblioteki wypozyczyć jakieś ksiazki bo zwariuje normalnie w domu...
tyle czasu wolnego do wrzesnia... musze coś wymyslic jakies zajęcie, bo sprzątac codziennie tez mi sie nie chce

Mój TŻ uwielbia ten bob ;p ja nie znosze fuj fuj
zjadłabym fasolki po bretońsku
Masz jakieś ciekawe książki do polecenia? Też chcę się wybrać do biblioteki, tylko nie wiem co wziąć. Dla mnie to najlepiej jakieś czytadła Ostatnio przeczytałam "Filary ziemi", owszem nawet ciekawa, ale "Świat bez końca" już mi nie idzie

Cytat:
Napisane przez elllmi Pokaż wiadomość
jak kawa mrożona to tylko w koktajlbarze na lwowskiej

byłam dzisiaj na pobraniu krwi do badań i się okazało, że jestem zombie, bo nic mi nie leciało najpierw jedna żyła - ledwo pół tej miarki się uzbierało, a miałam prawie 5 min wbitą igłę; potem druga żyła - nawet kropelka nie poleciała, chociaż mi we dwie rękę ściskały; no i ostatecznie pobrała mi z żyły na wierzchu dłoni, bo była najbardziej widoczna, ale to i tak z trudem się uzbierało; ale mam siniaki
O matko, współczuję takiego problemu i nakłuwania

Cytat:
Jakie śliczne

Super, cieszę się, że wszystko ok

Cytat:
Napisane przez Debrah Pokaż wiadomość

Wszystkie prawie już coś kupiłyście, ja nie mam nawet skarpetek i jeszcze mnie nie ciągnie
Ja też nic jeszcze nie kupiłam, chociaż przez Was wstąpiłam ostatnio z mężem do ciucholandu i popatrzyłam co mają

Cytat:
Napisane przez laurka23 Pokaż wiadomość
Ja NA RAZIE piorę wszystko z moimi rzeczami (z lumpka rzeczy dla maluszka) Potem, przed porodem i tak wszystko z komody wytargam i wypiorę w proszku dla dzieci. Nie będę lumpkowych rzeczy nie popranych w reklamówkach trzymać
Ja dziś idę na prenatalne. Lekarz mi mówił że od razu zrobi test PAPPA, ale ja chyba mu powiem, że chcę tylko USG. Zawsze to 120zł w kieszeni, a statystyka mnie mało obchodzi

Dominika

Alicja
Ewik86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-05, 09:46   #415
Swarovska
Zadomowienie

dziewczyny kupiliśmy łóżko dla naszego maleństwa już

tak jak na zdjęciu taka pościel, chcieliśmy jak najbardziej uniwersalne kolory dla dziewczynki i chłopaka by przydało się dla drugiego dziecka jeszcze
łóżeczko ma ciemny kolor jak na zdjęciu i dodatkowo ma na dole szufladę na której mi zależało, przyda się daliśmy za nie 460zł z przesyłką
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1a.jpg (88,0 KB, 58 załadowań)
Stary 2012-07-05, 09:48   #416
ILLUSION
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Swarovska Pokaż wiadomość

tak jak na zdjęciu taka pościel, chcieliśmy jak najbardziej uniwersalne kolory dla dziewczynki i chłopaka by przydało się dla drugiego dziecka jeszcze
łóżeczko ma ciemny kolor jak na zdjęciu i dodatkowo ma na dole szufladę na której mi zależało, przyda się daliśmy za nie 460zł z przesyłką
podaj link
Stary 2012-07-05, 09:48   #417
Ewik86
Zakorzenienie

Cytat:

Już? Co tak szybko?

Oglądałam ostatnio właśnie tę pościel na allegro

Dominika

Alicja
Ewik86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-05, 09:53   #418
marsi11
Zakorzenienie

oj to faktycznie szybko
ja już mam na oku ale podejrzewam,że dopiero przed samym porodem zdecyduje się na takie zakupy

na razie tylko ubranka od czasu do czasu wypatruje
Stary 2012-07-05, 09:59   #419
Swarovska
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ILLUSION Pokaż wiadomość
podaj link
ta aukcja się skończyła już mam zdjęcie na laptopie

---------- Dopisano o 09:59 ---------- Poprzedni post napisano o 09:55 ----------

Cytat:
Napisane przez Ewik86 Pokaż wiadomość
Już? Co tak szybko?

Oglądałam ostatnio właśnie tę pościel na allegro
z mężem postanowiliśmy teraz kupić, ponieważ nie chcemy zostawiać wszystkich zakupów na ostatnią chwile z powodu kasy by na ostatnie miesiące ciąży nie okazało się, że musimy kupić multum rzeczy, łóżko, wózek, ogólnie cała wyprawka. Chcieliśmy to rozłożyć w czasie
Stary 2012-07-05, 09:59   #420
ILLUSION
Wtajemniczenie

Cytat:
ta aukcja się skończyła już mam zdjęcie na laptopie
Podaj nazwę użytkownika chociaż to sobie popatrzę co ma ciekawego bo ja też pościel chciałabym neutralną, jak najbardziej jednolitą, beż jakiś np a ceny tych które mi się podobają niestety spore.

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości