|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1921 |
|
Szef ds. Wymianek
|
Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy które dziwią cz.4
wiesz, pewnie zalezy czy jesz Nutelle sama i jaka konsystencje wolisz. ja wyjadam Nutelle lyzeczka, tak ze odpada problem z rozsmarowywaniem jej (Nutelli) na pieczywie, a lyzeczka wole skrobac w twardszej masie, bo przy takiej "luznej" zjadlabym pol sloika w 5 minut^^.
|
|
#1922 |
|
ma zielone pojęcie
|
Ja trzymam w lodówce. A czekoladki do kawy trzymam w zamrażalniku
Nie lubię ciepłej albo chociaż letniej czekolady
|
#1923 |
|
Zakorzenienie
|
polecam trzymac ciastka typu Delicje w lodowce, czekolada robi sie przyjemnie krucha, mniam mniam
|
|
|
|
#1924 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
potem doznalam oswiecenia
|
|
#1925 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zacznę brać te ze środka. ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1926 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Znam nawet takie perfidne, które otwierają kolejny kosmetyk bo ten, który był już wcześniej naruszony jest beeee, więc popróbuja sobie świeży.
|
|
|
#1927 |
|
Zakorzenienie
|
Uwielbiam czekoladę z lodówki, ale nutelle kocham na pieczywie dlatego dla mnie wkładanie jej do lodówki to zbrodnia
|
#1928 |
|
Zakorzenienie
|
moim zdaniem tusze, szminki, cienie itp. powinny byc ofoliowane. nie beda juz tak pieknie wygladaly na ekspozycji, ale przynajmniej klient bedzie mial pewnosc, ze nikt tego wczesniej nie otwieral. wkurza mnie brak testerow dezodorantow, nie cierpie mocno perfumowanych, a glupio mi testowac produkt przeznaczony do zakupu
|
|
|
|
#1929 |
|
Rozeznanie
|
Zadziwiają mnie Panie z dziekanatu - własnie dostałam telefon, że jutro się bronię
![]() to nic, że od dwóch tygodni cały czas do nich dzwonie z pytaniem czy już coś wiadomo, a za każdym razem dostawałam odpowiedź proszę dzwonić jutro, wtedy może będzie coś ustalone. No i co? Dobę przed terminem dowiaduje się o tym, że mam się bronić!!! Nienawidzę mojej uczelni i strasznie się cieszę że od jutra nie będę miała z nią nic wspólnego! Jedyna korzyść z tego wszystkiego! |
|
|
|
#1930 |
|
Zakorzenienie
|
Ja raz zwróciłam jakiejś dziewczynie otwierającej ruszenia jak leci uwagę to myślałam ze mnie swoim wzrokiem zabije. Szkoda tylko ze ja potem wydaje 50zl na tusz, który wyschnie po dwóch tygodniach.
Miałam w swoim mieście mała drogerie z bardzo dobrymi i drogimi kosmetykami. Była moja ulubiona aż do czasu gdy poszłam kupić tusz i pani doradzajac mi otworzyła ze dwa tusze, które nie były testerami. Nigdy już tam wiecej nic nie kupiłam. Tusz ponad 100zl a pani sobie go ot tak otwiera.
|
#1931 |
|
Zakorzenienie
|
ja kocham jak się rozpuści czekolada na cieple i potem ją wsadzam do lodówki : D om nom nom
|
#1932 | ||
|
Szef ds. Wymianek
|
Cytat:
.Cytat:
.
|
|
|
#1933 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1934 | |
|
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
|
|
#1935 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czy obrona to tylko praca +dodatkowe pytania czy typowy egzamin teoretyczny?Cytat:
dziwie sie firmom, ktore nie rozumieja, ze strasznie traca na tym niefoliowaniu. pani kupi tusz, ktory byl testowany, stwierdzi, ze jest beznadziejny, wiecej go nie kupi i wystawi mu kiepska opinie na KWC czy powie kolezankom, gdyby dostala swiezy, byc moze docenilaby jego walory |
||
|
|
|
#1936 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Co mnie dziwi- decydowanie za innych. Znajomi organizują ognisko i koleżanka za mnie zadecydowała, że obie przyjdziemy, potem tłumacząc, że przecież i tak na pewno nie miałam nic do roboty. A co mnie śmieszy- to, że tyle wizażanek ma tutaj witki zamiast rąk, niesamowite istoty, chciałabym to zobaczyć. (proszę nie brać tego na poważnie, naprawdę mnie to bawi)
|
|
|
|
|
#1937 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:38 ---------- Poprzedni post napisano o 11:34 ---------- Cytat:
typowa wizazanka wyglada mniej wiecej tak jak po prawej klik
|
||
|
|
|
#1938 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja, załatwiając pewną sprawę w takim przybytku, dowiedziałam się że 26. maja to nie jest koniec maja i proszę przyjść za trzy dni |
|
|
|
|
#1939 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A teraz czas zabrać się do nauki
|
|
|
|
|
#1940 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Oczywiście nastepnego dnia musiałam wszystko odkręcać
|
|
|
|
|
#1941 |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: Magiczna kraina Narnia, gdzieś na Latarnianym Pustkowiu...:)
|
Mnie dziwi, że niekórzy nie przeglądają się w lusterku przed wyjściem z domu.
![]() Dzisiaj widziałam w autobusie dziewczynę ubraną w shorty, z których wychodziły jej tzw ''boczki'' i kawałek szmatki zamiast bluzki: cały stanik jej było widać, żeby jeszcze jakiś ładny, a to sprany o brzydkim kolorze. Zastanawiam się czy ona myślała, że jest ''seksi'' czy naprawdę nie zauważyła jak to wygląda
|
#1942 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak, czy inaczej - powodzenia
|
|
#1943 |
|
Zakorzenienie
|
Ja wkładam nutellę do lodówki
Nikt z domownikow nigdy nie protestował ![]() Mnie też wkurza strasznie, jak ktoś się obściskuje w miejscach publicznych. Bardzo dziwi mnie też ekshibicjonizm ludzi w tramwajach. Chodzi mi o głośnie rozmowy- tak, że słyszy cały tramwaj. Chodzi mi zarówno o rozmowy telefoniczne ("Ja Ciebie też...ja bardziej... a właśnie, że ja Ciebie bardziej" czy "nie kupiłam wołowiny, bo była za droga, nie straczylo mi, bo kupiłam coś tam i dałam Marianowi stówę"- ni kurka, czuję się jak intruz, gdy jestem zmuszona tego słuchać). Albo jak znajomi w tramwaju usiądą koło siebie i już im się wydaje,że nikt obok ich nie slyszy. Ostatnio musiałam wysłuchiwac jakichś bzdur o ostatniej dyskotece. Albo dziwią mnie studenci, którzy relacjonują sobie jakieś zaliczenia, rzucając nazwiskami prowadzących i przechwalając się np., że ktoś ściągał, albo, że wykładowca jest "poje***"- nie boją się, że gdzies tam siedzi np. jego żona albo znajomi?
|
|
|
|
#1944 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ostatnio w autobusie siedzieli dziewczyna z jakimś kolegą i relacjonowali, że na tym i na tym egzaminie ściągali i wykładowca X. jest poje******* Aż się ma ochotę im powiedzieć 'Jestem żoną X, coś mu jeszcze przekazać?' ![]() No i kolejna syt. z tramwaju - wsiadlam na pętli i do odjazdu było jeszcze kilka minut. Jakaś pani zaczęła prowadzić rozmowę telefoniczną głoooośną - ona siedziała na początku, a ja na końcu. Dowiedziałam się, że jej dziecko nie może jeść kaszy dwa razy dziennie, musi jeść raz dziennie na śniadanie, a na kolację chleb z nutellą, dała również wytyczne osobie, która się tym dzieckiem opiekowała, co może mu podawać do picia itd.
|
|
#1945 |
|
Zadomowienie
|
Ja dzisiaj widziałam dziewczynę, która chyba nie zauważyła, że źle obcięła spodenki. Na dole, z nogawek wystawał jej materiał od kieszeni. Komicznie to wyglądało..
|
|
|
|
#1946 | |
|
Flawless
|
Cytat:
takie kul and dżezi ?
|
|
|
#1947 |
|
Zadomowienie
|
[QUOTE=oh Mandy;35122067]Popieram w 100 % !!
Ostatnio w autobusie siedzieli dziewczyna z jakimś kolegą i relacjonowali, że na tym i na tym egzaminie ściągali i wykładowca X. jest poje******* Aż się ma ochotę im powiedzieć 'Jestem żoną X, coś mu jeszcze przekazać?' ![]() No i kolejna syt. z tramwaju - wsiadlam na pętli i do odjazdu było jeszcze kilka minut. Jakaś pani zaczęła prowadzić rozmowę telefoniczną głoooośną - ona siedziała na początku, a ja na końcu. Dowiedziałam się, że jej dziecko nie może jeść kaszy dwa razy dziennie, musi jeść raz dziennie na śniadanie, a na kolację chleb z nutellą, dała również wytyczne osobie, która się tym dzieckiem opiekowała, co może mu podawać do picia itd. [/QUOTZZachowania w komunikacji miejskiej bywają czasem bardzo denerwujące. Mnie zadziwia, że ci ludzie w ogóle się nie krępują. W miejscach publicznych głośno rozmawiają o swoich prywatnych sprawach, o szczegółach życia intymnego, podają piny, hasła, no dosłownie wszystko. Nigdy tego nie zrozumiem. |
|
|
|
#1948 |
|
Zadomowienie
|
Natchnal mnie nowy watek na plotkowym. Dziwi mnie, jak mozna wziac cos z polki w supermarkecie, zjesc/wypic i zaniesc papierek do kasy, zeby zaplacic. (Oczywiscie kradziez dziwi mnie bardziej ;-))
Przeciez nie jestesmy zwierzetami, naprawde nie mozna sie powstrzymac te 10, 15 minut? (ekstremalnie dlugie kolejki) Dziwi mnie to, bardzo :-D |
|
|
|
#1949 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A tak poważniej to osobiście niezmiennie mnie witki rozbawiają |
|
|
|
|
#1950 |
|
Zadomowienie
|
Mówisz?
Całkiem możliwe, że to ja taka nieuświadomiona i nie znam się na modzie. ;d ;p
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:44.

Nie lubię ciepłej albo chociaż letniej czekolady

.
czy obrona to tylko praca +dodatkowe pytania czy typowy egzamin teoretyczny?