Ludzkie zachowania i poglądy które dziwią cz.4 - Strona 65 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-07-05, 10:39   #1921
siarka40
Szef ds. Wymianek

Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy które dziwią cz.4

Cytat:
Napisane przez Kasieńka_666 Pokaż wiadomość
Pamiętam jak moja mama namiętnie tak robiła... nieważne czy lato czy zima. Nutella w lodówce musi być!
wiesz, pewnie zalezy czy jesz Nutelle sama i jaka konsystencje wolisz. ja wyjadam Nutelle lyzeczka, tak ze odpada problem z rozsmarowywaniem jej (Nutelli) na pieczywie, a lyzeczka wole skrobac w twardszej masie, bo przy takiej "luznej" zjadlabym pol sloika w 5 minut^^.
Stary 2012-07-05, 10:45   #1922
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
Dziwi mnie jak można trzymać Nutellę w lodówce
Ja trzymam w lodówce. A czekoladki do kawy trzymam w zamrażalniku Nie lubię ciepłej albo chociaż letniej czekolady
Stary 2012-07-05, 10:48   #1923
truskawkowawiosna
Zakorzenienie

polecam trzymac ciastka typu Delicje w lodowce, czekolada robi sie przyjemnie krucha, mniam mniam
truskawkowawiosna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-05, 10:53   #1924
JeanHarlow
Raczkowanie

Cytat:
Pamiętam jak moja mama namiętnie tak robiła... nieważne czy lato czy zima. Nutella w lodówce musi być!
moja tez, pamietam ze jako dziecko myslalam ze tak ma byc i zloscilo mnie ta nutella zawsze taka twarda i nie rozsmarowuje sie na kanapce jak w reklamie potem doznalam oswiecenia
Stary 2012-07-05, 11:01   #1925
natalkaa7522
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MonikaFaustyna Pokaż wiadomość
Skoro każda bierze te z końca, to tak na prawdę wszystkie tubki i inne kosmetyki są macane . Też biorę zawsze z końca... no cóż ta metoda nie działa chyba tak, jak się każdej wydaje.
Chyba masz rację. Zacznę brać te ze środka.

Cytat:
Napisane przez RozowaKotka Pokaż wiadomość
Pamiętam, że my kiedyś trzymaliśmy nutellę w lodówce i za każdym razem "rozmrażaliśmy" w mikrofalówce
Stary 2012-07-05, 11:11   #1926
BioIvO
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Naciaaa1991 Pokaż wiadomość
[/I]Jeśli już mowa o tuszach itp. to dlaczego nie ma po prostu testerów, tzn. takich szczoteczek żeby każdy mógł zobaczyć jak jakaś wygląda, bez otwierania tych właściwych tuszy?
Jestem pewna, że jest duża grupa kobiet, które jak Tomasz- nie uwierzą gdy nie zobaczą i nie pomacają. Na nic im testery, zwłaszcza takie obciapane i przyschnięte (to już pewnie po kilku dniach od otwarcia), na nic pokazane suche szczoteczki ( przecież nie wiadomo, jak leży na nich tusz). Babsztyle otwierające wszystko co sie da będą zawsze, o ile ktoś im nie każe zapłacić za otwarty kosmetyk.
Znam nawet takie perfidne, które otwierają kolejny kosmetyk bo ten, który był już wcześniej naruszony jest beeee, więc popróbuja sobie świeży.

Nikt nie śledzi tak bacznie postępowania innych jak ten, komu nic do tego. (V.Hugo)

Kobieta nigdy nie wie czego chce, ale nie spocznie, dopóki nie osiągnie celu.
BioIvO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-05, 11:14   #1927
Kasieńka_666
Zakorzenienie

GG do Kasieńka_666

Uwielbiam czekoladę z lodówki, ale nutelle kocham na pieczywie dlatego dla mnie wkładanie jej do lodówki to zbrodnia

Moonwalker

Kasieńka_666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-05, 11:19   #1928
truskawkowawiosna
Zakorzenienie

moim zdaniem tusze, szminki, cienie itp. powinny byc ofoliowane. nie beda juz tak pieknie wygladaly na ekspozycji, ale przynajmniej klient bedzie mial pewnosc, ze nikt tego wczesniej nie otwieral. wkurza mnie brak testerow dezodorantow, nie cierpie mocno perfumowanych, a glupio mi testowac produkt przeznaczony do zakupu
Stary 2012-07-05, 11:20   #1929
ewka1987
Rozeznanie

Zadziwiają mnie Panie z dziekanatu - własnie dostałam telefon, że jutro się bronię i jeszcze śmiejąc się do słuchawki pyta czy siedzę bo informację, którą ma dla mnie może mnie zwalić z nóg.
to nic, że od dwóch tygodni cały czas do nich dzwonie z pytaniem czy już coś wiadomo, a za każdym razem dostawałam odpowiedź proszę dzwonić jutro, wtedy może będzie coś ustalone. No i co? Dobę przed terminem dowiaduje się o tym, że mam się bronić!!! Nienawidzę mojej uczelni i strasznie się cieszę że od jutra nie będę miała z nią nic wspólnego! Jedyna korzyść z tego wszystkiego!
ewka1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-05, 11:21   #1930
Kasieńka_666
Zakorzenienie

GG do Kasieńka_666

Ja raz zwróciłam jakiejś dziewczynie otwierającej ruszenia jak leci uwagę to myślałam ze mnie swoim wzrokiem zabije. Szkoda tylko ze ja potem wydaje 50zl na tusz, który wyschnie po dwóch tygodniach.

Miałam w swoim mieście mała drogerie z bardzo dobrymi i drogimi kosmetykami. Była moja ulubiona aż do czasu gdy poszłam kupić tusz i pani doradzajac mi otworzyła ze dwa tusze, które nie były testerami. Nigdy już tam wiecej nic nie kupiłam. Tusz ponad 100zl a pani sobie go ot tak otwiera.

Moonwalker

Stary 2012-07-05, 11:22   #1931
asioollka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez truskawkowawiosna Pokaż wiadomość
polecam trzymac ciastka typu Delicje w lodowce, czekolada robi sie przyjemnie krucha, mniam mniam
ja kocham jak się rozpuści czekolada na cieple i potem ją wsadzam do lodówki : D om nom nom

Be an advocate of joy, find your little heart's desire and follow it.
[/LEFT]

asioollka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-05, 11:23   #1932
siarka40
Szef ds. Wymianek

Cytat:
Napisane przez BioIvO Pokaż wiadomość
Babsztyle otwierające wszystko co sie da będą zawsze, o ile ktoś im nie każe zapłacić za otwarty kosmetyk.
Znam nawet takie perfidne, które otwierają kolejny kosmetyk bo ten, który był już wcześniej naruszony jest beeee, więc popróbuja sobie świeży.
masakra.

Cytat:
Uwielbiam czekoladę z lodówki, ale nutelle kocham na pieczywie dlatego dla mnie wkładanie jej do lodówki to zbrodnia
no, widzisz, a ja nie jadam Nutelli na pieczywie i dlatego nie mam ochoty jesc jej takiej rozlazlej.
Stary 2012-07-05, 11:24   #1933
Kasieńka_666
Zakorzenienie

GG do Kasieńka_666

Cytat:
moim zdaniem tusze, szminki, cienie itp. powinny byc ofoliowane. nie beda juz tak pieknie wygladaly na ekspozycji, ale przynajmniej klient bedzie mial pewnosc, ze nikt tego wczesniej nie otwieral. wkurza mnie brak testerow dezodorantow, nie cierpie mocno perfumowanych, a glupio mi testowac produkt przeznaczony do zakupu
W UK spotkałam sie wiele razy z tym, ze tusze są ofoliowane. Aż miło kupić wiedząc, ze to ja jestem osoba która go rozdziewiczy

Moonwalker

Stary 2012-07-05, 11:28   #1934
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
Też mnie irytuje brak testerów, zwłaszcza przy droższych produktach zapachowych, typu perfumy
Stary 2012-07-05, 11:30   #1935
truskawkowawiosna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewka1987 Pokaż wiadomość
Zadziwiają mnie Panie z dziekanatu - własnie dostałam telefon, że jutro się bronię i jeszcze śmiejąc się do słuchawki pyta czy siedzę bo informację, którą ma dla mnie może mnie zwalić z nóg.
to nic, że od dwóch tygodni cały czas do nich dzwonie z pytaniem czy już coś wiadomo, a za każdym razem dostawałam odpowiedź proszę dzwonić jutro, wtedy może będzie coś ustalone. No i co? Dobę przed terminem dowiaduje się o tym, że mam się bronić!!! Nienawidzę mojej uczelni i strasznie się cieszę że od jutra nie będę miała z nią nic wspólnego! Jedyna korzyść z tego wszystkiego!
o kurcze, wspolczuje czy obrona to tylko praca +dodatkowe pytania czy typowy egzamin teoretyczny?

Cytat:
Ja raz zwróciłam jakiejś dziewczynie otwierającej ruszenia jak leci uwagę to myślałam ze mnie swoim wzrokiem zabije. Szkoda tylko ze ja potem wydaje 50zl na tusz, który wyschnie po dwóch tygodniach.

Miałam w swoim mieście mała drogerie z bardzo dobrymi i drogimi kosmetykami. Była moja ulubiona aż do czasu gdy poszłam kupić tusz i pani doradzajac mi otworzyła ze dwa tusze, które nie były testerami. Nigdy już tam wiecej nic nie kupiłam. Tusz ponad 100zl a pani sobie go ot tak otwiera.
polecam zainwestowac w Duraline, mnie juz zwisa, ze tusz zasycha przedwczesnie, daje kropelkę i mam jak nowy

Cytat:
W UK spotkałam sie wiele razy z tym, ze tusze są ofoliowane. Aż miło kupić wiedząc, ze to ja jestem osoba która go rozdziewiczy
dziwie sie firmom, ktore nie rozumieja, ze strasznie traca na tym niefoliowaniu. pani kupi tusz, ktory byl testowany, stwierdzi, ze jest beznadziejny, wiecej go nie kupi i wystawi mu kiepska opinie na KWC czy powie kolezankom, gdyby dostala swiezy, byc moze docenilaby jego walory
Stary 2012-07-05, 11:32   #1936
pannaleksandra
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez siarka40 Pokaż wiadomość
masakra.

no, widzisz, a ja nie jadam Nutelli na pieczywie i dlatego nie mam ochoty jesc jej takiej rozlazlej.
Ja też nie jadam jej na pieczywie i w życiu bym nie wsadziła do lodówki.

Co mnie dziwi- decydowanie za innych. Znajomi organizują ognisko i koleżanka za mnie zadecydowała, że obie przyjdziemy, potem tłumacząc, że przecież i tak na pewno nie miałam nic do roboty. Dodam tylko, że nie należę do osób, które wychodzą z domu raz na pół roku i cały dzień leżą na kanapie, naprawdę mnie to wkurzyło.

A co mnie śmieszy- to, że tyle wizażanek ma tutaj witki zamiast rąk, niesamowite istoty, chciałabym to zobaczyć. (proszę nie brać tego na poważnie, naprawdę mnie to bawi)
pannaleksandra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-05, 11:38   #1937
truskawkowawiosna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Chatul Pokaż wiadomość
Też mnie irytuje brak testerów, zwłaszcza przy droższych produktach zapachowych, typu perfumy
widzialam dzis rozbebeszone opakowanie perfum, nie bylo testera, wiec ktos sobie sprobowal i wlozyl z powrotem. idiotyczna polityka sklepow. niektorzy faktycznie przyjda sobie popsikac za darmo, ale bedzie duza grupa ludzi, ktora po testach kupic. Ci co maja opory przed tym by rozpakowac produkt do sprzedazy, kupia u konkurencji

---------- Dopisano o 11:38 ---------- Poprzedni post napisano o 11:34 ----------

Cytat:
Napisane przez pannaleksandra Pokaż wiadomość

A co mnie śmieszy- to, że tyle wizażanek ma tutaj witki zamiast rąk, niesamowite istoty, chciałabym to zobaczyć. (proszę nie brać tego na poważnie, naprawdę mnie to bawi)
"opadly mi witki i sie za mna wloką" typowa wizazanka wyglada mniej wiecej tak jak po prawej klik
Stary 2012-07-05, 11:59   #1938
Mileva_
Zakorzenienie

Cytat:
O taaak! Uwielbiam tę kultywację PRL na uczelniach! Zwłaszcza państwowych.

Ja, załatwiając pewną sprawę w takim przybytku, dowiedziałam się że 26. maja to nie jest koniec maja i proszę przyjść za trzy dni Parę tygodni wcześniej usłyszałam, że mam przyjść pod koniec miesiąca...
Mileva_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-05, 12:01   #1939
ewka1987
Rozeznanie

Cytat:
o kurcze, wspolczuje czy obrona to tylko praca +dodatkowe pytania czy typowy egzamin teoretyczny
zarówno egzamin magisterski (3 pytania z toku studiów) jak i obrona pracy i do tego pytania;/ na całe szczęście mam bardzo fajnego recenzenta, który w związku z sytuacją przesłał mi przed chwila pytania dotyczące pracy, które ma zamiar zadać,co nie znaczy, że inni z komisji o nic sie nie będą pytać + pytania jakie mogą być ale nie muszą na egzaminie ;/ jeszcze muszę je opracować i ogólnie przygotować się do obrony (chociażby kupic głupie kwaity+coś do jedzenia i picia). Jedna wielka masakra! dlatego jeżeli ktoś planuje iść na SUM w Sosnowcu zdecydowanie odradzam - jeden wielki burdel!

A teraz czas zabrać się do nauki
ewka1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-05, 12:19   #1940
lalalabamba
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez pannaleksandra Pokaż wiadomość
Ja też nie jadam jej na pieczywie i w życiu bym nie wsadziła do lodówki.

Co mnie dziwi- decydowanie za innych. Znajomi organizują ognisko i koleżanka za mnie zadecydowała, że obie przyjdziemy, potem tłumacząc, że przecież i tak na pewno nie miałam nic do roboty. Dodam tylko, że nie należę do osób, które wychodzą z domu raz na pół roku i cały dzień leżą na kanapie, naprawdę mnie to wkurzyło.

Za mnie koleżanka zadecydowała, ze pójdę na studniówkę. Dała o tym znać przewodniczącej, przewodnicząca wpisała mnie na listę. Druga koleżanka, w porozumieniu z pierwszą napisała mi, że jej ciotka ma sporo fajnych sukienek, na pewno znajdę coś dla siebie i jej brat może ze mną pójść jako osoba towarzysząca
Oczywiście nastepnego dnia musiałam wszystko odkręcać
lalalabamba jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-05, 12:45   #1941
syklamen
Zakorzenienie

Lokalizacja: Magiczna kraina Narnia, gdzieś na Latarnianym Pustkowiu...:)

Mnie dziwi, że niekórzy nie przeglądają się w lusterku przed wyjściem z domu.
Dzisiaj widziałam w autobusie dziewczynę ubraną w shorty, z których wychodziły jej tzw ''boczki'' i kawałek szmatki zamiast bluzki: cały stanik jej było widać, żeby jeszcze jakiś ładny, a to sprany o brzydkim kolorze.
Zastanawiam się czy ona myślała, że jest ''seksi'' czy naprawdę nie zauważyła jak to wygląda
Stary 2012-07-05, 12:52   #1942
oh Mandy
Zakorzenienie

Cytat:
Polityka dziekanatu akurat jest dziwna, ale wiedząc, że masz obronę "na dniach", mogłaś opracowywać pytania i przygotowywać się

Tak, czy inaczej - powodzenia
Stary 2012-07-05, 12:55   #1943
Impersona
Zakorzenienie

GG do Impersona

Ja wkładam nutellę do lodówki Nikt z domownikow nigdy nie protestował

Mnie też wkurza strasznie, jak ktoś się obściskuje w miejscach publicznych. Bardzo dziwi mnie też ekshibicjonizm ludzi w tramwajach. Chodzi mi o głośnie rozmowy- tak, że słyszy cały tramwaj. Chodzi mi zarówno o rozmowy telefoniczne ("Ja Ciebie też...ja bardziej... a właśnie, że ja Ciebie bardziej" czy "nie kupiłam wołowiny, bo była za droga, nie straczylo mi, bo kupiłam coś tam i dałam Marianowi stówę"- ni kurka, czuję się jak intruz, gdy jestem zmuszona tego słuchać). Albo jak znajomi w tramwaju usiądą koło siebie i już im się wydaje,że nikt obok ich nie slyszy. Ostatnio musiałam wysłuchiwac jakichś bzdur o ostatniej dyskotece. Albo dziwią mnie studenci, którzy relacjonują sobie jakieś zaliczenia, rzucając nazwiskami prowadzących i przechwalając się np., że ktoś ściągał, albo, że wykładowca jest "poje***"- nie boją się, że gdzies tam siedzi np. jego żona albo znajomi?
Impersona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-05, 12:59   #1944
oh Mandy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Impersona Pokaż wiadomość
Ja wkładam nutellę do lodówki Nikt z domownikow nigdy nie protestował

Mnie też wkurza strasznie, jak ktoś się obściskuje w miejscach publicznych. Bardzo dziwi mnie też ekshibicjonizm ludzi w tramwajach. Chodzi mi o głośnie rozmowy- tak, że słyszy cały tramwaj. Chodzi mi zarówno o rozmowy telefoniczne ("Ja Ciebie też...ja bardziej... a właśnie, że ja Ciebie bardziej" czy "nie kupiłam wołowiny, bo była za droga, nie straczylo mi, bo kupiłam coś tam i dałam Marianowi stówę"- ni kurka, czuję się jak intruz, gdy jestem zmuszona tego słuchać). Albo jak znajomi w tramwaju usiądą koło siebie i już im się wydaje,że nikt obok ich nie slyszy. Ostatnio musiałam wysłuchiwac jakichś bzdur o ostatniej dyskotece. Albo dziwią mnie studenci, którzy relacjonują sobie jakieś zaliczenia, rzucając nazwiskami prowadzących i przechwalając się np., że ktoś ściągał, albo, że wykładowca jest "poje***"- nie boją się, że gdzies tam siedzi np. jego żona albo znajomi?
Popieram w 100 % !!
Ostatnio w autobusie siedzieli dziewczyna z jakimś kolegą i relacjonowali, że na tym i na tym egzaminie ściągali i wykładowca X. jest poje******* Aż się ma ochotę im powiedzieć 'Jestem żoną X, coś mu jeszcze przekazać?'

No i kolejna syt. z tramwaju - wsiadlam na pętli i do odjazdu było jeszcze kilka minut. Jakaś pani zaczęła prowadzić rozmowę telefoniczną głoooośną - ona siedziała na początku, a ja na końcu. Dowiedziałam się, że jej dziecko nie może jeść kaszy dwa razy dziennie, musi jeść raz dziennie na śniadanie, a na kolację chleb z nutellą, dała również wytyczne osobie, która się tym dzieckiem opiekowała, co może mu podawać do picia itd.
Stary 2012-07-05, 13:03   #1945
blekitnams
Zadomowienie

Ja dzisiaj widziałam dziewczynę, która chyba nie zauważyła, że źle obcięła spodenki. Na dole, z nogawek wystawał jej materiał od kieszeni. Komicznie to wyglądało..
blekitnams jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-05, 13:05   #1946
Phoce
Flawless

Cytat:
Napisane przez blekitnams Pokaż wiadomość
Ja dzisiaj widziałam dziewczynę, która chyba nie zauważyła, że źle obcięła spodenki. Na dole, z nogawek wystawał jej materiał od kieszeni. Komicznie to wyglądało..
a to nie jest taka moda? takie kul and dżezi ?
Check out your worth because you're worth more than that."
Phoce jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-05, 13:08   #1947
blekitnams
Zadomowienie

[QUOTE=oh Mandy;35122067]Popieram w 100 % !!
Ostatnio w autobusie siedzieli dziewczyna z jakimś kolegą i relacjonowali, że na tym i na tym egzaminie ściągali i wykładowca X. jest poje******* Aż się ma ochotę im powiedzieć 'Jestem żoną X, coś mu jeszcze przekazać?'

No i kolejna syt. z tramwaju - wsiadlam na pętli i do odjazdu było jeszcze kilka minut. Jakaś pani zaczęła prowadzić rozmowę telefoniczną głoooośną - ona siedziała na początku, a ja na końcu. Dowiedziałam się, że jej dziecko nie może jeść kaszy dwa razy dziennie, musi jeść raz dziennie na śniadanie, a na kolację chleb z nutellą, dała również wytyczne osobie, która się tym dzieckiem opiekowała, co może mu podawać do picia itd. [/QUOTZ

Zachowania w komunikacji miejskiej bywają czasem bardzo denerwujące. Mnie zadziwia, że ci ludzie w ogóle się nie krępują. W miejscach publicznych głośno rozmawiają o swoich prywatnych sprawach, o szczegółach życia intymnego, podają piny, hasła, no dosłownie wszystko. Nigdy tego nie zrozumiem.
Stary 2012-07-05, 13:09   #1948
Niambie
Zadomowienie

Natchnal mnie nowy watek na plotkowym. Dziwi mnie, jak mozna wziac cos z polki w supermarkecie, zjesc/wypic i zaniesc papierek do kasy, zeby zaplacic. (Oczywiscie kradziez dziwi mnie bardziej ;-))
Przeciez nie jestesmy zwierzetami, naprawde nie mozna sie powstrzymac te 10, 15 minut? (ekstremalnie dlugie kolejki)
Dziwi mnie to, bardzo :-D
Niambie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-05, 13:09   #1949
Andriejewna
Zakorzenienie

GG do Andriejewna

Cytat:
(...)
"opadly mi witki i sie za mna wloką" typowa wizazanka wyglada mniej wiecej tak jak po prawej klik
Ahaha jakbym siebie w lustrze widziała
A tak poważniej to osobiście niezmiennie mnie witki rozbawiają

Spełniam się w macierzyństwie
Roz
Dwa
Trzi
Cztyry

(Ej mam blog )
Andriejewna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-05, 13:10   #1950
blekitnams
Zadomowienie

Mówisz? Całkiem możliwe, że to ja taka nieuświadomiona i nie znam się na modzie. ;d ;p
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości