Mamusie i ich kochane brzuszki - styczeń luty 2013 - cz.II - Strona 16 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-07-05, 11:08   #451
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Dot.: Mamusie i ich kochane brzuszki - styczeń luty 2013 - cz.II

A lampę dla małej mamy taką:

http://www.leroymerlin.pl/oswietleni...3056,l956.html

A do tego malutką z czerwonym abażurem taką nocną
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-05, 11:09   #452
LadyWhisper
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ILLUSION Pokaż wiadomość
to skąd ta cena 350zł gdzie indziej?! Przecież są niemal takie same. Jaja sobie robią

.... Dziecko - to przecinek między ojcem a matką. Ale i spójnik.
Z Każdym Dniem Coraz Bardziej

LadyWhisper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-05, 11:11   #453
marsi11
Zakorzenienie

Cytat:
matko jaka różnica w cenie

hehe ja zaś zrobię kosztem ok 30 zł
marsi11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-05, 11:11   #454
ILLUSION
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
to skąd ta cena 350zł gdzie indziej?! Przecież są niemal takie same. Jaja sobie robią
Ta za 350 zł pewnie jakaś "designerska" firma A w Leroy podróbka
Stary 2012-07-05, 11:14   #455
Swarovska
Zadomowienie

Cytat:
super te lampy tylko też nie posiadamy pokoiku dla dziecka..
Swarovska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-05, 11:16   #456
Lenova
Wtajemniczenie

Dziewczyny ależ pędzicie ! :P
Piszecie o wózkach, łóżeczkach ,lampach itp a ja mam pytanie odnośnie chusty. Co myślicie o noszeniu dziecka w chuście?
Ja słyszałam same dobre opinie na ten temat i tak myślę, że chyba sobie zakupimy tylko zastanawiam się jak Maluch urodzi się zimą to czy to jest sens, bo to moja kurtka będzie, plus małe w kombinezonie więc czy to zimą będzie wygodne...
Ostatnio widziałam kobietę w takiej :
http://allegro.pl/pentelka-chusta-tk...441551942.html
Lenova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-05, 11:18   #457
eff8
Zakorzenienie

Cześć Wam

super zakupki juz porobilyscie
ja z jakimkolwiek zakupem czekam az poznam plec, bo na dziewczynke mam masę ciuszków po córci, a jak będzie chlopak to wtedy zaczne ostro kupowac

eff8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-05, 11:19   #458
kasia_heaven
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez suzi31 Pokaż wiadomość
Ja ubrania dziecięce prałam w proszku Lovela i dawałam płyn do płukania (zmiękczający) tej samej firmy. Z tańszych proszków jest np. Dzidziuś. Po wypraniu wszystkie ubranka prasowałam (gorące żelazko niszczy bakterie - przynajmniej tak czytałam). Jak córka była malutka - te pierwsz miesiące, to tak robiłam. Im córka była starsza tym mniej prasowałam, bo mi się nie chciało
Oczywiście nowe ubrania też należy wyprać.
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;35112337]
Co do prania = prałam i ciuchlandowe i nowe, nie wiecie kto tego dotykał róznie prałam, lovela, jelp, dzidziuś i w sumie ten ostatni najfajniejszy zapach miał dla mnie za to potem prałam już małej w lveli i po 3 mcach nas uczuliła, bo mnie też![/QUOTE]

Cytat:
Napisane przez gochaa_p Pokaż wiadomość
pierz w proszku dla dzieci bez zmiękczacza i wyprasuj po wyschnięciu. powinno wystarczyć
mnie najbardziej jelp podpasował
Cytat:
Napisane przez onaella Pokaż wiadomość
Dziewczyny a co myślicie o praniu dziecięcych ciuszków od początku w zwykłym proszku tak jak reszta domowników?

moja znajoma, co ma 3 dzieci tylko przy pierwszym prała w dziecięcym, przy dwójce kolejnych od początku ze wszystkimi i dzieciakom ani razu nic nie było

z resztą nie tylko ona, inne dziewczyny też mi to mówiły, że nic się nie dzieję. Oczywiście nie w 100% przypadków ale jednak zwykły proszek się sprawdza.
Cytat:
Napisane przez laurka23 Pokaż wiadomość
Ja NA RAZIE piorę wszystko z moimi rzeczami (z lumpka rzeczy dla maluszka) Potem, przed porodem i tak wszystko z komody wytargam i wypiorę w proszku dla dzieci. Nie będę lumpkowych rzeczy nie popranych w reklamówkach trzymać
Dziękuję dziewczyny za odpowiedzi , a w jakiej temperaturze pierzecie. Gdzieś mi się obiło o uszy że się je gotuje, ale to przecież je zniszczy.
Ja będę robić jak laurka najpierw wypiorę z naszymi ciuchami a potem w specjalnym proszku, bo gdzie to trzymać z tym lumpowym zapachem.

Cytat:
Napisane przez antoinette Pokaż wiadomość
super ciuszki
body z pepco fajowe, szkoda, że u mnie nie ma pepco (lub o tym nie wiem hi)
a co konkretnie masz z chicco? nigdy nie używałam kosmetyków tej firmy
Z tego co widzę jest
Częstochowa
Al. 11 Listopada 25
tel. 034 363 01 13

Poniedziałek-piątek 09:00-20:00
Sobota 09:00-20:00
Niedziela 10:00-18:00

ale zawsze możesz sobie jeszcze sprawdzić bo może gdzieś masz bliżej: http://www.pepco.pl/sklepy

Cytat:
Napisane przez marsi11 Pokaż wiadomość
a co powiecie na tą lampę?

ja się w niej zakochałam są w różnych kolorach
cena horror- 360 zł
ale już obczaiłam w necie na blogach laski same robią takie, sam abażur na allegro w cudnych kolorach już od 10 zł można kupić
więc po co przepłacać?
Lampa przesłodka, w ogóle wszystko co dla dzieci pokazujecie śliczne, ale tak jak pisze e_vel trzeba miec pokoik Oj fajnie by było, a tak miejsca nie ma.
W IKEI sa te lampy papierowe chyba tańsze niż na Allegro bo tam sprzedawcy jeszcze swoje chcą zarobić
Stary 2012-07-05, 11:19   #459
Konto usunięte

Ja chustę kupuję, ale chyba poczekam gdzieś do wiosny z używaniem Przy starszej córce inaczej sobie nie wyobrażam, chcę mieć ręce też dla niej wolne

Co do temp. prania - ja tam się nie babrałam z gotowaniem 40 stopni, czastm tylko 60, a najczęściej włączałam na szybkie pranie
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-05, 11:23   #460
eff8
Zakorzenienie

Ja prałam normalnie w 40 stopniach no i w proszku Lovela i tyle tak nowe jak i z ciucholandu ciuszki no i pozniej prasowalam...

moja mala po zwyklym proszku miala uczulonko wiec musialam brac w dzieciecym dopiero nie dawno przeszlam na dorosly tez dla niej i teraz jest ok

eff8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-05, 11:30   #461
Debrah
Zakorzenienie

Cześć
Po sesji też się zabiorę za czytanie książek.
Szaja :
Kocham "Całe zdanie nieboszczyka" - parę lat temu czytałam, jednym tchem i nieźle się uśmiałam!

Rzeczy śliczne, podglądam Wasze, sama zacznę za jakiś czas.
Debrah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-05, 11:32   #462
laurka23
Zakorzenienie

Cytat:
to ja też wrzucam zdjęcia swoich łowów

kosmetyki- chicco- mam do nich wielki sentyment, póki co sama ich używam bo ostatnio mam bardzo wrażliwą skórę, poza tym mój synek ich używał więc ten zapach dla mnie to bajka
kupuję na allegro, bo jest 3x taniej niż w sklepie

bodziaki- 4 z prawej są z pepco za 4,99 a te białe z tesco- 5 pack za 30 kilka zł

spodenki- tesco- jedne kosztowały 9 a drugie 11 zł są o wiele piękniejsze niż na zdjęciu

reszta też wszystko z wyprzedaży, muszę jeszcze koniecznie odwiedzić h&m
Śliczności Ja może pofotografuję co ja mam. Tylko że ja też już kupuję z myślą o lecie Takie rzeczy na 6-9 miesięcy, bo w lumpkach to jak się trafi

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;35119305]A lampę dla małej mamy taką:

A do tego malutką z czerwonym abażurem taką nocną [/QUOTE]

Bardzo mi się ta lampa podobie
laurka23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-05, 11:38   #463
antoinette
Wtajemniczenie

GG do antoinette

Cytat:
Napisane przez kasia_heaven Pokaż wiadomość

Z tego co widzę jest
Częstochowa
Al. 11 Listopada 25
tel. 034 363 01 13

Poniedziałek-piątek 09:00-20:00
Sobota 09:00-20:00
Niedziela 10:00-18:00

ale zawsze możesz sobie jeszcze sprawdzić bo może gdzieś masz bliżej: http://www.pepco.pl/sklepy
no proszę, jaka jestem zorientowana w sklepach w moim mieście

dzięki Kochana

antoinette jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-05, 11:42   #464
laurka23
Zakorzenienie

Co do zakupów, to ja planuję kupić takie łóżeczko
http://allegro.pl/prosti-biel-lozecz...437440020.html
Do tego jakieś kolorowe prześcieradełka na materacyk. Pościeli nie kupię na razie. Myślę, że na początku dzieciątko będzie spało w śpiworku pod kocem. Pościel kupię w okolicach roczku.
taki rożek mi się spodobał
http://allegro.pl/rozek-spiworek-skl...441680002.html
Stary 2012-07-05, 11:44   #465
meduzza
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Lenova Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny, mam takie pytanie do Was :
byłam dzisiaj u mojej lekarki na kontrolę i powiedziałam jej ze niedługo wyjezdzam do Anglii na 10 dni-będę leciała samolotem i zapytałam czy nie ma jakichs przeciwsskazań i czy cos mam brać i ona zapisała mi duphaspon 2x1. Myślicie że to konieczne?
Kupiłam te leki i na ulotce przeczytałam ze to się daje kobietom na podtrzymanie ciązy gdy jest zagrozona. Nic mi się nie stanie po tym? Bo ja nie mam ciąży zagrozonej i wszystko jest ok , także nie wiem po co m to dokładnie.
Ja też uprzedziłam lekarza, że wybieram się do Grecji na 2 tyg samolotem to zapytała tylko co będe tam robić i stwierdziła: możesz jechać Ale w sumie jak tak myślę, dobrze, że kupiłaś... będziesz spokojniejsza w razie czego, że masz leki przy sobie Poproszę moją też o receptę -mieć nie zaszkodzi.

Cytat:
to ja też wrzucam zdjęcia swoich łowów

kosmetyki- chicco- mam do nich wielki sentyment, póki co sama ich używam bo ostatnio mam bardzo wrażliwą skórę, poza tym mój synek ich używał więc ten zapach dla mnie to bajka
kupuję na allegro, bo jest 3x taniej niż w sklepie

bodziaki- 4 z prawej są z pepco za 4,99 a te białe z tesco- 5 pack za 30 kilka zł

spodenki- tesco- jedne kosztowały 9 a drugie 11 zł są o wiele piękniejsze niż na zdjęciu

reszta też wszystko z wyprzedaży, muszę jeszcze koniecznie odwiedzić h&m
Ojej ile tego! Ja wolę nie zaczynać bo wiem, że mi odbije totalnie We wrześniu się zacznę rozglądać

Dziewczyny mam lekką infekcje pochwy biore lactovaginal globulki. Czy w ciąży często się to zdarza? Zmienia się ph czy coś? Jak tak to na urlop trzeba będzie wziąć ze 2 op.
meduzza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-05, 11:44   #466
Ewik86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
kocham allegro.....

http://allegro.pl/lozeczko-dzieciece...448971766.html i nawet ten kolor morski jest
szkoda tylko, że łóżeczko 120, my chcemy 140 z opcją tapczanika, może jak poszukam bardziej to znajdę.....
Te zestawy są aż dziwnie tanie. I łóżeczko i pościel i materacyk Jeśli nie dostanę łóżeczka od siostry męża to też kupię taki zestaw

Cytat:
a co powiecie na tą lampę?

ja się w niej zakochałam są w różnych kolorach
cena horror- 360 zł
ale już obczaiłam w necie na blogach laski same robią takie, sam abażur na allegro w cudnych kolorach już od 10 zł można kupić
więc po co przepłacać?
Cytat:
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;35119305]A lampę dla małej mamy taką:

A do tego malutką z czerwonym abażurem taką nocną [/QUOTE]

Świetne te lampy

My pokój dla dziecka mamy, ale jest cały umeblowany, ledwo łóżeczko się zmieści Sama nie wiem jak go urządzić, chyba tylko jakieś naklejki kupię na ścianę, może jakąś lampkę nocną Mam jeszcze wiele miesięcy na rozmyślania

Pochwalę się - mąż kupił samochód, jednak będzie czarny

Szaja byłam w bibliotece, niestety tylko jedną książkę dostałam z tych co poleciłaś - I. Matuszkiewicz "Dziewczyny do wynajęcia"

Dominika

Alicja
Ewik86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-05, 11:50   #467
Swarovska
Zadomowienie

dziewczyny oszaleje... równo za tydzień mam wizyte u gina
JAK JA JUŻ MARZĘ BY POZNAĆ PŁEĆ DZIECKA
Swarovska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-05, 11:58   #468
laurka23
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Swarovska Pokaż wiadomość
Ja się nie nastawiam, ale lekarz mówił mi że na dzisiejszej wizycie spróbuje określić płeć Już mnie w żołądku skręca ze strachu.

To na razie wszystkie ciuszki jakie mam
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSCF9076.jpg (53,2 KB, 40 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCF9077.jpg (58,9 KB, 41 załadowań)
Stary 2012-07-05, 12:03   #469
Ewik86
Zakorzenienie

Cytat:
Ja się nie nastawiam, ale lekarz mówił mi że na dzisiejszej wizycie spróbuje określić płeć Już mnie w żołądku skręca ze strachu.

To na razie wszystkie ciuszki jakie mam
Cudne w ogóle ciuszki dla dzieci są prześliczne

Dominika

Alicja
Stary 2012-07-05, 12:03   #470
suzi31
Raczkowanie

Cześć mamusie

Cytat:
Napisane przez Lenova Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny, mam takie pytanie do Was :
byłam dzisiaj u mojej lekarki na kontrolę i powiedziałam jej ze niedługo wyjezdzam do Anglii na 10 dni-będę leciała samolotem i zapytałam czy nie ma jakichs przeciwsskazań i czy cos mam brać i ona zapisała mi duphaspon 2x1. Myślicie że to konieczne?
Kupiłam te leki i na ulotce przeczytałam ze to się daje kobietom na podtrzymanie ciązy gdy jest zagrozona. Nic mi się nie stanie po tym? Bo ja nie mam ciąży zagrozonej i wszystko jest ok , także nie wiem po co m to dokładnie.
Bierz, na pewno nie zaszkodzą - co tam to 1 czy 2 opakowania, a mogą tylko pomóc. To jest progesteron. Z córką brałam chyba do ok. 15 tyg. i jest zdrowa jak ryba. Teraz też biorę. Jedynym skutkiem ubocznym, o który się obawiałam i obawiam jest możliwość wystąpienia u chłopców spadziectwa, ale to przy ciągłym braniu leku, nie tak okazjonalnie jak Ty, wiec możesz być spokojna.

Cytat:
Napisane przez onaella Pokaż wiadomość
Dziewczyny a co myślicie o praniu dziecięcych ciuszków od początku w zwykłym proszku tak jak reszta domowników?

moja znajoma, co ma 3 dzieci tylko przy pierwszym prała w dziecięcym, przy dwójce kolejnych od początku ze wszystkimi i dzieciakom ani razu nic nie było

z resztą nie tylko ona, inne dziewczyny też mi to mówiły, że nic się nie dzieję. Oczywiście nie w 100% przypadków ale jednak zwykły proszek się sprawdza.
Zwykły może uczulić, po co ryzykować, dzidziuś ma takie delikatne ciałko. Ale jak trochę podrośnie to można używać np. Vizir Sensitive.

Cytat:
Napisane przez lukinia Pokaż wiadomość
ja lece za tydzien do Hiszpanii i w sumie tez sie zastanawialam czy nie poprosic o duphaston, ale stwierdzila, ze z malym wszystko ok i nie ma podstaw
tylko, ze ja to widze w ten sposob, ze niby ok, ale jade na 2,5 tyg za granice gdzie nawet po angielsku dobrze nie mowia, a jak masz takie cos przy sobie to mozesz zarzyc jakby wystapil silny bol brzucha albo delikatne plamienie, wczesniej chyba nie ma sensu...

w ogole to tez stwierdzam, ze Was nie ogarniam w pracy siedze dugo przed kompem i troche mi zle od tego, wiec jak bedzie tyle do przeczytania to na bank nie dam rady - dzis przeczytalam 1 str. i ide spac - z powrotem pozdrowki dla wszystkich
Jak wystąpi silny ból brzucha, albo plamienie to trzeba od razu rypać do lekarza, a nie na własną rękę leczyć się Duphastonem, to nie jest złoty lek na wszystko.

Cytat:
Napisane przez Authentic Pokaż wiadomość
A co myślicie o przygarnięciu małego kotka na tym etapie ciąży? Taka mała bidula kręciła się przed moim domem i go zaadoptowaliśmy. Weterynarz powiedział, że przez pierwsze 3 m-ce stanowiłby największe zagrożenie dla maleństwa.
Nie sprzątam kuwety, często myję ręce i ogólnie 200% higieny, także chyba nic się nie stanie, prawda? Nie chcę oddawać go do schroniska. Tam są takie warunki, że żadnego zwierzaka bym tam nie oddała
Miałam badania na toxo, a przed nimi miałam sporo do czynienia z kotkami, które wychodzą z domu na całą noc. I to w pierwszych tygodniach! I nic się nie stało, ale teraz mam szkraba 24h. Co myślicie?
Super, masz dobre serduszko

Cytat:
Napisane przez meduzza Pokaż wiadomość
Ja też uprzedziłam lekarza, że wybieram się do Grecji na 2 tyg samolotem to zapytała tylko co będe tam robić i stwierdziła: możesz jechać Ale w sumie jak tak myślę, dobrze, że kupiłaś... będziesz spokojniejsza w razie czego, że masz leki przy sobie Poproszę moją też o receptę -mieć nie zaszkodzi.

Ojej ile tego! Ja wolę nie zaczynać bo wiem, że mi odbije totalnie We wrześniu się zacznę rozglądać

Dziewczyny mam lekką infekcje pochwy biore lactovaginal globulki. Czy w ciąży często się to zdarza? Zmienia się ph czy coś? Jak tak to na urlop trzeba będzie wziąć ze 2 op.
W ciąży niestety zdarzają się częściej infekcje. Sprawdź u lekarza czy to tylko infekcja, czy coś poważniejszego, bo wtedy zwykłe globulki nie pomogą, a np. grzybicę trzeba od razu wyleczyć w ciąży. Ja aktualnie leczę się Nystatyną (na receptę), a jakie było moje zdziwienie jak mi lekarz powiedział co mi się przypętało

Wszystkie ciuszki przepiękne
suzi31 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-05, 12:04   #471
onaella
Zakorzenienie

śliczne wszystkie te rzeczy Maluszkowe

14.08.2010
baby
onaella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-05, 12:04   #472
szklanka19
Zadomowienie

Cytat:
aaaa pączek
ja mam ochotę na bułkę słodką z serem- taką okrągłą
Ja mam fazę na takie ciastka ostatnio tylko drożdżówki z serem bym jadła :P ciekawe kiedy mi zbrzydną

Cytat:
Co do zakupów, to ja planuję kupić takie łóżeczko
http://allegro.pl/prosti-biel-lozecz...437440020.html
Do tego jakieś kolorowe prześcieradełka na materacyk. Pościeli nie kupię na razie. Myślę, że na początku dzieciątko będzie spało w śpiworku pod kocem. Pościel kupię w okolicach roczku.
taki rożek mi się spodobał
http://allegro.pl/rozek-spiworek-skl...441680002.html
Rożek cudny! ja najchętniej wszystko miałabym w sówki

Cytat:
A ja jeszcze ciągle nie wiem czy chcę wcześniej wiedzieć...
szklanka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-05, 12:13   #473
e_vel
Wtajemniczenie

Cytat:
buuu... a ja czekam do 1 sierpnia a już bym też chciała wiedzieć

---------- Dopisano o 12:13 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ----------

a gdzie Hope?
e_vel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-05, 12:26   #474
marsi11
Zakorzenienie

śliczne te ubranka, spodenki grantowe mnie rozwalają

ale z nas aparatki, co?

a tak wogóle powiem Wam,że na tym naszym forum jest cudowna atmosfera- jak czytam inne wątki to mi się włos na głowie jeży jak się laski ścierają i jadą po sobie
a Wy tu wszystkie takie kochane jesteście
Stary 2012-07-05, 12:29   #475
Ewik86
Zakorzenienie

Cytat:

ale z nas aparatki, co?

a tak wogóle powiem Wam,że na tym naszym forum jest cudowna atmosfera- jak czytam inne wątki to mi się włos na głowie jeży jak się laski ścierają i jadą po sobie
Ja się bałam dołączyć do wątku, bo Wy już zgrane byłyście ze sobą, ale okazało się, że naprawdę jesteście przyjazne babki

Dominika

Alicja
Stary 2012-07-05, 12:30   #476
e_vel
Wtajemniczenie

Cytat:

ale z nas aparatki, co?

e_vel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-05, 12:47   #477
Delicjanka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez e_vel Pokaż wiadomość
buuu... a ja czekam do 1 sierpnia a już bym też chciała wiedzieć

---------- Dopisano o 12:13 ---------- Poprzedni post napisano o 12:12 ----------

a gdzie Hope?
a ja mam 3 sierpnia natępną wizytę))
też mam nadzieje że już poznam czy dziewczynka czy chłopczyk, jednak najważniejsze jest dla mnie zdrowie, stresuje mnie to ...

Hope jest teraz na uczelni z tego co pisała ale jutro już wraca do domku z tego co wiem )) i koniec wakacje będzie już miała od uczelni )

---------- Dopisano o 12:43 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ----------

Cytat:

ale z nas aparatki, co?

Ooo w sumie raz zajrzałam na inny wątek, zobaczyć jaką mają pierwszą strone i czy dużo babeczek jest w ciąży hehe )

Nooo nasze forum jest super)) aż w sercu cieplej.. że jesteście

---------- Dopisano o 12:47 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ----------

Cytat:
Napisane przez meduzza Pokaż wiadomość
Ja też mam infekcje.. i biore globulki pinofucin jeszcze dwie musze wybrać i później następne jakieś tylko zgubiłam karteczke z nazwą dobrze że mam blisko do gin przejde jutro zapytam o nazwe i kupie

Skalpel wyzwanie z Ewką!
cel : piękne ujędrnione ciało
waga: 48, 60cm w brzucholu.

Delicjanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-05, 12:49   #478
marsi11
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Delicjanka Pokaż wiadomość

Ooo w sumie raz zajrzałam na inny wątek, zobaczyć jaką mają pierwszą strone i czy dużo babeczek jest w ciąży hehe )

Nooo nasze forum jest super)) aż w sercu cieplej.. że jesteście

ja zaglądam na ten co się "rozwiązują" bo to fajnie czytać newsy typu:hej wczoraj o 22.15 urodziłam......

no i podziwiam zdjęcia maluszków
tylko czekać aż my będziemy się dzielić takimi nowinami
wiecie co, tak się nie mogę doczekać,że chyba pierwszy raz w życiu marzę żeby skończyło się lato i przyszła ta zima
Stary 2012-07-05, 12:51   #479
Ewik86
Zakorzenienie

Cytat:
ja zaglądam na ten co się "rozwiązują" bo to fajnie czytać newsy typu:hej wczoraj o 22.15 urodziłam......

no i podziwiam zdjęcia maluszków
tylko czekać aż my będziemy się dzielić takimi nowinami
wiecie co, tak się nie mogę doczekać,że chyba pierwszy raz w życiu marzę żeby skończyło się lato i przyszła ta zima
Zobaczycie jak szybko zleci i my będziemy chwalić się naszymi maluchami Ale na razie jakoś trudno mi to sobie wyobrazić

Dominika

Alicja
Stary 2012-07-05, 12:57   #480
Konto usunięte

Cytat:

ale z nas aparatki, co?

noooo.... do momentu, aż ja jakiegoś dymu nie zaczynam
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości