|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2941 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. VI
Cytat:
kuracja dwumiesieczna kosztuje mnie 19,99 ale ja jem po dwie tabletki Teraz rozwija sie wzrok maluszka, trzeba jeśc kwasy |
|
|
|
|
#2942 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() marti jestem myslami z toba wazne ze juz w domku ja w 5 tyg ciazy mailam szyjke 4 cm bo znalazlam wiec tez nie jakąs super dlugą, nie wiem zobaczymy jak to dalej widzialam chyba now a mamusie-nie mam kiedy nadrabiac wogole weroniczka biedulaaaaa wlasnie zalatwilam fryzjera i makijazystke na slub yeeeeeeah magdaef zrobilam dzis zupe wg twojego przepisu jest pyszna wlasnie jem
|
|
|
|
|
#2943 |
|
Zakorzenienie
|
Dobrze, że Marti już w domku.
Byleby tylko ta szyjka wróciła do normy i bedzie super! Trzymam kciuki kochana! A ja znów dziś sie tak narobiłam w domu, że ledwo dycham ![]() Całą szafe wielką wysprzątałam, poupychałam do worków próżniowych, porządki we wszystkich kartonach, butach i ciuchach! Normalnie pogrom. Jestem padnięta
|
|
|
|
#2944 | |
|
Zakorzenienie
|
co do witamin i tabletek ja biore prenatal classic plus kwas foliowy co drugi dzien na ptrzemian z tranem w tabletkach po 2 tabletki dziennie tez co drugi dzien :0 a kwas foliowy lekarz kaze mi brac po dwie nadal
---------- Dopisano o 14:16 ---------- Poprzedni post napisano o 14:13 ---------- Cytat:
![]() musze posegregowac pospisywac ile ciuszkow mam na jaki rozmiar , tz wyjechal znow w delegacje wlasnie wiec i tak pusta chata to cos porobie i taks ie baaardzo ciesze ze w koncu byl ze mna na badaniu udalo sie jeden raz ale byl widzial siusiaka zadowolony bardzo pytal sie lekarza gdzie serduszko wiec zainetresowany byl ))
|
|
|
|
|
#2945 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2946 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#2947 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to pięknie przepłaciłam sprawdzałam w Internecie i wlasnie tak sie ceny wahają, od 30 zł w góre te kwasy musze sobie kupić
|
|
#2948 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
).---------- Dopisano o 14:26 ---------- Poprzedni post napisano o 14:25 ---------- Ale zdzierusy no ![]() Żeby taka różnica była
|
|
|
|
|
#2949 |
|
Zakorzenienie
|
madzius ja mam 30 tabletek bo nei bylo 90 i zaluje bo taniej wychodzi te 90, kja placilam 18 zł
ja na tym usg to nic nei widzialam jak zwykle ja to pewnie jakby mi powiedzial ze dxiewczynka to bym uwierzyla bo ja mowie sie na tym nei znam zrsezta co ostatnio same stwierdzilyscie bo u kogos juz nie pamietam ocenilam narządy na chlopca a to byla dziewczynka ![]() ---------- Dopisano o 14:31 ---------- Poprzedni post napisano o 14:29 ---------- mad85 ja tez bym odpuscila skoro ci pomiary robi za kazdym arzem to bez sensu |
|
|
|
#2950 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#2951 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ma wyszczególnione DHA i EPA? |
|
|
|
|
#2952 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Musiałabym zerknąć na opakowanie, jak będę w domu.Mają wyszczególnione DHA i EPA |
|
|
|
|
#2953 | |||
|
Zakorzenienie
|
Jestem !
![]() Cofam wszystko co wcześniej powiedziałam o pogodzie u nas.. otóż jest ponuro, ale tak duszno, że nie ma czym oddychac..ledwo doszłam do mieszkanka Cytat:
Piękny brzuszek ! Cytat:
Cytat:
.................... Byłam w lumpku i kupiłam bodziaki za 2 zł Aaaaaa i miałam Wam powiedziec, że wczoraj przyszła paczka z Bebilonu i dostałam misia..no, ale niestety jak go wyjęłam to mój pies tak zaczął się cieszyc, ze musiałam mu go oddac Wklejam fotkę bodziaków i mojego pieszczocha
Szaleńczo zakochana w swojej córeczce 21.11.2012 r. 13:50 - na świat przyszła Alicja |
|||
|
|
|
#2954 | |
|
Zakorzenienie
|
Jakie słodkie
Cytat:
![]() Pewnie gdybym była u rodziców z tym misiakiem to moja sunia też chciałaby go przywłaszczyć, jak wszystko co się nowgo przynosi do domu ![]() A ja jeszcze nie dostałam
|
|
|
|
|
#2955 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() My zaraz jedziemy oglądać domek, fajny i cena w miarę, ale raczej się nie nastawiam na kupno. Dół jest do kompletnego remontu...Muszę zobaczyć, jak to tam wygląda w rzeczywistości, bo może się okazać, że bardziej się opłaca kupić droższy już tylko do odświeżenia, albo stawiać swój. (tylko u nas te działki takie drogie )
|
|
#2956 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W każdym bądź razie
|
|
|
|
|
#2957 |
|
Zadomowienie
|
Już mi gulasz dochodzi, ziemniaczki też się gotują, mizeria zrobiona, a tata już poszedł i znów z Kubusiem sami jesteśmy, ale tylko do powrotu męża, jeszcze jakieś pół h
Weroniczka widzę, że przechodzisz to samo co ja przedwczoraj - kryzys, deprecha, lanie łez i nerwy nie wiadomo skąd ImmortalWoman jasne, że będziemy jutro trzymać kciuki, podobnie jak za karollę12 i T'ai ![]() ![]() ![]() Mysti nie przemęczaj się ale zazdroszczę po cichu werwy i zacięcia do sprzątania mad85 dziwna sytuacja ale jeśli lekarz prowadzący zapewnia Cię, że nie ma potrzeby robienia połówkowego, to zdaj się na jego opinię. Chyba że będzie Cię to męczyć, wtedy trudno, trzeba opustoszyć portfel
|
|
|
|
#2958 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a dzis jest gorąco i duszno... bodziaki boskie tez czekam na przesylke bebilon ![]() co do witamin to ja tez odzywiam sie bardzo zdrowo w ciazy jak nigdy bo przed to ja jadlam byle co, w biegu i sniadanie o 1ej jak mi sie przypomnialo..a teraz naprawde jem mnostwo warzyw, owocow, co dzien obiadek, sniadanko, kolacja duzo wody itd ale witaminy i tak biore bo nie wszystko sie wchlania , poza tym te warzywa i owoce to tez sypane nei wiadomo skąd Edytowane przez czarnamadonna1982 Czas edycji: 2012-07-05 o 14:47 |
|
|
|
|
#2959 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja wczoraj też byłam, ale nic nie było ciekawego. Dla dziewczynki jakoś więcej A dla chłopca nic.A ja tej paczki nadal nie mam
|
|
#2960 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Madzia- wkrótce dostaniesz paczuszkę ! .............. Wiecie co przeraża mnie to co mówią w telewizji odnoście tej pogody.. No i ta sytuacja z biurem podróży..jeszcze 2 lata temu w tym czasie byłam z Triady na wczasach..a tu taka sytuacja.. Happy- tylko te body wpadły mi w oko..było kilka fajnych rzeczy, ale dla dziewczynek..wolałam nie ryzykowac i dlatego wzięłam te body, bo może nosic je również dziewczynka.
Szaleńczo zakochana w swojej córeczce 21.11.2012 r. 13:50 - na świat przyszła Alicja Edytowane przez kaaamila1 Czas edycji: 2012-07-05 o 14:49 |
|
|
|
|
#2961 |
|
Zakorzenienie
|
kupowałam w osiedlowej aptece, to chyba moj błąd
ja bedziesz w domu to napisz jeszcze firme z jakiej te kwasy kupujesz ![]() ktoś tu wczoraj mówil o schodzeniu skóry z sutków mnie zaczely swędziec i przejechalam teraz palcem, też jakby schodzila ale czy to nie za wczesnie?
|
#2962 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2963 |
|
Zadomowienie
|
kaaamila1 cudny piesek
![]() co do pogody, to u nas wczoraj ponuro i duszno, a dziś słonecznie i duszno, i oczywiście znów zapowiadają nocne burze. A teraz muszę pograć z Kubusiem w grę planszową
|
|
|
|
#2964 |
|
Zakorzenienie
|
spadam ten obiad robic
|
|
|
|
#2965 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki Dziewczyny
Aerien- a w co ciekawego gracie? Pamietam jak byłam dzieckiem uwielbiałam wszelkie gry planszowe i układac puzzle Moja mama zawsze mówiła, że dzięki temu nie miałam problemu z nauką i zawsze wszelkie logiczne prace szły mi dobrze
Szaleńczo zakochana w swojej córeczce 21.11.2012 r. 13:50 - na świat przyszła Alicja |
|
|
|
#2966 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Mam dokładnie te: http://www.domzdrowia.pl/37649,omega...-kapsulek.html Cytat:
|
||||
|
|
|
#2967 |
|
Zakorzenienie
|
Dla ochłody zrobilam sobie wodę mineralną z lodem, listkami mięty i cytryną ! Polecam, bo naprawdę orzeźwia
|
|
|
#2968 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W gry planszowe też często się grało, tak samo w karty. Szkoda, że to minęło ![]() ---------- Dopisano o 15:03 ---------- Poprzedni post napisano o 15:02 ---------- Cytat:
![]() Ja siedzę w biurze, nic nie robię, a normalnie czuję jakbym się topiła ![]() Kiedy ta pogoda się unormuje
|
||
|
|
|
#2969 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#2970 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:46.

kuracja dwumiesieczna kosztuje mnie 19,99 
a byłam na zakupach tylko drobnych (dziś na obiad gulasz, a mortadelę smażoną z cebulką i ziemniaczkami jadłam kilka dni temu 

))
jak mi maluch pozwoli to usiąde i napiszę coś więcej na kompie. Pozdrawiam i całuję wszystkie
"

Musiałabym zerknąć na opakowanie, jak będę w domu.
ale zazdroszczę po cichu werwy i zacięcia do sprzątania
ale jeśli lekarz prowadzący zapewnia Cię, że nie ma potrzeby robienia połówkowego, to zdaj się na jego opinię. Chyba że będzie Cię to męczyć, wtedy trudno, trzeba opustoszyć portfel