Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. VI - Strona 99 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-07-05, 14:07   #2941
Mystiquee
Zakorzenienie

GG do Mystiquee
Dot.: Listopadowo - grudniowe Mamusie 2012 - Cz. VI

Cytat:
Napisane przez emylka86 Pokaż wiadomość
no mi lekarz powiedział bym brała te dha i omega 3, ale chyba nigdzie ich samych nie kupie ; / więc chcę zestaw ale to drogie dziadostwo...
Ja biore omege 3 w tym są wiadomo DHA kuracja dwumiesieczna kosztuje mnie 19,99 ale ja jem po dwie tabletki
Teraz rozwija sie wzrok maluszka, trzeba jeśc kwasy
Stary 2012-07-05, 14:11   #2942
czarnamadonna1982
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aerien83 Pokaż wiadomość
Co ja widzę??? MARTI86 Wypuścili Cię już kochana?

Ale nadrabiania miałam a byłam na zakupach tylko drobnych (dziś na obiad gulasz, a mortadelę smażoną z cebulką i ziemniaczkami jadłam kilka dni temu ) i gościa mam -tatę

czarnamadonna cudowne wiadomości, gratuluję udanej wizyty i zdrowego synka czyli Tytus będzie

judkama nie zdradzaj nas z lipcówkami
dzieki bardzo dziewczyny za kciuki jestem aerien pod wrazeniem ze imei pamietasz

marti jestem myslami z toba wazne ze juz w domku ja w 5 tyg ciazy mailam szyjke 4 cm bo znalazlam wiec tez nie jakąs super dlugą, nie wiem zobaczymy jak to dalej

widzialam chyba now a mamusie-nie mam kiedy nadrabiac wogole
weroniczka biedulaaaaa

wlasnie zalatwilam fryzjera i makijazystke na slub yeeeeeeah

magdaef zrobilam dzis zupe wg twojego przepisu jest pyszna wlasnie jem
czarnamadonna1982 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-05, 14:12   #2943
Mystiquee
Zakorzenienie

GG do Mystiquee

Dobrze, że Marti już w domku.
Byleby tylko ta szyjka wróciła do normy i bedzie super!
Trzymam kciuki kochana!

A ja znów dziś sie tak narobiłam w domu, że ledwo dycham
Całą szafe wielką wysprzątałam, poupychałam do worków próżniowych, porządki we wszystkich kartonach, butach i ciuchach! Normalnie pogrom.
Jestem padnięta
Stary 2012-07-05, 14:16   #2944
czarnamadonna1982
Zakorzenienie

co do witamin i tabletek ja biore prenatal classic plus kwas foliowy co drugi dzien na ptrzemian z tranem w tabletkach po 2 tabletki dziennie tez co drugi dzien :0 a kwas foliowy lekarz kaze mi brac po dwie nadal

---------- Dopisano o 14:16 ---------- Poprzedni post napisano o 14:13 ----------

Cytat:
Napisane przez Mystiquee Pokaż wiadomość
Dobrze, że Marti już w domku.
Byleby tylko ta szyjka wróciła do normy i bedzie super!
Trzymam kciuki kochana!

A ja znów dziś sie tak narobiłam w domu, że ledwo dycham
Całą szafe wielką wysprzątałam, poupychałam do worków próżniowych, porządki we wszystkich kartonach, butach i ciuchach! Normalnie pogrom.
Jestem padnięta
tez mam plan sprzatania ale cienko to widze nie do zycia jestem bo wczesnie wstalam

musze posegregowac pospisywac ile ciuszkow mam na jaki rozmiar , tz wyjechal znow w delegacje wlasnie wiec i tak pusta chata to cos porobie i taks ie baaardzo ciesze ze w koncu byl ze mna na badaniu udalo sie jeden raz ale byl widzial siusiaka zadowolony bardzo pytal sie lekarza gdzie serduszko wiec zainetresowany byl))
Stary 2012-07-05, 14:18   #2945
sanetka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czarnamadonna1982 Pokaż wiadomość
co do witamin i tabletek ja biore prenatal classic plus kwas foliowy co drugi dzien na ptrzemian z tranem w tabletkach po 2 tabletki dziennie tez co drugi dzien :0 a kwas foliowy lekarz kaze mi brac po dwie nadal

---------- Dopisano o 14:16 ---------- Poprzedni post napisano o 14:13 ----------

tez mam plan sprzatania ale cienko to widze nie do zycia jestem bo wczesnie wstalam

musze posegregowac pospisywac ile ciuszkow mam na jaki rozmiar , tz wyjechal znow w delegacje wlasnie wiec i tak pusta chata to cos porobie i taks ie baaardzo ciesze ze w koncu byl ze mna na badaniu udalo sie jeden raz ale byl widzial siusiaka zadowolony bardzo pytal sie lekarza gdzie serduszko wiec zainetresowany byl))
Aż mi się przypomniało jak TZ w pierwszej ciąży ze mną na usg chodził, Gin pokazywała wszystko dokładnie, przytakiwał a jak wyszliśmy to stwierdził że on tam nic nie widział Przynajmniej na początku bo potem synek już duży to tak

sanetka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-05, 14:24   #2946
happy_eve
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez madzius90 Pokaż wiadomość
Sms od Marti:
"Hej kobitki. Byłam chwilunie na forum, ale nie mogę siedzieć długo bo mam skurcze-muszę leżeć. A więc z tego co wyczytałam mam szyjkę w dolnej granicy a nawet poniżej, bo norma jest 38-42, a mam 37. Wizytę za 2 tygodnie jak będzie gorzej to szew albo krążek. (tutaj Marti opisała dwa przypadki, jakie jej się trafiły podczas jej obecności w szpitalu, ale może lepiej nie będę tego przepisywać). Info wyciągnąć ciężko, ale opieka bardzo efektywna. jestem teraz u teściowej, bo muszę mieć tryb życia kanapowo- łóżkowy a przy Laurze to tak ciężko, węc do przyjazdu mamy zostaję tutaj. Net jest ale stacjonarny, więc z siedzeniem będzie ciężko."

I drugi sms:
"Tak więc dziewczyny nie forsujcie się, dbajcie o siebie, bo miesiąc może wiele zmienić. Wizytę mam za 2 tyg i w końcu się dowiem wszystkiego dokładnie ile krótsza co i jak bo nie wiem jaką miałam wcześniej. Trochę mi smutno że lato, a muszę leżeć ale nie mam innego wyjścia jak mi maluch pozwoli to usiąde i napiszę coś więcej na kompie. Pozdrawiam i całuję wszystkie "
Super, że już jest w domu. Oby wszystko się się unormowało

Cytat:
Napisane przez ImmortalWoman Pokaż wiadomość
dobra ja zmykam trzymajcie za mnie jutro kciukaski bo nie wiem czy do wizyty do was zajrzę...
Kciuki

Cytat:
Napisane przez mad85 Pokaż wiadomość
Bedzie dobrze
Tak w ogole to czesc dziewczyny ja juz po wakacjach, poczytywałam sobie was juz chyba ze 2 dni ale jakos tak nie bylo czasu nic pisac. Upały daja mi w kość,urlop średnio udany jka to nad polskim morzem pogoda w kratke ale zdazyłam sie opalic. A zaraz wskakuje z moim Saśkim do basenu w ogrodzie. Mam do Was takie pytanie odnosnie połówkowego. Teraz leci mi 21 tydzien, chodze prywatnie do gina gdzie na kazdej wizycie robi dokładne pomiary. No i pytam sie go o polowkowe a on na to ze musze isc do innego lekarza koszt 250zl plus płyta ale mam sie zastanowic bo wszystko wyglada ok i tak jak mowie on robi pomiary na kazdej wizycie wiadomo moze ze nie tak dokladne jak na tym u innego lekarza, ale decyzja nalezy do mnie. I teraz nie wiem co robic pomozcie nastepna wizyta 20lipca, moj krzysiek twierdzi ze skoro wszystko ok jak to lekarz stwierdzil to nie ma potzreby wiec sama juz nie wiem
Hmm skoro na każdej wizycie masz usg z pomiarami, to ja bym chyba odpuściła. A taka cena może dlatego, że to 3d?
Stary 2012-07-05, 14:25   #2947
hania207
Zakorzenienie

Cytat:
Też mam ten Prenatal
A ile masz tabletek w opakowaniu?
Ja kupiłam 90 tabletek za niecałe 30 zł (czyli na trzy miesiące starczają, przy codziennym braniu).

Do tego kwasy Omega3 oddzielnie- opakowanie 120 kapsułek, wystarczające na miesiąc (dziennie w ciąży powinno się brać 5 kapsułek) kosztowało chyba 13 zł.
tez 90
to pięknie przepłaciłam

sprawdzałam w Internecie i wlasnie tak sie ceny wahają, od 30 zł w góre

te kwasy musze sobie kupić

hania207 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-05, 14:26   #2948
madzius90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sanetka Pokaż wiadomość
Aż mi się przypomniało jak TZ w pierwszej ciąży ze mną na usg chodził, Gin pokazywała wszystko dokładnie, przytakiwał a jak wyszliśmy to stwierdził że on tam nic nie widział Przynajmniej na początku bo potem synek już duży to tak
Mój TŻ był ze mną na pierwszym usg tym tzw. "genetycznym" w 13 tygodniu i jak wychodziliśmy z gabinetu, a później wszystkim kolegom, rodzinie mówił, że widział z rysów twarzy, że chłopak będzie (bo ja leżałam, miałam akurat dopochwowe, a pani doktor pokazywała mu dokładnie wszystkie narządy i buzię naszego maleństwa też, ja niestety nie widziałam za wiele ).

---------- Dopisano o 14:26 ---------- Poprzedni post napisano o 14:25 ----------

Cytat:
Napisane przez hania207 Pokaż wiadomość
tez 90
to pięknie przepłaciłam
Ale zdzierusy no
Żeby taka różnica była
madzius90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-05, 14:31   #2949
czarnamadonna1982
Zakorzenienie

madzius ja mam 30 tabletek bo nei bylo 90 i zaluje bo taniej wychodzi te 90, kja placilam 18 zł

ja na tym usg to nic nei widzialam jak zwykle ja to pewnie jakby mi powiedzial ze dxiewczynka to bym uwierzyla bo ja mowie sie na tym nei znam zrsezta co ostatnio same stwierdzilyscie bo u kogos juz nie pamietam ocenilam narządy na chlopca a to byla dziewczynka

---------- Dopisano o 14:31 ---------- Poprzedni post napisano o 14:29 ----------

Cytat:
Napisane przez happy_eve Pokaż wiadomość

Hmm skoro na każdej wizycie masz usg z pomiarami, to ja bym chyba odpuściła. A taka cena może dlatego, że to 3d?
mad85 ja tez bym odpuscila skoro ci pomiary robi za kazdym arzem to bez sensu
Stary 2012-07-05, 14:33   #2950
madzius90
Zakorzenienie

Cytat:
madzius ja mam 30 tabletek bo nei bylo 90 i zaluje bo taniej wychodzi te 90, kja placilam 18 zł
To następnym razem może będą te większe

Cytat:
ja na tym usg to nic nei widzialam jak zwykle ja to pewnie jakby mi powiedzial ze dxiewczynka to bym uwierzyla bo ja mowie sie na tym nei znam zrsezta co ostatnio same stwierdzilyscie bo u kogos juz nie pamietam ocenilam narządy na chlopca a to byla dziewczynka
Najważniejsze, że lekarze wiedzą o co w tym wszystkim kaman

Cytat:
mad85 ja tez bym odpuscila skoro ci pomiary robi za kazdym arzem to bez sensu
Ja też bym sobie darowała, no chyba, że nie miałabym co robić z kasą
Stary 2012-07-05, 14:33   #2951
Mystiquee
Zakorzenienie

GG do Mystiquee

Cytat:
Też mam ten Prenatal
A ile masz tabletek w opakowaniu?
Ja kupiłam 90 tabletek za niecałe 30 zł (czyli na trzy miesiące starczają, przy codziennym braniu).

Do tego kwasy Omega3 oddzielnie- opakowanie 120 kapsułek, wystarczające na miesiąc (dziennie w ciąży powinno się brać 5 kapsułek) kosztowało chyba 13 zł.
A ile ma jedna kapsułka mg kwasów omega 3?
Ma wyszczególnione DHA i EPA?
Stary 2012-07-05, 14:36   #2952
madzius90
Zakorzenienie

Cytat:
A ile ma jedna kapsułka mg kwasów omega 3?
Ma wyszczególnione DHA i EPA?
Z tego co pamiętam 5 kapsułek pokrywa 500 mg (a tyle niby wynosi zapotrzebowanie na te kwasy w ciąży). Więc wychodzi na to, że jedna kapsułka ma 100mg Musiałabym zerknąć na opakowanie, jak będę w domu.
Mają wyszczególnione DHA i EPA
Stary 2012-07-05, 14:37   #2953
kaaamila1
Zakorzenienie

Jestem !

Cofam wszystko co wcześniej powiedziałam o pogodzie u nas.. otóż jest ponuro, ale tak duszno, że nie ma czym oddychac..ledwo doszłam do mieszkanka

Cytat:
Napisane przez Pokrzywka19 Pokaż wiadomość
Tak więc pokazuje płaszczyk jest cudny zakupiony w Orsayu choć ja go dostałam. A spodnie polecam każdej z was obie pary kupione w H&M Mama, są super wygodne długość 3/4.

Sorry za wygląd tych czarnych spodni ale właśnie miały się prać.
Płaszczyk jest rewelacyjny ! Spodzianki również fajne !

Cytat:
Napisane przez Pokrzywka19 Pokaż wiadomość
No i brzuszek pierwsze zdjęcie 3 dni temu a drugie dziś rano
Piękny brzuszek !

Cytat:
Napisane przez Ma_majka Pokaż wiadomość

No właśnie też się miałam Was pytać o witaminy, bo mi polecił Pharmaton Matruelle, to są witaminy z Omega-3 i kw. foliowym. Tylko że to drogie - 30 szt ok 50 zł!!! Taniej wychodzi na 2 miesiące - ok 80 zł. Właśnie szukam jakiegoś zamiennika, może osobno witaminy i osobno Omega-3? Chyba pójdę popytać w aptece
Ja łykam ten Pharmaton Matruelle..czasami mam po nich odruchy wymiotne tak wiec chyba je zmienie jak się skończą

Cytat:
Sms od Marti:
"Hej kobitki. Byłam chwilunie na forum, ale nie mogę siedzieć długo bo mam skurcze-muszę leżeć. A więc z tego co wyczytałam mam szyjkę w dolnej granicy a nawet poniżej, bo norma jest 38-42, a mam 37. Wizytę za 2 tygodnie jak będzie gorzej to szew albo krążek. (tutaj Marti opisała dwa przypadki, jakie jej się trafiły podczas jej obecności w szpitalu, ale może lepiej nie będę tego przepisywać). Info wyciągnąć ciężko, ale opieka bardzo efektywna. jestem teraz u teściowej, bo muszę mieć tryb życia kanapowo- łóżkowy a przy Laurze to tak ciężko, węc do przyjazdu mamy zostaję tutaj. Net jest ale stacjonarny, więc z siedzeniem będzie ciężko."

I drugi sms:
"Tak więc dziewczyny nie forsujcie się, dbajcie o siebie, bo miesiąc może wiele zmienić. Wizytę mam za 2 tyg i w końcu się dowiem wszystkiego dokładnie ile krótsza co i jak bo nie wiem jaką miałam wcześniej. Trochę mi smutno że lato, a muszę leżeć ale nie mam innego wyjścia jak mi maluch pozwoli to usiąde i napiszę coś więcej na kompie. Pozdrawiam i całuję wszystkie "
Oby wszystko było dobrze Kochana ! Odpoczywaj dużo

....................

Byłam w lumpku i kupiłam bodziaki za 2 zł

Aaaaaa i miałam Wam powiedziec, że wczoraj przyszła paczka z Bebilonu i dostałam misia..no, ale niestety jak go wyjęłam to mój pies tak zaczął się cieszyc, ze musiałam mu go oddac Teraz cały dzień tuli sie do niego i śpi na nim

Wklejam fotkę bodziaków i mojego pieszczocha
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC_0002.jpg (154,6 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_0003.jpg (90,5 KB, 13 załadowań)

21.11.2012 r. 13:50 - na świat przyszła Alicja
kaaamila1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-05, 14:39   #2954
madzius90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaaamila1 Pokaż wiadomość
Jakie słodkie

Cytat:
Aaaaaa i miałam Wam powiedziec, że wczoraj przyszła paczka z Bebilonu i dostałam misia..no, ale niestety jak go wyjęłam to mój pies tak zaczął się cieszyc, ze musiałam mu go oddac Teraz cały dzień tuli sie do niego i śpi na nim

Hehe
Pewnie gdybym była u rodziców z tym misiakiem to moja sunia też chciałaby go przywłaszczyć, jak wszystko co się nowgo przynosi do domu

A ja jeszcze nie dostałam
Stary 2012-07-05, 14:39   #2955
magdaef
Zadomowienie

GG do magdaef

Cytat:
Cieszę się, że smakuje
My zaraz jedziemy oglądać domek, fajny i cena w miarę, ale raczej się nie nastawiam na kupno. Dół jest do kompletnego remontu...Muszę zobaczyć, jak to tam wygląda w rzeczywistości, bo może się okazać, że bardziej się opłaca kupić droższy już tylko do odświeżenia, albo stawiać swój. (tylko u nas te działki takie drogie )
Stary 2012-07-05, 14:41   #2956
madzius90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magdaef Pokaż wiadomość
Cieszę się, że smakuje
My zaraz jedziemy oglądać domek, fajny i cena w miarę, ale raczej się nie nastawiam na kupno. Dół jest do kompletnego remontu...Muszę zobaczyć, jak to tam wygląda w rzeczywistości, bo może się okazać, że bardziej się opłaca kupić droższy już tylko do odświeżenia, albo stawiać swój. (tylko u nas te działki takie drogie )
Skoro wymaga kapitalnego remontu to może faktycznie bardziej będzie opłacało się kupić droższy, który tego nie wymaga
W każdym bądź razie
Stary 2012-07-05, 14:42   #2957
aerien83
Zadomowienie

Już mi gulasz dochodzi, ziemniaczki też się gotują, mizeria zrobiona, a tata już poszedł i znów z Kubusiem sami jesteśmy, ale tylko do powrotu męża, jeszcze jakieś pół h Straszliwie szybko mija mi ten dzień

Weroniczka widzę, że przechodzisz to samo co ja przedwczoraj - kryzys, deprecha, lanie łez i nerwy nie wiadomo skąd współczuję kochana ale to przechodzi jutro będzie już lepiej

ImmortalWoman jasne, że będziemy jutro trzymać kciuki, podobnie jak za karollę12 i T'ai

Mysti nie przemęczaj się ale zazdroszczę po cichu werwy i zacięcia do sprzątania

mad85 dziwna sytuacja ale jeśli lekarz prowadzący zapewnia Cię, że nie ma potrzeby robienia połówkowego, to zdaj się na jego opinię. Chyba że będzie Cię to męczyć, wtedy trudno, trzeba opustoszyć portfel
aerien83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-05, 14:45   #2958
czarnamadonna1982
Zakorzenienie

Cytat:
Jestem !

Cofam wszystko co wcześniej powiedziałam o pogodzie u nas.. otóż jest ponuro, ale tak duszno, że nie ma czym oddychac..ledwo doszłam do mieszkanka

:
u nas wczoraj bylo ponuro i duszno i ja zdychalam...
a dzis jest gorąco i duszno...

bodziaki boskie
tez czekam na przesylke bebilon

co do witamin to ja tez odzywiam sie bardzo zdrowo w ciazy jak nigdy bo przed to ja jadlam byle co, w biegu i sniadanie o 1ej jak mi sie przypomnialo..a teraz naprawde jem mnostwo warzyw, owocow, co dzien obiadek, sniadanko, kolacja duzo wody itd ale witaminy i tak biore bo nie wszystko sie wchlania , poza tym te warzywa i owoce to tez sypane nei wiadomo skąd

Edytowane przez czarnamadonna1982
Czas edycji: 2012-07-05 o 14:47
Stary 2012-07-05, 14:45   #2959
happy_eve
Wtajemniczenie

Cytat:

Piękne body. Coś mało poszalałaś w lumpku Ja wczoraj też byłam, ale nic nie było ciekawego. Dla dziewczynki jakoś więcej A dla chłopca nic.

A ja tej paczki nadal nie mam
Stary 2012-07-05, 14:46   #2960
kaaamila1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magdaef Pokaż wiadomość
Cieszę się, że smakuje
Może nie będzie aż tak źle ! Trzymam kciuki

Madzia- wkrótce dostaniesz paczuszkę !

..............

Wiecie co przeraża mnie to co mówią w telewizji odnoście tej pogody.. Co sie dzieje..

No i ta sytuacja z biurem podróży..jeszcze 2 lata temu w tym czasie byłam z Triady na wczasach..a tu taka sytuacja..

Happy- tylko te body wpadły mi w oko..było kilka fajnych rzeczy, ale dla dziewczynek..wolałam nie ryzykowac i dlatego wzięłam te body, bo może nosic je również dziewczynka.

Edytowane przez kaaamila1
Czas edycji: 2012-07-05 o 14:49
Stary 2012-07-05, 14:48   #2961
hania207
Zakorzenienie

Cytat:

Ale zdzierusy no
Żeby taka różnica była
kupowałam w osiedlowej aptece, to chyba moj błąd

ja bedziesz w domu to napisz jeszcze firme z jakiej te kwasy kupujesz

ktoś tu wczoraj mówil o schodzeniu skóry z sutków
mnie zaczely swędziec i przejechalam teraz palcem, też jakby schodzila
ale czy to nie za wczesnie?

hania207 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-05, 14:50   #2962
emylka86
Zakorzenienie

Cytat:
Ja biore omege 3 w tym są wiadomo DHA kuracja dwumiesieczna kosztuje mnie 19,99 ale ja jem po dwie tabletki
Teraz rozwija sie wzrok maluszka, trzeba jeśc kwasy
a mają jakąś konkretną nazwe te tabletki?

Cytat:
dzieki bardzo dziewczyny za kciuki jestem aerien pod wrazeniem ze imei pamietasz

marti jestem myslami z toba wazne ze juz w domku ja w 5 tyg ciazy mailam szyjke 4 cm bo znalazlam wiec tez nie jakąs super dlugą, nie wiem zobaczymy jak to dalej

widzialam chyba now a mamusie-nie mam kiedy nadrabiac wogole
weroniczka biedulaaaaa

wlasnie zalatwilam fryzjera i makijazystke na slub yeeeeeeah

chyba tez zrobie tą zupe skoro taka dobra, ale muszę się dokopać do przepisu... chyba że któraś mi wyśle na priv

Borysek 09.10.2015

zapraszam do klików w banerek
emylka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-05, 14:51   #2963
aerien83
Zadomowienie

kaaamila1 cudny piesek , bodziak też super

co do pogody, to u nas wczoraj ponuro i duszno, a dziś słonecznie i duszno, i oczywiście znów zapowiadają nocne burze.

A teraz muszę pograć z Kubusiem w grę planszową
aerien83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-05, 14:52   #2964
emylka86
Zakorzenienie

spadam ten obiad robic

Borysek 09.10.2015

zapraszam do klików w banerek
emylka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-05, 14:54   #2965
kaaamila1
Zakorzenienie

Dzięki Dziewczyny

Aerien- a w co ciekawego gracie? Pamietam jak byłam dzieckiem uwielbiałam wszelkie gry planszowe i układac puzzle Moja mama zawsze mówiła, że dzięki temu nie miałam problemu z nauką i zawsze wszelkie logiczne prace szły mi dobrze

Stary 2012-07-05, 14:58   #2966
madzius90
Zakorzenienie

Cytat:
Wiecie co przeraża mnie to co mówią w telewizji odnoście tej pogody.. Co sie dzieje..
No masakra się dzieje

Cytat:
No i ta sytuacja z biurem podróży..jeszcze 2 lata temu w tym czasie byłam z Triady na wczasach..a tu taka sytuacja..
z tym też tragedia

Cytat:
kupowałam w osiedlowej aptece, to chyba moj błąd

ja bedziesz w domu to napisz jeszcze firme z jakiej te kwasy kupujesz
No w takich aptekach zawsze jest drogo

Mam dokładnie te:
http://www.domzdrowia.pl/37649,omega...-kapsulek.html

Cytat:
ktoś tu wczoraj mówil o schodzeniu skóry z sutków
mnie zaczely swędziec i przejechalam teraz palcem, też jakby schodzila
ale czy to nie za wczesnie?
Wydaje mi się, że na to nie ma jakiegoś określonego czasu
Stary 2012-07-05, 15:01   #2967
kaaamila1
Zakorzenienie

Dla ochłody zrobilam sobie wodę mineralną z lodem, listkami mięty i cytryną ! Polecam, bo naprawdę orzeźwia

Stary 2012-07-05, 15:03   #2968
madzius90
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki Dziewczyny

Aerien- a w co ciekawego gracie? Pamietam jak byłam dzieckiem uwielbiałam wszelkie gry planszowe i układac puzzle Moja mama zawsze mówiła, że dzięki temu nie miałam problemu z nauką i zawsze wszelkie logiczne prace szły mi dobrze
Puzzle uwielbiałam je układać, im więcej części tym większa radocha
W gry planszowe też często się grało, tak samo w karty. Szkoda, że to minęło

---------- Dopisano o 15:03 ---------- Poprzedni post napisano o 15:02 ----------

Cytat:
Dla ochłody zrobilam sobie wodę mineralną z lodem, listkami mięty i cytryną ! Polecam, bo naprawdę orzeźwia
o wypiłabym taką

Ja siedzę w biurze, nic nie robię, a normalnie czuję jakbym się topiła
Kiedy ta pogoda się unormuje
Stary 2012-07-05, 15:04   #2969
kaaamila1
Zakorzenienie

Cytat:

Ja siedzę w biurze, nic nie robię, a normalnie czuję jakbym się topiła
Kiedy ta pogoda się unormuje
Niestety ponoc cały lipiec ma byc taki.. duchota..

Stary 2012-07-05, 15:06   #2970
madzius90
Zakorzenienie

Cytat:
Niestety ponoc cały lipiec ma byc taki.. duchota..
Przecież to się idzie zamęczyć od takiej duchoty

Jak nie urok to sr.aczka
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości