Ślubujące w 2012 - część II - Strona 45 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Ślubny wizerunek

Notka

Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-07-05, 10:43   #1321
Neave
Raczkowanie

Dot.: Ślubujące w 2012 - część II

Cytat:
Napisane przez Luzia Pokaż wiadomość
Jeszcze raz dziękuje za rady dziewczyny póki co będę jadła mniej węglowodanów i cwiczenia 3 razy w tyg po godzinie, ale takie typowe na tkankę tłuszczową. Co do biegania to niestety to nie dla mnie, bolą mnie od razu kolana.
a jakie są te ćwiczenia które robisz na tkankę tłuszczową? Bieganie w deszczu jest średnio fajne, to może bym się w takie wieczory przerzuciła na ćwiczenia na razie najlepiej idą mi brzuszki, średnio 300 dziennie.
Neave jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-05, 10:46   #1322
ewula87
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kasioonya Pokaż wiadomość

ewula87 polecam polskie firmy: Nipplex, Konrad, Kinga. może zajrzyj na intymna.pl - tam jest duży wybór
Dziękuję bardzo dziś ciąg dalszy poszukiwań.... a jeśli nie znajdę nic powalającego to zamówię właśnie ten Konrada który wczoraj pokazywałam.

Cytat:
Napisane przez wybOrOowa Pokaż wiadomość

ja kupowałam na jagna.pl więc polecam nie drogo a był idealny , też kupiłam przed przymiarką a okazało się że wcale nie jest potrzebny więc może lepiej dopytaj albo weź jaki kolwiek inny , bo w sumie wydałam na darmo ale przyda się też niby na codzień
Dziękuję zajrzę na pewno na tą stronkę

Cytat:
Napisane przez sarah29 Pokaż wiadomość
ewula87 -jeżeli chodzi o bieliznę to ja mogę z czystym sumieniem polecić La Parie. Firma do najtańszych nie należy ale staniki pierwsza klasa.
A teraz obiecane zdęcia sukienki na mnie. Tak jak pisałam sukenka jeszcze niedopasowana, co widać zwłaszcza na pierwszym zdjęciu. Stoję na nim bez butów więc dół również się troszkę pomarszczył a ddatkowo jeszczeelon się tam zakręcił. Ja zakochałam sie w tym co jest na 2 fotce, czyli trenie.
Zdjęcia robione niestety telefonem w trochę ciasnej przymierzalni.
A te czarne ramiączka to oczywiście od stanika a nie sukienki
Pytałyście jakie dodatki. Do tej pory zakupiłam buty, tajie jak na 4 zdjęciu - srebrne, to ma być kolorek, w którym będzie część dodatków.
Na ta firmę też spojrzę, ale jeśli bardzo drogie to będę musiała odpuścić, chcemy z TŻ zmienić samochód, a żeby nie robić tego po ślubie i uniknąć zbędnych komentarzy, teraz cięcia kosztów na maxa
A buty ale chyba bym nie wytrzymała całą noc. A mogę spytać ile kosztowały?
ewula87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-05, 10:53   #1323
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Neave Pokaż wiadomość
a na razie najlepiej idą mi brzuszki, średnio 300 dziennie.
o ludzie-brzuch by mi odpadł
Stary 2012-07-05, 11:09   #1324
Luzia
Zakorzenienie

Cytat:
a jakie są te ćwiczenia które robisz na tkankę tłuszczową? Bieganie w deszczu jest średnio fajne, to może bym się w takie wieczory przerzuciła na ćwiczenia na razie najlepiej idą mi brzuszki, średnio 300 dziennie.
Cwicze na orbitreku lub rowerku na programie fat burn z niskim tętnem a dłuzej

Luzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-05, 11:33   #1325
katie99kasia
Rozeznanie

Malgos- powiedz mi a Ty korzystałaś z tej diety na Vitali? Kupowałaś dietę? Powiedz mi coś więcej o tym

Szczęśliwa żonka
katie99kasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-05, 11:34   #1326
agacia_cz
Zadomowienie

Cytat:
Cwicze na orbitreku lub rowerku na programie fat burn z niskim tętnem a dłuzej
też by mi się przydało ale teraz już nie dam rady kupić orbiterka
agacia_cz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-05, 11:36   #1327
magnusia
Zakorzenienie

a właśnie mi się przypomniało, że koleżanka stosowała dietę LIGHT i przez tydzień 7 kg schudła. Dietę w aptece się kupuje- to są koktajle i zupki i je sie 5 posiłków dziennie
Stary 2012-07-05, 11:43   #1328
agacia_cz
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez magnusia Pokaż wiadomość
a właśnie mi się przypomniało, że koleżanka stosowała dietę LIGHT i przez tydzień 7 kg schudła. Dietę w aptece się kupuje- to są koktajle i zupki i je sie 5 posiłków dziennie
też o tym słyszałam tylko drogo wychodzi średnio 5-6zł za posiłek
Stary 2012-07-05, 12:00   #1329
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agacia_cz Pokaż wiadomość
też o tym słyszałam tylko drogo wychodzi średnio 5-6zł za posiłek
no tak- jedno opakowanie (jeden smak) to jakoś 30-35 zł ... a tak chyba 5 saszetek jest
Stary 2012-07-05, 12:08   #1330
agacia_cz
Zadomowienie

Cytat:
no tak- jedno opakowanie (jeden smak) to jakoś 30-35 zł ... a tak chyba 5 saszetek jest
znalazłam na all po 20 plus przesyłka chyba kupię 4 op i zastosuję dietę mieszaną
Stary 2012-07-05, 12:38   #1331
Wika28
Zakorzenienie

Dziewczyny, próbuję wreszcie na spokojnie nadrobić wszystkie wpisy I myślę sobie, jaki to fajny czas był na te wszystkie przygotowania itd Trochę nawet zazdroszczę tym, które maja to przed sobą

Cytat:
Napisane przez magalska Pokaż wiadomość
Dokładnie wiem co czujesz, nasz niby też tak uważa, ale moim zdaniem jeśli ksiądz z kościelnym i organistą biorą z 1400 (dodam, że ślubu udziela nam Tżta wujek) to chyba mogą sobie te płatki pod koniec dnia zamieść??!! ...
Cytat:
Napisane przez katie99kasia Pokaż wiadomość
A powiedzcie mi ile płaciłyście organiście? U nas jest taki, ze osobno sie księdzu płaci a osobno organiście. Więc teraz mam dylemat co to kwoty
1400 zł to przesada, ja bym sie targowała Myśmy dali 300 zł i 100 dla organisty i to wszystko

Cytat:
Napisane przez Wariate Pokaż wiadomość
Tusia - ja nie mam konta przykro mi. Choć usłyszałam ostatnio, że jak ktoś nie ma konta na face albo na nk to nie żyje
To ja też nie żyję choć na nk dałam się namówić

Cytat:
Napisane przez Malgos_12 Pokaż wiadomość
mój tż nie widział sukienki aż do momentu kiedy w dniu ślubu fotograf zawiesił w drugim pokoju na lampie i nie zamknął całkowicie drzwi ale co tam
To u mnie było nietypowo, bo mój TŻ wybierał ze mną suknię W każdym salonie Panie dziwnie na nas patrzyły. W jednym nawet była bardzo komiczna sytuacja, bo przymierzyłam suknię i gdy TZ szedł ją obejrzeć, Pani nerwowym ruchem zaczeła mnie zasłaniać

Cytat:

Do dziewczyn, które miały przyjęcie w restauracji. Ile tak mniej - więcej trwało przyjęcie?
u mnie ok. 5 godzin - obiad, ciasto, tort, zimna płyta i dodatkowy ciepły posiłek. Niestety, na tym dodatkowym posiłku tylko parę osób już było

Cytat:
Napisane przez qmpela86 Pokaż wiadomość

Do tego umówiłam się na próbną fryzurę i make-up no i już ustaliłam godziny wizyty w dzień ślubu. 12sta - make up (40min - nie myślicie że mało?) 12:40 fryz - i na 14sta mam być gotowa
Wydaje mi się za mało czasu. Moją próbna fryzurę Pani robiła 1,5 godziny,a le w dniu slubu przytrzymała mnie 2,5 godziny - cudem zdążyłam na własny ślub Lepiej czekać w domu niż się denerwować, że się nie zdąży

[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;34917019]Wika28: Na wstępnie GRATULUJĘ WEJŚCIA W ŚWIAT MROŻONEK "Cudownych rodziców" to dla mnie samobójsto. Wszyscy ryczą, tulą się i generanie czarna rozpacz Ja miałam coś fajnego i wesołego. Ale nie wiem, co to było. Zakazałam grać "Cudownych Rodziców", zwłaszcza, że tak wiele im nie zawdzięczam. Wika28: nie mieszkasz z mężem?

Eh, ja byłam u teściów w sobotę i u rodziców w niedzielę. Pokazaliśmy prezentację ślubną i foty. Potem daliśmy albumy, które już sami robiliśmy wraz z jednym zdjęciem w ramce. Teściowe happy! Łzy w oczach, radość ect. A u mnie?! Matka pyta "czemu tylko 40 zdjęć, skoro mój album ma 100 zdjęć' - no dlatego, że i tak drogo nas to kosztowało, z resztą wybrałam symbolicznie, aby mieli pamiątkę! Ojciec "mi się nie podoba ta fotka, tu jest złe światło, tu jest źle wykadrowane" Jestem okropnie zła! Bo się starałam. Szukałam albumy, wywołałam foty, kleiłam w piątek. Latałam szukając łądnych ramek a nie takich z marketu i co? I jak zawsze coś im nie pasuje![/QUOTE]
Jesli chodzi o "cudownych rodziców mam", to wszystko zalezy od więzi rodzinnych. Po opisanej przez Ciebie sytuacji wnioskuję, że są powody dla których ta piosenka u Ciebie odpada - pomijając już to, że jest mocno "wytłuczona" Ja jednak dałam ją jako pierwszą po powitaniu chlebem i sola (tańców nie mieliśmy) i bez dedykacji, ale Rodzice byli wzruszeni Tylko ze do moich Rodziców te słowa idealnie pasują, zwłaszcza jeśli o Mamę chodzi. Też znam wiele innych "fajniejszych" dedykacji, ale jesli ktoś ma być szczęśliwszy własnie przy tym, to czemu nie

Nie mieszkam z Mężem i nie bardzo wiem na chwilę obecną co z tą sytuacją zrobić Mąż we Wrocławiu ja w Częstochowie - widzimy się tylko w weekendy. O ile w narzeczeństwie dało się to jakoś pogodzić, o tyle teraz trudniej Ja mam tutaj mieszkanko, które sama remontowałam i urządzałam, no i pracę, z której jestem zadowolona (głównie ze współpracy z moją Szefowa - drugiej takiej nie znajdę). Od 16 lat ta sama praca I trudno mi to wszystko zostawić. Mąż ma z kolei dobrą pracę we Wrocławiu (własne mieszkanie sprzedał, mieszka z Mamą, którą się opiekuje, ale w każdej chwili może coś kupić). Szkoda mi Wrocławia i myślę raczej o przeprowadzce do tego miasta, bo to jednak miasto z większymi perspektywami ale tutaj jest moja Rodzina, Przyjaciele, praca, dom i trudno podjąć decyzje

Cytat:
Dziewczynki skończyłam wreszcie zawieszki sztuk ok 150
przesyłam zdjęcie(słaba jakość ale zawsze)
Jejuuu no nie mów, ze sama robiłaś - jakie śliczne Masz talent - gratuluję
Wika28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-05, 12:43   #1332
Malgos_12
Zakorzenienie

Cytat:
Malgos- powiedz mi a Ty korzystałaś z tej diety na Vitali? Kupowałaś dietę? Powiedz mi coś więcej o tym
tak ja kupiłam, poza tym była wtedy jakaś promocja i osobiście korzystałam, mojej koleżanki teściowa schudła na niej 15kg, ale oczywiście w ciągu czasu... chudnięcie po 7kg w ciągu jednego tygodnia to katorga dla organizmu, po jakimś czasie moga wypadac włosy i na pewno odbija się to na organiźmie. Zamiast Vitalii możesz stospwać również zwykłe liczenie kalorii, ale tam masz od razu wyliczone posiłki tak, aby były bogate we wszystkie składniki (białka, tłuszcze, węgle, wapń itd) więc nie musisz sie martwić, że będziesz miała niedobory czegoś. Ustawiłam sobie że chcę chydnąć 0,7kg/na tydzień i pod tym kątem dobierają ci liczbę kalorii, wczesniej zaznaczasz jaki tryb zycia prowadzisz... to tak na serio nic więcej jak racjonalne liczenie kalorii, ale masz gotowe przepisy na jedzenie, nawet jak jakąś kanapke zrobić. Jak jakiś przepis ci się nie podoba to sobie wybierasz cos innego z listy (taka sama kaloryczność), poza tym masz taki formularz gdzie mierzysz się co tydzień i na prawdę w ciągu 3 miesięcy miałam w biodrach mniej o jakieś 12cm, choć w kg aż tak nie było widać.... nie ćwiczyłam wcale, bo moja praca na to nie pozwalała, poza tym dojeżdżałam dość daleko do pracy i po prostu padałam zmęczona. Im więcej posiłków jesteś w stanie jeść tym lepiej, ja nieraz jadłam nawet o 10 wieczorem bo tak wracałam z pracy i to w niczym nie przeszkadza (w większości przypadków), jednak trzeba jeść systematycznie i w mniejszych porcjach.
Wybrałam tą dietę, bo uważam że to najzdrowsze dla organizmu (troszkę wiem na ten temat ze względu na kierunek studiów ... każdy dietetyk powie ci że lepiej wolniej i systematyczniej niż szybko, to jest na prawdę niedobre dla nerek i reszty ciała... jak masz jakieś pytania to pisz do mnie może na priv żeby dziewczyn nie zanudzać

Edytowane przez Malgos_12
Czas edycji: 2012-07-05 o 12:45
Malgos_12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-05, 12:58   #1333
katie99kasia
Rozeznanie

Cytat:
tak ja kupiłam, poza tym była wtedy jakaś promocja i osobiście korzystałam, mojej koleżanki teściowa schudła na niej 15kg, ale oczywiście w ciągu czasu... chudnięcie po 7kg w ciągu jednego tygodnia to katorga dla organizmu, po jakimś czasie moga wypadac włosy i na pewno odbija się to na organiźmie. Zamiast Vitalii możesz stospwać również zwykłe liczenie kalorii, ale tam masz od razu wyliczone posiłki tak, aby były bogate we wszystkie składniki (białka, tłuszcze, węgle, wapń itd) więc nie musisz sie martwić, że będziesz miała niedobory czegoś. Ustawiłam sobie że chcę chydnąć 0,7kg/na tydzień i pod tym kątem dobierają ci liczbę kalorii, wczesniej zaznaczasz jaki tryb zycia prowadzisz... to tak na serio nic więcej jak racjonalne liczenie kalorii, ale masz gotowe przepisy na jedzenie, nawet jak jakąś kanapke zrobić. Jak jakiś przepis ci się nie podoba to sobie wybierasz cos innego z listy (taka sama kaloryczność), poza tym masz taki formularz gdzie mierzysz się co tydzień i na prawdę w ciągu 3 miesięcy miałam w biodrach mniej o jakieś 12cm, choć w kg aż tak nie było widać.... nie ćwiczyłam wcale, bo moja praca na to nie pozwalała, poza tym dojeżdżałam dość daleko do pracy i po prostu padałam zmęczona. Im więcej posiłków jesteś w stanie jeść tym lepiej, ja nieraz jadłam nawet o 10 wieczorem bo tak wracałam z pracy i to w niczym nie przeszkadza (w większości przypadków), jednak trzeba jeść systematycznie i w mniejszych porcjach.
Wybrałam tą dietę, bo uważam że to najzdrowsze dla organizmu (troszkę wiem na ten temat ze względu na kierunek studiów ... każdy dietetyk powie ci że lepiej wolniej i systematyczniej niż szybko, to jest na prawdę niedobre dla nerek i reszty ciała... jak masz jakieś pytania to pisz do mnie może na priv żeby dziewczyn nie zanudzać
Dziękuję Ci za wyczerpującą odpowiedz i moze się skuszę na nią a jeszcze powiedz mi czy to droga dieta czy jakieś normalne produkty są tam proponowane? Takie jak sie mniej więcej na co dzień używa tylko w dogodnych proporcjach?

Szczęśliwa żonka
katie99kasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-05, 14:24   #1334
Wika28
Zakorzenienie

Kasoonyia - dopiero teraz zobaczyłam Twoje zdjęcia ślicznie wyglądałaś Tak wdzięcznie, dziewczęco a jednocześnie zalotnie - super! Masz gust

Cytat:
Napisane przez wloszka8 Pokaż wiadomość
u mnie trochę się podziało przez ten weekend, postaram się nie zanudzać.. zaczęło się od piątku.. powędrowaliśmy spisać protokół, pech chciał, że trafiliśmy na księdza niezbyt przez nas lubianego ( przy każdej mojej spowiedzi pyta czy mieszkam z mężczyzną, a jak za każdym razem tłumaczę mu, że nie, to robi mi pogadankę, że to największa przeszkoda w udzieleniu sakramentu ślubu)

zagiął mnie już na pytaniu kiedy miałam komunię św. jak powiedziałam, że normalnie jak dzieci w drugioej klasie podstawówki, to kazał mi podać dokładny rok;/ masakra już się tak postresowałam, że nawet nie umiałam tego policzyć... przechodząc do pytań z protokołu kazał wyjść mojemu TŻ spotkałam się z dziwnymi pytaniami po drodze, typu: czy zgadzasz się z etyką moralności kościoła katolickiego... do dzisiaj nie do końca wiem o co chodziło... czy istnieją przeszkody mechaniczne w poprawnym pożyciu małżeńskim... zobaczył moją minę i dodał, jakieś komplikacje stwierdzone przez lekarza ginekologa... może to były oczywiste pytania i wyda Wam się zabawne,że nie zrozumiałam, ale to pewnie stres potem pytanie kto chce tego ślubu, a ja na to, że ja i mój TŻ, a mój TŻ zapytał księdza, czy to pytanie osobiście do niego, ksiądz odpowiedział, że tak, to mój TŻ powiedział, że on osobiście bardzo chce tego ślubu i jemu zalezy... z czego ksiądz wysnuł wnioski i zrobił nam pogadankę na temat, że ja odpowiedziałam rodzinnie na to pytanie, a TŻ to egosita i myśli tylko o sobie i czas zacząć myśleć też o innych dziewczyny... tragdia, byłam tak zła, że myślałam, że się popłaczę tam przy pytaniu o nałogi TŻ powiedział, że nie ma żadnych, a ksiądz trzy razy zapytał ponownie, czy aby na pewno, na co TŻ w końcu się zaśmiał po kolejnym razie i mówi " chyba, że ksiądz uważa za nałogi kawę" a ksiądz " dobrze, notujemy": confused: masakra... wyszłam cholernie rozgoryczona...
Cytat:
Napisane przez sadonkowa Pokaż wiadomość
Ja sobie nie przypominam, żeby nas pytał o takie rzeczy.. można zaobserwować, że księża pozwalają sobie ostatnio na za wiele.. ;/ ale na szczęście masz juz to z głowy.
Takie pytania są w protokole i Ksiądz powinien je zadać. Ale złośliwych "pogadanek" protokół nie przewiduje I ja pewnie bym to takiemu Księdzu powiedziała, gdybym się z taką sytuacją spotkała.
Jeśli tych pytań Ksiądz nie zadaje, to widocznie nie potrzebuje i to też dobrze. Moja kolezanka wzięła ślub bez protokołu, bez zaświadczeń - Proboszcz poprosił, by przyszli wieczorem (żyli kilka lat bez ślubu, już 3 dzieci mieli) i udzielili sobie Sakramentu Małżeństwa. On w jeansach i trampkach, ona w spódniczce i bluzce. Wszystko zależy od człowieka

Cytat:
Napisane przez justiii87 Pokaż wiadomość
Hej Panny i Mężatki

Mi zostało 11 dni do ślubu i wczoraj myślałam że dostanę zawału. Zamiast się cieszyć to mnie wszystko dobija wręcz wkur....
Pojechaliśmy wczoraj do spowiedzi, TŻ specjalnie wyszedł wcześniej z pracy żeby załatwić to wszystko. No i co wchodzimy do kościoła,a przy drzwiach stoi ksiądz i dziwnie się na Nas patrzy, My grzecznie zasiedliśmy w ławce i czekamy na księdza który przyjdzie do konfesjonału. Daje TŻ indeks i On idzie pierwszy do spowiedzi. Ledwo wyszedł z ławki a ksiądz szura za Nim. Dochodzi do TŻ i mówi że jesteśmy nieodpowiednio ubrani (TŻ w dżinsowych rybaczkach, koszuli i trampkach,a Ja w spódnicy i bluzce - u Nas wczoraj było 30 stopni) , że przyszliśmy w ostatnim momencie do kościoła (Msza na 18, My byliśmy 17.45) i że zależy Nam tylko na podpisie i że mamy opuścić kościół. TŻ się zagotował i powiedział mu to co myślał.
Na miejscu TŻ-ta też bym mu powiedziała co myślę. No chyba że byłaś w mini, spod której bieliznę widac, czy w samym biustonoszu. Ale z tego co piszesz, to nie. Bo w stroju TŻ-ta nie ma nic niestosownego. Nie miał prawa wyprosić Was z Kościoła
W ogóle trudno mi uwierzyć w takie zachowania Księży, choć coraz więcej o tym słyszę, bo ja akurat mam bardzo miłe doświadczenia i ze spowiedzią i z protokołem. Protokół spisywany "na luzie", przerywany dowcipami i luźną rozmową, 2 spowiedzi Ksiądz mi podpisał od razu, bo stwierdził, że przecież mnie zna i wie, że do spowiedzi chodzę. Ślub w miłej ciepłej atmosferze - i piszę tutaj o 3 różnych Kapłanach. Szkoda, że takie rzeczy się dzieją, o jakich Wy piszecie

---------- Dopisano o 12:24 ---------- Poprzedni post napisano o 11:41 ----------

Cytat:
Napisane przez wloszka8 Pokaż wiadomość
a z nowości to nasz ksiądz który będzie udzielał nam ślubu to odpuścił te dni skupienia i sturlał się ze śmiechu jak mu opowiedziałam o protokole, w ogóle to śmiesznie było, ponadawał na tego księdza
no i brawo dla tego ludzkiego Księdza

Cytat:
Powiedzcie mi, czy wiecie może z jakich kwiatów zrobiony jest ten bukiet? tzn chodzi mi o te czerwone?
też stawiam na amarylis

Cytat:
dziewczyny ratunku!!!
jak pamiętacie w czwartek kupiłam w końcu suknię, tzw. princeskę. wczoraj niestety mnie coś podkusiło i zaczęłam sprawdzać czy tą lejącą jeszcze gdzieś sprzedają... na swoje chyba nieszczęście znalazłam w super cenie - 1/6 ceny katalogowej! i w moim rozmiarze! no i kusi mnie teraz żeby ją kupić...żeby nie naruszać budżetu stwierdziłam że kupię ją z mojej kasy... na razie nie mówiłam TŻtowi bo pewnie by się wkurzył jakbym mu o tym powiedziała teraz...
proszę doradźcie co mam robić?
dorzucam zdjęcia obu kiecek
Cytat:
Powiem Ci tak: nie przeglądaj już neta, nie szukaj innych ani tych samych kiecek
dokładnie - odpuść sobie Ja 5 dni przed ślubem jeszcze poszłam do salonu szukać innej sukni, bo stwierdziłam, ze chcę bardziej skromną i welon itd itp. Teraz widzę, że to stres przedślubny Na szczęście dziewczyny też sprowadziły mnie na ziemię
Stary 2012-07-05, 14:37   #1335
Czary Mary
Wtajemniczenie

Hej dziewczyny

Pytałyście o buty - niestety nie jestem w ich posiadaniu - to jest właśnie ta rzecz którą chciałabym miec ale jest pewnie nieosiągalna. Znalazłam to zdjęcie gdzies w necie i się w nich zakochałam... Będę szukała czegoś podobnego.

Aisak42 - biżuteria barddzo bardzo ładna

ahhh poczytałam sobie o tych Waszych dietach i z przykrością muszę stwierdzić, że też na takową powinnam się wybrać. Istnieje obawa, że w kieckę ślubną się nie wcisnę
Zacznę robić ćwiczenia Ewy Chodakowskiej + dieta i może coś z tego wyjdzie

Wytrwałości w ten upalny dzien Wam życzę
Czary Mary jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-05, 14:44   #1336
Wika28
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malaOlaa Pokaż wiadomość

Nasz Wielki Dzień zaczeliśmy już po 7 rano, bo na 8 byłam umówiona do fryzjera. Obudziłam sie zupełnie bez głosu, bo byłam przeziębiona Ale z usmiechem zostalam odwieziona przez TŻ do fryzjera. Dostałam do reki syrop i herbate z miodem i cytryną, tak wiec do konca czesania juz glos powrocił po 9 bylam juz gotowa i fryzjerka zaczela czesac moja mame, a po mnie przyjechal TŻ bo w domu czekala juz makijazystka z fotografem
Zdjecia z sesji bedziemy mieli dopiero za ok 3 tyg, bo fotograf ma kilka slubow teraz, potem jedzie na urlop, wiec dopiero pod koniec lipca cos tu wrzuce. Teraz zobacze co mam z mamy aparatu i zamieszcze w nastepnym poscie

Przepraszam ze sie tak rozpisalam
Cytat:
Napisane przez malaOlaa Pokaż wiadomość
Ponizej kilka zdjec, oczywiscie nie najlepszej jakosci
Gratuluję Jak tak czytam te piękne relacje, to chcę teraz jeszcze raz wszystko przeżyć MalaOlu, miałaś "moją" suknię - to był mój typ nr 1 przez długi czas, tylko się bałam, czy z mojego marnego biustu mi nie zjedzie i ostatecznie wybrałam Gale Maie
Pięknie wyglądałaś
Stary 2012-07-05, 14:52   #1337
Neave
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Czary Mary Pokaż wiadomość

Hej, pierwszy raz słyszę o tej kobitce, więc weszłam na jej stronę - całkiem fajny program ćwiczeń ma! chyba je dzisiaj wypóbuję i powodzenia dla wszystkich które w tą piękną pogodę planują ćwiczyć
Stary 2012-07-05, 14:57   #1338
Czary Mary
Wtajemniczenie

Cytat:
Hej, pierwszy raz słyszę o tej kobitce, więc weszłam na jej stronę - całkiem fajny program ćwiczeń ma! chyba je dzisiaj wypóbuję i powodzenia dla wszystkich które w tą piękną pogodę planują ćwiczyć

ja ćwiczyłam z jej płytką która była dodana do pewnej gazety.. ( nie wiem czy można pisać tytuł??) . Program super, no i efekty było widać bardzo szybko.
Teraz w tej samej gazecie jest kolejna jej płyta z treningiem "killer". Mam zamiar ją kupić, ale obawiam się, że przy tym trenigu nie dam rady...Ale tą pierwszą gorąco polecam
Stary 2012-07-05, 14:58   #1339
malaOlaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Wika28 Pokaż wiadomość
Gratuluję Jak tak czytam te piękne relacje, to chcę teraz jeszcze raz wszystko przeżyć MalaOlu, miałaś "moją" suknię - to był mój typ nr 1 przez długi czas, tylko się bałam, czy z mojego marnego biustu mi nie zjedzie i ostatecznie wybrałam Gale Maie
Pięknie wyglądałaś
Dziekuje o prosze pierwszy raz spotykam sie z kims kto chcial taka suknie super-mamy podobny gust
Stary 2012-07-05, 15:10   #1340
Wika28
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewula87 Pokaż wiadomość
Dziewczyny muszę kupić biustonosz do ślubu, koniecznie przez internet bo nie będę miała innej okazji. Pomóżcie jakie firmy i modele polecacie? koniecznie push up
Myślę, że najlepiej jednak przymierzyć - kupiłam 3 na allegro i żaden mi nie pasował
Stary 2012-07-05, 15:14   #1341
ewula87
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Wika28 Pokaż wiadomość
Myślę, że najlepiej jednak przymierzyć - kupiłam 3 na allegro i żaden mi nie pasował
Tylko własnie cały problem w tym, że nie mam kiedy tego zrobić. I nie ma szans żebym znalazła czas jeszcze przed przymiarką, na która muszę już go mieć
ewula87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-05, 15:15   #1342
wybOrOowa
Rozeznanie

GG do wybOrOowa

Cytat:
o ludzie-brzuch by mi odpadł
o mi jak by odpadł to by było dobrze
Cytat:
to nie dieta jak się chudnie 7kg w ciągu tygodnia tylko samobójstwo prawie a później jojo gwarantowane .
Cytat:
no cudownie że napisałaś o racjonalnym odżywianiu , 0,7kg na tydzień to taki spadek ok .To prawda że wolniej a systematyczniej lepiej ja od września do lutego schudłam 11kg niby wolniej ale bezpieczniej
Cytat:
Hej dziewczyny

Pytałyście o buty - niestety nie jestem w ich posiadaniu - to jest właśnie ta rzecz którą chciałabym miec ale jest pewnie nieosiągalna. Znalazłam to zdjęcie gdzies w necie i się w nich zakochałam... Będę szukała czegoś podobnego.

Aisak42 - biżuteria barddzo bardzo ładna

ahhh poczytałam sobie o tych Waszych dietach i z przykrością muszę stwierdzić, że też na takową powinnam się wybrać. Istnieje obawa, że w kieckę ślubną się nie wcisnę

na tej stronce przeważnie są takie buciki są podobne może napisz i dopytaj o kolory
http://www.stylowebutki.pl/categorie...teadded&page=4

bo czasami oni w butikach sklepowych mają te buty

albo http://www.stylowebutki.pl/categorie...teadded&page=4

Edytowane przez wybOrOowa
Czas edycji: 2012-07-05 o 15:16
wybOrOowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-05, 15:24   #1343
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:
to nie dieta jak się chudnie 7kg w ciągu tygodnia tylko samobójstwo prawie a później jojo gwarantowane .
no tak koleżanka schudła a nie katowała się. Może to kwestia organizmu? Ja też uważam, że to za dużo jak na raz no ale może każdy reaguje inaczej
Stary 2012-07-05, 15:29   #1344
mayeczka87
Rozeznanie

ostatnie
Cytat:
Napisane przez sarah29 Pokaż wiadomość
ewula87 -jeżeli chodzi o bieliznę to ja mogę z czystym sumieniem polecić La Parie. Firma do najtańszych nie należy ale staniki pierwsza klasa.
A teraz obiecane zdęcia sukienki na mnie. Tak jak pisałam sukenka jeszcze niedopasowana, co widać zwłaszcza na pierwszym zdjęciu. Stoję na nim bez butów więc dół również się troszkę pomarszczył a ddatkowo jeszczeelon się tam zakręcił. Ja zakochałam sie w tym co jest na 2 fotce, czyli trenie.
Zdjęcia robione niestety telefonem w trochę ciasnej przymierzalni.
A te czarne ramiączka to oczywiście od stanika a nie sukienki
Pytałyście jakie dodatki. Do tej pory zakupiłam buty, tajie jak na 4 zdjęciu - srebrne, to ma być kolorek, w którym będzie część dodatków.
Sukienka piękna!! Będziesz cudowną PM-ką!!!!

Nie jestem w stanie Was nadrobić, ostatnie dwa dni to dla nas masa roboty, jeszcze wina nie mamy!!! Zaraz jedziemy ;] teraz szykuję zawieszki na wódkę do wydruku, będą spersonalizowane, np. wierszyk do wujka konkretnego Pudełeczka prawie złożone, winietki gotowe. Na manicure idą jutro o 14 (zapisywałam się wczoraj ;/ nie wiedziałam, że będzie tak ciężko ;/ ;/). Stresuje się bardzo

Suknie dziś mierzyłam po raz ostatni, jest piękna Kolczyki doszły i są idealne dla mnie

Postaram się jeszcze zajrzeć..Dziewczyny, wymódlcie dla mnie ładną pogodę, to, co jest teraz, to masakra!!!

Ćwiczę!! 1.12.2012

15.10.2008 12.12.2010 Zaręczyny 07.07.2012 Ślub

mayeczka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-05, 15:31   #1345
magnusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mayeczka87 Pokaż wiadomość

Nie jestem w stanie Was nadrobić, ostatnie dwa dni to dla nas masa roboty, jeszcze wina nie mamy!!! Zaraz jedziemy ;] teraz szykuję zawieszki na wódkę do wydruku, będą spersonalizowane, np. wierszyk do wujka konkretnego Pudełeczka prawie złożone, winietki gotowe. Na manicure idą jutro o 14 (zapisywałam się wczoraj ;/ nie wiedziałam, że będzie tak ciężko ;/ ;/). Stresuje się bardzo

Suknie dziś mierzyłam po raz ostatni, jest piękna Kolczyki doszły i są idealne dla mnie

Postaram się jeszcze zajrzeć..Dziewczyny, wymódlcie dla mnie ładną pogodę, to, co jest teraz, to masakra!!!
spokojnie, spokojnie- już końcówka a potem czeka Cię to co najlepsze Pogoda będzie świetna- zobaczysz
Stary 2012-07-05, 15:32   #1346
Czary Mary
Wtajemniczenie

Cytat:
o mi jak by odpadł to by było dobrze

no cudownie że napisałaś o racjonalnym odżywianiu , 0,7kg na tydzień to taki spadek ok .To prawda że wolniej a systematyczniej lepiej ja od września do lutego schudłam 11kg niby wolniej ale bezpieczniej

na tej stronce przeważnie są takie buciki są podobne może napisz i dopytaj o kolory
http://www.stylowebutki.pl/categorie...teadded&page=4

bo czasami oni w butikach sklepowych mają te buty

albo http://www.stylowebutki.pl/categorie...teadded&page=4
Dziękuje bardzo za podesłanie stronki Rzeczywiście śliczne maja tam buciki. Chociaż powiem Wam szczerą prawdę, że nigdy nie kupowałam butów przez internet i trochę się obawiam ,że nie trafię z rozmiarem. Może długość stopy można zmierzyć, ale najgorsze jest to że mam bardzo wąską stopę i prawie wszystkie buty są dl amnie za tęgie A Wy kupowałyście buty przez internet??
Stary 2012-07-05, 15:40   #1347
wybOrOowa
Rozeznanie

GG do wybOrOowa

Cytat:
Dziękuje bardzo za podesłanie stronki Rzeczywiście śliczne maja tam buciki. Chociaż powiem Wam szczerą prawdę, że nigdy nie kupowałam butów przez internet i trochę się obawiam ,że nie trafię z rozmiarem. Może długość stopy można zmierzyć, ale najgorsze jest to że mam bardzo wąską stopę i prawie wszystkie buty są dl amnie za tęgie A Wy kupowałyście buty przez internet??
akurat ta stronka z butami ma swoje butiki
ja nie kupowałam przez internet ale dziewczyny kupowały ;P

---------- Dopisano o 15:40 ---------- Poprzedni post napisano o 15:36 ----------

Cytat:
Napisane przez mayeczka87 Pokaż wiadomość
ostatnie

Sukienka piękna!! Będziesz cudowną PM-ką!!!!

modlimy się żeby ten upał sobie poszedł
ale żeby nie padał deszczyk
Stary 2012-07-05, 17:17   #1348
Neave
Raczkowanie

Cytat:
ja ćwiczyłam z jej płytką która była dodana do pewnej gazety.. ( nie wiem czy można pisać tytuł??) . Program super, no i efekty było widać bardzo szybko.
Teraz w tej samej gazecie jest kolejna jej płyta z treningiem "killer". Mam zamiar ją kupić, ale obawiam się, że przy tym trenigu nie dam rady...Ale tą pierwszą gorąco polecam
hmmm... możesz mi na priv podesłać tylko jak to jakiś czas temu kupowałaś to pewnie już się nie dostanie w kiosku. no problemo, spróbuję to co jest na jej stronie w tą pogodę i tak po każdym ćwiczeniu jestem mokra

do mnie dotarł dzisiaj zamówiony papier na zaproszenia!!! dodaję załącznik jest cudny! i grubość taka jak trzeba! teraz tylko muszę dobrać fajny papier na teksty do wklejenia. właśnie, macie jakieś godne polecenia kleje do papieru? tak aby nie robiły smug? dawno się już w takie zabawy nie bawiłam i nie wiem co teraz jest dobrego w sklepach
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg papier-dwustronny-zawija_320.jpg (57,5 KB, 17 załadowań)
Stary 2012-07-05, 17:30   #1349
Malgos_12
Zakorzenienie

wyborowa - piekny wynik twojej diety, no jak to mowia wszystko jest dla ludzi tylko z umiarem, wiem ze teraz jest wielka moda na diete dunkana, niestety wiele osob nie zdaje sobie sprawy z tego jak bardzo obciaza to nerki, mojej mamy kolezanka schudla na niej duuuzo ale nerki praktycznie do wymiany. wystarczy tez poczytac na jakis dobrych forach gdziem wypowiadaja sie ludzie ktorzy cwicza i stosuja diety (czyt odpowiednio sie odzywiaja) od lat, jesc trzeba w miare wsztstko ale w odpowiednich proporcjach.

Katie - produkty normalne, oni proponuja np dzem jakiejs konkretnej firmy ale ja uzywalam to co mialam o zblizonych zawartosciach i nie bylo to zadnym problemem

---------- Dopisano o 16:30 ---------- Poprzedni post napisano o 16:29 ----------

musze sie pochwalic - dzis kupilam bilety na nasza podroz poslubna! byle do listopada!
Malgos_12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-05, 18:11   #1350
magnusia
Zakorzenienie

Kochane- wrzuciłam z 10 fotek z sali do klubiku nie umiem z tym pcassem więc ogólnie wrzuciłam.
Chętnie bym Wam pokazała całe 350 ale album jest za mały na wizażu

---------- Dopisano o 18:11 ---------- Poprzedni post napisano o 18:09 ----------

Cytat:

---------- Dopisano o 16:30 ---------- Poprzedni post napisano o 16:29 ----------

musze sie pochwalic - dzis kupilam bilety na nasza podroz poslubna! byle do listopada!

oo super oczywiście będziemy się fotek domagać

Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości