Czy w dwupaku, czy bez brzucha, wątek chętnie Cię wysłucha - Mamy maj-czerwiec,cz.IX - Strona 121 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-07-05, 17:01   #3601
sailormaary
Zadomowienie

Dot.: Czy w dwupaku, czy bez brzucha, wątek chętnie Cię wysłucha - Mamy maj-czerwiec,

Cytat:
Napisane przez onething Pokaż wiadomość
A ja tak od 4 dni i najgorsze jest to, że nerwy mi puszczają, dlatego czekam aż mąż wróci z pracy i wychodzę.

Ja chodze w ciążowych, bo biodra niepozwalają ubrać nic z przed ciąży, do tego brzuch mi został i mam tylko 2 bluzki w których nie wyglądam jak ciężarna, więc ruszam odchamić się na zakupach.
A na mnie znowu wszystko jest za duże;/ mimo, że niby 4 kg mi zostały... mąż mówi, że po 2 kg na cycka... bo cycki mam jak silikony wielkie, aż nieproporcjonalne do reszty XD ciekawe co to będzie jak przestanę karmić... pewnie obwisną;/
sailormaary jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-05, 17:04   #3602
begie13
Zadomowienie

Dot.: Czy w dwupaku, czy bez brzucha, wątek chętnie Cię wysłucha - Mamy maj-czerwiec,

Cytat:
Napisane przez moniczka1302 Pokaż wiadomość
no moze te nasze chudzinki tak maja, moja tez dzis caly dzien spi (ufff)

ja akurat robie takim naturalnym blondem, ale wiemk, ze z b. ciemnego koloru jest ciezko zejsc
ja mam ciemne włosy ale przyznaję, że czekanie aż odrosną moje włosy było dobijające, te moje przy czarnym wyglądały jak siwe i nie wiem co odbiło mojej siostrze, która jest blondynką, że pofarbowała włosy na ciemny brąz... w sumie podoba mi się nawet mój kolor ale chciałabym jakiejś zmiany i chyba dlatego skrócę je przed chrzcinami a z drugej strony też mi szkoda bo mam długie, kobiecie nigdy nie dogodzi

Wanda
begie13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-05, 17:06   #3603
śliweńka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gaabbi Pokaż wiadomość
Kiedyś oszaleję
Hania płakała przez 4h Nie wiem co się dzieje. To chyba przez te upały. Zrobiła sobie przerwę na 30min cyca i dalej płakała. Teraz leży już grzecznie w kołysce.
W takich sytuacjach brakuje mi cierpliwości i płaczę Zdarzyło mi się też z bezsilności głośno krzyknąć "Hania!". Jednak jestem złą matką...
Podziwiam te z Was, które mają taki ryk każdego dnia.

W sumie, to Hania ma chyba skok, bo jesteśmy właśnie w 5 tygodniu.

nawet tak nie myśl
nikt się nie urodził alfą i omegą

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
06.02.2019 Kropek http://fajnamama.pl/suwaczki/kw05lel.png
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-05, 17:08   #3604
aga_bre
Rozeznanie

Z innej beczki. Mam przeogromną ochotę na meeeega wielgaśnego burger kinga albo frytki.
Stary 2012-07-05, 17:32   #3605
_agata
Zakorzenienie

A ja właśnie chleb upiekłam Oszalałam, piekarnik do 250 stopni... ale przy okazji pizzę machnęłam więc obiad z głowy

o
_agata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-05, 17:37   #3606
Tacca
Zakorzenienie

Witam!
Ale skwar... A ja mam stertę prasowania... I muszę to dziś wyprasować...
My dziś obiadowaliśmy boberkiem. Ale tak gorąco, że jeść się nawet nie chce. Młody śpi.. Ale marudzi strasznie w te upały... Oj ciężko będzie jak mąż w poniedziałek do pracy wróci...
Stary 2012-07-05, 17:40   #3607
anulka4771
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez _agata Pokaż wiadomość
Poniżej zdjęcia... głowa jest podtrzymywana przez chustę. Na karczku jest dużo mteriału.
Agata mężowi kazałaś robic za modela czy te zdjecia są przypadkowe??

Byłam na spacerze 5h,filip oczywiście narobił sobie kuku na placu zabaw,brode tym razem ma pocharatanąBiedn y on zawsze sobie coś rozwali.

Filipek ur 28.12.2007
Szymonek ur 15.05.2012

Ćwiczę
anulka4771 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-05, 17:44   #3608
_agata
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Tacca Pokaż wiadomość
Witam!
Ale skwar... A ja mam stertę prasowania... I muszę to dziś wyprasować...
My dziś obiadowaliśmy boberkiem. Ale tak gorąco, że jeść się nawet nie chce. Młody śpi.. Ale marudzi strasznie w te upały... Oj ciężko będzie jak mąż w poniedziałek do pracy wróci...
Dasz radę

Cytat:
Napisane przez anulka4771 Pokaż wiadomość
Agata mężowi kazałaś robic za modela czy te zdjecia są przypadkowe??

Byłam na spacerze 5h,filip oczywiście narobił sobie kuku na placu zabaw,brode tym razem ma pocharatanąBiedn y on zawsze sobie coś rozwali.
Do niczego go nie zmuszałam zachustował się to go obfociłam

Twardziel będzie z Filipa

o
_agata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-05, 17:45   #3609
GaTTa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez aga_bre Pokaż wiadomość
Z innej beczki. Mam przeogromną ochotę na meeeega wielgaśnego burger kinga albo frytki.
hehe Ja też bm coś taiego zjadła Ostatnio pocieszyłam się sałatą z MC
GaTTa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-05, 17:46   #3610
anulka4771
Wtajemniczenie

Cytat:

Twardziel będzie z Filipa
jak dożyje

Filipek ur 28.12.2007
Szymonek ur 15.05.2012

Ćwiczę
Stary 2012-07-05, 18:04   #3611
SzmaragdowyKotek
Wtajemniczenie

Cytat:
jak dożyje
Dożyje, dożyje, a potem będzie na blizny dziewczyny podrywał
SzmaragdowyKotek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-05, 18:06   #3612
anulka4771
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez SzmaragdowyKotek Pokaż wiadomość
Dożyje, dożyje, a potem będzie na blizny dziewczyny podrywał
heh oby

Filipek ur 28.12.2007
Szymonek ur 15.05.2012

Ćwiczę
Stary 2012-07-05, 18:30   #3613
SzmaragdowyKotek
Wtajemniczenie

Cytat:
heh oby
Zobaczysz Indiana Jones piaskownicy Twój mąż będzie musiał TIR-em panny przeganiać spod domu
SzmaragdowyKotek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-05, 19:05   #3614
agatka661
Zakorzenienie

GG do agatka661

Gabii spoko, w nocy maly mi sie darl tak, ze mialam ochote go rzucic do lozeczka i plakac. Tz wyczul moj humor i wzial ululal malego

onething- mi zostalo 15 kg, jem niewiele a odkad nie karmie cycem przytylam dodatkowo 1 kg-1.5kg;/ ....
zalamka na calej linii....

uf upal
agatka661 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-05, 19:44   #3615
libretka
Raczkowanie

Witam mamusie
jak ja wam zazdroszczę, że macie czas na forum, ja kompletnie nie mam czasu, ale staram się czytać regularnie.
Wybaczcie że nie będę cytować, bo nie wiem ile mała pośpi,
Malwina jutro kończy 8 tygodni, byliśmy dzisiaj na pierwszym szczepieniu, ale się darła, pierwszy raz słyszałam u niej taki wrzask. Mała waży 5,500 i wszyscy mi mówią że jest dużym dzieckiem.
Pisałyście wcześniej o brudzie między paluszkami, jeśli chodzi o dłonie to mała podczas kąpieli otwiera dłonie i wszystko ładnie się wypłukuje, a między paluszkami u nóżek, to jak kąpie małą, mąż patyczkiem do uszu wyciąga brud między paluszkami.
Jak większość z was, my też walczymy z kolkami, właśnie czekam na przesyłkę z niemiec, z sab simplexem, ponieważ esputicon przestał działać, lekarka poradziła mi żebym podawał również biogaje.

Dowiedziałam się również od pediatry, że jeżeli kąpie dziecko w oilatum to już nie wolno kremować, nawet buźki, bo przy takich upałach pojawią się potówki, na razie mała ma buźkę i resztę ciała bez potówek.

A tak z ciekawostek to Malwina jest strasznie cipłolubna, próbowałam ją dopajać wodą - nie chciała, wodą z glukozą - nie chciała, herbatką - nie chciała, ale nie chciała pić tego bo było w temperaturze pokojowej, jak podałam ciepłe od razu załapała.
To samo z kąpielą, woda musi mieć 39-40 stopni, wtedy jest ok, teraz przy tych upałach, gdzie piszecie że dzieci przykrywacie tylko pieluchami, to u nas by to nie przeszło musi być kocyk i to wcale nie najcieńszy. Zastanawiam się czy to nie dlatego, że mała ma anemię???
Zapytałam dzisiaj pediatry co podać małej na tą anemię, odpowiedziała że u tak małych dzieci nic się nie podaje, organizm ma sam walczyć.

Poza tym mała je co 3,5 - 4 godziny 120 ml, w nocy też budzi się do jedzenia co 4 godziny, więc nie muszę podawać witaminy D, ponieważ w ciągu doby zjada 700 ml mleka.

A u mnie jak waga stanęła jakieś 2 tygodnie temu tak stoi, brzuch mam nadal jak w 5 miesiącu i powoli zaczynam się załamywać, boję się że tak mi zostanie na pocieszenie dodam, że mój gin u którego byłam po połogu, powiedział że mam odczekać jeszcze miesiąc i mogę zacząć ćwiczyć, a ja się naczytałam, że dopiero po pół roku od cc i byłam załamana.
No to chyba na tyle bo mała terrorystka się budzi, a śpi jak zając pod miedzą, to chyba po tym szczepieniu taka jest niespokojna.
Pozdrawiam
libretka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-05, 20:17   #3616
anulka4771
Wtajemniczenie

Szymon do spania miętosi pieluszkę przypomniałam sobie jak to było przy Filipie jaka radosć której de facto dawno nie czułam
Dzisiaj powiedział do mnie agyyyyy

mojemu Szymonowi Oilaum narazie nie wiele pomaga,skóra jest okropna,więc go od dzisiaj oliwkuje.Nie dostałam się do dermatologa bo nie wziełam ze sobą ubezpieczenia gdzie ja mam głowę ale przy tylu rzeczach co ja muszę wziąć ze sobą na spacer wcale się nie dziwie.Muszę mieć mleko,pampersy,husteczki, wodę na mleko,picie dla Filipa,pieluchy tetrowe,ciuchy jakby się zimno zrobiło.Jeszcze jak to wszystko probuje zebrać Szymon płacze więc ja z nerwów staram się szybciej i zawsze coś zapomne.Nawet mam w piwnicy parasol i folie przeciwdeszczową żebym nie musiała z góry tego znosićJeszcze filip prosił rower
A na placu mama pobujaj,mama pomóż wejśc po linie a Szymon jak zwykle wtedy jęczy

Filipek ur 28.12.2007
Szymonek ur 15.05.2012

Ćwiczę
Stary 2012-07-05, 20:42   #3617
rozowa1987
Zadomowienie

Cytat:
Szymon do spania miętosi pieluszkę przypomniałam sobie jak to było przy Filipie jaka radosć której de facto dawno nie czułam
Dzisiaj powiedział do mnie agyyyyy

mojemu Szymonowi Oilaum narazie nie wiele pomaga,skóra jest okropna,więc go od dzisiaj oliwkuje.Nie dostałam się do dermatologa bo nie wziełam ze sobą ubezpieczenia gdzie ja mam głowę ale przy tylu rzeczach co ja muszę wziąć ze sobą na spacer wcale się nie dziwie.Muszę mieć mleko,pampersy,husteczki, wodę na mleko,picie dla Filipa,pieluchy tetrowe,ciuchy jakby się zimno zrobiło.Jeszcze jak to wszystko probuje zebrać Szymon płacze więc ja z nerwów staram się szybciej i zawsze coś zapomne.Nawet mam w piwnicy parasol i folie przeciwdeszczową żebym nie musiała z góry tego znosićJeszcze filip prosił rower
A na placu mama pobujaj,mama pomóż wejśc po linie a Szymon jak zwykle wtedy jęczy
ja moja liwke oliwkuje w babino i myje tej samej firmy mydłem i skóre ma jak to powiedziała pediatra super,i dodam ze jej ciuszki piore w zwykłym proszku .
Stary 2012-07-05, 21:03   #3618
aga_bre
Rozeznanie

anulka a próbowalaś tego krochmalu?? Nam na[rawdę pomógł.

Jutro wizyta u gin. Trzymajcie kciuki.
Stary 2012-07-05, 21:04   #3619
Gaabbi
Wtajemniczenie

Hania jak usnęła ze mną po karmieniu 16-17, tak o 20tej obudziła się na następne karmienie i teraz śpi z Tatą Umordowało się Dziecko tym płakaniem. Oby tylko dała nam spać w nocy

Cytat:
ale przy tylu rzeczach co ja muszę wziąć ze sobą na spacer wcale się nie dziwie.Muszę mieć mleko,pampersy,husteczki, wodę na mleko,picie dla Filipa,pieluchy tetrowe,ciuchy jakby się zimno zrobiło.Jeszcze jak to wszystko probuje zebrać Szymon płacze więc ja z nerwów staram się szybciej i zawsze coś zapomne.Nawet mam w piwnicy parasol i folie przeciwdeszczową żebym nie musiała z góry tego znosićJeszcze filip prosił rower
Ja większość tego co wymieniłaś, że zabierasz na spacer, mam już na stałe spakowane w torbie więc niczego nie zapomnę W torbie znajdują się chusteczki, dwa pampersy, pieluszka tetrowa (druga zawsze leży w wózku), czapeczka, kaftanik, skarpetki. Na ostatnią chwilę dorzucam tylko butelkę z wodą i smoczek. Parasol i folię przeciwdeszczową też mam zawsze w koszu wózka więc też nie zapomnę.

Cytat:
Napisane przez rozowa1987 Pokaż wiadomość
ja moja liwke oliwkuje w babino i myje tej samej firmy mydłem i skóre ma jak to powiedziała pediatra super,i dodam ze jej ciuszki piore w zwykłym proszku .
A od początku pierzesz ciuszki Karo w normalnym proszku?
Gaabbi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-05, 21:13   #3620
andzya
Zakorzenienie

_agata mam chustę elastyczną,więc sprawa jest jasna

śliweńka zmieniłam na aktiferol i jestem zadowolona.
Stary 2012-07-05, 21:14   #3621
onething
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez moniczka1302 Pokaż wiadomość
ja tez n ie wchodze w spodnie bo mam 4 cm za duzo w biodrach, a wszystkie spodnie mialam typu rurki opięte do granic mozliwosci, w wiekszosc bluzek juz wchodze

jak mam dosc to tez wychodze, praktycznie w kazdy weekend jade sama gdzies sie odchamic.
Mam to samo ze spodniami, zawsze nosiłam opięte i teraz mnie martwi to, że nie wiem czy kiedykolwiek się w nie wcisnę
Czy biodra się zmniejszą? W sensie czy wrócą do starych wymiarów?

Cytat:
Napisane przez agatka661 Pokaż wiadomość

onething- mi zostalo 15 kg, jem niewiele a odkad nie karmie cycem przytylam dodatkowo 1 kg-1.5kg;/ ....
zalamka na calej linii....
Mi 5kg (w ciąży przytyłam 20kg), ale uda i tyłek jakoś przeżyje, najgorzej z tym brzuchem, a wszędzie trąbią że niby jak się karmi cycem to szybciej brzuch się wchłania, a ja mam wrażenie, że on się powiększa.

Mój syn mnie nie kocha Cały dzień darł się w niebogłosy, a jak przyszedł tata, a ja wybyłam na zakupy to mały poszedł w kimono i tak do teraz. Najgorsze jest to, że czuję się coraz bardziej zmęczona macierzyństwem Brakuje mi snu, czasu dla siebie, odpoczynku i ciszy.
2013/2014
onething jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-05, 21:22   #3622
Gaabbi
Wtajemniczenie

Ja wczoraj kupiłam sobie krótkie spodenki rozm. 36. Przed ciążą przeważnie kupowałam rozm. 38. Chyba jakaś rozmiarówka zaniżona w H&M jest
Po porodzie jeszcze się nie ważyłam, ale wchodzę już we wszystkie ciuchy sprzed ciąży.
Teraz moja figura podoba mi się o tyle bardziej, że mam nareszcie cycki Jak silikonowe Chciałabym bardzo, żeby takie zostały już na zawsze
Stary 2012-07-05, 21:27   #3623
Timii
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kism Pokaż wiadomość

Timii, nie zamartwiaj się Jak nie miałaś wyjścia, to trudno, czasem trzeba. Chodzi o to, żeby nie zabierać dziecka do ch, jeśli da się zakupy inaczej zorganizować.
A dlaczego Martusia nie pije z butli? Jak to wygląda? Próbowałaś różne rodzaje butelek? I jeszcze kluczowa sprawa - czy Ty ją karmiłaś, czy tż? Czasem lepiej jest, jak tata nakarmi malucha, bo od mamy dziecię woli pić z piersi i krzywi się na butlę

próbowałam podawać herbatkę koperkową z butelki aventu ale nic z tego. Marcia próbuje zaciskać smoczek ale wogóle nie ssie. zaraz się denerwuje i płacze.. z piersią nie ma problemu na szczęście. później kupiłam butelkę TT i niestety ta sama historia płacz i basta. ona nie potrafi ssać z tej butli, mimo że dużo nie trzeba bo przecież samo leci może ta herbatka jej nie smakuje spróbuję odciągnąć pokarm i spróbuję jeszcze raz, no albo z wodą może lepiej jej pójdzie.
ja ją karmiłam,nast. razem poproszę męża - obyś miała rację
dzięki za zainteresowanie
Timii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-05, 21:49   #3624
śliweńka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez andzya Pokaż wiadomość
_agata mam chustę elastyczną,więc sprawa jest jasna

śliweńka zmieniłam na aktiferol i jestem zadowolona.
to ten sam chciała lekarka mi przepisać bym z mlekiem swoim dawała

---------- Dopisano o 21:49 ---------- Poprzedni post napisano o 21:48 ----------

wy dalej o tej wadze ja już zapomniałam że mam bliznę po cc i szersze biodra, wszystko wynagradza mi uśmiech karo z rana jak wstaję nie wyspana o 8

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
Stary 2012-07-05, 21:55   #3625
izotropia
Rozeznanie

3majcie kciuki za szybkie i bezbolesne rozwiązanie
i jak najszybszy powrót do domu
no i żeby rodzinka męża mnie i dzidziola nie zamęczyła w szpitalu
czuję kłucia, bóle i ledwo żyję... oby to już się jutro zdarzyło
izotropia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-05, 22:02   #3626
Tacca
Zakorzenienie

Cytat:
Dasz radę
Nie mam wyjścia...
Cytat:
Napisane przez agatka661 Pokaż wiadomość
Gabii spoko, w nocy maly mi sie darl tak, ze mialam ochote go rzucic do lozeczka i plakac. Tz wyczul moj humor i wzial ululal malego
Też tak czasem mam...
Cytat:
Napisane przez libretka Pokaż wiadomość
Witam mamusie
jak ja wam zazdroszczę, że macie czas na forum, ja kompletnie nie mam czasu, ale staram się czytać regularnie.
Wybaczcie że nie będę cytować, bo nie wiem ile mała pośpi,
Malwina jutro kończy 8 tygodni, byliśmy dzisiaj na pierwszym szczepieniu, ale się darła, pierwszy raz słyszałam u niej taki wrzask. Mała waży 5,500 i wszyscy mi mówią że jest dużym dzieckiem.
Pisałyście wcześniej o brudzie między paluszkami, jeśli chodzi o dłonie to mała podczas kąpieli otwiera dłonie i wszystko ładnie się wypłukuje, a między paluszkami u nóżek, to jak kąpie małą, mąż patyczkiem do uszu wyciąga brud między paluszkami.
Jak większość z was, my też walczymy z kolkami, właśnie czekam na przesyłkę z niemiec, z sab simplexem, ponieważ esputicon przestał działać, lekarka poradziła mi żebym podawał również biogaje.

Dowiedziałam się również od pediatry, że jeżeli kąpie dziecko w oilatum to już nie wolno kremować, nawet buźki, bo przy takich upałach pojawią się potówki, na razie mała ma buźkę i resztę ciała bez potówek.

A tak z ciekawostek to Malwina jest strasznie cipłolubna, próbowałam ją dopajać wodą - nie chciała, wodą z glukozą - nie chciała, herbatką - nie chciała, ale nie chciała pić tego bo było w temperaturze pokojowej, jak podałam ciepłe od razu załapała.
To samo z kąpielą, woda musi mieć 39-40 stopni, wtedy jest ok, teraz przy tych upałach, gdzie piszecie że dzieci przykrywacie tylko pieluchami, to u nas by to nie przeszło musi być kocyk i to wcale nie najcieńszy. Zastanawiam się czy to nie dlatego, że mała ma anemię???
Zapytałam dzisiaj pediatry co podać małej na tą anemię, odpowiedziała że u tak małych dzieci nic się nie podaje, organizm ma sam walczyć.

Poza tym mała je co 3,5 - 4 godziny 120 ml, w nocy też budzi się do jedzenia co 4 godziny, więc nie muszę podawać witaminy D, ponieważ w ciągu doby zjada 700 ml mleka.

A u mnie jak waga stanęła jakieś 2 tygodnie temu tak stoi, brzuch mam nadal jak w 5 miesiącu i powoli zaczynam się załamywać, boję się że tak mi zostanie na pocieszenie dodam, że mój gin u którego byłam po połogu, powiedział że mam odczekać jeszcze miesiąc i mogę zacząć ćwiczyć, a ja się naczytałam, że dopiero po pół roku od cc i byłam załamana.
No to chyba na tyle bo mała terrorystka się budzi, a śpi jak zając pod miedzą, to chyba po tym szczepieniu taka jest niespokojna.
Pozdrawiam
Mój też woli podgrzewane... A i sen czasem ma niespokojny. A szczepienia się już boję...

Może z czasem waga się unormuje, brzuszek spadnie. Trzeba czasem troszkę więcej poczekać. Trzymam kciuki!

Ja też jakoś rzadko mam moment, żeby posiedzieć przy kompie... Nawet, żeby coś w domu zrobić..
Cytat:
Napisane przez Timii Pokaż wiadomość
próbowałam podawać herbatkę koperkową z butelki aventu ale nic z tego. Marcia próbuje zaciskać smoczek ale wogóle nie ssie. zaraz się denerwuje i płacze.. z piersią nie ma problemu na szczęście. później kupiłam butelkę TT i niestety ta sama historia płacz i basta. ona nie potrafi ssać z tej butli, mimo że dużo nie trzeba bo przecież samo leci może ta herbatka jej nie smakuje spróbuję odciągnąć pokarm i spróbuję jeszcze raz, no albo z wodą może lepiej jej pójdzie.
ja ją karmiłam,nast. razem poproszę męża - obyś miała rację
dzięki za zainteresowanie
Mój od razu lepiej się ze smokiem dogadywał. I to bez różnicy czy aventu czy tp, czy lovi... Wody przegotowanej nie chce pić, ale herbatki owszem.

---------- Dopisano o 22:02 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ----------

Cytat:
Napisane przez izotropia Pokaż wiadomość
Kciuki mocno zaciśnięte!
Stary 2012-07-05, 22:03   #3627
Gaabbi
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez śliweńka Pokaż wiadomość

wy dalej o tej wadze ja już zapomniałam że mam bliznę po cc i szersze biodra, wszystko wynagradza mi uśmiech karo z rana jak wstaję nie wyspana o 8

Cytat:

czekamy na dobre wieści jutro
Stary 2012-07-05, 22:08   #3628
śliweńka
Zakorzenienie

Gabi no tak już zapomniałam że rozstępy zrobiły mi się po porodzie

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
Stary 2012-07-05, 22:10   #3629
SELKA*
Zakorzenienie

Cytat:
trzymam kciuki
U mnie na liczniku jeszcze 13 kg do wagi sprzed ciąży, niestety karmienie piersią nie powoduje spadku wagiBartka karmiłam 20 miesięcy i dopiero wtedy mogłam porządnie wziąć się za siebie. Hani nie planuję tak długo karmić, rok to będzie już maksiumum.
SELKA* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-05, 22:19   #3630
clauudik
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez śliweńka Pokaż wiadomość
Gabi no tak już zapomniałam że rozstępy zrobiły mi się po porodzie
ja przechodzę jakiś kryzys... patrzyłam dziś na swój brzuch cały w rozstępach i zastanawiałam się czy było warto... ale to chyba przez to, że mały już trzeci dzień daje mi w kość wieczorami.
Cytat:
Napisane przez SELKA* Pokaż wiadomość
trzymam kciuki
U mnie na liczniku jeszcze 13 kg do wagi sprzed ciąży, niestety karmienie piersią nie powoduje spadku wagiBartka karmiłam 20 miesięcy i dopiero wtedy mogłam porządnie wziąć się za siebie. Hani nie planuję tak długo karmić, rok to będzie już maksiumum.
Super, ja chciałabym jak najdłużej, ale w związku z powrotem do pracy chyba nie będzie mi dane.

A wagowo, niby 7,5 kg mi zostało z tych 25 które przytyłam, ale czuję się mega tłusta i jakaś taka rozlazła i miękka... Nie lubię swojego ciała...

Nasz skarb 06/05/2012

...and nothing else matters...

http://www.suwaczki.com/tickers/ex2b9vvjae3cdu8n.png

Edytowane przez clauudik
Czas edycji: 2012-07-05 o 22:21
clauudik jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości