|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#601 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie i ich kochane brzuszki - styczeń luty 2013 - cz.II
dziękuję
---------- Dopisano o 22:35 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ---------- Cytat:
myślisz, że jak pójdę np w 13tyg4d to nie będzie za późno?
|
|
|
|
|
#602 |
|
Raczkowanie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;35116954]Bierz
[/QUOTE]No to wzięłam Pieszczoch tak mnie uszczęśliwia, że nie iddam go nikomu.Dziewczyny wyobraźcie sobie, że TŻ wyciąga dzisiaj listy i gazety ze skrzynki, a tam karteczka. Odręcznie napisania wiadomość mniej więcej takiej treści, że lokatorzy zwracają się z prośbą o nie przyprowadzanie upośledzonych osób, bo niepokoją ich jakieś nocne odgłosy. W dodatku z dopiskiem nie mieszka pani sama! jak się to powtórzy zadzwonimy na policję. Jestem w ciężkim szoku, bo z narzeczonym kładziemy się zazwyczaj koło 22:30 spać, bo każde z nas zwyczajnie pada na pyszczek, nasz kot nie hałasuje, bo ma 7 tyg. i ciągle śpi. Nie wiem o co chodzi. Jak to załatwić? Ludzie są porąbani! Tak się zdenerwowałam, że dziś chyba nie zasnę.
|
#603 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() co ty za sąsiadów masz? i każdy z nich słyszy te nocne odgłosy? nie no w ogóle no commmentzz. Edytowane przez djerba Czas edycji: 2012-07-05 o 22:44 |
|
|
|
|
#604 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
najważniejsze żeby tam iść, ewentualnie możesz przedzwonić do gin, powiedzieć że nagle musisz wyjechać i czy można jeszcze to usg genetyczne zrobić wtedy
|
|
|
#605 |
|
Zakorzenienie
|
zrób zdjęcie i wstawiaj zdjęcie pupila
![]() co znaczy "upośledzonych osób"?!?!?!
|
#606 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Rozumiem jakby ktoś powiedział, że głośno zachowuję się podczas seksu, choć to i tak nie byłoby zgodne z prawdą, ale bardziej realne, niż jacyś rzekomo przeze mnie przyprowadzani upośledzeni ludzie! Paranoja, skąd się to ludziom we łbach bierze. Szkoda, że nie miała cywilnej odwagi się podpisać. Albo przyjść osobiście.
Edytowane przez Authentic Czas edycji: 2012-07-05 o 22:49 |
|
|
|
|
#607 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:48 ---------- Poprzedni post napisano o 22:46 ---------- Cytat:
Dokładnie, zero odwagi... Ci ludzie co to napisali są jacyś chyba sami upośledzeni, daj spokój.... olej to na razie, jak to się powtórzy to faktycznie trzeba będzie pomyśleć co z tym fantem zrobić;/ A i się nie przejmuj!! nie ma co się denerwować, pamiętaj że dzidzia nie lubi stresu
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#608 |
|
Raczkowanie
|
I jak tu się nie stresować. W klatce od góry do samego dołu emeryci i chyba wymyślają sobie zajęcie.
Jak się wprowadzaliśmy to od początku byłam miła, mówiłam wszystkim "dzień dobry" z życzliwym uśmiechem, a M. się śmiał "jeszcze ci ta życzliwość bokiem wyjdzie" i teraz mam. A on jest zimny i twardy i jak mijają nas na klatce, to na niego nawet nikt nie spojrzy. Stwierdził, ze jego nazwali upośledzonym, bo ma tatuaże ;] Wyżej jest zdjęcie kociaka
|
#609 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#610 |
|
Zakorzenienie
|
masakra, faktycznie może emerytom się nudzi.
Kicia cudachna!!!
|
#611 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
chociaż ja nie przepadam..za kotami no i jeszcze mam mega uczulenie na nie miejscówka d best ![]() sąsiadom przygrzało słoneczko chyba za bardzo ![]() dobra dziewczyny, uciekam do łóżka jutro ok 20 dam znać czy wszystko poszło ok (dopiero od tej godz będzie net) ,a Wy trzymajcie kciuki, żeby mi się kartony nie porozrywały przy przenoszeniu..bo tyle w nie zapakowałam hehehe :P Edytowane przez djerba Czas edycji: 2012-07-05 o 23:02 |
|
|
|
|
#612 | |
|
Raczkowanie
|
Jeśłi chodzi o odgłosy, to albo góra, albo dół, albo ewentualnie ci za ścianą w sypialni i salonie. Jutro się dowiem, na przeciwko mieszka taka starsza wdówka, co podrzuca mi a to kwiaty, a to wybielacz do firanek, to takie gumowe ucho i plotkara. Jutro się wypytam kto jest konfliktowy.
Cytat:
Wali równo w te stare, siwe dekle. A jedna to taka typowa moherka. Na męża co chwilę psioczy, nawet "dzień dobry" odpowiada z fochem.
|
|
#613 |
|
Zakorzenienie
|
djerba kochaan trzymam kciuki
![]() Authentic a co będzie, jak się dziecko urodzi??? Każą Ci je wyrzucić przez okno, bo za głośno płacze?! Wrrr..... Moja kota właśnie zeżarła wielkiego komara, bbbllleeeee....
|
#614 |
|
Raczkowanie
|
Niech ktoś spróbuje mi uwagę zwrócić, że dzidzia płacze! To będę odwinięte pieluszki z kupami rzucać po balkonach!
|
#616 | ||||||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Do lutego chodzę na każde zajęcia i zimowa sesja zaliczona a letnia jest troszkę wcześniej bo to obrona ale też mniej przedmiotów to się nie boję no i pracę zamierzam już większość teraz w wakacje napisać żeby nie zostawić na marzec Dobrze napisane... zamierzam.... ---------- Dopisano o 23:33 ---------- Poprzedni post napisano o 23:33 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:34 ---------- Poprzedni post napisano o 23:33 ---------- Cytat:
![]() Bo to łatwiej rozpoznać ![]() ---------- Dopisano o 23:36 ---------- Poprzedni post napisano o 23:34 ---------- Cytat:
Ja: Synku będziesz mnie zawszę kochał? On: Tak, ja Cię najbardziej i na zawszę kocham. Ja: A jak będę miała taki duży brzuch to będę brzydka nie? On: Mamusiu da mnie zawszę będziesz piękna.... Siedziałam i płakałam... ---------- Dopisano o 23:36 ---------- Poprzedni post napisano o 23:36 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 23:37 ---------- Poprzedni post napisano o 23:36 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:38 ---------- Poprzedni post napisano o 23:37 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 23:39 ---------- Poprzedni post napisano o 23:38 ---------- Cytat:
|
|
#617 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:41 ---------- Poprzedni post napisano o 23:39 ---------- Cytat:
Ale będę się starała urodzić 19.02 żeby mąż miał prezent na urodziny ![]() ---------- Dopisano o 23:48 ---------- Poprzedni post napisano o 23:41 ---------- Jest coś takiego fajnego do pobrania nazywa się Pampers Pregnancy Widget i pokazuje codzienną zmianę maleństwa naprawdę coś niesamowitego mi towarzyszy cały dzień na pulpicie W tym co mamy w suwaczkach że się zmienia ale co jakiś czas ten wygląd dziecka się po prostu chowa. Tu jest zmiana dzień po dniu.
|
|
#618 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
A sprawę załatwiłabym otwarcie: wystosowałabym pismo o treści mniej więcej: Szanowni Państwo! Z uwagi, iż otrzymałam ręcznie napisaną PROŚBĘ (niestety, autor ZAPONIAŁ się podpisać) o nieprzyprowadzanie upośledzonych osób do domu pozwalam zadać pytanie: kim jest wg autora osoba upośledzona? I czy jakby autor sam miał chore, upośledzone dziecko/rodzeństwo/rodzica to - byłby taki mądry? Jednocześnie zastanawiam się, czy autor na pewno dobrze widzi/słyszy, gdyż do mnie goście nie przychodzą, również ci "upośledzeni". Z poważaniem - i z życzeniami większej odwagi moralnej - sąsiadka spod nr... ![]() Wywiesiłabym to na klatce schodowej i tyle. Możesz skopiować ![]() Ciesz się, mniejszy wydatek na żarcie i nic cię nie pogryzie
|
|
|
|
|
#619 |
|
Zakorzenienie
|
hej Dziewczyny! Chwile czlowieka nie ma a wy juz pol nowego watku naskrobalyscie
pochwale sie, bob bylam we wtorek u lekarza, bylo usg i posprawdzala te wszystkie cuda tz zachwycony bo maluszek caly czas cos wyczynial w brzuszku po usg zadnych zmian jesli chodzi o wiek ciazy, czyli mamy 11 tydzien oczywiscie dostalam kontrolne badania i kazala odstawic folik i zaczac brac pregna plus. Dziewczyny, ktoras robila prywatnie badanie na vdrl? Ile mam szykowac?![]() ---------- Dopisano o 06:16 ---------- Poprzedni post napisano o 06:10 ---------- zerknela teraz ze pisalyscie o sasiadach i placzacych dzidziach. Kiedys wynajmowaylismy nasze mieszkanie takiemu mlodemu malzenstwu z coreczka ktora miala jakies uposledzenie (nie pamietam dokladnie co, a nie chce palnac glupoty) no i oni duzo z nia cwiczyli a ina wtedy czesto plakala. I sasiedzi zadzwonili na policje, ze sie zneca nad dzieckiem.. ---------- Dopisano o 06:22 ---------- Poprzedni post napisano o 06:16 ---------- Authentic; my kiedys mielismy podobna sytuacje, tyle, ze wywiesili anonim na klatce
|
|
|
|
#620 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja już od 5 nie śpię ;/ słońce mi napierdziela w okno chyba czas pomyśleć o ciemnych roletach ....
Authentic ja niestety też miałam przygody z sąsiadami w poprzednim mieszkaniu, młoda par ok 25 lat a zchowywali się jak emeryci. o 21 już spali , i my nie mogliśmy wtedy głośniej oddychać, co mówić o oglądaniu telewizji czy włączeniu mikrofalówki a co dopiero wziąć prysznic ! Oni wszystko słyszeli co się u nas dzieje- nie wiem jakim cudem bo ja ich nie słyszałam w ogóle. Przychodzili do nas z ryjem że jesteśmy za głośno, kiedy my po prostu sobie żyliśmy. 3 razy odwiedizli nas znajomi raz ogladaliśmy boks, drugi raz robiliśmy grila , nie było nawet wielkeigo hałasu- oni nam wtedy korki wyłączali bo niestety mieli do nich dostęp. Zgłosiliśmy sprawę do włąściciela , któy ich upominał kilkakrotnie że przesadzają ale koniec końców nic to nie dało i znalezlismy nowe mieszkaniu. Tu na szczęście nikt nie narzeka, co więcej tym razem ja czasem narzekam na sąsiadów szczególnie na sąsiadkę której orgazm słyszy cały blok... no ale cóż różnie ludzie reagują na endorfiny Także nie przejmuj się i żyj sobie spokojnie bo i tak znajdzie się ktoś kto będzie marudził albo właśnie napisz coś takiego co Szaja podała , myślę że poskutkuje . [B]Djerba [B] Trzymam kciuki za przeprowadzkę ! ![]() A jak mnie denerwuje moja teściowa !!! Odkąd jestem w ciąży dzwoni do mnie co kilka dni, częściej niż moja mama no ale cóż to wiedziałam że tak będzie. Gorsze jest to że mi wmawia że urodzę chłopca, i że musi być chłopak bo u nich w rodzinie jest tylko jeden i reszta same dziewczynki więc ja MUSZĘ urodzić chłopca. A jak jej mówię że ja akurat czuje że urodzę dziewczynkę, nie wiem czmeu tak jakoś czuje to ona mówi że na pewno nie i że bedzie chłopak. Kobieta mnie nie widziała od kiedy zaszłam w ciąże nie wie jak wyglądam, nie wie co jem i jak się czuje a mi wmawia coś co nie ma zadnej podstawy. Oczywiście że sie nie obraże jak okaze sie że chłopak będziemy sie bardzo cieszyć , bo najwazniejsze zeby było zdrowe i bedziemy kochac zarowno chlopca jak i dziewczynkę. Tylko po co takie jej gadanie. Wczoraj do mnie dzowni z pytaniem " jak tam mój WNUK się czuje" to ja jej mówie ze wnuk albo WNUCZKA a ona oj tam... Dzisiaj jeszcze wyzjedzamy wlasnie do rodziców i teściów także będzie gadanie... |
|
|
|
#621 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#622 |
|
Zadomowienie
|
Człowieka kilka dni nie będzie, a Wy już drugi wątek
![]() Oj kiedy ja was nadrobię ... ![]() U mnie okej, ślub był przepiękny dzisiaj wylatujemy w podróż poślubną i tylko melduję się, że żyję ![]() wczoraj byłam u internisty po skierowania i powiedziała, że coś jest nie tak z moim nerkami dzisiaj idę na reszte badań i z wynikami do gin ![]() Lecę bo Małżon już gotowy do wyjścia ![]() do usłyszenia
|
#623 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 08:06 ---------- Poprzedni post napisano o 08:01 ---------- Na dodatek zdechł mój ukochany bernardyn
|
|
|
|
|
#624 |
|
Wtajemniczenie
|
hej
![]() Widzę, ze narazie wysyp na chłopców - pewnie dlatego że chłopców można szybciej wypatrzeć. U nas pewnie będzie 2 córeczka.... Ciekawe kiedy na naszym forum pierwsza dziewczynka się ujawni
|
|
|
|
#625 | |
|
Raczkowanie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;35136274]Kocur genialny
A sprawę załatwiłabym otwarcie: wystosowałabym pismo o treści mniej więcej: Szanowni Państwo! Z uwagi, iż otrzymałam ręcznie napisaną PROŚBĘ (niestety, autor ZAPONIAŁ się podpisać) o nieprzyprowadzanie upośledzonych osób do domu pozwalam zadać pytanie: kim jest wg autora osoba upośledzona? I czy jakby autor sam miał chore, upośledzone dziecko/rodzeństwo/rodzica to - byłby taki mądry? Jednocześnie zastanawiam się, czy autor na pewno dobrze widzi/słyszy, gdyż do mnie goście nie przychodzą, również ci "upośledzeni". Z poważaniem - i z życzeniami większej odwagi moralnej - sąsiadka spod nr... ![]() Wywiesiłabym to na klatce schodowej i tyle. Możesz skopiować ![]() [/QUOTE] Zobaczymy co TŻ na to powie jak wróci z pracy. Chce wziąć tę karteczkę i przejść się po klatce od góry do dołu. Chociaż nie wiem czy lepszym pomysłem nie byłoby właśnie oficjalne wywieszenie odpowiedzi na gablotce. Niech się inni dowiedzą jakie psychole mieszkają w tej klatce. Cytat:
Tż mnie tylko rozbawił, bo taki zażenowany i ze smutną miną mówi "ta kartka musiała leżeć od poniedziałku, a my przecież kochaliśmy się tylko we wtorek i to cicho" Wiecie co... mi by do głowy nawet nie przyszło, żeby pisać coś na karteczce. Gdyby ktoś mi przeszkadzał, to bym poszła, walnęła pięścią w drzwi i zrobiła awanturę. Na gorącym uczynku. A nie że ja teraz siedzę i się zastanawiam, czy w niedzielę wieczorem nie za głośno chodziła pralka. A może w poniedziałek spadła mi szklanka i narobiła hałasu. Nosz kur..
|
|
#626 |
|
Zakorzenienie
|
Authentic, no u nas wlasnie tez bylo cicho, ale tz jak zobaczyl ta karteczke to stwierdzil, ze im zrobi pieklo i tak bylo
ale szybko mu sie znudzilo
|
|
|
|
#627 |
|
Zakorzenienie
|
Wczoraj wypiłam pierwszy raz kawę (tą mrożoną z bananem) od 1,5 miesiąca i takiego kopa dostałam (jak na moje obecne samopoczucie i siły), ze szok. Nie musiałam spać 1-2 godz. po południu, zrobiłam 3 prania, odkurzyłam całe mieszkanie i posprzątałam sypialnię. Jestem z siebie dumna
|
#628 |
|
Zakorzenienie
|
AUTHENTIC a może to małolaty jaja sobie z Was chcą zrobić?? Ja bym podpytała sąsiadów o co im chodzi
a kociak śliczny NARZECZONA - pamietaj że czekamy na fociaki ze ślubu Miłej podróży
|
#629 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ja też się skusiłam na mrożoną z płaściutkiej łyżeczki rozpuszczalnej i normalnie tak mi zaczęło serducho walić ze się wystraszyłam... a przed ciążą piłam 3-4 kawy nawet i nic się nie działo
|
|
|
|
|
#630 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Już nie wiedziałam co czyścić i wyszorowałam kuchenkę, nawet palniki wypolerowałam na błysk! ![]() Cytat:
) I wypytałam. Powiedziała, że to na pewno nikt z sąsiadów, bo jesteśmy cicho, a kiedyś były w klatce taaaakie hałasy i nikt nikomu nie zwracał nawet uwagi. Na nasze mieszkanie (wynajmowane) polował jeden koleś, bo chciał z nim zrobić konkretny przekręt (ale to za długa historia) i chyba on zaczyna nam robić pod górkę. Bez wiedzy właścicieli wstawił tutaj swoją meblościankę i pewnie nie wie jak podejść do tematu i szuka zaczepki. My zrobimy grandę, lokatorzy zgłoszą to właścicielowi, on nas wykurzy i ten będzie znów miał wolną chatę. Dobrze babunia podpowiedziała "nie dejta się podpuścić, bo to jest "wyrafinowany" człowiek" Chyba zwyczajnie odczekamy A w ogóle to wylicytowaliśmy na allegro wózek wielofunkcyjny+ fotelik sam. za 250 zł ale zastanawiam się dlaczego nikt go nie licytował oprócz nas. Podeślę link, może któraś z Was zauważy czy nie brakuje kółka, albo coś http://allegro.pl/3w1-przepiekny-jed...455396656.html
Edytowane przez Authentic Czas edycji: 2012-07-06 o 09:21 |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:06.

a tak nie ma to nie ma ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

[/QUOTE]
najważniejsze żeby tam iść, ewentualnie możesz przedzwonić do gin, powiedzieć że nagle musisz wyjechać i czy można jeszcze to usg genetyczne zrobić wtedy

ale zastanawiam się dlaczego nikt go nie licytował oprócz nas.