Czy w dwupaku, czy bez brzucha, wątek chętnie Cię wysłucha - Mamy maj-czerwiec,cz.IX - Strona 123 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-07-06, 09:41   #3661
niunia32
Zakorzenienie

Dot.: Czy w dwupaku, czy bez brzucha, wątek chętnie Cię wysłucha - Mamy maj-czerwiec,

kto chce kupić suknie ślubną??

Malinka

Haniusia
niunia32 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-06, 09:53   #3662
begie13
Zadomowienie

Dot.: Czy w dwupaku, czy bez brzucha, wątek chętnie Cię wysłucha - Mamy maj-czerwiec,

Cytat:
Napisane przez moniczka1302 Pokaż wiadomość
witam,

noc minela jako tako, ale jak wstawalam do malej to bylam zlana potem i lepka jak lep na muchy! myslalam, ze sie przykleje do wszystkiego...

dzis ma byc 35st.

brawo dla Antosi za kolejny tydzien

leci czas , nie?
jak oszalały dziękujemy

Cytat:
Napisane przez niunia32 Pokaż wiadomość

właśnie ??

Wanda
begie13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-06, 10:37   #3663
andzya
Zakorzenienie

Cytat:
millena kupka wychodziła plecami. fakt za luźno zapięłam. przy zmianie pieluszki na pleckach był straszny luz... ale następną już dobrze zapięłam..
a ja się głupia zastanawiałam czy czasem nie ma za małych pieluszek. używamy 2 już dobre 2 tyg (jak nie dłużej)

cały czas sobie obiecuję, że poćwiczę i co??? i mi się nie chce. nie umiem się zabrać... poproszę o kopniaka
amoże pieluchy za małe? Twoja córcia waży dużo więcej niż mój Antoś,a Antoś już w Pampersach nr3 śmiga Mi kupa nigdy nie przeciekła niczym.

za ćwiczenia!

Beige na fejsie maszfotkę Antosia w foteliku

---------- Dopisano o 10:37 ---------- Poprzedni post napisano o 10:29 ----------

Wasze Bobisitos też takie stękające?
Stary 2012-07-06, 10:45   #3664
clauudik
Rozeznanie

Cytat:
Cytat:
Napisane przez begie13 Pokaż wiadomość
właśnie ??
Ja swoją też chętnie oddam w dobre ręce :P ale to chyba nie na tym wątku i w ogóle nie na wizażu. Jakoś nie mogę się zebrać żeby wystawić ją na all. Chociaż.. mam nawet zdjęcia przygotowane, bo już raz prawie ją wystawiłam... tyle, że to było przed ślubem

a moje bobo śpi i za 20 minut kończy 2 miesiące! Bosh... ale to zleciało.

Aha mi się rozwód szykuje... dlatego mało piszę. Trzymajcie się chłodno w te upały!

edit. już nie śpi

Nasz skarb 06/05/2012

...and nothing else matters...

http://www.suwaczki.com/tickers/ex2b9vvjae3cdu8n.png
clauudik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-06, 10:59   #3665
SzmaragdowyKotek
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
J
Gaabby - Mysle ze troche nie ladnie odpisalas kotkowi nawet jesli Ty masz inne zdanie to nie znaczy ze mozesz kogos wysmiewac. Bo to takie troche zachowanie jak w podstawowce. Piszemy na forum wiec musisz sie liczyc z tym ze ktos ma inne zdanie i poglady niz Ty co nie oznacza ze masz prawa kogos obrazac.

Witajcie
Ja bylam wczoraj na zakupach Kupilam sobie jeansy rozmiar mniejsze niz przed ciaza A na wadze -12kg a w ciazy przytylam niecale 6
Dziękuję za normalną, czyli prawidłową i życzliwą interpretację tego co napisałam. Nie przypominam sobie, przede wszystkim żebym kogokolwiek oceniła!!!, a "mądrości" nie były moje tylko lekarza. I nie tylko ja o tym pisałam. Dlaczego nikt się nie przyczepił do missmalezji czy innej dziewczyny, która również pisała, że jej lekarz też odradza pobyt w centrach handlowych. Dla mnie jak już pisałam to, że ja tam nie zabieram swojego dziecka nie znaczy, że kto inny ma tego nie robić. Dziwi mnie to, ale kompletnie nie interesuje, co ktoś robi ze swoimi dziećmi, bo nie są one moje, więc naprawdę nie obchodzi mnie to, gdzie kto z nimi chodzi. Ja się nie czepiam, jak ktoś poleca/zachwala/narzeka na forum na takie a nie inne szczepionki, krem, pieluchy, lekarza czy cokolwiek innego, bo jesteśmy na forum i fajnie, że jest takie miejsce, gdzie można skonfrontować różne opinie, a nie obrażać o to, że ktoś jest na tyle bezczelny, że ma inne zdanie.

Gratuluję figurki!!! suuuper!

Edytowane przez SzmaragdowyKotek
Czas edycji: 2012-07-06 o 11:13
SzmaragdowyKotek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-06, 11:02   #3666
anulka4771
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez andzya Pokaż wiadomość

I to bardzo normalnie przechodzi sam siebie

Filipek ur 28.12.2007
Szymonek ur 15.05.2012

Ćwiczę
anulka4771 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-06, 11:03   #3667
andzya
Zakorzenienie

słuchajcie,wyrobić muszę synkowi paszport,tylko teraz nie wiem czy tymczasowy czy biometryczny?
I czy foto mogę mu zrobić w domu?

edit,już wiem,że tymczasowy bo biometryczny jest od 5 roku życia
Stary 2012-07-06, 11:08   #3668
begie13
Zadomowienie

Cytat:
amoże pieluchy za małe? Twoja córcia waży dużo więcej niż mój Antoś,a Antoś już w Pampersach nr3 śmiga Mi kupa nigdy nie przeciekła niczym.

za ćwiczenia!

Beige na fejsie maszfotkę Antosia w foteliku

---------- Dopisano o 10:37 ---------- Poprzedni post napisano o 10:29 ----------

stekajace to malo powiedziane...

dzieki zaraz spr

Wanda
Stary 2012-07-06, 11:11   #3669
niunia32
Zakorzenienie

ja właśnie swoją wystawiłam na tablicy hihi
oby ktoś kupił

Claudia aż tak źle, że o rozwodzie myślisz??

andzya gdzie się wybierasz??

dobra, skoro mnie tak bijecie i mała śpi zabieram się za ćwiczenia

Malinka

Haniusia
Stary 2012-07-06, 11:19   #3670
andzya
Zakorzenienie

Cytat:
andzya gdzie się wybierasz??
na pewno w marcu przyszłego roku jedziemy na narty w Alpy włoskie i Małego oczywiście zabieramy ze sobą Paszport potrzebny.

Poza tym dzisiaj jest ostatni dzień,kiedy mają się odezwać do męża czy dostał pracę,ale skoro do tej pory tego nie zrobili to lipa... To miała być praca w zawodzie,całkiem dobrze płatna,a nie to co teraz robi
Nie odzywają się,więc wszystko wskazuje na to,że wyjedziemy do Anglii. Kiszka tu straszna,a tam ludzi po naszym kierunku potrzebują,więc perspektywy są znacznie większe. Bardzo mi szkoda

Moje bobosito zasnęło,marudne jest strasznie,ale nic dziwnego,pogoda taka,że ja dziękuję. I nawet burza niewiele zmieniła.
Stary 2012-07-06, 11:21   #3671
ladybird_1987
Rozeznanie

Hej!
Dostałam sms'a od izotropii:
"Hej tu Izotropia (Olga) przyjęli mnie i zostaję w szpitalu. Niby mam 2-3 cm rozwarcie ale zero skurczy i nic się nie dzieje więc pewnie trochę tu poleżę. A tak tu gorąco i sala 4-os. 3majcie się. Pozdrawiam."
Stary 2012-07-06, 11:26   #3672
begie13
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ladybird_1987 Pokaż wiadomość
Hej!
"Hej tu Izotropia (Olga) przyjęli mnie i zostaję w szpitalu. Niby mam 2-3 cm rozwarcie ale zero skurczy i nic się nie dzieje więc pewnie trochę tu poleżę. A tak tu gorąco i sala 4-os. 3majcie się. Pozdrawiam."
oby jej tam wszystko sprawnie poszło trzymam kciuki

Wanda
Stary 2012-07-06, 11:27   #3673
_millena
Zadomowienie

jeżu... tak mnie trzasło w tych krzyzach ze nie moge stac prosto i chodzic.... jestem sama dzisiaj... ja nie wiem jak sobie poradze z bobasem... nie zejde nawet na dół jestem uwieziona na pietrze....dobrze ze mam herbatniki i wode

_millena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-06, 11:28   #3674
niunia32
Zakorzenienie

Cytat:
Hej!
to trzymamy kciuki. oby szybko się zaczęło. Pozdrawiamy

Andzya a w Anglii macie się gdzie zatrzymać, czy najpierw pojedzie mąż a Ty dojedziesz, czy razem będziecie szukać od razu??

ja już poćwiczyłam chwila na legmagic, jakieś skłony, podnoszenie bioder... eh... się namęczyłam no ale od czegoś trzeba zacząć, co nie?

a poza tym jeszcze krwawię i nie chce mi się w te ciepło nic

Malinka

Haniusia
Stary 2012-07-06, 11:33   #3675
andzya
Zakorzenienie

Cytat:

Andzya a w Anglii macie się gdzie zatrzymać, czy najpierw pojedzie mąż a Ty dojedziesz, czy razem będziecie szukać od razu??
no najpierw poleciałby mąż do znajomego,który teraz we środę wylatuje,a my (ja z Antosiem i żona znajomego z córcią) dopiero później...
Stary 2012-07-06, 11:44   #3676
moniczka1302
Wtajemniczenie

Cytat:
no najpierw poleciałby mąż do znajomego,który teraz we środę wylatuje,a my (ja z Antosiem i żona znajomego z córcią) dopiero później...
a w innych wojewodztwach nie ma w waszym zawodzie jakiejs dobrej pracy?
kiedys pisaloas, ze Twoj maz gdzies mial dostac prace nad morzem ale zrezygnowal nie pamietam wlasnie jak to sie u Was skonczylo..

---------- Dopisano o 11:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:41 ----------

moj maz tez chce zmienic prace, szuka w kazdym wojewodztwie no ale coz, pojde za nim, bo to glowny zywiciel rodziny jak to sie mowi, gdzie Kaj tam i Kaja

---------- Dopisano o 11:44 ---------- Poprzedni post napisano o 11:43 ----------

Cytat:
Hej!
powodzenia!

no jesszcze alfa zostala
Stary 2012-07-06, 11:48   #3677
niunia32
Zakorzenienie

Cytat:
mój mąż też czasem myśli o wyjeździe. co prawda ma pracę, w której fajnie zarobi, ale to nie jest to co go interesuje.
i gdybyśmy wyjechali to zrobilibyśmy tak samo, najpierw on, potem ja z mała

Malinka

Haniusia
Stary 2012-07-06, 11:55   #3678
andzya
Zakorzenienie

Cytat:
a w innych wojewodztwach nie ma w waszym zawodzie jakiejs dobrej pracy?
kiedys pisaloas, ze Twoj maz gdzies mial dostac prace nad morzem ale zrezygnowal nie pamietam wlasnie jak to sie u Was skonczylo.. [
no jest,ale za takie pieniądze jakie oferują dużo bardziej opłaca się wyjechać.
Stary 2012-07-06, 12:07   #3679
justys1358
Zakorzenienie

GG do justys1358

Cytat:
Napisane przez Efijy Pokaż wiadomość
Witam!

Mam do Was pytanie jakich mat edukacyjnych używacie? Może któraś jakąś poleci
Ja mam tiny love musical klik & discover.
Cytat:
Hej!
Powodzenia.
justys1358 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-06, 12:38   #3680
pola_m
Wtajemniczenie

kurde kurde, Antoś złapał kleszcza.
Jeszcze nie napompowany, mała czarna kropka za uszkiem.
mam wprawę w wyciąganiu kleszczy, ale u Malutkiego się boję, chyba pójdziemy do lekarza.
Cholera, mam nadzieję, że wszystko będzie dobrez
pola_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-06, 12:42   #3681
SzmaragdowyKotek
Wtajemniczenie

Cytat:
Hej!
Trzymam kciuki!
SzmaragdowyKotek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-06, 12:50   #3682
libretka
Raczkowanie

Cześć, piszę jedną ręką bo drugą trzymam Malwinę, dziewczyny byłam dzisiaj w markecie i z ciekawości oglądałam kaszki dla dzieci i desery w słoiczkach, na jednych napisane jest, że dla dzieci od 4 miesiąca, a na innych, że po 4 miesiącu. Prawdę mówiąc zgłupiałam, jaka jest różnica, czy po czy od??
libretka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-06, 12:57   #3683
andzya
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez libretka Pokaż wiadomość
Cześć, piszę jedną ręką bo drugą trzymam Malwinę, dziewczyny byłam dzisiaj w markecie i z ciekawości oglądałam kaszki dla dzieci i desery w słoiczkach, na jednych napisane jest, że dla dzieci od 4 miesiąca, a na innych, że po 4 miesiącu. Prawdę mówiąc zgłupiałam, jaka jest różnica, czy po czy od??

ja mam zamiar zacząć po 4 miesiącu wprowadzać różne rzeczy,ale zacznę od zupek,tak jak jest w zaleceniach zresztą.
Stary 2012-07-06, 13:03   #3684
libretka
Raczkowanie

Cytat:
ja mam zamiar zacząć po 4 miesiącu wprowadzać różne rzeczy,ale zacznę od zupek,tak jak jest w zaleceniach zresztą.
wyczytałam, że jeżeli dziecko karmione jest mm to można zupki i soczki wprowadzać od 4 miesiąca, ja skonsultuje to jeszcze z pediatrą. Zupki zamierzam sama gotować, ponieważ mam duży ogród i własne warzywa, bez nawozów, od jakiegoś czasu zbieram słoiczki po koncentratach pomidorowych, jak ugotuję garnek to zupkę zmiksuję i zapasteryzuję, żeby codziennie się z zupkami nie bujać, tym bardziej, że po macierzyńskim wracam do pracy, a niunię do niani muszę oddać. Oj będzie mnie serce bolało, ale nie ma innego wyjścia, na wychowawczy nie mogę sobie pozwolić.
libretka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-06, 13:14   #3685
andzya
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez libretka Pokaż wiadomość
wyczytałam, że jeżeli dziecko karmione jest mm to można zupki i soczki wprowadzać od 4 miesiąca, ja skonsultuje to jeszcze z pediatrą. Zupki zamierzam sama gotować, ponieważ mam duży ogród i własne warzywa, bez nawozów, od jakiegoś czasu zbieram słoiczki po koncentratach pomidorowych, jak ugotuję garnek to zupkę zmiksuję i zapasteryzuję, żeby codziennie się z zupkami nie bujać, tym bardziej, że po macierzyńskim wracam do pracy, a niunię do niani muszę oddać. Oj będzie mnie serce bolało, ale nie ma innego wyjścia, na wychowawczy nie mogę sobie pozwolić.
też mam dostep do takich warzyw
i też karmię mm.
Stary 2012-07-06, 13:24   #3686
_agata
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Tacca Pokaż wiadomość
Piotruś po urodzeniu ważył 2390g przy 53cm długości. Tak jak patrzę jak teraz przybiera, to też nie dostaje fałdek, może on po prostu taki jest... Sama nie wiem. Jakoś się u niego wszystko równomiernie rozkłada.

Wagę kliknę jutro. Muszę poszukać okulisty i ortopedy. Ile Mikołaj ważył w pierwszym miesiącu?
Spokojnie z tymi fałdkami. Maciej też nie ma, a już ponad 5 kilo waży
T nie jest regułą, jedne dzieci mają, inne nie

Cytat:
Napisane przez Tacca Pokaż wiadomość
Ja się w biodrach jeszcze ciasno czuję w niektórych ubraniach... Mam nadzieję, że zrzucę.

Biedna niunia... Nie sądziłam, że chusteczki mogą uczulać.. Zwłaszcza rumiankowe...
Rumianek lubi uczulać, dlatego nie powinno się nim przemywać, zwłaszcza oczu. Wbrew temu co zalecają lekarze...
A te chusteczki to pewnie koło rumianku nawet nie leżały...

Cytat:
Napisane przez stokroteczka777 Pokaż wiadomość
Szczerze powiedziawszy nie wiem na co jest uczulona ale stawiam na te chusteczki. Chrześniak tża też miał uczulenie na rumianek, to może jest to dziedziczne jest mi jej tak szkoda
Przemywaj pupę wodą, problem z głowy

Cytat:
ale nie wiem czy jest tu ktos, kto przebije moja kolezanke - a jedno posiedzenie odciaga 0,5l i ma zamrozonych 6l mleka
chyba sie do niej wkradne i ukrade jedna flaszke
Ja z obu piersi śmiało tyle odciągnę, tylko po co?
No i po co jej tyle mleka? Potrzeby dziecka tak szybko się zmieniają, że za kilka - kilkanaście dni to mleko będzie nic niewarte. Chyba, ż karmi nim na bieżąco...

Cytat:
Napisane przez _millena Pokaż wiadomość
_agata ale jesteś pewna , ze to co mowia ortopedzi dotyczy niemowlat przed ukonczeniem 4-5 miesiąca? Bo ta pani dr nie jest faktycznie zwolenniczką chustowania, twierdzi ze to barbarzyństwo ale mowi ze jesli już to chustować dziecko na krotko i to po 5 miesiącu życia, kiedy kręgosłup i stawy biodrowe są już nieco sztywniejsze i mniej narażone na nieprawidłowy rozwój i pokrzywienie.
ona mi w zasadzie pokazywała takie nosidło kolebkowe, ale ja widziałam też tego rodzaju chusty na allegro.
pokazywała mi kilka zdjec z chustami i nosidełkami i tłumaczyła dlaczego uważa ze to nie jest dobry pomysł, ale zwrocila uwage na coś podobnego do tego : http://allegro.pl/chusta-nosidelko-n...462587455.html twierdac , ze jak już - to ewentualnie mozna pomyslec nad czyms takim.

Byla wsciekla, bo akurat przyszło jej pismo od "certyfikowanego doradcy chustowania" - co zresztą wyśmiała - z ofertą kursu prawidłowego chustowania, za 320 zł od osoby. I tak sie wsciekła tym, ze zadzwonila do rekatorki Dziennika Polskiego, ktora to ma niby przyjsc i zrobic z nia wywiad lub ona ma napisać tekst do tej gazety, zeby cytuje : "wybic z glowy polskim matkom tego typu super pomysly, i opowiedziec dlaczego chustowanie to barbarzyństwo".
moja chusta przyjdzie dzisiaj bo juz dostałam link od kuriera, i zamierzam spróbować obwiązać sie z Borysem i zobaczyć jak to ciałko jest ułożone. Musi mi tylko przejść bol w krzyżach, bo nie jestem w stanie prosto chodzić

a co do specjalności, to ona jest pediatrą i ortopedą dziecięcym jednocześnie. ale czytam o niej opinie na necie i widze ze odczucia podobne (kazda matka robi wszystko zle , wszystko szkodzi dziecku itp)
Jestem pewna
Tak też mówi chirurg ortopeda-traumatolog, u którego byliśmy na USG w 7 . tygodniu.

Nie będę już komentować tego nosidła, wystarczy sobie wyobrazić jak są ułożone nóżki dziecka. Nie są odwiedzione, tylko przyciśnięte do siebie tak jak być nie powinny.

Cytat:
Napisane przez pola_m Pokaż wiadomość
ok, super

ja też ostatnio sporo piekłam - chleby bułeczki i ciasta.i się puknęłam w głowę, bo piekarnik nie robi mi przyjemniej w domu...
dzisiaj chleb będzie ze sklepu.
Ja już dość mam kupnego pieczywa, chociaż mamy fajną piekarnię pod nosem.

o
_agata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-06, 13:40   #3687
Alfahelisa
Zakorzenienie

Dzień dobry
byłam ja dziś u swego lekarza, dostałam skierowanie do szpitala, mówił żebym już dziś sobie podjechała, niby w piątki najmniej ludzi bo nikt nie chce na weekend do szpitala iść...
heh no to podjadę i zobaczę czy mnie przyjmą czy odeślą
z jednej strony to mi się na weekend wcale nie chce tam iść a z drugiej zawsze to pod jakąś opieką, a znów w poniedziałki w tym tłoku siedzieć też nie chcę (zwłaszcza że tż pracuje, a samej na IP siedzieć też nie chce)

cały czas liczę, że te skurczyki przepowiadające w porodowe się zmienią - ale nic z tego
nawet autobusem się do lekarza specjalnie wybrałam, eee tyle co nerwa zalapałam na biletomaty (niedziałające) kioski (nie sprzedające biletów) autobus (bo stary był) i kierowce (bo strasznie szrapał tym autobusem przy hamowaniu i ruszaniu)
Bezpowrotnie elipsa ma"
Aniołek 7t4d [*] 25.05.2011 i nic już nie będzie takie samo
Wiktor 13.07.2012 kochany szczęściarz urodzony 13ego w piątek
Gloria- 07.06.2015 - nasza księżniczka
Alfahelisa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-06, 13:45   #3688
ladybird_1987
Rozeznanie

Byłam dziś z małą na pierwszej wizycie u pediatry. Waży teraz 3540 g. Czyli przez 9 dni przybrała 340g.
Rozmawiałam z lekarzem na temat szczepień. W ogóle lekarz mnie wkurzał. Wręcz naciskał na płatne szczepionki. Wiadomo, kasa dla niego. No i w końcu wzięłam receptę na 6 w 1. Infarix hexa. Teraz czytam opinie na forum i jestem załamana. Jak to jest u Was? Te, które już szczepiły na jakie się decydowałyście.
Namawiał mnie też na Rotarix ale odmówiłam. Czyli moje postanowienia swoją drogą i rzeczywistość swoją. Miałam szczepić bezpłatnymi... W sumie tej recepty mogę nie zrealizować. Po prostu mam totalny mętlik w głowie.
Stary 2012-07-06, 14:08   #3689
_agata
Zakorzenienie

Cytat:
Masakrycznie!
Maciek dziś od rana nie mógł zrobić kupy, a to u niego nie jest normalne. Jak się w końcu zesrał w południe, to aż zrobił "mmmmmmmmm...":hahaha :

Cytat:
Hej!
Szybkiego rozpakowania!

Cytat:
Napisane przez Alfahelisa Pokaż wiadomość
Dzień dobry
byłam ja dziś u swego lekarza, dostałam skierowanie do szpitala, mówił żebym już dziś sobie podjechała, niby w piątki najmniej ludzi bo nikt nie chce na weekend do szpitala iść...
heh no to podjadę i zobaczę czy mnie przyjmą czy odeślą
z jednej strony to mi się na weekend wcale nie chce tam iść a z drugiej zawsze to pod jakąś opieką, a znów w poniedziałki w tym tłoku siedzieć też nie chcę (zwłaszcza że tż pracuje, a samej na IP siedzieć też nie chce)

cały czas liczę, że te skurczyki przepowiadające w porodowe się zmienią - ale nic z tego
nawet autobusem się do lekarza specjalnie wybrałam, eee tyle co nerwa zalapałam na biletomaty (niedziałające) kioski (nie sprzedające biletów) autobus (bo stary był) i kierowce (bo strasznie szrapał tym autobusem przy hamowaniu i ruszaniu)
No rozpakujże się wreszcie to się do odchowalni przeniesiemy:brz ydal:

o
_agata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-06, 14:12   #3690
Alfahelisa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _agata Pokaż wiadomość
No rozpakujże się wreszcie to się do odchowalni przeniesiemy:brz ydal:
ostatnio postów tak nie przybywa może zdążę do tego 5000
choć na wątku Aniołkowych mam to jest taka tradycja, że wiele dzieci na nowy wątek czeka i rodzi się tuż po jego utworzeniu
Bezpowrotnie elipsa ma"
Aniołek 7t4d [*] 25.05.2011 i nic już nie będzie takie samo
Wiktor 13.07.2012 kochany szczęściarz urodzony 13ego w piątek
Gloria- 07.06.2015 - nasza księżniczka
Alfahelisa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości