Powiększanie piersi cz.7 - Strona 524 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-07-06, 13:34   #15691
klaudeczka2010
Zadomowienie

Dot.: Powiększanie piersi cz.7

joasi noo to już wiem o co chodzi z tymi bliźniaczkami

LITTALEYA he he..ja juz kumamczyli mówi NIE WIEM czyli chce!!!!!!noo tiaaa..chłop to chłopczyli....on chce ty chcesz,boisz się ale to norma..a cena..odpisałam Ci wczoraj ja płaciłam dokładniuśko 12900 za anatomiczne piersi mentora żeby była jasność.. plus 2doby na miejscu + lux opieka z domowym jedzeniem...plus fajny efekt..podobny do jaosi(powiedźmy )-he he..czy mogłabym o czymś więcej marzyć????????????? ???????????????/

no JAŚ to jednak nie jestem nienormalna....już zaczęłam się obawiać....jak masz w planach pokazywać obcemu chopu to ok
Stary 2012-07-06, 13:48   #15692
zabulek1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez klaudeczka2010 Pokaż wiadomość
JOASI no faktycznie...bluzka w górę..wyobrazilam sobie ze wszystkie cycolinki z forum spotkałyśmy się gdzieś..i każda by tak zrobiła...normalka..he heno czyli nie jestem nienormalnano a jakby Cie przyjaciólka poprosiła że mąż chce bardzo zobaczyć to co????a matko może jestem jednak nienormalnatrudno .....stało się!!!
Moj stary by mnie za to zabil Albo by mi wyjal zelki osobiscie Powiem Ci szczerze, ze dziewczynom pokazywalam, lekarzom tez, ale mezowi kolezanki to raczej bym nie pokazala
Stary 2012-07-06, 13:51   #15693
Darling15
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!

A jak jest z bikini? To tak na prawdę okrutnie boli? Bo zastanawiam się i no nie wiem czy to przeżyję ...
Darling15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-06, 13:53   #15694
MyaDiva
Zakorzenienie

Cześć , witam. Zaraz troszkę nadrobie bo nie wiem o czym mowa- ale o co chodzi z tym pokazywaniem obcym chłopom no ładne rzeczy się tu wyrabiają

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-06, 14:02   #15695
Littaleya
Raczkowanie

Cytat:
joasi noo to już wiem o co chodzi z tymi bliźniaczkami

LITTALEYA he he..ja juz kumamczyli mówi NIE WIEM czyli chce!!!!!!noo tiaaa..chłop to chłopczyli....on chce ty chcesz,boisz się ale to norma..a cena..odpisałam Ci wczoraj ja płaciłam dokładniuśko 12900 za anatomiczne piersi mentora żeby była jasność.. plus 2doby na miejscu + lux opieka z domowym jedzeniem...plus fajny efekt..podobny do jaosi(powiedźmy )-he he..czy mogłabym o czymś więcej marzyć????????????? ???????????????/

no JAŚ to jednak nie jestem nienormalna....już zaczęłam się obawiać....jak masz w planach pokazywać obcemu chopu to ok

I teraz pojawia sie kolejny problem
Bo chcemy drogie dziecko i wiadomo ze lepiej robić po dzieciach i nawet jak znajdę np. Za miesiąc to 9 miechow ciąża ok. 6 będę karmić i muszę poczekać aż dzidzia podrośnie tak conajmniej do półtora roku , czyli ile to jest .... Ponad dwa lata , bo mojemu sie jednak zachcialo drogiego dziecka , nie no mi tez .... Strasznie to długo

---------- Dopisano o 14:02 ---------- Poprzedni post napisano o 14:00 ----------

Cytat:
Napisane przez Darling15 Pokaż wiadomość
A jak jest z bikini? To tak na prawdę okrutnie boli? Bo zastanawiam się i no nie wiem czy to przeżyję ...

Da sie przeżyć ale to jest jednak mega ból a bikini to juz kazdy chyba sobie wyobraża jak to musi boleć a głębokie to juz nie wiem do czego porównać
Littaleya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-06, 14:06   #15696
Olivkaa200
Zakorzenienie

Olivkaa200 12.07 - 7
anika75 16.07 - 11
madziullasz 19.07 - 14
kasikkk87 23.07 - 18
patrycjaw1989 02.08 - 23
Sif 20.08 - 46
Lenkii 06.09 - 70

Cześć dziewczynki

Zaraz moja operacja więc po operacji ktoś bedzie musial sie zajac odliczanka bo juz bede cycolinka no i oczywiście prosze pieknie zeby w moj wielki dzien ktos wkleil odliczanke

anika ja robiłam dwa razy badania APTT doktor kazał, za pierwszym razem wyszło 36,30 za drugim 34,70 wiec za drugim razem było ok bo norma na kartce to do 35. Nie wiem od czego to zalezypewnie bedziesz musiala ponowne badania zrobic.

Agatau mówisz ze tak zle i tak nie dobrze to teraz ja nie wiem boje sie bo u mnie raz tak raz tak i nie wiadomo co do czego

12.07.2012r.
485cc Nagor XM3 - dr A.B. Warszawa

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-06, 14:20   #15697
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anika75 Pokaż wiadomość
Tak, miałam na kartce elektrolity. Całe szczęście, że cukru nie wymaga, ale Kasik tak o ten cukier tu wypytywała, że myślałam, że potrzebny. Na wynikach w nawiasie norma jest właśnie 31 - 38,5, dlatego się przestraszyłam. A tabletek anty nie biorę.
No ale skoro od 25/26 to chyba będzie ok, tylko dlaczego na wyniku taka ta norma podana

---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:26 ----------

Tak jest dokładnie:
RODZAJ WYNIK NORMA GODZ.
APTT CZAS 27s <31.0 - 38,5> 10.08
APTT RATIO 0,84 <0.8 - 1.2> 10.08

Aj, poprzeskakiwało i nie chce się naprawić, ale dojdziecie, o co chodzi, prawda?
O spokojnie, spokojnie. Taki wynik nie jest zły- to małe whanie, zresztą ta norma jakaś taka dziwnie okrojona Zadzwoń do Pni dr i od razu się dowiesz skąd to 27 się wzięło Pani dr od razu wszystko wie- czy masz np alergię, czy przed okresem aby nie jesteś, a może już w trakcie
Nie martw się - zadzwoń wieczorkiem i wszystko wyjaśnij
Cytat:
ANIKA ja byłam tylko u koleżanki,bez balowania,na pogaduchy ze spóźnionym prezentem takze się nie forsowałam
JOAŚ i nie miałam komu cycorków pokazywać,i powiedzcie jak mam wywalić dekolt jak te stanki się do tego nie nadają co mamnajlepiej wyglądam w tych topach póki co ale bez stanika nie mogę więc mnie to denerwuje,tyle bluzek fajnych i nie mogę jeszcze w nich chodzić

a macie cycolinki też tak że się nie wstydzicie swoich piersi,tzn wiadomo ze nieale jak ktoś chce zobaczyć,.to ja od razy bluzka w górę jabym brzuch pokazywała,tak się oswoiłam że nie czuję wstydu,ani ani..moja przyjaciólka prosiła bym jej mężowi pokazała,no i pokazałam,ja chyba nienormalna jestem,ale nie pozwoliłam mu mówić mojemu tż,bo coś z tą zazdrością mu wali ostatnioa przecież co to takiego:h ahaha:
sodoma i gomora dosłownie Klaudek ja Cię nie poznaje
Cytat:
Napisane przez jooasi Pokaż wiadomość
Klaudek ten czarny mamabel nadaje się do dekoldów i to całkiem sporych bo ma niski mostek a dobrze cycki zbiera. możesz w nim już teraz śmigać na zmiane ze sportowcami

---------- Dopisano o 11:56 ---------- Poprzedni post napisano o 11:49 ----------

---------- Dopisano o 12:00 ---------- Poprzedni post napisano o 11:56 ----------

[/COLOR]Klaudek ja też pokazuje zresztą widziałaś jak do Ciebie przyszłam to nawet nieproszona bluzke w góre zadzieram taka jestem z nich dumna i zero kompleksów to mogę, tamtych bym w życiu nie wystawiła ale facetowi jeszcze obcemu nie pokazywałam
o proszę - te żelkowe cycko to istne diablice . trzeba je krótko trzymać bo inaczej nas na manowce wywiodą

Cytat:
JOAŚ a wiesz co mi MAYA w albumie napisałaże na jednym zdjęciu nasze piersi wyglądają barrdzo podobnie!!!wiesz..mnie to cieszy akurat..nie wiem jak Ciebie

no właśnie MAYU gdzie się ukrywasz?????????
Spoko, spoko- jestem
A te Wasze skarby normalnie jakby jedna ręka stworzyła tzn dwie ręce tylko twórca jeden Jak na Twoje spojrzłałam to mi przed oczami Jooasine stanęły i jeszcze takie jedne które widziałam
Ale ostatnio Jooasia moje do swoich przyrównała , i Zabulek zaraz do swoich- więc jakby iść tym tropem- to nie wiem jaki by wniosek był

Cytat:
Klaudek haha to fajnie
powiem Ci że jest coś takiego, że piersi od danego lekarza są do siebie podobne, każdy ma swoją metodę, inaczej kieszeń wycina, osadza implanty i to zostawia na cyckach ślad. ja już to zauważyłam wcześniej np na Polakowych czy Skierczowych pacjentach bo ich tu sporo, że te piersi mimo, że każde inne to mają jakiś punkt wspólny i nigdy patrząc na piersi od S. nie pomyślisz że to piersi od P. i odwrotnie więc i my od W. mamy bliźniaczki a co dziwniejsze to Ty masz anatomki a ja okrąglaski
No tak- dobrze piszesz. A te Wasze tak fajnie , równo puszczają i przewiesznie jest takie podobne w pewnym momencie

Gwen- a zdjęcia tego staniczka od Jooasi to gdzie szukać???

15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520

Edytowane przez MyaDiva
Czas edycji: 2012-07-06 o 14:22
Stary 2012-07-06, 14:20   #15698
anne001
Raczkowanie

Dziewczyny,,dziś 3,5 tygodnia minęło,więc nowe fotki zrobiłam. proszę o szczerą ocenę czy zmiany wiadc duze i czy na lepsze powiedzcie mi czy stanik to powinnam kupić z fiszbiną czy nie?? pogubilam sie juz zupełnie, myslałam ze nie ale ktos własnie mi powiedział ze Z i juz nie wiem. czy mogłabym zakupić sobie juz kostium kąpielowy czy jeszcze powinnam poczekać?? bardzo proszę o odpowiedź. jest tak gorąco ze chociaz bym chciałam nad basenem posiedziec ;/ no chyba ze nie mogę... jak myslicie?? nie piszę odatnio ale codziennie po kilka razy was czytam
Stary 2012-07-06, 14:32   #15699
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zabulek1 Pokaż wiadomość
Moj stary by mnie za to zabil Albo by mi wyjal zelki osobiscie Powiem Ci szczerze, ze dziewczynom pokazywalam, lekarzom tez, ale mezowi kolezanki to raczej bym nie pokazala

oj bo przy mężu innym się nie pokazuje- tylko jak mąż nie widzi

---------- Dopisano o 14:32 ---------- Poprzedni post napisano o 14:27 ----------

Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość
Olivkaa200 12.07 - 7
anika75 16.07 - 11
madziullasz 19.07 - 14
kasikkk87 23.07 - 18
patrycjaw1989 02.08 - 23
Sif 20.08 - 46
Lenkii 06.09 - 70

Cześć dziewczynki

Zaraz moja operacja więc po operacji ktoś bedzie musial sie zajac odliczanka bo juz bede cycolinka no i oczywiście prosze pieknie zeby w moj wielki dzien ktos wkleil odliczanke

anika ja robiłam dwa razy badania APTT doktor kazał, za pierwszym razem wyszło 36,30 za drugim 34,70 wiec za drugim razem było ok bo norma na kartce to do 35. Nie wiem od czego to zalezypewnie bedziesz musiala ponowne badania zrobic.

Agatau mówisz ze tak zle i tak nie dobrze to teraz ja nie wiem boje sie bo u mnie raz tak raz tak i nie wiadomo co do czego
nie martw się - będzie dobrze lekarze sobie poradzą na stole z takimi wahaniami- no ale muszą wiedzieć w którą są stronę.
A wylicznka no cóż zabierzemy ją na pewno ze sobą i ktoś się nią zaopiekuje

Stary 2012-07-06, 14:33   #15700
Littaleya
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez anne001 Pokaż wiadomość
Dziewczyny,,dziś 3,5 tygodnia minęło,więc nowe fotki zrobiłam. proszę o szczerą ocenę czy zmiany wiadc duze i czy na lepsze powiedzcie mi czy stanik to powinnam kupić z fiszbiną czy nie?? pogubilam sie juz zupełnie, myslałam ze nie ale ktos własnie mi powiedział ze Z i juz nie wiem. czy mogłabym zakupić sobie juz kostium kąpielowy czy jeszcze powinnam poczekać?? bardzo proszę o odpowiedź. jest tak gorąco ze chociaz bym chciałam nad basenem posiedziec ;/ no chyba ze nie mogę... jak myslicie?? nie piszę odatnio ale codziennie po kilka razy was czytam

Hey ANNE to lecę bo juz nie mogłam sie doczekać kolejnych zdjęć i ciekawa jestem jakie zmiany tam sie poczyniły
Stary 2012-07-06, 14:52   #15701
jooasi
Wtajemniczenie

Littaleya jesteś z Wrocławia a tu nie musisz płacić a 17 ani 20 tys, nikt takich cen nie ma, naszczęście mój i Klaudeczki dr bierze od 10-13 tys w zalezności od rodzaju implantu i to napewno nie ze względu na to że na czymś oszczędza. ma poprostu swoją przydomową klinikę, wszystko nówka, czyściutko i przytulnie i nie musi płacić za wynajmy a też nie jest z tych co zdzierają skórę z człowieka. ja bym Ci doradzała pójśc sobie na konsultacje, całkiem niezobowiązująco, kosztuje to 100zł (zwracane gdy decydujesz się na operacje) a wszystkie wątpliwości sobie obgadasz, zobaczysz na przymiarce jak z biustem wyglądasz a i chłopa możesz zabrać. doktor spokojny, cierpliwy, niespieszący, wszystko ładnie wyjaśnia

---------- Dopisano o 14:47 ---------- Poprzedni post napisano o 14:46 ----------

ZAba, Klaudek a mój to ma cały czas cichą nadzieję ze na wczasach będę toples biegała po plaży, więc chyba pokazywanie kolegom mam dozwolone

---------- Dopisano o 14:52 ---------- Poprzedni post napisano o 14:47 ----------

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
Cześć , witam. Zaraz troszkę nadrobie bo nie wiem o czym mowa- ale o co chodzi z tym pokazywaniem obcym chłopom no ładne rzeczy się tu wyrabiają
Mya hejka a Ty nie pokazujesz?? kurczaki Klaudek to może my faktycznie jakieś nie teges ze się obnażamy
Stary 2012-07-06, 14:58   #15702
MyaDiva
Zakorzenienie

Jooasiu mam coś dla Ciebie. Zastanawiałaś się kiedyś jak można dorysować włoski, ramie i piersi na zdjęciu. O proszę jak to się robi
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg czarne piersi.jpg (8,1 KB, 21 załadowań)

Stary 2012-07-06, 14:59   #15703
Littaleya
Raczkowanie

Cytat:
Littaleya jesteś z Wrocławia a tu nie musisz płacić a 17 ani 20 tys, nikt takich cen nie ma, naszczęście mój i Klaudeczki dr bierze od 10-13 tys w zalezności od rodzaju implantu i to napewno nie ze względu na to że na czymś oszczędza. ma poprostu swoją przydomową klinikę, wszystko nówka, czyściutko i przytulnie i nie musi płacić za wynajmy a też nie jest z tych co zdzierają skórę z człowieka. ja bym Ci doradzała pójśc sobie na konsultacje, całkiem niezobowiązująco, kosztuje to 100zł (zwracane gdy decydujesz się na operacje) a wszystkie wątpliwości sobie obgadasz, zobaczysz na przymiarce jak z biustem wyglądasz a i chłopa możesz zabrać. doktor spokojny, cierpliwy, niespieszący, wszystko ładnie wyjaśnia

---------- Dopisano o 14:47 ---------- Poprzedni post napisano o 14:46 ----------

ZAba, Klaudek a mój to ma cały czas cichą nadzieję ze na wczasach będę toples biegała po plaży, więc chyba pokazywanie kolegom mam dozwolone

---------- Dopisano o 14:52 ---------- Poprzedni post napisano o 14:47 ----------

Mya hejka a Ty nie pokazujesz?? kurczaki Klaudek to może my faktycznie jakieś nie teges ze się obnażamy
JOASI ja miałam taki plan żeby w Warszawie robić , ale widzę że i Ty i Klaudeczka macie naprawdę ładne piersi i we Wrocławiu to bym miała pod nosem , ściągnięcie szwów czy jakaś kontrola to moment i jestem . Więc chyba jednak zdecyduje sie na Wrocław . Na konsultacje tez chyba sie wybiorę ale na samą myśl mam wir w żołądku
Stary 2012-07-06, 15:05   #15704
jooasi
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
Jooasiu mam coś dla Ciebie. Zastanawiałaś się kiedyś jak można dorysować włoski, ramie i piersi na zdjęciu. O proszę jak to się robi
hhihi no z takim bagażem to by chłopak za wiele nie pobiegał po boisku

---------- Dopisano o 15:05 ---------- Poprzedni post napisano o 15:03 ----------

Cytat:
Napisane przez Littaleya Pokaż wiadomość
JOASI ja miałam taki plan żeby w Warszawie robić , ale widzę że i Ty i Klaudeczka macie naprawdę ładne piersi i we Wrocławiu to bym miała pod nosem , ściągnięcie szwów czy jakaś kontrola to moment i jestem . Więc chyba jednak zdecyduje sie na Wrocław . Na konsultacje tez chyba sie wybiorę ale na samą myśl mam wir w żołądku
Littaleya zrobisz gdzie będziesz chciała ale konsultacje zawsze warto mieć więcej niż jedną, żeby był jakiś punkt odniesienia a ten dr naprawde jest fajny, nie masz się co stresować, cycków to on juz się naoglądał przeróżnych
Stary 2012-07-06, 15:21   #15705
Agatau88
Zakorzenienie

OLIWKA
ale Ty masz ok, ja sie po prostu wtracilam ze nie wiem czy tak lepiej "sie rozplywac" niz "zakrzepnąc":rolleyes : wiesz to sa czułe wazne wskazniki, male odchylenia sa ok, ale jednak nalezy sie zastanowic czemu nie jest w normie.

A BIKINI...ja wlasnie dzis sie depilowałam kolejny raz, w taki upał to bardziej boli
ja pachy i bikini głęboki-znaczy na TYLE głebokie na ile sie tam Emlą dosmarowałam bo tam gdzie sie znieczulilam nie czuc NIC a tam gdzie nie to boli jak...
Agatau88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-06, 15:27   #15706
anne001
Raczkowanie

Cytat:
hhihi no z takim bagażem to by chłopak za wiele nie pobiegał po boisku

---------- Dopisano o 15:05 ---------- Poprzedni post napisano o 15:03 ----------

Littaleya zrobisz gdzie będziesz chciała ale konsultacje zawsze warto mieć więcej niż jedną, żeby był jakiś punkt odniesienia a ten dr naprawde jest fajny, nie masz się co stresować, cycków to on juz się naoglądał przeróżnych
to samo Ci pisałam Litaleya, Ja robiłam za taką kwotę,,u takiego lekarza,ale Ja mieszkam w Warszawie,pozatym mam kolezanki które tu robiły i mam porównanie, ale to nie znaczy ze nie zrobisz taniej i dobrze.pisałam Ci ze do 15 tys tez spokojnie znajdziesz dobrego specjaliste.sama widzisz ze masz tu dziewczyny które są bardzo zadowolone,Ja rozwazałam inne miasto kiedyś,ale dla mnie to zadna oszczędność 4 tyś jezeli pózniej muszę jeżdzić daleko,spać w hotelu,wracać po operacji itp.

---------- Dopisano o 15:27 ---------- Poprzedni post napisano o 15:26 ----------

Cytat:
to samo Ci pisałam Litaleya, Ja robiłam za taką kwotę,,u takiego lekarza,ale Ja mieszkam w Warszawie,pozatym mam kolezanki które tu robiły i mam porównanie, ale to nie znaczy ze nie zrobisz taniej i dobrze.pisałam Ci ze do 15 tys tez spokojnie znajdziesz dobrego specjaliste.sama widzisz ze masz tu dziewczyny które są bardzo zadowolone,Ja rozwazałam inne miasto kiedyś,ale dla mnie to zadna oszczędność 4 tyś jezeli pózniej muszę jeżdzić daleko,spać w hotelu,wracać po operacji itp.
Joasi, bardzo Ci dziękuję za odpowiedź. Zawsze mogę na Ciebie liczyć kochana jestes
Stary 2012-07-06, 16:14   #15707
madziullasz
Raczkowanie

Cytat:
Madziula, a jakie masz wymiary? Może jesteś chudzinką ze sporą wyjściówką i te 300 to wcale nie tak mało?

O matulu, jak można lubić ból. Mi mąż często próbuje wytłumaczyć, że jest ból przyjemny i nieprzyjemny. Np. szczypanie się w płatek ucha to jego zdaniem ból przyjemny, a ból głowy to już nieprzyjemny. Ale ja ni w ząb nie mogę tego pojąć, dla mnie ból to ból i kropka
A odnośnie kolczyków, to moja córcia potajemnie sobie w języku zrobiła. SAMA!!! Gdy mąż ten kolczyk zauważył to omal nie zemdlał i kazał jej natychmiast wyjąć. Dziura zarosła, córka wyła parę dni. Ale nie dała za wygraną i następnym razem już zapytała, czy może mieć w pępku. Na to mąż, że jeśli będzie miała na koniec roku średnią 5,0 to ok (III kl gimnazjum). I tak dziobała, że miała 5,1 a stary nie miał już odwrotu i powiózł ją na to przekłuwanie
W klatce mam 85 cm, wzrost 162, waga 53,5, wysportowana, piersi rozchodzą się na boki, więc przerwa miedzy nimi i tak będzie + to spore wgłębienie w klatce pomiędzy. w jednym z albumów dodałam obecną fotkę. Sądzę, że rozum zwycięży i jeśli doktor powie TYLE to TYLE będzie. Pooglądałam trochę zdjęć na necie i w sumie to ta rozmiarówka mi się podoba, mówię o 300. A i implanty mają być okrągłe aby wypchnąć klatkę do przodu.
madziullasz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-06, 16:14   #15708
MILENKA2012
Raczkowanie

Anne, Klaudeczaka macie ten sam implant? tj .: Mentor/cpg322/ 300cc (12/11,3/5,1) ? super cycuszki z niego wychodzą !!!!!! też bym takie właśnie rozmiarowo chciała
MILENKA2012 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-06, 16:24   #15709
anne001
Raczkowanie

tak, mamy dokładnie ten sam
Stary 2012-07-06, 16:25   #15710
marzenie3
Raczkowanie

ratunku napisalam juz kilka postow i nic... nie ma ich...
marzenie3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-06, 16:25   #15711
madziullasz
Raczkowanie

Dot.: Pierwsze kroki :)

[QUOTE=Littaleya;35139290]
Cytat:
Napisane przez AsieK8705 Pokaż wiadomość
O jaaaaaaacie jakie masz fajne boobsy...
Wyjściówka tak jak u mnie, więc widzę, że warto!

---------- Dopisano o 16:30 ---------- Poprzedni post napisano o 15:55 ----------

CZESC dziewczyny

Asiek nie mam dużych piersi mam bardzo małe a raczej prawie wcale ich nie mam , ale czasami mam takie odczucia ze nie jest mi to potrzebne , ze to takie próżne itd. A innym razem czuje ze mam juz dość noszenia grubych stanikow i jak patrzę na siebie w lustrze to ..... Jestem wściekła !! Jak to widzę . Do tego moj mąż ciagle mi mówi ze to niebezpieczne itd. I jak tu czasami dziewczyny cos napiszą ze cos je tam boli , ze z blizna cos nie tak , ze cycki idą na bok itd. To tez mnie to zniechęca , boje sie ze jak to zrobię to juz zawsze będzie z nimi jakiś problem , większy lub mniejszy ale zawsze coś . Ale mimo wszystko jeszcze nie odpuscilam .

Dziewczyny a najlepsze jest to jak któregoś dnia mówię do mojego Tż , wiesz ja juz postanowiłam ,nie chcem tych cycków , zrobimy sobie drogie dziecko i to najlepiej juz bo na co czekać i trudno mam takie cycki jakie mam a Tobie to nie przeszkadza więc jakoś będę z tym żyć . I czekam co on powie a on nic , to ja i co a Ty co o tym myślisz a on NIE WIEM . I co i właśnie wyszło jak bardzo mu to nie przeszkadza . Myślałam ze sie ucieszy ze sobie odpuszczam a on mi mówi NIE WIEM . Masakra a ja wierzyłam ze naprawdę mu to nie przeszkadza .
Przepraszam ale uśmiałam się, z Twojego męża z a raczej facetów ogólnie!!!! Mój mąż też podobno uwielbia moje piersiątka ale odkąd mam ustaloną datę sam ciągle o tym mówi, i jak bardzo nie będę się mogła od niego odgonić....oni tacy już są a co do karmienia i ciąży, pierwszą córkę karmiłam 18 miesięcy, drugą 15, zjadły mnie doszczętnie !!!!! Wcześniej były małe ale teraz nie ma już N I C !!! Więc może warto jeszcze trochę poczekać aby nie popsuć "roboty doktora"? Ja tak zrobiłam.
madziullasz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-06, 16:33   #15712
marzenie3
Raczkowanie

o dziala.......
hej dziewczyny
czytam was juz od dluzszego czasu, fajnie sobie tutaj piszecie, trzymacie na duchu...
od dawna chce sobie zrobic cycuszki,i nadeszla wiekopomna chwila ...zdecydowalam sie.to znaczy odlozylam troche kasiury,co nie jest proste przy trojce dzieci mieszkam w anglii i szukam dobrego doktorka,kliniki gdzie jest mozliwosc zostac na kilka dni. nie mam nikogo w polsce gdzie moglabym sie zatrzymac,a mamie nie chce mowic no iwogole nie mialam pojecia o tych wszystkich numerkach 300cc itp. jestem calkowicie dziewica jesli chodzi o te wiadomosci ale baaaaardzo jeee chce!!!!
mam nadzieje ze pomozecie i przyjmiecie mnie do waszego grona cycolinek.
Stary 2012-07-06, 16:35   #15713
anne001
Raczkowanie

Smile Dot.: Powiększanie piersi cz.7

Cytat:
Napisane przez marzenie3 Pokaż wiadomość
ratunku napisalam juz kilka postow i nic... nie ma ich...
też tak miałam przy pierwszym poście. poczekaj,one się pózniej pojawią (nawet 24h )
Stary 2012-07-06, 16:38   #15714
marzenie3
Raczkowanie

dzieki
Stary 2012-07-06, 16:43   #15715
anne001
Raczkowanie

mój mąż nie chciał a nawet nie pozwalał mi na operacje. 6 lat było na jego,ale nie wytrzymałam w koncu, jestem juz matką, mam 28 lat,męża, na co mam czekać?? mam juz nigdy nie spełnic swojego próżnego jak on to nazywa marzenia?? czy mam czekac nie wiem na co i po co ileś kolejnych lat?? postawiłam sprawę jasno-ide robić i już, to moje marzenie, Ja bym Cię nigdy nie ograniczała w Twoim szczęściu,on na to że jeżeli pójdę na zabieg to on mnie zostawi więć mówię-jeżeli uznasz po 6 latach małżeństwa ze jestem nagle pusta tylko dlatego ze mam cycki to nie będę Cie na siłe trzymała.pa-pa, mi juz nie zależy jeżeli mam być tak ograniczona,nie odzywalismy sie 2 dni,w koncu Ja zaczelam ale od innej strony,ze wiem czemu on nie chce, i ze rozumiem ze ma porownanie z niektórymi moimi kolezankami,ale ze mną tak nie będzie,obiecałam naturalne i max rozmiar który zrobiłam... i pogodzilismy sie chociaz powiedział ze nadal sie z tym nie zgadza,ale zaakceptuje to,bo jestem jego żoną i juz wie ze to zrobie. zeby nie bylo odwrotu juz 3 tyg pozniej byłam na stole teraz mowi ze on i tak nie chciał i nie wie czy dotknie kiedyś ale są OK jak się pytam więc mam nadzieje,czytając wasze posty że wszystko sie ułozy w jego głowie i pokocha je na nowo
Stary 2012-07-06, 17:16   #15716
siwa124
Raczkowanie

Cytat:
mój mąż nie chciał a nawet nie pozwalał mi na operacje. 6 lat było na jego,ale nie wytrzymałam w koncu, jestem juz matką, mam 28 lat,męża, na co mam czekać?? mam juz nigdy nie spełnic swojego próżnego jak on to nazywa marzenia?? czy mam czekac nie wiem na co i po co ileś kolejnych lat?? postawiłam sprawę jasno-ide robić i już, to moje marzenie, Ja bym Cię nigdy nie ograniczała w Twoim szczęściu,on na to że jeżeli pójdę na zabieg to on mnie zostawi więć mówię-jeżeli uznasz po 6 latach małżeństwa ze jestem nagle pusta tylko dlatego ze mam cycki to nie będę Cie na siłe trzymała.pa-pa, mi juz nie zależy jeżeli mam być tak ograniczona,nie odzywalismy sie 2 dni,w koncu Ja zaczelam ale od innej strony,ze wiem czemu on nie chce, i ze rozumiem ze ma porownanie z niektórymi moimi kolezankami,ale ze mną tak nie będzie,obiecałam naturalne i max rozmiar który zrobiłam... i pogodzilismy sie chociaz powiedział ze nadal sie z tym nie zgadza,ale zaakceptuje to,bo jestem jego żoną i juz wie ze to zrobie. zeby nie bylo odwrotu juz 3 tyg pozniej byłam na stole teraz mowi ze on i tak nie chciał i nie wie czy dotknie kiedyś ale są OK jak się pytam więc mam nadzieje,czytając wasze posty że wszystko sie ułozy w jego głowie i pokocha je na nowo
Dzień dobry wszystkim

Kochana - wysłałam zaproszenie - przyjmiesz?
Miałam podobną sytuację - ale teraz mój TZ mówi że są "debeściaki" i mnie zje

---------- Dopisano o 17:16 ---------- Poprzedni post napisano o 17:13 ----------

Cytat:
Napisane przez Agatau88 Pokaż wiadomość
OLIWKA
ale Ty masz ok, ja sie po prostu wtracilam ze nie wiem czy tak lepiej "sie rozplywac" niz "zakrzepnąc":rolleyes : wiesz to sa czułe wazne wskazniki, male odchylenia sa ok, ale jednak nalezy sie zastanowic czemu nie jest w normie.

A BIKINI...ja wlasnie dzis sie depilowałam kolejny raz, w taki upał to bardziej boli
ja pachy i bikini głęboki-znaczy na TYLE głebokie na ile sie tam Emlą dosmarowałam bo tam gdzie sie znieczulilam nie czuc NIC a tam gdzie nie to boli jak...
No cos Ty ? To takie sposoby macie - a ja durna siksa nic nie wiem o tym? Co to za Emla - jakas maść? Daje faktycznie pomoc?
Stary 2012-07-06, 17:21   #15717
anne001
Raczkowanie

oczywiście przyjełam, podziwiam cudeńka teraz

---------- Dopisano o 17:21 ---------- Poprzedni post napisano o 17:20 ----------

jak czytam takie posty od razu miód na moje serce, mam nadzieje że mój tez się w koncu ogarnie i innych juz nie będzie chciał
Stary 2012-07-06, 17:26   #15718
Andzikus
Raczkowanie

Dziekuje za Wasze komenatrze Ciesze sie, ze choc Wy widzicie jakies przemiany w moich cycuniach. Ja je ogladam codziennie i tak juz jestem do nich przyzwyczajona, ze nie dostrzegam zmian
A dzis wstawilam jeszcze foteczke gory od nowego kostiumiku - kolor blekitny

Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość
Aaa dziewczyny jeszcze tydzien chyba oszaleje do tej pory

zaczynam sie bac
Olivkaaa, spokojnie, dasz rade! Jak kazda z nas co najpierw cykorzylysmy a potem smialysmy sie ze swoich obaw

---------- Dopisano o 17:26 ---------- Poprzedni post napisano o 17:23 ----------

Cytat:
Napisane przez MILENKA2012 Pokaż wiadomość
Andzikus nie strasz mnie że się otoczki powiększają bo moje są koszmarnie wielkie i miałam nawet myśl aby je zmniejszyć
Milenko, ale one chyba tylko teraz wydaja sie takie duze. Jak cycuszek zrobi sie wiekszy to proporcja do otoczki zmieni sie i juz nie beda sie wydawaly takie duze. Tak mi sie przynajmniej wydaje

Moje cycunie mają już: http://www.suwaczek.pl/cache/5236f50686.png
Andzikus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-06, 17:26   #15719
anne001
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Andzikus Pokaż wiadomość
Dziekuje za Wasze komenatrze Ciesze sie, ze choc Wy widzicie jakies przemiany w moich cycuniach. Ja je ogladam codziennie i tak juz jestem do nich przyzwyczajona, ze nie dostrzegam zmian
A dzis wstawilam jeszcze foteczke gory od nowego kostiumiku - kolor blekitny

Olivkaaa, spokojnie, dasz rade! Jak kazda z nas co najpierw cykorzylysmy a potem smialysmy sie ze swoich obaw

---------- Dopisano o 17:26 ---------- Poprzedni post napisano o 17:23 ----------

Milenko, ale one chyba tylko teraz wydaja sie takie duze. Jak cycuszek zrobi sie wiekszy to proporcja do otoczki zmieni sie i juz nie beda sie wydawaly takie duze.
już lecę obejrzeć
Stary 2012-07-06, 17:31   #15720
Andzikus
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez belseno Pokaż wiadomość
Andzikus to kiedy ten ślub? Będziesz miała kiecke z odkrytymi ramionami, trzymającą się tylko na new cycorkach?
29 grudnia! Kiecka nie bedzie z odkrytymi ramionami bo to srodek zimy bedzie ale za to karczek bedzie tylko z koronki wiec mysle, ze cos tam bedzie widac

---------- Dopisano o 17:31 ---------- Poprzedni post napisano o 17:29 ----------

Cytat:
A odnośnie kolczyków, to moja córcia potajemnie sobie w języku zrobiła. SAMA!!! Gdy mąż ten kolczyk zauważył to omal nie zemdlał i kazał jej natychmiast wyjąć. Dziura zarosła, córka wyła parę dni. Ale nie dała za wygraną i następnym razem już zapytała, czy może mieć w pępku. Na to mąż, że jeśli będzie miała na koniec roku średnią 5,0 to ok (III kl gimnazjum). I tak dziobała, że miała 5,1 a stary nie miał już odwrotu i powiózł ją na to przekłuwanie
Ania, i Ty sie boisz co ludzie powiedza o Twoich cyckach?! Ech Ty....

Moje cycunie mają już: http://www.suwaczek.pl/cache/5236f50686.png

Edytowane przez Andzikus
Czas edycji: 2012-07-06 o 18:09
Andzikus jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości