Walka o zdrowe i piękne włosy część XI - Strona 124 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-07-06, 00:02   #3691
_tysia_
Raczkowanie

Dot.: Walka o zdrowe i piękne włosy część XI

oooj też zazdroszczę pazurków
weszłam na stronę ZSK i strzał w dziesiątkę kupie sobie od razu hydrolizat keratyny i kwas hialuronowy, żeby później nie płacić drugi raz za przesyłkę swoją drogą, myślałam, że droższe są te półprodukty. Jestem pozytywnie zaskoczona
_tysia_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-06, 06:25   #3692
Heroldin
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez say-hello Pokaż wiadomość
zamówiłam kilka kosmetyków z serii jedwabnej i do tego jedną maskę
Tu nie pomogę . Nie próbowałam jedwabnej serii, poza czymś tam do włosów. Zakończyło się to próbowanie w fazie testów . Ja rzuciłam się jak harpia na kolagenowe dobroci i maskę do twarzy z algami .
A masło kakaowe do ciała wcale kakaowo nie pachnie

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
Kurcze, moglysmy zrobic jedno zamowienie, moze wysylka wyszlaby za darmo
Nawet się nie obejrzysz, jak stówka na fakturze zagości

Cytat:
chodzi o to, żeby po prostu nałożyć olejek na twarz zamiast kremu np. na noc?
To i ja słówkiem cisnę . U mnie, a Saharę na ciele noszę, oleje, jako kosmetyki do twarzy, nie sprawdziły się . No, może poza arganowym . Ale jego też "cudem nagębnym" nazwać nie mogę . Piszę to, chcąc Cię ostrzec przed robieniem zapasów .

Cytat:
Napisane przez kascysko
Mi znowu pasują jedne i drugie, niesamowicie
No to szczerze zazdroszczę {bo ceny nie są z serii tych zaporowych }.
Ja, zbajerowana przez Wizaż, dwukrotnie podejście robiłam i dwie znajome namówiłam na robienie za króliki doświadczalne . Ja to sobie jakoś poradziłam, ale one to mnie pobić chciały. O zazdrość i niecne zamiary względem ich włosów posądziły . I znowu powiedzenie mojego Dziadka pasuje jak ulał : jeden lubi ogórki, inny organisty córki .
Heroldin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-06, 08:47   #3693
nafiyqa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karmazynka99 Pokaż wiadomość
o tez mam zamiar sobie zrobic neonowy róż na pazurach
Ja od kilku dni strasze czyms takim na paznokciach u rak i stop

Cytat:
następnym razem możemy się umówić W Gdańsku przekażemy sobie kosmetyki, więc nie trzeba będzie w ogóle płacić za przesyłkę
Jesli nie kupie nic z Bingo do tego czasu, to bardzo chetnie

Jakbys zamawiala cos z innych sklepow (typu mazidla, zsk) to tez daj znac

---------- Dopisano o 08:47 ---------- Poprzedni post napisano o 08:47 ----------

Cytat:
Napisane przez Heroldin Pokaż wiadomość
Tego wlasnie chce uniknac

nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-06, 09:54   #3694
neitka
Zadomowienie

GG do neitka

Cytat:
Napisane przez izus_86 Pokaż wiadomość
A dlaczego nie nałożysz maski po zmyciu oleju?
Zawsze coś na włosy kładę, oczywiście ale zazwyczaj robię to rano i nie mam tyle czasu, żeby tę maskę potrzymać na głowie dłużej niż mój czas stania pod prysznicem.

Ale właśnie jeszcze jedną rzecz mi wczoraj koleżanki wytłumaczyły. Pracujemy w nieklimatyzowanym pomieszczeniu i mówią, że nie zabieg mi włosy zniszczył, bo one nic nie robiły, a też czują, że mają druty.

Poza tym wzięłam sie za OMO i chyba to jest to !

neitka
neitka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-06, 10:15   #3695
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
na bd radziłabym uwazac bo niebieski ma chyba trójglicerydy i moze zapchac(ale głowy nie dam czy je ma;p) alterra niby lekka ale jak raz ja uzyłam na twarz to mnie zapchała, chociaz wydaje mi się ze ciebie moze nie zapchac skoro nie masz przetłuszczającej się skóry

ja czasem dawałam sezamowy na kilka godzin i mnie nie zapychał, czasem dawałam tez na noc

aktualnie daje na kilka godzin zawsze po myciu włosów na twarz olej arganowy i mimo ze moze zapychac przez duza zawartosc witaminy e

kiedys tez kładłam czarnuszkę i ogólne uzywałam to co uzywam na włosy

a cos jak dla mnie niezapychającego i cudownego to rybki dermogal a +e uwielbiam je wprost sa z olejem z wiesiolka

o tez mam zamiar sobie zrobic neonowy róż na pazurach

otatnio miałam takie w tamte wakacje :P
na początek chyba poczytam na spokojnie o tych olejach, żeby nie wydać miliona i później odstawić w kąt z powodu zapychania (chyba, że zużyję do włosów). Muszę zacząć walkę z zaskórnikami, kupię więc hydrolat np. oczarowy, do tego olej niezapychający do ocm i na twarz. słyszałam też o olejku z drzewa herbacianego i jego cudownych właściwościach na taki właśnie problem Może do końca wakacji uda mi się ogarnąć twarz.

Cytat:
Jesli nie kupie nic z Bingo do tego czasu, to bardzo chetnie

Jakbys zamawiala cos z innych sklepow (typu mazidla, zsk) to tez daj znac
planuję większy zakup na mazidłach lub w innym sklepie, ale to dopiero we wrześniu/ październiku także możemy się później dogadać

Cytat:
Napisane przez Heroldin Pokaż wiadomość
Tu nie pomogę . Nie próbowałam jedwabnej serii, poza czymś tam do włosów. Zakończyło się to próbowanie w fazie testów . Ja rzuciłam się jak harpia na kolagenowe dobroci i maskę do twarzy z algami .
A masło kakaowe do ciała wcale kakaowo nie pachnie

To i ja słówkiem cisnę . U mnie, a Saharę na ciele noszę, oleje, jako kosmetyki do twarzy, nie sprawdziły się . No, może poza arganowym . Ale jego też "cudem nagębnym" nazwać nie mogę . Piszę to, chcąc Cię ostrzec przed robieniem zapasów .
dlatego muszę dobrze dobrać olej, kupić maksymalnie dwa, które później będę mogła zużyć np. do włosów w razie niepowodzenia do tego jakieś serum, z kremu pewnie też nie zrezygnuję i może będę to wszystko stosować zamiennie. nie wiem sama, trzeba będzie testować

a tak włosowo - moje kłaczki znowu lepiej wyglądają po pielęgnacji minimalnej a akurat teraz mam czas na nakładanie olejów, masek itp -mogłabym robić to codziennie
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-06, 11:57   #3696
karmazynka99
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez the rock Pokaż wiadomość
Ja mam z lekkim połyskiem al nie neonowy
może jutro cyknę fotkę
aa oki to czekam na fotki
Cytat:
Ja od kilku dni strasze czyms takim na paznokciach u rak i stop

lato jest to trzeba szalec z kolorami
Cytat:
na początek chyba poczytam na spokojnie o tych olejach, żeby nie wydać miliona i później odstawić w kąt z powodu zapychania (chyba, że zużyję do włosów). Muszę zacząć walkę z zaskórnikami, kupię więc hydrolat np. oczarowy, do tego olej niezapychający do ocm i na twarz. słyszałam też o olejku z drzewa herbacianego i jego cudownych właściwościach na taki właśnie problem Może do końca wakacji uda mi się ogarnąć twarz.

tylko z drzewa herbacianego jest eteryczny i nie mozna go kłaśc samego na twarz

Doceniamy dopiero kiedy stracimy.

Zapuszczanie włosów z wizażem : 65cm completed

Moja pielęgnacja włosów

Edytowane przez karmazynka99
Czas edycji: 2012-07-06 o 12:00
karmazynka99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-06, 13:05   #3697
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
aa oki to czekam na fotki

lato jest to trzeba szalec z kolorami
tylko z drzewa herbacianego jest eteryczny i nie mozna go kłaśc samego na twarz
tak, to już przeczytałam mam zamiar dodać parę kropli do mieszanki do OCM i do hydrolatu. Szkoda, że akurat na dozie go nie ma.
a mam jeszcze takie pytanie odnośnie oleju z wiesiołka, bo sprawdzałam w tych tabelkach, że raczej nie powinien zapychać - więc dla mnie jak najbardziej odpowiedni, ale na mazidłach jest napisane, że sugerowane stężenie do 15%. więc nie mogę dawać go w czystej postaci na twarz, bo np. może podrażnić ?
a te rybki o których wspominałaś z wiesiołkiem dziś dorzuciłam do zamówienia na dozie dziś widziałam też w aptece rybki z tej samej firmy, tyle że z keratynową odżywką do włosów. musiałabym sprawdzić skład, bo może to coś wartego uwagi

o, taka : http:// www. doz. pl/apteka/p1042-Gal_odzywka_keratynowa_ka psulki_zelatynowe_48_szt

edit: kurczę, niepotrzebnie tu robię offtopy napiszę w wątku o olejach

Edytowane przez say-hello
Czas edycji: 2012-07-06 o 16:20
Stary 2012-07-06, 14:11   #3698
charlie charlie
Zadomowienie

czy któraś z Was używając do mycia włosów Facelle zauważyła jakieś rozjaśnienie (nawet lekkie) włosów?
szukam czegoś lekkiego do mycia, ale miałam rozjaśniane wlosy do jasnego blondu, teraz przyciemniłam i kolor szybko mi się wymywa dlatego dodatkowego rozjaśnienia, nawet minimalnego, nie chcę.
Stary 2012-07-06, 18:47   #3699
karmazynka99
Zakorzenienie

Cytat:
tak, to już przeczytałam mam zamiar dodać parę kropli do mieszanki do OCM i do hydrolatu. Szkoda, że akurat na dozie go nie ma.
a mam jeszcze takie pytanie odnośnie oleju z wiesiołka, bo sprawdzałam w tych tabelkach, że raczej nie powinien zapychać - więc dla mnie jak najbardziej odpowiedni, ale na mazidłach jest napisane, że sugerowane stężenie do 15%. więc nie mogę dawać go w czystej postaci na twarz, bo np. może podrażnić ?
a te rybki o których wspominałaś z wiesiołkiem dziś dorzuciłam do zamówienia na dozie dziś widziałam też w aptece rybki z tej samej firmy, tyle że z keratynową odżywką do włosów. musiałabym sprawdzić skład, bo może to coś wartego uwagi

o, taka : http:// www. doz. pl/apteka/p1042-Gal_odzywka_keratynowa_ka psulki_zelatynowe_48_szt

edit: kurczę, niepotrzebnie tu robię offtopy napiszę w wątku o olejach

hmm sama nie wiem co złego moze zrobic samodzielnie olej z wiasiołka, al np w tabletkach gala wysaje mi sie ze jest go wiecej niz 15 % np

ale glowy nie dam bo nie wiem jak to sprawdzic :P

a a odzywke keratynowa jest bez keratyny tak swoją droga

Doceniamy dopiero kiedy stracimy.

Zapuszczanie włosów z wizażem : 65cm completed

Moja pielęgnacja włosów
karmazynka99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-06, 20:10   #3700
kinpatsu
Rozeznanie

Witam Was gorąco. Cały czas jestem na urlopie, ale udało mi się zajrzeć na chwilę na forum. Dzisiaj, po roku czasu, podcięłam w końcu końcówki, nie bardzo dużo, ale różnica w długości jest. Włosy od razu wydają się być zdrowsze i ładniejsze ^^

Chciałam Was zapytać, czy używacie, bądź wiecie gdzie mogę dostać ampułki do włosów Structural Bagno Equilibrato Trivalente? Z góry dziękuję jak ktoś wie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Fama_structural.jpg (38,0 KB, 24 załadowań)

JESTEŚMY ZE SOBĄ...
VIKINGS WE LOVE
kinpatsu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-06, 21:04   #3701
pluskotka
Zakorzenienie

Ale tu cisza ostatnio

Mogę się pożalić? Mogę?
Przytuptałam przed chwilą z łazienki (mycie herów) i wypadanie włosów mnie dalej strasznie męczy, coraz mocniej. A najgorsze jest to, że to wina pewnych tabletek, które muszę brać przez 3 miesiące na pewne dolegliwości (takie są moje przypuszczenia, że to ich sprawka). Jeszcze mi miesiąc został, a włosy lecą na potęgę.
Z natury już i tak mam rzadkie i cienkie włosy. Pierwszy raz w życiu obawiam się, że zostanę łysa, o. Jak tak dalej pójdzie to swoje włosy zostawię w spokoju i będę dbać o włosy innych.

A teraz bardziej pozytywny akcent: nałożyłam na parę minut AiK zmieszanego z resztką ziarenka grochu Bepanthenu (maść z dpantenolem) i włosy podczas spłukiwania były cudnie śliskie. Poczekam aż wyschną i zdam relacje czy warto było
"Przeznaczenie zazwyczaj czeka tuż za rogiem. Jakby było kieszonkowcem, dziwką albo sprzedawcą losów na loterię: to jego najczęstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyć."
pluskotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-06, 22:10   #3702
izus_86
Zakorzenienie

Oj dziewczyny zaskakujecie mnie, coś mało do nadrabiania mam
Całymi dniami jestem poza domem i jak wieczorem siadam trochę poczytać, to prawie nie mam co
No, ale nie dziwie się, taka pogoda, to każda korzysta

Co do pazurków, to ja też od jakiegoś czasu szaleje z kolorami: różowe, żółte, niebieskie, zielone, pomarańczowe, fioletowe, ciągle coś innego, ale zawsze intensywnego

A jak chodzi o włoski, to mimo pogody zauważyłam, że znacznie mniej mi się przetłuszczają, potrafią wytrzymać dwa dni
Staram się je też częściej wiązać, bo takie upały są, do tego długość minimalnie za ramiona, która uwielbia się niszczyć
1.04.12 - Seboradin
12.04.12 - Eclipta

11.01.12 - kwasy i naturalna pielęgnacja twarzy

Moje włosy
izus_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-06, 22:38   #3703
kascysko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pluskotka Pokaż wiadomość
Ale tu cisza ostatnio

Mogę się pożalić? Mogę?
Przytuptałam przed chwilą z łazienki (mycie herów) i wypadanie włosów mnie dalej strasznie męczy, coraz mocniej. A najgorsze jest to, że to wina pewnych tabletek, które muszę brać przez 3 miesiące na pewne dolegliwości (takie są moje przypuszczenia, że to ich sprawka). Jeszcze mi miesiąc został, a włosy lecą na potęgę.
Z natury już i tak mam rzadkie i cienkie włosy. Pierwszy raz w życiu obawiam się, że zostanę łysa, o. Jak tak dalej pójdzie to swoje włosy zostawię w spokoju i będę dbać o włosy innych.

A teraz bardziej pozytywny akcent: nałożyłam na parę minut AiK zmieszanego z resztką ziarenka grochu Bepanthenu (maść z dpantenolem) i włosy podczas spłukiwania były cudnie śliskie. Poczekam aż wyschną i zdam relacje czy warto było
Znam ten ból... zastanawiałam się, czemu po zmianie pielęgnacji - już prawie rok - nie przybyło mi włosów. I znalazłam winowajcę - Furagina
kascysko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-06, 23:11   #3704
la figa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kascysko Pokaż wiadomość
Znam ten ból... zastanawiałam się, czemu po zmianie pielęgnacji - już prawie rok - nie przybyło mi włosów. I znalazłam winowajcę - Furagina
sadzisz ze jest to mozliwe dzieki pochodnej nitrofuranu? one maja mala szkodliwosc i dosc niskie spektrum dzialania
Stary 2012-07-06, 23:38   #3705
pluskotka
Zakorzenienie

Cytat:
A u mnie Bromocorn

Po mieszance AiK z odrobiną Bepanthenu mam bardziej mięsiste włosy I wreszcie dzisiaj po dłuższej było olejowanie, aż mi lepiej, ale to psychicznie
"Przeznaczenie zazwyczaj czeka tuż za rogiem. Jakby było kieszonkowcem, dziwką albo sprzedawcą losów na loterię: to jego najczęstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyć."
pluskotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-06, 23:55   #3706
kascysko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez la figa Pokaż wiadomość
sadzisz ze jest to mozliwe dzieki pochodnej nitrofuranu? one maja mala szkodliwosc i dosc niskie spektrum dzialania
Z całą pewnością to możliwe, znajduje się nawet w działaniach niepożądanych nitrofurantoiny. Poza tym - odstawiłam, jestem po trzech miesiącach - włos mi prawie z głowy nie spada.

Na Zakręconym spotkałam jeszcze drugą dziewczynę, która ma identyczną refleksję jak ja.

Z całą pewnością wypadająco nie działa na wszystkich przyjmujących, ale ja i C. na pewno jesteśmy na nią szczególniej wrażliwe.
Stary 2012-07-07, 08:19   #3707
MartaMaria
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez charlie charlie Pokaż wiadomość
czy któraś z Was używając do mycia włosów Facelle zauważyła jakieś rozjaśnienie (nawet lekkie) włosów?
szukam czegoś lekkiego do mycia, ale miałam rozjaśniane wlosy do jasnego blondu, teraz przyciemniłam i kolor szybko mi się wymywa dlatego dodatkowego rozjaśnienia, nawet minimalnego, nie chcę.
A włosy miałaś rozjaśniane rozjaśniaczem? Jeśli tak, to myślę, że w tym leży problem. Ja też rozjaśniłam włosy a do fryzkerki poszłam przyciemnić i mi wytłumaczyła, że lepiej zrobić ciemniejsze, bo z rozjaśnionych włosów kolor bardzo szybko sie wypłucze.
MartaMaria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-07, 11:05   #3708
syla929
Rozeznanie

Cytat:

Nawet mi nie mów o tym Po kilku dniach po odstawieniu tego dziadostwa poszłam na piwo, wypiłam kilka łyczków i cała czerwona się zrobiłam, wszędzie miałam plamy. Do tego opóźniła mi okres o prawie dwa tygodnie. A w ulotce oczywiście żaden z tych problemów nie był opisany.

Też nie było mnie dwa dni a tu zaledwie 1,5 strony do nadrobienia! co to ma byc? hehe. W końcu nałożyłam olej+maskę pod psikadło, za godzinkę zmywam. Znów wypróbuję skrobii ziemniaczanej, ozbaczymy czy da efekt.

1,02 - 56cm
12.03 - 58,5cm
12.04 - 60cm
12.06 - 62cm
Cel: hmmm, 65 a może 70cm?
syla929 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-07, 11:12   #3709
Scarrabeo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez syla929 Pokaż wiadomość
Też nie było mnie dwa dni a tu zaledwie 1,5 strony do nadrobienia! co to ma byc? hehe. W końcu nałożyłam olej+maskę pod psikadło, za godzinkę zmywam. Znów wypróbuję skrobii ziemniaczanej, ozbaczymy czy da efekt.
mnie nie było tydzień i z przerażeniem stwierdzam, że ni ma co czytać. Co to ma być za nieruchawe towarzystwo, hę?

W międzyczasie wykończyłam bingacza z ghassoul, tuningując go cerkosolem i olejem awokado. I to chyba największe zaskoczenie ostatniego miesiąca, świetnie nawilżyło włoski, a tego właśnie potrzebowałam po tych upałach i wietrze.

i na śmieszno, coby Was rozruszać: http://kwejk.pl/obrazek/1292176/płynem-do-naczyń.html
Scarrabeo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-07, 11:42   #3710
kascysko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Scarrabeo Pokaż wiadomość
mnie nie było tydzień i z przerażeniem stwierdzam, że ni ma co czytać. Co to ma być za nieruchawe towarzystwo, hę?

W międzyczasie wykończyłam bingacza z ghassoul, tuningując go cerkosolem i olejem awokado. I to chyba największe zaskoczenie ostatniego miesiąca, świetnie nawilżyło włoski, a tego właśnie potrzebowałam po tych upałach i wietrze.

i na śmieszno, coby Was rozruszać: http://kwejk.pl/obrazek/1292176/płynem-do-naczyń.html
Kochana, Ty pisz, pisz, bo do szatana niedużo Ci brakuje
Stary 2012-07-07, 12:45   #3711
the rock
Zakorzenienie

GG do the rock

Cytat:
Lato, upały, niemoc i brak czasu

regeneruję włosy - start 11.11.11
Ewka i nie tylko 22.10.12
- 25 kg
the rock jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-07, 12:49   #3712
riendo
Rozeznanie

Cytat:
headenludwik

nic nie robię z włosami tylko mycie + odżywka, a one lepsze niż po czymkolwiek. no i wczoraj znowu wróciłam do wcierek!
riendo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-07, 14:01   #3713
Iwona75
Zakorzenienie

Zamierzam stuningować maskę Bingo,której działanie nie do końca mnie zadowala.Chciałabym dodać kwas hialuronowy oraz niacynamid żeby była bardziej nawilżająca.
Nie wiem tylko jaką ilość półproduktów dodać do maski żeby nie przesadzić.
Czy np.5 kropli żelu oraz szczypta niacynamidu na porcję (1 - 2 łyżki) maski wystarczą.
Z góry dzięki
Iwona75 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-07, 14:11   #3714
kascysko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Iwona75 Pokaż wiadomość
Zamierzam stuningować maskę Bingo,której działanie nie do końca mnie zadowala.Chciałabym dodać kwas hialuronowy oraz niacynamid żeby była bardziej nawilżająca.
Nie wiem tylko jaką ilość półproduktów dodać do maski żeby nie przesadzić.
Czy np.5 kropli żelu oraz szczypta niacynamidu na porcję (1 - 2 łyżki) maski wystarczą.
Z góry dzięki
Gitowska ilość

A ze swej strony - miód nawilża jak szatan
Stary 2012-07-07, 14:13   #3715
Iwona75
Zakorzenienie

Cytat:
Gitowska ilość

A ze swej strony - miód nawilża jak szatan

Dziękuję
Miód niestety mi nie służy.Puszy mi włosy a poza tym mam ciemne i bałabym się rozjaśnienia .
Iwona75 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-07, 14:46   #3716
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Iwona75 Pokaż wiadomość
Dziękuję
Miód niestety mi nie służy.Puszy mi włosy a poza tym mam ciemne i bałabym się rozjaśnienia .
muszę się wam pochwalić, że dziś byłam w rossmanie i udało mi się odeprzeć uroki wszystkich kosmetyków do włosów ! oglądałam nawet produkty green pharmacy i nic nie kupiłam obiecałam sobie, że do końca lipca na nic włosowego nie wydam już pieniędzy wszystko, co potrzebne mam w łazience, a czas zacząć oszczędzać.
Stary 2012-07-07, 14:54   #3717
the rock
Zakorzenienie

GG do the rock

Cytat:
muszę się wam pochwalić, że dziś byłam w rossmanie i udało mi się odeprzeć uroki wszystkich kosmetyków do włosów ! oglądałam nawet produkty green pharmacy i nic nie kupiłam obiecałam sobie, że do końca lipca na nic włosowego nie wydam już pieniędzy wszystko, co potrzebne mam w łazience, a czas zacząć oszczędzać.
dlaczego w moim rossie nie ma kosmetyków GP

regeneruję włosy - start 11.11.11
Ewka i nie tylko 22.10.12
- 25 kg
the rock jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-07, 15:01   #3718
kascysko
Zakorzenienie

Cytat:
Obiecałam sobie to samo - lipiec miesiącem bez nowych kosmetykówOgląda łam produkty GP: szampony i balsamy - nic nie wzięłam. Wracam do domu - propozycja współpracy od nich
Stary 2012-07-07, 15:16   #3719
Flicka
Rozeznanie

kupiłam dzisiaj szampon Babydream, zaraz pierwsze mycie, mam nadzieję, że będzie lepiej niż z płynem dla mam, który niestety muszę chyba odstawić..

„Wierzę w kolor różowy. Wierzę, że najlepszym sposobem na spalanie kalorii jest śmiech. Wierzę w pocałunki. Wierzę, że można być silnym, kiedy wszystko wydaje się iść źle. Wierzę, że szczęśliwe dziewczyny są najładniejsze. Wierzę, że jutro będzie kolejny dzień i wierzę w cuda.”
Audrey Hepburn
Flicka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-07, 15:18   #3720
riendo
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez the rock Pokaż wiadomość
dlaczego w moim rossie nie ma kosmetyków GP
w moim też nie ma
riendo jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości