|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1381 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część XIV
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:10 ---------- Poprzedni post napisano o 09:08 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1382 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
|
|
#1383 |
|
Zakorzenienie
|
hej
Ja sie wyspałam, o ile mozna nazwać tak to nazwać, bo w sypialni sauna, w nocy burza, a jeszcze młody jakos tak sie ruszał że w okolicy pęcherza miałam normalnie ból
|
|
|
|
#1384 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nadalko - jak poranne karmienie i kiedy zamierzają Cię wypuścić? |
|
|
|
|
#1385 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1386 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1387 | |
|
Zakorzenienie
|
cudnie
![]() Cytat:
![]() Ja już po morfologi i śniadanku po południu jedziemy na imprezę |
|
|
|
|
#1388 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczyny
Pozostają mi chłodne prysznice dla ochłody ![]() Cytat:
Gratulacje Cytat:
Super, że od rana takie dobre wiadomości ![]() Cytat:
) - raczej mam wszystko kupione, ale gdzieś leży, bo też jesteśmy na końcówce remontu. Znaczy remont skończony, ale teraz musimy posprzątać, a możemy robić to dopiero późnym popołudniem więc ubaw jest po pachy. Ale te dziewczyny, które się spakowały robiły to ok miesiąc przed terminem.---------- Dopisano o 09:41 ---------- Poprzedni post napisano o 09:31 ---------- Cytat:
Żeby jak najszybciej wypuścili Was ze szpitala ![]() ![]() Zazdraszczam braku brzucha
|
||||
|
|
|
#1389 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Ja właśnie wszamałam śniadanko i zaraz będziemy się zbierać z niunią na spacer Gratki witamy Oskarka na świecie Cytat:
Cytat:
żeby Was puścili jak najszybciej, wiem aż za dobrze jaka to mordęga siedzieć w szpitalu w taki upał
|
|
#1390 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A torbę zaczęłam pakować którejś czerwcowej nocy, ale na szczęście na razie nie była potrzebna. Edytowane przez Maciejka__ Czas edycji: 2012-07-07 o 09:55 |
|
|
|
|
#1391 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Wczoraj teściowa zrobiła mi "Baby shower", było fajnie, dostałam kilka prezentów: ubranka, śliniaczek, pluszowego słonika, grzechotki, kocyk. Od wczoraj nie za bardzo się też czuję, boli mnie brzuch jak na @, praktycznie cały czas, ale tylko trochę. Może to z nerwów.... |
||||
|
|
|
#1392 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam Kochane
na wstępie gratulacje dla Olci i Sas - super się czyta z rana takie dobre wiadomości!!! nadal jednak i mi smutno po wiadomości od Ando-byłam pewna, że mimo przeciwności Marysia nabierze sił i da jej jeszcze wiele radości....a tak fatalnie się to skończyło ![]() muszę się dziś pochwalić, że sobie spałam smacznie jak zabita, otwieram oczy a mój Małżuś wraca już ze sklepu ze świeżymi bułeczkami-moimi ulubionymi i całym asortymentem do nich na śniadanko i do tego coś słodkiego....Kochany....a dziś mam grilla dużego, to się objem-upiekłam wczoraj ciasto bananowe na okrągłej blaszce-wielkie i urosło jak nie wiem (składniki podwójnie), a do tego Teściowa jeszcze upiekła pleśniaczka ze śliwkami....oj objem się dziś....nadalko powodzenia w karmieniu Igusi, Pumcia fajnie, że wszystko się super układa, szybkiego wyjścia życzę Miłego dzionka Kochane
|
#1393 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Podobno jeszcze lepsze są droższe z jakiejś innej pianki, ale po pierwsze już byłam zdecydowana na KPK, a po drugie nawet nie padły żadne argumenty, które przekonałyby mnie do wydania dużo większej kasy.
|
|
|
|
|
#1394 |
|
Rozeznanie
|
Dostałam jeszcze taki jakby tort. Na górze był słonik ze śliniaczkiem, a warstwy składały się z pampersów w rozmiarze 3, więc będzie na przyszłość, i ubranek
|
|
|
|
#1395 |
|
Rozeznanie
|
Ale się mamusiek rozpakowało
asia665 Alexandraaa88 ooolllccciiiaaa sas Gratulacje ![]() Ja miałam wczoraj wielki kryzys, źle się czułam, podbrzusze mnie bolało a mała strasznie wariowała, nic tylko płakać mi się chciało Noc też średnia bo mała dalej wariowała, dopiero jak się uspokoiła to zasnełam po 5 nad ranem. Źle znoszę ten antybiotyk co dostałam na tego gbsa, jakiś keflex. Biorę 3 dzień, a na języku zrobiły mi się czerwone plamy z obwódką białą, wygląda to tragicznie, miał ktoś takie coś? ![]() |
|
|
|
#1396 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
pozazdrościć tylko
|
|||
|
|
|
#1397 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wspaniała pogoda z samego rana ![]() Powiem Wam, że to wykurzanie dziecka przy pomocy tż to jakaś bujda Wczoraj po już nawet skurczy nie miałam Pogoda straszna-leje i jest zimno (kto się chce zamienić?
|
|
|
|
|
#1398 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
widziałam bukiety z pieluch tetrowych lub z ubranek
|
|
#1399 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez Mandragorrka Czas edycji: 2012-07-07 o 10:20 |
|
|
|
|
#1400 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1401 |
|
Rozeznanie
|
gratulacje dla Ocli i Sas!!!
izasz-b- ja tez mam na dziś termin z pierwszego USG jak co sobotę ważonko, przez tydz nic mi się nie przytyło, jak dotąd +11.1 kg na plusie i dalej 101 w pępku już prawie od miesiąca )Nie mogę się doczekać poniedziałku... |
|
|
|
#1402 |
|
Zakorzenienie
|
sms od Ooolllccciii: " Dzieki dziewczyny! Jestem najszczęśliwsza na świecie, mam go już przy sobie, karmię piersią. Kamil spisuje się na medal. Nie sądziłam, że to będzie aż TAK CUDOWNE uczucie. Pozdrów wszystkich i ucałuj sas."
---------- Dopisano o 10:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:29 ---------- a jaki masz termin według OM?? |
|
|
|
#1403 | |||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Materac mam KPK, w zasadzie jeszcze nie w domu ale zamówiony ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
A jeśli chodzi o zamianę pogody to ja w to wchodzę w ciemno!!! i pamiętaj, pierwsza się zdeklarowałam ![]() Cytat:
no i małego przyrostu wagi zazdroszczę ![]() U mnie noc spokojna, od niepamiętnych czasów cała przespana. Jedyny patent: z racji bólu nóg całą noc chodził wiatrak i na nie dmuchał i takim sposobem spałam od 23 do 5, przerwa na siiii i potem dalej do 8. Ale się cieszę..... Miłego dzionka Mamusie oby się zrobiło chłodniej bo padniemy!!
|
|||||||
|
|
|
#1404 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1405 | ||||
|
Rozeznanie
|
Wróciłam z zakupów, okropnie gorąco na dworze... Na szczęście w domu miałam zaciągnięte rolety i włączony wentylator (wczoraj kupiliśmy z tż, wydaliśmy na niego 300 zł! Chcieliśmy klimatyzator ale nie było takiego, jaki sobie upatrzył mąż... Poza tym trzeba by zrobić mały remont - przebić się przez ścianę, żeby puścić rurę i dlatego zdecydowaliśmy się na wentylator. Jest wielki i metalowy, więc moc jest
). Jak tż wróci z pracy jedziemy to zjemy obiad i jedziemy do teściów na dalszy ciąg zrywania czereśni a wieczorem grill .Cytat:
za dobre wyniki!!!Cytat:
.Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#1406 |
|
Zakorzenienie
|
hej hej
aaaaaaa gratulacje Sas!! ale super ![]() U mnie tez wykurzanie niuni nie zdaje rezultatow ale juz powiedzialam tztowi ze chocby go waz bolal to bedziemy dzialac do skutku ![]() no coz jemu sie ta opcja bardzo podoba ![]() u mnie sloneczko za oknem ciekawe na jak dlugo pogoda wydaje sie byc przyjemna ![]() jem sniadanko biore prysznic i lece na miasto po mieso i do bootsa bo jest promocja i ten pojemnik plastikowy razem z 56 chusteczkami pampers sensitive jest przeceniony na 1.40 ![]() do tego musze isc do argosa po polke i proszek do prania mi sie konczy wiec tez musze podjechac... wroce zrobie chinszczyzne aa no jeszcze do chinskiego sklepu musze wjechac ![]() i pozniej bede dzialac od nowa
|
|
|
|
#1407 |
|
Zakorzenienie
|
Mamcia-zamówiłaś w końcu ten organizer z ebay? Mój wczoraj wysłali, ciekawe kiedy przyjdzie
|
|
|
|
#1408 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1409 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i dlatego dzisiaj chce leciec po to pudelko ![]() ---------- Dopisano o 10:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ---------- no co no nie popuszcze
|
|
|
|
|
#1410 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:07.

ma 57 cm i 3.5 kg 
buziaki dla was. Pozniej zajrze a teraz ide podtuczyc glodomorka.

) - raczej mam wszystko kupione, ale gdzieś leży, bo też jesteśmy na końcówce remontu. Znaczy remont skończony, ale teraz musimy posprzątać, a możemy robić to dopiero późnym popołudniem więc ubaw jest po pachy. Ale te dziewczyny, które się spakowały robiły to ok miesiąc przed terminem.

Wczoraj po już nawet skurczy nie miałam
.
.