Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XIII - Strona 145 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-07-06, 19:48   #4321
Shadii
Wtajemniczenie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XIII

Cytat:
Napisane przez lacrimachristi Pokaż wiadomość
hej

znacie jakis dobry przyspieszacz opalania??
Wspomniana już kakaowa Ziaja : https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...#review-660211 , albo równie świetna Mariza : https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...-opalanie.html . Polecam oba

Shadii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-06, 20:26   #4322
party_girl7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez samaraNW Pokaż wiadomość
hej

ja dzisiaj dalej będę walczyć z porządkami i wystawianiem rzeczy na all. wczoraj wywaliłam dwie reklamówki niepotrzebnych zeszytów i notatek, a resztę posegregowałam odpowiednio od razu mi lepiej, jak nie wala się to wszystko po mieszkaniu

jak byłam na spacerze, to po 22-ej był jeszcze mega żar dzisiaj powinnam na działkę pojechać, ale nie wiem, czy dam radę tam cokolwiek zrobić

muszę się wybrać do Natury po odżywkę dove na wakacje, farbę do włosów i popatrzę na kosmetyki marion, bo ciekawi mnie ta firma, a jeszcze nic od nich nie miałam

jest aktualnie w promocji : http://www.lidl.pl/cps/rde/xchg/SID-...fferdate=27974
ja się chyba dzisiaj wybiorę po dwa
a ja bylam dzis po te zele i niestety u mnie nie bylo patrzalam ogolnie i przy zelach... ale i tak kupilam 2 sztuki tych mniejszych standardowych, bo i tak za 200ml 2,99 to nic
Stary 2012-07-07, 00:51   #4323
ghana
Zakorzenienie

GG do ghana Send a message via Skype™ to ghana

Dziewczyny, dziiaj widzac sie z przyjaciolka jakos rpzechodzilysmy kolo superpharmy i w oczy rzucily mi się lakiery miyo, ktore staly gdzies nieopdal kas? poznalam po napisie na kartonie i charakterystycnym kształcie buteleczek. Nie oirentujecie sie czy są tez inne produkty z tej firmy? np cienie do powiek lub kolorowe eyelinery? nie mialam czasu wejsc i etraz bedzie mnie zzerac ciekawosc xD jesli sa dostepne to musze jutro tż'ta namowic na galerie jak ebdziemy ejchac na impreze xD
ghana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-07, 11:02   #4324
Kitka:)
CABIN CREW

hej Piekne

ale się wczoraj spaliłam na słońcu- niby byłam tylko 3 godziny i jak wrócilam do domu nic nie czułam ale w nocy zaczęly mnie piec plecy... na szczęście reszta ciała ładnie się zabrązowiła, dodatkowo wczoraj kupiłam zaiję w sprayu i planuje dziś odpocząć od słonka a jutro znowu się poopalać (tym razem przód )

właśnie robię pedi, nie lubię tego ale lato wymaga ładnych stóp... potem planuję reglację brwi ... mam zamiar na dzisiejszy wieczór pokombinować z makijażem - mam ochotę na jakiś szalony, kolorowy

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-07, 11:30   #4325
ghana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość

właśnie robię pedi, nie lubię tego ale lato wymaga ładnych stóp... potem planuję reglację brwi ... mam zamiar na dzisiejszy wieczór pokombinować z makijażem - mam ochotę na jakiś szalony, kolorowy
ja dzisiaj na imprezę wyczaruję coś takiego tylko dodam czarną krechę - http://candykillerr.blogspot.com/201...s-w-akcji.html generalnie ta dziewczyna ma piękne kolorowe makijaże, wiec może jakiś Cie zainspiruje
Stary 2012-07-07, 11:38   #4326
CABIN CREW

Cytat:
Napisane przez ghana Pokaż wiadomość
ja dzisiaj na imprezę wyczaruję coś takiego tylko dodam czarną krechę - http://candykillerr.blogspot.com/201...s-w-akcji.html generalnie ta dziewczyna ma piękne kolorowe makijaże, wiec może jakiś Cie zainspiruje
znam jej bloga, ma fenomenalne makijaże ja w ogóle uwielbiam kolorowe makijaże ale zazwyczaj robię je tylko latem- zimą jestem wierna klasyce- beże , brązy itp... ale latem szaleje

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Stary 2012-07-07, 11:44   #4327
ghana
Zakorzenienie

Cytat:
znam jej bloga, ma fenomenalne makijaże ja w ogóle uwielbiam kolorowe makijaże ale zazwyczaj robię je tylko latem- zimą jestem wierna klasyce- beże , brązy itp... ale latem szaleje
też uwielbiam kolorowe makijaże, w sumie chyba czuję się w takich lepiej niż w jakiejś klasyce, ale w okresie jesienno-zimowym muszę mieć naprawdę wielką chęć żeby pomalować się na kolorowo więc teraz trzeba korzystać do bólu probowałam zrobić też tęczową kreskę, ale nie mam do tego cierpliwości
Stary 2012-07-07, 11:53   #4328
ParoleParole
Zakorzenienie

Cześć
Zrobiłam sobie ślicznie paznokcie u stóp Wcześniej wymoczyłam nogi w wodzie z solą
Teraz poodkurzam w pokoju i sobie zrobie maseczkę, peeling co by na weselu wyglądać super
Stary 2012-07-07, 13:18   #4329
marta 85
Wtajemniczenie

Hej

Cytat:
Dziewczyny, dziiaj widzac sie z przyjaciolka jakos rpzechodzilysmy kolo superpharmy i w oczy rzucily mi się lakiery miyo, ktore staly gdzies nieopdal kas? poznalam po napisie na kartonie i charakterystycnym kształcie buteleczek. Nie oirentujecie sie czy są tez inne produkty z tej firmy? np cienie do powiek lub kolorowe eyelinery? nie mialam czasu wejsc i etraz bedzie mnie zzerac ciekawosc xD jesli sa dostepne to musze jutro tż'ta namowic na galerie jak ebdziemy ejchac na impreze xD
Mają całą swoja szafę, ale widziałam ją w drogerii jantar

Byłam z TŻ na zakupach, o ile kosmetyczne udały się, to już na galerię nie dał się namówić

Miłego dnia

marta 85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-07, 14:22   #4330
CABIN CREW

Cytat:
też uwielbiam kolorowe makijaże, w sumie chyba czuję się w takich lepiej niż w jakiejś klasyce, ale w okresie jesienno-zimowym muszę mieć naprawdę wielką chęć żeby pomalować się na kolorowo więc teraz trzeba korzystać do bólu probowałam zrobić też tęczową kreskę, ale nie mam do tego cierpliwości
no tęczowa kreska to wyzwanie ja teraz codziennie staram się jakiś kolorowy makijaż robić na wieczór... chciałabym jakieś fotki wam pokazać ale mój aparat niezbyt dobry jest i nie uchwyci wszystkiego tak jak powinno być... :/

Cytat:
Napisane przez ParoleParole Pokaż wiadomość
Cześć
Zrobiłam sobie ślicznie paznokcie u stóp Wcześniej wymoczyłam nogi w wodzie z solą
Teraz poodkurzam w pokoju i sobie zrobie maseczkę, peeling co by na weselu wyglądać super
na pewno będziesz super wygądała no i miłej zabawy

Cytat:
Napisane przez marta 85 Pokaż wiadomość
Hej

Mają całą swoja szafę, ale widziałam ją w drogerii jantar

Byłam z TŻ na zakupach, o ile kosmetyczne udały się, to już na galerię nie dał się namówić

Miłego dnia
co kupiłaś z kosmetyków ??

ZALATANA......
Stary 2012-07-07, 15:58   #4331
marta 85
Wtajemniczenie

Cytat:
no tęczowa kreska to wyzwanie ja teraz codziennie staram się jakiś kolorowy makijaż robić na wieczór... chciałabym jakieś fotki wam pokazać ale mój aparat niezbyt dobry jest i nie uchwyci wszystkiego tak jak powinno być... :/

na pewno będziesz super wygądała no i miłej zabawy

co kupiłaś z kosmetyków ??
- żel pod prysznic https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...wrazliwej.html
- krem do rąk https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...awilzanie.html
- spray malinowy https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...e-therapy.html
- peeling do twarzy https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...akteryjny.html
- atomizer https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...woman-edt.html
- krem do depilacji avokado Bielenda
- chusteczki nawilżone Hugies
- maszynka do golenia

- kominek
- świeczki zapachowe Love
- soczewki
- dla TŻ spodenki i okulary polaryzacyjne

W poniedziałek pojadę do galerii bo widziałam już przeceny - 70 % a potrzebuję portfel i jakąś bluzkę i może torebkę

Edytowane przez marta 85
Czas edycji: 2012-07-07 o 16:05
Stary 2012-07-07, 16:00   #4332
CABIN CREW

faaajne zakupy to czekam na recenzję sprayu malinowego ( btw- gdzie można go kupić ? )

ZALATANA......
Stary 2012-07-07, 16:18   #4333
marta 85
Wtajemniczenie

Cytat:
faaajne zakupy to czekam na recenzję sprayu malinowego ( btw- gdzie można go kupić ? )
Dziękuję ja kupiłam w osiedlowym markecie, zawsze znajdę tam kosmetyki, które chcę

Jeszcze muszę kupić krem przeciwzmarszczkowy pod oczy i już na razie niczego nie będę potrzebować, no chyba,że coś będzie na mega promocji

Edytowane przez marta 85
Czas edycji: 2012-07-07 o 16:19
Stary 2012-07-07, 17:16   #4334
Shadii
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja też widziałam w takich zwykłych drogeriach, gdzie jest Marion. Sprayu nie mam, ale mam to : https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...e-therapy.html dam znać, jak wypróbuję

Shadii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-07, 18:01   #4335
marta 85
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Shadii Pokaż wiadomość
Ja też widziałam w takich zwykłych drogeriach, gdzie jest Marion. Sprayu nie mam, ale mam to : https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...e-therapy.html dam znać, jak wypróbuję
Też to widziałam i jeszcze 60 sekundowe maseczki,ale nie brałam bo muszę wykończyć to co mam, ja swoje psikadło jutro wypróbuję

Jeny, jak jest duszno Otworze sobie piwko Później przyjedzie kochany TŻ z kilogramem bobu

Stary 2012-07-07, 18:16   #4336
CABIN CREW

Cytat:
Też to widziałam i jeszcze 60 sekundowe maseczki,ale nie brałam bo muszę wykończyć to co mam, ja swoje psikadło jutro wypróbuję

Jeny, jak jest duszno Otworze sobie piwko Później przyjedzie kochany TŻ z kilogramem bobu
piwooooo... marzę o piwie ale jedziemy na impreze i jestem dziś kierowcą (niech sobie TŻ pokorzysta , bo zazwyczaj to on kieruje ) ..więc pewnie dopiero późno w nocy wypije...

a pokochałam teraz somersby

ZALATANA......
Stary 2012-07-07, 18:25   #4337
marta 85
Wtajemniczenie

Cytat:
piwooooo... marzę o piwie ale jedziemy na impreze i jestem dziś kierowcą (niech sobie TŻ pokorzysta , bo zazwyczaj to on kieruje ) ..więc pewnie dopiero późno w nocy wypije...

a pokochałam teraz somersby
Szkoda,że mam tylko jedno w taką duchotę to najlepszy napój Baw się dobrze

W świecie kobiety jest próbka kremu Garnier BB, jutro wypróbuję co to za wynalazek

Stary 2012-07-07, 18:39   #4338
angelinmyheart
Zakorzenienie

Cześć.

Ja dziś byłam w Brugii, przepiękne miasto.

Potem poszłam do Lush'a, ale takie tam ceny, że raczej nic nie kupię np. małe opakowanie peelingu 50 ml 7 euro. Później tez poszłam do jeden galerii i taki cudny perfum znalazłam. Jeszcze mi pachnie różą, że chyba się skusze.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-07, 20:56   #4339
MiaWallace876
Raczkowanie

hej dziewczynki
w tym tygodniu zaczęłam pracę i nawet na wizaż nie miałam czasu
Jestem zachwycona! Na początku wizja braku wakacji była dla mnie straszna, jednak teraz nie żałuję .
Dzisiaj byłam na zakupach kupiłam torebkę i bikini w river island i buty w reserved. Jeszcze planuję kupić jakąś spódniczkę, jeansy i może z 2 bluzki .
Dzisiaj planuję trochę poSPAmować, nie wiem czy to wpływ słońca ale na mojej twarzy coś często pojawiają się "niespodzianki"

http://make-up-my-little-obsession.blogspot.com/

28.09 Tangle Teezer - recenzja
11.09 Jak dba o siebie Jessica Alba
08.09 UD Naked 2 VS OH SO Special Sleek
MiaWallace876 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-08, 01:39   #4340
ghana
Zakorzenienie

Mia, a gdzie rpacujesz jesli mozna wiedziec?
Stary 2012-07-08, 08:56   #4341
samaraNW
Zakorzenienie

hej

ale miałam wczoraj dzień - pojechaliśmy na rowery za miasto i mnie osa ugryzła... dwa razy w kostkę jeju, myślałam, że oszaleję z bólu, ledwo chodzić mogłam. dobrze, że miał kto po Nas przyjechać dzięki temu wczoraj przeleżałam i pooglądałam wieczorem kilka filmów i wiem, że muszę nadrobić wypady do kina, na które nie miałam wcześniej czasu

mam nadzieję, że słońce wyjdzie, bo chcę pojechać nad jezioro

Cytat:
Napisane przez party_girl7 Pokaż wiadomość
a ja bylam dzis po te zele i niestety u mnie nie bylo patrzalam ogolnie i przy zelach... ale i tak kupilam 2 sztuki tych mniejszych standardowych, bo i tak za 200ml 2,99 to nic
u mnie były tam gdzie inne produkty z ulotki xxl, naprzeciwko lodówek są takie dodatkowe regały i tam stały na samym dole. ja wzięłam pomarańczowy i z limonką wieeeeelkie te butle

też muszę sobie zrobić pedicure

Edytowane przez samaraNW
Czas edycji: 2012-07-08 o 09:07
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-08, 10:20   #4342
MiaWallace876
Raczkowanie

Cytat:
Mia, a gdzie rpacujesz jesli mozna wiedziec?

w firmie programistycznej

http://make-up-my-little-obsession.blogspot.com/

28.09 Tangle Teezer - recenzja
11.09 Jak dba o siebie Jessica Alba
08.09 UD Naked 2 VS OH SO Special Sleek
MiaWallace876 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-08, 10:30   #4343
marta 85
Wtajemniczenie

Hej

Cytat:
hej

ale miałam wczoraj dzień - pojechaliśmy na rowery za miasto i mnie osa ugryzła... dwa razy w kostkę jeju, myślałam, że oszaleję z bólu, ledwo chodzić mogłam. dobrze, że miał kto po Nas przyjechać dzięki temu wczoraj przeleżałam i pooglądałam wieczorem kilka filmów i wiem, że muszę nadrobić wypady do kina, na które nie miałam wcześniej czasu

mam nadzieję, że słońce wyjdzie, bo chcę pojechać nad jezioro

u mnie były tam gdzie inne produkty z ulotki xxl, naprzeciwko lodówek są takie dodatkowe regały i tam stały na samym dole. ja wzięłam pomarańczowy i z limonką wieeeeelkie te butle

też muszę sobie zrobić pedicure
Współczuję ukąszenia Wiem co to znaczy, bo w tamtym roku też mnie franca ukąsiła w okolicach palców i kulałam kilka dni, a osa była w kapciu którym cały czas miałam założonego

Nie ma to jak śniadanko w postaci 0,5 kg bobu

Jakie macie plany na dziś?

Miłego dnia

Stary 2012-07-08, 10:37   #4344
samaraNW
Zakorzenienie

Cytat:
Współczuję ukąszenia Wiem co to znaczy, bo w tamtym roku też mnie franca ukąsiła w okolicach palców i kulałam kilka dni, a osa była w kapciu którym cały czas miałam założonego
masakra z tym kapciem
mi już zostały tylko dwa ślady po, trochę swędzą i są tak ułożone, że wyglądają, jakby mnie wampir ugryzł
Stary 2012-07-08, 10:53   #4345
marta 85
Wtajemniczenie

Cytat:
masakra z tym kapciem
mi już zostały tylko dwa ślady po, trochę swędzą i są tak ułożone, że wyglądają, jakby mnie wampir ugryzł
Nooo, przy gojeniu strasznie swędzi, do tego miałam taką dużą dziurę po ukąszeniu

Ale nudy, TŻ na rybkach i nie mam co robić. Chyba zajmę się twarzą - peeling i samoopalacz by się przydał, a potem wypróbuję krem BB

Świetny jest ten krem do rąk Johnsona

Stary 2012-07-08, 12:40   #4346
samaraNW
Zakorzenienie

uciekam nad jezioro, miłego dnia
Stary 2012-07-08, 13:14   #4347
Soph
Zakorzenienie

witam
znowu się chmurzy, a chciałam się poopalać

uzupełniam braki kosmetyczne, do końca tygodnia zakupię już chyba wszystko czego potrzebuję kupiłam trochę ciuchów letnich, zostają tylko buty, torebka, strój kąpielowy i może jakaś skórzana kurtka

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
Dziewczyny możecie mi polecić dobry krem do stóp? Jakiś taki mega nawilżający?
Używacie do stóp czegoś chłodzącego w upały?
ja nawilżam olejkiem zmieszanym z panthenolem i innymi półproduktami

Cytat:
Napisane przez AmaiMomo Pokaż wiadomość

ostry róż

mleczny turkus

pomarańcz

delikatny róż

łososiowy

Które byście wybrały na moim miejscu? ^^

A może macie jakieś inne ulubione kolory dobre na wakacyjny wyjazd?
ostry róż zdecydowanie, kocham się w takim kolorze
no i na wakacje to zdecydowanie wszelakie neony

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com
Arkusz rozliczeń: klik

Soph jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-08, 13:50   #4348
marta 85
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Soph Pokaż wiadomość
witam
znowu się chmurzy, a chciałam się poopalać

uzupełniam braki kosmetyczne, do końca tygodnia zakupię już chyba wszystko czego potrzebuję kupiłam trochę ciuchów letnich, zostają tylko buty, torebka, strój kąpielowy i może jakaś skórzana kurtka

ja nawilżam olejkiem zmieszanym z panthenolem i innymi półproduktami

ostry róż zdecydowanie, kocham się w takim kolorze
no i na wakacje to zdecydowanie wszelakie neony
Jakie kosmetyki kupiłaś?

Ja od jutra planuję się opalać tylko jakiś przyspieszacz bądź olejek muszę nabyć

Stary 2012-07-08, 14:04   #4349
dianulaa
Zadomowienie

Cytat:
Jakie kosmetyki kupiłaś?

Ja od jutra planuję się opalać tylko jakiś przyspieszacz bądź olejek muszę nabyć
polecam przyśpieszasz z ziaji ostatnio kupiłam bo przyśpieszać z marizy zaginął w drodze do mnie
Wczoraj leżałam z tym ziaji z godzine na słońcu i opalenizna juz jest
Stary 2012-07-08, 14:16   #4350
Soph
Zakorzenienie

właśnie robię sobie mega SPA i już się zrelaksowałam po wymoczeniu nóg w soli do stóp i nałożeniu maseczki

zgadzam się, przyspieszacz Ziaja w spray'u jest super

Cytat:
Jakie kosmetyki kupiłaś?

żel do mycia twarzy Sanoflore, zmywacz Isana, pilnik do paznokci,
szampon Alterra, plastry do depilacji Joanna, Jantar, szampon i odżywka Ikove
i zrobiłam duże zamówienie w sklepie Kalina,
ale jeszcze nie płaciłam za nie, bo chcę trochę pozmieniać

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com
Arkusz rozliczeń: klik

Soph jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości