|
|
#2131 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozstanie z facetem, część XXIII
ja się cieszę, że on się do mnie nie odzywa już
mówiłam mu tyle razy, żeby dał mi spokój, ale nie. dopiero teraz jak powiedziałam dobitnie co o tym myślę dał spokój. no i jest mi lepiej, gdy się nie odzywa, tak jakoś spokojniej
|
#2132 |
|
Zadomowienie
|
No tak. Lepiej jak sie nie odzywa. W końcu skasowałam moj numer z jego telefonu. Chociaz został mu w polączeniach bo jeszcze we wtorek dzwonił pijany no ale pozniej wytrzeźwiał wiec pewnie stwierdził że ma mnie dość. I dobrze. Ch
|
#2133 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2134 |
|
Zadomowienie
|
Mi to wczesniej nie pomagało. Jego proszenie żebym sie odezwała, czy pisanie, że gdzies jedzie i prowokowanie mnie do odpisania. Dobrze, że juz tego nie robi.
|
#2135 |
|
Zakorzenienie
|
ja za 5 tygodni wyjeżdżam i już nie mogę się doczekać
mam cichą nadzieję, że może tam spotka mnie moje szczęście i w końcu coś mi się zacznie układać.
|
#2136 |
|
Zadomowienie
|
Gdzie wyjeżdzasz?
|
#2137 |
|
Zakorzenienie
|
jak Wam zazdroszczę ze się czasami odzywają .... u mnie cisza 2 miesiące
|
#2138 |
|
Zakorzenienie
|
właśnie nie ma czego zazdrościć.
|
#2139 |
|
Zakorzenienie
|
wiem że nie ma ,ale jednak
ja nawet nie wiem czy on żyje czy ma kogoś czy coś jeszcze myśli o mnie nic ![]() z jednej strony dobre to z drugiej bym chciała wiedzieć dlaczego mnie zostawił ;(
|
#2140 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiem co czujesz i przykro mi, że musisz przez to przechodzić
|
|
#2141 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja tu on tam, mniejsze koszta ale jak mialam wyjść na disko to potem wielka awantura, foch itd. No to cóż, ja chciałam abysmy byli blisko. Ale on? No raczej nei było mu po drodze. Poza tym głównym wątkiem miał wady które mi nie odpowiadały i przeszkadzały. I to że życzył mi dobrej zabawy... Pff kto komu powinien w tej sytuacji życzyć. A dzisiejsza nuta, która mi gra w głowie i na kompie to PIH- Nigdy nie wróci. Nie żebym sie dołowała, ale tekst i melodia jest świetna. Aha, bylismy 10 miesięcy ze soba.
Kochaj albo Rzuć! I forgot that all might see So many beautiful things... Zapraszam do wymiany:--> https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=380461 kosmetyki : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=380683 Edytowane przez aniaexplode Czas edycji: 2012-07-07 o 13:25 |
|
|
|
|
#2142 |
|
Raczkowanie
|
Czytam co piszecie i wiecie co, brak kontaktu jest zbawienny ja sobie zafundowałam cztery spotkania w wakacje i teraz juz sie nie da wycofac a zrobilabym to... gdy go widze to tylko stres i nerwy, nie zmienia to mojej sytuacji bo powrotu nie bedzie a pogarsza samopoczucie i to udawanie ze jest mi swietnie jak mi wesoło jaka jestem inna... nie okaze mu ze cos wciaz czuje a on wierzy ze juz nie kocham nie chce i zachowuje sie jak kolega, jest mily grzeczny ale nic ponad to... sztucznie miły tak dziwnie... i tak sobie udajemy ja ze go nie chce on ze jest kolega choc to ja utrzymalam kontakt... ja nie zapytam czemu nie pisales on uprzejmie mowi ze nie odpisywal tylko z grzecznosci (klamstwo) ... jakas masakra ta sytuacja... zepsute wakacje kolejne, jak zapanowac nad tym?
|
|
|
|
#2143 |
|
Zadomowienie
|
Ja wolę nie wiedzieć. chociaż wiem ze o mnie myśli bo nie można nagle przestać myslec o osobie z kórą sie było.
|
#2144 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny czy wasi eks skasowali wasze wspolne zdjecia z fb? czy wy skasowalyscie? Ja wlasnie dopiero kilka dni temu wykasowałam, bo zapomniałam, że mam jakieś wspólne, czyli po prawie 3 miesiącach od rozstania. Ogólnie trzymam się ok, ale dzisiaj mam jakiś gorszy dzien
|
|
|
|
#2145 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
On się z tym nie męczy, tylko Ty. ---------- Dopisano o 14:56 ---------- Poprzedni post napisano o 14:45 ---------- Cytat:
gorsze dni się zdarzają, ale na szczęście są też te dobre . przytulam
Edytowane przez sudenly Czas edycji: 2012-07-07 o 14:47 |
||
|
|
|
#2146 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() U mnie też dziś spadek formy... |
|
|
|
|
#2147 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:12 ---------- Poprzedni post napisano o 15:09 ---------- Cytat:
![]() mam dziś doła i to wielkiego, teraz zrobiłam sobie przerwę w sprzątaniu, ale zaraz wracam do roboty , wieczorem pójdę na rolki aby znów się wyżyć
|
|
#2148 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2149 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:32 ---------- Poprzedni post napisano o 15:16 ---------- to jest straszne , ale chciałabym żeby on poczuł to co ja czuję
|
|
#2150 |
|
Zadomowienie
|
On dzownił ale nie odebrałam.
Mam doła Byłam umówiona z koleżanką ale właśnie napisala, że dziś nie da rady sie spotkac. I co mam robic ?
|
#2151 |
|
BAN stały
|
Co zrobiłyście, żeby szybko zapomnieć?
Ja to właśnie przechodzę i w życiu tak bardzo nie płakałam... |
|
|
|
#2152 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2153 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=sudenly;35159607]jak to się nie da, jak się da. trzeba tylko chcieć. spójrzmy prawdzie w oczy : Ty po prostu chcesz się z nim spotykać. Tylko, że takim sposobem to nigdy na prostą nie wyjdziesz, taka jest prawda.
On się z tym nie męczy, tylko Ty.[COLOR="Silver"] Na pewno sie nie meczy, on nie ma uczuc, a ja nie potrafie sie odciac.. moze nadejdzie taki czas... oby... ale ja wciaz mam nadzieje ze wroci.. przyznaje sie jestem głupia ale bez niego nie potrafie... to juz trzy lata i wciaz jest jak bylo, on, on... bylam z kims nie wyszło bo on... cholera jasna dlaczego to tak boli... dwa dni ciszy oczywiscie ani wspomni o mnie... a ja siedze i placze... znow i znow... a nie da sie bo za tydzien wiezie mnie na wakacje i potem znow i znow i znow... ale jezeli do konca wakacji nic sie nie zmieni nie powie czegos o nas, nie da znaku zrywam kontakt... juz raz mi sie rok udało wiec znow sie uda... odzyskac spokoj... Edytowane przez hittherock Czas edycji: 2012-07-07 o 17:07 |
|
|
|
#2154 |
|
Zadomowienie
|
Nie potrafie sama jechac na rowerze czy rolkach. Wtedy jest najbardziej smutno i najwiecej mysli przychodzi do głowy.
Oj cięzko mi dziś bedzie.
|
#2155 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:11 ---------- Poprzedni post napisano o 17:09 ---------- Cytat:
iPod, słuchawki w uszy i jedziesz
|
|
#2156 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja potrzebuje towarzystwa
|
|
#2157 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ZERO KONTAKTU ZERO ZERO!!!! |
|
|
|
|
#2158 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
hittherock, ja nie pracuję, mam teraz wakacje. Z jednej strony to dobrze, nikt mnie nie będzie widział, ale z drugiej chyba się tu zapłaczę po prostu Edytowane przez saakdasadadsad Czas edycji: 2012-07-07 o 17:18 |
|
|
|
|
#2159 |
|
Zakorzenienie
|
Hmm, ja się nastawiałam od jakiegoś czasu przed rozstaniem na rozstanie. Wtedy się czułam jakby mi ktoś nóż w serce wbijał. Teraz nie tęsknię za jego osobą, a dopiero 3 miesiąc mija. Natomiast czuje się samotna, nie mam z kim wyjść, a już o poznaniu kogoś to mogę zapomnieć.
|
|
|
|
#2160 |
|
Zadomowienie
|
Umówiłam sie z innymi znajomymi chociaż wiem że ciezko mi bedzie. Nie wiem jak ja wytrzymam żeby do niego nie napisac. Ciężki wieczór przede mną.
Najchętniej spotkałabym sie z nim i posiedziała razem tak jak zawsze
Synek: 28.08.2015 ! Edytowane przez asia1010 Czas edycji: 2012-07-07 o 17:41 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:57.

mówiłam mu tyle razy, żeby dał mi spokój, ale nie. dopiero teraz jak powiedziałam dobitnie co o tym myślę dał spokój. no i jest mi lepiej, gdy się nie odzywa, tak jakoś spokojniej 

mam cichą nadzieję, że może tam spotka mnie moje szczęście i w końcu coś mi się zacznie układać.

ja tu on tam, mniejsze koszta ale jak mialam wyjść na disko to potem wielka awantura, foch itd. No to cóż, ja chciałam abysmy byli blisko. Ale on? No raczej nei było mu po drodze. Poza tym głównym wątkiem miał wady które mi nie odpowiadały i przeszkadzały. I to że życzył mi dobrej zabawy... Pff kto komu powinien w tej sytuacji życzyć.