![]() |
#4681 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Koty część IV
Hehe, u nas nad ranem straszne burze i pioruny, TZ mówi że Mołdżo uwalił się między nas, próbował go wypchać ale się drań zapierał wszystkimi pazurami
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4682 |
Zakorzenienie
|
Nie ma tutaj może dobrej krakowskiej duszyczki, która przygarnęłaby moją Melę na czas naszego wyjazdu ?
![]() Maaalllaaa ? ![]() Prawdopodobnie wyjeżdżalibyśmy 10-20 sierpnia
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B ![]() 14.05.2017 Bruno
![]() Edytowane przez Melka88 Czas edycji: 2012-07-06 o 13:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#4683 |
Nie depcze krokusów
|
Łoooo, do sierpnia jeszcze tyyyle czasu...
![]() |
#4684 |
Zakorzenienie
|
jesli idzie o zorganizowanie opieki to malo
w zeszlym roku mogli tylko dochodzic do mnie do domu, co przy samotnej Meli sie nie sprawdzi mialam tylko jedna chetna ze slaska, ktora mi ja przygarnela
I get to love you, it’s the best thing that I’ll ever do. I get to love you, it’s a promise I’m making to you. Whatever may come your heart I will choose. Forever I’m yours, forever I do. 4.06.2015 A&B ![]() 14.05.2017 Bruno
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4685 | ||||||
KOTerator
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:42 ---------- Poprzedni post napisano o 14:41 ---------- Cytat:
![]() Dlatego trzeba dokładnie sprawdzać składy i szukać tych wiarygodnych. ---------- Dopisano o 14:43 ---------- Poprzedni post napisano o 14:42 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:47 ---------- Poprzedni post napisano o 14:43 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:49 ---------- Poprzedni post napisano o 14:47 ---------- Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:52 ---------- Poprzedni post napisano o 14:49 ---------- Tak jak przypuszczałam ale nie chciałam krakać - na legowisku chłodzącym śpi MILKA ![]() Cały czas, nie schodzi. Wkładam wkłady przed południem i zimno utrzymuje się przez 5-6 godzin, Milka się nie rusza z legowiska. A Soni daję wkład z lodówki turystycznej i trzyma na tym jedną łapkę. Dla Soni to legowisko jest za małe (40x30) i zbyt twarde, ale czasem też poleży (jak akurat na chwilkę Milka zejdzie). Ogólnie - nie żałuję i polecam. |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4686 | |
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Nie ukrywam też, że boję się reakcji na dorosłego kota i powrotu do rzygania. Pamiętasz, że przy kotce Cholerki i szarym tymczasie była wojna. ha, ha, może jednak nie jest jej aż tak gorąco? Albo nie chce przeziębić... pazurków...
![]() ![]() |
![]() |
#4687 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja z kolei tamtej osobie już nie chcę jej zostawiać, bo wracając po nią zastałam ją w otwartym, niezabezpieczonym oknie :/ A do tego widzę teraz, że własna kotka tej osoby najprawdopodobiej dała nura przez okno, więc proceder jest stały.. A szkoda, bo tam się z kotami dogadała
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4688 | |
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Może Hard? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4689 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4690 | |
KOTerator
|
Cytat:
Czekamy na ochłodzenie, na razie temperatura cały czas się utrzymuje taka sama ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4691 |
Nie depcze krokusów
|
Dobrze, że pije, mojemu się nie chce... Sika tylko 2x dziennie, daję mu mokre żarełko.
![]() |
#4692 |
KOTerator
|
Wody nie chce pić dużo, dobrze, że mleko kocie jest.
A mokrego w ogóle nie chce jeść, parę chrupek dziennie przegryzie i to wszystko, w ogóle nie ma apetytu ani głodna nie jest... |
![]() ![]() |
![]() |
#4693 |
Zakorzenienie
|
U mnie Tygrys ma gdzieś temperatury
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4694 | |
Elwirka-Elmirka :D
|
Może...
![]() ---------- Dopisano o 20:20 ---------- Poprzedni post napisano o 20:10 ---------- Cytat:
![]() A moje koty olewają burzę. Gorzej z Majlem ![]() ---------- Dopisano o 20:26 ---------- Poprzedni post napisano o 20:20 ---------- Chcę dla zwierząt zamówić jakąś dobrą karmę w tym m-cu , ale jak zwykle przy takim wyborze -> ![]() Dla kotów ze 2 paczki po 400 g na razie, dla psów po 3 kg lub 15 . Zależy jeszcze co wet powie po wizycie z Melmanem- wymiotuje niemal po wszystkim ![]() ![]()
![]() |
#4695 |
Zakorzenienie
|
Kicie zostały wczoraj zabrane do schroniska. niestety nie udało mi się żadnej fundacji w moim mieście znaleźć a jedyna obok udzieliła tylko porady telefonicznej i radziła schronisko. Przedtem poczytałam opinie na forach i są raczej przychylne.
Generalnie z mamuśką kociaków nie było żadnych problemów, nie syczała ani nic, czyli znak że osowojona a może nawet domowa. Ale małe to Pan ze schroniska i mój Mąż z dobre 20 minut ganiali pod rampą... ![]() ![]() I wierzę, że znajdą domek ![]() ![]() ![]() ![]() Ale w pon. jedziemy do schroniska zobaczyć jak się czują... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4696 |
Nie depcze krokusów
|
ojej, brzmi strasznie...
![]() |
#4697 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Szkoda kotków ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4698 |
Elwirka-Elmirka :D
|
![]() Niestety. Nie wiem od czego. Nie jest nigdy puszczany samopas, żeby się najadł nie wiadomo czego. Zostają oba same tylko na ogródku.
#4699 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ale mam nadzieję, że jednak znajdą szybko domek... ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4700 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziwna fundacja.. Jak się nazywa?
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4701 |
Zakorzenienie
|
Oj, to widać nie tylko mnie to dziwi.
Małe słodkie to pewnie ludzie przygarną, najgorzej mają w schroniskach dorosłe zwierzaki ![]() Tak w ogóle to w nocy młody znowu mnie rozwalił ![]() ![]() - ał? Od razu mi się skojarzyło "wpie*dol?" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4702 | |
KOTerator
|
Cytat:
U psa Szpiega w podobny sposób się zaczęło. Okazało się, że to wrzody i pies wymagał interwencji chirurgicznej... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4703 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mąż z babką rozmawiał i mówiła, że jak coś to będzie do Nas dzwonić...ale cisza...nikt nie dzwonił... No nic...mam troszkę wyrzuty sumienia, ale generalnie nie mogłam ich zabrać do domu. Tym bardziej, że dzisiaj wyjeżdzam. Może będzie ok. W pon. mamy jechać z Mężem tam, zobaczyć co i jak. I szukam dla Nich domu indywidualnie... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4704 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() i woda nie wytryskuje do gory, raczej tak delikatnie sie podnosi i rusza sie cala, wyglada to bardziej jak woda w strumyku, niz kaskady i wodotryski ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() Edytowane przez stasiek Czas edycji: 2012-07-07 o 12:39 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4705 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() Edytowane przez Melka88 Czas edycji: 2012-07-07 o 13:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4706 |
KOTerator
|
Na allegro pojawiły się materace chłodzące dla królików i świnek na wkłady do zamrażarki (dokładnie to co ja mam, tylko nówki nie śmigane) i maty chłodzące, które po zamoczeniu w wodzie utrzymują chłód przez kilka dni (?) - różne rodzaje.
---------- Dopisano o 15:18 ---------- Poprzedni post napisano o 15:15 ---------- Ja bym chciała taką miskę: http://technow.pl/miska-chlodzaca-wode ale nie ma :P. Zastanawiam się nad tym: http://www.yorkchampion.com/pl/p/Mis..._Pingwinki/389 Nie wiem jak u Was, ale u mnie upał utrzymuje się cały czas, deszcze i grad nas ominęły. |
![]() ![]() |
![]() |
#4707 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny wariuje. Mój Muki dziś zaczął krwawić z ptaszka tzn jakieś pół godziny temu obudził się zszedł z kanapy i nakapał na posadzkę ale nie siusiał oczywiście jedziemy do weterynarza ale dopiero jutro o 16 dziś już nie przyjmuje. W żełądku wszystko mi lata sama w to nie wierzę mam nadzieję, że to nie SUK nawet nie chcę myśleć, że możemy go stracić jak Charliego on 12 będzie miał 4 m-ce dostaje tylko royala w zeszłym tygodniu byliśmy na szczepieniu i wszystko było ok a teraz to. Jestem przerażona i załamana mam nadzieję, że to tyko incydent i obędzie się na strachu
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4708 | |
KOTerator
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4709 | |
Nie depcze krokusów
|
Coś trudno mi uwierzyć. Na FB pisali kilka dni temu, że na 50 miejsc dla kotów mają ponad 90 osobników.
Cytat:
Fajne te miski!
![]() ![]() |
![]() |
#4710 |
KOTerator
|
Fajne fajne, ciekawe czy działają
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:04.