|
Notka |
|
Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4561 |
Zadomowienie
|
Dot.: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne- cz. XI + przeogromna dawka plotek!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#4562 |
Wtajemniczenie
|
Witam Was, Kochani.
Chciałam zameldować, że w czwartek doszedł do mnie box. Pięknie za niego dziękuję mojej Nailboxiance. Prześliczne pudełeczko i naprawdę bardzo fajna zawartość. Wybaczcie, ale zdjęć nie będzie... A tak poza tym to w środę dostałam od losu po mordzie tak mocno, że dochodzić do siebie będę jeszcze długo, a ślad i tak zostanie. Nie pytajcie, o co chodzi, bo nie potrafię o tym mówić, a poza tym to forum się do tego nie nadaje... Także na jakiś czas Was opuszczam, bo jakoś nie wyobrażam sobie teraz w mojej sytuacji pisać o malowaniu paznokci... Śnieguś, wykreśl mnie, proszę, z listy obecności na 18 lipca... Fajne z Was Ludziki, więc pewnie jak się jakoś pozbieram do kupy, to wrócę na wątek. Zżyłam się jednak z Wami trochę przez te kilka miesięcy. No, to na razie!
#4563 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4564 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4565 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() No niestety bywa że czasem wszystko na opak i nic nie można znaleźć ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() stópki tak nie do końca mój klimat ale ładne ![]() Burza a u mnie gorąc nadal 23 stopnie w chwili obecnej ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4566 | ||||||||
Zadomowienie
|
Znajoma nazwa.. To nie jest na coś innego?
![]() Na zimno? Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Też mam baby hair tylko, że tak śmiesznie bo nie tylko a około głowy ale też jak palcami dotknę skalpu to czuję takiego jeża. Cytat:
![]() U mnie aktualnie 11 stopni i deszcz. Nie obchodzę takowych świąt ![]() Cytat:
![]() Dobrze, że nie widziała Cię w kolejce u gina, wtedy to by było.. Cytat:
![]() Uwielbiam żyłki na stopach. ![]() Cytat:
Cytat:
Moje marzenie ... ![]() Edytowane przez trellemorele Czas edycji: 2012-07-07 o 23:54 |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4567 |
Zakorzenienie
|
Oj będzie mnie jutro bolała głowa...
![]() Proszę spamować, żebym miała co jutro czytać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4568 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4569 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale idąc Twoim tokiem to powinnaś dodać: na pięknych, równych zapuszczonych paznokciach ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() i gratuluję sukcesów naukowych ![]() nooo ![]() tylko jeszcze pasuje pamiętać żeby drzwi zamykać ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4570 | |||
Zakorzenienie
|
Genialny pomysł D:
Przywykłam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() I czekamy, aż do nas wrócisz ![]() Cytat:
![]() Znowu nie spałam, padam na mordę. Wczoraj byłam u wujka na grillu, podtopiło nas nieco (jakie szczęście, że poszłam do samochodu pozamykać okna, przynajmniej przeczekałam deszcz największy. Przeszła ulewa, trochę gradu. A jak się okazało, w mieście powiatowym katastrofa: taki grad leciał, że samochody mają poniszczoną karoserię, powybijane szyby, okna też w domach powybijane, drzewa powyrywane z korzeniami. A w mojej wiosce tylko popadało i później nie było prądu, bo chyba zerwało linię. Takie zadupie, że nawet nawałnica tu nie zaglada ![]() Poza tym miałam słodziaka pod opieką ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4571 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Trzymam kciuki, żeby wszystko się ułożyło, będziemy na ciebie czekać ![]() ![]()
![]() |
#4572 | ||||
Oby do wiosny
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Mam nadzieję, że się jak najszybciej poukłada. Może jednak się zdecydujesz dołączyć. Chociaż nie naciskam. ![]() Generalnie nie. Zmniejsza obrzęk i zaczerwienienie skóry oraz ogranicza świąd. To steryd jest.- Można dostać też bez recepty, w słabszym stęzęniu. Ma to też działanie ptrzeciwzapalne, więc na opryszczkę też by nie zaszkodziło. Na oprycha, mam zawsze w torebce ViruMertz. Jak zdążysz go szybko nałożyć, to się oprych nie wykluwa. Miewam rzadko, ale bardzo bolesne- gdzieś przy nerwie się mi umiejscawia, i macki bólu sięgają na szuję za ucho oraz nawet do ramienia, do tego mam temperaturę. Dzięki temu preparatowi, nie miałam od 2 lat ![]() Wstałam, sprzątnęłam łazienkę, kuchnię sypialnie, duży pokój, wymyłam podłogę w całym mieszkaniu i właśnie kończę śniadanie ![]() Edytowane przez Śniegowa Czas edycji: 2012-07-08 o 09:16 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4573 |
Zakorzenienie
|
Hej, sledze ten watek juz bardzoo dlugo, co prawda wczesniej udzielalam sie pytajac tylko o rade, bo o pokazywaniu moich paznokci nie bylo mowy
![]() ![]() rimmel 440 sun downer + topper essence circus confetti
#4574 |
Zakorzenienie
|
Kawko ale piękny ten adosik
![]() ![]() kiecka witaj ![]()
![]() |
#4575 | |||||||
Zakorzenienie
|
[1=8f44be8657be3d2a3733d9c 7d3db3d2234bdc5f1_6583833 2e9b82;35129883]Znowu nie wyszło. Na łuku, ale wstyd, a byłam pewna że wyjdzie, nawet ten pacholek nie upadł tylko w polu zatrzymania przesunął się malutki kawałeczek. Następnym razem
![]() Pocieszyłam się za całe 3,5 zł ![]() Od razu pomalowała nimi paznokcie ![]() Jeszcze skórki nie wytarte, trochę krzywo pomalowane.[/QUOTE] szkoda, że tak mało brakło... a lakiery super ![]() ślicznie ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() nawet ostatnio fryzjerka przy czesaniu na wesele zauważyła, że mi dużo włosów rośnie. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:40 ---------- Poprzedni post napisano o 14:40 ---------- Cytat:
![]() i starannie pomalowane, super! ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4576 | |||
szef wszystkich szefów
|
Cytat:
![]() To ja dorzucę jeszcze GR Paris nr 238. Tylko, ze on ma srebrne drobne drobinki (masło maślane ![]() Trufelku, uwielbiam tę emotkę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4577 | ||
Strażnik Wizażu
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:47 ---------- Poprzedni post napisano o 14:47 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4578 |
Zakorzenienie
|
Medi - obyś wróciła do nas jak najszybciej
![]() Kiecka - witamy na wątku, miło, że dołączyłaś ![]() ![]() - przydałaby się jeszcze jedna warstwa lakieru bo dość mocno widać końcówki - masz delikatne bruzdki wzdłuż płytki (to nic, prawie każdy je ma), optycznie zniwelowałby je jakiś dobry topcoat - masz śliczną, długa płytkę paznokcia, bardzo smukłą, nadaj jej konkretny kształt: kwadraty jeśli wolisz krótsze pazurki lub migdałek jeśli możesz sobie pozwolić na zapuszczenie dłuższych ![]() ---------- Dopisano o 15:22 ---------- Poprzedni post napisano o 14:57 ---------- Letnia seria evelinek happy colours 489: ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4579 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() cieniowanie wyszło super, a paseczki mnie rozbroiły całkowicie ![]() Cytat:
![]() to nie ja.... ja nic nie dotykałam ![]() ---------- Dopisano o 16:09 ---------- Poprzedni post napisano o 15:55 ---------- heheheh nikomu nie pozyczam mojego PS ![]() Mmedeah88 mam nadzieję, że będzie wszystko w porządku... mam też nadzieję, ze wiesz że starałybyśmy się ci jakoś psychicznie pomoc... jakbys kiedykolwiek zdecydowała się porozmawiać... nawet nie wiemy o co chodzi dokładnie, ale bedziemy czekać i tęsknić za tobą ![]() witaj ![]() Witam u nas i pokazuj się ja najcześciej ![]() Lolli twoje pazurki są świetne, kocham twoj kształt!! ![]() ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4580 |
Zakorzenienie
|
Mgiełka - to się zamień!
|
![]() ![]() |
![]() |
#4581 | ||
Oby do wiosny
|
Cytat:
Co do rad, to Lolli wszystko powiedziała ![]() Cytat:
![]() A moje wręcz przeciwnie. Musiałam obciąć, bo jeden się skubany zaczął rozdwajać. No i z golasami przychodzę. Łapki wysuszone po dzisiejszych porządkach |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4582 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Z ciebie to prawdziwy tajfun energii ![]() Cytat:
![]() Pazurki masz śliczne, z długą płytką, starannie pomalowane. Natomiast zgadzam się z Loli, że dobrze by było nawa im jakiś konkretniejszy kształt. Ja bym się zdecydowała na migdałki, bo płytka ci się delikatnie rozszerza ![]() ![]() Perfekcyjna w każdym calu ![]() Cytat:
![]() ![]() Trafiłam dzisiaj na wyprzedaż różanej kolekcji wibo ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:36 ---------- Poprzedni post napisano o 16:31 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#4583 | |
Zakorzenienie
|
hmmm chyba byłaby skłonna
![]() ![]() Teraz jak mi odrastają z tych króciutkich to są bardziej owalne niż migdałkowe (ale ładne na razie więc nie ruszałam ![]() ![]() ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 16:41 ---------- Poprzedni post napisano o 16:40 ---------- A ja się pochwalę, ze kupiłam sobie pigmenty Kobo te perłowe po 5,99zł ![]() ![]() czaiłam się na nie kiedyś to teraz mam - 4 ![]()
![]() |
#4584 |
Zakorzenienie
|
Zrobiłam bułeczki drożdżowe z jagodami. Trzydzieści.
Odłożyłam cztery, żeby zawieźć jutro Kubie, cztery tato zaniósł babci i dziadkowi. Ja zjadłam jedną. A reszta babeczek magicznie zaginęła. JAK dwójka facetów może zeżreć 21 bułeczek w ciągu niecałego pół godziny? ![]()
![]() |
#4585 |
Zakorzenienie
|
Ulepiłam mojej malutkiej kuzynce z modeliny owoce i warzywa do zabawy w mini kuchni
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4586 |
Wtajemniczenie
|
Witajcie dziewczyny
![]() ja tu tak skromnie przychodzę do waszych progów z moimi pazurkami ![]() ![]() wrzucam zdjecia moich dzisiejszych różowych pazurków ---lakier Vollare Salvadore (nr koloru niestety sie starł ;/) oraz wcześniej jeszcze zdjęcie moich paznokci przed kuracją ![]()
#4587 | |||
szef wszystkich szefów
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4588 |
Zakorzenienie
|
Maliniarka AnulaPPP MgielkaM Śniegowa - dzięki za rady i opinie !
![]() lolli_pop - wielkie dzięki za rady, z tą dodatkową warstwa to masz racje, ja mam po eveline 8w1 bardzo dluga ta biala czesc i ona niestrty mocno przebija, zwlaszcza przy lakierach w takich pomaranczowych i rozowych odcieniach, bruzdki faktycznie mam nie tyle co na samych paznokciach, so czasem mi sie zrobia podczas malowania, jak mozesz polecic jakis topcoat to chetnie, bo ja mam tylko 'essence gel-look' i jest tragiczny, schnie wieki. No i co do pilowania to trafilas w sedno, ja faktycznie mam nijaki ksztalt paznokci, kwadraty raczej odpadaja, kiedys probowalam i po prostu strasznie mi sie lamaly brzegi, tak jakby to nie byl 'moj' ksztalt i juz, za to takie typowe migdalki bardzo mi sie podobaja, duzo bym dala za taki ksztalt jak Twoj, mam jednak jakis problem z odpowiednim spilowaniem ich. Plytka faktycznie mi idzie tak jakby na boki i zawsze jak piluje to spilowywuje tylko te boki, nic wiecej, pewnie tutaj jest blad ;/ takze jak macie jakies rady na uzyskanie ladnych migdalkow, to chetnie, jestem jednak jeszcze amatorka ![]() czarna kawa - pamietam jak kieds zobaczylam gdzies Twoj post i w pierwsyej chwili pomyslalam 'przeciez nie ja to pisalam' i dopiero otem spostrzeglam, ze to czarna kawa a nie kiecka ![]()
#4589 |
Zakorzenienie
|
Lecę zobaczyć czy potrafię jeszcze jeździć rowerem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4590 |
Zadomowienie
|
Muah
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:42.