|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2101 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy które dziwią cz.4
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2102 |
Rozeznanie
|
Nie chciałam tu urazić osób z ewentualnymi defektami i nie je miałam na myśli; chodzi mi tu o modnisie, które swego czasu nosiły na szyjach arafatki przy 35-stopniowych upałach tylko z powodu trendu, a nie dlatego, żeby coś zamaskować albo zamanifestować.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2103 |
Konto usunięte
|
CO CIĘ TO DO JASNEJ ANIELKI OBCHODZI kto gdzie i z jakich przyczyn nosił kawałek szmaty na szyi? :| nigdy tego nie zrozumiem. Lubili podobało im się moda, cholera wie. Nie wiem co w tym śmiesznego niektórzy to by ludziom w majtki zaglądali by się utwierdzić w przekonaniu czy wystarczająco przewiewne są na lato
|
![]() ![]() |
![]() |
#2104 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kurcze, mnie tez po ludzku ciekawi dlaczego ktos ubiera sie nietypowo na upal, ale nie na tyle, zeby sie bulwersowac albo pytac "nie gorąco ci? ja bym sie ugotowala" no jasne, ze najprawdopodobniej wiele "ukrywaczek" wyolbrzymia swoje defekty albo maja taki styl, ale sa wsrod nich osoby, ktore nasluchaly sie tyle przykrych komentarzy, ze wolą sluchac, ze sie kisza ![]() Edytowane przez truskawkowawiosna Czas edycji: 2012-07-07 o 22:59 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2105 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Sent from my SK17i using Tapatalk |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2106 |
Wtajemniczenie
|
http://www.demoty.pl/dziewczyny-46560
Albo i nawet bez spodni ![]()
#2107 |
Raczkowanie
|
A mnie dziwi kolega , który z każdego wyjazdu wrzuca identyczne zdjęcie: siedzi z dziewczyną przy stole i przed nimi stoją kufle z piwem. Nieważne czy to polskie morze, Grecja czy UK. Po co takie fotki wrzucać? Rozumiem jakby gość miał 16-18 lat i przeżywał pierwsze fascynuje alkoholem, ale on ma 29 lat.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2108 |
Konto usunięte
|
Ja kiedyś chodziłam w glanach lub długich trampkach.
do tej pory zastanawiam się, co mi się wtedy działo z mózgiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2109 |
Zakorzenienie
|
Co do dziwnego ubioru latem (i nie tylko) - cały czas słyszę dlaczego ubieram się na czarno, czyżbym miała żałobę, bo to przecież nienormalne, żeby z własnej woli ubierać się tylko na czarno. Aż mi się odechciewa tłumaczyć za każdym razem, że po prostu tak lubię
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2110 | |
BAN stały
|
Dziwi mnie moja sąsiadka, która zaczepia mnie i moją mamę pod blokiem i chce do nas wpadać na pogaduszki, bo jej mąż śpi i nie może w tym czasie przebywać w domu. Albo dzwoni do nas o 6 rano w niedzielę na domofon, bo jej mąż śpi i nie można go budzić. A sąsiadów to już można stawiać na nogi?
---------- Dopisano o 00:57 ---------- Poprzedni post napisano o 00:48 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2111 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale np dzisiaj wzbudzałam niezdrowe zainteresowanie, bo byłam ubrana w długą do kostek czarną spódnicę i czarną bluzkę z krótkim rękawem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2112 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 01:42 ---------- Poprzedni post napisano o 01:34 ---------- Cytat:
![]() Edytowane przez Laurelindorenan Czas edycji: 2012-07-08 o 00:41 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2113 |
Wtajemniczenie
|
![]() Dziwi mnie zawsze i nieodmiennie powolne tempo poruszania się po ciaśniejszych uliczkach, wyjściach skądś itd. Wszyscy idą szybko, kiedy można ich wyprzedzić, ale jak się zaczyna dowolne przewężenie, to nagle wszystkim krok skraca się o połowę, a ruchy o trzy czwarte ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2114 | |
Szef ds. Wymianek
|
Cytat:
szuka nowego domu ![]() Edytowane przez siarka40 Czas edycji: 2012-07-08 o 01:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2115 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2116 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2117 |
Zakorzenienie
|
No nie wiem, ja takie zjawisko obserwuję w Oławie, a jakaś szczególnie turystyczna miejscowość to to nie jest... I na domiar złego do sklepu się to-to pcha bez koszulek. Fuj. A jeden kiedyś po kłótni z ochroniarzem w ręczniku wrócił-idioci, jak Eru kocham...
Sklep/ulica to nie plaża!
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes |
![]() ![]() |
![]() |
#2118 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2119 |
Zakorzeniona
|
Dziwi mnie Wizażanka Nimfa20, której posty przyprawiają mnie o palpitację serca z powodu koloru. Dziwi mnie to, bo jest to forum i owszem, ma prawo pisać jakim chce kolorem, ale chyba pisze nie sama dla siebie tylko dla innych... A większość nie jest w stanie jej postów przeczytać. Pisanie takim fluorem kojarzy mi się dziecinnie i nie rozumiem, dlaczego dorosła kobieta pisze w takim odcieniu. I dziwi mnie to, bo uwaga była jej zwracana wielokrotnie, ale na nic. Do wyboru nie powinno być takich świecących kolorków, może wtedy by się uspokoiło.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2120 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:56 ---------- Poprzedni post napisano o 09:46 ---------- Cytat:
![]() Dziewczyna nie może się wypowiedzieć, bo zaraz lecą przytyki do koloru, zupełnie bez związku z treścią jej postu. Dla mnie to jest zwyczajne chamstwo i na jej miejscu bym kolor na biały zmieniła, a niech pieniaczom żyłka pęknie ![]() I jeszcze przypomniało mi się, jak dziewczyny tu tak się oburzały że jak to tak można, po kolorze sobie chcieć swój post z daleka poznawać! Się wyszukuje a nie! To ja teraz powiem tak: jak Wam tak strasznie przeszkadza, to się tekst zaznacza i tak czyta, o. zapewniam, że łapki nie odpadną i zajmie to mniej czasu, niż tak polecane jej przez Was szukanie każdego postu w panelu użytkownika. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2121 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do dziwnego chodzenia w upały. Za czasów gimnazjum chodziłam w glanach przy każdej temperaturze, jaka była możliwa, do tego w długich kiecach albo długich spodniach i obowiązkowo na czarno. Potem przestawiłam się na wysokie trampki. Od chyba zawsze jestem zmarźlakiem, ale dzisiaj nie założyłabym na upał glanów... ba nawet wysokich trampek, bo wymagałoby to założenia skarpetek. Aczkolwiek lubię zakładać wszelkiego rodzaju chustki i zależałoby, ile wynosi temperatura za oknem, żeby tego nie zrobić. Dlatego chodzenie w arafatkach o każdej porze roku i temperaturze mnie nie dziwi. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2122 | |
Zakorzeniona
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2123 |
Zakorzenienie
|
A mnie dziwi... moje zachowanie. Mój Tż tak mnie omamił, że wierzę mu we wszystko i wybaczam każde przewinienie. A on generalnie ma mnie gdzieś.
![]()
#2124 |
Zakorzeniona
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2125 |
Zakorzenienie
|
Mnie też dziwi takie zapatrzenie i wiara we wszystko co mówi osoba, która "generalnie ma Cię gdzieś".
W ogóle dziwi mnie zajmowanie sobie głowy osobą, która ma gdzieś naszą egzystencję. Jak byłam bardzo młoda, to przez to przechodziłam. Nie ogarniam tego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2126 |
Zakorzenienie
|
Jakoś mam mało silnej woli. Nie chce się nad sobą absolutnie użalać. Mogę jedynie stwierdzić, że głupia to ja jestem
![]()
#2127 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2128 |
Zakorzeniona
|
Ale jaka silna wola? Jeśli facet Cię okłamuje i czujesz się w tym związku źle, to chyba raczej on Cię nie kocha? A po co byś z kimś, komu na nas nie zależy?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2129 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#2130 |
Zakorzenienie
|
Moja babcia pomimo upałów nosi grube rajstopy i sweter więc coś w tym jest.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:59.