Ludzkie zachowania i poglądy które dziwią cz.4 - Strona 72 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-07-08, 09:29   #2131
MonikaFaustyna
Zakorzenienie

Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy które dziwią cz.4

Ogarnij się jak najszybciej, bo szkoda życia na kogoś, kto Ciebie nie docenia.
MonikaFaustyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-08, 09:32   #2132
Lady in Blue
Zakorzenienie

Właśnie przed chwileczką rozwaliła mnie moja znajoma na FB wkleiła zdjęcie jak karmi piersią swoje dziecko Po co to?
mnie jedynie rozwala zawsze taki pogląd - wszędzie na zachodzie jest świetnie, krainy mlekiem i miodem płynące, tolerancja i dobry gust w każdej dzielnicy, a w tej Polsce to sam zaścianek i ludzi na Vogue'a nie stać

Lady in Blue jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-08, 09:34   #2133
Shinn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MonikaFaustyna Pokaż wiadomość
Ogarnij się jak najszybciej, bo szkoda życia na kogoś, kto Ciebie nie docenia.
Po takim czasie chyba sobie uświadomiłam, że przyszłość z nim to nie będę mieć najlepszej. W każdym razie, dzięki za stawianie mnie do pionu

Co mnie jeszcze dziwi. Moi sąsiedzi. Mają psa, kundla jakiegoś małego I dzień w dzień ten pies od godziny szóstej rano tak głośno ujada, że wszyscy chyba się budzą. I ten pies nie jest sam w domu. Są wszyscy domownicy i nikt nie raczy go uciszyć.
Jak raz zwróciłam uwagę, że może by coś zrobili bo to staje się męczące, to usłyszałam odpowiedź ; Pies się musi wyszczekać. A ja muszę się wyspać,

Wiki Królikowska: Ładne nogi, płaski brzuch czy fajne cycki?
Jakub Żulczyk: Przede wszystkim jędrny mózg.

Shinn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-08, 09:35   #2134
MonikaFaustyna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lady in Blue Pokaż wiadomość
Właśnie przed chwileczką rozwaliła mnie moja znajoma na FB wkleiła zdjęcie jak karmi piersią swoje dziecko Po co to?
Nie wiem. Jak mam gości i muszę nakarmić małą, to idę do drugiego pokoju. Nie widzę powodu wrzucania takich fotek na fb.

Mnie rozwalają artykuły w sieci, że jakaś gwiazda X ma rozstępy i cellulit. Noooo to tak jakby 90% populacji nie miało. Czasem się nie ma na to wpływu niestety. O ile z cellulitem można jakoś walczyć, to ze skłonnością do rozstępów już nie. Zawsze jak coś takiego czytam, mam ochotę wysłać autorowi swoje zdjęcie w bikini, niech mu oczy wypali .

Shinn - nie ma za co
Stary 2012-07-08, 09:42   #2135
Andriejewna
Zakorzenienie

GG do Andriejewna

Cytat:
Napisane przez invisible_01 Pokaż wiadomość
A po co szukać własnych postów? Takie mądrości w nich przekazuje, że aż do nich wraca? Lecą przytyki do koloru, bo jej wypowiedzi nie da się przeczytać. Nie rozumiem, po co na forum, pisząc dla innych używać takiego koloru i jeszcze na złość go nie zmieniać. Zaznaczać tekstu nie mam zamiaru, bo aż tak mnie jego treść nie zajmuje, ale gdyby był napisany normalnie, to bym przeczytała. A co by było, gdyby każdy pisał na kolorowo? Jeden tak, drugi tak, inny tak?Większość pisze na czarno, więc te kolorowe osoby się wyróżniają, nie wiem tylko po co. Jakby każdy pisał na oczowalący kolor, to dopiero by się posty przyjemnie czytało, prawda?
Właśnie - jakby każdy, a nie znam nikogo innego, kto by pisał takim żarówiastym kolorem, dlatego jakoś mnie to nie mierzi. No i - ona używa zawsze tej samej czcionki i koloru
Po co szukać: jeśli chodzi o to, co ja mam na myśli to tak. Na stronie jest 30 postów, jeśli się udzielam w jakimś wątku to nigdy nie wiem, który z moich jest ostatni; wydaje mi się, że po kolorze rzeczywiście szybciej jest się znaleźć przez samo rzucenie okiem, niż nawet wpatrując się w avatary.
Ja piszę od siebie, nie wiem co nią kieruje w każdym razie moim zdaniem na temat koloru jej czcionki nikt się jeszcze kulturalnie nie wypowiedział, tylko same złośliwości lecą. W takiej sytuacji bym się wypięła, nie mam w zwyczaju reagować na niekonstruktywne komentarze.

Spełniam się w macierzyństwie
Roz
Dwa
Trzi
Cztyry

(Ej mam blog )
Andriejewna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-08, 09:44   #2136
Mileva_
Zakorzenienie

Cytat:
Mnie rozwalają artykuły w sieci, że jakaś gwiazda X ma rozstępy i cellulit. Noooo to tak jakby 90% populacji nie miało. Czasem się nie ma na to wpływu niestety. O ile z cellulitem można jakoś walczyć, to ze skłonnością do rozstępów już nie. Zawsze jak coś takiego czytam, mam ochotę wysłać autorowi swoje zdjęcie w bikini, niech mu oczy wypali .
Ostatnio widziałam całą galerię zdjęć poświęconych temu, że Anna Przybylska potknęła się na schodach na jakiejś gali. No straszne, kobieta w szpilkach 10 cm i powłóczystych spodniach nie ma prawa stracić równowagi Od razu posypały się komentarze że jest niezdarna. Rzeczywiście...
Mileva_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-08, 09:48   #2137
MonikaFaustyna
Zakorzenienie

Najgorsze jest to, że przez takie artykuły kobiety, mają zaburzone postrzeganie własnego ciała. Jak taka po ciąży wygląda, jak ofiara nożownika z wiszącą skórą, to dostaje depresji, bo przecież Beyonce czy inna, po ciąży wyglądała sto razy lepiej, niż przed. Nie ważne, że zdjęcia są sfotoszopowane, ewentualnie ta biedna Beyonce zamiast spokojnie przechodzić połóg, to szaleje na siłowni i z dietami. Wolę nie wiedzieć, jak ma się do tego jej organizm. Jestem "ofiarą nożownika" i mogę takim autorkom tylko zaśmiać się w twarz nad ich głupotą. Widocznie mam jakiś wielki dystans do siebie.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-07-08, 09:53   #2138
Mileva_
Zakorzenienie

Cytat:
Najgorsze jest to, że przez takie artykuły kobiety, mają zaburzone postrzeganie własnego ciała. Jak taka po ciąży wygląda, jak ofiara nożownika z wiszącą skórą, to dostaje depresji, bo przecież Beyonce czy inna, po ciąży wyglądała sto razy lepiej, niż przed. Nie ważne, że zdjęcia są sfotoszopowane, ewentualnie ta biedna Beyonce zamiast spokojnie przechodzić połóg, to szaleje na siłowni i z dietami. Wolę nie wiedzieć, jak ma się do tego jej organizm. Jestem "ofiarą nożownika" i mogę takim autorkom tylko zaśmiać się w twarz nad ich głupotą. Widocznie mam jakiś wielki dystans do siebie.
Teraz w ogóle nie ma gazety, która pokazywałaby zdjęcia bez silnej fotoszopowej obróbki. Cera, powiększenie oczu, ust, zmniejszenie optyczne nosa, i tak dalej. I zwykłe kobiety zatruwają sobie życie kompleksami, bo nie wyglądają jak cyfrowa wersja właśnie np Beyonce, która przecież też nie w każdej chwili jest olśniewająca.
Mileva_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-08, 09:58   #2139
201604200942
Konto usunięte

mnie w ogóle zadziwia jak można nosić zimowe kozaki do krótkich spodenek i bluzki na ramiączkach. Dla mnie jest jasne, że albo jest zimno i zakładam kozaki do płaszcza, albo jest gorąco i do krotkich spodenek noszę sandały.

A już nie wiem po co ktoś wymyślił kozaki "na lato"- tzn. jakies koronkowe, czy coś w tym stylu.

Cytat:
Napisane przez szarri Pokaż wiadomość
Mogę dołączyć?

Dziwi mnie zawsze i nieodmiennie powolne tempo poruszania się po ciaśniejszych uliczkach, wyjściach skądś itd. Wszyscy idą szybko, kiedy można ich wyprzedzić, ale jak się zaczyna dowolne przewężenie, to nagle wszystkim krok skraca się o połowę, a ruchy o trzy czwarte Generalnie nie cierpię wolno chodzących ludzi, ale jak jest szeroko to mam to w nosie, najwyżej poruszam się slalomem
ja tak samo. Zwłaszcza, gdy idą sobie takie panie po całym chodniku, w tempie pielgrzymki. I nie zejdą na bok, bo on chcą iść środkiem i koniec. I albo posłusznie będziesz szła tempem pielgrzyma czekając na okazję na wyminięcie, albo zaryzykujesz i wejdziesz na ruchliwą ulicę.
Do szału to mnie doprowadza zwłaszcza, gdy gdzieś się spieszę.

Edytowane przez 201604200942
Czas edycji: 2012-07-08 o 10:04
201604200942 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-08, 10:09   #2140
jelonek1985
Zakorzenienie

GG do jelonek1985

Cytat:
Napisane przez Laurelindorenan Pokaż wiadomość
Tak samo nigdy nie zrozumiem obecnej mody na koturny plus piętnastocentymetrowe szpilki, ale co kto lubi.
Mowa o szpilkach na platformie? Uwielbiam takie

"Idź własną drogą

Bo w tym cały sens istnienia
Żeby umieć żyć
Bez znieczulenia
Bez niepotrzebnych niespełnienia
Myśli złych
"

22.10 - 4.11
jelonek1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-08, 10:13   #2141
Shinn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez SamaraMorganx Pokaż wiadomość

ja tak samo. Zwłaszcza, gdy idą sobie takie panie po całym chodniku, w tempie pielgrzymki. I nie zejdą na bok, bo on chcą iść środkiem i koniec. I albo posłusznie będziesz szła tempem pielgrzyma czekając na okazję na wyminięcie, albo zaryzykujesz i wejdziesz na ruchliwą ulicę.
Do szału to mnie doprowadza zwłaszcza, gdy gdzieś się spieszę.
Oj ja też nienawidzę tego. Zawsze gdy się spieszę, ludzie urządzają sobie spacerki. I nie mówię tu o starszych osobach, tylko o tych młodszych, które idą w piątkę i zajmują cały chodnik.
Kiedyś jak nie reagowali na przepraszam, to na chama wpychałam się między nich, taranując łokciami każdego. Jakie oburzenie, że co za bezczelna, że niewychowana. Tylko szkoda, że na przepraszam powtarzane pięć razy nawet nikt nie zareagował

Wiki Królikowska: Ładne nogi, płaski brzuch czy fajne cycki?
Jakub Żulczyk: Przede wszystkim jędrny mózg.

Shinn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-08, 10:19   #2142
Laurelindorenan
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez jelonek1985 Pokaż wiadomość
Mowa o szpilkach na platformie? Uwielbiam takie
Tak, ja nie dałabym rady w nich wyjść z mieszkania Nie wyobrażam sobie schodzenia w takich butach z czwartego piętra po schodach
Laurelindorenan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-08, 10:31   #2143
WhiteCherry
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mary_poppins Pokaż wiadomość
Ojej, dobrze wiedzieć. Dzisiaj zastanawiałam się jak to jest, że ja siedzę na przystanku łapiąc kawałeczki cienia i pot mi płynie strużkami po ciele, a starsza pani stoi w pełnym słońcu w wełnianej spódnicy i zabudowanej bluzce i żwawo wygląda autobusu
ale mimo wszystko upał musi im doskwierać, bo karetki najczęściej w taką pogodę jeżdżą właśnie do słabnących, starszych ludzi.

Cytat:
Napisane przez Oh Peggy Brown Pokaż wiadomość
Dziwi mnie, że jak powstanie jakiś wątek o studiach i pracy to zaraz znajdzie się grono wizażanek, które zaczynają podkreślać, że ich kierunek jest wymagający i nie mogą pracować choćby baaaardzo chciały.
Dziwi mnie pogląd, że na studiach dziennych nie da się pracować :P
to wszystko zależy. zakładając, że ktoś ma np. zajęcia przez cały dzień od pon - pt + w weekendy praktyki, to serio - ciężko. I jeszcze znajdź czas, żeby się pouczyć, bo za samo przychodzenie na zajęcia zaliczeń się nie dostaje.

Aa, i pamiętam tekst jednego z prowadzących, gdy kumpela z powodu pracy chciała przyjść na kolokwium na drugą grupę, bo bardziej godzina jej pasowała: "wie pani, studia są nieobowiązkowe. Albo studia, albo praca" to taki chamek był, no ale takich nie brakuje ;-)

Edytowane przez WhiteCherry
Czas edycji: 2012-07-08 o 10:40
WhiteCherry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-08, 10:31   #2144
201604200942
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Laurelindorenan Pokaż wiadomość
Tak, ja nie dałabym rady w nich wyjść z mieszkania Nie wyobrażam sobie schodzenia w takich butach z czwartego piętra po schodach
Nie wszyscy chodzą tylko w płaskim obuwiu. Ja też nie umiem chodzić w butach na obcasie, ale nie dziwi mnie widok dziewczyny w butach na wysokich obcasach. A nawet jej zazdroszczę umiejętności chodzenia w takich butach ;D
201604200942 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-08, 10:33   #2145
MonikaFaustyna
Zakorzenienie

Co do rozwalającej mody, jest osobny wątek, ale nie chcę się wymądrzać. Dla mnie założenie obcasów wiązałoby się z połamaniem nóg w stu miejscach . Dlaczego? O ile są tu równe chodniki, o tyle mieszkam w typowej, starej holenderskiej kamienicy z wąskimi, krętymi i stromymi schodami. Nie wiem, co za mądrala to wymyślił. Rozumiem, że po wojnie chcieli umieścić jak najwięcej mieszkań na jednej ulicy przy jednoczesnym zachowaniu ładnej architektury, no ale te schody to jakieś zło.
Stary 2012-07-08, 10:36   #2146
softgrey
Zadomowienie

Cytat:
Dziwi mnie, że jak powstanie jakiś wątek o studiach i pracy to zaraz znajdzie się grono wizażanek, które zaczynają podkreślać, że ich kierunek jest wymagający i nie mogą pracować choćby baaaardzo chciały.
Dziwi mnie pogląd, że na studiach dziennych nie da się pracować :P
niektórzy po prostu nie muszą pracować na studiach, poza tym ja np. mam 2 wolontariaty i udzielam się w kole naukowym, więc faktycznie nie mam czasu - bardziej mi się to przyda niż praca w sklepie albo call center.

poza tym wiele pracodawców wymaga "wyrobienia" określonej ilości godzin w tygodniu, a niektórzy studenci naprawdę nie mogą ułożyć sobie godzin pracy tak, żeby nie opuszczać zajęć. nie na każdej uczelni można ukladać sobie plan
softgrey jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-08, 10:41   #2147
MonikaFaustyna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez softgrey Pokaż wiadomość
niektórzy po prostu nie muszą pracować na studiach, poza tym ja np. mam 2 wolontariaty i udzielam się w kole naukowym, więc faktycznie nie mam czasu - bardziej mi się to przyda niż praca w sklepie albo call center.

poza tym wiele pracodawców wymaga "wyrobienia" określonej ilości godzin w tygodniu, a niektórzy studenci naprawdę nie mogą ułożyć sobie godzin pracy tak, żeby nie opuszczać zajęć. nie na każdej uczelni można ukladać sobie plan
Albo chcą dyspozycyjności, więc student dzienny odpada. Ja miałam problem ze znalezieniem pracy będąc na ostatnim semestrze magisterki, bo raz w tygodniu musiałam jechać na uczelnię, bo miałam obowiązkowe seminarium (nie mieszkałam już w mieście, gdzie studiowałam, więc dojazd pociągiem w jedną stronę zajmował mi prawie 2h, czyli łącznie z zajęciami itp. odpadał mi cały dzień). Nie byłam dyspozycyjna i nara .
Chyba najłatwiej studentom dziennym dostać się do fastfoodów, bo tam można sobie określić bez problemu, na ile jest się dyspozycyjnym i względem tego ma się ustawiany grafik godzinowy.
Stary 2012-07-08, 10:41   #2148
201604181004
Konto usunięte

Wszystko super, cieszę się, ale nadal z oh Peggy chodzi nam o to że (co znowu widać na tym wątku) często wizaż próbuje wmówić że nie da rady bo... No niektórzy dają radę bo mogą a to że niektórzy nie mogą ale to nie znaczy że w ogóle jest to coś totalnie nieosiągalnego dla studentów dziennych bo tak czesto słyszę.
201604181004 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-08, 10:45   #2149
Oh Peggy Brown
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez WhiteCherry Pokaż wiadomość
to wszystko zależy. zakładając, że ktoś ma np. zajęcia przez cały dzień od pon - pt + w weekendy praktyki, to serio - ciężko. I jeszcze znajdź czas, żeby się pouczyć, bo za samo przychodzenie na zajęcia zaliczeń się nie dostaje.
Cytat:

Rozumiem, że niektórzy nie mają jak iść do pracy z różnych powodów. Ale śmieszy mnie i dziwi, że wszystkie wizażanki mają taaak wymagające kierunki studiów No naprawdę, dziwne to jest. Nie trzeba udowadniać jaki to wymagający kierunek się ma.

Tak samo dziwne jest mówienie, że na studiach dziennych się NIE DA pracować, a jak się da to osoba pewnie ledwo sobie daje radę na uczelni. Mi koleżanka do tej pory truje jak ja mogę pracować, że zapewne mnie zaraz wywalą z obu uczelni. Że ona nie chciałaby później się leczyć u tak niedouczonego lekarza, który pracował w trakcie studiów -.-

---------- Dopisano o 11:45 ---------- Poprzedni post napisano o 11:42 ----------

Cytat:
Napisane przez drabineczka Pokaż wiadomość
Wszystko super, cieszę się, ale nadal z oh Peggy chodzi nam o to że (co znowu widać na tym wątku) często wizaż próbuje wmówić że nie da rady bo... No niektórzy dają radę bo mogą a to że niektórzy nie mogą ale to nie znaczy że w ogóle jest to coś totalnie nieosiągalnego dla studentów dziennych bo tak czesto słyszę.
O właśnie!

cudo <3

Edytowane przez Oh Peggy Brown
Czas edycji: 2012-07-08 o 10:44
Oh Peggy Brown jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-08, 10:46   #2150
WhiteCherry
Zakorzenienie

wszystko super, cieszę się, ale nikt nie powiedział, że tylko studenci zaoczni pracują, a studenci dzienni (wszyscy, hurtem) nie mają w ogóle czasu.

ale żeby serio stwierdzić, czy da się czy może ktoś tylko miga się od roboty - to trzeba najpierw się zorientować, czy jego plan zajęć faktycznie daje szansę na pracę. I czy potencjalny pracodawca ten plan również zaakceptuje, bo nikt nie czeka na nas z otwartymi ramionami, jeśli kolejka chętnych do pracy jest długa i jeśli nie Ty, to jest ktoś następny.
Stary 2012-07-08, 10:46   #2151
MonikaFaustyna
Zakorzenienie

Cytat:
Rozumiem, że niektórzy nie mają jak iść do pracy z różnych powodów. Ale śmieszy mnie i dziwi, że wszystkie wizażanki mają taaak wymagające kierunki studiów No naprawdę, dziwne to jest. Nie trzeba udowadniać jaki to wymagający kierunek się ma.

Tak samo dziwne jest mówienie, że na studiach dziennych się NIE DA pracować, a jak się da to osoba pewnie ledwo sobie daje radę na uczelni. Mi koleżanka do tej pory truje jak ja mogę pracować, że zapewne mnie zaraz wywalą z obu uczelni. Że ona nie chciałaby później się leczyć u tak niedouczonego lekarza, który pracował w trakcie studiów -.-

---------- Dopisano o 11:45 ---------- Poprzedni post napisano o 11:42 ----------

O właśnie!
Haha, ciekawy pogląd . Ja nie chciałabym się leczyć u lekarza, który ściągał na studiach. A propos ściągania, to ja nigdy tego nie umiałam robić i już się nie nauczę. Zawsze wolałam dostać wyuczone 3 niż ściągnięte 5. Bo to moja wiedza i ewentualne braki. Poza tym, po ukończeniu studiów na prawdę nikogo nie obchodzi, jakie się miało stopnie w indexie.
Stary 2012-07-08, 10:49   #2152
softgrey
Zadomowienie

no cóż, ja wymagającego kierunku nie studiuję (taki raczej średnio-wymagający), a z pracy mnie wywalili, bo nie wyrabiałam godzin a i tak na wykładzie żadnym się nie pojawiłam bo w godzinach wykładów siedziałam w pracy.

owszem, da się, ale moim zdaniem jeżeli ktoś studiuje dziennie to powinien skupić się na studiach (oczywiście jeżeli sytuacja finansowa nie zmusza go do pracy)

a inna sprawa to to, że wszystkie Wizażanki mają super wymagające kierunki studiów i mnie to też dziwi w ogóle na Wizażu jest mnóstwo dziwiących poglądów ja ostatnio wykopałam ten wątek http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?p=31329338 i czytałam ze szczęką na podłodze.

Edytowane przez softgrey
Czas edycji: 2012-07-08 o 10:53
Stary 2012-07-08, 10:50   #2153
Oh Peggy Brown
Zakorzenienie

Cytat:
wszystko się da, wiadomo ;] nikt nie powiedział, że tylko studenci zaoczni pracują, a studenci dzienni (wszyscy, hurtem) nie mają w ogóle czasu.

ale żeby serio stwierdzić, czy da się czy może ktoś tylko miga się od roboty - to trzeba najpierw się zorientować, czy jego plan zajęć faktycznie daje szansę na pracę. I czy potencjalny pracodawca ten plan również zaakceptuje, bo nikt nie czeka na nas z otwartymi ramionami, jeśli kolejka chętnych do pracy jest długa i jeśli nie Ty, to jest ktoś następny.
Ale ja się nie dziwię, że ludzie nie pracują Skoro ktoś ich utrzymuje to nie pracują. Dziwi mnie jedynie pogląd, że nie da się pracować. Jak się znajdzie pracę, którą da się pogodzić ze studiami to wszystko się da. Przykładem jestem ja :P

Cytat:
Haha, ciekawy pogląd . Ja nie chciałabym się leczyć u lekarza, który ściągał na studiach. A propos ściągania, to ja nigdy tego nie umiałam robić i już się nie nauczę. Zawsze wolałam dostać wyuczone 3 niż ściągnięte 5. Bo to moja wiedza i ewentualne braki. Poza tym, po ukończeniu studiów na prawdę nikogo nie obchodzi, jakie się miało stopnie w indexie.
No ciekawy ^^ Na wizażu też go czytałam. Bo ja przy pracy i dwóch kierunkach to zapewne nic ze studiów nie wynoszę, nie interesuję się tym i to strach później pójść do takiego lekarza

cudo <3

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-07-08, 10:50   #2154
natalkaa7522
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magica Pokaż wiadomość
http://www.demoty.pl/dziewczyny-46560
Albo i nawet bez spodni
Jezu, widziałam ostatnio w biedronie faceta w majtkach. To znaczy, ja nie wiem ale generalnie nie przypatruje się na chama komuś, ale jak go zobaczyłam to Facet w ogóle przystojny, nogi i uda miał umięśnione, i miał albo krótkie spodenki aż tak obcisłe albo to były majtasy, bo wszystko było widać.

Cytat:
Napisane przez Andriejewna Pokaż wiadomość
A mnie z kolei dziwi, że budzi to aż taki święty bulwers, nie tylko na tym wątku
Dziewczyna nie może się wypowiedzieć, bo zaraz lecą przytyki do koloru, zupełnie bez związku z treścią jej postu.
Dla mnie to jest zwyczajne chamstwo i na jej miejscu bym kolor na biały zmieniła, a niech pieniaczom żyłka pęknie
I jeszcze przypomniało mi się, jak dziewczyny tu tak się oburzały że jak to tak można, po kolorze sobie chcieć swój post z daleka poznawać! Się wyszukuje a nie! To ja teraz powiem tak: jak Wam tak strasznie przeszkadza, to się tekst zaznacza i tak czyta, o. zapewniam, że łapki nie odpadną i zajmie to mniej czasu, niż tak polecane jej przez Was szukanie każdego postu w panelu użytkownika.
Ale po co 'utrudniać' komuś życie pisaniem na rażące kolory, skoro od nich tylko bolą oczy?

Cytat:
Generalnie to jest śmieszne. Zawsze jak wchodzę na onet to są nagłówki: "ależ ona ma ciało", "gwiazda i jej celulit" i takie tam różne. Kurde, moja 10 letnia kuzynka ma rozstępy, bo rośnie za szybko (nie tyje, tylko po prostu ma już 165cm wzrostu i rośnie za szybko, jej koleżanki z klasy wyglądają jak dzieci, a ona już jakby miała co najmniej 14 lat)
Stary 2012-07-08, 10:52   #2155
201604181004
Konto usunięte

Cytat:
owszem, da się, ale moim zdaniem jeżeli ktoś studiuje dziennie to powinien skupić się na studiach (oczywiście jeżeli sytuacja finansowa nie zmusza go do pracy) tyle się mówi o dośwoooooooo
Nie interesuje mnie twoje zdanie odnośnie edukacji i nie pouczaj mnie na czym powinnam się skupiać dziękuję.
Tak jak spodziewałam się, wizaż zawsze pozostanie wizażem
Stary 2012-07-08, 10:53   #2156
Oh Peggy Brown
Zakorzenienie

Cytat:
no cóż, ja wymagającego kierunku nie studiuję (taki raczej średnio-wymagający), a z pracy mnie wywalili, bo nie wyrabiałam godzin a i tak na wykładzie żadnym się nie pojawiłam bo w godzinach wykładów siedziałam w pracy.

owszem, da się, ale moim zdaniem jeżeli ktoś studiuje dziennie to powinien skupić się na studiach (oczywiście jeżeli sytuacja finansowa nie zmusza go do pracy)
A ja akurat dołożyłam wielu starań, by znaleźć prace, które w żaden sposób nie kolidują z moim planem- czyli prace nocne. Typu recepcja w hotelu w nocy :P albo bar, w którym brałam same wieczorne zmiany. Jednak gdybym miała pracę w dzień to nigdy w życiu bym nie dała rady i musiałabym zrezygnować albo ze studiów albo z pracy.

Ej! Ale ja się skupiam na studiach O dziwo, mam nawet najlepszą średnią na roku.

cudo <3

Edytowane przez Oh Peggy Brown
Czas edycji: 2012-07-08 o 10:54
Stary 2012-07-08, 10:54   #2157
softgrey
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez drabineczka Pokaż wiadomość
Nie interesuje mnie twoje zdanie odnośnie edukacji i nie pouczaj mnie na czym powinnam się skupiać dziękuję.
Tak jak spodziewałam się, wizaż zawsze pozostanie wizażem
tak, wizaz zawsze pozostanie wizażem i zawsze będzie można się to spotkać z dogryzaniem sobie i chamstwem

przepraszam za błedy w poprzednim poście ale mam zepsutą klawiaturę, już poprawiłam błędy
Stary 2012-07-08, 10:55   #2158
WhiteCherry
Zakorzenienie

Cytat:
Ale ja się nie dziwię, że ludzie nie pracują Skoro ktoś ich utrzymuje to nie pracują. Dziwi mnie jedynie pogląd, że nie da się pracować. Jak się znajdzie pracę, którą da się pogodzić ze studiami to wszystko się da. Przykładem jestem ja :P

No ciekawy ^^ Na wizażu też go czytałam. Bo ja przy pracy i dwóch kierunkach to zapewne nic ze studiów nie wynoszę, nie interesuję się tym i to strach później pójść do takiego lekarza
no właśnie - jak się znajdzie pracę, którą DA SIĘ pogodzić. Nie każdy ma tak prosto. Nie wszędzie czekają na Ciebie z otwartymi ramionami, dopasowując grafik do planu zajęć. Nie każdy ma tak kolorowo - pamiętaj.
Stary 2012-07-08, 10:57   #2159
201604181004
Konto usunięte

No wiesz ten tekst był nieco złośliwy z twojej strony. Równie dobrze ja bym mogła napisać że mimo że niektórzy nie muszą pracować to z przyzwoitości powinni bo potem płacz że ma się 25 lat i zerowe doświadczenie, ale wcale tak nie myślę. Każdy kij ma dwa końce i niekórzy potrafią połączyć i pracę i naukę więc tekst kto się na czym powinien skupiać zachowaj dla siebie
Stary 2012-07-08, 10:57   #2160
Oh Peggy Brown
Zakorzenienie

Cytat:
no właśnie - jak się znajdzie pracę, którą DA SIĘ pogodzić. Nie każdy ma tak prosto. Nie wszędzie czekają na Ciebie z otwartymi ramionami, dopasowując grafik do planu zajęć.
I ja to rozumiem Ale chodzi mi o sam fakt, że się nie da pracować Jak się znajdzie pracę, w której można pracować np. nocami i nie boimy się zawalać nocek to można pracować. I o to mi chodzi Nie obchodzi mnie dlaczego ktoś nie pracuje. Nie musi to nie pracuje. Ale śmieszy mnie pogląd ''na studiach dziennych nie da się pracować''.

cudo <3
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości