|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2131 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy które dziwią cz.4
Ogarnij się jak najszybciej, bo szkoda życia na kogoś, kto Ciebie nie docenia.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2132 |
Zakorzenienie
|
Właśnie przed chwileczką rozwaliła mnie moja znajoma
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2133 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co mnie jeszcze dziwi. Moi sąsiedzi. Mają psa, kundla jakiegoś małego I dzień w dzień ten pies od godziny szóstej rano tak głośno ujada, że wszyscy chyba się budzą. I ten pies nie jest sam w domu. Są wszyscy domownicy i nikt nie raczy go uciszyć. Jak raz zwróciłam uwagę, że może by coś zrobili bo to staje się męczące, to usłyszałam odpowiedź ; Pies się musi wyszczekać. A ja muszę się wyspać, ![]()
![]() |
#2134 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie rozwalają artykuły w sieci, że jakaś gwiazda X ma rozstępy i cellulit. Noooo to tak jakby 90% populacji nie miało. Czasem się nie ma na to wpływu niestety. O ile z cellulitem można jakoś walczyć, to ze skłonnością do rozstępów już nie. Zawsze jak coś takiego czytam, mam ochotę wysłać autorowi swoje zdjęcie w bikini, niech mu oczy wypali ![]() Shinn - nie ma za co ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2135 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Po co szukać: jeśli chodzi o to, co ja mam na myśli ![]() Ja piszę od siebie, nie wiem co nią kieruje ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2136 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2137 |
Zakorzenienie
|
Najgorsze jest to, że przez takie artykuły kobiety, mają zaburzone postrzeganie własnego ciała. Jak taka po ciąży wygląda, jak ofiara nożownika z wiszącą skórą, to dostaje depresji, bo przecież Beyonce czy inna, po ciąży wyglądała sto razy lepiej, niż przed. Nie ważne, że zdjęcia są sfotoszopowane, ewentualnie ta biedna Beyonce zamiast spokojnie przechodzić połóg, to szaleje na siłowni i z dietami. Wolę nie wiedzieć, jak ma się do tego jej organizm. Jestem "ofiarą nożownika" i mogę takim autorkom tylko zaśmiać się w twarz nad ich głupotą. Widocznie mam jakiś wielki dystans do siebie.
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2138 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2139 | |
Konto usunięte
|
mnie w ogóle zadziwia jak można nosić zimowe kozaki do krótkich spodenek i bluzki na ramiączkach. Dla mnie jest jasne, że albo jest zimno i zakładam kozaki do płaszcza, albo jest gorąco i do krotkich spodenek noszę sandały.
A już nie wiem po co ktoś wymyślił kozaki "na lato"- tzn. jakies koronkowe, czy coś w tym stylu. ![]() Cytat:
Do szału to mnie doprowadza zwłaszcza, gdy gdzieś się spieszę. Edytowane przez 201604200942 Czas edycji: 2012-07-08 o 10:04 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2140 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2141 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kiedyś jak nie reagowali na przepraszam, to na chama wpychałam się między nich, taranując łokciami każdego. Jakie oburzenie, że co za bezczelna, że niewychowana. Tylko szkoda, że na przepraszam powtarzane pięć razy nawet nikt nie zareagował ![]()
![]() |
#2142 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2143 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Aa, i pamiętam tekst jednego z prowadzących, gdy kumpela z powodu pracy chciała przyjść na kolokwium na drugą grupę, bo bardziej godzina jej pasowała: "wie pani, studia są nieobowiązkowe. Albo studia, albo praca" ![]()
sun goes down Edytowane przez WhiteCherry Czas edycji: 2012-07-08 o 10:40 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2144 |
Konto usunięte
|
Nie wszyscy chodzą tylko w płaskim obuwiu. Ja też nie umiem chodzić w butach na obcasie, ale nie dziwi mnie widok dziewczyny w butach na wysokich obcasach. A nawet jej zazdroszczę umiejętności chodzenia w takich butach ;D
|
![]() ![]() |
![]() |
#2145 |
Zakorzenienie
|
Co do rozwalającej mody, jest osobny wątek, ale nie chcę się wymądrzać. Dla mnie założenie obcasów wiązałoby się z połamaniem nóg w stu miejscach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2146 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
poza tym wiele pracodawców wymaga "wyrobienia" określonej ilości godzin w tygodniu, a niektórzy studenci naprawdę nie mogą ułożyć sobie godzin pracy tak, żeby nie opuszczać zajęć. nie na każdej uczelni można ukladać sobie plan ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2147 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chyba najłatwiej studentom dziennym dostać się do fastfoodów, bo tam można sobie określić bez problemu, na ile jest się dyspozycyjnym i względem tego ma się ustawiany grafik godzinowy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2148 |
Konto usunięte
|
Wszystko super, cieszę się, ale nadal z oh Peggy chodzi nam o to że (co znowu widać na tym wątku) często wizaż próbuje wmówić że nie da rady bo... No niektórzy dają radę bo mogą a to że niektórzy nie mogą
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2149 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Tak samo dziwne jest mówienie, że na studiach dziennych się NIE DA pracować, a jak się da to osoba pewnie ledwo sobie daje radę na uczelni. Mi koleżanka do tej pory truje jak ja mogę pracować, że zapewne mnie zaraz wywalą z obu uczelni. Że ona nie chciałaby później się leczyć u tak niedouczonego lekarza, który pracował w trakcie studiów -.- ---------- Dopisano o 11:45 ---------- Poprzedni post napisano o 11:42 ---------- Cytat:
![]()
Fizyka jest jak seks: pewnie, że może dawać jakieś praktyczne rezultaty, ale nie dlatego to robimy. ![]() cudo <3 Edytowane przez Oh Peggy Brown Czas edycji: 2012-07-08 o 10:44 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2150 |
Zakorzenienie
|
wszystko super, cieszę się, ale nikt nie powiedział, że tylko studenci zaoczni pracują, a studenci dzienni (wszyscy, hurtem) nie mają w ogóle czasu.
ale żeby serio stwierdzić, czy da się czy może ktoś tylko miga się od roboty - to trzeba najpierw się zorientować, czy jego plan zajęć faktycznie daje szansę na pracę. I czy potencjalny pracodawca ten plan również zaakceptuje, bo nikt nie czeka na nas z otwartymi ramionami, jeśli kolejka chętnych do pracy jest długa i jeśli nie Ty, to jest ktoś następny.
#2151 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2152 |
Zadomowienie
|
no cóż, ja wymagającego kierunku nie studiuję (taki raczej średnio-wymagający), a z pracy mnie wywalili, bo nie wyrabiałam godzin
![]() owszem, da się, ale moim zdaniem jeżeli ktoś studiuje dziennie to powinien skupić się na studiach (oczywiście jeżeli sytuacja finansowa nie zmusza go do pracy) ![]() a inna sprawa to to, że wszystkie Wizażanki mają super wymagające kierunki studiów i mnie to też dziwi ![]() ![]() Edytowane przez softgrey Czas edycji: 2012-07-08 o 10:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#2153 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2154 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2155 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Tak jak spodziewałam się, wizaż zawsze pozostanie wizażem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2156 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ej! Ale ja się skupiam na studiach ![]()
Fizyka jest jak seks: pewnie, że może dawać jakieś praktyczne rezultaty, ale nie dlatego to robimy. ![]() cudo <3 Edytowane przez Oh Peggy Brown Czas edycji: 2012-07-08 o 10:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2157 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() przepraszam za błedy w poprzednim poście ale mam zepsutą klawiaturę, już poprawiłam błędy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2158 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#2159 |
Konto usunięte
|
No wiesz ten tekst był nieco złośliwy z twojej strony. Równie dobrze ja bym mogła napisać że mimo że niektórzy nie muszą pracować to z przyzwoitości powinni bo potem płacz że ma się 25 lat i zerowe doświadczenie, ale wcale tak nie myślę. Każdy kij ma dwa końce i niekórzy potrafią połączyć i pracę i naukę więc tekst kto się na czym powinien skupiać zachowaj dla siebie
|
![]() ![]() |
![]() |
#2160 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:37.