kiecki maxi, kiecki mini, odchudzanie do bikini! - Strona 43 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-07-07, 10:39   #1261
psyhe666
Zakorzenienie

Dot.: kiecki maxi, kiecki mini, odchudzanie do bikini!

BŚ też jestem właśnie uczulona na ukąszenia, bardzo duże odczyny mi się robią Właśnie piłam wapno i nie wiem czy powinnam, ale posmarowałam sobie spirytusem, bo przynajmniej nie swędzi
so trójka maybe.

psyhe666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-07, 10:42   #1262
Loriette
Zakorzenienie

, że przedstawiła im się jako Ania, a wszystkie przelewy i tak dalej były na imię Marta, bo rzekomo Ona nie ma konta i robi to przez siostrę i w ogóle. Jakieś zawirowania

No błyskało się w chmurach i nic!

Psyhe ano tak Ale jeszcze muszę podszkolić się w jej przyrządzaniu! W lodówce kusił ser pleśniowy, ale uznałam, że jak owsianka to owsianka

Zapraszam do miejsca, gdzie objawia się prawdziwa miłość do kuchni.

Edytowane przez Loriette
Czas edycji: 2012-07-07 o 10:49
Loriette jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-07, 10:49   #1263
bita smietana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez psyhe666 Pokaż wiadomość
BŚ też jestem właśnie uczulona na ukąszenia, bardzo duże odczyny mi się robią Właśnie piłam wapno i nie wiem czy powinnam, ale posmarowałam sobie spirytusem, bo przynajmniej nie swędzi
Smaruj czymś łagodzącym, albo może właśnie jakiś fenistil na ukąszenia Ja używam męskich mleczek po goleniu, one mają takie łagodzące substancje fajne Mój były używał z nivei, raz zostawił u mnie taką mniejszą butelkę, używam na wszystkie ukąszenia Nie oddam

A jak coś to lekarz Nie ma żartów, jak mnie pogryzie za bardzo wyskakuje temperatura, mdleję i w ogóle zryte to jest

---------- Dopisano o 10:49 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ----------

Cytat:
Napisane przez Loriette Pokaż wiadomość
No błyskało się w chmurach i nic!
nie znoszę owsianki

no ja ciągle widziałam błyski nad czechami, tak im zazdrościłam! Już wiem dlaczego :http://wiadomosci.onet.pl/kraj/nawal...wiadomosc.html
Ja chcę ulewę, chyba od tygodnia nie pada
Stary 2012-07-07, 10:53   #1264
psyhe666
Zakorzenienie

BŚ, znalazłam w szafce alerzine i połknęłam, a teraz pójdę do łazienki i popatrzę co za kosmetyki po goleniu ma szwagier

---------- Dopisano o 10:53 ---------- Poprzedni post napisano o 10:49 ----------

Dobra, posmarowałam się intensywnie łągodzącym kremem po goleniu Ziai
so trójka maybe.

Stary 2012-07-07, 11:57   #1265
_Ewelka___
Zakorzenienie

GG do _Ewelka___

psyhe, moja kolezanka tez używa fenistilu. Ja na szczescie wystarczy jak się posmaruję jakimś antybzzzzzzzz i dziala chociaz tez mnie komary strasznie gryza, ale szybko tez wszystko schodzi!
Stary 2012-07-07, 12:49   #1266
winyl
Zakorzenienie

Cytat:
Winyl i znowu Niemcy mi odpadli

Na śniadanie:
- owsianka z kakao, bananem i dżemem porzeczkowym

Nie no powiem Ci, że piłkarzy to mają naprawdę dobrych, ale siatkarzy? Oj niiee ...

Czemu ja nie lubię owsianki?

Cytat:
Napisane przez bita smietana Pokaż wiadomość
Ja mam na razie zakwasy po wielokilometrowym chodzeniu po wawie we wszystkich kierunkach, muszą przejść

Widziałam, jestem w szoku. Już wcześniej czytałam o tej akcji, ale myślałam, że jakoś się to pozytywnie zakończy. Zonk

całą noc tak błyskało!
ale że inaczej na imię niż w nicku? To byłoby w sumie logiczne :sun:

No wiem, ale i tak ciągle będziemy chciały je zobaczyć

żartujesz, żadne fenistile nie pomagają?
wapno pij!

Ja mam uczulenie na komary, pogryzły mnie masakrycznie (naliczylam 23 ugryzienia wczoraj) na plaży nad Wisłą i potem cierpiałam z plackami na całym ciele
Ty się przecież kiedyś spotkasz z brzydalem winylem w krakowie .

Psyhe - afera jest taka, że laska, która kupowała kremy za granicą i rozsyłała dziewczynom próbki nie odzywa się od kilku miesięcy, wisi im praiwe 6 tysięcy złotych ...

---------- Dopisano o 12:49 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ----------

Cytat:
Smaruj czymś łagodzącym, albo może właśnie jakiś fenistil na ukąszenia Ja używam męskich mleczek po goleniu, one mają takie łagodzące substancje fajne Mój były używał z nivei, raz zostawił u mnie taką mniejszą butelkę, używam na wszystkie ukąszenia Nie oddam

A jak coś to lekarz Nie ma żartów, jak mnie pogryzie za bardzo wyskakuje temperatura, mdleję i w ogóle zryte to jest

---------- Dopisano o 10:49 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ----------

nie znoszę owsianki

no ja ciągle widziałam błyski nad czechami, tak im zazdrościłam! Już wiem dlaczego :http://wiadomosci.onet.pl/kraj/nawal...wiadomosc.html
U mnie leje codziennie, ściana deszczu, straszna burza i te sprawy. Wczoraj to chyba z trzy razy. A pomiędzy upał, gorąc, istna pustynia .

XOXO
winyl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-07, 12:49   #1267
psyhe666
Zakorzenienie

Winyl, Mam nadzieję, że Ty nie jesteś wśród tych oszukanych dziewczyn?
so trójka maybe.

Stary 2012-07-07, 13:14   #1268
winyl
Zakorzenienie

Cytat:
Winyl, Mam nadzieję, że Ty nie jesteś wśród tych oszukanych dziewczyn?
Nie, mimo długiego stażu w takim kupowaniu tych dziewczyn, ja jakoś nigdy nie miałam ochoty zaryzykować i kupuję sobie wszystko sama na ebayu (no dobra, ktoś mi musi kupić, bo nie mam odpowiedniej karty).

XOXO
Stary 2012-07-07, 14:02   #1269
psyhe666
Zakorzenienie

Winyl, uff to dobrze

Moje dzisiejsze menu:
grahamka z wędliną i pomidorem
45min. orbitreka
4 młode małe ziemniaki z koprem i mały mielony

plus hektolitry zielonej herbaty i wody mineralnej :P
so trójka maybe.

Stary 2012-07-07, 15:55   #1270
Loriette
Zakorzenienie

Cytat:
nie znoszę owsianki

1. A ja zaczynam kochać. Chociaż nie powiem, ze dobre kanapki z rana są jak ŚMIETANA

2. No z balkonu oglądałam błyski nad Czechami [myślałam wtedy o Tobie ] i od strony Niemiec, a w ostateczności nie było niczego.
Cytat:
Napisane przez winyl Pokaż wiadomość

Nie no powiem Ci, że piłkarzy to mają naprawdę dobrych, ale siatkarzy? Oj niiee ...
No to prawda. Siatkarze im nie wyszli. Lozano się obronił. Grozer też Teraz do mojego klubu przyszedł Tischner - nie wiem co to za jeden, zobaczymy

Byłam w SH, nic nie znalazłam.. a że po głowie od dawna chodziła mi asymetryczna spódnica to sobie zamówiłam na allegro i łącznie z przesyłką zapłaciłam zawrotną kwotę 37 zł

Edit:
Dziś:
- Owsianka z kakao, bananem i dżemem porzeczkowym
- Zupa pomidorowa
- Kromka chleba żurawinowego z wędliną, serem pleśniowym i pomidorem
+ Ewka Chodakowska "Skalpel"

Edytowane przez Loriette
Czas edycji: 2012-07-07 o 22:12
Stary 2012-07-07, 22:36   #1271
karola_plm
Rozeznanie

I tak miałam Was nadrobić i padłam wtedy po TF jak kawka. Odrobie chociaż od ostatniego posta.

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
O jaaa jestem apetyczna?

Ale przecież nie musisz nosić cienkich szpilek tylko normalne słupki
Chociaż moim zdaniem problem leży w Twojej głowie,a nie w tym jak wyglądasz Winyl, zobacz jak Ty sama o sobie piszesz ... lubisz siebie chociaż trochę?

Ba!!!

Zgadzam się... każda z nas narzeka, ja myślałam że jestem największym zakompleksiorem ever... ale Winyl, musi być chociaż COŚ co lubisz! A jak nie, to musimy popracować nad tym, żeby to się zmieniło )

Cytat:
Napisane przez _Ewelka___ Pokaż wiadomość
tez bym chciala takjie krotkie wlosy ale wygladalabym w nich jak dziecko. i tak ostatnio wszyscy mi daja 18-19 lat pojecia nie mam dlaczego i dlaczego nagle teraz
Heh, ja trochę nie mogłam się przestawić ale zebrałam mnóstwo komplementów Znajomi mówią, że świetna zmiana, że faktycznie odmładza, ale od razu inna buzia, szyja, wszystko. Tak .... świeżo

Cytat:
Kiepsko wyglądają na stronie, ale: http://www.sklep.house.pl/odziez-dam...eddate/a/11471
strasznie fajnie wygląda ta taka pseudo metalowa obręcz na stopach
Całkiem rześkie ))) Mi się podobają!

Cytat:
Obnażyłam się przed Wami. W galerii zdjęcia "pobasenowe"
Wooow, pięknie!

Cytat:
Napisane przez aniabaniaa Pokaż wiadomość
woow, co tz powiedzial na taka metamorfoze? to masz na glowie troche dluzszą rabiozę?
Ja bym powiedziała, że mam dokładnie rabiozę A TŻowi bardzo się podoba, on zawsze powtarza jak wracam od fryzjera, że czemu nie krócej No to ma!

Cytat:
Jednak się przełamałam i zrobiłam kolejny trening z Ewką! Moja "przyjaciółka", która jechała mnie, że jestem nienormalna i całkiem poprzewracało mi się w głowie, pooglądała profil Ewki i JUŻ NATYCHMIAST MAM JEJ POŻYCZYĆ PŁYTĘ. Hipokrytka.
"To se kup, piczko"

Cytat:

mialam Wam pisac, czy widzialyscie co sie dzieje na watku o BB???? najwieksza organizatorka przestala sie odzywac i wisi dziewczynom 6 tysiecy za zamowienia! masakra!!!
Ja to jestem jakaś ciemna, co to jest to BB? I co to za wątek?
Ja się zawsze trzymałam z dala od takich zamówień... jaką masz gwarancję, że ktoś się nagle nie wypnie?

Cytat:
Wiesz, że fot pewnie nigdy nie będzie?Chociaż w sumie jestem nawet ciekawa co byście powiedziały o winylu 10kg temu. Nie da się ukryć, że byłam już wtedy gruba, ale przynajmniej twarz i ręce miałam szczupłe ...
A może lepiej byłoby, gdybyś się nam pokazała?? Tak w prywatnym albumie.. każda z nas się pokazuje, w lepszych (Wy) lub średnio dobrych (ja) ujęciach i znamy się tak długo, że chyba nie ma czego się wstydzić. I same plusy - albo Ci wbijemy do główki, że wcale nie jest tak źle jak myślisz, albo przestaniemy powtarzać, że przesadzasz (co pewnie Cię irytuje). Pomyśl nad tym!

Pamiętacie mój fail z zabawą w wybielaniu szortów? Wrzuciłam je do szafki i dałam sobie czas i znalazłam na nie pomysł. I ścięłam jeszcze jedne długie jeansy i wybieliłam na takie ombre, efekt wyszedł całkiem całkiem . A z Allegro zamówiłam ćwieki i będę się bawić. Będą pięeęęękne!

Prawię kończę pierwszy tydzień TF, dzisiaj zrobiłam 55min, aż byłam w szoku, że dałam radę. Jak kończę każdy workout to wyglądam jakbym właśnia wylazła z pod prysznica, ale satysfakcja jest ogrooomna. Trzymam się dietki i będzie giit Okazuje się, że po kilku miesiącach ćwiczeń nie tak łatwo stracić kondycję Organizm dość szybko mi się zregenerował (mimo miesiąca przerwy) i forma wraca )

Failure is only an option if you make it one.
karola_plm jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-08, 02:45   #1272
winyl
Zakorzenienie

Ej, BŚ, właśnie odkryłam, że Ian grał w Zagubionych .
Tak, musiałam się tym odkryciem podzielić o 2;45 rano

XOXO
Stary 2012-07-08, 10:27   #1273
bita smietana
Zakorzenienie

Cytat:
Dobra, posmarowałam się intensywnie łągodzącym kremem po goleniu Ziai
pomogło?

Cytat:
2. No z balkonu oglądałam błyski nad Czechami [myślałam wtedy o Tobie ] i od strony Niemiec, a w ostateczności nie było niczego.

Cytat:
Napisane przez karola_plm Pokaż wiadomość
Ja bym powiedziała, że mam dokładnie rabiozę A TŻowi bardzo się podoba, on zawsze powtarza jak wracam od fryzjera, że czemu nie krócej No to ma!
pokaż zdjęcie! Mi się rabiosa strasznie podoba, jest bardzo twarzowa Ale nie ma, dzielnie zapuszczam

Cytat:
Ja to jestem jakaś ciemna, co to jest to BB? I co to za wątek?
Ja się zawsze trzymałam z dala od takich zamówień... jaką masz gwarancję, że ktoś się nagle nie wypnie?
BB to są takie podkłado-kremy tonujące z Azji, ślicznie odżywiające i rozświetlające skórę, zawierające w sobie filtry, w ogóle och i ach Dla mnie przebijają każdy podkład, obczaj sobie!

Ja wiele razy zamawiałam na wizażowych zamówieniach i nie nacięłam się, ale ja jestem strasznie ufna w sumie i naiwna i wiecie jak jest, głupi ma zawsze szczęście. Ale ta historia sprawia, że zaczęłam się zastanawiać

Cytat:
Pamiętacie mój fail z zabawą w wybielaniu szortów? Wrzuciłam je do szafki i dałam sobie czas i znalazłam na nie pomysł. I ścięłam jeszcze jedne długie jeansy i wybieliłam na takie ombre, efekt wyszedł całkiem całkiem . A z Allegro zamówiłam ćwieki i będę się bawić. Będą pięeęęękne!
Pamiętam! Ale nie umiem sobie wobrazić tego o czym piszesz wrzuć fotencję razem ze swoją rabiosą!

Cytat:
Okazuje się, że po kilku miesiącach ćwiczeń nie tak łatwo stracić kondycję Organizm dość szybko mi się zregenerował (mimo miesiąca przerwy) i forma wraca )
No to super, naprawdę
Ale jesteście w stanie ćwiczyć przy 30-kilku stopniach?
Ja jestem w tych temperaturach mokra nawet bez jakiejkolwiek aktywności ( i nie jest to zasługa żadnego mężczyzny )

Cytat:
Wiedziałam, że skądś go kojarzę, faktycznie, pierwszy sezon lostów! Strasznie mi się wtedy podobał, ale wtedy jeszcze nie byłam świadoma istnienia Stefana

Ja wiem że się ze mną spotkasz, będę Cię tak długo o to męczyć, że w końcu wymiękniesz
Stary 2012-07-08, 11:16   #1274
Loriette
Zakorzenienie

też miałaś taki wybuchowy poranek? U mnie waliło jak nigdy!
Dlaczego ja nie oglądałam Zagubionych Boski Ian!

Śniadanie godne króla - biszkopt, w którym są utopione maliny i jagody + szklanka mleka! Na popołudnie czeka pasta zrobiona z gorgonzoli!

Stary 2012-07-08, 11:23   #1275
psyhe666
Zakorzenienie

Loriette, chcę z Tobą zamieszkać
Też chcę jeść takie rzeczy!

BŚ, pomogło Dzięki
Ale już myślałam, że będę jechać do mamy do szpitala żeby mi jakiś zastrzyk zrobiła

Chcę mieć idealnie gładką skórę na całym ciele!!! Bez żadnego pryszczka, krostki itp....
so trójka maybe.

Stary 2012-07-08, 12:51   #1276
karola_plm
Rozeznanie

Dobra . Wreszcie się odważyłam i wrzuciłam coś do albumu..

BŚ - jak dokończę spodenki i zrobię sobie włosy rano to się pokażę, bo dzisiaj raczej weekendowo :P

A co do ćwiczeń, to ja jestem dosłownie zmoczona od stóp do głów, jakbym weszła do wanny. Ale jak to mówią: "Sweat is fat crying"

Edytowane przez karola_plm
Czas edycji: 2012-07-08 o 12:54
Stary 2012-07-08, 13:05   #1277
Loriette
Zakorzenienie

Cytat:

Loriette, chcę z Tobą zamieszkać
Też chcę jeść takie rzeczy!
Bania też chciała. Biorę Was we dwie! Będzie ostroo!
Cytat:

A co do ćwiczeń, to ja jestem dosłownie zmoczona od stóp do głów, jakbym weszła do wanny. Ale jak to mówią: "Sweat is fat crying"
ŚWIETNIE, ŚWIETNIE, ŚWIETNIE! Naprawdę jest duża poprawa. Teraz Twoje ciało jest takie apetyczne.. No jesteś do schrupania!

Sweat is fat crying - muszę to zapamiętać.

Dziewuszki klub, potrzebuję pomocy.

Stary 2012-07-08, 14:09   #1278
_Ewelka___
Zakorzenienie

GG do _Ewelka___

Cytat:
tez obcielam jedne spodnie, ale zbyt obcisle nogawki i myslalam zeby je ulepszyc tylko nie mam pomyslu. To fajna zabawa! moze koronke bym doszyla hmm
Cytat:
no co Ty!
wiesz ze go kocham?
Cytat:
Śniadanie godne króla - biszkopt, w którym są utopione maliny i jagody + szklanka mleka! Na popołudnie czeka pasta zrobiona z gorgonzoli!

Cytat:
juz pisalam w albumie, ale naprawde swietnie wygladasz
Stary 2012-07-08, 14:32   #1279
bita smietana
Zakorzenienie

Cytat:
też miałaś taki wybuchowy poranek? U mnie waliło jak nigdy!
Zależy co rozumiesz pod pojęciem ranek, wstałam o 10 i już nawalało słońce
Cytat:
BŚ, pomogło Dzięki
Ale już myślałam, że będę jechać do mamy do szpitala żeby mi jakiś zastrzyk zrobiła
Czuję się jak He-Man jak mogę komuś pomóc

Cytat:
Uwielbiam to stwierdzenie i Tój nowy podpis też!

Cytat:
no co Ty!
wiesz ze go kocham?
A kochajcie go sobie wszystkie, nawet Nina Dobrev niech go kocha nadal. Stefan będzie móóóój

---------- Dopisano o 14:32 ---------- Poprzedni post napisano o 14:24 ----------

eeej, wiecie, że Stefan ma żonę?
od zeszłęgo roku!

Chociaż po przeczytaniu fragmentu wywiadu z nim zwątpiłam:
"TVN7: Na naszym facebookowym profilu TVN7, Twoi fani zapytali, kim chciałbyś być, gdybyś miał szansę być kimś innym przez 24 godziny?
PW: Nie wiem czy chciałbym być kimś innym. No może Dalai Lamą, po to by sprawdzić jak to jest nie mieć żadnych zmartwień. "

Wolę na niego patrzeć, niż słuchać tych mądrości
Stary 2012-07-08, 14:58   #1280
Loriette
Zakorzenienie

mówię o 7 rano Takie pioruny mnie obudziły, że szok! Pozbierałam wszystko z balkonu, odpięłam router i poszłam dalej spać

Nie wiedziałaś, że ma żonę?! Rany boskie, kaj Ty się uchowałaś frelko!!

Stary 2012-07-08, 15:57   #1281
bita smietana
Zakorzenienie

Cytat:
mówię o 7 rano Takie pioruny mnie obudziły, że szok! Pozbierałam wszystko z balkonu, odpięłam router i poszłam dalej spać

Nie wiedziałaś, że ma żonę?! Rany boskie, kaj Ty się uchowałaś frelko!!
A możliwe, bo tata rano wszedł do mojego pokoju i okna zamykał, mnie nic nie jest w stanie dobudzić

Po prostu nie przejmowałam się tym, że mogę mieć konkurencję

i tak go dorwę
Stary 2012-07-08, 16:58   #1282
psyhe666
Zakorzenienie

Właśnie ćwiczyłam 60min na orbitreku i leje się ze mnie jak z kranu Nawet ramiona i łydki mi się spociły.
so trójka maybe.

Stary 2012-07-08, 18:37   #1283
karola_plm
Rozeznanie

Jestescie kochane W zyciu nie sadzilam, ze ktos mnie nazwie motywatorem. Ale jestem naprawdę jeszcze meeega daleko od osiągnięcia celu.

Właśnie się pomierzyłam i podałam wymiary pod fotą, wytłumaczcie mi teraz ten fenomen

Stary 2012-07-08, 19:05   #1284
Loriette
Zakorzenienie

Cytat:
Właśnie ćwiczyłam 60min na orbitreku i leje się ze mnie jak z kranu Nawet ramiona i łydki mi się spociły.
A co to za przenoszenie terminów? Miałaś się ważyć jutro, a nie 16. Ja wszystko widzę
Cytat:
Jestescie kochane W zyciu nie sadzilam, ze ktos mnie nazwie motywatorem. Ale jestem naprawdę jeszcze meeega daleko od osiągnięcia celu.

Właśnie się pomierzyłam i podałam wymiary pod fotą, wytłumaczcie mi teraz ten fenomen
Pomyśl sobie, że osiągnęłaś cel, a to do czego dążyć to takie PREMIUM
Karola powiedz mi jak to u Was w tym TF wygląda.. macie jakiś dzień przerwy? Bo zastanawiam się czy robić Ewkę 6 razy w tygodniu czy 7. Z jednej strony nie chcę żeby mięśnie puchły na potęgę, a z drugiej - boję się, że za bardzo się przyzwyczaję.

Agnesuk wróciła z urlopu. Czekam na jakieś opowieści dziwnej treści

Rany boskie, ale teraz była burza! Aż nam zaczęło okno przeciekać jak grzmotnęło gradem! Z czym do ludzi ja się pytam!

Stary 2012-07-08, 19:23   #1285
_Ewelka___
Zakorzenienie

GG do _Ewelka___

Cytat:
a tam wymiary, jestes taka proporcjonalna
Cytat:
A co to za przenoszenie terminów? Miałaś się ważyć jutro, a nie 16. Ja wszystko widzę
hhahaha tez to zauwazylam
Stary 2012-07-08, 19:59   #1286
winyl
Zakorzenienie

Loriette, chodź, w ramach treningu pozabijamy tych bezczelnych "kibiców" bułgaskich, co?

XOXO
Stary 2012-07-08, 20:03   #1287
psyhe666
Zakorzenienie

Loriette Przez ostatnie dni piłam malibu z bitą śmietaną, a wczoraj zeżarłam pakę czipsów z biedry i popiłam piwem więc mogłabym przeżyć szok!
Nie bij

Dzisiejsze menu za to jest nienajgorsze
- grahamka z polędwicą + kawa z mlekiem 0,5%
-2 młode ziemniaki i kawałek mięsa 'od szynki'
-trochę malin i borówek zalanych jog. nat.
-kawa z mlekiem 0,5%
so trójka maybe.

Stary 2012-07-08, 20:06   #1288
agnesuk
Wtajemniczenie

Wyślij wiadomość przez Yahoo do agnesuk

heeeeeeeeeeeeeeej

wracam po cudownym urlopie!! było cudnie, wspaniałe i nie wiem jak jeszcze
tż był kochany i zachowywał się tak jakbyśmy się dopiero poznali

6 rocznicę spędziliśmy na plaży, spacerach wzdłuż plaży, wspólnej kolacji i piwkach i..... no ten teges
ciężko było iść na zachód słońca, bo Oli nam padła przed 20... brakowało nam jakieś ciotki, klotki która chociaż chwilę by posiedziała z Oliwką, a my moglibyśmy iść na spacer, albo żeby spędzić jakiś milutki wieczór na plaży. ale mimo to było cudownie!
Oliwka była tak zachwycona morzem, piaskiem i w ogóle tym klimatem,że aż jestem w szoku
nie chciał a w ogóle siedzieć na kocu ciągle chciała żebyśmy z nią chodzili po piasku, albo żeby 'łapała' falę haha
jak zgram zdjecia, to moze jutro coś dodam do albumu. dzisiaj już nie mam sił.

z tzem wszystko sobie wyjaśniliśmy i jest już dobrze nawet bardzo dobrze.
wszystko stresy i nerwy poszły w zapomnienie, ufff
jedliśmy lody, gofry, kebaby, frytasy z rybką, popijalismy lechy na plaży i po plazy, także na wadzę już pojawiło się 1,5kg więcej

było BOSKO jednym słowem, o!

mieliśmy wracać w piątek, ale tatuś zrobił nam niespodziankę i przelał nam kaskę na konto za kolejne dwa dni

kocham takie niespodzianki chcę takich więcej

jak na razie idę oglądać mecz z tżem, powieszę pranie i padnę na swoje łóżeczko

karola super Ci idzie! hitty są boskie! pokochasz je!
mel b mnie nudzi jakoś... nie wiem sama dlaczego.

moniaaa widziałam zdjecia, super wyglądasz

laura Twoje foty też widziałam laseczki normalnie!!

dziewczynki, wszystkie posty nadrobiłam, ale to jutro postaram się nadrobić

kocham Was!

agnesuk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-08, 21:03   #1289
Loriette
Zakorzenienie

Cytat:
Loriette, chodź, w ramach treningu pozabijamy tych bezczelnych "kibiców" bułgaskich, co?
Tych, których Zbyszek nazwał PASTUCHAMI?!
Cytat:
Loriette Przez ostatnie dni piłam malibu z bitą śmietaną, a wczoraj zeżarłam pakę czipsów z biedry i popiłam piwem więc mogłabym przeżyć szok!
Nie bij
Ach.. a więc to tak się sprawy mają

Dziś:
- Kawałek tego biszkoptu z owocami
- Mała kajzerka z pastą z gorgonzoli
- Pomidorówka + 2 młode ziemniaki, mięsko i surówka
- Kolejny kawałek biszkoptu [po co mi to było ]
- Pomidor, ogórek + łyżka pasty z gorgonzoli

Wracam do meczu

Agnesuk nawet nie wiesz jak się cieszę, że wyjazd się udał!

Stary 2012-07-08, 23:00   #1290
karola_plm
Rozeznanie

Cytat:
Brawo! Najlepszy stan, ja ostatnio się rozciągałam i przyłożyłam brodę do mostka... i mi chlupnęło potem hahahah

Cytat:
Pomyśl sobie, że osiągnęłaś cel, a to do czego dążyć to takie PREMIUM
Karola powiedz mi jak to u Was w tym TF wygląda.. macie jakiś dzień przerwy? Bo zastanawiam się czy robić Ewkę 6 razy w tygodniu czy 7. Z jednej strony nie chcę żeby mięśnie puchły na potęgę, a z drugiej - boję się, że za bardzo się przyzwyczaję.
Hmmm że osiągnęłam cel, to raczej sobie nie powiem Do celu jeszcze trochę, a potem będę dalej pracować nad ciałem. Właśnie ćwiczeniami

W środę zawsze jest dzień przerwy i wydaje mi się, że on jest mega potrzebny, żeby chociaż trochę się zregenerować. Ja na tą chwilę Ewki nie ruszam, wpadłam w tryb TF i jest mega Potem pomyślę

Co do mięśni, wszystko zależy od budowy ciała itd. Mi np. strasznie szybko puchną ale jakoś przestało mi to przeszkadzać. Ciągle sobie powtarzam, że szczypiorkiem nigdy nie będę..

Cytat:
Nic mi nie mów, myślałam że czymś rzucę w telewizor... Wiocha.

Cytat:
Napisane przez agnesuk Pokaż wiadomość
heeeeeeeeeeeeeeej

wracam po cudownym urlopie!! było cudnie, wspaniałe i nie wiem jak jeszcze
tż był kochany i zachowywał się tak jakbyśmy się dopiero poznali

6 rocznicę spędziliśmy na plaży, spacerach wzdłuż plaży, wspólnej kolacji i piwkach i..... no ten teges
jesteś!!!!!!!!!!!!!!!!!!! )))) Strasznie się cieszę, że tak wspaniale Wam wyszedł ten wyjazd, zasłużyliście na to i jak widać - było Wam to bardzo potrzebne. Najważniejsze, że wypoczęliście i wszystko sobie wyjaśniliście... i wracacie z naładowanymi bateriami. Mega mega mega się cieszę!

Cytat:
Napisane przez Ewelka

tez obcielam jedne spodnie, ale zbyt obcisle nogawki i myslalam zeby je ulepszyc tylko nie mam pomyslu. To fajna zabawa! moze koronke bym doszyla hmm
Polecam wybielacz, osłabia materiał.

Efekty mojej walki w albumie Paluchy mi odpadają ale jestem meeeeeeeeeeega zadowolona, szczególnie z tych ombre Na wakacje będą jak znalazł

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości