|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1261 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: kiecki maxi, kiecki mini, odchudzanie do bikini!
BŚ też jestem właśnie uczulona na ukąszenia, bardzo duże odczyny mi się robią
Właśnie piłam wapno i nie wiem czy powinnam, ale posmarowałam sobie spirytusem, bo przynajmniej nie swędzi
|
|
#1262 |
|
Zakorzenienie
|
BŚ, że przedstawiła im się jako Ania, a wszystkie przelewy i tak dalej były na imię Marta, bo rzekomo Ona nie ma konta i robi to przez siostrę i w ogóle. Jakieś zawirowania
![]() No błyskało się w chmurach i nic! Psyhe ano tak
BLOG KULINARNY Z NACISKIEM NA WYPIEKI Piekarnik Laury ![]() Zapraszam do miejsca, gdzie objawia się prawdziwa miłość do kuchni. Edytowane przez Loriette Czas edycji: 2012-07-07 o 10:49 |
|
|
|
#1263 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój były używał z nivei, raz zostawił u mnie taką mniejszą butelkę, używam na wszystkie ukąszenia Nie oddam A jak coś to lekarz Nie ma żartów, jak mnie pogryzie za bardzo wyskakuje temperatura, mdleję i w ogóle zryte to jest![]() ---------- Dopisano o 10:49 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ---------- nie znoszę owsianki ![]() no ja ciągle widziałam błyski nad czechami, tak im zazdrościłam! Już wiem dlaczego :http://wiadomosci.onet.pl/kraj/nawal...wiadomosc.html Ja chcę ulewę, chyba od tygodnia nie pada |
|
|
|
|
#1264 |
|
Zakorzenienie
|
BŚ, znalazłam w szafce alerzine i połknęłam, a teraz pójdę do łazienki i popatrzę co za kosmetyki po goleniu ma szwagier
---------- Dopisano o 10:53 ---------- Poprzedni post napisano o 10:49 ---------- Dobra, posmarowałam się intensywnie łągodzącym kremem po goleniu Ziai
|
|
#1265 |
|
Zakorzenienie
|
psyhe, moja kolezanka tez używa fenistilu. Ja na szczescie wystarczy jak się posmaruję jakimś antybzzzzzzzz i dziala
chociaz tez mnie komary strasznie gryza, ale szybko tez wszystko schodzi!
|
#1266 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie no powiem Ci, że piłkarzy to mają naprawdę dobrych, ale siatkarzy? Oj niiee ... Czemu ja nie lubię owsianki? Cytat:
. Psyhe - afera jest taka, że laska, która kupowała kremy za granicą i rozsyłała dziewczynom próbki nie odzywa się od kilku miesięcy, wisi im praiwe 6 tysięcy złotych ... ---------- Dopisano o 12:49 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ---------- Cytat:
.
|
|
#1267 |
|
Zakorzenienie
|
Winyl,
Mam nadzieję, że Ty nie jesteś wśród tych oszukanych dziewczyn?
|
|
#1268 |
|
Zakorzenienie
|
Nie, mimo długiego stażu w takim kupowaniu tych dziewczyn, ja jakoś nigdy nie miałam ochoty zaryzykować i kupuję sobie wszystko sama na ebayu (no dobra, ktoś mi musi kupić, bo nie mam odpowiedniej karty).
|
#1269 |
|
Zakorzenienie
|
Winyl, uff to dobrze
![]() Moje dzisiejsze menu: grahamka z wędliną i pomidorem 45min. orbitreka 4 młode małe ziemniaki z koprem i mały mielony plus hektolitry zielonej herbaty i wody mineralnej :P
|
|
#1270 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. No z balkonu oglądałam błyski nad Czechami [myślałam wtedy o Tobie Cytat:
![]() Byłam w SH, nic nie znalazłam.. a że po głowie od dawna chodziła mi asymetryczna spódnica to sobie zamówiłam na allegro i łącznie z przesyłką zapłaciłam zawrotną kwotę 37 zł Edit: Dziś: - Owsianka z kakao, bananem i dżemem porzeczkowym - Zupa pomidorowa - Kromka chleba żurawinowego z wędliną, serem pleśniowym i pomidorem + Ewka Chodakowska "Skalpel"
BLOG KULINARNY Z NACISKIEM NA WYPIEKI Piekarnik Laury ![]() Zapraszam do miejsca, gdzie objawia się prawdziwa miłość do kuchni. Edytowane przez Loriette Czas edycji: 2012-07-07 o 22:12 |
||
|
|
|
#1271 | |||||||
|
Rozeznanie
|
I tak miałam Was nadrobić i padłam wtedy po TF jak kawka. Odrobie chociaż od ostatniego posta.
Cytat:
Ba!!! Zgadzam się... każda z nas narzeka, ja myślałam że jestem największym zakompleksiorem ever... ale Winyl, musi być chociaż COŚ co lubisz! A jak nie, to musimy popracować nad tym, żeby to się zmieniło )Cytat:
Znajomi mówią, że świetna zmiana, że faktycznie odmładza, ale od razu inna buzia, szyja, wszystko. Tak .... świeżo ![]() Cytat:
))) Mi się podobają!Wooow, pięknie! Cytat:
A TŻowi bardzo się podoba, on zawsze powtarza jak wracam od fryzjera, że czemu nie krócej No to ma! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
I co to za wątek? Ja się zawsze trzymałam z dala od takich zamówień... jaką masz gwarancję, że ktoś się nagle nie wypnie? Cytat:
Pomyśl nad tym! ![]() Pamiętacie mój fail z zabawą w wybielaniu szortów? Wrzuciłam je do szafki i dałam sobie czas i znalazłam na nie pomysł. I ścięłam jeszcze jedne długie jeansy i wybieliłam na takie ombre, efekt wyszedł całkiem całkiem . A z Allegro zamówiłam ćwieki i będę się bawić. Będą pięeęęękne! Prawię kończę pierwszy tydzień TF, dzisiaj zrobiłam 55min, aż byłam w szoku, że dałam radę. Jak kończę każdy workout to wyglądam jakbym właśnia wylazła z pod prysznica, ale satysfakcja jest ogrooomna. Trzymam się dietki i będzie giit Okazuje się, że po kilku miesiącach ćwiczeń nie tak łatwo stracić kondycję Organizm dość szybko mi się zregenerował (mimo miesiąca przerwy) i forma wraca )
|
|
|
#1272 |
|
Zakorzenienie
|
Ej, BŚ, właśnie odkryłam, że Ian grał w Zagubionych
. Tak, musiałam się tym odkryciem podzielić o 2;45 rano
|
#1273 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ale nie ma, dzielnie zapuszczam ![]() Cytat:
![]() Ja wiele razy zamawiałam na wizażowych zamówieniach i nie nacięłam się, ale ja jestem strasznie ufna w sumie i naiwna i wiecie jak jest, głupi ma zawsze szczęście. Ale ta historia sprawia, że zaczęłam się zastanawiać ![]() Cytat:
wrzuć fotencję razem ze swoją rabiosą!Cytat:
![]() Ale jesteście w stanie ćwiczyć przy 30-kilku stopniach? ![]() Ja jestem w tych temperaturach mokra nawet bez jakiejkolwiek aktywności ( i nie jest to zasługa żadnego mężczyzny )Cytat:
![]() Ja wiem że się ze mną spotkasz, będę Cię tak długo o to męczyć, że w końcu wymiękniesz |
|||||||
|
|
|
#1274 |
|
Zakorzenienie
|
BŚ też miałaś taki wybuchowy poranek?
U mnie waliło jak nigdy!Dlaczego ja nie oglądałam Zagubionych Śniadanie godne króla - biszkopt, w którym są utopione maliny i jagody + szklanka mleka! Na popołudnie czeka pasta zrobiona z gorgonzoli!
|
#1275 |
|
Zakorzenienie
|
Loriette, chcę z Tobą zamieszkać Też chcę jeść takie rzeczy! BŚ, pomogło Dzięki ![]() Ale już myślałam, że będę jechać do mamy do szpitala żeby mi jakiś zastrzyk zrobiła Chcę mieć idealnie gładką skórę na całym ciele!!! Bez żadnego pryszczka, krostki itp....
|
|
#1276 |
|
Rozeznanie
|
Dobra
. Wreszcie się odważyłam i wrzuciłam coś do albumu..BŚ - jak dokończę spodenki i zrobię sobie włosy rano to się pokażę, bo dzisiaj raczej weekendowo :P A co do ćwiczeń, to ja jestem dosłownie zmoczona od stóp do głów, jakbym weszła do wanny. Ale jak to mówią: "Sweat is fat crying"
Failure is only an option if you make it one. Edytowane przez karola_plm Czas edycji: 2012-07-08 o 12:54 |
|
|
|
#1277 | |
|
Zakorzenienie
|
Bania też chciała. Biorę Was we dwie!
Będzie ostroo!Cytat:
Sweat is fat crying - muszę to zapamiętać. Dziewuszki klub, potrzebuję pomocy.
|
|
#1278 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i myslalam zeby je ulepszyc tylko nie mam pomyslu. To fajna zabawa! moze koronke bym doszyla hmmCytat:
wiesz ze go kocham? Cytat:
![]() juz pisalam w albumie, ale naprawde swietnie wygladasz
|
|
#1279 | ||
|
Zakorzenienie
|
Zależy co rozumiesz pod pojęciem ranek, wstałam o 10 i już nawalało słońce
![]() Cytat:
Cytat:
A kochajcie go sobie wszystkie, nawet Nina Dobrev niech go kocha nadal. Stefan będzie móóóój ---------- Dopisano o 14:32 ---------- Poprzedni post napisano o 14:24 ---------- eeej, wiecie, że Stefan ma żonę? od zeszłęgo roku! Chociaż po przeczytaniu fragmentu wywiadu z nim zwątpiłam: "TVN7: Na naszym facebookowym profilu TVN7, Twoi fani zapytali, kim chciałbyś być, gdybyś miał szansę być kimś innym przez 24 godziny? PW: Nie wiem czy chciałbym być kimś innym. No może Dalai Lamą, po to by sprawdzić jak to jest nie mieć żadnych zmartwień. " Wolę na niego patrzeć, niż słuchać tych mądrości
|
||
|
|
|
#1280 |
|
Zakorzenienie
|
BŚ mówię o 7 rano
Takie pioruny mnie obudziły, że szok! Pozbierałam wszystko z balkonu, odpięłam router i poszłam dalej spać Nie wiedziałaś, że ma żonę?! Rany boskie, kaj Ty się uchowałaś frelko!!
|
#1281 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Po prostu nie przejmowałam się tym, że mogę mieć konkurencję ![]() i tak go dorwę
|
|
|
|
|
#1282 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie ćwiczyłam 60min na orbitreku i leje się ze mnie jak z kranu
Nawet ramiona i łydki mi się spociły.
|
|
#1283 |
|
Rozeznanie
|
Jestescie kochane
Właśnie się pomierzyłam i podałam wymiary pod fotą, wytłumaczcie mi teraz ten fenomen
|
|
#1284 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Karola powiedz mi jak to u Was w tym TF wygląda.. macie jakiś dzień przerwy? Bo zastanawiam się czy robić Ewkę 6 razy w tygodniu czy 7. Z jednej strony nie chcę żeby mięśnie puchły na potęgę, a z drugiej - boję się, że za bardzo się przyzwyczaję. Agnesuk wróciła z urlopu. Czekam na jakieś opowieści dziwnej treści Rany boskie, ale teraz była burza! Aż nam zaczęło okno przeciekać jak grzmotnęło gradem! Z czym do ludzi ja się pytam!
|
|
#1285 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#1286 |
|
Zakorzenienie
|
Loriette, chodź, w ramach treningu pozabijamy tych bezczelnych "kibiców" bułgaskich, co?
|
#1287 |
|
Zakorzenienie
|
Loriette
Nie bij Dzisiejsze menu za to jest nienajgorsze ![]() - grahamka z polędwicą + kawa z mlekiem 0,5% -2 młode ziemniaki i kawałek mięsa 'od szynki' -trochę malin i borówek zalanych jog. nat. -kawa z mlekiem 0,5%
|
|
#1288 |
|
Wtajemniczenie
|
heeeeeeeeeeeeeeej
wracam po cudownym urlopie!! tż był kochany i zachowywał się tak jakbyśmy się dopiero poznali 6 rocznicę spędziliśmy na plaży, spacerach wzdłuż plaży, wspólnej kolacji i piwkach i..... no ten teges ciężko było iść na zachód słońca, bo Oli nam padła przed 20... brakowało nam jakieś ciotki, klotki która chociaż chwilę by posiedziała z Oliwką, a my moglibyśmy iść na spacer, albo żeby spędzić jakiś milutki wieczór na plaży. ale mimo to było cudownie! Oliwka była tak zachwycona morzem, piaskiem i w ogóle tym klimatem,że aż jestem w szoku ![]() nie chciał a w ogóle siedzieć na kocu ciągle chciała żebyśmy z nią chodzili po piasku, albo żeby 'łapała' falę haha jak zgram zdjecia, to moze jutro coś dodam do albumu. dzisiaj już nie mam sił. z tzem wszystko sobie wyjaśniliśmy i jest już dobrze nawet bardzo dobrze. wszystko stresy i nerwy poszły w zapomnienie, ufff jedliśmy lody, gofry, kebaby, frytasy z rybką, popijalismy lechy na plaży i po plazy, także na wadzę już pojawiło się 1,5kg więcej było BOSKO jednym słowem, o! mieliśmy wracać w piątek, ale tatuś zrobił nam niespodziankę i przelał nam kaskę na konto za kolejne dwa dni kocham takie niespodzianki chcę takich więcej jak na razie idę oglądać mecz z tżem, powieszę pranie i padnę na swoje łóżeczko karola super Ci idzie! hitty są boskie! mel b mnie nudzi jakoś... nie wiem sama dlaczego. moniaaa widziałam zdjecia, super wyglądasz laura Twoje foty też widziałam dziewczynki, wszystkie posty nadrobiłam, ale to jutro postaram się nadrobić kocham Was!
|
#1289 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Dziś: - Kawałek tego biszkoptu z owocami - Mała kajzerka z pastą z gorgonzoli - Pomidorówka + 2 młode ziemniaki, mięsko i surówka - Kolejny kawałek biszkoptu [po co mi to było - Pomidor, ogórek + łyżka pasty z gorgonzoli Wracam do meczu Agnesuk nawet nie wiesz jak się cieszę, że wyjazd się udał!
|
|
#1290 | |||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Najlepszy stan, ja ostatnio się rozciągałam i przyłożyłam brodę do mostka... i mi chlupnęło potem hahahahCytat:
Do celu jeszcze trochę, a potem będę dalej pracować nad ciałem. Właśnie ćwiczeniami ![]() W środę zawsze jest dzień przerwy i wydaje mi się, że on jest mega potrzebny, żeby chociaż trochę się zregenerować. Ja na tą chwilę Ewki nie ruszam, wpadłam w tryb TF i jest mega Potem pomyślę ![]() Co do mięśni, wszystko zależy od budowy ciała itd. Mi np. strasznie szybko puchną ale jakoś przestało mi to przeszkadzać. Ciągle sobie powtarzam, że szczypiorkiem nigdy nie będę.. Cytat:
Cytat:
)))) Strasznie się cieszę, że tak wspaniale Wam wyszedł ten wyjazd, zasłużyliście na to i jak widać - było Wam to bardzo potrzebne. Najważniejsze, że wypoczęliście i wszystko sobie wyjaśniliście... i wracacie z naładowanymi bateriami. Mega mega mega się cieszę!Cytat:
Efekty mojej walki w albumie Paluchy mi odpadają ale jestem meeeeeeeeeeega zadowolona, szczególnie z tych ombre Na wakacje będą jak znalazł
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:23.

Właśnie piłam wapno i nie wiem czy powinnam, ale posmarowałam sobie spirytusem, bo przynajmniej nie swędzi 

Piekarnik Laury
Mój były używał z nivei, raz zostawił u mnie taką mniejszą butelkę, używam na wszystkie ukąszenia
Nie ma żartów, jak mnie pogryzie za bardzo wyskakuje temperatura, mdleję i w ogóle zryte to jest

chociaz tez mnie komary strasznie gryza, ale szybko tez wszystko schodzi!

Mam nadzieję, że Ty nie jesteś wśród tych oszukanych dziewczyn? 

Pomyśl nad tym! 

)
. Wreszcie się odważyłam i wrzuciłam coś do albumu..
Nawet ramiona i łydki mi się spociły. 
Najlepszy stan, ja ostatnio się rozciągałam i przyłożyłam brodę do mostka... i mi chlupnęło potem