|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#871 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dziewczyny Plus Size odchudzanie , powyżej 75kg
Cytat:
Czekolada gorzka-uwielbiam!!! poza tym moj Tż ma duzy zapas slodyczy i ja z nich nie korzystam :P:P
|
|
|
#872 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:31 ---------- Poprzedni post napisano o 23:29 ---------- Ja dziś na zakupach kupilam taką z kawałkami truskawek, myślałam że skonam, taka była pyszna, ciągle o niej myśle, a tu już tak późno...
|
|
|
#873 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ale mi ochoty narobiłaś
|
|
|
|
|
|
#874 |
|
Rozeznanie
|
Lindt : )
http://www.kobieta.pl/uploads/pics/lindt.jpg ta co na wierzchu polecam !
Niektóre szczyty można zdobyć tylko razem. Edytowane przez pagzik Czas edycji: 2012-07-08 o 00:03 Powód: chce coś dodać |
|
|
|
|
#875 | ||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Hej dziewczyny, ja już po imprezie, znaczy spotkaniu towarzyskim
![]() Przyznaję się, że troszkę wypiłam i nieco mi szumi w głowie, więc jak napiszę coś bezsensu to wybaczcie ale nie potrafię się położyć bez zaglądnięcia do Was ![]() Ale przybyło postów Cytat:
Też się zastanawiam, gdzie się podziały tamte dziewczyny, balm88 się odnalazła, a gdzie reszta? ![]() Cytat:
O właśnie ja też dodaję jeszcze czosnek A co do słodkości to szkoda gadać... Należy mi się porządne lanie... O ja też znam jedzenie z nudów, przyznaję, że z wątkiem jest łatwiej, ale jak mam gości to nie potrafię odmówić... A w jakiej cenie te taśmy? Też potrzebuję do stretchingu. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ufff..., mam nadzieję, że piszę z sensem U sąsiadów też imprezka i właśnie przez okno dobiega mi na zmianę biesiada z typowym umcyk umcyk ![]() ps. przepraszam, że powycinałam emotki z waszych postów, ale mi się wizaż zbuntował, że za dużo ich i nie chciał mi opublikować postu...
Edytowane przez daktylek1987 Czas edycji: 2012-07-08 o 00:11 |
||||||||
|
|
|
|
#876 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny
![]() ![]() my tu dietkujemy a nie o słodyczach piszemy :P:P
|
|
#877 |
|
Wtajemniczenie
|
Aha, co do tego imprezowego obżarstwa, to na swoje usprawiedliwienie mogę napisać, że porobiłam dziś sporo w ogrodzie, kosiłam, grabiłam, obcinałam żywopłot, duuużo żywopłotu
I nawet nie padłam na tym upale Oho, burza u mnie idzie, imprezka u sąsiadów się zmyła
|
|
|
#878 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a ja mam ciasteczka w domu herbatniczki przekładane czekoladą takie jak HITy tylko niemieckie jakieś...kuszą ale twardo mówię im NIE ![]() ---------- Dopisano o 00:23 ---------- Poprzedni post napisano o 00:17 ---------- Daktylku ze mną i keczupem nie jest jeszcze tak źle, mam koleżankę która dosłownie do wszystkiego dodaje keczup, do sałatki jarzynowej,do rosołu nawet koncentrat dodaje!!a na grillu nie zje niczego jak keczupu nie ma...nawet do obiadu do ziemniaków i surówki kiedyś widziałam jak dawała... ona mówi,że u niej ten kilogramowy to na tydzień wystarczy,ona do takich potraw dodaje ,że na prawdę bierze dziw ![]() Co do koronek to też uważam,że są bardzo kobiece i sexy i szalenie modne ![]() ---------- Dopisano o 00:24 ---------- Poprzedni post napisano o 00:23 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
|
#879 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No właśnie nie wiem dlaczego uciekli, przecież do umcyk umcyk błyskawice są jak znalazł, toż to jak prawdziwa dyskoteka koronki
Edytowane przez daktylek1987 Czas edycji: 2012-07-08 o 00:33 |
|
|
|
|
|
#880 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Hehe noo błyskawica jak znalazł, trzeba było się wbić na imprezkę do sąsiadów ![]() hehehe stringi mnie rozwaliły
|
|
|
|
|
|
#881 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Niestety nie czuję już tego klimatu
|
|
|
|
#882 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ja w takim razie też Muszę się pochwalić dziś wypiłam 2 butelki wody![]() |
|
|
|
|
|
#883 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja też dziś sporo wypiłam (wody też ), ale jak robiłam w ogrodzie to chyba 2 razy tyle się ze mnie wylało...I znów mi się spać nie chce, a tu już po 1, kiedy ja się przestawię. Ale się u mnie rozlało.
|
|
|
|
#884 |
|
Rozeznanie
|
Też nie mogę spać, ciągle ogladam jakieś programy o odchudzaniu albo jedzeniu na zmiane, a teraz sobie jeszcze maseczke na twarz walnęłam żeby byla czystsza i chudsza
|
|
#885 |
|
Rozeznanie
|
Mi też się spać nie chce i jakieś durne programy na tvn style oglądam
Mam już nowe wieści co do Holandii, praca w szklarni przy pomidorach, obcinanie liści i wiązanie...warunki mieszkaniowe to dom na ileś osób pokoje 1 i 2 osobowe...cały ten szef ma na dniach dzwonić i powiedzieć ile osób potrzebuje ale to nowa szklarnia więc więcej, ja bym chciała załatwić dla 2 koleżanek i kolegi tylko tak myślę tam tak pewnie gorąco pod tą szklarnią,że nieźle by mnie wypociło ,może bym schudła i po 3 miechach laska do Polski wróciła ![]()
|
|
|
|
|
#886 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja na szczescie nie mam tv i nie maltretuje sie tymi programami o odchudzaniu ale na szczescie mam dobry internet bez niego chyba bym oszalala a czemu dziewczynynie spicie? Tak goraco u Was?
|
|
|
#887 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ooooo maseczka, no no no bardzo good. Ja też dziś mam maseczkowy dzień, bo moje dziecko out na cały dzień Może zumbę z youtuba poćwiczę? A co do tych programów to ja się tym nie katuję, nie oglądam, nawet w necie nie czytam... ---------- Dopisano o 10:09 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ---------- Cytat:
i "100 000" kanałów sportowych, więc non stop piłka nożna albo tenis albo cyckling albo coś tam Co do pogody, u nas taki fajny chłodek od rana był i widzę, znowu gorąco przychodzi... A ja wstałam o 7.00
|
|
|
#888 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Olać wagę, to tylko cyferki w jakimś pudełku, lepiej jak centymetry, spodnie, sukienki i reszta garderoby leci ![]() U mnie wczoraj ładnie, bez większych grzeszków (na wadze 300g mniej )... a dziś, będzie ciężko bo niedziela i Tiramisu zrobiłam (goście ... przez nich trzeba będzie coś zjeść)... ale będę twarda
|
|
|
#889 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie na wadze 95.1 bylo rano. wic jest ok. Do konca wakacji chcialaby zeby bylo mnie niz 90...moze sie uda.. a na silownie chyba jednak pojde
|
|
|
|
|
#890 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja bym do końca wakacji poniżej 60 chciała zejść, choćby było te 59.9 .. byle tą 5 zobaczyć!
|
|
|
#891 |
|
Zakorzenienie
|
172cm wzrostu u mnie najwiekszy jst brzuch i biust... ale kolezanki mozia z nie jest zle poki biust jest wiekszy od brzucha)
|
|
|
|
|
#892 |
|
Rozeznanie
|
Też bym chciała to końca wakacji poniżej 60 zejść, ale od 4 dni waga stoi i nie wiem, o co chodzi...
|
|
#893 |
|
Zakorzenienie
|
ale spoko do konca wakcji jeszcze kawal czasu
![]() A na obiad zupa dyniowa z proszku niestety ale dobra
Edytowane przez anulciak85 Czas edycji: 2012-07-08 o 12:56 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#894 |
|
Rozeznanie
|
hej
wybaczcie ze nie pisze czesto ale nie mam czasu.wczoraj bylismy ze znajomymi nad woda a wieczorem dostalam takiej checi na cos kalorycznego ze zjadlam dietetycznego hamburgera.a rano okazalo sie skad te smaki-okres:/ dzis mimo to 81.7 .tz do pracy poszedl a ja ogarnelam dom i na steperze chodze. A wiecie do jakich wnioskow doszlam?ze nawet najzwyklejsza maseczka,pomalowanie paznokci czy regulacja brwi robi nas w naszych oczach pieknosciami a jak my o sobie myslimy ze jestesmy piekne to wszyscy tak nas widza.to taka dygresja i zaraz ide zapodac maseczke
Edytowane przez Jelizawieta Czas edycji: 2012-07-08 o 13:35 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#895 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Leca leca i dobrze ![]() mam nadzieje ze doczekam chwili gdy nie bedzie mi sie ocierac wewnetrzna strona ud ![]() ![]() Ide na dlugi spacer wprawdzie u mnie tylko 14 stopni i deszczyk ale warto sie przejsc
|
|
|
#896 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:22 ---------- Poprzedni post napisano o 14:21 ---------- Cytat:
![]() U mnie dziś chyba z 30 stopni i duszno strasznie, ale tez pewnie się wybierzemy na spacerek
|
|
|
#897 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#898 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
czuję się zadbana po prostu Ja dałam sobie czas do października chciała bym aby było te 69kg a jak by było 58kg to bym była w niebo wzięta wiem duża rozbierzność 69 a 58 ale co tam to jest mój cel nr 1 i cel nr 2
|
|
|
|
|
|
#899 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
..U mnie to z biustem kiepsko, brzucha tez już nie ma.. ale tyłek jak szafa trzydrzwiowa i te nogi... ;/ ---------- Dopisano o 14:50 ---------- Poprzedni post napisano o 14:49 ---------- Cytat:
|
|
|
#900 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:45.

U mnie dziś jakiś dzień grzeszenia, bo wpadł jeszcze kawałek czekolady, na szczęście gorzkiej.
poza tym moj Tż ma duzy zapas slodyczy i ja z nich nie korzystam :P:P

U sąsiadów też imprezka i właśnie przez okno dobiega mi na zmianę biesiada z typowym umcyk umcyk

Start -->96,9kg - 91,5kg - Cel--> 69kg