|
|
#15811 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.7
No tak mialam z tym problem, ale dalej cos mi nie wychodzi
![]() ---------- Dopisano o 09:57 ---------- Poprzedni post napisano o 09:56 ---------- Moje wymiary to 75 pod i 81 w wiec nie za duzo.. a marze o pelnym C ---------- Dopisano o 09:58 ---------- Poprzedni post napisano o 09:57 ---------- Planowana operacja to 10 listopad a ja juz sie stresuje
|
#15812 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A i napisz czy to anatomki czy okrągłe. Oj nie stresuj się, będziesz miała jeszcze na to czas, teraz ciesz się wakacjami A do operacji zdąrzysz się zorientować w wielu sprawach.
|
|
#15813 |
|
Raczkowanie
|
164 wzrostu 52 kg, pas 70cm biodra 86
implanty okrągłe teksturowane.
|
#15814 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() jeśli chodzi o fotki to zrobiłam, żeby mieć dla porównania tak dla siebie, natomiast mam opór, żeby umieścić je na forum bo po ich obejrzeniu można się raczej zniechęcić do zabiegu A i odkryłam co to są te zmarszczki i fałdowania, to moja zniszczona rozstępami skóra i nie mam pojęcia czy to się naciągnie w przyszłości i że tak powiem wypełni implantem czy już będzie takie pomarszczone. Tak czy siak cycki są większe, kształt w biustonoszu mnie zadawala natomiast tak, żeby pokazać znajomym na żywo to raczej się nie nadają bo skóra baaardzo zniszczona, chociaż ja osobiście, podobnie do Ciebie nie miałaby z tym problemu i jak ktoś by chciał to mógłby oglądać.Ja przed depilacją dostałam receptę na tą maść Emla, kupiłam w takiej dużej tubie chyba ze 30g i pani, która robiła depilację nakładała mi ją taką grrrubaśną warstwą i przykrywała to jeszcze folią, leżałam z tym ok. 20min, potem to wytarała i dopiero depilowała, także o bólu nie było mowy, tylko gdzieniegdzie czuć było takie jakby ukłucia igiełką.
21.06.2012 Mentory okrągłe 325/275 Edytowane przez belseno Czas edycji: 2012-07-08 o 11:51 |
|
|
|
|
#15815 |
|
Zadomowienie
|
Bleseno daj im czas
Ja się nie znam na "wypelnianiu", bo startowałam niemalże z rozmiaru zero więc u mnie wrecz odwrotnie wszystko było mocno ściśniete i napięte ...Anika ) Ja na prawdę myślę, że twój mąż da radę bez smarowania sie Emlą... Wy tu jak zwykle sodome i gomorę urządzacie
|
#15816 |
|
Raczkowanie
|
hej
kurcze co napisze dluzszy post to mi znika ---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ---------- codziennie siedze na tym foru i czytam o doktorkach i juz mam metlik ![]() ---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:47 ---------- no i to ze nie wiem w ktorej czesci polski bedzie mi najlepiej i najtaniej z dojazdami? ---------- Dopisano o 10:51 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ---------- pod koniec sierpnia bede w warszawie to moze zaczelabym tam? no i tam mam chyba najlepsze poloczenia.jest tu was kilka co robilo w stolicy i czytalam o tych lekarzach i nie wiem ktorego wybrac ![]() ---------- Dopisano o 10:53 ---------- Poprzedni post napisano o 10:51 ---------- moj maz nie jest za bardzo za tym, bo chodzi o kaske ktora moglibysmy wydac na cos innego...jednego dnia mowi jedz rob a drogiego moze poczekaj..i tak w kolko. ---------- Dopisano o 10:56 ---------- Poprzedni post napisano o 10:53 ---------- no i przez niego mam troche wyrzuty sumienia ![]() no ale nic obiecalam sobie ze cos mi sie od zycia nalezy po 13 latach przy dzieciach
|
|
|
|
#15817 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
mam ten sam problem z wiadomosciami ![]() ---------- Dopisano o 11:01 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ---------- Tez mieszkam w Anglii i specjalnie na zabieg biore 3 tyg urlopu a zatrzymuje sie u mamuski w domu :P
|
|
#15818 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jesli nikogo nie znajdziesz w poblizu, szukaj dopiero dalej. Jak juz napisalam to moja wlasna opinia ![]() Jooasi, Littaleya, odpisalam Wam w moich albumikach ![]() Przy okazji pytanie do Jooasi, jakis czas temu pisalas, ze pomimo, iz Twoje cycuchy maja juz 6 miesiecy wciaz czasem czujesz, ze bylo przy nich cos majstrowane. Moglabys sprobowac opisac jakie to odczucia? Chcialabym porownac czy odczuwam to samo czy cos innego
Niczego nie żałuję!!! Moje cycunie mają już: http://www.suwaczek.pl/cache/5236f50686.png Edytowane przez Andzikus Czas edycji: 2012-07-08 o 12:16 |
|
|
|
|
#15819 |
|
Raczkowanie
|
a wjakim miescie robisz, no a ja wolalabym mamie nie mowic...
---------- Dopisano o 11:32 ---------- Poprzedni post napisano o 11:23 ---------- ANDZIKUS kochana ja jestem z anglii i boje sie wlasnie tych dojazdow
|
|
|
|
#15820 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() w końcu kiedyś się odważę i choć na chwilkę umieszcze fotki, żebyście wiedziały o czym mówię a narazie smaruję blizny maścią, skórę piersi kremem i czekam....a wogóle to kiedy można zacząć jakieś masaże wspomagające?
|
|
#15821 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#15822 |
|
Zadomowienie
|
hej masz bardzo podobne wymiary do mnie
ja mam miec wkladki 325 cc hp szcezrze gdybym mogla to bym wziela tak blizej 400 cos jak Ty np 375 a dla mojej dr tyle u mnie to maksimum u Ciebie powinno byc fajne pelne c ---------- Dopisano o 12:59 ---------- Poprzedni post napisano o 12:58 ---------- alex wstaw foty wyjsciowki
|
|
|
|
#15823 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
No mnie wlasnie gnebi czy nie za duze hehe :P ale chyba sie zdecyduje bo moge pozniej zalowac. zamierzam robic u Dr. Pastucha. fotki nie mam ale moge zrobic tylko juz nie dzis bo niebawem do pracy ![]() ---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ---------- wkladki okrągłe
|
|
#15824 |
|
Zadomowienie
|
dziewczyny w ogole u mnie pogody nie ma prawie zero slonca
przyjade do pl taka bladdda strasznie za chwile op potem wiadomo opalania nie bedzie bede straszyc cale wakacje a buuuu ((
|
|
|
|
#15826 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
milej pracy zycze ja dzis odpoczywam![]() ---------- Dopisano o 14:01 ---------- Poprzedni post napisano o 13:23 ---------- dziewczyna a jak op mam pod konie lipca to moge np pod koniec sierpnia wyskoczy na chwile na slonca np godzinka ale oczywiscie nie w staniku tylko jakiejs koszulce??tak zeby chociaz nogi opalic czy nie bardzoooo??? |
|
|
|
|
#15827 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#15828 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Z kogo to ja się smialam z tej skiazki "zołza" . Ja mówiłam, ze to mam, BO NA URO DOSTAŁAM... i wiecie co? KRYZYS spowodował że dziś sięgnełam spowrotem.... TYLKO POWIEM WAM, ŻE NIE ZNAJDUJE TAM DLA SIEBIE WSKAZÓWEK... WYCHODZI NA TO ZE JESTEM MODELOWA ZOŁZĄ ... tylko co z tego!? ---------- Dopisano o 14:47 ---------- Poprzedni post napisano o 14:44 ---------- i powiedzcie mi jak można sie odchudzac jak moja mama robi codziennie, rogaliki z wisniami, ciasto z wisniami, konfiture z jagód wisni truskawek....i jeszcze mi tu lezy czekolada z orzechami i rodzynkami milka
|
|
#15829 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ostatnio wybrałam sie do dietetyczki co by przed operacja nie miec wahania wagi + - 2 kg i tak w kółko. Jestem dosyć drobna więc 2 kg już widać. Dostałam rozpiske pory posiłków i jakie połączenia ..co kiedy można jeść...efekt- nie chodzę wogole glodna, nie mam zachcianek ,które były głownie wieczorem no i przemiana jak w zegarku. Nie można opuszczać posiłków. Ja jestem zadowolona ![]() Zolza- trochę jestem a trochę nie bo nie zawsze można....wiadomo . Lepiej być trochę okropną niż za dobrą bo wtedy role się odwracajã tzn ty nie bedziesz okropną to on będzie musiał . Czasem zołza musi zamienić sie w pyszne ciastko z kremem ale nie za czesto ))
Dr. E.S. Edytowane przez celina777 Czas edycji: 2012-07-08 o 15:45 |
|
|
|
|
#15830 |
|
Zadomowienie
|
[QUOTE=celina777;35173822]Napisze moja teorie na temat odchudzania i zolzy.
Ostatnio wybrałam sie do dietetyczki co by przed operacja nie miec wahania wagi + - 2 kg i tak w kółko. Jestem dosyć drobna więc 2 kg już widać. Dostałam rozpiske pory posiłków i jakie połączenia ..co kiedy można jeść...efekt- nie chodzę wogole glodna, nie mam zachcianek ,które były głownie wieczorem no i przemiana jak w zegarku. Nie można opuszczać posiłków. Ja jestem zadowolona ![]() mi tez wlasnie ciagle waga sie waha celinko a ile TY WAZYSZ I MASZ wzrostu???a schudlas cos??
|
|
|
|
#15831 | |
|
Rozeznanie
|
[QUOTE=kasikkk87;35173960]
Cytat:
Dr. E.S. Edytowane przez celina777 Czas edycji: 2012-07-08 o 16:03 |
|
|
|
|
#15832 |
|
Zadomowienie
|
zrobie wieczorem przelew na implaanty wyjdzie jutro bojeeee sie
kasa pojdzie nie ma odwrotu![]() celinko a jakie sa ogolnie zasady tej Twoijej rozpiski?? |
|
|
|
#15833 |
|
Raczkowanie
|
moja mamuska to by gadala a po ci to ,dzieci masz ,nie boisz sie...
|
|
|
|
#15834 |
|
Rozeznanie
|
A to chyba wyższa szkoła jazdy tzn dietetyczka waży, i ma specjalny sprzęt który mierzy ile wody...ile tłuszczu...jaki wiek biologiczny ,jakie nawyki zywieniow i ile jakiego ruchu wykonujesz tzn sportu i do tego układa dietę..chyba tak to działa ...zasady takie ,ze dostałam rozpiske na pierwszy tydzień i 4 możliwości każdego posiłku, następny tydzień już ułożony jadłospis także trudno mi powiedzieć ogólnie o zasadach..i za 2 tyg idę na wizytę i po kolejne instrukcje. Zawsze sie wybieralam do takiej osoby ale nigdy nie wybrałam sie a teraz chce miec wagę stała żeby moje Podwieszanie piersi nie poszło sie...pozytym już dzieci nie będę rodzic ani karmić a to przyczyniło sie do stanu piersi jaki jest obecnie.
Dr. E.S. Edytowane przez celina777 Czas edycji: 2012-07-08 o 16:18 |
|
|
|
#15835 |
|
Raczkowanie
|
tez czytalam o polnocy polski, tyle z was zrobila albo zrobi u dr skwiercz
no ale tam to juz wogole nie mam poloczen ![]() ---------- Dopisano o 15:22 ---------- Poprzedni post napisano o 15:20 ---------- ja juz spac nie moge bo caly czas o tym mysle gdzie, za ile ,u kogo i kiedy?? |
|
|
|
#15836 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Moje kompleksy zostaną wyleczone, a tu jego trzeba będzie leczyć A moja Babcia mówiła: "sodomia i gomoria" . Próbowałam jej wytłumaczyć, że to sodoma i gomora, ale Babcia twierdziła, że tak to w ogóle nie pasuje! I mówiła po swojemu Cytat:
Cytat:
Kaska przelana, fiu, fiu Cytat:
![]() Książki nie znam, ale jak przestaniesz chłopa szukać, to sam się znajdzie ).---------- Dopisano o 17:06 ---------- Poprzedni post napisano o 16:56 ---------- [QUOTE=celina777;35174066] Cytat:
|
|
#15837 |
|
Raczkowanie
|
No i co Anika, posluchalas?
|
#15838 |
|
Zadomowienie
|
|
#15839 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja się wybieram, ale w celach typowo odchudzających Nie wiem tylko, kiedy dotrę, ale mam nadzieję, że jak już dotrę, to będę zadowolona tak jak Ty ![]() Przytyłam w ciągu ostatnich 6-7 lat ok 20 kg Teraz wypadałoby chociaż 15 z tych 20 zgubić, ale bez pomocy dietetyka mi się to chyba nie uda ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#15840 |
|
Raczkowanie
|
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:54.

A i napisz czy to anatomki czy okrągłe. Oj nie stresuj się, będziesz miała jeszcze na to czas, teraz ciesz się wakacjami
A do operacji zdąrzysz się zorientować w wielu sprawach.

. Moje kompleksy zostaną wyleczone, a tu jego trzeba będzie leczyć