![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Nowa pielęgnacja, Chocolovers, V&R, Angel, TBS, Ambre Solaire, ESPRIT - Lipiec
NIEAKTUALNE
Witam po długiej przerwie, Do wymiany oferuję zapasy, które posiadam. W zamian szukam konkretnych rzeczy. Za rzeczy przeterminowane lub które zbliżają się do końca daty ważności oraz poobklejane/brudne z góry dziękuję. Wish List: - Cristobal Balenciaga Homme, Nature Millenaire YR, Royal Muska - Athelios XL 50+ do twarzy - bibułki matujące - Sally Hansen złota odżywka do paznokci - mp3 z radiem - Kryolan puder matujący - wosk miodowy w plastrach Tanita - Perfumowany talk do ciała (np. Oriflame) - scruby/peelingi do stóp/ciała - kredki do paznokci, nici dentystyczne (markowe) - Aquolina żel czekolada z pieprzem - Elmex zielony - L’Oreal Excellence nr 7 - odlewki: Prada Rose i Tubereuse, Noa Summer, Noa Gold, Innocent, Ange ou Demon edp, AoD Le Secret - Oriflame Milk&Honey mydło w płynie z pompką, Evidence żel - Pupa błyszczyk w pędzelku nr 07 - Nizoral, Floragyn (nowe) - balsam/krem zmiękczający po depilacji, np. Bielenda, Veet - No-Scar krem z masą perłową - Lipton piramidki - waciki kosmetyczne - kwasy, np. migdałowy - Neostrata, Effaklar K - pianki, lakiery do włosów - maseczki kaolinowe Perfumy wymienię na poszukiwane perfumy (V&R i Angel wymienię na Royal Muska, Nature Millenaire lub Balenciage). Poza wątkiem posiadam więcej rzeczy, ale tylko za najpilniej poszukiwane. Wymienię: Zdj.1 i 2 Christophe Felder żel pod prysznic - kwiat pomarańczy http://www.ccbparis.de/_de/_de/creat...?Creator=CR18& Mleczko do ciała z wyciągiem z klonu, 400ml, użyte raz na dłoń Zdj. 3 Żel do mycia twarzy, 200ml, nowy Szampon trawa cytrynowa, 250ml, nowy Szampon mango i kwiat tiare, 250ml, nowy Odżywka do włosów blond (rumianek), 200ml, nowa Mleczko do ciała Urea do skóry atopowej, 400ml, nowe Ambre Solaire mleczko po opalaniu, 400ml, nowe Deo roll-on po depilacji, nowe Zdj. 4 Avon Be Kissable, używana, poj.pocz. 50ml Oriflame Giordani Gold, używana, poj. pocz. 30ml TBS Aztique, używana, poj. pocz. 30ml Zdj. 5 Odlewki: Idole de Lubin, Channel No.5 Eau Premiere, YR Kasztan Chocolovers w puszce, poj. początkowa 50ml, ilość widoczna na zdjęciu Zdj. 6 Davidoff Cool Water poj. pocz. 50ml Gucci Envy Me, poj. pocz. 30ml, ubytek widoczny na zdjęciu CK Secret Obsession 15ml (vapo), kartonik od nowości nie posiadał folii Jil Sander Jil, ok. 28/30ml Zdj. 7 Ultra Doux szampon dla dzieci (morela), 250ml, nowy Ultra Doux szampon do wlosów normalnych (ekstrakt z pomelo), 250ml, nowy Ultra Doux szampon dla dzieci (jabłko + kiwi), 250ml, nowy Zdj. 8 Garnier żel Czysta Skóra, cera mieszana i tłusta, 200ml, nowy Garnier Tonik na niedoskonalości 200ml, nowy Garnier tonik Czysta Skóra, cera mieszana i tłusta, 200ml, nowy Suplement diety: Błonnik z ananasem BioOgrody, 100 tabletek, nowe Suplement diety: Błonnik z ananasem + chrom, 100 tabletek, nowe Garnier mleczko do twarzy z wyciągiem z winogron, 200ml, nowe Garnier tonik z wyciągiem z winogron, 200ml, nowy Zdj. 9 Ultra Doux szampon z żurawiną do włosów farbowanych, 250ml, nowy Ultra Doux odżywka z żurawiną do włosów farbowanych, 200ml, nowa Ultra Doux odżywka z awokado i masłem karite do włosów suchych i zniszczonych, 200ml, nowa Ultra Doux szampon z aloesem do włosów normalnych, 250ml, nowy Zdj. 10 Garnier mleczko z brzoskwinią, 400ml, nowe Garnier mleczko z aloesem, 400ml, nowe Garnier mleczko z masłem kakaowym, 400ml, nowe Edytowane przez Mektarynka Czas edycji: 2012-07-30 o 12:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Nowa pielęgnacja, Chocolovers, V&R, Angel, TBS, Ambre Solaire, ESPRIT - Lipiec
V&R Antidote 40ml, nowe
V&R Flowerbomb edp 30ml, nowe TM Angel 25ml, rozkręcana gwiazdka, nowe Zdj. 13 Kylie Minogue, 30ml, ilość widoczna na zdjęciu Manhattan lakier z drobinkami, użyty raz Zdj. 14 Odlewka 5-10ml najnowszej Noa Summer 2012 - za poszukiwaną AoD Le Secret Elixir Zdj. 15 i 16 Diesel Fuel for Life Homme Denim Collection - najnowszy limitowany Diesel Lato 2012, edt 75 ml, nowy L'Oreal deo dla mężczyzn 76H, nowa Edytowane przez Mektarynka Czas edycji: 2012-07-18 o 18:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Nowa pielęgnacja, Chocolovers, V&R, Angel, TBS, Ambre Solaire, ESPRIT - Lipiec
Esprit "L" srebrna bluzka ze ściągaczem, nowa z metką
Esprit "L" zielona bluzka w cekiny (tylko z przodu), nowa z metką Czarne szpilki r. 38 Deichmann Graceland, tylko przymierzane Inne: Deutsch, kasety VHS o Niemczech, torba ze zlotą nicią, naszyjniki Torba Vegas Avon, nowa, ale bez folii |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Torba Vegas, Avon - zdj. oryginalne
Podkolanówki MORO, nowe Calzedonia koszulka liliowa, tylko przymierzona, S Edytowane przez Mektarynka Czas edycji: 2012-07-08 o 13:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
cos za davidoff? albo za garnier czysta skora zel? albo torebka vegas?
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
Przekupka: 163 pkt / 100% pozyt.
|
może znajdziesz coś w moich wątkach za:
Ambre Solaire mleczko po opalaniu, 400ml, nowe i Chocolovers w puszce, poj. początkowa 50ml, ilość widoczna na zdjęciu? ![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
coś za?
Garnier mleczko z masłem kakaowym, 400ml, nowe
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
Przekupka: 77 pkt / 100% pozyt.
|
coś u mnie za:
Garnier żel Czysta Skóra, cera mieszana i tłusta, 200ml, nowy Garnier tonik Czysta Skóra, cera mieszana i tłusta, 200ml, nowy ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
Hej. Coś u mnie za:
-Garnier dwufazowy płyn do demakijażu oczu oraz twarzy, 200ml, nowy -Ultra Doux odżywka z awokado i masłem karite do włosów suchych i zniszczonych, 200ml, nowa -Garnier mleczko z brzoskwinią, 400ml, nowe
![]() |
#11 |
BAN stały
|
Hej hej, duuuużo rzeczy mi się podoba, zerknij czy cos u mnie znajdziesz
![]() Suplement diety: Błonnik z ananasem BioOgrody, 100 tabletek, nowe Suplement diety: Błonnik z ananasem + chrom, 100 tabletek, nowe Garnier żel Czysta Skóra, cera mieszana i tłusta, 200ml, nowy Garnier tonik Czysta Skóra, cera mieszana i tłusta, 200ml, nowy Garnier Tonik na niedoskonalości 200ml, nowy Garnier dwufazowy płyn do demakijażu oczu oraz twarzy, 200ml, nowy Ultra Doux odżywka z żurawiną do włosów farbowanych, 200ml, nowa Ultra Doux odżywka z awokado i masłem karite do włosów suchych i zniszczonych, 200ml, nowa Garnier mleczko z aloesem, 400ml, nowe Garnier mleczko z masłem kakaowym, 400ml, nowe |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 81 pkt / 100% pozyt.
|
Podoba mi się torba ze złotą nicią, jakie są jej wymiary? Widziałabyś u mnie coś za nią ewentualnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnnie za flowerbomb?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Na 1 rzecz wymieniam się tylko osobiście ---------- Dopisano o 17:33 ---------- Poprzedni post napisano o 17:28 ---------- Cytat:
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 17:38 ---------- Poprzedni post napisano o 17:33 ---------- Cytat:
wysokość 25cm bez drewnianych rączek szerokość 10cm nie |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
witaj coś u mnie za błonnik?
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=626334
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Cześć, coś za
Avon Be Kissable, używana, poj.pocz. 50ml Chocolovers w puszce, poj. początkowa 50ml, ilość widoczna na zdjęciu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
cos za Gucci
![]()
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie?
za: Chocolovers Garnier żel Czysta Skóra Garnier dwufazowy płyn do demakijażu oczu oraz twarzy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
O jakim podwójnym kremie pod oczy mowa w poście #1? |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Yh niestety za prostownicę szukam tylko wymienionych zapachów...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Dużo rzeczy mi się podoba, zajrzyj proszę do mnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Cos u mnie w obu watkach za https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1341751161
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie wiem za co szukać i czy w grę wchodzilaby wymiana osobista |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Wtajemniczenie
|
szamponów nie wysyłam, przykro mi
niestety nie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
coś za Gucci Envy me
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:34.