|
|||||||
| Notka |
|
| Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4621 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne- cz. XI + przeogromna dawka plotek!!
Weekendowy limit alkoholowy przekroczyłam.
A jeść nie mogę bo i tak wyglądam jak wieloryb
|
|
|
|
#4622 |
|
Zadomowienie
|
Głupoty gadasz - marsz na grilla i jeść jak głodna. Ale migiem.
|
|
#4623 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() To idź jedz. A walnąć Ci? Dobrze gada! Nalać mu!
|
|
|
#4624 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4625 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja w majówke zaliczyłam z 5 grilli wiec mi sie odechciało na jakiś czas ale teraz mi ochotka wraca Ale fajnie ze nasi wygrali w siatkówke ![]() no ten Kurek niczego sobie
|
|
#4626 |
|
Zakorzenienie
|
Pomidorka zjadłam, kiełbaska jutro o bardziej przyzwoitej porze
![]() Ale kurczakiem nie pogardziłam
Edytowane przez cooone Czas edycji: 2012-07-08 o 22:22 |
|
|
|
#4627 |
|
Zadomowienie
|
NioseWamPicie - jak już to jemu
Tak, tak, jestem facetem. Jutte, Swój swego wszędzie pozna. Niestety już tylko rok z polibudą mi został... Ale to w sumie dobrze. A właśnie - wchodzi całka do pociągu, patrzy - a to nie jej przedział Taki suchar
|
|
#4628 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A pfu! haha, wiem, zdazylam to zauwazyc, ale nie spojrzalam na nicka jak pisalam odpowiedz ![]() Zwracam honor, a wodka dla wszystkich! ![]()
|
|
|
|
|
#4629 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Takie tam 'małe sprzątanie' ![]() Wiem, że taką wyprawę dopiero zaliczę za jakieś 7-10 lat ale roznosi mnie jak włączę YT, pełny ekran.. Nawet nie jesteś w satnie sobie wyobrazić jaka jestem szczęśliwa, że na nowy sezon będę miała motocykl. ![]() Ja nie wiem, maluję czasami takim samym lakierem co Ty, a nigdy moje nie wyglądają tak obłędnie jak Twoje. Cytat:
Kobito, mój rekord to 11 drożdżówek wielkości dłoni z serem w 40 minut Cudo, ale się błyszczy! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Pokaż je. Tak, to groźba. Cytat:
Słuchajcie.. dopiero dzisiaj zmyłam lakier z topem INM.. ![]() Potwornie mnie wypryszczyło po jeździe w kasku w 30 stopniach. Ratuunku. Witam nowe maniaczki.
Edytowane przez trellemorele Czas edycji: 2012-07-08 o 22:26 |
|||||
|
|
|
#4630 |
|
Zakorzenienie
|
lolli_pop ok, wezme sie za ich ksztalt i za jakis czas p0ochwale sie, co mi wyszlo, mam nadzieje, ze nie musze ich jakos radykalnie skracac zeby uzyskac migdalki i ze z 'tego co mam teraz' - bo ciezko to nazywac jakims ksztaltem, da sie stworzyc migdalki
czarna kawa dzieki za instrukcje, moje co prawda nie sa obecnie kwadratowe, ale i tak sie przyda i moze nabiora ksztaltu ![]() czarna orchidea masz bardzo ladny kwadratowy ksztalt, ale mam pytanie, czy utrzymujesz rowniez taki ksztalt majac dluzsze paznokcie ? bo mam wrazenie, ze taki ksztalt wyglada dobrze tylko przy dlugosci plytki wlasnie takiej, jak ta Twoja, bo gdyby byly jeszcze dluzsze, to juz chyba wygladalyby niezbyt naturalnie, no chyba ze sie myle, ale wlasnie u mnie jakos ten kwadratowy ksztalt nie wyglada dobrze, chyba ze to moze kwestia jakichs 'naturalnych predyspozycji' paznokcia i nie u kazdego kazdy ksztalt sie sprawdzi, ale u Ciebie jest super i masz mega zadbane skorki ![]() MgielkaM pamietam, ze jak zaczelam wchodzic na ten watek to sobie pomyslalam, ze chcialabym miec takie paznokcie jak Ty, jak dloa mnie to ideal paznokci zarowno jesli chodzi o ksztalt jak i dokladnosc w malowaniu ![]() jutte widze ze Ciebie ten 8w1 uratowala Rurek moze i spoko, ale moj faworyt z tego meczu to Anderson ![]() :roll eyes:
WYMIANA Edytowane przez czarna_kiecka Czas edycji: 2012-07-08 o 22:58 |
|
|
|
#4631 |
|
Zakorzenienie
|
Witam nowe
Co za mecz
|
|
|
|
#4632 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4633 | ||
|
Zakorzenienie
|
tak jest
![]() Cytat:
![]() To staraj się chce juz zobaczyć twoje pazurki w jakimś ekstra kolorze!Też chce poziomki! znudziły mi się tak tak - pazurkomaniaczki tak mają, mani jest w stanie niemal perfekcyjnym a my zmywamy ![]() ---------- Dopisano o 00:18 ---------- Poprzedni post napisano o 00:12 ---------- Cytat:
a swoją drogą jak zobaczyłam twoje to pomyślałam, ze może migdałki byłyby dobre bo masz kaształt jakby trochę mój. Mi się płytka rozszerza w serdecznych i środkowych w reszcie mniej... taki niuans ![]() Także jeżeli kwadraty ci nie służyły (ja jestem żjącym dowodem na to ze kwadraty NIE są dla każdego miałam okropne kwadraty kiedyś..)To spiłuj tak jak ja mam teraz - w owal a do migdałka potem dojdziesz. Bo na razie np moje sa za krótkie na migdały...
|
|
#4634 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wyglądają zdrowo Cytat:
o reszcie dziewczyny napisały więc się nie powtarzam ![]() jakie fajne! Cytat:
![]() Cytat:
takie złote wzorki jeszcze lepiej na żywo wyglądają![]() Cytat:
i zieleniak boski ---------- Dopisano o 08:35 ---------- Poprzedni post napisano o 08:34 ---------- Cytat:
|
||||||
|
|
|
#4635 | |||
|
Oby do wiosny
|
Cytat:
No wiesz. Jego cudność to nie moja zasluga, tylko nailboxianki. Niniejszym ściskam i całuję ![]() ![]() Bo przycięłam ![]() Cytat:
Cytat:
![]() o rany! ja bym jednej nie dała rady ![]() Suuuper. Umieram. Tak mnie łeb boli, że umieram |
|||
|
|
|
#4636 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję
Nooo racja - na zywo lepiej wyglądają, ale jednak złoty wzorek to na ciemny lakier najlepiej ![]() Śniegowa oj biedna
|
#4637 | ||||
|
szef wszystkich szefów
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() :sli na: A teraz wychodzę i idę się schować w kątCytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#4638 | ||||
|
szef wszystkich szefów
|
Cytat:
![]() Cytat:
I ja, i ja Kochana, tutaj już kolejka jest ustawiona ![]() Cytat:
Cytat:
Jak zwykle przekroczyłam ilość 10 cytowanych postów Ale pamiętam, że dostałam ślinotoku na widok pazurków Śniegowej Piękny lakier I zazdraszczam długiej płytki. Moja zaczęła przyrastać, a teraz jakby w miejscu skubana stanęła![]() EDIT: Orchi też mi się nie zacytowała... Jak ja bym chciała mieć taka płytkę Edytowane przez Prezes Kuli Ziemskiej Czas edycji: 2012-07-09 o 11:00 |
||||
|
|
|
#4639 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() witaj Cytat:
Piękność Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Przy takim upale to picie konieczne, dlatego do nas przybyło ![]() ![]() Ale była burza u mnie wczoraj a raczej dwie ![]() trzeba by jakieś pazurki obfocić i wrzucić
|
|||||||
|
|
|
#4640 | |
|
Oby do wiosny
|
Cytat:
![]() Może Ci się tylko wydaje że stanęła? Ojjj migrena... Na szczęście już mija, ale czuję się jakby mnie walec rozjechał. U mnie w nocy była burza, albo kilka brz w tym samym czasie w różneych miejscach. Waliło raz po raz i to tuż koło mnie. |
|
|
|
|
#4641 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
akutalnie więc trzymam długość 1-2mm i nie zapuszczam, aż się dziwie po co je tak hodowałam kiedys.zależy jaką się ma płytkę i budowę paznokcia, u Anuli ślicznie wyglądają długie kwadraty ![]() Cytat:
a jestem praworęczna.
|
|
#4642 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczynki, miło, że się podobają
![]() Cytat:
Mam to samo, ale dałabym sobie głowę na łyso ogolić, żeby mieć pazurki takie jak Ty ![]() Mi w prawej ręce też się odrywa po smarowaniu paluchami po czujniku w laptopie i telefonie Jak wrócę do domu to pomaluję oczoj**ną pomarańczką od nailboxowej dziewczynki ![]()
Edytowane przez cooone Czas edycji: 2012-07-09 o 12:07 |
|
|
|
|
#4643 |
|
Zakorzenienie
|
a wez tak nie mow :P
jak ja sobie pomysle, jak mi sie przez rok pazury zmienily nie zalewam skorek, kształt do przyjęcia, nie hoduje na sile nie wiem po co i jeszcze płytka przyrosła ![]()
|
#4644 |
|
Rozeznanie
|
witam sie po dłuuuuugiej przerwie ale brak czasu robi swoje a potem nadrabianie waszego spamu przedłuza nieobecność....
po przejrzeniu tego co żeście nagryzmoliły mogę stwierdzić z czystym sumieniem, że wasze pazurki są po prostu BOSKIE moje rosną sobie, stały sie twardsze a to za sprawą skrzypo vity ( jak na razie zjadłam ok. 15 ale efekty są, nawet włosy rosną szybko - musialam sobie zrobic tygodniową przerwe bo miałam okropne bóle żołądka i nie wiedziałam od czego wiec postanowiłam wszystko odstawić ale juz wróciłam do zielonków ;P ) dziś jest okropny dzień: miałam jechać nad morze ale koleżanka mówi, że pada to nie pojechałam, a teraz taka piękna pogoda za to poszłam na miasto na małe zakupy, praktycznie nic nie kupiłam bo oczywiście nie maja tego co bym chciala a jak juz cos wpadnie w oko to cena kosmiczna, a poza tym nie lubie chodzic po sklepach z mamą ;/ dziś wieczorkiem mam zamiar zmalować coś wiec pokaże wam moje pazuraski ;P a obecnie mam granat + żółtek od morelki na wskazującym, a na stopach cos koło mięty a turkusa ;P ale dziś idą do zmycia bo juz poodrastały ;] ---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 13:04 ---------- ide sobie zrobić kawkę mrożoną mmmm.. ;D;D |
|
|
|
#4645 |
|
Konto usunięte
|
Witam nowe dziewczyny
![]() ![]() Byłam wczoraj na Effect, jeszcze trochę stanę się disco dresem ![]() Wzięłam młodszego brata ze sobą, wyłączyło mu się automaczenie skarżenie wszystko rodzicom I zaczął się mnie przyznawać haha, wszystkim kolegom mówił że jestem jego siostrą.Chyba ostatecznie oduczyłam się obgzyzania Są zaokrąglone i nie chce mi się ich gryźć
|
|
|
|
#4646 |
|
Zakorzenienie
|
Zrobiłam dobrze skórkom i wyglądam jakbym miała manicure z dwutygodniowym odrostem
|
|
|
|
#4647 | ||
|
szef wszystkich szefów
|
Mam nadzieję, że się weźmie w garść i przyrośnie
Ale coś czuje, że to będzie dłuuuugi proces.Cytat:
![]() Cytat:
![]() Maluj i wrzucaj ![]() ![]() [1=8f44be8657be3d2a3733d9c 7d3db3d2234bdc5f1_6583833 2e9b82;35188777]Witam nowe dziewczyny ![]() ![]() Byłam wczoraj na Effect, jeszcze trochę stanę się disco dresem ![]() Wzięłam młodszego brata ze sobą, wyłączyło mu się automaczenie skarżenie wszystko rodzicom I zaczął się mnie przyznawać haha, wszystkim kolegom mówił że jestem jego siostrą.Chyba ostatecznie oduczyłam się obgzyzania Są zaokrąglone i nie chce mi się ich gryźć [/QUOTE]To już prawdziwa miłość
|
||
|
|
|
#4648 |
|
Zakorzenienie
|
Mój brat wrócił do siebie do Anglii dzisiaj. Z jednej strony się cieszę, ale jak wyjechali to aż się pobeczałam...
Mam jakiś nieuzasadnione poczucie strachu, że mogę go więcej nie zobaczyć... Chyba czas wybrać się do jakiegoś lekarza od głowy
|
|
|
|
#4649 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Czy skazujący nie jest trochę za krótki?Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#4650 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() ![]() ![]() MAMY ZŁOTO!!!! WYGRALIŚMY LIGĘ ŚWIATOWĄ!!!! Uwaga! Fala! ~~~~~~~~ Fak jeeee!!!! Tak, jaram się! Co za mecz Nagrody indywidualne Och ![]() PS: Witam się po pięknym weekendzie Przepraszam za "spam", ale nie mogłam się powstrzymać ![]() Już nadrabiam, już, zaraz, za chwil kilka
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Paznokcie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:30.

Ale coś nie wychodzi
chce juz zobaczyć twoje pazurki w jakimś ekstra kolorze!

akutalnie więc trzymam długość 1-2mm i nie zapuszczam, aż się dziwie po co je tak hodowałam kiedys.
a jestem praworęczna.