Powiększanie piersi cz.7 - Strona 530 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-07-08, 21:44   #15871
anika75
Zadomowienie

Dot.: Powiększanie piersi cz.7

Cytat:
Napisane przez Olivkaa200 Pokaż wiadomość
Juz troche mam stresa boje sie jak bedzie z tymi moimi "schowanymi zyłami" czy dadza rade mi sie wbic w zyly, czy nie zaleje sie krwia przez te APTT, czy sie wybudze i tak moge wymieniac bez konca
Olivka, podaj łapkę, mam to samo
Stary 2012-07-08, 21:46   #15872
celina777
Rozeznanie

AGATAU ja dopiero tydzień i głównym moim celem jest nauczyć sie jeść tak żeby moja waga była sabilna ponieważ jak już pisałam mam + - 2 kg . Ogólnie chce ważyć powiedzmy 3 kg mniej i tak już zostać . Narazie schudlam jeden kg ale jestem dumna z siebie ze po tyg zaczęłam jeść śniadania w porze śniadania i kolacje o 19.30 . Wcześniej śniadania mogły nie istnieć a kolacja była późno i to mnie zabijalo.
Stary 2012-07-08, 21:47   #15873
Olivkaa200
Zakorzenienie

Dziewczyny napiszcie mi co mam ze soba zabrac do kliniki? co mi sie przyda?

12.07.2012r.
485cc Nagor XM3 - dr A.B. Warszawa

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Olivkaa200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-08, 21:51   #15874
siwa124
Raczkowanie

Cytat:
Napewno jakieś majtki w formie szortów, ja chodziłam tylko w tym z koleżanką. I całe szczęście że nie miałam stringów Coś rozpinanego jak już będziesz wychodziła "po", słomkę do picia - u mnie się zawsze przydaje, albo butelke picia z "dzióbkiem". Wszystko co bierzesz do ubrania - musi sie dawać lekko zakładać. Ja miałam w lutym - było pełno sniegu, miałam buty "śniegowce" na ciepłym kożuchu. Nie miałam siły ich wcisnać - mój mąż się mega napocił żeby mi je założyć

Edytowane przez siwa124
Czas edycji: 2012-07-08 o 21:56
siwa124 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-08, 21:55   #15875
Olivkaa200
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anika75 Pokaż wiadomość
Olivka, podaj łapkę, mam to samo

anika damy rade jakos strach zawsze jest i bedzie ale tyle dziewczyn przechodziło operacje i chyba nie bylo zdanej zeby sie nie wybudziła teraz mysle ze sie udusze:ha haha:

---------- Dopisano o 21:55 ---------- Poprzedni post napisano o 21:53 ----------

Cytat:
Napisane przez siwa124 Pokaż wiadomość
Napewno jakieś majtki w formie szortów, ja chodziłam tylko w tym z koleżanką. I całe szczęście że nie miałam stringów Coś rozpinanego jak już będziesz wychodziła "po", słomkę do picia - u mnie się zawsze przydaje, albo butelke picia z "dzióbkiem".
włąsnie bede miala problem z tym rozpinanym bo teraz taki upał tak to bluze bym nalozyla i poszła a teraz bede muaiala latac szukac czegos rozpinanego ciekawe czy znajde

12.07.2012r.

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Stary 2012-07-08, 21:58   #15876
Agatau88
Zakorzenienie

Cytat:
To jest takie niesamowite jaki człowiek jest dziwnie skonstruowany, no nie?
Najpierw - czegoś chce - widzi same dobre strony; później jak przychodzi co do czego że może to mieć - zaczyna sie zastanawiać nad różnymi aspektami; a jak to ma sie juz wydarzyć - to juz go zjadają wszelkie możliwe emocje - i sraczka, a jak jest juz po - to sobie myśli - zrobiłabym to jeszcze raz!!
Wszystko sie uda, będzie dobrze, głowa w dół na pożegnanie"staroci" i do góry.
jasne ze bedzie dobrze
wszystko jak najbardziej bedzie ok nic sie nie martw

Cytat:
Napisane przez celina777 Pokaż wiadomość
AGATAU ja dopiero tydzień i głównym moim celem jest nauczyć sie jeść tak żeby moja waga była sabilna ponieważ jak już pisałam mam + - 2 kg . Ogólnie chce ważyć powiedzmy 3 kg mniej i tak już zostać . Narazie schudlam jeden kg ale jestem dumna z siebie ze po tyg zaczęłam jeść śniadania w porze śniadania i kolacje o 19.30 . Wcześniej śniadania mogły nie istnieć a kolacja była późno i to mnie zabijalo.
A zdradzisz wzrost i wage obecną

---------- Dopisano o 21:58 ---------- Poprzedni post napisano o 21:56 ----------

Cytat:
bluzka rozpinana, majtki jakies wiadomo szczoteczka do zebow.
paste mają, ciepy maja.
zapytaj pani Agnieszki
Agatau88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-08, 22:00   #15877
anika75
Zadomowienie

Cytat:
anika damy rade jakos strach zawsze jest i bedzie ale tyle dziewczyn przechodziło operacje i chyba nie bylo zdanej zeby sie nie wybudziła teraz mysle ze sie udusze:ha haha:

---------- Dopisano o 21:55 ---------- Poprzedni post napisano o 21:53 ----------

włąsnie bede miala problem z tym rozpinanym bo teraz taki upał tak to bluze bym nalozyla i poszła a teraz bede muaiala latac szukac czegos rozpinanego ciekawe czy znajde
Ajć, ja to sobie wyobrażam, że będę pierwsza, która się nie obudzi, takie głupoty mi po głowie chodzą
Olivka, nie udusisz się, już tam Ci nie dadzą

A takich rozpinanych koszulek też nie mam i nawet nie widziałam nigdzie, jutro jadę na zakupy, więc może coś znajdę

Edytowane przez anika75
Czas edycji: 2012-07-08 o 22:04
anika75 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-08, 22:02   #15878
celina777
Rozeznanie

A zdradzisz wzrost i wage obecną[COLOR="Silver"]

158 cm a waga teraz 53 kg
Stary 2012-07-08, 22:08   #15879
Agatau88
Zakorzenienie

Cytat:

158 cm a waga teraz 53 kg
To nieźle
jest ok
Stary 2012-07-08, 22:11   #15880
celina777
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Agatau88 Pokaż wiadomość
To nieźle
jest ok
Tak. Jest dobrze ale ze wzgl na podwieszanie mych wisiorow nie chce żeby znowu tyc i chudnąc . Chce utrzymać wagę.
Stary 2012-07-08, 22:13   #15881
Olivkaa200
Zakorzenienie

Ja to głupia juz jestem siedze i czytam jak dziewczyny po operacji sie czuły to az mi ciepło sie robi

12.07.2012r.

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Stary 2012-07-08, 22:23   #15882
tonia87
Rozeznanie

Cytat:
Ajć, ja to sobie wyobrażam, że będę pierwsza, która się nie obudzi, takie głupoty mi po głowie chodzą
Olivka, nie udusisz się, już tam Ci nie dadzą

A takich rozpinanych koszulek też nie mam i nawet nie widziałam nigdzie, jutro jadę na zakupy, więc może coś znajdę
ja też miałam być tą co się nie obudzi chyba każda miała nią być... a żadna nie była. im człowiek dłużej o tym myśli tym gorsze ma wizje.... po czasie wiem, że nie warto tak myśleć bo można się zdołować... a po co
tonia87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-08, 22:23   #15883
gwendolinka
Zadomowienie

Cytat:

Książki nie znam, ale jak przestaniesz chłopa szukać, to sam się znajdzie. Tylko bierz takiego, co doktorem pachnie (to też słowa mojej Babci).
......... Oby nie !

- 18.04.2011 Dr ES
325 Hp ESy florESy (.)(.)
gwendolinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-08, 22:27   #15884
celina777
Rozeznanie

Cytat:
Ja to głupia juz jestem siedze i czytam jak dziewczyny po operacji sie czuły to az mi ciepło sie robi
OLIWKO nie nakrecaj sie niepotrzebnie. Wszystko będzie dobrze i zleci szybko aż sie zdziwisz. Wiem...wiem...łatwo sie mówi...napiszesz mi nie nakrecaj sie pod koniec sierpnia.
A jak sunia sie czuje?
Stary 2012-07-08, 22:29   #15885
siwa124
Raczkowanie

Dodałam kilka zdjęć - strój dostałam od koleżanki - nowy oczywiście. Przyszła do domu i stwierdziła że jej piersi jednak nie są do niego stworzone. Moje zresztą też chyba nie - mam za dużą przerwę ale fotki są.
Stary 2012-07-08, 22:30   #15886
gwendolinka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez beatabo1986 Pokaż wiadomość
Dziewczynki pomocy

trochę nie na temat, ale różne problemy tu poruszamy i ja teraz mam jeden...

21 lipca idę na wesele i mam sukienkę i mam butki, ale po raz pierwszy w życiu nie mogę określić czy to zestawienie do siebie pasuje

Proszę czy według was połączenie różu i panterki to dobre rozwiązanie?? Dodam że w razie co mam kopertówkę w panterkę. Proszę doradźcie co myślicie
Połączenie rożu i panterki to tak jeszcze jeszcze... o ile róż jest intensywny, bardziej taka fuksja. Twoja sukienka jest za lekka i za jasna... bardzo zwiewna i dziewczęca. Ja bym przede wszystkim ubrała buty, szpilkę z odkrytym palcem (buty na paski beda wyglądaly bardzo poprawnie i ...nudnie) lepiej wybrać jakaś szpilke z odkrytym palcem po prostu... Ja tam bym była za lakierowanym nude (chociaz to takie bedzie pastelowe-love) Chociaż super z pudrowym różem wyglądałyby jasne popielate szpilki

Co do propozycji panterkowej torebki i panterkowych butów- nigdy nie nosimy tej samej faktury na dole i u góry. Teraz to jest passe

Szare beda najfajniej chociaż granat też mi chodzi po głowie Haha... mogę tak do jutra "Zły" temat podrzuciłaś...

- 18.04.2011 Dr ES
Stary 2012-07-08, 22:34   #15887
celina777
Rozeznanie

Cytat:
OLIWKO nie nakrecaj sie niepotrzebnie. Wszystko będzie dobrze i zleci szybko aż sie zdziwisz. Wiem...wiem...łatwo sie mówi...napiszesz mi nie nakrecaj sie pod koniec sierpnia.
A jak sunia sie czuje?
Widziałam dziś na TLC podwieszanie z przesunieciem otoczek i szczerze to zrobiło mi sie. n i e d o b r z e A jak pomyślałam, ze właśnie to będę miała robione to już wogoleeeeee....
Stary 2012-07-08, 22:36   #15888
Agatau88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gwendolinka Pokaż wiadomość
Połączenie rożu i panterki to tak jeszcze jeszcze... o ile róż jest intensywny, bardziej taka fuksja. Twoja sukienka jest za lekka i za jasna... bardzo zwiewna i dziewczęca. Ja bym przede wszystkim ubrała buty, szpilkę z odkrytym palcem (buty na paski beda wyglądaly bardzo poprawnie i ...nudnie) lepiej wybrać jakaś szpilke z odkrytym palcem po prostu... Ja tam bym była za lakierowanym nude (chociaz to takie bedzie pastelowe-love) Chociaż super z pudrowym różem wyglądałyby jasne popielate szpilki

Co do propozycji panterkowej torebki i panterkowych butów- nigdy nie nosimy tej samej faktury na dole i u góry. Teraz to jest passe

Szare beda najfajniej chociaż granat też mi chodzi po głowie Haha... mogę tak do jutra "Zły" temat podrzuciłaś...
Trafilas na swoj temat

jakie tam nudne szpilki na pasku prosze nas tu nie obrazac my takie pomysly a tu ze nudno
Stary 2012-07-08, 22:43   #15889
gwendolinka
Zadomowienie

a ja wczoraj... przy sobocie !!! wieczorem zrobiłam PORZADEK w szafie, poukładałam wszystko, poprasowałam, buty uporządkowałam, niektóre ładnie spoczywają w workach, szpilki ułozone jak od linijki... nawet kurtki i marynarki kolorystycznie ułozone... No powiem Wam, że wprawiłam moją mamę w osłupienie kur... starzeje się... chłopa nie mam to w sobote wieczór siedze prasuje, piorę i sprzatam...
Dziś sobie śmigam bez stanika w topie który ledwie sie trzyma na piersiach... opalona hihihi zarumieniona z letnim mikajażem...ale wygodnie bez stanika !!! i nie musze wiecznie podnosic i naciagac ten koszulki bo na jakij wysokosci by nie była to wyglada zalotnie, cycek pelny, niezaduzy...
dobrze ze sobie te cyce zrobiłam

---------- Dopisano o 22:43 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ----------

Cytat:
Widziałam dziś na TLC podwieszanie z przesunieciem otoczek i szczerze to zrobiło mi sie. n i e d o b r z e A jak pomyślałam, ze właśnie to będę miała robione to już wogoleeeeee....
e tam podwieszanie. mnie zawsze najbardziej obrzydzało i do tej pory nie jestem wstanie na to patrzec jak oni wkładają tą łychę i tak sobie poruszają na boki ...rozpruwają w środku... Do tej pory tak to oglądam i mysle sobie "ale straszne, nie zrobiłabym sobie " : hahaha:zawsze oczy zamykam

- 18.04.2011 Dr ES
Stary 2012-07-08, 22:44   #15890
Olivkaa200
Zakorzenienie

Cytat:
A jak sunia sie czuje?
Narazie to jestem jeszcze w miare spokojna, ale w srode to pewnie sie zacznie w noc to na pewno spac nie bede rano jak wstane to nawet nie chce myslec co bede czuła no ale nie poddam sie jak jestem juz tak bislo

Sunia ma sie dobrze w miareteraz jej strasznie ciepło bo ma siersc do ziemi ale jutro jade umowie ja do fryzjera i troche podetne te kłaki z ciezkim sercem no ale szkoda mi jej w te upały. Mam nadzieje ze bedzie dalej dobrze bez zadnych niespodzianek po drodze

12.07.2012r.

27.07.2016r.
Usta - 5ty ml
Stary 2012-07-08, 22:44   #15891
celina777
Rozeznanie

GWENDOLINKO a co Ci do tego chlopa tak sie spieszy...przyjdzie czas na niego i zatesknisz za życiem u mamusi...rogaliki...konfi turka... Mamusia kawusie zrobi...
Ty chyba cos z okolicy Sopotu...kiedyś Cie wyciągnę na kawusie jak sie dasz oczywiscie))

Edytowane przez celina777
Czas edycji: 2012-07-08 o 22:48
celina777 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-08, 22:44   #15892
gwendolinka
Zadomowienie

nie wiem kto tu miał pomysł na opercję w niepełnym znieczuleniu ... ale jakbym zobaczyła to , to bym uciekla z dziurą chyba...

- 18.04.2011 Dr ES
Stary 2012-07-08, 22:49   #15893
siwa124
Raczkowanie

Cytat:
a ja wczoraj... przy sobocie !!! wieczorem zrobiłam PORZADEK w szafie, poukładałam wszystko, poprasowałam, buty uporządkowałam, niektóre ładnie spoczywają w workach, szpilki ułozone jak od linijki... nawet kurtki i marynarki kolorystycznie ułozone... No powiem Wam, że wprawiłam moją mamę w osłupienie kur... starzeje się... chłopa nie mam to w sobote wieczór siedze prasuje, piorę i sprzatam...
Dziś sobie śmigam bez stanika w topie który ledwie sie trzyma na piersiach... opalona hihihi zarumieniona z letnim mikajażem...ale wygodnie bez stanika !!! i nie musze wiecznie podnosic i naciagac ten koszulki bo na jakij wysokosci by nie była to wyglada zalotnie, cycek pelny, niezaduzy...
dobrze ze sobie te cyce zrobiłam
No proszę - piękne, mądre słowa. Ja też tak uważam jak Ty. Nie jestem tylko opalona - moja 2 letnia córka przez weekend nie pozwoliła mi za bardzo ale niedługo urlop - odbiję sobie.

---------- Dopisano o 22:49 ---------- Poprzedni post napisano o 22:47 ----------

Cytat:
nie wiem kto tu miał pomysł na opercję w niepełnym znieczuleniu ... ale jakbym zobaczyła to , to bym uciekla z dziurą chyba...
Czyli że człowiek jest świadomy?! Czy o co chodzi?
Stary 2012-07-08, 22:57   #15894
gwendolinka
Zadomowienie

Cytat:
Gwendolinko a co Ci do tego chlopa tak sie spieszy...przyjdzie czas na niego i zatesknisz za życiem u mamusi...rogaliki...konfi turka... Mamusia kawusie zrobi...
Ty chyba cos z okolicy Sopotu...kiedyś Cie wyciągnę na kawusie jak sie dasz oczywiscie))
Nieeee, no aż tak to mi się nie spieszy ale lubię sobie pogadać. Młoda kurde jestem, w zasadzie żadnej miłości prawdziwej nie przezylam do tej pory , nawet takie "młodzieńczej -poważniejszej" , bo same niewypały (mówie prawde! i tylko prawdę! ) ...Ja jestem zdecydowanie osobą, ktora potrafi żyć i planować czas sama. ALEEE (zawsze jest jakieś ALE) paradoksalnie bardziej tą samotność się czuję, jak co chwilę spotykasz kogoś kto do Ciebie nie pasuje... i jest "skończonym frajerem". Bo lepsze jest czekanie niż napotykanie co chwilę na rozczarowanie. Nawet nie chodzi o to, że mnie to szczegolnie dotyka, ale bardzo złe świadectwo mezczyzni sobie wystawiają... takie jest moje smutne zdanie. Za każdym razem myśle ze nie można oceniać wszystkich jedną miarę ... i zawsze się mylę
na kawe? chetnie

---------- Dopisano o 22:55 ---------- Poprzedni post napisano o 22:52 ----------

Siwa- zapomniałam jak się to nazywa, ale chodzi o to że nie śpisz, ale jestes znieczulona.

---------- Dopisano o 22:57 ---------- Poprzedni post napisano o 22:55 ----------

Cytat:
Narazie to jestem jeszcze w miare spokojna, ale w srode to pewnie sie zacznie w noc to na pewno spac nie bede rano jak wstane to nawet nie chce myslec co bede czuła no ale nie poddam sie jak jestem juz tak bislo
Ja miałam rano operacje chyba na 9 miałam być w klinice. Też w nocy spać nie mogłam, zasnełam bardzo późno, nie wyspałam się a ja jestem sowa a nie ranny ptaszek... i byłam niewyspana..wiec juz chcialam isć na ta operację... sie wyspać

- 18.04.2011 Dr ES
Stary 2012-07-08, 22:57   #15895
siwa124
Raczkowanie

Cytat:
Nieeee, no aż tak to mi się nie spieszy ale lubię sobie pogadać. Młoda kurde jestem, w zasadzie żadnej miłości prawdziwej nie przezylam do tej pory , nawet takie "młodzieńczej -poważniejszej" , bo same niewypały (mówie prawde! i tylko prawdę! ) ...Ja jestem zdecydowanie osobą, ktora potrafi żyć i planować czas sama. ALEEE (zawsze jest jakieś ALE) paradoksalnie bardziej tą samotność się czuję, jak co chwilę spotykasz kogoś kto do Ciebie nie pasuje... i jest "skończonym frajerem". Bo lepsze jest czekanie niż napotykanie co chwilę na rozczarowanie. Nawet nie chodzi o to, że mnie to szczegolnie dotyka, ale bardzo złe świadectwo mezczyzni sobie wystawiają... takie jest moje smutne zdanie. Za każdym razem myśle ze nie można oceniać wszystkich jedną miarę ... i zawsze się mylę
na kawe? chetnie
A może jesteś "stworzona" do bycia samej, masz silna osobowośc - może zbyt silną aby tworzyć związek? Mam taką koleżankę w pracy - miała przez jakiś czas męża, nawet dziecko - ale i tak sie rozeszli. Jest sama, jest jej dobrze, żyje świetnie.

Jedyne znieczulenie przy którym byłam świadoma to przy obu CC - tak ogólnie to ja się boję pobierania krwi, mdleję itp. Ciekawa jestem czy gdyby przy opearcjach plastycznych nie można by było dawać ogólnego tylko takie "świadome" - czy bym zrobiła te cycochy? Pewnie tak...

Edytowane przez siwa124
Czas edycji: 2012-07-08 o 23:01
Stary 2012-07-08, 23:02   #15896
Wiola33
Raczkowanie

Olivkaa200 i anika75 będę trzymać za Was kciuki w dniu spełnienia Waszych marzeń. Życzę Wam, abyście obudziły się jako zadowolone cycolinki

Takie przyspieszone, ale wyjeżdżam na wakację i nie będę miała ze sobą kompa. Buziaki dla Was wszystkich
Stary 2012-07-08, 23:04   #15897
celina777
Rozeznanie

Uciekam spać bo mimo wakacji moj kochany budziczek budzi sie jak w roku szkolnym. Dobrej nockim wszystkim
Stary 2012-07-08, 23:04   #15898
siwa124
Raczkowanie

Cytat:
Ja miałam rano operacje chyba na 9 miałam być w klinice. Też w nocy spać nie mogłam, zasnełam bardzo późno, nie wyspałam się a ja jestem sowa a nie ranny ptaszek... i byłam niewyspana..wiec juz chcialam isć na ta operację... sie wyspać
Ja miałam o 16 - makabra. Zasnąć nie było problemu - ale od rana taka sraka i zgrzytanie zębami że hej.. Znalazlam na to sposób troszkę -zostawiłam syna w domu - nie poszedł do przedszkola. Miałam z 2 dzieci trochę więcej roboty niz siedzenie i rozmyslanie. ale i tak było nerwowo... Ale to spotyka każdego - lęk przed nieznanym

Ja tez spadam - pewnie mi córa się zaraz obudzi ... Buziaki, miłych snów.
Wiola - udanego wypoczynku

Edytowane przez siwa124
Czas edycji: 2012-07-08 o 23:06
Stary 2012-07-08, 23:08   #15899
gwendolinka
Zadomowienie

Siwa mama nadzieję że nie ... ale mam pewne przesłanki ku temu, żeby tak myśleć. Jest to możliwe. Mam silny charakter i analityczny umysł nie potrafię się oszukiwać bo zawsze wszystko "widzę", kompromisy też nie są mi najbliższe. Dzieci to w ogóle dla mnie "czarna magia". Pociągają mnie zawsze "cieżkie" przypadki ponieważ takie relacje może i są na dłuższą mete bezowocne ale za to nie "zagrażają" mojemu poczuciu wolności.
Ja mimo wszystko mam nadzieje, ze po prostu trafi kiedyś "swój na swego".

- 18.04.2011 Dr ES
Stary 2012-07-08, 23:08   #15900
Wiola33
Raczkowanie

Cytat:
Wiola - udanego wypoczynku
Dziękuje bardzo. Też uciekam spać, bo trzeba nad ranem wstać i całą Polskę przejechać.

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości